نظر منتشر شده
۱۰۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 142052
سیاست گذاری جهان سومی!
علي نقيه، 13 بهمن 90
آقای غفوری فرد رئیس هیأت نظارت و ارزیابی شورایعالی انقلاب فرهنگی، اعلام کرده اند که از این پس مدارک دانشگاه های انگلیس بی اعتبار است و توسط وزارت علوم ارزیابی نمی شود!
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۳۶
جناب آقای غفوری فرد رئیس هیأت نظارت و ارزیابی شورایعالی انقلاب فرهنگی، طی مصاحبه ای اعلام کردند که از این پس مدارک دانشگاه های انگلیس بی اعتبار است و توسط وزارت علوم ارزیابی نمی شود. در این اظهارات آشفته که در پی سیاستگذاری آشفته است، چندین مطلب مختلف با هم تلفیق شده است: موسسات اعزام دانشجو به انگلیس، اعزام دانشجوی بورسیه به انگلیس، دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه های انگلیس و افرادی که قصد تحصیل در انگلیس را دارند. البته گفته شده است که دانشجویانی که قبلا تحصیل کرده اند مشکلی ندارند و شامل این سیاست نمی شوند.

سؤال اینجاست که تا کی می خواهیم اینقدر سطحی و نسنجیده و بدون در نظر گرفتن همه جوانب امر سیاست گذاری کنیم؟ آیا در این تصمیم گیری جوانان ایرانی که در حال حاضر مشغول تحصیل در انگلیس هستند لحاظ شده اند؟ تعداد قابل توجهی از آنها در سطوح عالی علمی و حوزه های نوین و مورد نیاز حال و آینده کشور مشغول هستند. این دانشجویان پیوسته در کلنجار وجدانی با خود در انتخاب بین گزینه های جذاب پیش رو در غرب پس از فارغ التحصیلی و یا بازگشت و خدمت به میهن اسلامی هستند. آیا فکر می کنید این خبر که به سرعت در فضای مجازی منتشر شده چه تاثیری در تصمیم آنها دارد؟ و چه کسی مسوول این ضایعه است؟

اساسا یکی از موارد کلیدی تمایز بین نظام های جهان سومی و پیشرفته، ثبات در قانون گذاری و سیاست گذاری است. به عنوان یک اصل، سرمایه انسانی و سرمایه مادی بیش از هر چیز از بی ثباتی گریزان است. اساسا این سیاست گذاری جدید با فرض اینکه شامل دانشجویان در حال تحصیل باشد، تنها به ضرر ایران و آن دانشجویان ایرانی است و هزینه ای برای دولت انگلیس ندارد! از عناصر کلیدی ثبات در سیاست گذاری، بررسی همه جوانب امر و تمام تبعات احتمالی است. یک سیاست گذاری کامل در این راستا حتی تبعات آن را بر موسسات اعزام دانشجو و آینده شغلی کارمندان آن لحاظ می کند. سیاست گذاری درست این است که مشخصا اعلام شود "مدارک افرادی که به قصد تحصیل در انگلیس کشور را ترک کنند و آغاز تحصیلشان از سال تحصیلی ۱۳۹۱ به بعد باشد، توسط وزارت علوم ارزیابی نخواهد شد". امیدواریم که منظور همین باشد، که در آن صورت این نحوه خبررسانی بسیار پر هزینه است و آقای غفوری فرد مسوول تبعات آن می باشد و باید در صدد اصلاح آن برآید.

مرتبط: مدرک دانشگاه های انگلیس بی اعتبار شد
 
نظر پي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۰:۵۱:۰۰
براي اولين بار در تاريخ جهان مشاهده مي كنيم كه كشوري علم و دانش را با دست خودش براي خودش تحريم مي كند ! (637829) (moderator22)
 
هرمز
France
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۳۹:۴۱
شورای انقلاب فرهنگی در هیچ جایی از قانون اساسی نیامده و هیچ وظیفه ای برایش پسش بینی نشده. (638446) (moderator22)
 
حکیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۲۱:۱۹:۲۶
شورای عالی انقلاب فرهنگی.
خیلی از شوراهای عالی در قانون اساسی نیامده. مثل شورای هالی پول و اعتبار و ...
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی رئیس جمهور بوده و اعضای دیگر آن به عنوان مثال عبارتند از وزیر علوم و...
پس این شورای انقلابی چیز عجیب غریبی نیست و برخلاف ادعای شما قانونی است. و اولین بار در جریان انقلاب اما خمینی(ره) دستور تشکیل این شورا را دادند.

ضمنا بر اساس قانون اساسی دستورات رهبری لازم الاجراست. رهبری (امام خمینی(ره) ) بر اساس اصل تفیذ اختیار و نهاد سازی این شورای انقلابی را به ریاست رئیس جمهور تشکیل داده اند.

پس مغالطه نکنیم و به مغالطه نیز رأی ندهیم. (641276) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۹:۱۳:۳۰
نگران نباشید قریب به 90% این دانشجویان آقازاده هستند! البته در آنجا درس کشورداری می خوانند!
در این وانفسا، پرسش‌های بسیاری، ذهن هر ایرانی را به خود مشغول می‌کند که برخی از آنها، تازه با این فرض که اگر اساسا چشممان را ببندیم و بپذیریم در بین همه دانشگاه‌های معتبر دنیا، این تنها دانشگاه‌های انگلیس است که در همه رشته‌ها ـ اعم از فنی، انسانی، پزشکی و... ـ سرآمد هستند! (638465) (moderator22)
 
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۱:۲۶:۴۹
اگر می گید این تصمیم درسته پس همه دانشگاههای خارجی را بفرمایید مدرکشون رو تعطیل کنند به جاش مدرک دانشگاه هاوایی رو ارزیابی کنند. داستان دانشگاه هاوایی رو یادتون هست یا نه؟ اول با سرو صدا شروع به بررسی پروندش در دستگاه قضایی کردند و بعد کم کم صداش خوابید و بعد هم معلوم نشد چی شد. چون هر چی پیش می رفتند می دیدند که مسئولین بیشتری از این دانشگاه مدرک گرفته اند. مدارک جعلی رئیس روسا هم بماند که مثنوی هفتاد من کاغذ است. ضمنا همین آقایونی که پز مدرکشون رو می دهند خیلی هاشون با زد و بند وارد دانشگاههای دولتی می شوند و دکتری می گیرند. با دکتری به گونه ای رفتار می کنند که انگار سیر ترشی است. می آیند ثبت نام می کنند و چهار سال صبر می کنند تا دکتری شون برسه. بعد می آیند می گیرنش. یه بار می آیند دانشگاه برای ثبت نام و یه بار هم می آیند برای گرفتن مدرک. این سیستم دانشگاه کشورمونه حالا بفرمایید مدرک دانشگاههای انگلیس غیر معتبر. باشه فرضا ما هم دچار حماقت شویم و این را قبول کنیم. حالا کیه که بیاد بتونه بگه مدرک دانشگاههای ایران معتبره؟ (638617) (moderator22)
 
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۰:۵۲:۲۴
من با نظر نویسنده کاملا موفقم واقعا وقتی تصمیمی گرفته می شود باید همه جوانب امر را سنجید و اینگونه تصمیم ها نه تنها مشکلی را حل نمی کند که باعث بروز بسیار مشکل خواهد شد. نکته قابل توجه اینست که علت این تصمیم مگر جز قطع رابطه بین ایران و انگلیس نیست؟ پس چرا مدارکی که از دانشگاه های آمریکا صادر بشود با اینکه این کشور با ایران سی سال است که ارتباطی ندارد دارای اعتبار است؟ چه فرقی بین آمریکا و انگلیس وجود دارد؟ (637830) (moderator22)
 
ابوالفضل
Canada
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۰۴:۱۶
جنابعالی از مسوولین محترم کاری سخت و طاقت فرسا و فراتر از توان آنها می خواهید. دوکار از توان بسیاری از مسوولین کشور خارج است: 1. تامل در جوانب مختلف موضوع و عواقب تصمیم هایشان، 2. سیاسی و امنیتی نکردن موضوعاتی که اساسا سیاسی و امنیتی نیستند.

درست است که دانشجویان ایرانی در انگلیس شهریه می پردازند و به اقتصاد این کشور کمک می کنند. اما باید این را حساب کرد که اساسا چند دانشجوی ایرانی هر سال به انگلیس می روند و چه درصدی از دانشجویان این کشور را تشکیل می دهند و این چقدر می تواند به دولت انگلیس ضربه بزند. اما از جنبه داخلی ضررهای این تصمیم بیشتر و مشخص تر است. اول این که شما تمام افرادی که از دانشگاههای انگلیس پذیرش گرفته اند، و آنهایی که در حال تحصیل هستند و خانواده های آنها را به ناراضی تبدیل کرده اید. مهم تر از همه این که مردم به مبنای تصمیم گیری های شما تردید خواهند کرد و این یعنی از دست دادن سرمایه اجتماعی! (638419) (moderator22)
 
ميرزا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۰:۵۲:۴۰
نمي دانم به طراح اين مساله بگويم كارشناس سياست نابلد يا اينكه سياستمدار كار نابلد. (637831) (moderator22)
 
باربد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۰:۵۵:۱۸
اين سياست از سياست جهان سومي گذشته و به سياست جهان چهارمي و پنجمي رسيده. (637838) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۰:۵۷:۰۱
توی این وضعیت کسی که قصد خدمت به کشور رو داشته باشه توی ایران بطور کامل امکانش براش وجود داره ، پس کسی که apply کرده رفته ، قصدش رفتن و زندگی خارج از ایران بوده ، پس اهمیتی نداره که کجا و توی چه دانشگاهی و چه سطحی مشغول تحصیل هستند

زمانی که امثال دکتر عارف در خارج از کشور تحصیل می کردند وضع دانشگاه های ما آنچنان مناسب نبود ، اما مگر دکتر نایبی استاد تمام دانشگاه شریف که خدماتش به کشور را نمی شود لیست کرد ، در خارج از کشور تحصیل کرده ؟

الان تحصیل در خارج از کشور فقط یک بهانه است (637840) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۷:۴۵:۴۲
شما یه تحقیق و نظر سنجی از اساتید و دانشجوهای خواهان ادامه تحصیل حداقل تو رشته های فنی مثل برق (که من درش در حال تحصیلم و به زودی برای دکترا به امریکا میرم)بکنی بد نیست. بهرحال نمی شه انقد نسنجیده عصاره پردازش های مغزی رو بدون اعتنا به واقغیات بیرونی اظهار کرد. (638402) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۰۱:۱۹:۳۹
چه خوب که گفتی برق ، چون من خودم ارشد برق میخونم ، میدونم که درخواست برای پذیرش بالاست و من هم منکرش نیستم که دعوت به تحقیق می کنید ... عرض بنده اینه که درخواست برای بازگشت خیلی پایینه

تعداد بسیار زیادی از دوستانم (بالای 10 نفر) هستند که برای رفتن و زندگی در خارج از کشور apply کردند و دیگه قصد بازگشت ندارند (640045) (moderator22)
 
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۲۲:۰۳
یه حرفی بزن با عقل جور دربیاد
همچین از سطح علمی دانشگاههای ما تعریف میکنی که انگار ما توی همه رشته ها وضعیتمون عالیه
عزیز من ، ما توی خیلی از رشته ها حداقل امکانات رو نداریم
در مورد رشته های فنی و پزشکی نظر نمیدم چون درش تخصص ندارم
ولی در مورد علوم انسانی ما واقعا کسی رو توی ایران نداریم که حرفی واسه گفتن داشته باشه ، چندتا داریم که همشون بنابه دلایلی حذف شدن و الان تدریس نمیکنن.
حالا برادر من، توی این وضعیت انتظار داری کسی نره خارج از کشور درس بخونه؟؟؟
تازه انگلیس که انصافا کسی از سطح علمیش نمیتونه بد بگه
حداقل بهتر از دانشگاههای بولیوی و ونزوئلا هست که مورد تایید وزارت علومه! (638431) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۰۱:۲۵:۴۶
امکانات ؟ توی رشته های علوم انسانی ؟ منظورتون از امکانات ، استاده ؟

چرا باید ایران برای مدرک مثلا فلسفه غرب اون هم مثلا از کشوری مثل آلمان یا انگلیس ، اعتبار قائل باشه ؟

اگر شما قصدتون خدمت به کشوره که با مطالعه تفکر غربی نیچه و کانت و هگل و هابرماس و اسپینونزا و ... چه خدمتی می خواهید بکنید غیر از تدریس ؟

اگر هم علاقه دارید که در این رشته ها تحصیل کنید که می توانید خودتان کتاب مطالعه کنید ، یا بروید در کشور مورد نظر یاد بگیرید برای خودتان ، می شود ذخیره آخرتتان

در رشته فنی هم که امکانش هست ، در رشته پزشکی که دیگه ما خودمان حرف بسیار برای گفتن داریم (640048) (moderator22)
 
اندیشه
۱۳۹۰-۱۱-۲۲ ۰۰:۵۹:۴۹
منظور از علوم انسانی میتونه خیلی از رشته ها مثل حسابداری و اقتصاد و... باشه که ما حرفی برای گفتن نداریم، نه فقط فلسفه و ....
من نمیدونم چرا میخواهید به زور نفهمید! یعنی چون فلان مشکل سیاسی و اقتصادی رو با انگلیس داریم چشم روی واقعیات ببندیم و سطح علمی دانشگاههای اون رو زیر سوال ببریم و دانشگاههای کشورهایی مثل ونزوئلا و لبنان و فیلیپین رو ارزیابی کنیم؟
فرضاَ که توی پزشکی حرف برای گفتن زیاد داشته باشیم ولی این دلیل میشه که از سطح علمی دانشگاههای انگلیس استفاده نکنیم و در زمنه هایی بهتر و بهتر نشیم؟
راستی دانشگاههای ما یا دانشگاهها مورد تاییدمون توی فیلیپین و ونوزوئلا و اوکراین و...چکار میکنند؟ما متناسب با جمعیت،وسعت و شرایط کشور چند درصد از علم دنیا رو تولید میکنیم؟ کدوم تکنولوژی نوین رو به دنیا عرضه کردیم؟ چقدر از این حرفهایی که میگید برای گفتن داریم منجر به تولید رفاه و ثروت برای جامعه شده؟
حاجی بیدلر شو ! (651806) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۵۶:۵۱
اول اینکه استثناء را نمی توان به حالت کلی تعمیم داد. نظام آموزش عالی باید بتواند در ارتباط با دستگاه های دولتی یا صنعت نیازهای تحقیقی را شناسایی و مرتفع سازد. الان این ارتباط فقط به صورت تشریفاتی است.
دوم اینکه ظرفیت واقعی کافی برای تربیت دانشجوی دکتری در کشور نیست. ظرفیت برای تربیت دانشجوی دکتری حداقل در رشته های فنی وابسته به به 1- امکانات آزمایشگاهی، 2- تأمین مالی کافی (که دانشجو در شرکت ها با عنوان قلابی مجبور به امرار معاش تشود و بتواند تحقیق کند)، 3-سیاستگزاری های درست دستگاه ها (که یک دفعه نگویند که ارسال مقاله به الزویر امتیاز منفی دارد!)
سوم اینکه اساتیدی که دارای سمت های دولتی و یا صنعتی مهم هستند عملاً فراغت فکری لازم جهت به روز بودن و وقت گذاشتن با دانشجو را ندارند.
جمع بندی محترمانه موارد بالا همان نبود ظرفیت واقغی کافی می شود. (638455) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۹:۳۲:۲۴
گفته ای :الان تحصیل در خارج از کشور فقط یک بهانه است. اصلا چطوره تحصیل در خارج از کشور را ممنوع کنیم تا خیال بعضیا از بهانه گیری راحت بشه! آدم می مونه که بعضیا چه سطح فکری دارند!! (638483) (moderator22)
 
مسئول
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۲:۴۴:۳۸
تا آن جایی که بنده اطلاع دارم پیشرفت های علمی ما را پی گیری کنید جا پایی از اساتید مطرحی وجود داره که تحصیل کرده ی فرنگ هستند.
راستش را بخواهید با خواندن این مقاله تنها چیزی که به ذهنم آمد دوستی خاله خرسه بود .چرا کارمان به جایی رسیده که جدا از هر تحریم و مسئله ی دیگر خودمان به خود زنی اقدام می کنیم. حالا بگذار این خود زنی خود زنی علمی یا هر ... باشه
عزت زیاد (638763) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۰۱:۳۴:۰۶
من دو نمونه از همین اساتید وطنی و فرنگ رفته را سراغ دارم

دکتر نایبی (تربیت مدرس)

دکتر فتوت (دانشگاه استنفورد)

کسانی که با ایشان کار کرده اند می دانند که چه خبر است

دکتر نایبی مدیرعامل شرکتی است که در بالاترین سطح مخابراتی کشور کار می کند ، دکتر فتوت شرکت تولید لامپ کم مصرف دارد (640051) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۷ ۱۲:۰۸:۲۴
من دکتر نایبی و دکتر فتوت را نمی شناسم. اما بیایید من دیپلمه نشانتان می دهم در بالاترین سطوح کشور کار می کند. دوست عزیز این جور چیزا دیگه ربط به پارتی داره. نه داخل و خارج درس خوندن. (644266) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۰۰:۰۰
سؤال اینجاست که تا کی می خواهیم اینقدر سطحی و نسنجیده و بدون در نظر گرفتن همه جوانب امر سیاست گذاری کنیم؟

(637846) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۰۳:۲۹
یعنی مدارک کمبریج و آکسفورد بی اعتبار است و مدارک پیام نور و آزاد،
معتبر؟ (637852) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۰۹:۲۲
آخه کسی نیست بگه سیاست چه ربطی به علم دارد . مگر پیامبر نگفته : دنبال علم بروید حتی اگر در چین باشد. (637870) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۲۰:۳۸
حتی از سال 91 هم چنین قانونی منطقی نیست.دانشگاه های انگلیس از بهترین دانشگاه های اروپا و جهانند.هیچکس حق محروم کردن جوان ایرانی از تحصیل را ندارد.من نمی دانم وقتی خود انگلیس مشکلی با تحصیل ایرانیها ندارد چرا ما باید جوانانمان را محروم کنیم؟به نظر شما مسخره نیست که فردی برای یک رشته ی خاصی که مورد نیاز کشور هم هست به دانشگاه آکسفورد و یا کمبریج برود و بعد از فارغ التحصیلی ،مدرکش را تمام مراکز علمی دنیا معتبر و با ارزش بدانند،اما دانشگاه پیام نور پودمانی پاره وقت شبانه فلان دهستان قبول نداشته باشد؟به نظر شما این برخورد ،یک برخورد عالمانه و سنجیده است یا فقط ریشخند کردن ایرانیها و مایه تمسخر جهانیان؟ (637886) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۲۱:۵۳
خیلی تصمیم عجولانه است از شورای انقلاب فرهنگی که اصولا افراد فرهیخته ای عضو ان هستند بعید است - (637889) (moderator22)
 
حکیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۲۳:۱۸
مدارک دانشگاه آزاد واحد فلان و ، غیر انتفاعی بهمان و پیام نور و فراگیر پیام نور و پولی و از راه دور و کیش و علمی کاربردی و ... چه؟ این ها معتبرند؟ (637893) (moderator22)
 
دانشجو
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۲۶:۰۸
تا کی باید تاوان سیاست بازی سیاستمداران را مردم بدهند. اگر حکومت انگلیس مشکل دارد، که دارد؛ به دانشگاهها و دانشجویان چه ربطی دارد. اگر می خواهید دولت انگلیس را تحریم کنید، بسیار عالی، بکنید. چرا دانشجویان بدبخت ایرانی را تحریم می کنید. من به شخصه ترجیح می دهم در بهترین دانشگاههای انگلیس تحقیق کنم و در مجاورت با برترینهای علم به مرز دانش دسترسی پیدا کنم. حال اگر کسی مدرکم را ارزشیابی کرد که چه بهتر، نکرد هم نکرد. علم و دانش خودش به خودی خود ارزش دارد. (الان روابط سیاسی بد است، مدرک ارزشیابی نمی شود. دو روز دیگر روابط سیاسی خوب است و مدرک ارزشیابی می شود. و این چرخه ادامه دارد.) (637896) (moderator22)
 
امین از انگلیس
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۵۰:۴۶
الف جان ناپرهیزی کردی! توقیفت نکنن!!! یه مطلب هم از دل ما نوشتی. هرچند رنگی از سیاست نداره پس راحت باش... (637946) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۱:۵۳:۴۰
آي گفتي . جهان سوم لکه ننگ ابدي که شاخه اي را که رويش نشسته مي برد و اينکار را کمال عقل و منطق مي داند مسائل علمي چه ربطي به مسائل سياسي يا بهتر بگويم بازي هاي سياسي دارد ؟!!! (637954) (moderator22)
 
حیکم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۰:۰۰:۱۶
البته من موافق این مقاله هستم. اما علم هم به سیاست ربط دارد.
1-یک علمی وجود دارد به نام علوم سیاسی!
2-سیاست مداران معمولا دوست دارند مدارک دانشگاهی نیز داشته باشد!
3-گاهی یک کشوری برای دوستان خود مدارک دانشگاهی صادر می کند و گاهی سیاست مداران کشورهای دیگر را با دادن مدرک به آنها یا به فرزندان و دوستان آنها می خرد.
4-البته ثابت شد که انگلیس نیز به دلایل سیاسی مدرک صادر می کند(ماجرای میم هاشمی و ...)
البته این ها ربطی به خود این مقاله ندارند. فقط خواستم رابطه ی بین علم و سیاست را یاد آور شوم. (639174) (moderator1)
 
صدیقه
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۸:۲۵:۰۰
اینها همه رو تنهایی فهمیدین؟
خب واسه اون عده ای که مدرک خریدنی صادر نمی کنه چی؟!
یا واسه اون عده ای که از دانشگاههای وطنی مدرک می خرن چه پیشنهادی دارین؟
خوبه در این دانشگاهها رو هم تخته کنیم ها.. (639677) (moderator22)
 
حکیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۲۱:۲۳:۱۷
بهتر است زود موضع نگیریم. اگر دقت کنید من در بالا درست به همین مسئله اشاره کرده ام. با این وجود نمی توانیم بگوییم آکسفورد و کمبریج مدرک پول صادر نمی کنند. چون واقعاً این کار را می کنند و در جریان پذیرش غیر قانونی یک فرد معروف به نام میم ه. که فاش شد یکی از اساتید ظاهراً استعفا داد. همان طور که می دانید اکثر آقا زاده ها در لندن مشغول تحصیل هستند. آقا زاده های بد و خوب! (641283) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۰۹:۵۶
حضرت علی فرموده‌اند:‌ «اذا ملک الاراذل، هلک‌الافاضل». ارزیابی نکردن مدارک دانش‌آموختگان بریتانیا، علاوه بر مشکلات اداری بسیار زیادی و رنج و زحمات بی‌حدی که برای تعداد زیادی از افراد فرهیخته ایجاد خواهد کرد، اساسا خیلی واکنش بچه‌گانه‌ای است. بماند خود آقای کامران دانشجو هم مدرک خود از بریتانیا گرفته. (637982) (moderator22)
 
حسن
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۱۶:۴۹
پس حتما آقا زاده ها دیگه انگلیس تحصیل نمیکنند و تشریف بردند امریکا آخه آب و هوای انگلیس همیشه بارانی اسن و به مذاق آقا زاده ها خوش نمی آید (637993) (moderator22)
 
مسعود
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۲۳:۱۰
اصل حركت خوب است و البته دقت نويسنده نيز لازم است و بايد لحاظ شود. مثل خود اروپا كه از 6 ماه ديگر نفت رو نميخرد. بايد جوانب را ديد و در نظر گرفت. متاسفانه برخي عمل‌هاي شعاري سبب ضربه زدن به اصل حركت مي شود. (638008) (moderator22)
 
صادق
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۲۶:۲۸
مدارک دانشگاه برایتون و آکسفورد و منچستر و ... بی اعتبار
مدارک دانشگاه پیام نور و آزاد ناکجاآباد و هند و تاجیکستان معتبر معتبر

(638015) (moderator22)
 
مصطفی حسین زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۲۹:۱۶
جلوی ضرر را هروقت بگیری فایده است.ایکاش این تصمیم زودتراتخاذ میشد. (638016) (moderator22)
 
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۳۷:۰۰
آفرین دوست من
منم باهات موافقم
باید تمامی دانشگاههای اروپا رو هم تحریم کنیم
تا زمانی که دانشگاههای ونزوئلا و غنا و ساحل عاج و کومور هست دیگه چه نیازی به دانشگاههای کمبریج و آکسفورد و سوربن و بقیه دانشگاههای اروپایی هست؟
تازه در جهت بومی سازی علوم ، دانشگاه پیام نور ، پودمانی ، غیرانتفاعی و... هم هستن که علوم بومی رو تدریس میکنن
جدای از همه اینها ، اگه قرار باشه پول بدی و توی اروپا تحصیل کنی ، میتونیم توی کشور خودمون توی دانشگاه سراسری پول بدیم و دکترا بگیریم که از طرحهای به جای وزارت علوم در جهت جلوگیری فرار از نخبگان!!!!! بوده.
دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور هم که همین پول رو میگیرن و مدرک میدن
تازه خیلی هم راحت تر میشه مدرک گرفت
(638443) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۱:۰۱:۴۳
شما دیگر آزار هستید.برید یک زره روانشناسی یاد بگیرید تا رو اعصاب ها راه نرید. (639234) (moderator1)
 
هادی
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۳۴:۳۷
ما اگه توی سیاست گذاریهامون یکم دقت و ثبات داشتیم که کارمون به اینجا نمیرسید
اول میان سفارت انگلیس رو اشغال میکنن بعد میگن کار انگلیس بوده
یکم انصاف ندارن بگن کار ما اشتباه بوده و بی تدبیری کردیم که همچین کاری کردیم
الانم میخوان با این سیاست جدیدشون چند تا دانشجو رو بیچاره کنن
توی هدفمندی یارانه ها هم همینجور بی مهابا و بدون فکر اجرایی کردن نتیجش شد بیچارگی مردم
واسه سهمیه بندی بنزین هم بدون فکر اول اجرا کردن بعد شروع کردن به اصلاح.
سیاست این دولت از اول همینجوری بوده
اول چیزی که به ذهنشون میرسه رو اجرا میکنن بعد که فهمیدن اشتباه کردن یا میندازن گردن این و اون ، یا بقیه کشورها (638021) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۰۹:۳۶
در مملکت ما همه چیز سیاسی است علم ، اقتصاد و ...
آقا با انگلیس دعوا داریم درست ولی آیا دانشگاههای آنها از دانشگاه خوراسگن ما بدترند ؟
چرا همه چیز را سیاسی می کنید؟ (638213) (moderator22)
 
صادق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۳۶:۴۵
چرا برخی بدنبال انجام رفتارهای افراطی ازاین قبیل هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا به تبعات این رفتارها فکر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشجویان ایرانی مشغول تحصیل در آن کشور چکار کنند؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا این تصمیم افراطی با دیدگاه پیامبر اسلام حضرت رسول(ص) که امت اسلامی را به فرا گیری دانش و علم حتی از کفار تشویق می نمودند ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (638025) (moderator22)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۷:۳۰:۲۷
قرنها پيش علم در ايران بود.. اما اكنون بيشتر علوم نوين در كشورهاي غربي به ويژه آمريكا است. از بين 100 مخترع بزرگ 100 سال اخير دنيا بيش از 70 تن آنها آمريكايي بوده اند. از طرفي پيامبر گرامي ما فرمودند به دنبال علم برويد حتي اگر در چين باشد..! (638380) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۲:۵۵:۱۴
غالبا دانشجویانی که در حال تحصیل هستند این قوانین شامل حالشون نمیشه . بلکه کسانی رو شامل میشه که فرضا از ماه جون 2012 وارد دانشگاهها شوند. (638026) (moderator22)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۰۱:۴۴
جهان سومي ما از آنجا نمودار ميشود كه اصولا چنين تصميمي گرفته ميشود. آيا درست است كه مشكلات سياسي و ديپلماتيك را به حوزه علمي و دانشگاهي وارد كنيم؟ پس چرا با مدارك دانشگاههاي امريكايي چنين برخوردي نميشود؟ مگر مشكل با اانگليس بيشتر از مشكل با امريكا است؟ (638032) (moderator22)
 
وحید
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۰۸:۱۱
بنام خدا

در سیستم های پیشرفته بعد از ماه ها بررسی یک تصمیم گرفته میشود مخصوصا اگر قشر مهمی از جامعه در معرض این تصمیم باشند اما در کشور ما اول تصمیم گرفته میشود و بعد، ماه ها یا سال ها وقت صرف اصلاح و بررسی اثرات جانبی آن میشود، تازه اگر خوش شانس باشیم و کار از کار نگذشته باشد. اصولا ما از گذشته درس نمیگیریم. همین! (638209) (moderator22)
 
امیر
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۰۶:۳۴
خدایا میشه یه روزی افراد اول فکر کنن بعد حرف بزنن؟ (638038) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۰۸:۱۰
همه چیزمان به همه چیزمان می خواند
تازه اینجا شورای انقلاب فرهنگی است و بالاترین فرهیختگان جامعه در آن حضور دارند و این بساط است مابقی جاها که عالی ترین افراد هم نیستند فاجعه است
بیچاره جوان ایرانی باید در این میدان میدانداری کند (638041) (moderator22)
 
Netherlands
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۰۹:۱۰
مهم نیست دانشگاه آزاد و پیام نور و .... هستند مدرک معتبرتر میدهند. لطفا بس کنید این سبک سری ها را
مرد مصاف در همه جا یافت می شود در هیچ عرصه مرد تحمل ندیده‌ام (638042) (moderator22)
 
محمد
Norway
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۱۲:۱۷
دانشگاههای ونزوئلا، نیکاراگوا، اکوادور و ... رو بزارین جاش طرحتون تکمیل شه! خدایا! (638045) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۱۴:۰۳
حرف آقای غفوری فرد که خود یک فرد دانشگاهیه منطقی نیست، ولی با این پوند 3000 تومانی چه کسی جرات داره به انگلستان بره؟ (638054) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۱۹:۲۵
ما چی بگیم.دیگه شورشو در آوردن.خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما رو از دست این افکار نجات بده.خدا کجایییییییییییییی؟؟؟ خدایاااااااااااااااا گیر کیا افتادیما (638064) (moderator22)
 
مائده
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۲۷:۳۸
با این تصمیم گیریهای آنی و ساعتی پدر ما را در آورده اند. غربت و سختی درس و محدودیتهای مالی و.... یک طرف، دم دمی مزاجی مسئولان و سیاست گذاران آموزش عالی هم یک طرف.
در تاریخ 14 تیر 90 آقای دکتر ملاباشی معاون وزیر علوم فرمودند دانشجویان می توانند از کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا پذیرش بگیرند و منعی ندارد. بگذارید اقلاً یک سال از سیاست قبلی بگذرد. ّبعد هم چرا به جنبه های مثبت حضور دانشجویان در انگلیس توجه نمی کنید؟ دانشجویان سفرای مملکتند که در غیاب سفرای رسمی می توانند نقش مهمی در افکار عمومی و تامین منافع کشور داشته باشند.
آقا درس که شوخی نیست، دانشجو هم کولی نیست هر دقیقه بار و بندیل جمع کنه بره جای جدید. ضمناً درس خواندن آرامش و اعصاب می خواد.
(638075) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۳۷:۰۰
اين تيكه از حرفت خيلي به جا و منطقي بود
"آیا فکر می کنید این خبر که به سرعت در فضای مجازی منتشر شده چه تاثیری در تصمیم آنها دارد؟ و چه کسی مسوول این ضایعه است؟" (638095) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۳۷:۵۵
امیدوارم مسئولان زودترتجدیدنظرکنندوعلم راسیاسی نگاه نکنند (638098) (moderator22)
 
حمید
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۴۰:۰۵
اگر حتی منظور اقای غفوری فرد مربوط به آینده باشد؛ حرف درستی نیست. چرا که در ارزیابی مدارک دانشگاهی باید ملاک اعتبار ان دانشگاه باشد نه مسایل سیاسی. (638100) (moderator22)
 
France
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۴۷:۱۱
از ایشون باید سوال کرد تکلیف کسانی که دکترا با بورسیه ملک فهد گرفته اند چیست؟ (638109) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۳:۵۳:۲۹
واقعاً زحمت کشیدین با این نقد و اصلاح عالمانه!!!
مشخص نیست دشمن شما چه کسی است؟انگلیس یا جوان این مملکت که یک بار فرصت زیستن دارد و می خواهد از این فرصت به نحو احسن و برای تحصیل در دانشگاه های معتبر استفاده کند؟! (638120) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۴:۲۰:۵۲
جوانان ودانشجويان يه نگاهي به تصميمات بندازيد دانشگاهاي معتبر رو بعد ميگن بورس مي خواهيد بريد كشور دوست ( همسايه) ونزوئلا با اين تصميم گيريها (638159) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۱:۴۹:۰۳
اتفاقا این تصمیم ونظرات کاملا در راستای خواست دولت فخیمه انگلیس است !! (638671) (moderator22)
 
نادر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۴:۰۳:۳۲
یکی از موارد تمایز نظام های پیشرفته با جهان سوم، غالب بودن خردگرایی و آینده نگری بر احساسی و مقطعی دیدن امور است که موجب شده آنها ابتدا فکرکنند و بعدا حرف بزنند، نه اینکه اول حرف بزنند و بعدا اگر متوجه اشتباه خود شدند، تازه به این فکر کنند که چطوری تکذیب یا فرافکنی نمایند. (638134) (moderator22)
 
دانشجو
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۴:۰۳:۳۷
اگر دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در انگلیس به ایران برگردند . و دیگر برای ایران هزینه ارزی نداشته باشند . به انها در هر رشته ای که خواستنذ مدرک دکترا بدهید . البته حق تصاحب مشاغل کلیدی هم بذای انها محفوظ است . (638135) (moderator22)
 
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۱۲:۵۴
هزینه ارزی؟!!!
:)))
کدام هزینه ارزی؟
امثال شما فکر می کنید که دولت داره به دانشجو شاغل در خارج پول می ده؟ دلار رو 1280 تومان تازه اونم با کلی التماس می فروشه و منت می زاره که دلار تو بازار 1700 تومانه. دستش درد نکنه. جواب سوء مدیریت دولتی ها رو هم دانشجوی شاغل به تحصیل در خارج باید بده؟ (638223) (moderator22)
 
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۱۸:۴۶:۱۸
دانشجوی محترم اگه اطلاع نداری لطفا اضهار نظر نکن اکثر دانشجو ها اینجا بورس هستند این معنیش اینه بطور مثال به من که دانشجو دکترا هستم ماهی 1200 پند می دن اونی که برای دولت هزینه دارن دانشجو های داخلنن. من خیلی مصمم که برگردم با اینکه اینجا کار گرفتن اینجا خیلی سخت نیست ولی با سیاست گذارها آدم واقعا سره دوراهی قرار می گیره! (642941) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۴:۲۶:۰۹
ثبات در قانون گذاری و سیاست گذاری است.... رحف دلم رو زدی (638167) (moderator22)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۴:۵۷:۴۷
اولا طرح بسیار خوبیه این رو بای در مورد دانشگا های امریکا هم اجرا کنند. چرا باید به جایی این که دانشگا های داخلی رو تقویت کنیم باید پول مردم ایران بره تو جیب دشمنان ایران و باعث درامد زایی برای این کشورها بشه دوما به نظر من ایران به اندازه کافی دانشگاهاش پیشرفت کرده که لازم نیست کسی بره انگلیس تحصیل کنه مشکل ظرفیت دانشگا های ایرانه که اونم میشه رفع کرد و الا از نظر علمی تفاوت زیادی نداره.سوما مگر فقط تو انگلیس دانشگاه معتبر هست؟ در هیچ جای دنیا دیگه دانشگاه معتبر وجود نداره؟؟؟؟ به نظرم کسایی که از این طرح ناراحت شدن از اون دست اقا زاده ها یا فرزندان نوکیسه هایی هستن که از شرایط بهم ریخته اقتصادی انقلاب به ثروت باد اورده رسیدن که عرضه قبول شدن در دانشگا های معتبری مثل شریف و تهران و غیره ندارن و می خوان با پول بابا جون براحتی دوره دانشگا هشونو سپری کنن (638198) (moderator22)
 
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۱۹:۴۹
دوست عزیز آقا سعید!

بنده با پول پدری و آن زمان که پوند ۱۵۰۰ تومن بود در بریتانیا فوق لیسانس گرفتم.

بعد از اتمام ارشدبدون اینکه قصد ماندن در اینجا را داشته باشم با پیشنهاد خود دانشکده برای خواندن دکترا مواجه شدم.

دانشگاهی که من در آن در حال حاضر درس می‌خوانم در ده ۱۹۶۰ بنیانگذار علم المان محدود در جهان بود.

در کنار دانشگاه اشتوتگارت آلمان، معتبر‌ترین مرکز دانشگاهی اروپا در زمینه المان محدود و مهندسی‌ محاسباتی است.

از نظر تئوری تمام مطالبی که حداقل من روی آن کار می‌کنم در ایران موجود است. اما از نظر عملی‌ و فراهم کردن امکانات دانشگاه‌های ایران بسیار عقب تر هستند. من احتیاج به ۲ نرم افزار داشتم، یکی‌ توسط یک شرکت در آمریکا و دیگری توسط یک شرکت در استرالیا تولید شده بود. قیمت آنها هم هرکدام حدود ۲۰۰۰ دلار بود. دانشگاه در مدت ۱ هفته برای من آنها را خریداری کرد و بعد از دریافت نرم افزار توسط پست، به صورت تلفنی آنها را فعال کردم. دوستی‌ دارم که در دانشگاه تهران فوق لیسانس میخواند و آنها هم همین نرم افزار را خریدند ولی‌ هنگام فعال سازی به علت تحریم نتوانستند از آن استفاده کنند.

مثال دیگر اینکه ما یک سوپر کامپیوتر اینجا داریم که ۱۰ سال پیش سومین کامپیوتر سریع دنیا بود. قیمت خرید دست دوم آن به نرخ پوند دولتی چیزی حدود ۲۲ میلیارد تومان است. کدام دانشگاه ما این امکانات را دارد؟ محاسباتی که اگر کسی‌ بخواهد با پیشرفته‌ترین کامپیوتر رومیزی انجام دهد حدود ۱ هفته طول می‌کشد من با استفاده از یک ده هزارم ظرفیت این سوپر کامپیوتر که به من تعلق دارد در طی‌ حدود ۶ ساعت انجام میدهم. به زبان ساده من در یک هفته کاری حدود ۵ مساله با شرایط مرزی مختلف را حل کنم در حالیکه همکار من در دانشگاه تهران تنها موفق به حل ۱ مساله شده است.

دانشگاه یک قایق ۲۰ متری تحقیقاتی‌ دارد که از آن استفاده می‌کنیم. کدام دانشگاه این امکانات را دارد؟

به هزینه دانشگاه، بدون اینکه دنبال بودجه بدویم (خود دانشکده بلیط و هتل را رزرو می‌کند بدون اینکه ما در جریان باشیم) در هر جای جهان که سمینار مربوط به رشته من باشد اعزام می‌شویم که باعث آشنا شدن با محققان در سراسر دنیا میشود.

در کنار این حرف ها، من بورس کامل هم ندارم و حدود ۶۰% شهریه را هم خودم میدهم ولی‌ از امکاناتی که برایم فراهم شده لذت می‌برم.

امیدوارم این توضیحات شما را قانع کرده باشد که هر گردی گردو نیست!!! (638428) (moderator22)
 
sina
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۰۱:۰۴:۵۷
اینقدر درس خواندی و تحقیقات و سوپر کامپیوتر و قایق 20 - 30 متری و چه و چه

وچه...

اما هنوز متوجه نشدی که مبنای مقایسه تو غلط است.

احتمالا" تصور میکنید که شما کاشف این موضوع هستید که دانشگاه های آنطرف

امکانات بهتری دارند؟

این موضوع دست چندم است و شما کاشف ان نیستید. سال تحویل شده است

دوست عزیز و شما خبر ندارید. هر آدم بیسوادی هم این موضوع را میداند که شما

مدعی کشف آن هستید.

با عرض معذرت از شما باید بگویم ای کاش شما همانجا بمانید و به ترقی خود ادامه

دهید زیرا اگر شما به ایران برگردید فقط برای مقایسه های اینچنینی برمیگردید و

برای دیگران و خودتان مشکلات زیادی را درست میکنید. (638952) (moderator22)
 
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۴۰:۲۸
البته بعضی از آقا زاده ها اخیرا توی دانشگاه شریف شعبه کیش درس میخونن که هزینش هم خیلی کمه
ترمی 20 میلیون تومن
(638448) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۹:۲۷:۱۳
احتمالا منظورت از پیشرفت دانشگاههای کشور از نظر تعداد نه کیفی (638477) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۱:۵۴:۵۰
تو این دانشگاه ها که اسم بردی بدون بهره بردن از سهمیه هم میشه وارد شد ؟!!! بعدش اون دانشگاه های معتبر دیگه که فرمودید احیانا دانشگاه های ونزوئلا و مالزی وامثالهم نیست؟! (638678) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۰۲:۴۶
خیلی از استادان و مسئولان مملکت و همین طور وزرا در سطوح بالا در انگلستان درس خوانده اند و مشغول کار هستند. این جور اظهار نظرها عجولانه و در بهترین شرایط بسیار مقطعی است و زیبنده سیاستگذار نیست. (638204) (moderator22)
 
حمید
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۰۸:۰۵
واقعا جالب .اینکه شما مدرک یک دانشگاه را قبول کنید یا نه از ارزش آن کم نمی شود
ولی انصافا این جوری اش را ندیده بودیم.
1-اقتصاد را خواستن دستوری کنترل کنن نتیجه عکس شد.
2-مسائل اجتماعی را پلیسی خواستن بهتر کنن نتیجه عکس شد.
3-ولی همه اذعان می کنند که علم و ارزش آن را نمی شود با دستور بالا و پایین برد.
مثل آن است که مثلا صنعت خودرو آلمان حرف اول را در جهان می زند بیاییم بگوییم به دلیل استاندارد پایین محصولات آلمانی و تفاوت با محصولات ایران خودرو و... شماره گذاری نکنیم.
قضاوت با شم. (638208) (moderator22)
 
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۱۰:۳۳
امروز چند دانشگاه برتر جهان در انگلیس قرار دارند، کمبریج، آکسفورد، امپریال کالج، شفیلد، منچستر و ....
بهتر است ایشان قبل از این اظهارات قدری فکر می کردند که وزیر محترم علوم مدرکشان را از کدام دانشگاه گرفتند؟ خوشبختانه جای امیدواری است که وزیر علوم از دانشگاه امپریال کالج لندن فارغ التحصیل شده اند و کسی در بین مسئولین وجود دارد که بتواند در مقابل این اظهار نظر کودکانه دفاعی کند.
جای تعجب است که مدرک دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور از نظر وزارت علوم معتبر است اما مدرک دانشگاههای انگلیس غیر معتبر! با اینگونه اظهارات نه تنها اعتبار دانشگاههای انگلیس زیر سوال نمی رود، بلکه اعتبار شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم خدشه دار می شود. (638215) (moderator22)
 
شهناز
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۱۱:۳۹
کاشکی این سیاست بازی ها پای خود رااز جامعه ی اکادمیک و دانشگاهی عقب بکشد و بگذارد علم کار خودش را بکند.به خدا به ضرر علم و مملکت است.
یه نموره این بحث ها داره لوس می شه. (638219) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۱۵:۰۴
مگر غير از آقا زاده ها كسي انجا مي رود؟ (638228) (moderator22)
 
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۸:۵۳:۰۸
برادر من فکر کردی اینهمه فرار مغزها کجا میرن؟
میرن به همین کشور ها
با این کار ها هم دیگه حتی نمیشه یک درصد هم امید داشت که این افراد به ایران برگردن چون جایی براشون وجود نخواهد داشت
در ضمن باید بهتون بگم که اخیرا مد عوض شده
آقا زاده ها به جای تحصیل در خارج از کشور میرن توی جزیره کیش درس میخونن
هم هواش عالیه هم بهت میگن فراغ التحصیل دانشگاه شریف
هزینش فقط یه خورده بیشتر از دانشگاههای اروپائیه که البته برای آقا زاده ها این مبالغ اصلا رقمی نیست (638452) (moderator22)
 
lمسعود
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۱۹:۴۶
این گفته چنان سرشار از بلاهت است که آدم مات میماند که چگونه با چنین گفته ای برخورد کند و پس از آنکه از بهت درآمد میماند معطل که با این همه افکار متوهم چگونه امید به آینده این کشور داشته باشد .آی عموٍ !!! گفته پیامبر مکرم اسلام یادت هست که میفرمایند علم را جستجو کنید حتی اگر در چین باشد. خدا وند به حق پیامبرش ما را از شر این افکار مصون بدارد و امید و آینده (638236) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۲:۱۵:۰۲
نترس برا این حدیث معتبر هم جواب در آستین دارند !!! لابد چند وقت دیگر تفسیر می فرمایند منظور پیامبر دقیقا همین چین بوده فقط چین نه جای دیگر وگرنه به جای چین می فرمودند هر جای دنیا ! چین هم که با ما دوسته ومشکلی نیست برو چین درس بخون ! واقعا مگر خود پیامبر مارا از شر این افکار مصون بدارد . (638720) (moderator22)
 
محمد
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۲۱:۳۶
نخبه های ایرانو از تحصیل در دانشگاه های تراز اول دنیا منع میکنیئ و باعث میشید علم تراز اول به ایران وارد نشه و درضمن میتونید برای اینکه تو دهنی محکمی به انگلیس جنایتکار بزنید و دماغشو بسوزونید تحصیل در دانشگاه های جزایر قمر را برای ایرانیان رایگان نموده و به مدرک کارشناسی دانشگاه های قمر معادل دکترا در ایران بدهید ! مرگ بر آمریکا و بقیه (638241) (moderator22)
 
mohsen
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۲۹:۴۵
چرا مقامات متوجه نیستند که حرفاشون ممکنه تنشهای زیادی رو به وجود میاره.
صد رحمت به بقال سر کوچه مون که نه دکترا داره و نه تحصیلات. میگه خیلی از
حرفهایی رو که مقامات میزنند جز ایجاد تنش هیچی نداره (638252) (moderator22)
 
Mohammad
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۳۰:۲۴
من یک دانشجوی ایرانی و مدرس پاره وقت در انگلستان هستم. رشتهٔ تحصیلیم هم نه فنی‌ است نه پزشکی. با کمک خدا تونستم ۲ بورسیه از آمریکا و انگلستان دریافت کنم. اما برام باورش دشواره که تو خونهٔ خودم قبولم ندارند. انگار هر روز بهانه‌ها برای برنگشتن به سرزمین مادری بیشتر می‌شه...

دردا و دریغا که چنان گشتی بی من
کز بافته ی خویش نداری کفن من
امروز همی گویم با محنت بسیار
دردا و دریغا وطن من، وطن من

افسوس و صد افسوس (638254) (moderator22)
 
sina
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۵:۳۷:۳۹
قریب به اتفاق کسایی که در اینجا کامنت گذاشتند ادمهایی بی طرف نیستند.
این عزیزان جانبدار, یا خودشان و یا اطرافیانشان در انگلیس تحصیل میکنند وگرنه اینقدر بقول معروف دو اتیشه سخن نمیگفتند.
خوب تحصیل کردن در انگلیس این عزیزان قاعدتا" نباید مشکلی داشته باشد ولی...

ولی تحصیل کردن با رانت دولتی قرین اشکال است.

منصفانه در نظر بگیرید که در سفره مردم عادی ما چقدر امکان فرستادن فرزندان به کشور انگلیس براتحصیل وجود دارد؟
خود انگلیسی ها چنین توانی را ندارند.
بعد از مدتها یک کار ارزشمند انجام شده است آن هم اینجوری برخورد میشود

(از طرف کسی که هیچ یک از فرزندان و یا نزدیکانش در انگلیس درس نمیخواند)

آقای غفوری فرد, دوستت دارم بخاطر اینکه اقدام منصفانه و شجاعانه و انقلابی

انجام دادید.

انگلستان تنها از ایران دانشجو نمیپذیرد بلکه از همه جای دنیا میپذیرد و با اجازه شما این دانشجویان اغلب از افراد عادی نیستند و متصل به نفوذیهای دولتی میباشند.


این داستان طولانی تحصیل در انگلیس قدمتش به اندازه قدمت خانه کعبه

میباشد که هر سال میلیونها نفر را به مکه و عربستان میکشاند...

آنجا برای عبادت و اینجا برای سیاحت و مدرکی در دست برای بازگشت و وزیر و

وکیل شدنها...

همه اینها یعنی توانمند کردن انگلیس برای:

نارو زدن به خودمان تا به خودمان انواع کلکها و در حیاط را باز گذاشتن ها و عکس

شاه در پنجره حیاط سفارت قراردادنها...را بزند.

بله, وقتی فریب خیلی خیلی قوی باشد ناچارا" انسان اشتباه میکند. کسی که

فریبکارتر است سریعتر هم هست و برنده است.

بگذریم, ختم کلام, ببینید ما پول به دولت انگلیس سرازیر میکنیم, آنها در پاسخ

بانک مرکزی ما را تحریم میکنند!!

شما اسم این را چه میگذارید؟

من اسمش را درخواست گرفتن (حق توحش) از خودمان میگذارم.

هدف اصلی انها این است که ما را بی عقل , وحشی , متحجر ... نشان دهند.

که متاسفانه بعضی ها در داخل آب به آسیاب انها میریزند.

اصولا" چرا در مملکت ما هر کسی میتواند برود در سفارتخانه و شروع به پرتاب

سنگ به سفارتخانه نماید؟

هیچوقت هم کسی محاکمه نمیشود. متاسفانه رئیس مجلس ما هم میگوید :

این تازه اولش است (638264) (moderator22)
 
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۶:۱۶:۲۶
این تصمیم کاملاً اشتباه و غیر کارشناسی است. نکته قابل توجه این است. پذیرش گرفتن که یک شبه نیست. من خودم برای کسب نمره زبان، نوشتن پروپوزال، پیدا کردن استاد و تامین نظرات ایشان نزذیک 6 ماه شب و روز وقت گذاشتم.

حالا اگر این تصمیم حتی از بهار 90 اجرا بشه ضررهای بسیاری برای امثال ما ها و حتی کشور داشته و دارد.

این کار باعث عدم بازگشت بسیاری از جوانان موفق به کشور خواهد شد. چرا که انگلیسی ها از خداشان است، افراد با استعداد و توانا انجا بمانند و چندین برابر از آنها کار بگشند! اما انها افراد ضعیف را فورا پس می فرستند! (638310) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۷:۵۱:۱۷
با این تصمیم توپ اگر یک شیر پاک خورده عشق وطنی هم بین هزاران نفر پیدا میشد که میخواست با مدرکش برگرده به کشورش خدمت بکنه همون هم دیگه عمرا بیاد ! (638407) (moderator22)
 
شیما
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۷:۵۶:۲۹
یعنی این یک اقدام علیه انگلیس محسوب می شود؟ آقای توکلی! آقای توکلی! ممکن است بفرمایید با اینهمه خرد گرایی ما داریم به کجا می رویم؟ اینکه ما مدرک مهمترین مراکز علمی جهان را به صرف دشمنی با حکومت شان بی اعتبار اعلام کنیم، به زیان آنهاست یا فارغ التحصیلان و در حال تحصیلان ما؟ با وجود این دوستان تئریسین ما چه نیازی به دشمن داریم؟ (638413) (moderator22)
 
علی
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۱۹:۵۱:۴۷
تکلیف دانشجوئی که دو یا سه سال زحمت کشیده برنامه ریزی کرده که از انگلیس خراب شده پذیرش گرفته. حالا چیه. یک شبه همه کارهایش به باد رفت؟
آن از اقتصاد که شب می خوابی صبح دلار 20000 تومن میشه. شب دیگر می خوابی صبح ارز قاچاق میشه و می گن مثل هروئین برخورد می کنند.
آن از تجارت که بد بخت تاجر چند سال زحمت می کشه، خرج می کنه تبلیغ می کنه ، بازاری را در یک کشور فلک زده ای پیدا می کنه. یک دفعه یک مقامی حرفی می زنه و تمام زحمتش را به باد می دهد.
از سیاست که نمی گویم خودتان استاد اید.
تا حالا پای سیاست بازی به علم وارد نشده بود که این هم شد.
من نه انگلیس رفتم و نه راهم می دن. ونه آنهائی که آنجا درس خواندند را قبول دارم. ( به نظر من اغلب کم سواد و پر افاده اند) ولی از این تصمیمات کشکی هم جز ضرر برای کشور سودی نمی بریم. اگر قرار است مدرک انگلیس را غیر قابل قبول کنید. خوب قبلی ها منجمله آقایان را هم بی اعتبار کنید. (638492) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۰:۲۴:۱۱
1- اگر مدارک امروز انگلیس بی اعتبار باشد مدارک قبلی ان بی اعتبار تر (با توجه به رشد علم) و وزیز اموزش عالی فارغ التحصیل انگلیس است.
2- این حرکات نشان می دهد ما مدرک گرا هستیم نه علم و دانش گرا.
3- ایا کسی که در دانشگاه های معتبر انگلیس علم اموخته تمی تواند به مملکت کمک کند اما فارغ التحصیل مالزی می تواند
4- پیامبر اکرم فرمده اند علم را بیاموزدید ولو در چین باشد. حال ما می گویم مدرک را بگیرد ولو دانشگاه نرفته باشید (638518) (moderator22)
 
Amin
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۲:۰۴:۱۶
دوست من 2 سال پیگیری کرده الان بعد از این همه سختی تونسته پذیرش از دانشگاه لندن بگیره و اردیبهشت سال آینده باید بره انگلیس. تو این فاصله به همه موقعیت اش تو ایران مثل آزمون دکترا پشت پا زده! همه چیزشو واسه درس خوندن تو ایران باخته! این افراد رو کی باید جوابشونو بده.. گناه این افراد چیه؟
آخه آدم به کدوم قانون اعتماد کنه
شرایطی فراهم کردیید که همیشه استرس گریبانمون رو گرفته!
میترسم همین فردا هم از لج اعلام کنن مدرک دانشگاه آزاد بی اعتباره.. اصن بعید نیس به خدا (638695) (moderator22)
 
محسن
Sweden
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۲:۱۲:۰۹
اين فرق معامله است: اروپا تحريم مي كنه اما شش ماه مهلت ميده تا هيچ ضرري نكنه ما يكدفعه مي گوييم زين پس دانشگاههاي انگلستان نامعتبره! (638717) (moderator22)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۳ ۲۳:۳۵:۲۴
این تصمیم بیش از هر چیز کیفیت تصمیم گیری را در شورای عالی انقلاب فرهنگی روشن می کند و میزان درک و تصمیم سازی اعضای آنرا مشخص می کند! وگرنه با این حرف ذره ای از اعتبار دانشگاه های انگلیس خصوصا دانشگاه های معتبر و پیشرویی همچون آکسفورد و کمبریج کم نمی کند.
به راستی تا کی می خواهیم با این قبیل اقدامات با پیشرفت های جهان غرب برخورد کنیم، انها بعد از قرون وسطی که دیدند عقب مانده اند، آمدند و از ما علم را آموختند نه این که بگویند علم اینها معتبر نیست، خودمان علم تولید می کنیم! (638837) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۰۰:۵۱:۲۲
اقای دکتر غفوری فر 1-پیامبر گرامی می فرمایند جهت یاد گیری علم به کشور (بت پرست)چین بروید 2- تکلیف پرونده های برادران دانشجو کامران دانشجو فرهاد دانشجو خسرو دانشجو وزیر علوم --عضو شورای شهر----- رییس دانشگاه ازاد-- که از دیپلم در کشور انگستان درس خوانده اند چه میشود (638930) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۰۰:۵۶:۴۴
دانشگاههای ما بلحاظ علمی در میان 200 دانشگاه جهان جائی ندارند . حیفه که اینجوری و با روشهای پوچولیستی بخواهیم صورت مسئله را پاک کنیم. دوستان تاریخ در باره تصمیمات و اقدامات ما قضاوت خواهد کرد .
اقای غفوری فرد بچه های ما رو هول ندید به دامن انگلیس با این تصمیمات خلق الساعه شما (638938) (moderator22)
 
sina
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۰۱:۱۸:۳۸
دوستان عزیز, اقازاده های محترم که این همه کامنت نوشته اید و اینقدر ناراحت

هستید.

اصلا" جای هیچ نگرانی نیست و ناراحت نباشید.

شما میتوانید, همان گونه که برای تحصیل به انگلستان رفته بودید, حالا محل آن را

عوض کنید و به امریکا بروید و تحصیل خود را آنجا ادامه دهید.

یک اسباب کشی کوچک که این همه اعتراض ندارد. (638965) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۰۹:۳۸:۰۱
سالهاست که در این مملکت مسائل حل تنی شوند صورت مسئله ها پاک می شوند. (639158) (moderator1)
 
امیر
Canada
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۰۹:۴۹:۳۶
بقول شیخ اجل سعدی:

شب پره گر وصل آفتاب نخواهد
رونق بازار آفتاب نکاهد (639166) (moderator1)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۲:۰۸:۱۱
سینا فقط کافیه یه کار کنی که سواد زیادی هم نمیخواد. تو همین اینترنت بزن بهترین دانشگاههای دنیا از نظر کیفیت و علم وببین ما کجای کاریم. من فرزند یک کارمند بازنشسته انقلابی در یکی از شهرستانهای ایران هستم که پشت کنکور دکترا هستم و رشته ای که من فوق لیسانسشو دارم در ایران دکتراش وجود نداره و من آرزومه که برم انگلیس و آمریکا که دکترای این رشته که جزو سه رشته برتر در دنیا هست تحصیل کنم و اگر تحصیل میکردم برمیگشتم و به کشورم خدمت می کردم ولی چون پول ندارم و آقازاده به قول شما نیستم توانایی رفتنشو ندارم و الان واسه دکترا تغییر گرایش دادم . این کار مسئولان غلطه و اصلا هیچ ربطی به فقیروغنی و آقازاده نداره . وقتی ما میبینیم که واقعا از لحاظ علمی عقب هستیم چرا خودمونو گول بزنیم. یکی از دلایلی که من میگم شما سواد آنچنانی نداری دلیلش اینه که اگه کارشناسی و تحصیلات تکمیلی رو طی میکردی میفهمیدی منابع ما کتابای ترجمه شده بیست سال پیش غرب هستش و چه اشکال داره که ما به غرب بریم و علمشونو بیاریم در خدمت کشور خودمون . به هر صورت امیدوارم که این آخرین اقدام اشتباه باشه و هرچه زودتر جلوی این اقدام گرفته بشه. (639295) (moderator22)
 
sina
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۲۱:۲۶:۰۹
دوست عزیز و بسیار محترم من
این اقدام اشتباه نبوده است.
من تو را خیلی دوست دارم. هر چند که مرا به بی سوادی متهم کردی. باید بدانی که اگر از درجه تحصیلی من مطلع شود شاید قدری تعجب بکنی, افسوس که اینجا محل تبلیغ برای خود نیست ( اگرچه تو دوست خوبم این کار را کرده ای )
توجه کن :
اولا" چه اشکالی دارد که ما ترجمه 20 سال قبل کشورهای دیگر را در درسهایمان بخوانیم؟!
بعنوان مثال مگر قوانینسه گانه نیوتن در حرکت در فیزیک مکانیک قار است کهنه شود و یا با مرور زمان تغییر کند؟
چه فرقی دارد که ما در اینجا ان را مطالعه کنیم و یا در آنجا؟
مشکلات این نیست که قدیم است یا جدید است دوست عزیز و شما هم همان اشتباه دوست دیگر را میکنی!
زیرا کسی منکر امکانات و سطح بالاتر دانشگاه های کشورهای پیشرفته نمیباشد و این موضوع نیاز به کندو کاو در اینترنت هم ندارد.
تو که دانشجو هستی ,( ای دوست باسواد من ) نباید زود گول بخوری! و گرفتار لیستها و آمارها بشوی.
منظورم این است که اختلاف سطح آنگونه هم که شما و آن لیست ها میفرمایید نیست.
بر طبق اساسنامه آمارگیری ها مبنای مقایسه میزان تعداد فایلهای : Word - Excel - PowerPoint - Pdf و....
به اشتراک گذاشته شده دانشگاه های دنیا در روی وب سایت خود میباشد و چند سال قبل در این آمار گیریها ما خیلی عقب تر از سایر دانشگاه ها بودیم و تازه این که الآن میبینی به خاطر این است که کمی به فکر این موضوع افتاده اند....

امیدوارم که شما که دانشجوی برازنده ما میباشید قدری بیشتر و عمیقتر اهل حساب و کتاب باشید و تنها به نگاه کردن به یک امار و لیست بسنده نکنید.

مثلا" فیزیک هالیدی ویا سایر متون که در بعضی از دانشگاه های ما دقیقا" منطبق با دانشگاه هاروارد ارائه میشود چه تفاوتی با هم دارند؟ حالا اگر قدیمی باشد مثلا" قرار است قوانین نور تغییر کند؟ ترجمه آن چه اشکالی دارد؟ مثلا" قوانین حرکت اجسام توسط آقای نیوتن ارائه شد , اگر قرار بود 20 سال بعدش قدیمی شود و دیگر تدریس نشود که حالا آنها بی اعتبار بودند (به قول شما)
پس چرا 400 سال است که دارند آنرا تدریس میکنند؟ مگر مد لباس است که قدیمی شود؟
گمان میکنم که شما موضوع اصلی را درست متوجه نشدید و ناراحتی شما از چیزهای دیگر میباشد, درست همانند مردمی که در اطرافت میبینی, درست همانند دوستان خودت , درست همانند من...
ما همه گرفتار و اندوه ناک چیزهای دیگر هستیم ... (641290) (moderator19)
 
اندیشه
۱۳۹۰-۱۱-۲۲ ۰۱:۵۱:۲۷
سلام جناب سینا
ظاهرا توی تعصب شدیدی گیر کردید و دیدتون رو تار کرده.
منظور دوستان آموزش پایه های علم چند دهه قبل مثل قوانین نور و نیوتن یا کتاب هالیدی نیست،هرچند که خیلی از قوانین که فکر میشد اصوله با گذر زمان و افزایش علم تغییر کرده. بلکه منظور مرزهای دانش و نوین بودن اونه مثل منطق فازی با اینکه توسط اساتید ایرانی خارج از کشور مطرح شده بود دیر از اون توی علم داخلی بهره برده و آموزشش رو شروع کردیم.لطفا چشمت رو روی واقعیت باز کن : کدوم علم و تکنولوژی رو دانشگاهای ما به دنیا عرضه کردن؟وقتی هنوز در دانشگاههای داخل در قریب به اتفاق علوم در سطوح میانی هم نیستیم چرا نباید در سطح یک دانشگاههای دنیا تحصیل و علم آموزی کنیم تا با وارد کردن اون و پیشبردش بتونیم پیشتازتر اونها بشیم؟
- جناب سینا اگه همونطور که شما میگید تحصیل کنندگان در انگلیس همه از آقازاده هایند و از رانت مالی برای برای تحصیل استفاده میکنند ،چه ربطی به عدم ارزیابی مدرک دانشگاههای انگلیس و بی اعتبار اعلام کردن اونها داره؟ عزیز من باید جلوی رانت رو گرفت یا حداقل ارز دولتی ارزان نداد نه اینکه مدرک رو بی اعتبار و عدم ارزیابی اعلام کرد! آخه توی دعوای سیاسی و عقده بازی هم باید عقل و منطق باشه یا نه؟
راستی ما پول به خیلی جاها میدیم! هرچند که انگلیس بانک مرکزیمون رو تحریم کنه ولی اگه پول بدیم و دانش ازشون کسب کنیم خیلی بهتره از اینکه اینهمه پول و ارز توسط زوار میدیم به کشورهایی مثل عربستان و سوریه تا هر روز بر ضد مردم ما موضع بگیرند و عایدی هم نداشته باشیم. سلامت و بینا باشید. (651864) (moderator22)
 
Canada
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۵:۱۵:۲۰
به نظر میاداین تصمیم به خاطر این بوده که یکی ازبستگان آقایون نتونسته پذیرش بگیره خواستن تلافی کنن. (639501) (moderator22)
 
sina
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۲۱:۵۰:۴۴
..."در ایران دکتراش وجود نداره و من آرزومه که برم انگلیس و آمریکا که دکترای این رشته" ...

..."تحصیل کنم و اگر تحصیل میکردم برمیگشتم و به کشورم خدمت می کردم "...


دوست عزیز میشه بفرمایید کدوم یکی از مسئولین مملکت جلوی رفتن شما رو

به انگلیس یا آمریکا گرفته اند؟ میشه اون شخص رو افشا کنی تا ما هم

بشناسیمش؟

شما باید پاسپورت بگیری و به هر جایی که مناسب برای تحصیل میباشد بروی.

این ممنوعیت هم که برای آقا زاده هاست و شامل شما نمیشود چون شما هم

میفرمایید آقازاده نیستید و فرزند یک بازنشسته محترم شهرستان هستید.


کسی از رفتن افراد به خارج از کشور برای هر منظوری جلوگیری نکرده است.


ضمنا" این روزها خیلی بعید است که دکترای رشته مهمی در داخل وجود

نداشته باشد و شاید آن رشته از نظر استادان دانشگاه ها و برنامه ریزان زیاد

مفید فایده و بدرد بخور محسوب نگردد که برای آن دوره دکترا در نظر نگرفته اند.

بعضی رشته ها واقعا" فایده زیادی ندارند. مثلا" من حتی دکترای زبان اردو را در

بین رشته ها دیده ام که البته محترم و ارزشمند است ولی زیاد به حال و روز

مملکت ما نمیخورد... (641339) (moderator19)
 
sina
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۲۳:۳۸:۲۸
دوست عزیز امیر

به نوشته خودتون توجه کنید :

"وقتی ما میبینیم که واقعا از لحاظ علمی عقب هستیم چرا خودمونو گول بزنیم."

بعید میدونم که یک دانشجو در تمام ملل چنین عقیده ای داشته باشه!!

یک دانشجوی فوق لیسانس واقعی!! با داشتن چنین عقیده ای کل تحصیل خودش

رو ابطال میکنه و من در درجه علمی شما به شدت تردید دارم.

هیچ وقت یک دانشجو این حرف رو در مورد خودش نمیزنه.

ما از لحاظ علمی ( واقعا" ) عقب هستیم؟ این بستگی داره که شما علم را در چی

میدونی؟ البته ببخشید دوست عزیز ولی احتمالا" شما علم را در فیلمهای آمریکن

پای و این قبیل میدانی.

بدین لحاظ ما واقعا" عقب هستیم و مسئولین محترم باید فکری بکنند تا دیگر اینقدر

فرار (مغزها) نداشته باشیم... (641505) (moderator19)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۱۹:۴۲:۲۰
اقای غفوری عزیز جنگ جناحی و منازعات سیاسی بین دو دولت چه ارتباطی با علم و دانش دارد اگر
ر مدارک دانشگاه های انگلیس اعتبار ندارد باید خیلی ها را در دولت بی سواد تلقی کرد 90درصد کتب شیمی و فیزیک و غیره را باید حذف کرد این چه منطقی است (643031) (moderator22)
 
بهروز
۱۳۹۰-۱۱-۲۱ ۲۲:۱۶:۴۴
اقای دکتر غفوری فرد اکثریت اقازاده ها از مهد کودک تا دکترا در انگلیس مشغول کسب علم هستند و با شهریه های میلیون پوندی و در پانسیون 5 ستاره منتظر مدرک اند . شما چرا ملاحظه اقازاده ها را نمی کنی ؟ بی خود نیست که از لیست اصلاح طلبان خط میخوری . الان موقع این مصاحبه بود . (651578) (moderator22)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.