نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 297556
شرکای آل سعود در داخل
بخش تعاملی الف - سهراب زند
تاریخ انتشار : شنبه ۴ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۴


حج امسال با کشتار حجاج بواسطۀ سقوط جره ثقیل در مسجدالحرام، و فاجعۀ منا، چنان تکان دهنده بود که عده‌ای را از ناآگاهی و عده‌ای را از فرصت طلبی به حملۀ مجدد به این فریضۀ الهی وا داشت، تا جایی که برخی وقاحت و جهل را به حد اعلا رسانده و پا روی دل داغدار بازماندگان محترم این قربانیان گذارده و می‌گویند:

"حقشان بود!"

استدلالشان هم همان کارتن خواب داخلی و پول ریختن در شکم آل سعود و امثال این مسائل است.

اما چند نکته:

اولا بخاطر کارتن خواب و فقر که در همۀ جوامع پیشرفته و عقب مانده وجود دارد، نمیتوان ساخت و توسعۀ حرم برای اهل بیت و سفر زیارتی و برگزاری اردوی راهیان نور و هر نوع برنامۀ مذهبی را که پذیرای میلیون‌ها انسان است را تعطیل نمود. چرا که فقر معنوی انسان به مراتب خطرناک تر از فقر مادی است. هزاران حاجی و زائر که به سفر حج می روند گاهی تا سال ها اثر معنوی حج بر روی آنها و اطرافیانشان به وضوح مشهود است. حج یک اجتماع ساده نیست که با آن سلیقگی برخورد کرد بلکه یکی از فرائض دینی و نماد بین المللی اسلامی در وحدت و تجلی توحید است که برای فریاد زدن توحید و زنده نگه داشتن شعائر اسلام برای همۀ گروه ها و مذاهب مختلف اسلامی تنها اجتماع است.

دومابرخی تصور می کنند با نرفتن مسلمانان به حج، آل سعود تنبیه می‌شوند یا فقیر شده و نمی‌توانند به سیاست‌های خود در منطقه ادامه دهند. در صورتیکه درآمدهای سرسام‌آور نفتی عربستان قابل مقایسه با درآمد حاصل از حضور حجاج ایرانی نیست.

آل سعود حاضرند دو برابر درامد خود از حج را به ایران بدهند تا عربستان از حاجی های شیعه خصوصا ایرانی ها خالی شود تا تبلیغات گسترده ای که مبلغین ایرانی در حج دارند تعطیل گردد و البته شاید عربستانی ها بدشان نیاید که به اسم مبارزه با شرک کل حج تعطیل شود!

بهتر است همه از قضاوت های احساسی و بدون پشتوانه عقلی و بدون مبنای دینی پرهیز نموده و مراقب توطئه های شیطانی عده ای که این بازی ها را در شبکه های اجتماعی کوک می کنند باشیم و ناخواسته شریک آل سعود در ضربه زدن و ایجاد انحراف در دین نباشم.
۱۳۹۳/۱۱/۱۵ ۱۴:۴۷
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ ۱۲:۰۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۴ ۰۶:۲۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۰۷:۰۷
 
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۱۴:۵۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۵ ۱۱:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۲ ۰۷:۳۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۱ ۰۷:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۰۸:۰۲
 
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۰۷:۳۵
 
 
کلمات کلیدی : سهراب زند
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۴ ۱۱:۳۸:۱۱
آقای زند:
سعی یاد بگیری کسی را که با شما هم نظر نیست یا حتی مخالف نظر شماست "شریک آل سعود" که کارنامه سیاه و شیطانی دارند خطاب نکنی.
من هم از این واقعه متاسفم و برای درگذشتکان مغفرت و برای خانواده هایشان صبر آرزو میکنم.
اما به یاد داشته باشیم که ما ایرانی ها و در واقع جهان سومی ها مشکلات فرهنگی داریم که زیربنای فجایعی مانند منا میشوند.
شما حتما صحنه هجوم مردم به مترو رو دیده اید. و یا تصاویر استقبال از مقامات (مانند رییس جمهور) که از ان به عنوان شور مردمی یاد میشود.. که اگر ماموران محافظ لحظه ای غفلت کنند آن مقام مسئول میان ازدحام جمعیت له خواهد شد. ویا حضور مردم را در دریافت سبد کالا. و یا صفوف مرغ در سال 92 و یا.....
البته این رفتارها متخص ایران نیست و در میان کشورهای منطقه مشابه است. اما خوب است این "شور مردمی " را در همه جا کنترل کنیم.
سایت محترم الف اگرچه با آرا شما همخوانی ندارد، لطفا منتشر کنید تا مشکلات فرهنگی خودمان را ازیاد نبریم. (3213859) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۴ ۱۱:۴۳:۳۳
سلام متاسفانه اصل موضوع صحيح است اما راه حل برچسب زدن نيست! بايد پاسخ هاي قانع كننده داد كه البته زحمت آن خيلي خيلي زياد است (3213879) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۴ ۱۱:۴۴:۵۹
هرکسی سلیقه‌ای دارد. یکی دلش می‌خواهد به حج برود و دیگری به استانبول. هر دو باید به هم احترام بگذارند. مشکل آنجاست که گروهی انجام فعالیتی که دلخواهشان است را دستاویزی برای خود برتر بینی و خود بهتر پنداری می‌پندارند و در مقابل هم گروه دیگر به تمسخر و تمضحک می‌پردازند. پس بهتر است سطح پذیرش خود را بالاتر ببریم و به علایق و اعتقادات یکدیگر احترام بگذاریم.

در این اتفاق خاص 150 نفر هم میهنمان به دلایل متعددی که نیاز به بررسی و تحقیق دارد جانشان را از دست داده‌اند و باید به خانواده‌هایشان تسلیت گفت. ولی مگر نه این که طبق آمار رسمی هر روز حدود 150 نفر در سوانج جاده‌ای در کشور کشته می‌شوند؟ آیا برای آن کشته‌ها همهمه ای به پا می‌شود؟ در آن حوادث هم در بسیاری موارد خطاهای انسانی و در برخی موارد هم خطاهای سیستمی مانند ضعف در زیرساخت‌های حمل و نقل و ایمنی خودروها و ... منجر به حوادث مرگبار می‌شود. در آن موارد نه کسی می‌گوید حقشان است و نه کسی سفر را به فقر و کارتن خوابی در کشور ربط می‌دهد. (3213885) (alef-13)
 
وثوق
۱۳۹۴-۰۷-۰۴ ۱۱:۵۱:۱۰
علی (ع):

أَعظَمُ المَصائِبِ الجَهلُ؛

بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است. (3213905) (alef-13)
 
محمدعلی
۱۳۹۴-۰۷-۰۴ ۱۹:۰۴:۱۴
کاملا درسته حج جز واجبات دینی است و نفی آن اگر نگوییم گناه کبیره , حداقل نشانگر احساساتی شدن مردم و جهل آنهاست , البته نظر عامه مردم در مورد نرفتن به حج بیشتر خطاب به کسانی است که برای چندمین مرتبه پیاپی عازم این سفر معنوی هستند و بهتر آن است که پس از بجا آوردن حج واجب بجای عازم شدن به عمره اگر نیازمندی سراغ دارند کمک نمایند تا از خیر این عمل نیک نیز بهره مند شوند.
امیدوارم خداوند روح درگذشتگان حج امسال را قرین رحمت کند و مسولان نیز در نهادهای بین المللی پیگیر کوتاهی , قصور یا احیانا تعمد آل سعود باشند تا ازین پس شاهد چنین وقایع تلخی نباشیم. (3215160) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۰۸:۰۳:۳۹
از ویژگی های منفی یک عده که متاسفانه خودشان را مقید به دین هم می دانند این است که هرکس را که با آنها موافق نیست بی دین و مزدور و خارج شده از دین و واجب القتل و از این چیزها میدانند اینکه عده ای می گویند جق شان بود و اشتباه می کنند در آن شکی نیست ولی هیچکدام مزدور بیگانه و شریک جرم و مانند اینها نیستند (3218523) (alef-11)
 
شریک
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۰۹:۱۶:۴۸
خدایشان بیامرزد
ولی فدات مشکل اینجا فقط کارتن خوابها نیستن بیمارها کودکان زنان سرپرست خانوار مردان بی کار و ......
کسی نمیگه مردم حج نرن ولی دیگه خداییش 10 بار نرن طرف همسایش کلیه شو بخاطر مخارج زندگی میفروشه ولی هر سال حجه بی خیال (3221771) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.