نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 196684
پاسخی به سخنان اخیر آقای علم الهدی
بخش تعاملی الف - سهراب زند
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۷
در نماز جمعۀ اخیر مشهد مقدس آقای علم الهدی امام جمعۀ محترم مشهد،اظهاراتی داشتند که جای تأمل دارد وبرای حفظ اسلام از تفسیر نادرست، باید به آنها پاسخ گفت.

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه اینطور نبود که پیامبر(ص) هرکسی را ببخشد، با انتقاد از نمایندگان مجلس، تصریح کرد: در جریان رای اعتماد به وزرا برخی نمایندگان حرف‌هایی را زدند که باعث تاثر شد، آیا مردم به شما با این فکر و اندیشه رای دادند که چنین صحبت‌هایی را از تریبون مجلس بکنید و بگویید پیامبر ابوسفیان را بخشید و ماهم فتنه گران را ببخشیم.

وی ادامه داد: یعنی شما نمایندگان مجلس فهمیدید که پیامبر(ص) ابوسفیان را بخشید اما مقام معظم رهبری این موضوع را نفهمیدند؟

آیا منظور شما این است که پیامبر ابوسفیان را بخشید و رهبری هم سران فتنه را ببخشند؟ به یاد داشته باشید که پیامبر در همان زمان هم فرمودند دو نفر را حتی اگر به پردۀ کعبه هم آویزان بودند باید کشت، آن دو نفر کسانی بودند که فتنه‌گر بودند که یکی از آنها معاویه بود.

ایشان با بیان اینکه چگونه می‌توان فتنه‌گران را بخشید، در حالی که آنها به دنبال براندازی نظام بودند، گفت: فتنه گران تا خط بر اندازی نظام پیش رفتند، شعار جمهوری ایرانی سر دادند، نه غزه نه لبنان گفتند و نه یک بار و دو بار که ۱۷ بار بیانیه دادند و از کسانی از عکس امام را پاره کردند و ستون خیمه نظام را مورد هتاکی قرار دادند، حمایت کردند.

شما می‌خواهید کشور را با آرامش مدیریت کنید اما اگر در راس مدیریتهای کشور خصوصا در بخش دانشگاهی یک فتنه‌گر را قرار دادید آیا کشور با آرامش مدیریت می‌شود؟
برگرفته از alamolhoda.net

مطلب اول اینکه شما پیشاپیش به جای رهبر معظم انقلاب در حال قضاوت هستید و با مقایسۀ ای که انجام می دهید حکم صادر می کنید که بخشش این ها خلاف سیرۀ رسول الله است!

اگر نمی بخشیم نبخشیم، اما به پای پیامبر(ص) ننویسیم!
دوم این که تعریف شما از فتنه گر چیست که برخی وزیران معرفی شده را به صراحت فتنه گر می خوانید؟! با تعریف شما هرکس با هر اشتباه سیاسی که جو کشور را ملتهب کند ونکند، فتنه گراست، بعید می دانم با این وصف کمترکسی از شخصیت های ما غیر فتنه گر باقی بمانند! چندبار بخاطر فتنه گری آقای احمدی نژاد در جریان مناظره های ۸۸ صداوسیما و قبل وبعد آن موضع گرفتید؟(در همان زمان نه بعد از قهریازده روزه!)

مطلب بعدی این که، چرا برای سلیقۀ تند خود رحمانیت پیامبر را مخدوش می کنید؟

چرا تاریخ را تحریف می کنید؟!
یعنی در زمان فتح مکه در کل مشرکین مکه فقط دو نفر فتنه گر بودند،اما در جمع شخصیت های انقلابی ما یک لشکر فتنه گرداریم؟!

اما بعد از فحص و بررسی مکرر و گرفتن یک نتیجه، بعنوان نمونه از علامۀ طباطبایی رحمۀ الله شرح ماجرا را بشنویم:
ایشان (پیامبر صلوات الله علیه) دستور داد که به هیچ وجه متعرض کسی نشوند و با کسی نجنگند، مگرآنکه ابتدا به جنگ کرده باشد، و دستور داد چهار نفر را هر جا دیدند به قتل برسانند: ۱ - عبد الله بن سعد بن ابی سرح ۲ - حویرث بن نفیل ۳ - ابن خطل ۴ - مقبس بن ضبابه، و نیز دستورشان دادکه دو نفر مطرب و آوازه خوان را هر جا دیدند بکشند، و اینها کسانی بودند که با آوازه خوانیهایشان رسول خدا(ص)را هجومی گفتند.و فرمود حتی اگر دیدنددست به پرده کعبه دارند در همان حال به قتلشان برسانند.طبق این فرمان علی(ع) حویرث بن نفیل و یکی از دو آوازه خوانها را کشت، و آن دیگری متواری شد، و نیز مقبس بن ضبابه را در بازار به قتل رسانید، و ابن خطل را در حالی که دست به پرده کعبه داشت پیداکردند، و دو نفر به وی حمله کردند، یکی سعید بن حریث، و دیگری عمار بن یاسر، سعید ازعمار سبقت گرفت و او را به قتل رسانید.
(ترجمه المیزان علامه طباطبایی سورۀ فتح آیات یک تا سه)

اولا معاویه کجای قصه بود؟! دوما با کمی مطالعه در می یابیم که چهار نفر مورد نظر پیامبر رحمت، مرتد بودند و دو نفردیگر آوازه خوانانی که در مواقع مختلف علنی و به صورت مکرر،سبّ نبی ومسلمانان کرده بودند(فحش داده بودند) که از نظر اسلام فحاشی به پیامبر وارتداد بخشودنی نیست .

"الفتنه اشد من القتل" اما در اینجا اصلا بحث فتنه چیزی است که شما ابداع نمودید!

آقای علم الهدی!
چرا همۀ معترضین،مخالفین وحتی دشمنان ما را در اردوگاه پاره کنندگان عکس امام و آتش زنندگان خیمۀ امام حسین علیه السلام تعریف می کنید؟ اگر کسی نمی تواند از خود دفاع کند، مجوز نمی شود که ما هر عنوانی بخاطر خطاهای او به وی بدهیم.

شما رای مردم را چگونه تفسیر می کنید؟ مردم با تعریف شما که رای ندادند.شما به زور که نمی توانید افکار خود را افکار مردم معرفی کنید ولو صحیح باشد. وگرنه اگر مردم همین نظر شما را داشتند که همۀ منتقدین و معترضین یکپارچه فتنه گرند که الان کس دیگری رییس جمهور بود. نه کسی که نمایندۀ....
آقای علم الهدی!

ما در اندیشیدن نه آزاد که مکلفیم، اما در عقیده خود مسؤولیم وباید جوابگو باشیم.
۱۳۹۴/۰۷/۰۴ ۱۱:۲۴
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۵ ۱۴:۴۷
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ ۱۲:۰۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۴ ۰۶:۲۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۰۷:۰۷
 
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۱۴:۵۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۵ ۱۱:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۲ ۰۷:۳۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۱ ۰۷:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۰۸:۰۲
 
 
کلمات کلیدی : سهراب زند
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۲۱:۵۹:۲۳
حاج آقا، از اخلاق و فرهنگ به مردم بگو، اینا چی میگی! (1610023) (alef-15)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.