نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242286
پیامدهای نتایج همه پرسی اسکاتلند؛
آغاز جدال سیاسی در انگلیس و استعفای وزیر استقلال‌طلب
بخس خارحی الف، 28 شهریور 93
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۴۹
پس از رد شدن استقلال در همه پرسی اسکاتلند، اکنون جدال سیاستمداران انگلیس و اسکاتلند بر سر اختیارات دو طرف، آغاز شده است. رهبران سه حزب بزرگ کارگر، محافظه کار و ليبرال دموکرات، اين هفته متفقا متعهد شدند در صورت رد شدن درخواست استقلال در همه پرسي، به مجلس و دولت اسکاتلند اختيارات فراواني بدهند. دادن اين اختيارات به منطقه اسکاتلند، مشکلات قانوني فراواني در پي دارد و بايد قانون هاي متعددي تدوين و اجرا شود.

همچنين اعضاي شماري از احزاب از جمله حزب حاکم محافظه کار گفته اند در حالي که اسکاتلند داراي مجلس محلي است و نمايندگان مردم انگليس نمي توانند در امور مربوط به اسکاتلند راي دهند، نمايندگان اسکاتلند نيز نبايد حق داشته باشند در اموري که مربوط به انگليسي هاست، راي دهند. مقامات حزب ملي ولز نيز در مصاحبه با راديو۴ بي بي سي گفتند ولزي ها نيز بايد همان اختيارات اسکاتلندي ها را در منطقه خودشان داشته باشند. بدين ترتيب اگرچه رد درخواست استقلال اسکاتلند، خبر خوشي در لندن تلقي شد، دردسرها تازه آغاز شده است.

این در حالی است که امروز اعلام شد وزیر اول دولت محلی اسکاتلند و رهبر حزب ملی و استقلال طلبان این کشور پس از ناکامی مردمش در کسب استقلال از انگلیس، از سمتش استعفا داد.

«الکس ساموند» وزیر اول دولت محلی اسکاتلند و رهبر حزب ملی و استقلال طلبان این کشور پس از ناکامی مردمش در کسب استقلال از انگلیس در همه‌پرسی دیروز، از سمتش استعفا داد. وی پس از اعلام استعفای خود گفت: آرزو دارم حرکت استقلال‌طلبی در اسکاتلند ادامه یابد و رویاهای ما هیچگاه نمیرد. وی گفت که حزبش «استحقاق داشتن رهبری بهتر» را دارد.

گفتنی است ۸۴ درصد از اسکاتلندی‌ها دیروز به پای صندوق‌های رأی رفتند و ۵۵ درصدشان به ماندن در ذیل حکومت انگلیس «بله» گفتند.

با پاسخ منفی ساکنان اسکاتلند در این همه‌پرسی، کشور واحدی که حدود سیصد سال پیش با وحدت انگلستان و اسکاتلند شکل گرفت همچنان دوام خواهد داشت. کشورهای ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی تحت حکومت واحد لندن اداره می‌شوند و بریتانیا را تشکیل می‌دهند. ایرلند جنوبی اما پس از درگیری‌های خونین با ارتش انگلیس، در سال ۱۹۱۲ قانون اساسی خود را تغییر داد و از بریتانیا مستقل شد. این استقلال در سال ۱۹۴۹ تکمیل شد.
 
ابراهیم
۱۳۹۳-۰۶-۲۸ ۲۰:۵۹:۰۰
انگلیس=بدترین خاطره ایرانیان در 200 سال گذشته

انگلیس=بدترین دشمن ایران در تازیخ

انگلیس=موزی ترین دشمن ایران در حال حاضر (2382286) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۸ ۲۳:۳۴:۵۸
بدترین دشمن ایران =رانت خورها (2382487) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۲۸ ۲۳:۵۴:۲۸
روسیه= انگلیس به توان 2 (2382510) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۰:۲۶:۳۴
درود بر پادشاهی متحده..United Kingdome.بریتانیا...

مرسی از مردم اسکاتلند که به اتحاد رای دادند نه تفرقه و تحلیلهای توهمی شبکه خبر سیمای میلی بازهم دروغ از آب درآمد. (2382548) (alef-10)
 
سلام
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۵:۱۳:۵۲
نوکر به این با وفایی ندیده بودم (2383518) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۱:۰۵:۰۶
اولا موذی را غلط نوشتی
ثانیا کامنت شما چه ربطی به موضوع همه پرسی اسکاتلند داشت؟
ثالثا با نظر شما مخالفم. (2382606) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۰۱:۰۳:۰۰
جالب است که حتا شهروندان آمریکائی نیز از انگلیس متنفرند . (2382602) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۳۰ ۰۱:۰۶:۲۸
من قبلا گفته بودم که عمرا اسکاتلند برای مستقل شدن رای بیاره اگر استرالیا در سال 1986 برای استقلاش رای گیریش به نتیجه رسید اسکاتلند هم مستقل خواهد شد همین همسایه خودمان افغانستان کرزای یه انگلییسی به تمام معناست و از احمدزی دفاع میکنه و نمیخواد افغانستان که 12 سال زیر نظر انگلیس اداره میشد بره به دامن فرزند خوانده اش امریکا و 3 ماه است که دارند رای را میشمارند و بازی بازی میکنند با رای و رای دهندگان طوری که عبدالله عبدالله عاجزانه از امریکا خواست بیاد و میان انها حکمیت بکند که هنوز ادامه دارد..
در استرالیا من به چشم خود دیدم که یکی نامه اورد داد به من که تو جعبه نامه نگذارد و مستقیما به من بدهد از او سوال کردم که این نامه از کجا و برای چی است گفت برای رای دادن هست گفتم من که مقیم نیستم نمی تونم رای بدهد گفت حتی نباشی منم نیستم میتونی رای بدی گفتم مگه تو کجایی هستی گفت انگلیسیم و پرسیدم کجا کار میکنی گفت تو وزارت کشور و میتونم رای بدم گفتم تو از انگلیس امدی که تو وزارت کشور کار کنی و زبانت و قیافه ات هم که شبیه استرالیایها هم که هست تو حرام لقمه امدی که صندوق رای و رای ها را جابجا کنی قاه قاه خندید بهم گفت تو لعنتی کجایی هستی گفتم من ایرانیم و گفت برای همین خیلی عاقل و دانا و باهوشی و مثال اورد که برای همینه که ایرانیها باید گرسنه و عربها شکم سیر باشند. و ان سال پس از 5 سال زحمت کشیدن و چند کتاب نوشتن برای انتقال از سلطنت به جمهوری از انگلیسیها کلک خوردند و رایها و صندوق رای ها را عوامل نفوذی انگلستان در وزارت کشور استرالیا عوض کردن و اسقلال و جمهوری شدن رای نیاورد
من قبلا گفته بودم که عمرا استکالند رای بیاره همین همسایه خودمان افغانستان کرزای یه انگلییسی به تمام معناست و از احمدزی دفاع میکنه و نمیخواد افغانستان که 12 سال زیر نظر انگلیس اداره میشد بره به دامن فرزند خوانده اش امریکا و 3 ماه است که دارند رای را میشمارند و بازی بازی میکنند با رای و رای دهندگان طوری که عبدالله عبدالله عاجزانه از امریکا خواست بیاد و میان انها حکمیت بکند که هنوز ادامه دارد. (2384458) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.