نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 272085
خانواده‌ای آلمانی که نمک‌گیر سفره ایرانی‌ها شدند+ تصاویر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۹
به ما گفته بودند که بهتر است از ایران عبور نکنیم، اما ما به حرف کسی گوش ندادیم. روزی که وارد ایران شدیم، متأسفانه دزد به خودروی ما که خانه ما هم محسوب می‌شود، زد و پاسپورت و اسناد مهم دیگری را از ما به سرقت برد.

به گزارش مشرق، "کریستیان ایوان"، "آدری" و دو فرزندشان "امیلیا" و "لوکاس" در حالی که از ایران می‌گذشتند تا به هند بروند، به دلیل یک اتفاق، مجبور شدند مدتی طولانی‌تر از آن‌چه برنامه داشتند، در ایران بمانند. بنابراین تصمیم گرفتند در ایران به گردش و اکتشاف بپردازند. این خانواده پس از مدتی متوجه شدند تصویر منفی ساختگی از ایران در برخی کشورهای دیگر با واقعیت هیچ شباهتی ندارد. این خانواده اروپایی آن‌چنان به ایران و مهمان‌نوازی مردم آن علاقه‌مند شدند که تصمیم گرفتند ایران واقعی را به هر کسی که می‌توانند، معرفی کنند. به همین دلیل هم کمپینی به نام "ایران عالیست "Iran Is Great را به راه انداختند. 

 

کمپین ایران عالیست
خانواده "ایوان" تصمیم گرفتند ایران را از نزدیک ببینند

 کریستیان درباره علت طولانی شدن حضورشان در ایران این‌گونه توضیح می‌دهد: "به ما گفته بودند که بهتر است از ایران عبور نکنیم، اما ما به حرف کسی گوش ندادیم. روزی که وارد ایران شدیم، متأسفانه دزد به خودروی ما که خانه ما هم محسوب می‌شود، زد و پاسپورت و اسناد مهم دیگری را از ما به سرقت برد. از این ناراحت بودم که حرف کسانی که به ما هشدار داده بودند، درست از آب درآمد. اما در آن لحظه به این فکر نمی‌کردم که این اتفاق در هر کشور دیگری هم ممکن بود بیفتد. اتفاقاً چند بار دیگر هم همین اتفاق برای ما افتاده بود."

 وی ادامه می‌دهد: "شاید از صفحه فیس‌بوک ما یا از جای دیگر، بالأخره داستان اتفاقی که برای ما افتاده بود، در روزنامه‌ها و مجله‌ها و جاهای دیگر ایران پخش شد. از آن زمان، مردمی که ما را می دیدند، از ما عذرخواهی می‌کردند و می‌گفتند که چه‌قدر متأسف هستند که این اتفاق برایمان افتاده است. همین باعث شد، دیدگاه ما نسبت به ایران تغییر کند. فهمیدیم که آن دو نفر احمقی که از ما سرقت کرده‌اند، اشتباه کرده‌اند، اما چند ده میلیون نفر آدم خوب هم در ایران هست."

 آدری همسر کریستیان درباره مهمان‌نوازی ایرانی‌ها می‌گوید: "بارها و بارها به چای دعوت شده‌ایم، اما این دعوت منتهی به ناهار یا شام هم شده است. همیشه سفره ای که جلوی ما انداخته‌اند پر از غذا بوده و گاهی 3 یا 4 بشقاب پر از غذا جلویمان گذاشته‌اند. شیرینی و میوه هم می‌آورند. بعضی وقت‌ها از ما می‌خواهند شب را هم در خانه‌شان بخوابیم و برای ما بسیار سخت است که قبول نکنیم." کریستیان بعد از آن‌که مهربانی مردم ایران را دید، تقاضای ویزای مدت‌دار کرد تا بتواند مدت بیش‌تری را در ایران بماند و سپس سفر خود را ادامه بدهد. کریستیان توضیح می‌دهد: "تصمیم گرفته بودیم، فقط برای دوستانمان صرفاً توضیح ندهیم که مردم ایران چه‌قدر مهمان‌نواز و مهربان بودند. همین جا بود که پروژه "ایران عالیست" متولد شد. می‌خواستیم به حدی که می‌توانیم باعث شویم دیدگاهی که مردم در خارج از ایران از این کشور دارند را تغییر بدهیم."

کمپین ایران عالیست
"سفره‌ای که جلوی ما می‌انداختند پر از غذا بود، گاهی 3 یا 4 بشقاب از هر غذا"

 وقتی از کریستیان می‌پرسیم شهری که بیش از همه دلش می‌خواهد دوباره آن را ببیند کجاست، می‌گوید: "شهرهای زیادی هستند که دلم می‌خواهد دوباره به آن‌ها سفر کنم، اما اگر بخواهم یکی را انتخاب کنم، می‌گویم یزد. این شهر ترکیبی از مردم دوست‌داشتنی، فضای ساده و بی‌آلایش، معماری زیبا، تاریخ و دشت کویر را دارد که این آخری در اروپا اصلاً وجود ندارد و ما از دیدن آن فضای بزرگ خیلی لذت بردیم. دیدن خانه‌های بزرگ با حیاط میانی و بادگیرهای بلند خیلی برایمان جالب بود. این بادگیرها هم نمای فوق‌العاده‌ای داشتند و هم شاهکار فناوری محسوب می‌شدند، سال‌های سال قبل از آن‌که "ایر کندیشنر" اختراع شود. از آن جالب‌تر، سیستم آب‌های زیرزمینی یا همان قنات‌ها بود. همچنین آب‌انبارهایی که در تمام شهر وجود داشتند. بعد از آن‌که صنایع دستی محلی یزد را دیدیم و شیرینی‌ها سنتی و مشهور آن را دیدیم، راهی پیاده‌روی در کوچه‌های باریک شدیم."

 این خانواده که در هنگام ورود به ایران یک بار از قزوین عبور کرده بودند، وقتی در ایران ماندگار شدند، تصمیم گرفتند بار دیگر به این شهر سفر کنند. آدری درباره قزوین می‌گوید: "بار اول فقط از این شهر عبور کردیم، اما وقتی برای بار دوم به این شهر آمدیم، دیدیم از آن‌چه که فکر می‌کردیم، خیلی جذاب‌تر است. معماری‌های عجیب این شهر شگفت‌آور هستند. قصر چهل ستون بسیار زیباست. موزه درون آن هم خیلی جالب است. بهترین قسمت این موزه، یک فرش موزیکال است. چیزی که در عمرمان هرگز ندیده بودیم."

 کریستیان بعد از 5 ماه گشت و گذار در ایران می‌گوید دیدن کشورهای آسیایی با بسیاری از کشورهای دیگر فرق دارد: "این کشورها را از روی کتاب نمی‌توان شناخت. این‌جا همه چیز خیلی سریع تغییر می‌کند، بنابراین خیلی از چیزهایی که ما در این‌جا دیدیم، در کتاب‌ها نیست. حتی از کسانی که قبلاً به برخی کشورهای آسیا سفر کرده بودند هم پرسیدیم، اما آن‌چه برای ما تعریف کردند با آن‌چه خودمان دیدیم، فرق داشت."

کمپین ایران عالیست
لوگوی کمپین که روی خودروی کریستیان چاپ کرده‌اند، نتیجه علاقه او به فرش ایرانی است

 

وی بعد از گذشت مدتی، تصمیم گرفت کمپین خود را گسترش دهد. به همین منظور از مردم درخواست کرد تا به او کمک مالی کنند. شیوه‌ای که او انتخاب کرد، انتقال پول و کمک‌های مالی از طریق "پی‌پل" PayPal بود، اما "دو نفر به ما کمک کردند، البته مبلغ زیادی نبود، ولی بعد از آن حساب ما را بستند. پی‌پل متوجه شده بود که این پول‌ها صرف یک کمپین تبلیغاتی درباره ایران می‌شود و بنابراین حساب ما را بست. پلیس دو بار خانه ما را در آلمان گشت. نامه از دادگاه داشتند و می‌توانستند داخل خانه ما بیایند، بنابراین رفتند و همه جا را گشتند. این را همسایه ما به ما خبر داد."

 کریستیان شماره پلیس محلی را از همسایه‌اش گرفت و با دفتر پلیس تماس برقرار کرد. وی مکالمه‌اش را با یکی از افسران پلیس ضبط کرده است:

 کریستیان: شما چند روز پیش به خانه ما رفته‌اید.

 افسر: بله. همکاران من نگران بودند، چون شما و فرزندانتان مدتی است در ایران هستید. ما نگران بودیم و می‌خواستیم بدانیم چه فعالیت‌های مجرمانه‌ای در آن کشور دارید. از افراد دیگر در ساختمان شما هم پرسیدیم. به خصوص در اینترنت هم دیدیم که شما برای یک سفر "فرهنگی" یا هر چیز دیگری که می‌خواهید اسمش را بگذارید به ایران رفته‌اید. آیا حق نداریم درباره این مسئله نگران باشیم؟

کمپین ایران عالیست
پلیس آلمان به محض اطلاع از سفر کریستیان به ایران، دست‌کم دو بار خانه او را گشت

 کریستیان می‌گوید: "این فرد یک مقام بلندمرتبه پلیس بود. انتظار داشتم حداقل اندکی درباره ایران بداند، نه این‌که فکر کند صرف این که ما به ایران آمده‌ایم، ما را مجرم می‌کند. متأسفانه اکثر مردم در اروپا همین تفکر را دارند. اتفاقاً همین باعث می‌شود ما مصمم‌تر بشویم که پروژه خود را به اروپا ببریم و دیدگاه مردم آن درباره ایران را تغییر دهیم. متأسفانه تصویری منفی از ایران در اروپا ارائه می‌شود، در حالی که ما در طول مدت زیادی که این‌جا بودیم، هیچ دلیلی برای باور کردن آن چیزی ندیدم که در اروپا به ما می‌گفتند. تا کنون این اندازه اختلاف میان آن‌چه به من گفته می‌شد با واقعیت ندیده بودم."

 کریستیان که خود و خانواده‌اش در ایران زبان فارسی را یاد گرفته‌اند، به زبان فارسی می‌گوید: "به نظر من، این یک هدیه برای من بود که 5 ماه این‌جا زندگی کردم. زبان فارسی یاد گرفتم. بچه‌هایم هم کلمات زیادی را به فارسی یاد گرفتند." سپس از همسرش می‌پرسد: "برای شما بهترین چیز ایران چه بود؟" آدری هم به فارسی پاسخ می‌دهد: "من غذای ایرانی خیلی دوست دارم. ملاقات با مردم ایران و صحبت کردن با آن‌ها را هم بسیار دوست دارم."

 کریستیان درباره کمپین خود بیش‌تر توضیح می‌دهد: "وبسایت ما iranisgreat.com و صفحه فیس‌بوک ما که نام آن هم Iran is Great است، روش‌های اصلی ارتباط ما با افرادی است که از ما حمایت می‌کنند، ما را تشویق می‌کنند، به ما توصیه می‌کنند این پروژه را چگونه پیش ببریم. البته از نظر ما، این پروژه هنوز آغاز نشده است، بلکه وقتی ایران را ترک کنیم، تازه آغاز می‌شود. هدف اصلی ما این است که بتوانیم تصویر ایران را در کشورهای دیگر تغییر بدهیم، نه درون خود کشور."

کمپین ایران عالیست
"هدف اصلی ما این است که بتوانیم تصویر ایران را در کشورهای دیگر تغییر بدهیم"

 "یادم هست یک روز در اصفهان که بودیم، زنی به من گفت: "لطفاً وقتی به اروپا برمی‌گردید، به مردم بگویید که ما مردم بدی نیستیم." آن کلمات خیلی روی من تأثیر گذاشت. به عقیده من، ایران هیچ مشکلی ندارد. مشکل از ماست که عربستان را دوست خود می‌دانیم و می‌گوییم ایران عضو محور شرارت است."

 وی درباره دخالت‌های غرب در ایران، از کودتای 28 مرداد گرفته، تا روی کار آوردن شاه و غارت نفت ایران، تا به راه انداختند 8 سال جنگ با حمایت از صدام، توضیح می‌دهد و نهایتاً می‌گوید: "با همه این‌ها، مردم ایران هنوز هم بهترین روی خود را به ما نشان دادند. ما آرزو می‌کنیم مردم بیش‌تری به ایران بیایند و خودشان این ملت بزرگ را ببینند، نه این‌که توسط رسانه‌ها و سیاستمداران غربی شستشوی مغزی شوند."

 وقتی می‌پرسیم چه‌قدر فکر می‌کند پروژه‌اش موفق باشد، مشتاقانه می‌گوید: "من فکر نمی‌کنم این پروژه موفق می‌شود، مطمئن هستم که این‌گونه خواهد شد. از این‌جا می‌گویم که تا همین جا هم بسیاری از مردم درباره پروژه ما می‌دانند. ما را در خیابان‌ها که می‌بینند، می‌شناسند و می‌گویند: "ما از پروژه شما خبر داریم." البته باز هم می‌گویم، هدف اصلی ما ایران نیست، بلکه اروپاست."

کمپین ایران عالیست
"با همه ظلم‌های غرب علیه ایران، مردم این کشور بهترین روی خود را به ما نشان دادند"

 کریستیان سپس توضیح می‌دهد که قرار است 6 ماه در اروپا بگردند و ایران را به شهروندان این قاره بشناسانند: "به مردم می‌گوییم نباید از سفر به ایران بترسند. این کشور هم ایمن است و هم زیبا. مهمان‌نوازترین مردمی را دارد که ما تا کنون دیده‌ایم. غذاهای خوشمزه‌ای دارد و... ما در شهرهای بزرگ و کوچک اروپا که قرار است به آن‌ها برویم، مراسم‌هایی برگزار خواهیم کرد. عکس‌هایی از ایران به مردم نشان می‌دهیم. فیلم‌هایی را نشان می‌دهیم که خودمان گرفته‌ایم. می‌خواهیم فرهنگ و مردم ایران را به مردم اروپا بشناسانیم، چون در اروپا اطلاعات درباره ایران کم است."

 

وی تصریح می‌کند: "نکته دیگری که ما را شگفت‌زده کرد، این بود که آن‌چه ما درباره ایران می‌دانیم، قابل مقایسه با آن چیزی نیست که ایرانی‌ها درباره ما غربی‌ها می‌دانند." از او که می‌پرسیم بعد از 5 ماه زندگی در ایران، درباره این کشور چه فکر می‌کند، جواب می‌دهد: "خلاصه بخواهم بگویم، ما تعریف و برداشت اشتباهی از کلمه "مهمان‌نوازی" در زبان و فرهنگ خودمان داریم. اگر می‌خواهید معنای درست مهمان‌نوازی را بدانید، باید به ایران سفر کنید."

 

 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۲:۰۳:۰۳
خدا رو شکر (2901003) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۲:۰۷:۱۱
سلام
من هم در اصفهان با یک زوج هلندی اشنا شدم ان ها را به خانه مان دعوت کردم. در ابتدا تصور منفی در مورد ایرانی ها داشتند ولی در اخر خودشان گفتند که از داشتن چنین تصوری متاسف هستند و ایران را بهشت گردشگری توصیف کردند.
ولی متاسفانه صنعت توریسم در کشور ما بسیار عقب مانده است (2901008) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۰:۰۰:۱۵
شما همتون خارجی پرستید بله برای اونها ایران بهشته ! نه برای خودی ! 23 ساله که فقط تو ایران از طرف هرکسی تحقیر شدم حتی به من حیوان هم گفتند ! (2901741) (alef-11)
 
بیگی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۲:۲۴:۱۵
مدیر یک مدرسه دانمارک مدتی مهمان من بود .روزی با هماهنگی قبلی وی را به حرم امام بردم بعد از خروج گفت شما تبلیغات ندارید آنها از "کانال CIA"شما را نشان میدهند. (2901045) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۱۲:۰۱
آلمانی را بردی حرم?!?!? (2901256) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۶:۳۰:۲۶
دانمارکی بود (2901481) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۹:۴۶:۵۹
ایرادی داره اخوی؟؟؟
مسیحی ببرن اونجا بلکه جو معنوی غلبه کنه طرف مسلمون شه بده!!!!!! (2901722) (alef-11)
 
بیگی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۰:۰۹:۲۱
اول :2 سطر را درست بخون آلمانی نه دانمارکی - دوم: مگر مقامات کشورهای مختلف برای ادای احترام نمیروند؟ - سوم : مدیر یک مدرسه نقش زیادی در انتشار یک فرهنگ دارد."رابعا " اینقدر دلواپس نباش (2901756) (alef-11)
 
محمد رضا
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۹:۵۲:۱۹
آلمانی نه دانمارکی
تازه چه اشکالی داره؟ (2902281) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۴:۰۶:۱۹
مسيحي رو ببرن مرقد امام بهتر از اينه كه يه بي دينو ببرن حرم امام رضا! درضمن مسيحي كه نجس نيست!!!! (2902836) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۲:۵۲:۰۳
اگر زمینه ورود بیشتر خارجی ها را به کشورمان فراهم کنیم، تصاویر منفی از بین می رود. ولی ما متاسفانه با قوانینی سختگیرانه، دروازه کشور را برای ورود آزاد افراد خارجی تقریباً بسته ایم و این خانواده آلمانی نیز تصادفاً گذارشان به ایران افتاده است. در واقع یک گذار تصادفی باعث چنین تصویری شده است. خودمان برای ورود آزادانه و راحت خارجی ها، چه برنامه ای داریم؟ (2901098) (alef-3)
 
سلوکی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۲:۵۷:۵۸
ایران را باید به دنیا شناساند . این اراده میخواهد . اینکه تا اسم کوورش میاید رگ گردن برادران کلفت میشود باید تغییر کند. چرا نباید مردی که دنیا به او افتخار میکند یک پس کوچه بنامش نباشد .
مصدق را همه دنیا میشناسند و تحسین میکنند غیر از خودمان که حتی یک پارک 100 متری هم بنام او نیست .
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد . (2901112) (alef-11)
 
سلام
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۰۷:۴۳
یک سوال از غرب پرستان:

چرا سران و رسانه های آنها که به گمان شما بسیار قابل اعتماد هستند، تصویر ایران را به دروغ زشت نشان میدهند؟

یک سوال دیگر:

فتنه سال 88 چه کمکی (و بهتر بگوییم خیانتی) به این اقدام خبیثانه آنها کرد؟ (2901131) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۶:۱۶:۴۲
یه سوال از خودت:
این افکارت و این سوالهایی که داری قراره چه کمکی به کشور ما بکنه؟ مردم رفاه میخواهند این سوالهایی که داری چطور ملت رو به رفاه میرسونه (2901452) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۱:۴۶:۵۳
حالت خوبه جه ربطی داره (2902111) (alef-11)
 
reza
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۴۵:۱۱
بهتره ما به این خانواده اروپایی میگفتیم که این مهمان نوازی ما فقط برای خارجی هاست وگرنه ما به هم وطنای خودمون روی خوش نشون نمیدیم (2901200) (alef-3)
 
هرمز اردشیر (اهواز کنونی)
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۶:۱۹:۲۳
شما اشتباه می کنید.
خاطرات بسیاری از ایرانیان در سفرهای نوروزی گواه مهمان نوازی ایرانیان برای همه هست.
خود من در شیراز، تبریز، سنندج، اهر، همدان، خرم آباد، آبادان، سپاهان، ری، کرمانشاه، ارومیه، نیشابور، بوشهر و بسیاری از دیگر شهرهای کشورمان، مهمان نوازی مردم خوبمان را دیده ام.
خواهش می کنم خودزنی نکنید.
ما بهترین اگر نباشیم، یکی از بهترین مردمان جهان هستیم.
باید برای ایران گردی، نخست ببین خودمان فرهنگ سازی کنیم، گویا بیش از هرکس دیگری در جهان به شناخت بیشتر از خودمان و کشور پهناور و زبای مان نیاز داریم.
به خوزستان بیایید.
چشم انتظارتان هستیم. (2901455) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۵۸:۳۹
باید یک فکری به حال این دزدی ها و سرقت ها از توریست ها شود. چند روز پیش در بیستون کرمانشاه هم یک توریست و لیدرش را زورگیری کرده بودند. همچنین یک باندی از قبیله فیوج دستگیر کردند که از توریست ها سرقت می کردند. همین ها ایجاد تصور ناامنی می کند. (2901227) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۱:۲۸:۲۷
من هم موافقم . رسیدگی به جرایم علیه توریستها باید در اولویت بررسی شود چون اثرش 1000 برابر است . (2901834) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۱۷:۱۲
میشه لطفی بکنید و بگید این خانواده که پنج ماه در ایران بودند و قراره که ششماه هم تو اروپا بگردند و ایران را معرفی کنند مخارجشونو چجوری تامین می کنند ؟ می ترسم بگم اما یه احتمال کوچولو بدید که نکنه سرمون داره کلاه میره (2901265) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۰:۱۵:۳۷
یقین دارم که چنین نیست. یادت باشه یارو اروپائیه. نه دروغ گفتن بلده و نه این کارهایی که ما متاسفانه در جهان مقام اولش رو داریم میتونه انجام بده. ضمن اینکه اروپائیه ، آلمانی هم هست. صد در صد خانواده صادقی هستند. ضمن اینکه در غرب این جور برنامه ها بر اساس یک هدف چند ده ساله برنامه ریزی میشه. مثلآ برای 20 یا 30 سال کار میکنن و برای سفری که میخواهد به فلان کشور و یا فلان جا داشته باشه، پول کنار میگذارند. پول لازم که آماده شد باز هم بر اساس یک برنامه مرتب و دقیق براه میافتند. ضمن اینکه ممکن است کسانی یا مراکزی آنها را حمایت مالی هم بکنه. سفرشون هم زمین تا آسمان با ما متفاوت است. از تهران میریم شمال و برای ناهار و شام به رستوران فست فود میریم. بعد هم به بازار و خرید کردن راه میافتیم. این توریستها چنین نیستند با حداکثر صرف جوئی و حدا اقل هزینه مسافرت میکنن. این است که احتیاجی به آنچه در ذهن شما میگذرد ندارد. چون هدفش و انگیزه اش و برنامه اش کاملآ با ما متفاوت است.و بالاخره اینکه خوشبین باش آقا برادر (2902014) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۴۳:۲۲
سياست مداران غربي همه شان تقريبا از يك چشمه اب مي خورند يعني از لابي بزرگي كه دست سرمايه داران چپاولگر صهيونيست زده و فراماسييوني هست دستور مي گيرند و هدفشان تسلط بر كره زمين به هر ترتيبي هست ،بنابر اين دروغ و تزوير و قتل انفرادي و دستجمعي و تجاوز و بلاخره همه نوع جنايت ابزار كارشان هست و براي همين بقيه مردم اروپا و آمريكا هم متفاوت از دولتهاي خود هستند و هم ساده و زود باور هستند و مثل مرغ كه منتظر دانه صاحبش هست و بعد توسط همان صاحبش سر بريده مي شود اينها هم چنيند با مردم جهان خوبيم به امد روزي كه آنها اين را درك كنند (2901318) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۵:۱۷:۳۴
مهمان نوازی که کافی نیست برای آوردن توریست به کشور
زیر ساخت های مناسب و البته تغییر یک سری قوانین سخت گیرانه لازمه
البته خودمونو گول نزنیم این مهمان نوازی ما ایرانی ها فقط شامل
اروپایی ها و آمریکایی ها میشه
تا حالا شنیدید یه افغان یا عرب از مهمان نوازی ایرانی ها تعریف کرده باشه؟ (2901377) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۵:۲۲:۴۰
با همه بلاهایی که غرب و امریکا سر مردم ایران آورده اند باز هم آنها عاشق ما هستند! مثلا اپل میگه گوشی مو به ایرانی ها نمیفروشم اونوقت همه اینجا براش سر و دست میشکونن. یکی از ویژگی های بارز ایرانی ها :)))))). (2901385) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۶:۳۰:۰۰
خدایی منی که چهار ماهیه تو آلمانم عاشق مردمش شدم. چه با صفا چه بی ریا هستند این مردم آلمان. در بین کشورهای غربی به نظر من تنها کشوری که جایگاه واقعی ایران رو میدونه آلمانه (2901478) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۶:۳۷:۳۰
مستند این خانواده رو چند وقت پیش تو شبکه مستند دیدم و خیلی جالب بود. (2901491) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۷:۵۱:۳۲
اینا کار و زندگی‌ تو کشورشون ندارند! (2901591) (alef-11)
 
علی مشهدی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۰:۰۳:۲۰
دیروز یک آلمانی را در خیابان دیدم که با موتور 2 بار به ایران امده بود، می گفت در طی دو سفر با موتور به ایران، هرگز هتل نگرفتم و به هر شهری وارد می شدم، مردم من را به خانه خود می بردند.
بر خلاف اینها ما در لایه های پنهانی فرهنگ خود بسیار نژاد پرست هستیم. گزارش اخیر روزنامه گاردین از زایرین مشهد را بخوانید تا متوجه شوید. و یا در نمونه ای دیگر در بی حرمتی به نوجوانان ایرانی در گمرک عربستان سعودی، همه دیدند که مردم به تمام اعراب بی احترامی کردند و شعارهای نژاد پرستانه سر دادند و اشعار نژاد پرستانه سرودند و در شبکه های اجتماعی گسترش دادند.
اگر با سیاست های دولت های امریکا و انگلیس، مخالف هستیم، شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر انگلیس سر می دهیم، این در بین مردمان مغرب زمین این شائبه را ایجاد می کند که ما اساسا با مردمان آن سرزمین خصومتی داریم.
مثال های نژاد پرستی ما فراوانند. این تنها سیاست های دولت و یا تبلیغات غربی نیست که ما را تحریم کرده است، فرهنگ مردم ما نیز نقش عمده ای دارد. (2901745) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۰:۱۴:۱۲
سایتشون که کار نمیکنه! (2901761) (alef-11)
 
farhad
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۰:۲۶:۴۷
چرا مسولین کشور نتونستن تصویری واقعی رو به جهان نشان بدهند ؟؟؟؟؟؟ (2901773) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۲۰:۴۶:۴۵
ما متخصص تبلیغات منفی علیه خودمان هستیم و هر کس دستش به تریبونی میر سد جز ایران هراسی به مردم دنیا کار دیگری نمی کند.
ما هیچگاه مسبب کشتار مردم دیگر کشورها نبوده ایم و حتی عراقی ها را که ظلم و حنایات جنگی زیادی علیه ما بکار بردند را حمایت میکنیم و تا به امروز ادعای غرمت جنگی علیه این کشور را مطرح نکرده که هیچ در کار صدور نفتشان در شرایط بحرانی عراق بدون اخذ دیناری و به قیمت نا امن کردن جاده هایمان به آنها کمک کرده ایم ولی چه سود جلوی زبانمان را نمی توانیم بگیریم. (2901799) (alef-11)
 
دکتر جدید از آلمان
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۰:۱۳:۳۹
ای کاش مردم ایران به هموطنان خود هم همینطور احترام میگذاشتند و مانند انقلاب ۵۷ همبسته و فداکار به یکدیگر بودند راستی اگر یک ایرانی در گوشه ای دیگر از ایران جز شهر خود باشند مانند این زوج آلمانی مورد لطف هموطنان خود قرار میگیرند یا آن چیزی که شما از آن به میهمان دوستی و میهمان نوازی یاد میکنید فقط خارجی نوازی و خارجی دوستی آنهم از نوع موبور آن است. آیا اگر توریستی سیه چرده از آفریقا و یا میانمار هم به کشور ما سفر کند اینطور مورد لطف قرار میگیرند؟ البته من از هموطنان بخاطر رفتار نمونه نسبت به این خانواده تقدیر میکنم اما به عنوان یک ایرانی عقیده دارم چراغ اخلاقی که به خارجیها رواست به هموطنان رواتر است
نم (2902010) (alef-11)
 
صالحی
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۰:۵۱:۲۶
ما هم اگه چند ماه به صورت رایگان تو یک کشور خارجی پذیرایی بشیم می گیم مردم اون کشور مهمان نوازترینند. فکر می کنم بسیاری از ایرانی ها به ویژه شهرستانی ها تا یک خارجی موبور رو می بینند مثل ندید بدیدها دست و پاشونو گم می کنند و اونا رو به خونشون دعوت می کنند در صورتی که این از نظر قوانین می تونه جرم محسوب بشه چون هیچ شناختی از اونا ندارن . دیگه اینکه اونا به جای رفتن به خونه مردم باید برن هتل و رستوران تا پول خرج کنن نه اینکه مفت بیان مفت بخورن! (2902062) (alef-11)
 
NarGes
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۷:۲۶:۱۱
حالا اونا پول خرج کنن،پولشو شما میگیری؟به نظر من که این بهترین اخلاق ایرانیاست و تنها اخلاقی که نیاز به تغییر نداره،وقتشه یکم چشمامون رو باز کنیم و به همه ی مسائل اقتصادی نگاه نکنیم (4037920) (alef-11)
 
فرناز
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۹:۵۲:۰۰
این مهمان نوازی ایرانی ها در برابر خارجی ها خیلی خوب و ارزشمنده... اما ای کاش ایرانی ها، در برابر هم دیگه هم همینقدر مهربون و خوش برخورد و خشوحال بودند... چقدر زیباتر می شد... (2902280) (alef-11)
 
NarGes
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۷:۲۳:۰۱
دوست عزیز ایرانی ها درهمه حال خوبن،منتها این رفتار ها برای ما جا افتاده و عجیب نیست،چطور ممکنه کسی بگه ایرانی ها باهم مهربون نیستند؟ (4037914) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.