نظر منتشر شده
۴۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 221487
تصویب قطعنامه اتحادیه اروپا درباره آینده روابط با تهران
بخش داخلی الف، 15 فروردین 93
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۶
تصویب قطعنامه اتحادیه اروپا درباره حقوق بشر در ایران و آینده روابط این اتحادیه با تهران روز گذشته در پارلمان اروپا تصویب شد. بر اساس قطعنامه این اتحادیه باید از فرصت مذاکرات هسته‌ای و توسعه داخلی در ایران بهره‌برداری کرده و به دنبال 'ایجاد اصلاحات داخلی و روابط بهتر ایران و اتحادیه اروپا' باشد.

این قطعنامه همچنین می‌گوید که با دستیابی به توافق جامع که متضمن صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران است، اتحادیه اروپا باید به تدریج تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را رفع کند.

بر اساس این قطعنامه، اگر پیشرفت مهمی در موضوع هسته‌ای کسب شود، اتحادیه اروپا باید روابط بهتر ایران و اتحادیه اروپا را طراحی کند. اتحادیه اروپا همچنین حوزه‌های همکاری خود با ایران را در زمینه توعه جامعه مدنی و بخش خصوصی متمرکز خواهد کرد و پیگیری وضعیت حقوق بشر در محور روابط با ایران قرار خواهد داشت.

این قطعنامه همچنین افتتاح نمایندگی اتحادیه اروپا تا پایان سال ۲۰۱۴ را خواستار است که هدف آن تاثیرگذاری بر سیاستهای ایران و گفت‌وگو درباره وضعیت حقوق بشر و اقلیت‌ها است.

نمایندگان پارلمان اروپا در این قطعنامه گفته‌اند که در خصوص نقض سیستماتیک حقوق اساسی مردم و اعدام‌ها در ایران نگرانی‌های جدی دارند.

برای مشاهده متن این قطعنامه که خبرگزاری فارس چند روز پیش پیش‌نویس آن را منتشر کرد اینجا را کلیک کنید. پیش‌نویش این قطعنامه ۷ صفحه‌ای روز دوشنبه هم در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا تصویب شده بود که محور‌های آن به شرح زیر است:

در بخش مقدمه این قطعنامه، قطعنامه‌های قبلی پارلمان اروپا در قبال ایرانی در خصوص موضوعات مختلف از جمله موضوعات حقوق بشری ذکر شده و در ملاحظاتی که پس از مقدمه آمده نکاتی قابل توجه وجود دارند. یکی از نکات این است که «انتخابات ریاست جمهوری ایران بر اساس استاندارهای دموکراتیک مدنظر اتحادیه اروپا برگزار نشده است»، و نکته دیگر اینکه «در کنار توافق هسته‌ای، موضوعات متنوعی شامل حقوق بشر و امنیت منطقه باید بین ایران و اتحادیه اروپا مورد گفت‌وگو قرار گیرند». مورد دیگر که در این بخش به آن اشاره شده این است که «وضعیت حقوق بشر در ایران هنوز تحت نقض سیستماتیک مداوم حقوق اساسی است».

در ادامه این قطعنامه طی ۲۳ بند سیاستهای اتحادیه اروپا در زمینه موضوعات مختلف تبیین شده است.

موضوع هسته‌ای

در خصوص موضوع هسته‌ای آمده است که اتحادیه اروپا از توافق موقت در ژنو استقبال می‌کند و آن را برای فرآیند مذاکرات با ایران برای رسیدن به توافق جامع و نهایی حیاتی می‌‌داند. این بخش تنها راه مقابل ایران را راه حل مذاکرات صلح‌آمیز دانسته و جایگزینی را برای آن نمی‌بیند. بند نهایی این بخش از اجرای توافق ژنو استقبال کرده و می‌افزاید که پس از دستیابی به توافق جامع و نهایی تحریم‌های ایران باید به تدریج رفع شوند.

روابط ایران و اتحادیه اروپا
این بخش روابط سازنده بین ایران و اتحادیه اروپا را در اجرای توافق هسته‌ای ضروری می‌داند و معتقد است که همکاری در اجرای توافق ژنو می‌تواند مسیر روابط سازنده در زمینه موضوعات دیگر نظیر موضوعات منطقه‌ای مثل جنگ داخلی در سوریه، مبارزه با انواع تروریسم، امور مربوط به توسعه اقتصادی و ترتیبات تجاری، و همچنین بهبود وضعیت حقوق بشر و حاکمیت قانون فراهم کند. این قطعنامه همچنین از بخش سرویس خارجه اتحادیه اروپا می‌خواهد تا تمام کارهای مقدماتی را انجام دهد تا یک نمایندگی اتحادیه اروپا تا پایان سال ۲۰۱۴ در تهران افتتاح شود. این قطعنامه معتقد است که این نمایندگی می‌تواند ابزاری کارآمد برای تاثیرگذاری در سیاستهای ایران بوده و همچنین می تواند از گفت‌وگوها درباره موضوعاتی نظیر حقوق بشر و اقلیت را حمایت کند.

این قطعنامه همچنین از شورای اروپا می‌خواهد تا در صورت حصول پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای، گامهای مشخصی را در شروع گفت‌وگوها درباره بهبود روابط ایران و اتحادیه اروپا بردارد. این موارد شامل چارچوبی برای این روابط و همکاری‌های بخشی مثل تمرکز بر توسعه جامعه مدنی، و بخش خصوصی در ایران و همچنین حوزه‌هایی مثل مبارزه با مواد مخدر می شود که در آن این اطمینان ایجاد شود که متهمان یک محاکمه عادلانه را دریافت می‌کنند و مجازات مرگ شامل حال آنها نمی‌شود. در این بین زمینه‌های مانند همکاری زیست‌محیطی، آموزش، فرهنگ، سلامت و مراقبت از کودکان، بهبود وضع حقوق بشر نیز ذکر شده است.

در بندهای دیگر این بخش به موضوعاتی نظیر کمبود آب، آلودگی هوا، همکاری تجاری کشورهای متوسط اروپایی با ایران اشاره شده است. در بندی دیگر از کمیسیون اروپا و سرویس خارجی اتحادیه اروپا خواسته شده تا از همه ابزار موجود اتحادیه اروپا برای تقویت و توسعه جامعه مدنی در ایران و افزایش تبادلات دانشجویی، هنرمندان، و سایر مسافران و تعاملات دانشگاهی، فرهنگی استفاده کند.

این بخش همچنین خواستار سیاست مستقل‌تر اتحادیه اروپا در قبال ایران، ضمن هماهنگی با متحدان و شرکا شده است.

موضوعات منطقه‌ای
بند اول این بخش متذکر می‌شود که ایران باید از نفوذ قابل توجه خود در سوریه استفاده کند تا جنگ خونین در این کشور متوقف شود. این بند همچنین بر حضور ایران در تمام گفت‌وگوهای مربوط به بحران سوریه تاکید می‌کند البته آن را مشروط به پایبندی ایران به راه حل دیپلماتیک برای بحران سوریه می‌داند.

بند دیگر این بخش تعامل بیشتر ایران و اتحادیه اروپا در زمینه توافق ژنو و توافق جامعه آتی را برای تثبیت اوضاع در خاورمیانه سودمند می‌داند و در ادامه تصریح می‌کند که این امر می‌تواند اتحادیه اروپا را برای میانجیگیری بین ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس تشویق کند.

بند نهایی این بخش بر لزوم توسعه همکاری‌های ایران، اتحادیه اروپا در خصوص افغانستان به ویژه در زمینه قاچاق مواد مخدر و موضوعات انسانی و پناهجویان افغان تاکید می‌کند. این بند می‌نویسد که حدود ۳ میلیون پناهنده افغان در ایران هستند و باید با همکاری ایران و نهادهای سازمان ملل این افراد از حقوق اساسی خود بهر‌مند شوند.

حقوق بشر
بخش آخر این قطعنامه مربوط به امور حقوق بشری است که بیشترین بندها (۸ بند) را به خود اختصاص داده است. در بند آغازین این بخش از آزادی کسانی که زندانیان عقیده خوانده می‌شوند استقبال شده است. این بند همچنین از اعطای جایزه ساخاروف به نسرین ستوده استقبال کرده و آزادی زندانیان به اصطلاح سیاسی، مدافعان حقوق بشر و محکومان فتنه را خواستار می‌شود. این بند نسبت به طرح آقای حسن روحانی، رئیس جمهور ایران برای تدوین منشور حقوق شهروندی ابزار تمایل کرده، اما درباره وضع حقوق بشر از جمله در خصوص اعدام‌ها، آزادی مذهبی نظیر بهایی‌ها در ایران ابراز نگرانی شدید می‌کند.

بند بعدی این بخش بر لزوم مطابقت منشور حقوق شهروندی با الزامات بین‌المللی ایران تاکید می‌کند. بند شانزدهم این قطعنامه از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا حقوق بشر، محور اصلی روابطش با ایران باشد. این بند گفت‌وگوها در سطوح عالی را لازمه این کار می‌داند و از اتحادیه اروپا می‌خواهد که گفت‌وگوها در زمینه حقوق بشر را با ایران شروه کند که شامل نیروهای قضایی و امنیتی هم می‌شود. این بند همچنین از گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران حمایت کرده و از تهران می‌خواهد تا اجازه ورود فوری و بدون قید و شرط به وی به ایران داده شود. همچنین این بند از «ناوی پیلای» کمیسیونر ارشد سازمان ملل می‌خواهد تا به دعوت مقامات ایرانی به ایران برود. این بند همچنین از ایران می‌خواهد تا تعلیق مجازات مرگ را هم اعلام کند.

بند هفدهم این قطعنامه تاکید می‌کند که هیات‌های اعزامی پارلمان اروپا به ایران باید به دیدار با مخالفان سیاسی، فعالان جامعه مدنی متعهد بوده و به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشند.

این بخش در ادامه موضوعاتی نظیر ایجاد شرایطی برای عملکرد بهتر سازمان‌های جامعه مدنی، بازگشایی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، کمک به ایران برای اصلاح قانون جزایی، محاکمه متهمان در دادگاه انقلاب، همکاری ایران با نهادها و NGOهای حقوق بشری، گفت‌وگوی ایران و اتحادیه اروپا درباره حقوق زنان را مطرح می‌کند.

آخرین بند قطعنامه مزبور از رئیس پارلمان اروپا می‌خواهد تا این قطعنامه به شورا و کمیسیون اروپا، سرویس خارجی اتحادیه اروپا، دولتها و پارلمانهای کشورهای عضو و همچنین دولت و پارلمان ایران ارسال شود.
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۲:۲۸:۲۵
این بدبخت‌ها انتظار دارند که ما اجازه دهیم همجنس‌بازی در ایران رایج شود، شما هر نظری دارید نظرتان را بیان کنید" که در این زمان حاضران با تکبیر و سردادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل واکنش نشان دادند. (2052545) (alef-13)
 
مهر
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۷:۲۶:۵۸
شما از خودتان استقلال ندارید و هرچه اربابتان بگوید اجرا خواهید کرد. خیلی شرم‌آور است چه توقعات عجیب و اتهاماتی مطرح می‌شود در ایران حقوق بشر رعایت نمی‌شود به چه دلیل رعایت نمی‌شود. به دلیل اینکه کسی قاتل است کشته شود. یعنی می‌گویید انسان‌ها هرچه دلشان می‌خواهد بکشند و حق مجازات نداریم. (2053110) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۳۲:۴۰
وقتی هیئت پارلمان اروپا با فتنه گران در تهران بدون برنامه قبلی (!) دیدار می کند، وقتی همین هیئت به رییس مجلس مصلحت در خاک ایران بی احترامی می کند، وقتی اشتون در تهران با فتنه گران باز هم بدون برنامه قبلی (!) دیدار می کند، وقتی وزیر خارجه سوئد در هنگام مصاحبه با خبرنگاران در وزارت خارجه و در کنار وزیر خارجه ایران رفتار خارج از عرف نشان داده و به عکس گرقتن از خبرنگاران می پردازد، وقتی وزیر خارجه اسپانیا برای دیدار 3 روزه وارد ایران می شود اما بعد از یک روز ایران را ترک می کند، وقتی......
و وزارت خارجه ایران موضع محکمی از خود نشان نمی دهد، باید هم شاهد گستاخی اروپایی ها باشیم.

آقای روحانی بارها در مصاحبه هایش اعلام کرده بود زمانی که رییس شورای امنیت ملی بوده سیاستش این بوده که بین آمریکایی ها و اروپایی ها اختلاف بی اندازد و همین سیاست را هم در مقام ریاست جمهوری اتخاذ خواهد کرد. به نظر می رسد که این سیاست ایشان به راه به جایی نخواهد برد!!! (2053268) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۴۵:۲۳
اتحادیه اروپا غلط کرده است که بخواهد در ایران دفتر بزند این مملکت صاحب دارد.
(2053289) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۱:۰۷:۰۳
اگر ما با آنهارتباط برقرار کنیم می توانیم با فرهنگ غالبی که داریم تاثیر قویی بر اروپا بگذاریم چه دیدی شاید آنها به دین خود در بیاوریم انشاألله (2053551) (alef-10)
 
رسول
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۳:۴۹:۴۰
اینکه به اتحادیه اروپا اجازه تاسیس دفتر داده میشود به عهده مسئولین بوده ومورد قبول اما عزیز من مکتب اسلام کی به من و شما اجازه فحاشی میدهد (2053897) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۲:۵۹:۴۹
آنها باید از تعطیلی جاسوس‌خانه آمریکا پند بگیرند. همانطور که جاسوس‌های آمریکایی دست و چشمشان بسته بود، آنها نیز باید از آن پند بگیرند. این مردم اجازه نمی‌دهند که جاسوس‌خانه دیگری در ایران بوجود آید. (2052593) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۰۴:۴۰
هر قطعنامه از سوی هر سازمانی که به بهبود حقوق بشر در تمام ابعادبیانجامد بنفع ملت ایران است (2052605) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۲۳:۵۴
آنها در حالی برای ما شرط می‌گذارند که باید همجنس بازی را آزاد کنید که حتی اگر حیوانات را هم رها کنید همجنس بازی نمی‌کنند. (2053246) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۹:۵۴:۵۵
حقوق بشر اروپا یعنی
مردم اوکراین حق دارند رئیس جمهور قانونی خود را سرنگون کنند
ولی مردم کریمه حق ندارند سرنوشت منطقه خودشان را تعیین کنند

حقوق بشر اروپا به نفع اروپاست نه به نفع ملت ایران
اگر ذره ای دقت کنی (2053423) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۱:۳۴:۰۴
واقعا بدبخت و بی اراده هستید... کدام حقوق بشر؟؟؟ حقوق همجنس بازانی که حتی در حیوانات هم دیده نمی شود؟؟؟ اعدام قاچاقچیانی که با قاچاق مواد مخدر جان هزاران جوان را می گیرند و خانواده ها را فرو می پاشانند آیا برخلاف حقوق بشر است؟؟؟ ایجاد دفتری که هر کاری که کردیم سریع بیانیه بدهند که این کارتان برخلاف معیارهای ما اروپاییان است؟؟؟ این هست حقوق بشر از نگاه شما؟؟؟ کی گفته که آنها معیار و خط کش اندازه گیری حقوق بشر و تعیین کننده رفتار دیگران بایند باشند؟؟؟ اگر تو دوست داری باش برو همان کشورها و مانند آنها شو ولی این ملت نمی خواهند... (2053601) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۰۸:۳۶
اینها ذاتشان خبیث است. همواره باید از موضع بالا با اینها صحبت کرد( البته عاقلانه) (2052610) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۱۷:۳۵
این ملت و مردم هزاران شهید داده‌اند تا استقلال را به دست آورده‌اند و استقلال در متن قانون اساسی آمده است و در دین هم مسئله استقلال مطرح است. (2052618) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۵۴:۵۸
دولت هایی که حفظ جان قاچاقچیان و آزادی همجنس بازان مساله و نگرانی اصلیشان است نمی توانند برای ملت متمدنی چون ایران تعیین تکلیف نمایند. (2053308) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۲۳:۵۴
من فقط میخواهم به این قسمت از قطعنامه اتحادیه اروپا بیاندیشیم:
"انتخابات اخیر ریاست جمهوری کشورمان با استاندرادهای اروپایی مطابقت ندارد."
و آنجا که خداوند بزرگ فرمود:
هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد ، ( تا به طور کامل ، تسلیم خواسته های آنها شوی ، و ) از آیین ( تحریف یافته ) آنان ، پیروی کنی. بگو: «هدایت ، تنها هدایت الهی است!» و اگر از هوی و هوسهای آنان پیروی کنی ، بعد از آنکه آگاه شده ای ، هیچ سرپرست و یاوری از سوی خدا برای تو نخواهد بود.
سوره بقره آیه 120 (2052626) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۵۶:۰۳
آفرین باریکلا! حق با شماست! جنگ فرقه ای رو این بار صلیبی اش کنید!
کم داریم از درگیری با برادران سنی خودمون میخوریم، جنگ بین ادیان هم راه بندازید.
خداوند اینهمه در قرآن پیرامون بی خردی مسلمانها هم گفته است، نگفته؟! (2053313) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۲:۰۳:۰۱
ژنرال های دیپلماسی دولت یازدهم مچکریم!
به امید موفقیت های روز افزون دیگر (2053670) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۲۷:۲۴
مردم ایران اجازه تأسیس لانه جاسوسی جدید را نمی‌دهند (2052631) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۴۴:۲۷
دولت به این یاوه‌سرایی‌ها جواب داده و موضع گرفته است، اما توقع این است بیشتر موضع بگیرند. اما به اروپایی‌ها می‌خواهم بگویم که شما موضع دولت و مجلس را دیدید (2052671) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۴۶:۲۴
وقتی برای ارتقاء، شما به عنوان یک استاد رشته فنی مانند مخابرات باید امتیاز فرهنگی بیاورید و در حقیقت یک گروه فرهنگی را با سلیقه های مشخص راضی کنید، این یعنی تضییع حقوق بشر. (2052675) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۳:۵۸:۵۵
اروپا غلط زیادی کرده, هدف اروپاییها تاسیس یه مرکز رسمی واسه جاسوسی و اقدامات خرابکارانه از داخل ایرانه, اینا اگه تو ایران دفتر بزنن قطعا شروع میکنن به اقدامات خرابکارانه و جاسوسی و تشویش اذهان مردم, متاسفانه تو ایران هم کم نیستن کسایی که به راحتی گول حرفای اروپاییها رو بخورن و تحریک بشن, نباید اجازه داد پای این اجنبیها به خاک ایران باز بشه (2052705) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۰۲:۵۱
جدای از خصومت هایی که غربی ها با ما دارند باید فکری اساسی برای برخی اصول قانون اساسی که مغفول مانده است بکنیم،این قبیل قطع نامه ها تلنگری است برای آن دسته از حقوقی که مردم به نا حق از آن محروم مانده اند! (2052713) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۰۳:۲۱
از روز اول هم مي دانستيم كه اگر موضع هسته اي حل شود سراغ موضوعات ديگر مي روند اما اينبار بايد هشيار باشيم ، به جاي اشتباهي كه در ابتدا در رابطه با پرونده هسته اي انجام داديم (عدم همكاري با آژانس ، بي اهميت جلوه دادن پرونده و در داخل بر سر غرب فرياد زدن) اينبار بايد قبل از اينكه موضوع كش پيدا كند در نطفه آن را خفه كنيم .

اما بايد قبول كنيم بايد تغييراتي در كشور به وجود آيد كه بهانه دست ديگران ندهد .
مثلا"‌كاهش اعدام هاي مواد مخدر كه همه مي دانيم هيچ اثر باز دارنده اي ندارد ، عدم اجراي اعدام در ملاعام كه تبديل به تفريح براي مردم شده است .

تعريف جرم سياسي و اصلاح قانون مطبوعات ، باور كتيد اقدامات كم هزينه اي هستند (2052717) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۰۸:۵۵
هر کشوری که آمریکا و اروپا توش دخالت کرد به روز سیاه نشسته, الان عراق رو ببینید, شما جرات نمیکنی از کنار یه ماشین رد بشی, چون منفجر میشه, پاکستان, افغانستان, سوریه, مصر و هر کشوری که آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم واردش شد به روز سیاه نشست, نه تنها تروریسم ریشه کن نشد بلکه حملات تروریستی به شدت زیاد شد, این ارمغان آمریکا واسه مردم عراق و افغانستان و ... بود, پای این اروپا و آمریکا به ایران باز بشه ما هم به روز سیاه میفتیم.هدف اینا فقط تخریب ایران از داخله, این یه برنامه دراز مدت در جهت نابودی ایرانه, نباید به اروپا اجازه تاسیس دفتر تو ایران رو داد, تاسیس این دفتر مساوی خواهد بود با مرگ ایران (2052724) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۱۶:۲۹
تو این قطعنامه چیز بدی ندیدم نمی دانم علت واکنش تند مجلس چی بوده (2052739) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۱۸:۳۵
در راستای عمل به حقوق بشر و دسترسی آزادانه ملت آزاد اروپایی باید اجازه ترانزیت امن آن به اروپا داده شود. (2052743) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۴۳:۲۴
مچکریم (2052787) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۷:۱۹:۱۲
"سیاست خنده" همین عواقب را هم بدنبال دارد.

به امید بیدار شدن از خواب خنده!!!! (2053100) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۴:۵۶:۱۱
راست میگن اخه با تحریم های ضد بشر دوستانه باعث شدند اقای روحانی رئیس جمهور کشورمان شود!!!!!!!! (2052811) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۵:۰۲:۵۷
این هم حاصل تنش زدایی!

زمان آقای خاتمی با تنش زدایی محور شرارت خوانده شدیم، حال هم با تنش زدایی آقای روحانی انتخاب جنابشان زیر سوال رفت!


بابا این غربیای بدبخت دیگه چه جوری بگن نمی شه بهشون اعتماد کرد..... (2052825) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۵:۱۳:۳۸
اروپایی ها که حیا و شرف ندارند ، انتظارمان از سینه چاکان غرب پرست این است که این موضع گیری ها را ببینند .
ببینید وقاحت را تا کجا رساندند ؟ (2052845) (alef-13)
 
محمدعرفان
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۵:۱۳:۵۵
حالا حالاها باید منتظر این جور کارها باشیم...
هرچی ما کوتاه میایم، اونا بیشتر میان جلو
باشیم و ببینیم (2052847) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۲:۵۵:۵۴
البته ما که کوتاه نمی آییم . اونهاییکه به زعم خود کوتاه می آیند هیچکاره اند . ما آمریکا را زیر پا می گذاریم و کسی جلودارمان نیست . (2053790) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۵:۱۷:۲۷
غرب پرستان داخلی ، خجالت نکشند بازم از این مذاکرات شرم آور حمایت کنن . (2052851) (alef-13)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۹:۰۸:۰۱
خجالت بکش،خود رهبر فرزانه انقلاب حامی مذاکرات بودند. تا امثال شما باشند چه احتیاج به دشمن خارجی (2053331) (alef-13)
 
نسیم شمال
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۵:۲۵:۰۸
غرب نبایدفکر کند که معیار دموکراسی است .2- حتی دموکراسی که خود غرب ادعای آن را دارد در هیچ یک از اعمالشان دیده نمی شود3- دموکراسی غربی فقط به درد غرب می خوردنباید غرب خود را پیامبر دموکراسی اجباری بداند.هرکشوری دیدگاه خاص خود را داردواگر بنا باشد دموکراسی ابزارگرایانه معیار قضاوت غرب شودهمه ی کشورها باید همدیگر را ناقض دموکراسی بدانند.من جمله ایران می تواند خود غرب و کشورهای زیر سلطه غرب مثل کشورهای عربی را بزرگترین ناقض دموکراسی بداند.هم از نظر تئوری و هم از نظر عملی (2052869) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۶:۳۹:۰۵
دولتمردان ایران همیشه از موضع ضعف در مقابل غرب در آمدند. چرا یکبار در مقابل فشارهایی که اینها برای پذیرش استانداردهای غربی و حقوق بشر غربی میارن یه بار شما بهشون فشار نمیارید؟ ازشون بخواین که اسلام رو بپذیرند و با ارزشهای اسلامی زندگی کنن. بهشون فشار بیارید و بگین شریعت موسای کلیم و عیسی مسیح بعد از بعث رسول الله منسوخ شده و راه نجاتتون در عمل به شریعت محمد است. باعث تاسفه که طرف غربی در تحمیل ارزشهای جعلی و نکبت بار غربی مجد هست اما شما در تحمیل ارزشهای اسلامی به آنها کاهلی میکنید. آنها همیشه در موضع فعال هستن و شما همیشه در موضع انفعالی. جدا متاسفم. (2053012) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۰۳:۳۲
اين وظيفه وزارت أمور خارجه مي باشد كه با توجه به منافع كشور راه كإرهاي ايران را بيان كند بيش از ٥٠ درصد مردم كشور از سياست هاي دولت قبلي و همفكران آنها ناراضي بودند كه به روحاني رأي دادند اين سياست هاي خارجي نامعقولانه هزينه هاي زيادي به كشور و فشار هاي خيلي زيادي به مردم بخصوص افشار ضعيف و متوسط وارد نمود (2053188) (alef-1)
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۰۴:۰۵
در این قطعنامه چند نکته مهم وجود دارد:
1- فحوای کلی قطعنامه حاکی از آن است که موضوع پرونده هسته ای ایران دیگر فاقد قدرت لازم برای اعمال فشار بر ایران بوده و از دستور کار قدرتهای بزرگ جهت امتیاز گیری از ایران خارج شده است.
2- اتحادیه اروپا در حال پایه ریزی ساختاری جدید و مستقل از امریکا( و اسراییل) برای روابط بین المللی خود بخصوص در منطقه خاورمیانه است.
3- شایسته است ایران از فرصت جدید بوجود آمده استفاده نماید و ضمن رفع سوتفاهمات، تعریف مبانی خود برای طرف اروپایی در زمینه مسایل دینی و حقوق بشر، شرایط لازم برای برقراری ارتباط و تعامل با جهان خارج زا فراهم سازد.
4- اتحادیه اروپا سالهاست با اعدام مخالف بوده و در این زمینه با هر دو کشور ایران و ایالات متحده مشکل دارد. این موضوع چندان مهم نیست.
5- درخواست افتتاح دفتر اتحادیه اروپا در ایران بیش از آنکه برای طرف اروپایی لازم باشد، برای طرف ایرانی مفید است. آشنایی از نزدیک با ایران و تحولات و خواستهای مردم، راه را برای قضاوتهای عجولانه، غیر واقع بینانه و مغرضانه می بندد.
6- راه حل اختلاف نظر در موضوعات حقوق بشر، بیش از آنکه از مسیر وزارت امور خارجه و دستگاه قضایی باشد، از مسیر دستگاه علمی و دانشگاهی و حوزوی می گذرد. فعال نمودن این دو بخش مهم و مرتبط ساختن آنها با مجامع علمی جهان غرب، سرعت بیشتری در رفع اختلافات دیدگاهی و عقیدتی در این زمینه می بخشد.
در مجموع، با توجه به اختلافات عمیق 30 ساله و عدم ارتباطات نزدیک در 6-8 سال گذشته، قطعنامه جو مثبتی نسبت به ایران دارد. یادمان نرود که این قطعنامه ، وحی منزل نیست. اروپا هم ایران نیست. قطعنامه می تواند عوض شود، اروپاییها هم مثل ایرانیها در تغییر قطعنامه ها و احکامشان تنبل نیستند. (2053189) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۴۲:۴۹
خیلی تعجب اوره چطوره اخر کامنت ها گزینه مثبت گذاشتین اگه کسی بخواد منفی بده چیکار کنه پس!!!اها لااقل حق نداره منفی بده:)) (2053286) (alef-13)
 
ح
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۴۸:۴۳
سلام
لطفا نسب به ایجاد یک کمپین برای اعتراض به دخالت خارجی در ایران اقدام نمایید البته ناگفته نماند که بنده ممکن است به خیلی از این موارد هم ایراد بگریم اما این موارد ربطی به افراد خارج از ایران ندارد. (2053297) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۲:۵۵:۰۴
حرف حق این همه هیاهو نداره (2053788) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۵۰:۳۸
اروپا و آمریکا قاچاقچیان را پرورش داده و تولید مواد مخدر را در افغانستان ده‌ها برابر کرده‌اند و یک صدم قیمتی که در اروپا به فروش می‌رسد به جوانان ما عرضه می‌کنند تا جوانان ما را که در دفاع مقدس نتوانستند شکست دهند با مواد مخدر بی‌هویت کنند. (2053300) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۸:۵۳:۵۱
دشمنان این مرز و بوم غلط می‌کنند برای خودشان دعوتنامه صادر کنند، این کشور صاحب دارد و ملت اجازه نمی‌دهد به جای لانه جاسوسی آمریکا این بار لانه جاسوسی اروپا باز شود. (2053305) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۹:۰۰:۰۲
مگر مملکت ما بیش از 200 هزار شهید داده است که اینگونه بی در و پیکر باشد، وقتی دولت مرکزی قانونی در کشور مستقر است دیدار با مخالفین دولت و معاندین مردم چه دلیلی دارد، آقایان ایران را با اوکراین اشتباه فرض کرده اند! (2053318) (alef-13)
 
بوعلی سینا
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۱۹:۱۱:۳۲
آقایون لطفا" جو گیر نشوند ، چرا زود موضع دفاعی می گیریم ، خوب ما هم می توانیم ازحقوق سایر اقلیت ها در اتحادیه اروپا صحبت کنیم . چرا زود وا میدین . آدم های که استدلال و منطق قوی دارند از گفتگو فرا نمی کنند . ضمنا"متن این بیانیه به خودی خود 95% در کلام با ما وجه مشترک داره . (2053336) (alef-13)
 
hamvatan
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۰:۳۰:۰۶
تو خود آمریکا یا دقیقتر بگم توی بعضی از ایالت های آمریکا حکم اعدام وجود دارد اما علت اینکه این قطعنامه تصویب شده حتماً عقبه ای داشته شاید واقعاً اعدامی صورت گرفته که ضد بشری بوده نمیشه کلی گفت اما کسی اینو قبول نمیکنه که یکی بیاد عزیز یکی رو بکشه و اعدام نشه همانطور که گفتم ای کاش این قطعنامه به شکلی حداقل 3مورد اعدام نابجا را میگفت که قضیه بهتر روشن میشد.در رابطه با همجنس بازی هم ای کاش میفهمیدن که اوردن اسمش هم زشته نگاه به فرهنگ و اعتقادات خودشون نکنند برای ما این قضیه حتی آوردن اسمش هم درست نیست اگر کسی واقعاً مشکلی این چنینی داشته باشه قطعاً نیازشو برآورده میکنه حتماً انتظار دارند که سازمان برای این کار تاسیس بشه!!!!!

در هر صورت اگر در این رابطه نشست دو طرفه برگزار شود شاید اروپایی ها شناختشون از دین و فرهنگ ما بیشتر بشه و تغییراتی بدهند که به هر حال روابط فی ما بین ایجاد شود (2053482) (alef-13)
 
سینا
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۲:۰۷:۴۲
وای اگه این قطعنامه اجرا شه چی میشه واقعا" بچها فکر میکنید چی بشه (2053679) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۱۵ ۲۲:۵۲:۲۴
اروپایی ها فقط دنبال منافع اقتصادی خود هستند آنها برای هیچ بشری خارج از اروپا حق واحترامی قایل نبوده ونیستند مشکل انها همین برنامه هسته ای است که ان هم تحت فشار امریکا هستند اگر مسله هسته ای حل شود ایران برای انها بهشت می شود چون بخش مهمی از اقتصاد را در دست می گیرند وبه ارزویشان می رسند دامن زدن وبحث کردن در مورد حقوق بشر گول زدن افراد ساده لوح است (2053777) (alef-10)