نظر منتشر شده
۲۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269980
خشم شبکه دولتی انگلیس از مردم و جوانان معتکف!
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۰
آمار رو به رشد و اقبال عمومی به اعتکاف که در سال اخیر به هفتصدهزار نفر در سراسر کشور رسید، بی بی سی را بر آن داشت تا با گزارشی مغرضانه، به تضعیف بزرگترین همایش خودسازی معنوی مردم ایران پرداخت.

جام نیوز نوشت: گسترش چشمگیر آیین معنوی «اعتکاف» در دو دهه اخیر، خصوصا در بین جوانان و آثار کم‌نظیر معنوی بر روی این نسل، از چشم دشمنان مردم و نظام اسلامی پوشیده نمانده است. آمار رو به رشد و اقبال عمومی به مراسم اعتکاف که در سال اخیر به هفتصد هزار نفر در سراسر کشور رسید، شبکه دولتی انگلیس را بر آن داشت تا با گزارشی مغرضانه درباره این مراسم، سعی کند به تضعیف بزرگترین همایش خودسازی معنوی مردم ایران بپردازد.

بخش فارسی شبکه «بی بی سی» (BBCPersian) در گزارشی ضمن اعتراف به جمعیت انبوه معتکفین در سراسر کشور، اعتکاف را نه یک مراسم دینی، بلکه محصول فرهنگی حکومت دانست و افزود: «صدها هزار ایرانی دومین روز از مراسم اعتکاف را پشت سر می گذارند. مراسمی که در گذشته به فراموشی سپرده شد، ولی با تلاش های حکومت ایران، مانند بعضی دیگر از مراسم دینی، جا افتاد و فراگیر شد.»

گزارشگر شبکه سلطنتی انگلیس در گزارش خود عنوان می‌کند که منابع مالی هنگفتی از بودجه دولت صرف این مراسم می‌شود، در حالی که بر اساس اعلام رسمی سازمان تبلیغات اسلامی، که یکی از متولیان برگزاری اعتکاف می‌باشد، بودجه دولتی مصروف این مراسم بزرگ نمی‌شود.

چرایی حساسیت بی‌بی‌سی نسبت به اعتکاف و استقبال گسترده اقشار مردم -در رده‌های سنی متفاوت و طبقات اقتصادی و فرهنگی مختلف در سراسر کشور- از این مراسم مذهبی روشن است. اثر اجتماعی خودسازی معنوی و رشد ایمانی در مراسم‌هایی چون اعتکاف، در اراده و تصمیم اجتماعی مقابل دشمنان اسلام تا حدی است که این شبکه با حکومتی خواندن و تخریب این حرکت مذهبی، سعی در تضعیف اراده عمومی نسبت به اعتکاف دارد.

بی‌بی‌سی با تشکیک در مستند بودن این مراسم به منابع دینی، می‌کوشد تا آن را «ابداع» جمهوری اسلامی ایران به منظور بهره‌برداری سیاسی معرفی کند؛ در حالی که اعتکاف دهه آخر ماه مبارک رمضان سنت پیامبر اسلام بوده​ و علاوه بر سند دینی اعتکاف در منابع فقهی و روایی شیعه و اهل سنت، در سیره بزرگان دینی و اولیای الهی، تقید به برگزاری آیین اعتکاف مشاهده می‌شود.

شبکه دولتی انگلیس با متهم کردن نظام اسلامی به ایجاد بدعت‌های دینی و مذهبی، مراسماتی چون ایام فاطمیه و مراسم شیرخوارگان حسینی -که در اولین جمعه دهه محرم هر سال برگزار می شود- را از همین دست خواند و افزود: «ماشین تولید فرهنگ مذهبی و سنت‌های مناسب آن در جمهوری اسلامی و به ویژه در ده سال گذشته به شدت به کار افتاده است.»

بی‌بی‌سی فراگیر شدن آئین اعتکاف را پاسخ حکومت ایران به آن‌هایی می‌داند که که می‌گویند «اجبار مذهبی و تأثیر شبکه های ماهواره ای، مردم ایران را از مذهب روی‌گردان کرده است» و این در حالی است که قدرت شبکه سازی در بازسازی معنوی جامعه در جمهوری اسلامی به پشتوانه گرایشات اعتقادی و مذهبی آحاد جامعه بوده و بی‌بی‌سی نیز به آن معترف است.

نکته قابل توجه در این گزارش، اعتراف این شبکه به رشد روزافزون متقاضیان شرکت در این مراسم معنوی و حضور چشمگیر جوانان و دانشجویان در این مراسم است. همچنین اشاره بی‌بی‌سی به اثر معنوی و فرهنگی اعتکاف بر هجوم رسانه‌ای و فرهنگی دشمن بر آحاد مردم، خصوصا نسل جوان می‌باشد که در تلاطم هجوم امواج شیطانی، با اعتکاف در مساجد به آرامش می‌رسند.

یادآور می شویم که پریشانی شبکه دولتی انگلیس از احیا و بزرگداشت شعائر دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی منحصر به این موضوعات نمی شود. بی‌بی‌سی پیش از این نسبت به حضور بی‌نظیر ایرانیان در مراسم جهانی پیاده روی اربعین و همچنین همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی اقدام به سم‌پاشی رسانه‌ای کرده بود.

گفتنی است که مراسم معنوی اعتکاف همه ساله با هزینه‌های مردمی در مساجد جامع سراسر کشور برگزار می‌شود که رشد گرایش به اعتکاف در سال جاری به نسبت سال گذشته ۲۰ درصد بوده است.

مسئول برگزاری این مراسم عظیم، ستادهای مردمی اعتکاف در استان‌ها بوده که به منظور هماهنگی با نهادهای مربوطه، تشکیل شده و از هیچگونه بودجه و امکانات دولتی استفاده نمی‌کنند.
 
یک معتکف
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۸:۲۵:۵۵
در این هیاهوی شهری انسان به راحتی حاضر نیست از همه چیز دل بکند و سه روز از مسجد بیرون نیاید

اما وقتی هر سال نزدیک یک میلیون نفر می روند من هم کنجکاو شده بودم که بروم

روز اول سخت بود و پشیمان بودم و می خواستم بیایم بیرون

اما عصر روز سوم همه اشک می ریختند و هیچ کس نمی خواست از خانه خدا بیرون بیاید
من هم احساس می کردم در این مسجد حقیقتی هست که با من آشناست و یک جایی آن را دیده ام.

وقتی بیرون آمدم تا چند قدم وزن خودم را احساس نمی کردم
حس جالبی بود و قابل توصیف نیست

چنین حسی را یک بار دیگر در کعبه و پس از بیرون آمدن از احرام تجربه کرده بودم. (2873206) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۹:۵۱:۴۹
شبکه بی بی سی از روی آمار داخلی می گوید هفتصد هزار تا .
من از آمار دهنده های داخلی می پرسم این آمار را از کجا آوردید ؟
به نظر می رسد بی بی سی نه تنها خشمگینانه این گزارش را نساخته بلکه برای دفاع از مسئولین داخلی ساخته و گرنه آمار 700 هزار تا غیرواقعی است . (2873415) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۱:۱۲:۵۷
عزیزم شما برو دو نا مسجد دانشگاهی سر بزن دستت می اد چه خبره (2873688) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۰:۳۳:۳۱
دقیقا جمله به جمله ای رو که نوشتید درک میکنم. (2873545) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۱:۴۳:۵۲
یک شاعر هست که میفرماید :
هرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
حالا اگر ما تا قیامت بگیم چنان شد و چنین شد نمیشه باید افراده دیگه هم تجربه کنند تا بفهمند عشق بازی یعنی چی ... (2873823) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۶:۱۹:۲۳
اینکه دهان را دوختند یعنی بیای در فضای مجازی کامنت بذاری دوست عزیز؟؟؟
اقلا عرفان رو به بقیه چیزا دچار نکنیم (2874586) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۸:۰۱:۰۱
مطمئن هستم مراسمی خوب و مثبت هست. امیدوارم چیزی برای سوءاستفاده بعضی ها نشه
این متن بیشتر میخواد به بی بی سی ضربه بزنه تا اینکه
بخواد از این مراسم دفاع کنه (2874774) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۸:۲۹:۱۹
مرگ بر انگلیس (2873214) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۸:۵۰:۴۹
عصبانی باشید وازاین عصبانیت بمیرید (2873254) (alef-11)
 
ع
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۹:۰۱:۵۱
بی بی سی نکبت کم کم داره از خشم،...." قل موتو بغیظکم". الحمدلله که سنت اعتکاف هر سل داره فراگیرتر میشه. (2873284) (alef-11)
 
شناس
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۹:۲۴:۱۷
دیگه رسما شیطان وارد عمل شده (2873337) (alef-11)
 
ایران
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۹:۲۵:۰۱
تا چشتون در آد. (2873339) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۰۹:۳۹:۰۶
تا كور شود هر آنكه نتواند ديد...! (2873374) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۰:۲۱:۳۵
بنده موافقم از نظر اقتصادی و رفاه اجتماعی هم خشمشونو دراریم .. (2873495) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۰:۲۷:۱۱
آقایونی که دم از اعتکاف می زنید!
باید ادب در کلام رو حفظ کنید. دوست و دشمن نداره. (2873518) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۱:۴۸:۳۷
اتفاقا ما اشدا علی الکفار رو داریم پیاده میکنیم
البته من اعتکاف نرفتم (2873851) (alef-11)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۰:۲۷:۴۰
بی بی سی اگر هنری در این داشتی که گنجشک را رنگ می کردی وبجای قناری میفروختی. امروز دیگر حنای تللللللللوییزیونت رنگی آنچنان ندارد . (2873520) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۲:۵۸:۳۱
غلط کرده بی بی سی .البته حق هم داره ناراحت بشه چون بهتر از کندرو های ایرانی میداند که فقط این معتکفین و معتقدین به فرایض اسلامی طومار زندگی ننگین آنها را در هم می پیچد.
تگران هزینه و جیپپ ایرانی هم نباش اگه راست میگوئید اعلام کنید مراس ازدواج نوه ملکة تان که چندین هزار برابر هزینه اعتکاف است از کجا تامین شد؟ (2874087) (alef-11)
 
ستاره
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۳:۵۴:۴۷
در تمام دانشگاهها و مدارس نماز اجباری میخونن (2874229) (alef-11)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۴:۰۳:۱۵
سلام افتخار میکنم که کشورم مراسم مذهبی با پشتوانه عرفانی دارد من در خارج کشور بودم اونجا تمام مراسمشون ساختگی وخرافی هست بدون پشتوانه فرهنگی فقط برا لذت جسمی بردن هست حالا با هر نامی . ماهم سالهاست میدانیم اگه بخواهیم فقط لذت مادی وحیوانی ببریم راهش از فرهنگ غرب رد میشه اما بخدا ما نمیخوایم فقط شهوت حیوانی ما ارضا شه دلمون لک زده برا معنویت ونزدیکی به خدا .من نه خشکه مقدس هستم ونه اهل سیاست ولی دلم نیومد این کار مغرضانه بی بی سی رو ببینم وهیچی نگم .حالا اگه همین ها بخوان یه چیز کثیف را رواج بدن چنان جذاب و موجه جلوه اش میدن مثل هم جنس بازی.
من اقوام ودوستانم وقتی برمیگردیم ایران برا خودمون زندگی میکنیم وکلی حال میکنیم اقوام ودوستان را میبینیم بیرون میریم واز طبیعت لذت میبریم.دلمون میخواد سنگ ودرخت کشورمون رو ببوسیم. شغل ما هم تو کانادا خوبه اقوامم هم تو امریکا وکانادا وسوئد زندگی میکنن اینو برا ریا نگفتم گفتم بدونید اونجا زندگی بدی نداریم ولی اینجا عالی عالی عالی عالی هست (2874255) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۱۹:۳۰:۳۸
والا من که خشمی در گزارش بی‌بی‌سی ندیدم. به نظر شما بیشتر خشمگین هستین، از چی‌؟ خدا میدونه! (2874947) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۲۱:۳۲:۵۴
قرائتی گفت: در جامعه امروزی زکات از میان رفته و نماز بیمار شده است در حالی که تنها به اعتکاف و حفظ قرآن و برنامه‌های جانبی می‌پردازیم؛ این بدان معناست که واجبات را رها کرده و مستحبات را واجب کرده‌ایم. (2875148) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۷ ۲۱:۳۷:۵۸
بودجه سازمان تبلیغات اسلامی از کجاست؟ (2875155) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.