توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 449881
آمریکا کرملین را به چالش می‌کشد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۲
با گذشت حدود سه دهه از تلاش رسانه‌های آمریکایی چون رادیو آزاد اروپا برای سرنگونی رژیم‌های خودکامه کمونیستی در شرق اروپا اکنون این شبکه رادیویی برای به چالش کشیدن دوباره مسکو این بار کانالی تلویزیونی 24 ساعته در روسیه راه اندازی می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این شبکه تلویزیونی با عنوان "کارنت تایم" طی ماه جاری به صورت رسمی کار خود را در پراگ آغاز کرد و مخاطبان هدف آن بیش از 270 میلیون تن از مردمی هستند که در کشورهای عضو سابق شوروی زندگی می‌کنند.

در این شبکه قرار است اخبار و برنامه‌هایی ارائه شود که به اصطلاح "جایگزین اخبار و محتوای رسانه‌هایی باشد که کرملین از آنها حمایت می‌کند".

آغاز فعالیت این شبکه خبری در حالی صورت می‌گیرد که روابط میان مسکو و غرب پس از الحاق کریمه به روسیه در سال 2014 و حضور نظامی مسکو در اوکراین و پس از آن کمپین نظامی این کشور در سوریه به پایین ترین میزان خود رسیده است.

روابط تا حدی میان مسکو و غرب تیره و تار شده که کشورهای غربی کرملین را مظنون استفاده از اینترنت و سایر ابزارها برای اشاعه اخبار غلط می‌دانند؛ اخباری که ممکن است به محبوبیت سیاستمداران حامی روسیه و همچنین بی ثبات کردن کشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا دامن بزنند.

با این حال مسکو در واکنشی سریع به صورت غیررسمی افتتاح این کانال خبری را محکوم کرد.

رادیو آزاد اروپا که در 23 کشور جهان و 26 زبان برنامه می‌سازد این شبکه را به صورت مشترک با سازمان خبری صدای آمریکا ایجاد کرده است.

این رادیو دهه‌هاست که هدف خود را مبارزه با ایدئولوژی‌های کلیدی شرق در دوران جنگ سرد می‌داند. به همین دلیل فعالیت و پخش آن در سراسر بلوک کمونیستی ممنوع بوده است.

در حالی که در گذشته با ممنوعیت این شبکه دسترسی عمومی به آن ممکن نبود اکنون از طریق ماهواره و اینترنت از پراگ می‌توان برنامه‌های این شبکه را به سهولت پیگیری کرد.

ایجاد و افتتاح این شبکه در دوران باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا تصمیم گرفته شده بود اما افتتاح آن در دولت دونالد ترامپ صورت گرفت در حالی که ترامپ با مواضع ظاهراً حمایت گرایانه در قبال مسکو شناخته می‌شود.
 
کلمات کلیدی : آمریکا، کرملین
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.