نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 247786
شرط ظریف برای توافق در مذاکره با ۱+۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۷
وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مذاکرات هسته‌ای با گروه ۱+۵ تاکید کرد: در صورتی که حقوق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شود، ایران آماده توافق است.

به گزارش فارس، محمد جواد ظریف در دیدار با وزير خارجه نروژ، با بيان اينكه زمینه برای گسترش مناسبات دو جانبه بیش از پیش فراهم شده است، به موضوع مشکلات تحصیلی و اقامت برخی از دانشجویان ایرانی در نروژ اشاره كرد و گفت: همان‌گونه که در ملاقات قبلي در نیویورک مطرح کردم وضعیت دانشجویان ایرانی در نروژ برای ما مهم است و علاوه بر این افکارعمومی در جمهوری اسلامی ایران نیز این موضوع را با حساسیت دنبال می‌کند.

وی خواستار شد وضعیت برخی از دانشجویان ایرانی که از تحصیل باز مانده‌اند روشن شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنين در خصوص تحولات منطقه بر ضرورت همفکری و تعامل کشورهای منطقه برای غلبه بر بحران‌های موجود بویژه در عراق و سوریه تاکید کرد.

ظریف در خصوص موضوع مواد مخدر،، نقش جمهوری اسلامی ایران در جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر به کشورهای اروپایی را یادآور شد و تصریح کرد: ایران در این راه هزینه‌های مادی و شهدای زیادی را تقدیم کرده است.

وزرای امور خارجه دو کشور در این ملاقات پیرامون مناسبات دوجانبه، تحولات منطقه بویژه مسائل عراق، سوریه و افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.

بورگه برنده وزیر امور خارجه نروژ نیز در این دیدار با اشاره به رایزنی‌‎های خود با مسئولین جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به تهران، بر اهمیت روابط با جمهوری اسلامی ایران و رایزنی با کشورمان در خصوص مسائل منطقه‌ای تاکید کرد.

وزیر امور خارجه نروژ با اشاره به مذاکرات جاری هسته‌ای بین گروه ۱+۵ و کشورمان ابراز امیدواری کرد: این مذاکرات به توافق جامع و نهايی منجر شود.

وي تصریح کرد: این توافق شرایط جدیدی را در مناسبات بین اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران ایجاد خواهد کرد.

بورگه برنده افزود: با توجه به شرایط عراق و سوریه‌، همکاری‌های منطقه‌ای برای غلبه بر مشکلات اجتناب‌ناپذیر است.

وزیر امور خارجه نروژ در مورد وضعیت دانشجویان ایرانی نیز گفت: دو سوم درخواست‌های دانشجویان برای تحصیل در نروژ مورد قبول واقع شده است.
 
Mirza
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۱۹:۰۵:۰۸
من دفعه قبل هم نوشتم و منتشر نشد. این تحریمها از سال ٢٠٠٩ بوده, حد اقل من و چند نفر از دوستم چوبش رو همون موقع خوردیم. یعنی هم مجبور به عوض کردن موضوع رساله شدیم هم مجبور به تغییر مکان, یا به عبارتی محترمانه اخراج شدیم. ولی چون بی بی سی چیزی ننوشت کسی تو داخل ککش نگزید. برای وزارت علوم هم نوشتم ولی باز هم مشکل شخصی من بود. اگر مایلید بیشتر مینویسم تا ببینید که مشکل از کجا بوده, هر چند فکر کنم بیشتر دنبال هیاهوی رسانه ای قصه هستند (2467488) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.