توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 467287
دیدار ملک سلمان با مرکل
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۳
«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان که امروز /یکشنبه/ وارد شهر جده عربستان شد و در دیدار رسمی با «ملک سلمان عبد العزیز» پادشاه این کشور چند سند همکاری در راستای تقویت مناسبات دو جانبه امضا کردند.

العالم ـ به گزارش پایگاه خبری عربستانی «عکاظ»، «ملک سلمان بن عبد العزیز» پادشاه عربستان در کاخ «السلام» در شهر جده با «آنگلا مرکل» و هیات همراه وی دیدار و گفت وگو کرد.

دو طرف ضمن گفت وگو در خصوص مناسبات و همکاری های دو جانبه در زمینه های مختلف، درباره تحولات جاری در منطقه و جهان نیز به رایزنی پرداختند.

در این دیدار یک سند همکاری درباره توسعه صنایع پایدار از طریق بومی بازسای فناوری و تسریع در روند تحول بخش سایبری عربستان به نحوی که همسو با چشم انداز اقتصادی عربتان موسوم به 2030 باشد، میان «خالد بن عبدالعزیز الفالح» وزیر انرژی، صنایع و معادنِ دولت سعودی ها و «جو کیزر» مدیر اجرایی گروه صنعتی «زیمنس» آلمان به امضا رسید.

همچمنین یک توافقنامه همکاری میان وزارت کشور عربستان و پلیس فدرال آلمان توسط «احمد بن محمد السالم» معاون وزارت کشور عربستان و «دیتر والتر هالر» سفیر آلمان امضا شد. سندی نیز در زمینه همکاری های مشترک میان صندوق توسعه عربستان و وزارت همکاری اقتصادی و توسعه دولت فدرال آلمان به امضای دو طرف رسید.

یک تفاهم نامه همکاری در زمینه آموزش حرفه ای در حوزه فن آوری و مجازی به امضای دو طرف رسید.در همین راستا تفاهم نامه ای نیز در زمینه آموزش نظامی در تاسیسات نظامی آلمان میان وزارت دفاع عربستان و وزارت دفاع آلمان امضا شد.

دو طرف همچنین توافقنامه ای درباره حمایت از اجرای چشم انداز اقتصادی موسوم به 2030 عربستان و برنامه های تحول ملی مرتبط با راهبردهای سایبری و فناوری های مربوط به آن، امضا کردند.

بر اساس این گزارش «محمد بن نایف» ولیعهد و وزیر کشور عربستان و سایر مقام های عالی رتبه این کشور در جلسه امضای این تفاهم نامه ها حضور داشتند. «شتیفان زایبرت» سخنگوی دولت آلمان، «لارس هندریک» مشاور امور اقتصادی و مالی و برخی دیگر از مقام های آلمانی در این سفر مرکل را همراهی کردند.

بر اساس این گزارش، «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان امروز وارد جده عربستان سعودی شد و مورد استقبال شاه عربستان قرار گرفت.
 
 
کلمات کلیدی : ملک سلمان، مرکل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.