نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 392776
جاسوسی آل سعود در "خیابان نیلوفر" تهران
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۱
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی ما اسناد متعددی را پیرامون نقش سفارتخانه عربستان در کشورمان در جاسوسی از ایران در اختیار دارند.

به گزارش میزان، محمدحسن آصفری عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌و‌گویی درباره نقشه سفرای عربستان به عنوان ماموران اطلاعاتی و جاسوسی که در کشورهایی که ماموریت دارند اظهارکرد: موضوع اقدام جاسوسی و امنیتی عربستان در کشور‌های مختلف یک واقعیت انکار‌ناپذیر است.

وی افزود: مقامات اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران اسنادی را در اختیار دارند که مشخص می‌کند که زمانی که سفارتخانه عربستان در ایران فعال بود آمار نیروهایی که در این سفارتخانه حضور داشتند قابل قبول نبود و نشان می‌داد که آنها به غیر از کار دیپلماتیک اقدامات جاسوسی نیز انجام می‌دادند و اطلاعاتی را برای سازمان‌های جاسوسی به ویژه موساد تهیه می‌کردند که این موارد کاملا برای ما روشن بود.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اسناد متعددی از جاسوسی عربستان در ایران از طریق سفارتخانه کشور در اختیار دستگاه‌های امنیتی ما قرار دارد اظهار کرد: عربستان در سفارتخانه‌ها خود به خصوص در کشورهای اروپایی به جای انجام کار دیپلماتیک اقدامات دیگری را انجام می‌دهد و در زمینه جذب جاسوس وارد عمل می‌شوند.

آصفری خاطرنشان کرد: حکام آل‌سعود امروز از طریق سفارتخانه‌های خود در سراسر جهان پول‌هایی را در اختیار برخی افراد شناخته شده و تندرو اسلامی برای پیاده کردن افکار وهابیگری در منطقه قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه عربستان امروز هزینه‌های زیادی را به منظور ترویج افکار وهابی در منطقه خرج می‌کند گفت: ما این موضوع را به وضوح می‌توانیم در جنگ بالکان، بلگراد و بوسنی هرزگوین مشاهده کنیم روندی که مردم این کشورها به خوبی از آن و نقش عربستان اطلاع دارند.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: انجام اقدامات امنیتی و ترویج افکار وهابیت از اقدامات مستمر عربستان در خاک کشورهای دیگر در قالب دیپلماتیک است.
 
کلمات کلیدی : سفارت عربستان+کنسولگری
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۲۷ ۱۱:۴۰:۵۹
نباید دوباره این لانه جاسوسی بازگشایی شود هیچوقت (3937970) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.