نظر منتشر شده
۴۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 502377
قلدری برج ساز خیابان دزاشیب/ ساخت ١٣ طبقه اضافی بر روی برج ١٦ طبقه روی گسل شمال تهران!
گزارش از نیره خادمی،‌ ۲۵ مرداد ۹۶
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۰
قرار بود اينجا پارك شود اما به جاي آن هتل ساختند؛ ١٦ طبقه روي زمين، ٨ طبقه زير زمين، ٩ طبقه خلاف هم به آن اضافه شده و حالا مالك اسكلت‌گذاري براي ٤ طبقه ديگر را هم شروع كرده است. اينجا دزاشيب است، جایی در منطقه یک تهران. «تاوركرين»، آسمان را پاره كرده و دسته‌هاي آهني آن از بالاي سر ساختمان‌هاي كوتاه‌قد دزاشيب می‌گذرد. آنطور که گفته می‌شود، سرمايه‌گذار بانك تات است و نام مالك چند وقتي است كه از روي تابلوهاي زرد جلوي پروژه پاك شده است. از طرف دیگر اهالی محل می‌گویند، مجوز ساخت‌وساز در محل این برج، آموزشی و مربوط به یک مدرسه راهنمایی است.

به گزارش شهروند،حالا ديگر از آن خانه سبز سردار فاخر، رئیس مجلس شورای ملی در دوره قبل از انقلاب خبري نيست. خانه ٤٠ درخت چنار بلندقامت سبز داشته كه جاي آن آهن و سيمان و سنگ كاشته شده است. براي يك برج ٢٤ طبقه. در همان روزهاي پاياني ‌سال ٩٢ كه كلنگ اين پروژه زمين خورد، مجوز ساختمان براي ١٦ طبقه روي زمين و ٨ طبقه زير زمين گرفته شد اما مالك ٩ طبقه به صورت خلاف روي آن ١٦ طبقه ساخته است و ساختمان به ٢٥ طبقه روي زمين رسيده و در چند روز گذشته اسكلت‌گذاري براي ساخت ٤ طبقه ديگر را هم شروع كرده‌اند، آن هم با كاربري آموزشي.

محلي‌ها اما می‌گويند كه ساختمان تجاري است و براي تعلل در پرداخت عوارض ساختماني مجوز آن را آموزشي گرفته‌اند. آنها از ‌سال گذشته مكاتبات خود را با شوراي شهر و شهرداري تهران آغاز كرده‌اند، نامه نوشته‌اند و امضا كردند. بند به بند تخلفات و آزار و اذيت‌ها را نام برده‌اند، بارها هم با سامانه ١٣٧ شهرداري تهران تماس گرفته‌اند، اما نتيجه هيچ.



اهالي محل به شورا نامه نوشتند
اهالي محل در‌ سال ٩٥ نام‌هاي به شورا نوشته و خواستار شده‌اند: «تحقيق در پرونده و بررسي سازوكاري كه منجر به صدور اين مجوز غيرقانوني و ادامه روند ساخت‌وساز فريبكارانه شده است. (به نام مركز آموزشي ولي در عمل مجتمع تجاري و شاپينگ مال و هتل يا...) كميسيون ماده ٥ به چه دليلي حاتم‌بخشي كرده و اين مجوز طلايي را به قيمت نابودكردن خانه‌هاي ما به اين زياده‌خواهان داده است.» آنها همچنين خواستار محدودكردن ارتفاع پروژه حداكثر در حد ٦ طبقه روي زمين، تحقق نوع كاربري و جلوگيري از ساخت مجتمع تجاري شده‌اند: «در اولين گام بلادرنگ دستور توقف كار حداقل در شب‌ها داده شود و همزمان وضعيت تاوركرين‌ها صلاحيت افرادي كه با آنها كار می‌كنند و رعايت استانداردهاي ايمني به‌ويژه اقدامات حفاظتي براي عابران، قبل از اين‌كه بي‌گناهي كشته شود را رسيدگي كنند.»

آغاز عمليات اسكلت‌گذاري براي ٤ طبقه ديگر باعث شد اهالي محل ٢٢ مردادماه امسال هم نامه ديگري دراين‌باره به شوراي شهر تهران بنويسند: «در این نامه از مزاحمت‌هاي شبانه‌روزي این پروژه طی سه‌سال گذشته براي اهالی و عدم رعایت موارد ایمنی مطلبی نمی‌گوییم ولی سوال این است که شهرداري تهران و کمیسیون ماده ٥ چگونه مجوز ١٦ طبقه روي زمین و بارگذاري سنگین را در محله مسکونی در خیابان پرترافیک و روي گسل دزاشیب، داده است؟! دراین میان، ذینفع نه طبقه هم خودش خلاف ساخته و ساختمان را جمعا به ٢٥ طبقه روي زمین رسانده است. شب گذشته هم چهار طبقه دیگر روي ٢٥ طبقه اسکلت‌گذاري کرده؛ یعنی ساختمان را به ٢٩ طبقه با ارتفاع حدود ١٢٠متر روي زمین رسانده است. واقعا هیچ جاي دنیا در روز این‌طور روشن خلاف می‌کنند؟»

«اول كه به اين محل آمديم، اينجا يك محوطه پر از درخت بود. قبل از خريد خانه به ما گفتند اينجا پارك می‌شود اما يك روز صبح كه از خواب بيدار شديم، ديگر درختي در حياط خانه نبود.» اينها را ساكن خانه پشتي برج می‌گويد و بعد اين‌طور حرفش را تكميل می‌كند: «مقصر كسي است كه به اين پروژه مجوز داده است، چون اين محله گنجايش هتل ٢٠ طبقه را ندارد. اول قرار بود ٤٠ طبقه باشد اما با اعتراض و نامه‌نگاري‌هاي اهالي محل تعداد طبقات كمتر شد.» درخت‌هاي توي خانه تنها يک‌متر با ديوار فاصله داشته اما آنها از يك‌متر هم نگذشته‌اند و درخت‌ها را قطع كرده‌اند.

ساختمان در ميان دو كوچه باريك تقريبا ٢متري و ٦متري قرار دارد و داربست و تورها نور را گرفته و كوچه‌ها را تاريك كرده است. همسايه‌ها از صبح كه بيدار می‌شوند، آفتاب ندارند. همسايه‌اي هم كه دقيقا نبش سر كوچه خانه دارد، دل پردردي دارد. شاخه خشك درخت حياط خانه‌اش سياه شده، از بس كه آفتاب نديده است. سگ اهلي خانه آنها هم كه سال‌ها مراقب خانه‌شان بوده، از سروصدا و انواع آلودگي‌هاي برج‌سازي توي كوچه بيمار شده: «دو‌سال است نتوانستيم از استخر خانه استفاده كنيم. اين همه درخت در اين باغ قطع كرده‌اند و كم‌نوري درخت دم در را خشك كرد، آنوقت آنها می‌آيند درختان خانه ما را شمارش می‌كنند.»سروصدا، صدا را از صدا می‌رهاند. هر لحظه از قلاب تاوركرين قطعه اي به زمين می‌افتد و صدا بيشتر اعصاب رهگذران را خرد می‌كند. خيابان دزاشيب هميشه شلوغ است و كوچه‌هاي مشرف به آن هم همينطور. چند وقت قبل هم جرثقيل روي منبع آب يكي از همسايه‌ها افتاد و خرد شد.

غول ٢٩ طبقه روي خاطرات سياستمدار دوره قاجار و پهلوي
برج دزاشيب بر روي خاطرات خانه رضا حكمت، ملقب به سردار فاخر ساخته شده است؛ مردي كه سياستمدار دوره قاجار و پهلوي بود و البته مدت كوتاهي هم سمت نخست وزير ايران را داشت و نماينده مردم آباده در دوره چهارم و پنجم مجلس شوراي ملي و پنج دوره رئيس مجلس شوراي ملي هم بود. از آنجا كه او در جنگ جهاني اول به مبارزه پرداخته بود به فاخرالسلطنه معروف شد. بعد از مرگ او در‌ سال ١٣٥٦ همسرش در اين خانه زندگي می‌كرد. ساكن يكي از خانه‌هاي مشرف به برج دزاشيب می‌گويد كه خانه روبه‌رويي اين ساختمان باغ خانه اعلم است كه پارسال به صورت عمدي آتش گرفته است و احتمال می‌رود كه سودجويان هم در اين آتش‌سوزي دخيل باشند: «پنجاه ‌سال است در اين محل زندگي می‌كنيم. اينجا خانه سردار فاخر، سیاستمدار دوره قاجار و پهلوی بود. بعد از اين‌كه فوت كرد همسرش در اين خانه زندگي می‌كرد؛ اما فوت كرد و خانه را بنياد مستضعفان گرفت، بعد هم به بنياد شهيد انتقال پيدا كرد. ساختمان مدتي مدرسه بود و بعد هم متروكه شد. يك‌بار گفتند پارك می‌شود يك‌بار ديگر هم گفتند كه هتل پنج‌ستاره می‌شود؛ اما سوال ما اين است كه در كوچه ٦ متري چه كسي اجازه ساخت اين برج ٢٥ طبقه را داده است؟ برخي شايعات هم هست كه در ازاي بخشي از ساختمان كه به شهرداري داده شده است، مجوز را گرفته‌اند.»



برج روي گسل دزاشيب
دزاشيب روي گسل شمال تهران است و اين را همه می‌دانند كه برج‌سازي در اين مناطق خلاف مقررات است. شورايعالي معماري و شهرسازي كشور هم تير‌ سال گذشته نقشه پهنه‌های گسلی محدوده تهران را تهیه و ابلاغ كرد. بر همين اساس هم ساخت برج و بيمارستان روي ٣٠ گسل تهران ممنوع شد. اهالي اين محل هم به دليل گسلي كه در منطقه وجود دارد، نگران وقوع زلزله و تبعات آن هستند: «خاك اينجا سست است اگر اينجا زلزله بيايد، تكليف ما با اين برج چيست؟ البته كارشناسان شهرداري كه از طرف ١٣٧ آمده بودند، می‌گفتند كه ساختمان بسيار محكم است با زلزله هيچ اتفاقي نمی‌افتد.»

 مالكان برج دزاشيب البته پنجره يكي دو تا از همسايه‌هاي همجوار را دو جداره كرده‌اند، اين را هم گفته‌اند كه بعد از اتمام پروژه نماي ساختمان‌هايشان را عوض كنند و برخي شايعات هم هست درباره اين‌كه مالك برج قصد خريد خانه‌هاي همجوار را هم دارد كه البته درخواست همسايگان هم همين است: «فعلا كه هيچ مشتري‌اي براي خانه‌هاي ما نيست حتي براي اجاره. نور هم كه نداريم از صبح تا شب چراغ روشن می‌كنيم.» شب‌ها خواب و خوراك ندارند؛ هم صدا و هم نور چراغ تاوركرين كه بالاي سرشان می‌چرخد، خواب از سرشان می‌برد: «يك سرمايه‌دار اينجا هتل می‌سازد، شب‌بيداري‌هاي آن براي ماست. كاربري آموزشي چيست ديگر؟ مگر هتل كاربري آموزشي دارد. با اين ترافيكي كه محل دارد اگر ساختمان افتتاح شود، محله قفل می‌شود.»

نگهبان ساختمان هم وقتي حرف از سروصداست، می‌گويد كه تاوركرين‌ها شب‌ها كار نمی‌كنند. وقتي هم كه صحبت از ترافيك روزانه است، می‌گويد كه تريلي ١٢ شب تا ٨ صبح كار می‌كند كه اينجا خلوت است: «اين هتل آموزشي- اقامتي چندين مالك دارد كه خيلي كم به اينجا می‌آيند. بعد از افتتاح هم آدم‌هاي سرشناس در اينجا رفت و آمد خواهند داشت.»
اعضای شورای شهر تهران اما در این باره می‌گویند که باید بعد از بررسی این موضوع، در این‌باره اظهارنظر کنند؛ مثلا «محمد سالاری» عضو شورای شهر تهران می‌گوید که در این‌باره نامه‌ای به شهرداری تهران زده و منتظر است تا آنها به نامه او پاسخ دهند.

بيشتر ساختمان‌هاي اين محله دو طبقه و در نهايت ٦ طبقه است و از دور تنها همين برج است كه خودش را توي چشم‌ها جا می‌كند. يك ساختمان ٩ طبقه نيمه‌تمام هم كمي دور از اين ساختمان غول‌پيكر هست. آنجا هم كارگران مشغول كارند اما در فاصله كمتر از يك خيابان، مزد كارگران دو ساختمان با هم فرق می‌كند. مزد كارگران ساختمان ٩ طبقه «شمران» كه حالا بازار موبايل است، روزانه ٦٠‌هزار تومان است اما كساني كه در برج دزاشيب كار می‌كنند روزانه ٨٠‌هزار تومان مزد می‌گيرند.

 نه شهرداری و نه شورایعالی شهرسازی هیچ کدام از ماهیت تخلفی که در ساخت ١٣ طبقه اضافی بر روی برج ١٦ طبقه دزاشیب اتفاق افتاده است اطلاع ندارند.

«پیروز حناچی»، معاون شهرسازی وزارت راه و شهرسازی یکی از کسانی است که در واکنش به این موضوع، نکاتی را مطرح و البته دراین‌باره اعتراض کرد. او می‌گوید تاکنون ١٠١ برج در حریم گسل‌های تهران ساخته شده است و در سال‌های گذشته یکی از موضوعات اصلی که وزارت راه و شهرسازی در ارتباط با شهرداری تهران پیگیری کرده، بر سر همین‌گونه مسائل بوده است.
 
او درباره ماجرای ساخت این برج و تخلفات صورت گرفته این‌طور توضیح می دهد: «هنوز بررسی دقیقی در این باره انجام نشده است اما احتمالا این برج هم مصوبه ماده ٥ را داشته و بعد در چند مرحله نسبت به آن مصوبه تخلف کرده است. مالک پروانه را برای ١٦ طبقه گرفته و بعد در ساخت طبقات اضافی تخلف کرده است.»
 
حناچی معتقد است که شهرداری باید با این‌گونه موارد برخورد کند اما متاسفانه مماشات می‌کند: «معمولا تخلفات بزرگ اینچنینی در فاصله تعویض دولت‌ها صورت می‌گیرد، مثل زمانی که شورای قدیم یا شهردار قدیم می‌رود و شورا و شهردار جدید سر کار می‌آیند.»

البته حالا دبیر شورایعالی معماری و شهرسازی کشور تصاویر این تخلف را برای مدیران شهرداری تهران ارسال کرده است تا نسبت به آن حساسیت نشان دهند و از ادامه آن جلوگیری کنند: «معمولا این طور موارد در کمیسیون ماده ١٠٠ بررسی می‌شود که نماینده قوه قضائیه، نماینده شورای شهر و نماینده وزارت کشور در آن حضور دارند. در آن‌جا براساس قانون و مطابق رأی کمیسیون ماده ١٠٠ عمل می‌شود.»
 
طبق گفته پیروز حناچی با استناد به آیین‌نامه کنترل قانون شهرداری‌ها، مسئول مستقیم شناسایی و برخورد با این تخلفات در درجه اول شهرداری است اما در درجه دوم اگر شهرداری وظیفه‌اش را درست انجام ندهد کنترل و نظارت عالی آن براساس قانون نظام مهندسی به عهده وزارت راه و شهرسازی است که معمولا پیگیری‌های ما با شهرداری از همین جا شروع می‌شود.
 
حناچی البته می‌گوید که ما در تدوین و تصویب طرح‌ها و ضوابط شورایعالی شهرسازی و معماری کشور کاری با افراد نداریم: «نصب تابلوی اطلاعات پروژه، الزام قانونی ندارد اما شهرداری از‌ سال ٨٤ به پیشنهاد شورایعالی شهرسازی آن را اجرا می‌کند، اصل این کار خوب است اما تابلو نداشتن هم غیرقانونی نیست. ولی باید در دید اول، از نگاه شهرداری معلوم باشد که مشخصات پروانه ساختمان چیست؟ از این طریق می‌توان کنترل را به راحتی انجام داد.»

١٠١ برج در حریم گسل‌های تهران
 
سال گذشته شورایعالی معماری و شهرسازی مصوبه ممنوعیت احداث ساختمان‌های ١٢طبقه و بیشتر از ١٢طبقه را ابلاغ کرد و این یعنی از آن تاریخ به بعد انبوه‌سازان و بساز و بفروش‌ها اجازه ساخت برج‌های بیشتر از ١١طبقه را ندارند اما مالک این برج در دزاشیب ساختمان را تا ٢٥ طبقه بالا برده و حتی قصد اضافه کردن چهار طبقه دیگر را هم داشته است آن هم در شرایطی که ساخت‌وساز بر روی ٣٠ گسل تهران از‌ سال گذشته ممنوع است.

دبیر شورایعالی معماری و شهرسازی هم می‌گوید: «گزارش مقدماتی برج‌سازی روی گسل‌ها نشان می‌دهد ١٠١ ساختمان بلندمرتبه در حریم درجه یک گسل‌ها ساخته شده است درحالی‌که تعداد و پراکنش آنها در سال‌های اخیر هم کم نبوده است. این برج‌ها عمدتا از ١٢ طبقه تا ٣٠ طبقه ساخته شده است و تعداد کمی از آن هم بالای ٣٠ طبقه است. این برج‌ها عمدتا در مناطق شمالی تهران است.»

او البته در باره ابلاغیه شورایعالی معماری و شهرسازی درباره برج‌سازی هم توضیح داد که ابلاغیه تنها مربوط به برج‌ها نیست در آن‌جا بحث همه عناصر حیاتی و اجرام سنگین مثل بیمارستان‌ها، پمپ‌بنزین‌ها و دستگاه‌های زیربنایی است که کاربری حیاتی دارند و در مواقع بحران باید بتوانند به مردم خدمات ارایه بدهند.

تابه‌حال حکم قلع و قمع برای هیچ بنایی اجرا نشده است
 
در سال‌های گذشته برج‌های زیادی با تخلف زیاد ساخته شده است و نمونه آن هم برج ٥٧ طبقه‌ای بود که در‌ سال ٩٤ در خیابان فرشته ساخته شد، آن زمان هم پای یک هتل در میان بود آن هم در یک خیابان هشت متری. حالا هم برج دیگری از بالای شهر تهران سر در آورده. دبیر شورایعالی شهرسازی کشور معتقد است که در سال‌های گذشته برج‌های زیادی خلاف ضوابط ساخته شده‌اند و براساس دستورات قانونی متوقف مانده‌اند اما تابه‌حال حکم قلع و قمع بنا اجرا نشده است: «شورایعالی شهرسازی وارد جزییات برج‌هایی که به صورت خلاف ساخته شده است، نمی‌شود اما قطعا شهرداری تهران اطلاعات دقیق این تخلفات و برج‌هایی که با این شرایط ساخته شده است را دارد. شهرداری باید در مرحله اول دستور توقف این بنا را به دلیل عدول از پروانه بدهد و بعد پرونده بررسی شود. قانون حتی قلع و قمع را هم دیده است یعنی اگر مالک آیین‌نامه کنترل و ضوابط فنی و شهرسازی را رعایت نکرده باشد حکم قلع و قمع برای آن صادر می شود. این احکام با حضور همکاران قضائی صادر می‌شود اما اجرای قلع وقمع همیشه سخت‌تر از ساخت‌وساز به صورت خلاف است.»
حناچی البته امیدوار است که شورای جدید در جلوگیری از این تخلف، جدی‌تر ورود کند: «شاید شورای جدید به این مسأله ورود کرد و در اجرای آن هم موفق بود از طرفی یکی از اعضای شورای شهر هم عضو کمیسیون ماده ١٠٠ است بنابراین می‌توان این پروژه را متوقف کرد.»
 
«شهردار منطقه از تخلف خبر ندارد»
 
عبدالحسین مختاباد، رئیس کمیته هنری شورای شهر تهران هم دیروز در صحن شورا، درباره این تخلف تذکر داد: «یکی از برج‌سازان تهران در دزاشیب پروژه‌ای دارد که در آن تخلف کرده است، قرار بود این زمین پارک شود اما حالا تبدیل به هتل شده است.»
 
او گفت که از معجزات این پروژه آن است که شهردار منطقه از این تخلف خبر ندارد و شهردار ناحیه را نیز به محل ساخت‌وساز راه نداده‌اند: «قرار بود این ساختمان ١٦ طبقه ساخته شود اما حالا ٢٥ طبقه ساخته شده و مالک قصد داشته ٤ طبقه دیگر نیز اضافه کند. البته خوشبختانه شهرداری درحال پایین آوردن ستون طبقات اضافه است اما شورا و شهرداری باید این فرد متخلف را سرجایش بنشاند.»
 
اما پژمان پشمچی‌زاده، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در این باره اطلاعاتی نداشت و در پاسخ به «شهروند» گفت که این موضوع را الان مطرح کرده‌اند و درباره آن حضور ذهن ندارم: «در جریان ساخت این هتل در آن‌جا هستم اما ساخت‌وساز در آن مغایر با قوانین است یا خیر را هنوز مطمئن نیستم.»
 
کلمات کلیدی : ساخت برج+طبقات اضافی+گسل شمال تهران
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۰۵:۱۱
ايران، كشورى كه همه كارى با پول ميتوان انجام داد. والسلام (4521357) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۰:۴۴
وقتی خود مجلس تخلف می کند و در میدان بهارستان برج 15 طبقه با نما شیشه ای احداث می کند از دیگران چه توقعی دارید؟! (4521599) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۲:۲۲
بخش عظیمی از تهران - تجریش و شمرون در شمال و فاصله بین تهرون و شهر ری در جنوب - روی گسل قرار داره . ساختن اینهمه برج در شمال و اینهمه شهرک در جنوب تهران ، بی معنی و خنده داره . مسخره تر اینه که اون بخش شمالی تهرون ، گرونترین خونه های ایرانه . اون بخش جنوبی تهرون هم داره سریعترین رشد شهرک سازی رو تجربه میکنه و تا چند وقت دیگه قیمتهای عجیب و غریب پیدا میکنه و میشه منطقه ای برای جذب هرچه بیشتر مهاجر از شهرستانها . ایمنی ، قواعد شهرسازی ، و ... هم که به درد لای جرز دیوار میخوره (4521603) (alef-13)
 
بهمن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۵۹:۰۹
طرف معلومه پول داده جالبه میگن شهردار ناحیه را راه ندادند چطور برای یک نفر میوه فروش بخت برگشته یکدفعه یک قشون نیرو می فرستند ولیکن شهردار ناحیه نمی تواند به محل تخلف نجومی برود؟ واقعا شهرداری مردم را چه تصور کرده ؟ چرا به شعور مردم احترام نمی گذارند؟ (4521645) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۴:۵۵:۳۷
فکر کنم همه چهارراه جهان کودک در تهران رو میشناسند ، چهارارهی در نزدیکی میدان ونک که یک برج 30 طبقه درست در جنب میدان درحال ساخت است .

اگر از مسئله ترافیک وحشتناک این منطقه چشم پوشی کنیم !!!! با موضوع خطر انش سوزی یا زلزله چیکار کنیم ؟؟؟؟

در منطقه جردن ، ونک دقیقا یک گسل وجود دارد .

چون صاحب این برج خیلی پر نقوذ هست حتی این موضوع رو جایی مطرح نمیکنند . (4521883) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۷:۵۹:۰۰
شهر را همين قلدرهاي برج ساز به ويراني كشانيده اند
محل مسكوني زعفرانيه با يك پاساژ از نوع غربي تبديل به پر ترافيك ترين جا شده است و مغازه متري ٢٠٠ مليون تومان ميفروشند و بريش ملت و دولت ميخندند
خيابان پاسداران با ان عرض تنگش دو طرف خيابان دارد تبديل ميشود به پاساژ و مال
متطقه ٢٢تهران شد مال مال مال
تجريش و ميدان ان كه پر ترافيك بود دور و بر ان دايم مال و پاساژ ميسازند
روي كوههاي تهران برج و پاساژ ميسازند
لواسانات و كوههاي اوشان و فشم شده ويلا و دكان و برج و پاساژ
اندرزگو و فرمانيه شده برج و پاساژ و مال
در فرمانيه خيابان بيات و خيابان سنبل و خيابان ياسمن در كوچه هاي ٦ متر و ٨ متري و ١٠
متري برجهاي ٨- ١٠ - ١٣ طبقه ساخته اند
خلاصه قلدرها همه جا هستند و معلوم نيست چرا زور هيچكسي هم به انها نميرسد
حتما با قلدرها يجورايي شراكتي و بده و بستاني هست
خلاصه يا نمايندهاي مردم تهران يا نماينده هاي مردم در شوراي شهر
يا وزير مسكن و شهرسازي يا وزير ماليات يا سازمان بازرسي كل
يا دفتر مقامات و و و و و و جلوي اين قلدريها را بگيرند و افتاب را به شهرمان
و مردم تهران برگردانند
سايت الف خدا خيرت دهد . (4522204) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۸:۰۵:۲۴
از مقام معظم رهبري و رياست جمهور و سران سه قوه
درخواست ميشود به داد پايتخت ايران اسلامي و كشور شيعه برسند و
مسئولان شهري را براي ساده زيستي و دور نگاه داشتن از تجملات
و برند بازي و برند سازي ، لوكس گرايي و فخر فروشي ، شهري
در ساخت و سازها ارشاد فرمايند ، جلوي طبقات اضافي را كه ميسازند
و بعد با جريمه ماست مالي ميكنند گرفته شود . از مسئولان شهري بخواهند
رعايت هوا و آفتاب و مسير باد و مسيل رودخانه ها و مشرفيت و ارامش
محلهاي مسكوني و و و و انجام بشود . اخر اين شهر اينقدر دكان نميخواهد .
با تشكر از سايت الف (4522214) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۸:۱۵:۰۷
مدل شهرسازي تهران مانند ٥٠ سال پيش است مناطق مسكوني تجاري ميشود
و ارامش مردم در خانه هايشان و خيابانها برهم ريخته همه جا تبديل شده
به دكان و مغازه (4522231) (alef-3)
 
علی
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۰۷:۵۸
منزل ما در خیابان کبیری طامه، خیابان بهار است.

در کوچه بن بستی که قبلا خانه ها حداکثر سه طبقه بوده اند، مجوز مجتمع های بزرگ 6 تا 10 طبقه داده اند.

به دو بیمارستان نیز در مجاورت هم مجوز داده اند و عبور و مرور شبانه روزی ساکنان کوچه بن بست را به تنگ آورده.

ماجرا به همینجا ختم نمیشود!

مجوز یک بیمارستان و یک مجتمع تفریحی را نیز در تقاطع همان خیابان داده اند و در حال ساخت هستند.

آقایان از این محله ی آرام چه باقی مانده؟ مگر قرار نبوده این محدوده مسکونی باشد؟ (4521363) (alef-3)
 
مهندس عمران
United States
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۱۲:۰۴
با توجه به سالها سابقه نظارت خودم : وقتی یک مالک معمولی در حد 20 یا سی متر اضافه بنا درست میکنه ماموران شهرداری سریعا کار را متوقف میکنند . مگر میشود که شهرداری و عوامل ریزو درشت شهرداری خبر نداشته باشند؟ برج سازو شهرداری و سایر عوامل همه دستشون تو یه کاسه هست آقا . خدایا به کجا داریم میریم؟ عاقبت سرنوشت این مردم و کشور به کجا ختم میشه؟ (4521368) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۱۴:۰۰
اگر قرار هست باور کنیم که شهر بر اساس قانون اداره میشه پس طبقات اضافی این بنا و سایر بناها باید تخریب بشه نه اینکه با جریمه ماست مالی کنن .... (4521372) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۱۵:۴۰
امان از دست بساز و بفروش ها ، نه شب آسایش داریم نه روز ، هرکس هم هر طور دلش می خواهد می سازد ، هویت معماری بعد از انقلاب هیچ معنایی ندارد ، حتی به معماری مساجد هم اهمیت داده نمی شود . (4521374) (alef-13)
 
abbas
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۲۲:۵۵
وقتی برج ساخته می شود مشکل زلزله نیست، باد است . اگر بر باد غلبه کردید بر زلزله نیز غلبه کرده اید (4521383) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۳۶:۴۸
چرا یکی تو حیاتش بخواد آجر رو آجر بزاره فورا خبردار میشه و با پتک و بیل می افتد به جان در ورودی که در را باز کنید حالا ازین همه خلاف که بالاتر از ساختمانهای منطقه است و دیده میشه و اهالی هم نامه دادند خبر نداره یا ایشون صبح با خواب میاند چون سرویس و راننده دارند و یا سر کار از پشتمیز مدیریتی شان برای نگاه کردن به بیرون یه لحظه هم بلند نمیشند و بعد از ظهر ها تا ساعت 11 شب اضافه کاری میمونه و تو تاریکی میره خونه هیچ جایی نمیبینه گناه داره بیچاره (4521392) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۰۹:۵۳:۵۵
مگر ممکن است این آقایان از تخلفات با خبر نباشند. چه قدرت یا رانتی پشت این کار است که مالک با قلدری جلو می رود؟ تبریک به آقای قالیباف و همکاران ایشان. (4521410) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۰:۰۱:۲۸
پول بر خاطرات ارجحیت دارد . باید این را بفهمیم (4521416) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۰:۰۳:۵۷
خدا میدونه چه زدو بندی با شهرداری کرده (4521420) (alef-3)
 
رضا
Netherlands
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۰:۲۸:۰۴
در منطقه دربند ناحیه 3 منطقه یک اقای هست به نام اکبری هفت طبقه غیر قانونی ساخته تو زمینی که فاقد سند هست و فاقد استحکام هر چی به شهرداری زنگ می زنیم رسیدگی نمی کنه باز دم این برج ساز گرم حداقل سازه اش مقاوم هست (4521451) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۰:۳۵:۴۹
قالیباف در برنامه زنده : ما به هیچ وجه تراکم فروشی نداریم !!!! (4521458) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۱:۵۴
مجوز برج های بالا 12 طبقه با شهرداری نیست، کمیسیون ماده پنج وزارت راه مجوز می دهد (4521601) (alef-3)
 
United Kingdom
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۳:۳۷:۱۵
دقیقا اینا با دولته و دولت مجوز میده (4521717) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۴:۳۶:۱۸
راس میگه ، اسمان فروشی دارن (4521837) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۲۱:۳۶:۳۹
در کمیسیون ماده پنج شهرداری تنها یک رای دارد و 4 رای دیگر نماینده های دولتی هستند ( میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، استاندار یا معاون عمرانی استاندار) پس اگر دولت و اعضای مخالف تراکم فروشی شهرداری هستند می توانستند جلو انرا بگیرند (4522451) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۱:۰۶:۵۲
ماموران سد معبر كجا هستند زورشون فقط به كاسبان دور كرد بدبخت ميرسه (4521483) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۴۳:۰۶
مامورين اداره حريم شهردارى در محله شهرزيبا اكثرا لباس جنگى و پوتين مي پوشند و ريش بلندي ميزارن و همگي سوار تويوتاي شاسي بلند ميشن. از كنار ساختمونشون كه رد ميشي گمان ميكني نزديك مقر داعش در ديرالزور هستي ! (4521617) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۴:۳۵:۰۳
اینها همانهای هستند که ژن برتر دارن (4521834) (alef-13)
 
پیمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۱:۱۵:۳۹
مدرسه فرزند من دقیقا مجاور این بناست سال پیش که با نذر و نیاز بچه رو میفرستادیم مدرسه چون حتی اگه یک پیچ از اون بالا بیوفته تو مدرسه نتیجه فاجعه باری داره. از ابتدای پروژه هم والدین به همه جا شکایت کردند اما نتیجه ای نداشت. ضمنا همه ساکنین میدونند که این برج متعلق به آقای انصاری که به واسطه زدو بندی که داره چند جا داره همچین ساختمانهای خلافی میسازه و هیجکس هم مثلا خبر نداره وگرنه کی میتونه نبش چهارراه جهانکودک برج بسازه یا توی منطقه فرمانیه چنان پاساژ بزرگی بسازه (4521499) (alef-13)
 
شهروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۱:۵۶:۴۷
با تشکر از خبرنگار محترم ان سایت . متاسفانه شهرداری منطقه یک با دادن مجوز در قبال فروش تراکم کارهای خلاف انجام داده .پیشنهاد میدهم خبرنگار محترم از احداث برج در کوچه بن بست یاسمن ( که باید در کتاب گینس ثبت گردد ) گزارشی تهیه فرمایند . نشانی میدان تجریش خیابان شهید دربندی - جهارراه دکتر حسابی -کوچه سا لور - بن بست یاسمن ؟
............................. (4521545) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۱۰:۱۷
مگه فیلمشو ندیدین که گفت پولشو بده جای مجسمه فردوسی هم برج بساز (4521561) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۱۳:۳۵
متاسفانه هرج و مرج عجیبی است در حالی که در کشورهای پیشرفته شرط داشتن ماشین داشتن پارکینگ مناسب است. در ایران شهرداریها در کوچه های تنگ و باریک اجازه ساخت بناهایی بیش از 10 طبقه می دهند آنهم بدون پرکینگ. آیا هیچ اندیشه شده که در آینده که مشکلات فرهنگی و اجتماعی و روانی این گونه بی برنامگیها و بی قانونیها می تواند درپی داشته باشد. خدا خودش رحم کنه (4521567) (alef-13)
 
dayani
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۲۳:۱۰

بانک تات متعلق به چه تشکیلاتی است، اگر این مورد روشن شود، منیتوان فهمید که این برج به سلامتی کارش را ادامه می دهد یا بنحوی در آن تجدید نظر می شود. (4521580) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۷:۲۹
چه کسی پشت این برج سازی است . فقط شهرداری نیست. (4521610) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۳:۳۲:۴۲
یک بار مرد باشید و خرابش کنید (4521705) (alef-13)
 
رضا
United States
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۳:۴۴:۲۰
در منطقه یک ناحیه سه دربند شخصی به نام اکبری 7 طبقه ساخت ساز غیر قانوی کرده در زمینی که فاقد سند هست و فاقد مجوز از شهرداری بناش هم استحکام نداره یعنی اگر یک خبر نگار بیاد عکس بگیره مشخصه که خونه را هواست تازه فازلابش را هم یک لوله کشیده می اید تو خیابان بازم اگر یک خبر نگار بیاد مشخصه تو عکس هر جی هم زنگ می زنیم شهرداری فایده نداره و رسیدگی نمی کنند برای تخریب (4521729) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۴:۱۱:۳۲
خوب ...خراب کنید ...هزیه را هم از سازنده بگیرید ..عرضه ندارید ..اسعفا دهید (4521784) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۷:۳۲:۵۵
بدونید شهرداری به تنهایی این قدرت رو نداره مجوز بده !!!! (4522161) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۷:۴۵:۴۰
با این زمینهای گرون بالا شهر( البته تپه ها و باغهایی زیبا رو که همه رو قله و قمع کردن و خونه ساختن ) و کوچه های تنگ و تو در تو که شاید الکی گرون شده نمی شه خونه کمتر از ده ؛ پانزده طبقه ساخت .
داشتم با یه نفر می رفتم سفارت سوییس از اینکه تو این کوچه پس کوچه ها بالا و پایین می رفتیم (و اگر یک کوچه رو اشتباه می رفتیم باید کلی راه رو دوباره دور می زدیم ) تعجب می کرد و به من می گفت اخه تو این خو نه ها و این کوچه های تنگ و پیچ در پیچ چطوری زندگی می کنن.و بعد اسمش رو گذاشتن بالا شهر . (البته این اقا تو شیراز یک خونه 200 متری و تو کوچه هایی که همه همدیگر رو کی شناسند زندگی می کنه ) و همیشه از تهرون فراری بوده . واقعا رفاه و یا حس رفاه داشتن اینه که در تهرون می بینیم ؟؟؟!!!! (4522184) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۸:۱۳:۲۹
شهرداري بايد طبق قانون عمل كند و ساخت و ساز اضافه را قويا و شديدا تخريب نمايد
الان در خيابان نفت سازندگان مختلف دارند تخلف ميكنند و منطقي مسكوني را به تجاري
تبديل كرده اند . (4522226) (alef-3)
 
خوشبختیان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۹:۱۰:۴۸
همش یه طرف ..با این یکی چه باید کرد که "دو‌سال است نتوانستيم از استخر خانه استفاده كنيم..."...اخ که جا دارد همه از این غصه ترک یار و دیار کنیم و به کوه ودشت بزنیم........به کی بگیم اخه....!!!. (4522304) (alef-3)
 
خودی
United States
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۱۹:۴۱:۰۳
اقایان قالیباف و چمران چشمتان روشن!!!!!!!!! (4522331) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۵ ۲۰:۰۴:۲۱
از ماست که بر ماست!!! (4522354) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۲۶ ۰۵:۵۰:۱۷
از این دست مفسده ها در تمام مناطق تهران مشاهده میشه
مثالش برج تجاری کوروش در بزرگراه ستاری نزدیک تقاطع همت ساخته شد و ۶ درب اصلیش و پارکینگهاش با حذف پیاده رو مستقیما بسمت اتوبان باز میشه!!!!!!!! و ترافیک بسیار روان منطقه را تبدیل به سرطان کرده
درحالیکه در اون نزدیکی حتی به دارو خانه شبانه روزی اجازه ندادن درش در پیاده رو قرار بگیره!!!!!!!!
اتوبان ستاری نقش شاهراه گر ه گشای ترافیک منطقه را داشت و ترافیک منطقه ۵ و ۲۲ که بسیار روان بود بدلیل این سرطان ترافیکی
بشدت بهم خورد و با انتقال فاز تردد به سایر راهها و بزرگراههای منطقه باقی مسیرها هم با اضافه بار شدیدمواجه شدند نظیر نیایش و باقری و شهران و همت غرب و آزادگان و دهکده و شهرزیبا و اکباتان و تعاون و اتوبان کرج و باغ فیض و پونک همه بشدت دچار عوارض سنگین مسدود شدن اتوبان ستاری هستند
حتی تا شعاع صدها متر اطراف برج آسایش منازل مسکونی هم کاملا از بین رفته و تمام معابر فرعی مملو از ماشین مراجعین به برج یا رهگذران فراری از سرطان ترافیکی بزرگراه ستاری شده
بعبارتی تمام ترافیک منطقه شمال غرب تهران تحت تاثیر مسدود شدن اتوبان ستاری مختل شده
پول و رانت هرکاری و هر بلایی سر مردم بیاره کسی بفکر مردم نیست (4522772) (alef-13)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۶ ۰۹:۱۱:۳۵
در زمین پانصد متری در چهار راه جهان کودک ، منطقه 3 شهرداری ، برج 32 طبقه ای می سازند و هر روز به طبقاتش اضافه می شود.
پول و پارتی که چه کارها نمی کند؟؟ (4522883) (alef-13)
 
محمد منفرد
Canada
۱۳۹۶-۰۵-۲۶ ۰۹:۵۰:۴۸
واقعا خدا این برج ساز و همه کسانی رو که مجوزهای اینچنینی رو میدن و از تخلفات چشم پوشی رو میکنند رو لعت کنه... اینها همه چیز رو نابود کردن. شهر رو نابود کردن، اخلاق رو نابود کردن، محیط زیست رو نابود کردن. حداقل آرامش و امنیت روانی مردم رو از مردم گرفتن... هیچ جای دنیا این آشفتگی و بیسامانی بچشم نمیخوره... ما واقعا ازشون نمیگذریم. الف نظر ما رو هم چاپ کن تو رو خدا. ما که صدامون به جای دیگه ای نمیرسه... (4522919) (alef-11)
 
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۶ ۱۰:۵۲:۵۸
قانون واسه بدبخت بیچاره هاست (4522998) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۷ ۱۱:۵۳:۱۴
فقط میشه گفت : توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود ،،،،، زیاد تر از این حرف بزنی ... (4524287) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۷ ۱۷:۳۹:۳۵
فقط باید تخریب شود خواست مردم همین است تخریب و بازگرداندن آرامش به اهالی منطقه (4524745) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۸ ۰۱:۰۲:۰۷
در زمان کرباسچی معاونش میگفت. شما پول بده وسط همین اتوبان برج بساز (4525168) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۸ ۱۴:۵۹:۱۱
مثل برج همیلا در پونک و ده ها و صدها برج دیگه.... (4526095) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.