توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 460473
استاندارد مسئولیت نظارت بر لبنیات سنتی را نپذیرفت
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۲۲
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به اینکه این سازمان در قبال اغلب محصولات سنتی وظیفه‌ای ندارد، عنوان کرد: سازمان استاندارد در قبال لبنیات سنتی فقط در موارد ضروری وارد عمل می‌شود و گزارشات را به مسئولان زیربط ارسال می‌نماید.

به گزارش تسنیم، نیره پیروزبخت عصر امروز در بازدید از واحد تولیدی پگاه همدان اظهار داشت: واحد تولید لبنیات پگاه یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی در سطح کشور می‌باشد که از پیوند چند واحد تولیدی به وجود آمده است.

وی با بیان اینکه محصولات لبنی این واحد تولیدی در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌شود و در بازارهای خارجی و داخلی وجهه‌ی خوبی دارد، گفت:برخی واحدهای تولید لبنی در سراسر کشور مشکلاتی دارند که امیدواریم این واحد تولیدی این مشکلات را نداشته باشد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، عنوان کرد: در 2 سال اخیر واحدهای تولیدی لبنیات تلاش‌ کرده‌اند تا از تنش‌ها و بی‌مهری‌ها خارج شده و در بازارهای داخلی و خارجی به صورت فعال حضور پیدا کنند.

نظارت بر لبنیات سنتی در بازار از وظایف سازمان استاندارد نیست

پیروزبخت با اشاره به اینکه سازمان استاندارد در قبال اغلب محصولات سنتی وظیفه‌ای ندارد، عنوان کرد: سازمان استاندارد فقط در مواقع خطرناک و ضروری در قبال لبنیات سنتی وارد عمل می‌شود و گزارشات را به مسئولان زیربط ارسال می‌نماید.

وی تصریح کرد: در خصوص شیر خام در سال 93 بازرسی‌هایی در تهران اجام شد تا واحدهای تولیدی در جریان صحت و سلامت شیر خریداری شده باشند تا تولیدات این واحد به مشکلات برخورد نکنند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در رابطه با بازرسی از برخی نانوایی‌های سنتی، عنوان کرد: در این بازرسی‌ها متوجه استفاده جوهر قند در نان سنتی شده‌ایم که سلامت انسان را تهدید می‌کند.

پیروزبخت افزود: پیروزبخت با بیان اینکه طبق بررسی‌ها متوجه وجود ماده مضر جوهر قند در نان شدیم، ادامه داد: اواخر سال 94 در شورای عالی استاندارد، شخص رئیس جمهور دستور استانداردسازی اجباری نان را داد اما مسوولیت این استاندارد سازی برعهده مجموعه بهداشت محیط قرار گرفت.

سرعت حضور یک کالا در بازار سریعتر از تدوین استاندارد برای محصول است

وی با اشاره به اینکه سرعت عرضه‌ی بسیاری از محصولات در بازار بیشتر از صدور استاندارد برای این محصول است، افزود: در شورای استاندارد نکته‌ای تدوین شده است که واحدهای تولیدی می‌توانند برای محصولاتی که با تاخیر در دریافت استاندارد مواجه می‌شوند برای عرضه در بازار "گواهی محصول" دریافت کنند.

رئیس سازمان ملی استاندارد، اظهار داشت: امیدواریم که واحدهای تولیدی با توجه به عنایات مقام معظم رهبری در رابطه با تولید و اشتغال تولیدات خود را افزایش و به سمت تولید بیشتر و با کیفیت حرکت کنند.
 
کلمات کلیدی : لبنیات سنتی+سازمان استاندارد
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.