توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 445272
فغانی: گردن ما از مو نازک‌تر است/ کاپیتان‌ها باید بازوی داوران باشند نه شروع‌کننده تنش
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۴
داور بین المللی فوتبال ایران درباره قضاوتش در شهرآورد ۸۴ گفت: عادت بدی که در فوتبال ایران باب شده این است که بازیکنان در هر صحنه‌ای علیه هم جبهه می گیرند و این ممکن است به نزاع دسته جمعی بیانجامد.

علیرضا فغانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره قضاوت در شهرآورد ۸۴ پایتخت، اظهار کرد: قبل از بازی هم گفته بودم که دو تیم چند وقت است که فوتبال خوبی بازی می‌کنند و مردم از بازی هجومی آنها لذت می برند. داربی هم پنج گل داشت و زیبا بود.

او ادامه‌ داد: ما داوران در کار خود قبول داریم که از اشتباه مستثنی نیستیم. گردن ما از مو هم نازک‌تر است اما اتفاق بدی که در فوتبال ما باب شده، موضع گیری بازیکنان در طول بازی علیه یکدیگر است. آنها در هر صحنه‌ای عصبی می‌شوند و علیه هم جبهه می‌گیرند و اگر داور خطایی را جریمه نکند، خودشان در مقام تلافی عمل می‌کنند و این مساله به نزاع دسته جمعی می انجامد.

فغانی همچنین گفت‌: در طول بازی بیشتر انرژی‌مان صرف جدا کردن بازیکنان از هم شد و در حالی که کاپیتان‌های دو تیم باید بازوی داور باشند و به عنوان بزرگ‌تر تیم‌ها به ما کمک کنند خودشان زودتر از کوره در رفتند و در پایان بازی آن تنش‌ها رخ داد.

داور بین‌المللی فوتبال ایران در ادامه درباره برخوردهایش با بازیکنان دو تیم گفت‌: گاهی اوقات پیش می‌آید که برای پیشگیری از درگیری و اتفاقات با بازیکنان برخورد کنیم ولی گاهی درگیری‌های فردی به تیمی تبدیل می‌شود و برخی از بازیکنان هم این وسط، جدا کننده بودند. تا وقتی درگیری‌ها یک جرقه است می‌شود پیشگیری کرد، اما وقتی به نزاع دسته جمعی تبدیل شد فقط باید بگوییم که چه کسی تخلف می‌کند و جریمه‌اش کنیم.

فغانی همچنین  افزود: در فوتبال اروپا بازیکنان به تصمیمات داور احترام می‌گذارند، ضمن این که می دانند اگر رفتاری خلاف تصمیم داور انجام دهند کمیته‌ انضباطی با آنها به شدت برخورد می‌کند و این مساله بازدارنده است. خوشبختانه در ایران هم چند وقتی است که کمیته‌ انضباطی خوب عمل می‌کند.

او در پایان گفت‌: برای محسن ترکی که از دنیای داوری خداحافظی کرد آرزوی موفقیت می‌کنم.
 
کلمات کلیدی : علیرضا فغانی+کمیته داوران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.