نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 240441
چند درصد جمعیت کشور حاشیه نشین هستند
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۳۳
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهورازمتوسط آمار حاشیه نشینی در کشور بین هشت تا ۱۱ درصد خبر داد.

به گزارش ایرناˈ ابوالفضل رضویˈ چهارشنبه در همایش برنامه ریزی پیرامون جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها در محل تالار شهید ˈعلی هاشمی ˈ استانداری خوزستان اظهار داشت: میزان حاشیه نشینی تنها در شهرستان اهواز ۳۰ درصد و بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر است.

وی بیان داشت: طبق آخرین آمار به دست آمده در سال ۹۱ میزان هزینه خانوار روستایی در استان خوزستان بیشتر از درآمد بوده که این وضعیت همچنان در روستاهای استان وجود دارد. رضوی بیان داشت: استان خوزستان در حدود ۲۷ شهرستان، ۷۷ بخش و ۱۶۷ دهستان وجود دارد که در هر دهستان در حدود دو هزار خانوار ساکن است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: هزینه های زیادی در روستاهای استان صرف شده است اما متاسفانه این هزینه بدون برنامه ریزی در روستاها انجام شد و این مهم باعث شد تا پیشرفت چشم گیری در روستاهای استان انجام نشود. وی گفت: سه عامل دربروز مشکلات در روستاها دخالت دارد که شامل عوامل اقتصادی همچون اشتغال، تبعیض خدمات رسانی بین مردم و روستا و انتظار حمایت معنوی و فکری از مقامات ملی و محلی که کمتر حمایتی انجام گرفته است.

رضوی بیان داشت: دولت تدبیر و امید بر این باور است که روستا و روستاییان را توسعه دهد که توسعه همان توانمند سازی روستاها است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه هر قوانینی که مانع پیشرفت روستاها شود باید حذف شود افزود: مشکلات هر روستا مربوط به همان شهرستان و روستا است و باید هر استان بسته توسعه و حمایتی جداگانه ای با توجه به مشکلات روستاهای خود داشته باشد.

وی بیان داشت: آنچه مردم روستاها از آن غافل هستند سرمایه نیروی انسانی است و در بحث مشارکت اقتصادی تا زمانی که از حضور مردم استفاده نشود به رشد اقتصادی مطلوب دست در روستاها دست نخواهیم یافت.

رضوی همچنین در ادامه همایش با اشاره به طرحی که دولت برای راه اندازی شرکت های تولیدی و خدماتی در روستاها برنامه ریزی کرده است اشاره نمود و افزود: دولت در نظر دارد شرکت هایی با مشارکت مردم روستاها در روستاها ایجاد کند که مردم برای مشارکت در این شرکت ها باید ماهی ۶۰۰ هزار ریال پرداخت کنند.

وی گفت: در هر شرکت یک هزار نفر می توانند شرکت کنند و با جمع آوری اولین پول دولت سه برابر پول جمع آوری شده به شرکت وام پرداخت می کند و طرحی برای راه اندازی شرکت در آن روستا از سوی مردم روستا تعیین می شود که بعد از تصویب طرح که می تواند تولیدی یا خدماتی باشد زمینه اشتغال و فعالیت اقتصادی در آن روستا فراهم می شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور بیان داشت: این طرح در چند روستای کشور انجام شده است و با مشارکت بسیار خوب مردم و درآمد زایی بسیار خوبی را به دنبال داشته است.
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۴ ۰۱:۳۱:۰۴
نظرتون چیه همه حاشیه بیاریم درون متن و کلا یک راست دعوت کنیم از هر ده کوره ای بیان تهران (2359249) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۴ ۰۳:۰۰:۰۵
نظر شما چیه اگر دفعه ی دیگه با جرایم و بزهکاری روبرو شدی بدونی که این محصول کوتاهی خود جامعه است در ایجاد محیط های جرم زا.... (2359270) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۴ ۰۲:۴۴:۰۴
بسمه ای تعالی
بازهم طرحهای بی پایه واساس مطرح شد تاکی حدس وخطا؟
برای کشوری که صاحب تکنولوژی خاصی نیست ومتکی به پول نفت!
چراسعی نمی شودازتجربه ی کشورهای موفق در زمینه های مختلف استفاده شود.
یک مطالعه ی بسیارساده دراین زمینه نشان میدهد کشورهای پیشرفته وتکنولوژیک ساختار شهری مناسبی دارند بدین صورت که در پایتخت این کشورها چینش مناسب جمعیتی وجود دارد بدین معنی که اجازه وامکان مهاجرت ی ساده نیست ودولتها به کمک قوانین و نهادهای مربوطه ساختار شهر وروستا ویاترکیبی ازهردو رایجادنموده و مردم هم درسایه ی دولت وحکومت زندگی بسیارخوبی راتجربه می کنند.
انشاءا.... (2359265) (alef-10)