نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 193930
سرنوشت داروهای بیماران خاص، در گروی یک امضا
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۱۴
در حالی که بیماران به دلیل افزایش بالای قیمت داروها در رنج هستند، هر روز شاهد اظهار نظرهای متناقض مسئولان امر هستیم. در آخرین اظهارنظر رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: همه مراحل اداری پرداخت یارانه مابه التفاوت قیمت داروهای گران قیمت به بیماران خاص انجام شده و همه چیز معطل امضای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. 

به گزارش پانا، دکتر حاجی آخوندی افزود: ۱۶ تیر تفاهم نامه ای بین وزارت بهداشت و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تنظیم شد و بر اساس زمان بندی اداری پیش بینی کردیم بتوانیم اول مرداد یارانه دارو را که پیش تر خبر آن را اعلام کرده بودیم به بیماران پرداخت کنیم. 

وی گفت: با وجود آنکه این تفاهم نامه را وزیر بهداشت امضا کرد و همه مدیران رفاه و بیمه ها نیز آن را امضا کرده اند هنوز منتظر امضای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم. حاجی آخوندی افزود: این یارانه همان مابه التفاوت ارز مرجع و ارز مبادله ای است که موجب گران شدن داروها شده است و با تعهدی که دولت متقبل شد مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان را برای جبران این مابه التفاوت بپردازد، ما این قول را به بیماران خاص دادیم که یارانه دارو بر حسب قیمت داروهای آنها که از ابتدای سال خریده بودند به حسابشان ریخته می شود و از این به بعد نیز بیمه ها از طریق فهرستی که از بیمه شده های خود دارند، این یارانه را به آنها می پردازند. 

رئیس سازمان غذا و دارو قبلا گفته بود بیمارانی که مشمول دریافت یارانه دارو می شوند، مبتلایان به سرطان، بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام اس و بیماران پیوندی هستند که برخی از داروهای آنها بسیار گران است؛ وی حتی قول داده بود بر اساس هماهنگی که با بیمه ها انجام شد، فرانشیز این داروها حذف شود و قیمت داروهای گران این بیماران را به صفر برسانند. تغییر ارز خرید دارو و مواد اولیه دارویی از مرجع به مبادله ای در اردیبهشت امسال اعلام شد و از آن زمان تاکنون طبق اعلام مسئولان سازمان غذا ودارو داروهای داخلی از ۳۰ تا ۴۰ درصد و داروهای خارجی که نمونه داخلی ندارند تا ۸۰ درصد گران شده است. قیمت داروهای خارجی نیز که به صورت آزاد وارد کشور می شود به پنج تا شش برابر قبل رسیده است.
 
کلمات کلیدی : بیماران خاص+دارو
 
Abulghasem
۱۳۹۲-۰۵-۰۳ ۱۸:۱۰:۴۲
حماسه اقتصادی این خواهد بود که بیمارخاص و بیکس و پارتی با درآمد ثابت، در حالیکه چندماه پیش ارزش اندوخته سالیانش بیک سوم تقلیل یافته، حالا با پنج تا شش برابر شدن داروهای مورد نیاز بیماریش بتواند معالجه خود را ادامه دهد.

کجای دنیا مسئولین باین راحتی درباره پنج تا شش برابر شدن قیمت داروهای حیاتی بیماران سخن میگویند؟

کاش لااقل برای بیماران مضطر که حتی اندوخته کفن و دفن خودرا به حلقوم بازیگران
دولتی و غیردولتی دارو ریخته اند و دیگر نه توان مالی تغذیه و تقویت جسمانی لازم برای مقابله با عوارض هولناک شیمی درمانی رادارند و نه چیزی دیگر که هزینه ختم و مراسم را تامین کند، و نه البته اعتبار و ارتباطی که از کسی یا جائی قرض کنند و نه توان بازماندگان را برای بازپرداخت آن با بهره متدوال قریب به 40 درصد اگر معجزه وام میسر شد، بهرصورت که دین مبین اسلام درشرائط اضطرار جایز بداند، نوعی قتل از روی ترحم یا Euthanasia و همچنین تجهیز و دفن رایگان را تصویب میکردند.

اینکار مشکل گرانی دارو را تا حدی ( بطریق معمول حل بعض مشکلات) مرتفع میسازد، تعدادی مصرف کننده وبال گردن جامعه و بیمارداران را که درد خودشان کافیست، از سر راه برمیدارد و مزایای گوناگون دیگر هم دارد که وزارت بهداشت و.... بهتر از همه به جزئیات آن مزایا واقف است.

سایت محترم الف، استدعادارم اگر وجود چنین درمانده هائی برایتان قابل انکارنیست، دست رد برسینه انتشار این کامنت نزنید. (1530789) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۳ ۱۹:۱۷:۵۳
خدا هيچ وقت پيش نياورد ولي اگر يكي از نزديكان آقاي وزير محتاج به اين دارو ها بود و امكان پرداخت پول آزادش را نداشت آن وقت احتمالا آقاي وزير احساس نزديكتري به اين هموطنان مظلوم پيدا مي كرد. (1530900) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.