نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 299230
ماموریت جدید برای کاردار انگلیس در ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۳
وزارت خارجه انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد که 'آجای شارما ' کاردار کنونی این کشور در ایران به عنوان سفیر جدید انگلستان در قطر منصوب شده است.
در بیانیه وزارت خارجه انگلیس عنوان شده است: آجای شارما جانشین ' نیکلاس هاپتون' سفیر فعلی انگلیس در این کشور می شود.
به گزارش ایرنا، براساس بیانیه وزارت خارجه انگلیس 'نیکلاس هاپتون' قرار است در مأموریت دیپلماتیک دیگری فعالیت کند.
وزارت خارجه انگلیس گفته است که شارما مسئولیت جدید خودش را در قطر از نوامبر ۲۰۱۵ آغاز خواهد کرد.
فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس همزمان با بازگشایی سفارت این کشور در تهران در اول شهریورماه گذشته، آجای شارما را به عنوان کاردار انگلستان در ایران معرفی کرده بود.
دولت انگلیس پیشتر در سال ۲۰۱۳ میلادی، آجای شارما را به عنوان کاردار ترددی اش در تهران تعیین کرده بود.
سفارت انگلیس در ایران از سال ۲۰۱۱ (آذر ۱۳۹۰) تا اول شهریورماه گذشته بسته و سطح روابط دو کشور به داشتن کاردار غیرمقیم در تهران و لندن کاهش پیداکرده بود. بازگشایی سفارت انگلیس در تهران با حضور «فیلیپ هاموند» وزیر خارجه این کشور صورت گرفت.
شارما در سال ۲۰۱۲ میلادی رییس بخش ایران در وزارت خارجه انگلیس بوده و در خلال سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۸ نیز به عنوان معاون سفیر انگلیس در تهران فعالیت کرده است.
آجای شارما علاوه بر هدایت گفت وگوها بر سر بازگشایی سفارت و نیز برقراری دوباره روابط دیپلماتیک بین دو کشور، ازجمله دیپلمات های انگلیسی بود که در نشست های مربوط به توافق هسته ای ایران شرکت داشته است.
وی که در سال ۱۹۹۵ میلادی فعالیتش در وزارت خارجه انگلستان شروع کرده است، سابقه فعالیت دیپلماتیک در تیم دیپلماتیک انگلیس در مسکو، آنکارا و پاریس نیز در پرونده اش دارد.
وزارت خارجه انگلیس تاکنون گزارشی در مورد جانشین احتمالی شارما در تهران منتشر نکرده است.
 
کلمات کلیدی : کاردار انگلیس+ایران
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۱ ۱۹:۴۴:۳۲
خیلی ناجوره . کسی رو که چند سال در ایران حضور داشته و شرایط اینجا رو دیده ، میبرن قطر که دشمن منطقه ای ماست و این یعنی انگلیسیهای کثیف دارن خواب تازه ای برای ما میبینن که قراره از طریق نوکرهای قطری و عربستانی خودشون اجرا بشه (3235033) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.