نظر منتشر شده
۱۴۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 313585
پاسخ به مخاطبان الف در خصوص افزایش عوارض خروج
عوارض خروج از کشور در همه کشورها بیش از ایران است
بخش اجتماعی الف، 8 آذر 94
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۵
پس از انتشار نامه‌ی مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت به رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خصوص لزوم افزایش عوارض خروج از کشور و استفاده از منابع آن در توسعه زیرساختهای گردشگری کشور، سئوالات و ابهاماتی از سوی مخاطبان سایت الف مطرح شد. در این زمینه یکی از اعضای کارگروه تجارت مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به ابهامات و سوالات مطرح شده توسط مخاطبان سایت الف نکاتی را مطرح نمود:

۱. دریافت عوارض خروج فقط مختص ایران نیست و کشورهای متعددی در دنیا از مسافرینی که قصد خروج از کشورشان را دارند عوارضی تحت عنوان «مالیات خروج» (Departure Tax) دریافت می‌کنند. در جدول زیر نام برخی از این کشورها به همراه مبلغ مالیات دریافتی قابل مشاهده است.


همانطور که در جدول مشخص است نه تنها گرفتن عوارض خروج امری طبیعی است بلکه در برخی موارد در کشورهای اروپایی تا ۳۰۰ دلار(بیش از ۷۰۰ هزار تومان) نیز از مسافران خروجی عوارض دریافت می‌کنند.

۲. به طور قطع لازم است توسعه زیرساخت‌های داخلی و ایجاد زیرساخت‌ها و امکانات بیشتر در مکان‌های دیدنی کشور از اولویت‌های سازمان گردشگری باشد تا از این طریق بخشی از مسافران خارجی ایرانی که به دلیل مشکلات موجود در مکان‌های دیدنی داخلی اقدام به مسافرت خارجی می‌کنند، به سفرهای داخلی ترغیب شوند. اما در کنار این مسئله شاهدیم که در بسیاری از موارد مسافران ایرانی بدون اطلاع از امکانات مکان‌های دیدنی داخلی چون کیش، قشم، چابهار و دیگر نقاط دیدنی ایران و حتی بدون اینکه یک بار به این مکان‌ها سفر کرده باشند اقدام به سفر خارجی می‌کنند. افزایش عوارض خروج از کشور می‌تواند به طور مؤثر این دسته از مسافران را به بازدید از مکان‌های دیدنی ایران ترغیب کند.

۳. افزایش تمایل مردم ایران به سفرهای داخلی موجبات رشد و رونق مکان‌های توریستی داخلی را فراهم می‌کند که این موجب افزایش بازدید مسافران خارجی از این مکان‌ها نیز خواهد شد. در مقابل اگر مردم ایران منابع مالی خود را به دلار تبدیل کنند و به منظور تفریح و سیاحت آن را از ایران خارج کنند، مکان‌های داخلی رونق نمی‌گیرد و صنعت گردشگری نیز رشد چندانی نخواهد داشت. بنابراین ترغیب مسافران ایرانی به سفرهای داخلی در مقابل سفرهای خارجی اولین گام توسعه و رشد گردشگری و ورود گردشگران به کشور است.

۴. همانطور که در متن نامه گفته شده است مسافران ایرانی به طور میانگین حدود ۴ میلیون تومان در خارج از ایران هزینه می‌کنند. به طور قطع گرفتن عوارض ۲۰۰ هزار تومانی از این مسافران از توان مالی ایشان پایین تر نیست ولی علاوه بر تأمین مالی توسعه زیرساخت‌های گردشگری داخلی، به این مسافران این پیام را می‌رساند که می‌توانند مکان‌های دیدنی داخلی را برای مسافرت برگزینند و این مبلغ را پرداخت نکنند.

۵. افزایش عوارض خروج از کشور تنها برای مسافرانی پیشنهاد شده که صرفا به منظور سیاحت و تفریح کشور را ترک می‌کنند، نه مسافرینی که با اهداف کاری، تحصیلی، درمانی و یا زیارتی عازم خارج از کشور می‌شوند. چنین مسافرینی جزء اقشار کم درآمد کشور به حساب نمی آیند و گرفتن این عوارض موجب کاهش توان مالی این دسته از ایرانیان نخواهد شد.

۶. همانطور که مخاطبان استحضار دارند، پرداخت عوارض خروج از کشور هر زمانی پیش از سفر و در شعبه‌های بانک ملی سراسر کشور قابل پرداخت است. اینکه برخی مسافرین پرداخت آن را به لحظه آخر و در فرودگاه موکول می‌کنند و به همین دلیل با مشکلات فراوانی مواجه می‌شوند، در درجه اول ناشی از بی توجهی خودشان است. گرچه بهتر است تدابیری اتخاذ شود تا در فرودگاه‌ها گرفتن عوارض خروج از مسافران تسهیل شود.

۸. توجه داشته باشیم که بنانیست افزایش عوارض خروج از کشور حلال تمامی مشکلات کشور و یا تمامی مشکلات صنعت گردشگری کشور باشد، بلکه صرفا اقدامی مناسب برای رونق گردشگری داخلی در مقابل سفرهای خارجی و همچنین تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی گردشگری کشور است. انتقاداتی که به این موضوع مطرح شود قابل اعتنا و پاسخگویی است ولی چنانچه مخاطبان محترم فرافکنی کنند و از مشکلات دیگر سخن به میان آورند، قانع کردن آن‌ها در این مقال نمی‌گنجد.
 
کلمات کلیدی : عوارض خروج از کشور
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۳۲:۵۴
این قیمت ها مربوط به سال 94 است. باید نشست و دید که در لایحه بودجه 95 چند درصد افزایش پیدا می کنند. (3354385) (alef-1)
 
احمدی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۳۵:۳۳
کل 200 کشور دنیارو زیرروکرده اند14کشور غیر از ایران پیدا کرده اند(تازه اگر مالیاتی که ایشان گفته بشه عوارض خروج نامید)که عوارض خروج از کشور میگیرن که بازهم سه چهارتا از این چهارده کشور کمتر از ایران عوارض خروج میگیرن و اینهارو شاهدی برای صحبتهاشون میگیرن...باعث تاسفه
اگر بخوایم چیزی رو از مردم بگیریم میگردیم ببینیم کدوم گوشه دنیا از این محل دریافتی از مردمشون دارن و برای اقناع افکارعمومی اونو شاهد میاریم حتی اگر چهارده کشور از حدود 200 کشور در دنیا باشن ولی اگر برعکسش صادق باشه کاملا شیک خودمون رو به ندیدن ونشنیدن میزنیم...این شیوه و برای یک محیط و یک دانشگاه زشت تر و باعث تاسف تره (3354822) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۵:۴۶:۱۰
درست مثل مالیات بر خانه های خالی که تازه هم مغایرت با قوانین شرعی دارد هم فقط چند استان در جهان مثل منطقه باسک اسپانیا که می خواهد از اسپانیا جدا شود این پول را می گیرد وقتی اسم پول می آید دست و دل مقامات ایران می لرزد و اسلام و دین و همه چیز را فراموش می کنند (3355530) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۲۴:۳۶
من چند ساله تو اروپا زندگي مي كنم، همه جاي دنيا هم رفتم، يه بار هم عوارض خروج ندادم، تو آلمان هم چند وقتي زندگي كردم. نويسندگان مقاله احتمالا از ايران پاشونو بيرون نذاشتن، آخه بنده خدا، اروپا اصلا كنترل مرزي نداره كه بخوان ازت عوارض خروج بگيرن، تو ليست نوشته اگه بخواي از آلمان بري يه كشور اروپايي بايد پول بدي... جك باحالي بود...احتمالا رفرنس شما مربوط به جنگ جهاني دومه. (3354955) (alef-13)
 
بهروز
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۱:۰۴:۱۶
کاملا صحیح است. (3356394) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۰۳:۰۰:۵۲
در کشورهای اروپایی عوارض یا هر هزینه دیگر در قیمت بلیت لحاظ شده و مسافر چیزی به عنوان عوارض در فرودگاه پرداخت نمیکند. با همه اینها قیمت بسیاری از خطوط هوایی از ایران ایر کمتره! (3358626) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۲ ۱۴:۰۰:۵۵
دوست عزیز، بنده هم سالها اروپا زندگی کردم، این عوارضی که نویسنده نوشتن رو تا الان نشنیدم
با ماشین تمام اروپا رو رفتم و یک یورو هم عوارض خروج ندادم، فقط یک بار مرز سوئیس به لیختن اشتاین، بابت عوارض جاده 5 یورو از من گرفتن (3362796) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۳۱:۵۳
مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت، یکم فکر کنید بعد مطلب بگذارید. چرا ایران رو با درآمد سرانه هم شانش مقایسه نمی کنید. اگر درآمد سرانه را مقایسه کنید ملت ایران سه برابر آلمانی ها عوارض می پردازند. از مالزی و عربستان و کویت و قطر و ... اطلاعات نداشتید؟؟؟؟؟!!!! (3354990) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۵:۵۵:۵۵
آقا من تو آلمان زندگی می کنم. اصلا هم عوارض خروج نداره. (3355553) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۶:۲۰:۵۸
در لایحه 95 هم احتمالا افزایش میدهند یک نفر هم از اینها سوال نمیکنه که مومن اخه درامد سرانه رو چرا مقایسه نمیکنی؟ این پول عوارض اصلا برا چیه؟
با این عوارض خروج و هدفمندی و مالیات بر ارزش افزوده بالا بردن نرخ دلار و...وضعیت رو از رکود فعلی هم بدتر خواهند کرد امیدی به خروج از رکود نداشته باشید طرف به جای اینکه در رکود دنبال باز کردن مشکلات مردم و کاهش هزینه ها باشه دنبال افزایش هزینه ها است! دوستان بسیج در دو دولت قبل این محاسبات رو که نمی کردن قبل اینکه دلار بشه 4000 این 60 و 70 هزار تومن معادل 60 و 70 دلار بود اون دولت ما رو در رکود برد الان این دوستان کاگزار و اصلاح طلب که متخصص پولی کردن همه چیز هستند و دانشگاه رو هم پولی کردند فقط مننتظرن یکی بهشون بگه ببر بالا تا همه چیز رو ببرن بالا این دو جناح اصولگرا و اعدئال گرا یا اصلاح طلب واقعا اقتصاد رو با همکاری هم خوب طوری به رکود بردن (3355608) (alef-13)
 
مخمل
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۴:۱۹:۵۶
این جدول ظاهرا از یک صفحه ویکی پدیا استخراج شدا و یا البته اینجور که به نظر میرسه صفحه ویکی پدیا از این جدول استخراج شده و فاقد هر گونه اصالت می باشد.
https://en.wikipedia.org/wiki/Departure_tax (3356460) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۲۰:۱۵:۳۰
اولا که بایستی منابع این تحقیق نوشته میشد تا قابل بررسی باشه.

دوما با یک جستجوی ساده در ویکی پدیا میشه مشابه این جدول رو دید. از حدود ۱۹۵ کشور دنیا فقط ۲۷ کشور عوارض خروج از کشور میگیرن و بقیه کشورها یعنی حدود ۱۶۸ کشور دیگه اصلا عوارض خروج از کشور ندارن.

چرا ایران رو با اون ۱۶۸ تا مقایسه نمیکنید که عوارض خروج از کشور ندارن؟؟؟
... (3358191) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۰۸:۰۰:۲۰
چه ربطی داره ما چیمون به خارجیا میمونه کارمون دستمزدمون رفاهمون که هر جا میخواین از مردم پول بگیرین با خارج مقایسه میکنید (3358704) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۰:۵۳:۴۵
دیگه همه میدونن ایران از اروپا هم گرونتر شده هزینه زندگی به نسبت در آمد ...این بود تفکر بسیجی تون عجب (3359022) (alef-11)
 
آرش
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۱۱:۴۰:۱۱
نویسنده چنان از جاذبه های کیش، قشم و چابهار اسم می برد، که اگر کسی ندیده باشد، الان حسرت به دل دارد. چهارتا پاساژ و رستوران و ساحل دریا (با انواع محدودیتها و ممنوعیتها) با قیمتهای سرسام آور هتل، پرواز و ... دیگه اینقدر بزرگنمایی نداره. از نظر معیارهای بین المللی درخصوص خدمات گردشگری، ایران درجایگاه بسیار ضعیفی است، ولی اگر منظور از تفریح، فقط دیدن چند تا موزه (با بدترین کیفیت و سرویس دهی) و بنای تاریخیه! بله ما هم جاذبه گردشگری و پتانسیل جذب توریست داریم. (3360768) (alef-11)
 
آرش
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۳۴:۲۳
ای کاش تو همه چیز اینقدر استناد به کشورهای دیگه میکردید . اگر الگوی شما کشور های دیگر است و اگر برای قانع کردن ما یکسره به کشورهای دیگر ارجاع میدهید ، لطفا توی همه چیز این کار رو بکنید . (3354389) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۴۶:۱۱
تیتر رو کامل نکرده

سرانه در آمد مردم ایران پایین تر از همه کشورها میباشد. (3354697) (alef-1)
 
تئو
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۱۵:۱۳
خیلی جالب است (شما بخوانید ظلم ) که در این مواقع ما را با کشورهای غربی
مقایسه می کنند ولی در بحث حقوق و دستمزد حتی ما را با بورکیناساوو و گینه
بیسائو هم نمی توانند مقایسه کنند (3354929) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۴۸:۵۸
مثلا در سرانه ی آموزش و درآمد و نرخ بیکاری و قیمت خدمات پزشکی و ...
وقتی کار به این مقایسه ها می رسد سکوت می کنند چون حرفی برای گفتن ندارند (3355045) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۴۳:۲۳
آخر خجالت نميكشند كشور مترقى و متمدن و پر از رفاه و درامد سرانه بالا ى ما را با ديگر
كشورها مقايسه ميكنند !!!!! (3355204) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۳۶:۰۲
اساتید محقق و دانشمندان عزیز !!!!!!چرا ایران رو با انگلیس مقایسه میکنید؟؟؟
چرا با چین مقایسه نمیکنید؟؟؟
انگلیسیها وضعشون خوبه درآمد و رفاه بالایی دارند تا 300 دلار هم میتونن پرداخت کنن. ایرانی ها مثل چینی ها وضعشون بده 20 دلار هم براشون زیاده. لطف کنید عوارض خروج رو بکنید همون 16 دلار... شاید یه مادر بازنشسته ای بخواد بره بچه ش رو اونور دنیا ببینه... شاید یه فرزند کارمندی بخاطر بیماری مجبور بشه عزیزش رو ببره خارج از کشور برای درمان.... بعدشم اینهمه عوارض گرفتین کجا رو اصلاح کردین؟؟؟
نمودش کجاست که منم خوشحال بشم و با جون و دل عوارض بدم؟؟؟؟
فکر میکنید چرا ملت کلا از عوارض و مالیات فرارین؟؟؟
برای اینکه اینهمه مالیات میدن اثراتش رو هیچ جایی نمیبینن... پس واسه چی باید به شما عوارض و مالیات بدن؟؟؟؟ (3354391) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۰۰:۴۲
اتفاقا همین انگلیس را که میفرمایید به اطلاع برسونم که بلیت رفت و برگشت را که میگیرید دیگر دیناری پرداخت نمیکنید و به عنوان مثال اگه بلیت لندن به تهران و برعکس حدود 550 پوند باشه همینو پرداخت میکنید و خلاص. (3354734) (alef-1)
 
الناز
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۰۱:۵۰
مردم قبول دارند که بنزین و مالیات و گازوییل و .... به قیمت جهانی و یا فوب خلیج فارس شود
اما باید
دستمزد و بیمه هم همانشکل ارتقا یابد
پایه حقوق معلم در انگلیس ماهانه 10 هزار پوند است
هر پوند مثلا 4400 تومان
یعنی ماهانه حدود 44 میلون تومان میگیرد
اینگونه حقوق بدهین بعد هم همانگونه عوارض و مالیات و ... بگیرین (3354738) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۸:۲۰
ماهانه 10هزار پوند؟؟؟؟؟؟
حالا درست که حقوق بالاتره اما نه این قدر.
(با اجازتون از لندن دارم مینویسم) (3354909) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۸:۵۳:۱۸
دوست عزیز هر وقت تولید ملی و صادرات ما هم مثل انگلیس شد انتظار داشته باش که سطح حقوق ها هم مثل آنجا بشه.ایا قیمت خرید کالا در یگ فروشگاه زنجیره ای برای افراد پول دار و فقیر متفاوت است؟ یا فقط درامد این دو قشر متفاوت است (3356691) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۱۰:۲۸:۵۳
انتظار دارید مردم با کدام زیر ساخت ها که دولت های محترم برایشان ایجاد کرده اند صادرات و تولیدمان را مانند انگلیس کنیم ؟ (3358958) (alef-11)
 
محمد
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۱-۰۱ ۰۱:۲۲:۳۸
سلام بابا معلم توسع اينگليس ٢ هزار پسند مي گيره

چرا اطلاعات نت صحيح مي ديد (3610945) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۷:۰۲
راستش من که تا حالا تو انگلیس عوارض خروج ندیدم بگیرن (3354906) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۳۴:۰۱
"ای اینکه اینهمه مالیات میدن اثراتش رو هیچ جایی نمیبینن... پس واسه چی باید به شما عوارض و مالیات بدن؟؟؟"
چرا اثراتش رو می بینن. 5200 میلیارد تومان بودجه فرهنگی آقایون رو شما باید تامین کنید دیگه!! (3354995) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۷:۴۰:۳۳
واقعا درسته باید نشست فقط گریه کرد (3355809) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۲۱:۱۵:۴۴
آقای ایرانی عزیز. چشم و گوشتان را خوب باز کنید ببینید. این مشکل شماست. لبنان، سوریه، کشور دوست عراق و.... جانم فدایشان باد. در ضمن اختلاس کنندگان محترم علنی و غیر علنی ( آقازاده ها) از شرمندگي من و شما درمي آیند و از نمودش نه تنها می توانید خوشحال شوید بلکه افتخار هم بکنید. (3356105) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۴۲:۳۸
چرا نمی گویید مصر که 5 دلار است
زیرا این کشور از نظر درآمد مردمش در سطح پایین است
ضمنا اینکه کسی از کشور می خواهد برود مسافرت یک امر خصوصی است و داشتن توانایی مالی نیز همین معقول است
شما در همه امر مردم می خواهید دخالت کنید
کجا معمول است این هزینه ها در این قضیه خرج شود
پس لطفا زیاد نظرت الکی ندهید (3354403) (alef-1)
 
Amir
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۴۳:۳۱
٢ تا سوال منطقى از نويسنده محترم
١- اين معادل دلارى رو اول ببينيد چه كسرى از حقوق پايه در اون كشور هست بعد مقايسه كنه
٢- كدوم مالياتى كه تا الان از مردم گرفته شده خرج زير ساخت شده!؟؟؟؟يك مورد لطفا اشاره كنيد (3354407) (alef-1)
 
محمودی
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۸:۵۰:۲۹
درآمد قشری که در کشور ما سفر خارجی می روند خیلی بیش از درآمد سرانه دیگر کشورهاست

مالیات برای توزیع درآمد است و لذا اینجا کاربرد دارد و ضروری است این عوارض افزایش یابد و از محل درآمد آن با توسعه گردشگری، اشتغال داخلی افزایش یابد (3356685) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۴۳:۵۹
مثل همیشه یک تحلیل ابکی.مثل قدیم نیست که مردم کم اطلاع باشند چون سطح اگاهی و اینترنت و اطلاعات عمومی بسیار بالاتر رفته و بسیاری از مردم به سفرهای خارجی رفته و اگاه هستند.فرضا هم در بسیاری از کشورها عوارض خروجی بگیرند،شما چرا ایران را با انگلیس و المان و استرالیا مقایسه میکنید و چرا با مصر و ترکیه و امثالهم مقایسه نمیکنید؟ (3354408) (alef-1)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۲۳:۲۷
بالای 90 درصد مردم ایران توان مالی خروج از ایران رو ندارن حالا موندم ایندوستان با کامنت هاشون نگران چی هستن بابا یکم کمتر برید آنتالیا و تایلند بابا جان،با این پولایی که شما تو سفرهای تفریحی خرج میکنید میدونید چندتا جوون میرن سر خونه زندگیشون؟چطوره موقع سفر های زیارتی این طور دفاع نمیکنید؟برای سفر های تفریحی اصلا مهم نیست چقد این پولا میتونه خرج زیر ساخت ها و جوانان بشه!!!ماشاالله به جناب داریتون (3354794) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۳:۲۰
موضوع رفتن یا نرفتن نیست امثال نویسنده وقتی چیزی در این مملکت بدون توجه به خواست مردم می خواهد گران شود (کنند) جلوتر این آمار ها را دربوق و کرنا می کنند که : چه نشسته اید شما ها نسبت به دیگر کشور ها مفت زندگی میکنید و اله و بله که شاید بالایی ها را راضی نگهدارند مسئله مسئله حق و ناحق است (3355065) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۷:۳۲
ببخشيد دولت چيكارست اونوقت؟ من بايد مسول ازدواج جوانها باشم
ضمنا محض اطلاع بنده فراخور اوضاع ماليم كمك ميكنم ولي دليل نميشه چون دولت داره كوتاهي ميكنه من جورشو بكشم
واز تفريح وعلايقم(سفر) دست بكشم (3355187) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۹:۳۸:۴۸
چطور موقع سفرهای زیارتی دادتون هوا میره این همه پول رو نریزید تو حلق وهابیت؟موقع عشق و صفا حرفتون عوض میشه!تو حلق ترکیه و تایلند دوبی بریزه اشکال نداره؟ (3355962) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۸:۲۴:۲۲
برادر اگه خبر ندارین خبر داشته باشین که از نظر روانشناسی هم سفر برای همه ی مردم لازمه.بعدم کدوم جوون؟فعلا ماشین مهمتره که واسش وام 25 ملیونی بدن.ازدواج که مهم نیست.سه ملیون هم زیادشه.یا شاید شما هم جز آقازاده هایی هستین که به علت وضع بد اقتصادی دریافتیتون کم شده و دنبال منبع درآمد جدید هستین. وگرنه ما تا حالا بهبود در وضعیت زیرساخت ندیدیم. (3356618) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۱۶:۰۲:۳۶
نه دوست عزیز من حتی برای یک سفر کوچیکم باید کلی برنامه ریزی کنم!فقط اگه به جای تعرفه سفرهای سیاحتی عشق و حال،برای سفرهای زیارتی تعرفه میذاشتن کاش اینهمه که دفاع از عوض شدن روحیه بود!آخه یک وقت سفر آنتالیا و دبی تایلندتون عقب نیوفته!فقط کافیه الف خبر درباره سفرهای زیارتی بزاره اینقد ارز خارج میشه کامنت های شما فریاد بلند میکنید که چرا این پولا داره خارج میشه (3357834) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۵:۵۳:۳۸
باشه قبول ما این پولو میدم. شما هم بی زحمت این بودجه های بی حساب کتابی که میگیرید تا مثلا این تحقیقات رو انجام بدیدی نگیرید و بدید واسه زیر ساخت ها ..... (3355548) (alef-13)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۶:۳۶:۲۴
"بالاي ٩٠درصد مردم توان مالي خروج از كشور رو ندارند" خوبه خودت هم اعتراف ميكني. چي باعث اين فقر نود درصديه؟ (3355657) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۱۲:۳۲:۱۳
ایضا ...پولهایی که در عربستان و عراق خرج میشه. با این پولها چقدر اشتغال ایجاد میشه؟ (3357246) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۴۵:۵۸
عوارض خروج در هر کشور متناسب بادرامد مردم ان کشور است.برای کشور ما 20 دلار هم خیلی زیاد است (3354413) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۴۹:۰۴
خیلی طرح ناامید کننده ای هست. این دقیقا مصداق بارز فرار از جواب است. با صورت مسله پاک کردن چه چیزی عاید این آقایان میشود؟
یک نفر در ایران درآمد خوب دارد و مایل است تفریحاتش را در خارج از کشور بگذراند. کجای اینکار خلاف قانون است که شما می خواهید با هر وسیله ای شده، جلوی رفتن این افراد را بگیرید. در ضمن من متوجه نمیشوم چرا کسانی که به سفر زیارتی میروند را در کنار افراد مشمول پرداخت این مالیات کذایی نکرده است؟ فقط کسانی که قصد سفر سیاحتی دارند باید بپردازند؟ سفر زیارتی به نوعی سفر سیاحتی محسوب نمیشود؟

والا در پیشنهادات شما من در عجم. خداوند عقل و خرد را از این مملکت نبرد. (3354419) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۳۷:۰۳
آنوقت که در بحث حقوق بشر محکوم می شویم آقایان تعجب می کنند. برای همین موارد محکوم می شویم. (3355005) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۵۳:۵۰
متاسفم برای سایت الف که اینقدر آماتور کار کرده
اگه راست میگید لطف کنید مبلغ عوارض را بصورت درصدی از حداقل حقوق کارگران و کارمندان هر کشور لیست کنید تا متوجه شوید میزان عوارض در ایران به نسبت سایر کشورها چقدر بالاست.
ضمناً اشاره ای هم به سایر کشورهایی که عوارض خروج از اتباع خودشون نمیگیرند داشته باشید (3354426) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۵۴:۵۴
اعتبار پاسپورتهای این کشورها که میگید چقدر هست؟
یک عوارض خروج میدن بیش از صد کشور بدون ویزا میرن
ما برای هر کشور باید کلی پول ویزا بدیم
همیشه وقتی متکلم وحده هستید حق به جانب شماست. (3354429) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۵۸:۴۸
حقوق اروپایی را هم لطفا دستور بفرمایید به کارمندان ایرانی بدهند شما که اطلاعاتتان کامل است! با حقوق 4000 یورویی حاضریم عوارض اروپایی هم بدهیم دوبرابر! (3354442) (alef-1)
 
farzan
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۸:۵۸:۵۸
با سلام
چد مورد نخ نما را باید به دوست عزیز متذکر شوم .
برای من خیلی عجیبه که عده ای خودشون راحت به خواب میزنن و این چنین مقالات مفتضحانه ای مینویسند.
1- دوست عزیز نرخ دلار ، ارزش دلار، ارزش پول ملی کم ارزش(بی ارزش) و این گونه مثائل که ارزش برسی در مقاله شمارا ندارد
2- فرمودید قبل از سفر به بانک مراجعه نماییم. چشم . مانده بودیم شما امر بفرمایید. ولی خود من با داشتن فیش ناگهان در فرودگاه متوجه شدم 10 هزارتومان اضافه کردند. ملت را ناگهان سورپرایز میکنند.
3-فرمودید سفر داخلی !! چشم قربان . ولی با کدام امکانات . چه سرویس دهی . شما سفر کیش را با دبی یا ترکیه مقایسه میکنید؟ برخورد بی ادبانه و سرویس های افتضاح و چندبرابر گران داخلی با سفرهای خارجی ؟
4- فرمودید برای توسعه توریسم و ابادانی کشور؟ کم پول نفت را دارند میدزدند به این پول جیب ملت هم چشم طمع دارند اقایان؟ شما مطمعنید ایران دارای اینچنین مدیریت قدرت مندی است که پولها دقیقا در سرجای خودش در ردیف بودجه خودش خرج میشود؟ آیا سازمانی را در ایران دیده اید گزارش عملکرد به ملت بدهد و مردم را به حساب بیاورد جهت پاسخ گویی (3354443) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۰۴:۱۸
لطفا ارزش پول و درآمد سالیانه ی مردم این کشور ها را نیز ذکر کنید !!! (3354458) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۱۷:۰۱
در ترکیه شما با 550 دلار میتوانید به امریکا بروید چگونه است که در اینجا باید بالای 4 میلیون پول داد ان هم معلوم نیست چه هواپیمایی چقدر مردم باید مالیات و عوارض بدهند تازه درامد انها کجا مال ما کجا. (3354627) (alef-1)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۰۹:۵۶
این ها همه درست. ولی شما این رو هم مد نظر قرار بدین که مثلا الان من ماهی حدوددو میلیون که در حرفه ما از یک میلیون تا 3.5 میلیون متغیره حقوق ماهانه میگیرم. بیاین مقایسه کنیم با شغل مرتبط در استرالیا که سالانه 44000 دلار تا 95000 دلاره. یعنی با دلار 3000 تومن حساب کنیم اینجوری بدست میاد که حقوق پایه ما با حقوق پایه استرالیا رو مقایسه میکنیم

24000000 میلیون در ایران و 132000000 در استرالیا.

به نظرتون عوارض خروج از کشور ما با کشور استرالیا باید یکی باشد. مطمئنا نه باید 5 برابر کمتر باشد.

حالا اگه تو محاسباتم اشتباهی بوده عمدی نبوده است. (3354473) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۱۸:۵۰
نویسنده ی مقاله گویا ما را نادان فرض کرده که کشور های اروپایی را با ما مقایسه می کند. گویا ایشان خیال می کند که درآمد ماهیانه مردم آنجا به مانند ما زیر 500 دلار است ؟؟؟؟

بهتر به جای نوشتن این تحلیل های آبکی که تنها هدفش گرفتن پول بیشتری از دست مردم است چند پیشنهاد هم برای افزایش قدرت خرید مردم بدهید که بخش بسیار از ان ها که قشر متوسط و فقیر هستند از پس مخارج روزانه شان هم بر نمی آیند چه برسد به سفر های خارجی که شاید هر چند سال یکبار با بدبختی بتوانند بروند. که آن هم به لطف شما شاید هرگز نتوانند. (3354499) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۱۸:۵۱
از این حرفا نزنین ، زشته - و به ریش مون می خندن- فقط کشورهای فلک زده چنین عوارضی دارند- سوریه یک زمانی داشت اما بنده در تمام اروپا و تمام آمریکا و تمام کشورهای آسیایی نظیر هند ، چین، کره، دبی و پاکستان هم چنین چیزی ندیده ام. اتریش و آلمان عوارض می گیرند؟!!! جل الخالق- بنظرم چیز دیگری مد نظرته، مثلا شاید مالیات بلیط باشه - مثلا لوفت هانزا چون مسافر هایش را به HUB خود یعنی فرانکفورت می برد، از کلیه مسافران مالیاتی روی بلیظش می گیرد که این مالیات صرف خدمات فرودگاهی می شود و این مالیات را حتی سایر ایر لاینر های دیگر که به آلمان می روند، نمی پردازند. این چه زبطی دارد به اینکه حتی در سفر زمینی هم از ملت عوارض خروج بگبری؟ حتی قبل از معاهده شنگن در سال 1999، وقتی از یک کشور اروپایی به کشور دیگر می رفتی، از تو عوارض می گرفتند؟!!!! به حق چیزای نشنیده (3354500) (alef-1)
 
احسان
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۰:۲۰
کاش شماها قیمت خودرو را هم نسبت قیمت در دیگر کشورها مقایسه می کردید.
همه چیز باید با قیمتهای جهانی مقایسه شود بجز 2 چیز
1- قیمت خودو
2- دستمزد کارگر

ای وای بر شما مسئولان روزی که پرده ها کنار رود. (3354502) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۱:۵۹
با احترام به نویسنده محترم،درآمد متوسط مردم این کشورها چقدر است؟آیا هر مقایسه ای درست است؟ (3354509) (alef-1)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۳:۰۸
منبع این اعداد چیه؟

مکزیک رو مثال بزنیم، اصولا کنترل پاسپورت در خروجی نداره

تو آلمان که جزو شنگنه، مرزها اصولا کنترل نمیشن

و... (3354513) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۸:۲۸
ببخشيد غير از عوارض شما لطفا بليط سفر خارجه را بخوانيد و عوارض فرودگاهى و عوارض ها متفرقة از عوارض خروج بيشتر است از دوستان محترم درخواست دارم قبل از نشر خبر يا پيشنهاد افزايش عوارض اطلاعات مربوطه را كامل كند بعد پيشنهاد دو يا ده برابر كردن عوارض خروج بدهند ايا ميدانيد بابت هر دلار بليط دولت بيشتر از سيصد تومان بعنوان عوارض و ماليات غير از عوارض خروج از مسافر دريافت ميكند بعنوان نمونه اگر قيمت بليط حدود ششصد دلار دولت ماليات و عوارض غير از خروج حدود دويست هزار تومان روى قيمت بليط أضافه و دريافت ميكنه با تشكر (3354527) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۸:۴۳
بهتر است درآمد کشورهای فوق را هم با ایران و با برابری دلار در این مقایسه دخالت دهیم (3354528) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۸:۴۴
استدلال این نویسنده مثل استدلال وزیر اقتصاده که نرخ همه چیز رو قصد دارند به نرخ فوب خلیج فارس برسونن بدون توجه به فاکتورهای رفاه و سطح درآمد مردم.

مقایسه عوارض خروج کشور ایران با کشورهای طراز اول دنیا، قیاس صحیحی نیست. در همین جدول ایشان ترکیه (همسایه با شرایط تقریبا معادل ایران) این مبلغ 7 دلار یعنی حدود 25000 تومان است. 1/3 عوارض ایران.

اگر مقایسه ملاک شماست بیایید 2 برابر عوارض دریافتی اضافه را به مردم پس دهید. (3354529) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۸:۴۹
برادر عزيز !
در درجه اول بايد با حداقل حقوق آن كشور مقايسه كنيد تا مقايسه معقول باشد.
واضح است كشوري كه درآمد ساعتي آن بطور متوسط 10 دلار است عوارض خروجش هم مثلا 30 دلار باشد يعني معادل 3 ساعت كار ... (3354531) (alef-1)
 
غلامرضا قربانی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۲۹:۴۳
بسیاری از این کشوره ارا بنده رفته ام و یک دلار هم عوارض نداده ام (3354534) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۳۵:۲۹
مثل اینکه برخی از دوستان در نوشته مقاله به تخیلات خود مراجعه می کنند و نظریه می دهند اگر کمی منصف و اهل تامل باشید :تناسب بین عوارض خروج از کشور و حداقل دستمزد هر کشور را محاسبه کن بعد متوجه می شوی که ایران از خیلی از کشورهای پیشرفته نرخ بالاتری در عوارض خروج از کشور دارد... (3354545) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۳۷:۱۳
عوارض خروج از کشور به قدرت خرید مرد اون کشور هم بستگی داره

این چه منطق مقایسه ای هست که مطرح میکنید (3354552) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۳۸:۵۵
البته همانطور که خودتون آوردید عوارض خروج کشورهای اروپایی تقریبا نصف عوارض خروج ماست در حالی که نرخ دست مزد و درآمد آن 5 برابر ماست... نکته دیگر اینکه همه سفرهای به غیر مقاصد زیارتی، تفریحی نیست. خیلی ها دانشجو هستند، کار می کنند یا و... در ضمن این عوارض که در آنجا پرداخت می شود با توجه به خدماتی هست که ارائه می شود. و در آخر خیلی از کشورها هم اصلا عوارض خروج ندارند که حتما تعداد ان کشورها چندین برابر آنهایی است که دارند. (3354556) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۴۱:۵۷
اولا چند كشور همه كشورها نيست در ثاني باز بجاي نوشتن نار عكس نشان دادي جناب دانشجويان محقق كه اميد فرداي اين كشور هستيد سطح در امد كه رابطه مستقيم با هزينه ها دارد رابيخيال شده ايد (3354562) (alef-1)
 
یاسر
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۴۲:۰۹
قیاس مع‌الفارق دارید میکنید؟؟عنایت میفرمودید در کنار جدول عوارض خروج از کشور یه جدول هم از میزان دریافت حقوق از این کشورها میذاشتید تا خودتون از گذاشتن این مطلب شرمنده میشدید. (3354563) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۴۶:۴۸
كدام يك بيشتر است ؟ آيا درآمدهاي پايين ترين قشر را به عوارض خروج مقايسه ميكنيد يا نه ؟ مصر 5 دلار ، آلمان 10.5 دلار براي كشورهاي گروه آ و 63 دلار براي ديگر كشورها ، تايلند 22 دلار و..... ؟ در ضمن ول عوارض دارد كجا خرج ميشه خبري ميدهند ؟ يا............ (3354569) (alef-1)
 
سید
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۵۴:۱۷
عوارض خروج از کشور رو با درآمد قشر ضعیف مقایسه کنیم؟؟؟؟؟؟ قشر ضعیف و خارج رفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با درآمد مایه دارای شمال شهر نشین مقایسه نمی کنید؟؟؟؟ (3354715) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۴۸:۲۵
در دنيا بيش از ١٨٠ كشور وجود دارد كه اشاره به ١٥ كشور كه شما آورديد هيچ به شمار ميرود. بنده ١٨ سال است كه آلمان زندگى ميكنم و تا به حال هـيچ عوارض خروجي در آلمان پرداخت نكردم. لطفا زماني كه اطلاع رساني ميكنيد صحيح باشد. در نهايت هيچكدام از كشورهاي بالا صادر كننده بزرگ نفت و گاز در دنيا نيستند. چرا كشورهاي مثل كويت، امارات، عربستان، مالزي،چين، ژاپن، و غيره از اتباء خودشان عوارض خروج نميگيرند. ؟ (3354576) (alef-1)
 
خودم
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۴۸:۳۷
لطفا مقدار حداقل دستمزد همین کشورها رو هم تو جدولی با ایران مقایسه کنید بعد در مورد هزینه هاشون اظهار نظر کنید (3354577) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۴۹:۲۳
بابا خسته شدیم این مقایسه های مسخره، متوسط درآمد آنها را هم بگذارید (3354583) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۵۲:۵۱
مگه شماها خودتون برتر نمیدونین مثلا شیعه هستین . این دلیلای چیه بگین شماها هم با کشورهای زیر دست استکبار فرقی ندارین دیگه فقط اومدین زالوی ملت شدین (3354590) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۴۶:۰۱
چه ربطي به موضوع داره ؟؟؟؟ (3354696) (alef-1)
 
مرادی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۵۴:۵۳
درود بر سایت آلف- طبق اطلاعات نسبتا دقیق سایت ویکیپدیا فقط حدود بیست و پنج کشور عوارض خروج از کشور را دیافت میکنند که برخی از این کشورها ازجمله آلمان و انگلستان این پول را به نسبت مسافت مقصد در بهای بلیط دریافت میکنند و برخی از این کشورها عوارض کمتری ار شهروندان خود میگرند (مصر، ترکیه ، چین)و کشورهایی که عوارض بیشتری نسبت به ما پرداخت میکنند درآمد سرانه بسیار بالاتری نسبت به ایرانیان دارند(استرالیا، اطریش، آلمان ) بنابران ادعای این
مقاله قابل دفاع نیست مراجعه https://en.wikipedia.org/wiki/Departure_taxشود (3354593) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۵۵:۳۵
مصر و ترکیه رو ببینید مسافرت بعنوان یکی از فاکتورهای رفاه زندگی می تونه مورد توجه دولتی باشه که می خواهد مردمانش شاد باشن نه اینکه مردم رو بعنوان وسیلهای برای پرکردن جیب خود ببیند (3354595) (alef-1)
 
كاووس
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۰۹:۵۶:۰۶
بنده خارج از كشور كار ميكنم و سالهاست اينجا زندگى ميكنم. در بند ٥ اشاره شده عوارض فقط از گردشگران گرفته ميشود كه دروغ محض است. بنده كه ويزاي كار دارم و هر سال ايران ميام موقع خروج از ايران بايد عوارض بدم هم برأي خودم هم برأي خانوادم. پس چرا ميگين فقط از افرادي كه به قصد تفريح از كشور خارج ميشوند عوارض خروج ميگيريد؟ (3354596) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۰۷:۲۴
درآمد همه کشورها هم از ایران بیشتر است (3354613) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۱۴:۳۵
دركشور ما حكومت علاوه بر مالياتي كه ماهيانه ازدرآمد ما برميدارد در همه قبوض آب وبرق وگاز و ... و در اكثر ادارات وابسته مانند شهرداري ها دادگستري ها ، دفترخانه ها ‌، ادارات ثبت و .... از مردم پول ميگيرند . و متاسفانه خدمات قابل توجهي هم در قبال آن نميدهند. (3354623) (alef-1)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۴۳:۴۱
کارمندان و کارگران و معلمان مظلوم ترین قشر در این کشور هستند. حقوقشان قبل از اینکه به حسابشان واریز شود قبلا مالیاتش کسر شده است در حالی که بقیه اقشار جامعه و کاسبان و ... اظهارنامه مالیاتی شان کامل نیست و خیلی ها هم مالیات کمی می پردازند یا اصلا مالیات نمی دهند. ضمنا علاوه بر مالیات حقوق باید برای خرید هر کالایی. مالیات بر ارزش افزوده هم بپردازیم. یعنی مالیات مضاعف. (3355206) (alef-13)
 
مازیار
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۱۸:۴۴
ااگر دوستان محقق مان کمی بیشتر زحمت کشیده وتحقیقات جامع تری انجام میدادند متوجه میشدند که اولا" در انگلستان که این عوارض که بنام APD نامیده میشود فقط مربوط به فرودگاه ها و مسافرین هوایی است که آن هم توسط بعضی از ایرلاین ها در بلیط صادره گنجانده میشود. همچنین برابر تحقیقات انجام شده بخاطر ضرری که به صنعت هوایی آنجا وارد می کند و سالانه حدود دو میلیون مسافر از مسافرت منصرف می شوند لذا احتمالا" این عوارض هم برداشته خواهد شد کمااینکه در آلمان هم از سال ۲۰۱۳ بخاطر ضرر های اقتصادی اینگونه عوارض دیگر وصول نمی شوند. (3354632) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۳۱:۲۳
شما كه اهل مقايسه هستيد ، لطفاً درامد ايراني ها را هم با بقيه كشور ها مقايسه كنيد!!! (3354663) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۳۴:۲۸
واقعا مقایسه بی منطقی بود و نشان از عدم اطلاع و یا کتمان حقیقت برای رسیدن به مقصود نویسنده هست این جدول.
کافیه در آمد سرانه رو هم به این جدول اضافه کنید ونسبت عوارض به درآمد رو هم بیارین تا کل استدلالتون بره هوا. (3354671) (alef-1)
 
ايمان
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۳۶:۴۰
خدايا پناه ميبرم به تو از شر نادان ها...
ايران رو با كجا مقايسه ميكنين شما؟؟؟؟؟؟؟

چرا پرايد رو با بنز و بي او دبليو و ... مقايسه نميكنين؟!!!
چرا؟ (3354674) (alef-1)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۴۰:۵۳
یک پهپاد که به گفته خودشون فن آوری پیچیده ای داشته رو با مهندسی معکوس به گفته خودشان ظرف یکی دو سال طراحی می کنندو می سازند چطور یک خودروی بی ام و رو بعد از 40 سال نتونستند مهندسی معکوس کنندو بسازند که به مراتب فن اوری پایین تری دارد؟! (3355195) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۴۹:۰۰
تو رو خدا یکی هم با مقاله موافق باشه (3354702) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۵۷:۴۹
اگر طرح معقولانه ای بود چرا که نه. حتما موافق هم داشت. اما خب چه کنیم که این طرح ذره ای دانش و فکر هم درآن وجود ندارد. (3354879) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۴:۴۱:۰۲
کنایه زده (3355373) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۰:۵۹:۰۳
1- باید به نسبت حقوق سنجیده شود
2- دولت های اروپایی معمولا پول ها صرف توسعه زیر ساخت می کنند ولی اینجا احتمالا صرف راهپیمایی ها و پذیرایی از زائران اربعین می شود! و این یعنی دزدی! (3354731) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۰۹:۲۳
این کلمه همه یعنی چی؟ چند تا کشور پایین تر م هست!!!!!!!!!! (3354752) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۱۲:۵۷
در اتحادیه اروپا مسافرت اتباع صرفا نیازمند کارت ملی معتبر است وبس آنهم برای شناسائی ملیت مسافر که از اتباع اروپا باشند .
جدا کردن عده ای از پرداخت خروجی زمینه ساز اقداماتی استکه خود به گرفتاریهای اداری و رفت و آمد های مردم میفزاید .
برای کسب در آمد چرا به مشکلات مردم اضافه میکنید جالب آنکه نماینده گان مردم آنهم در آستانه انتخابات پیشنهاد دهنده هستند . (3354760) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۱۵:۲۳
اين بسيج دانشجويي يه زحمت مي كشيد ميزان حداقل حقوق در اين كشورها هم قرار ميداد تا ببينيم اين مقدارچند درصد حقوقشونه
من كه حقوقم 1200000 عزازان انتظار دارن 20% حقوقم رو بدم !!!! (3354767) (alef-1)
 
اروپا
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۱۶:۴۹
در اروپا حداقل حقوق 1000 $ است! شما بهتره ایران با کنیا و سنگال مقایسه کنید. (3354773) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۱۹:۱۰
عوارض خروج در اروپا وجود ندارد. این آمار از گجا آمده؟ من خانمم آلمانیه وقتی میخواد بره خارج عوارض نمیده. اولین بار میشنوم!!!! (3354784) (alef-1)
 
حسين
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۳۵:۱۳
من مي خواستم برم ارو پا ويزايم رد شد 1000000تومان خرج كردم..چرا اينهارا حساب نمي كنند..ايا شما مارا با اين كشور ها مقايسه مي كنيد. اين چنين مشكلاتي دارند.. (3354820) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۴۷:۳۵
عوارض خروج در اروپا را مطمئن هستم که وجود ندارد. حالا ایشان چه چیزی را به عنوان عوارض خروج آلمان یا انگلستان فرض کرده اند معلوم نیست.

راستی واحد پول ما بالاخره دلار است یا ریال. خواهشا مشخص کنید که مردم هم تکلیف خود را بدانند. (3354853) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۴۷:۳۸
در همه ی کشور ها پیشنهادات و طرح هایی ارائه میشود که قشر ضعیف جامعه رشد کند و خودش را بالا بکشد اما اینجا یک کارگروه غیرمتخصص ساعت ها فکر می کنند ( که اگر بکنند) و طرحی ارائه بدهند که نان را از دست غنی بگیرند و به فقیر بدهند ( که اگر بدهند )
طرحی ارائه کنید که موجب رونق صنعت گردشگری شود. ۴ تا گردشگر بیایند و بروند. مردم با فرهنگ های مختلف آشنا شوند. نه اینکه سعی کنید مردم را در قفس نگه دارید . تجربه نشان داده این پول ها هرگز و هرگز در زمینه ی تخصصیشان خرج نشده و سر از ناکجا آبادها دراورده. افزایش قیمت نان ٬ افزایش قیمت خودرو ٬ افزایش فراورده های لبنی و ..
کدامشان با افزایش نرخ کیفیتشان هم بهتر شده ؟؟ اگر پول در خزانه نیست با مردم روراست باشید. بگویید مردم خزانه خالی است . مجبوریم مالیات را زیاد تر کنیم .
اینگونه حداقل مردمتان را فریب ندادید و روراست و مردانه حرف زدید ( چیزی که سال هاست از جامعه ما رخت بربسته ) (3354854) (alef-13)
 
afshin
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۱:۵۰:۱۷
من سالهاست در کانادا زندگی میکنم و همسر بنده هم انگلیسی است والی اصلا اینجا در کانادا و انگلیس عوارض خروج از کشور نداریم ...به نظر من این داده ها کاملا ساختگی است و درست نیست .. (3354862) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۱:۴۲
بد نبود تو لیستتون یه ستون هم باز می کردید برای درج حد اقل حقوق در هر کشور (3354887) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۳:۳۹
واقعا از آينده كشور نا اميد شدم اين قشر چگونه ميخواد بر كشور مديريت بكنه؟ اينقدر بي اطلاع و پر مدعا ؟ من سالهاست در كشورهاي اروپايي زندگي ميكنم تا حالا يكبار بجز پول بليط هواپيما هزينه ي ديگري ندادم ضمنا اگر هم اون عوارض در قيمت بليت باشد چرا به تفاوت دستمزد و هزينه و سطح رفاه مردم و خدمات عمومي و ... توجه نميكنيد (3354895) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۴:۴۵
والا اين كشورهايي كه ليست كردين همه چيزشون به همه چيزشون ميخوره يعني دستمزد و درامدشون هم به همين نسبت بالاست (3354898) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۶:۵۵
آیا کیفیت هواپیماها و خدمات پروازی ما هم مانند خارجیهاست؟؟؟ (3354904) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۱۰:۵۶
لطفا در آمد سرانه سایر کشورها را با درآمد سرانه ایران مقایسه کنید. (3354916) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۲۳:۰۲
این گزارش شما اشتباه محظه !!!! عوارضی که نوشتین روی بلیط اخذ میشه به عنوان عوارض فرودگاه هست که همین الان هم در ایران داده میشه ! عوارض خروجی که در ایران گرفته میشه عوارض دوباره هست که در دنیا تقریبا منحصر به فرده ! (3354948) (alef-13)
 
قاسم
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۰۱:۵۸:۰۳
دقیقا درسته . این دانشمندان اگر بخواهند آسمان را به ریسمان می چسبانند . (3360502) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۱:۲۲
کاش که تو همه چی اینو میگفتین. تو خودرو.تو بنزین تو ...
دوست من تو دبی حقوقی معادل 17 میلیون میگیره و من تو ایران 1.5 میلیون و همون شغل دوستمو (3355058) (alef-13)
 
m0thra
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۳:۴۲
در هیچ از این کش.وره ای فهرست شده عوارض خروج از کشور نمی کگیرند. مبلغی که ذکر شده مربوط به وعوارض های فرودگاهی و مالیات ها یی است که در کشور ما هم عینا در روی بلیط منظور و اخذ میشود.
ضمنا مبالغ اعلام شده نیز درست نیستند ( قابل استعلام از سفارت هر کدام از کشورها).

سوال : منظور از توجیه گران سازی زندگی چیست ؟ و چه هدفی پشت آن است.
متاسفانه دولت فعلی نیز به همین دام افتاده .
نتیجه و هشدار : بررسی سیر افزایشی مالیات ها و عوارض ها و ... (در گذشته به نام خراج) نشان میدهد عاقبت آن سیستم ها چه شد و به کجا رسیدند. (3355068) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۵:۲۲
اون بیش از صد کشور دیگه که اصلن عوارض خروج ندارن رو هم در این جدول منظور کنین! (3355073) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۰۲:۳۷
با سلام باید دید چه امکاناتی می دهند این عوارض خروج هم در مقابل امکانات زیاد است (3355087) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۰۹:۳۶
این عوارض خروج که نوشتین اشتباه است. من اتریش رفتم ولی‌ هیچ پولی‌ برای عوارض خروجی ندادم! در ضمن معمولان عوارض خروجی برای مسافران خارجی‌ است، نه برای شهروندان آن کشور! (3355101) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۱۱:۳۹
به زرور می خوایید مردم رو بفرستید بهشت کمه ؟ می خوایید به زور هم ببریدشون تفریح ایرانی (3355108) (alef-13)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۳:۱۲
مبناي دريافت عوارض که درامد مردم نيست سياست هاي قيمتي يه روش براي مديريت رفتار اقتصادي مردمه.از طرفي دريافت عوارض و ماليات يه روش براي باز توزيع ثروت توي جامعه محسوب ميشه
به نظر من دو.لت وظيفه داره با اخذ ماليات جلوي خرج هاي تجملي رو بگيره
اون دوستاني که نگران وضع کارگران بدونن اولا توسعه گردش گري داخلي باعث اشتغال زايي و بهبود وضع همس از طرفي ماکه جز بروبچ پولدار خارج برو نيستيم اگه لب مرز بهمون عوارض بدن هم نميتونيم بريم خارج در عوض اکه خارج بروهاش نرن يه کاري هم گير ما مياد
ما همه سوار يک کشتي به اسم اقتصاد ايرانيم که به هزار و يه دليل بهره وري پاييني داره و طبيعتا قيمت تمام شده اکثر کالاها در مقايسه با قيمتشون بالاست اگه هرکس بخواد کم کاري و تنبلي ذاتي ايراني خودش رو حفظ کنه اما مثل اروپاييا زندگي کنه زهي خيال باطل
همچنين توسعه ي گردشگري داخلي هزينه ي تمام شده رو پايين مياره و به تبع هزينه ها تا حدود زيادي جبران ميشه (3355174) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۵:۲۶
عزیز من اون عوارض فزددگاهی هست نه خروج. عوارض فرودگاهی رو بلیط پرداخت میشه. جزوی از قیمت بلیط هست. ما داریم اینجا زندگی میکنیم اون وقت اینها دارن به ما میگن چی هست چی نیست. (3355180) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۷:۰۸
باز هم مقایسه با کشورهای دیگر بدون توجه به اینکه درآمد سرانه آن کشورها را هم با یک شهروند ایرانی مقایسه کنیم! یک مقایسه کاملا غلط که تصمیم بر اساس آن منجر به نارضایتی و ناکارایی خواهد شد. (3355185) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۷:۲۲
ببین عزیز من من خودم استرالیام 43 دلار اینجا از هفتاد وپنج هزار ایران برای مردم ارزونتره برای روشن کردن نویسنده که معلومه فقط امار و ارقامو مقایسه میکنه یک اب معدنی سایز کوچک اینجا دو و نیم دلاره لذا 43 دلار میشه پول بیست تا ابمعدنی... ایران اگه پانصد تومان باشه میشه بیست تاش ده هزار تومن... (3355186) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۸:۵۴
چرا بسیج دانشجویی پیشنهاد می کند که عوارض خروج از کشور افزایش پیدا کندو صرف رشد زیرساختهای گردشگری شود؟ چرا پیشنهاد نمی کند بودجه سازمانهایی مثل بسیج و سازمان تبلیغات و حوزه های علمیه و فرهنگستان علوم و بنیادهای مختلف و موسسات مختلف که هیچ پاسخگویی در برابر بودجه شان ندارند و خروجی و کارنامه کاری شان هیچ وقت ارائه نشده است کاهش یافته و به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اختصاص پیدا کند؟ (3355191) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۶:۱۲:۴۰
موافقم چرا بودجه خودشون رو کم نمیکنن که به کشور کمک بشه؟ (3355584) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۳:۴۲:۴۷
خدمت الف عزيز
من هشت سال است خارج از كشور زندگي ميكنم ، بجز ايران براي خروج از هيچ كشوري عوارض ندادم
سطح زندگي و درامد و زندگي بعضي از اين كشور ها رو با مردم ايران مقايسه مي كرديد (3355200) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۴:۰۲:۲۸
اون دانشمند بسیجی برای سایر موارد هم اینچنین سرج می نماید؟ این عوارض خر،ج در استرالیایی که من ساکن هستم بخشی ازپول بلیط بوده و مطلقا از مسافر در زمان خروچ یک سنت دیافت نمی گردد. http://www.perthairport.com.au/PassengerInformation/PassengerTaxes.aspx
علا،ه بر این د،لت استرالیا در قبال دریافت این عوارض، به استرالیایی ها در خارج از کشور جنانچه دجار مشکل گردند کمک می کند.دولت کریمه جمهوری اسلامی در قبال دریافت این عوارض جه کمکی به کسانی که بطور قانونی از کشور خارج شده و دجار مشکل می شوند، می کند؟ (3355269) (alef-13)
 
hamed
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۴:۱۱:۴۴
مگه همه چیزمون مثل بقیه کشورهاست ؟؟؟!!! اینجور موقع ها انگلیس و امریکا و فلان کشورم میارید وسط اما اگه قضیه حقوق و حق بیمه و ماشین و خورد و خوراک مردم باشه کشورهای بدبخت بیچاره رو میکشید وسط که ما ازونا بهتریم ! خیلی زرنگید (3355290) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۴:۳۳:۳۱
حداقل دستمزد در ایران ساعتی 1 دلار امریکا 8.5 دلار کانادا 9 دلار انگلستا ن 9 دلار امارات 6.5 دلار وو............ (3355352) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۵:۴۸:۴۸
این مقایسه اصلا عملی نیست
سرانه در آمد مردم انگلیس چقدر است؟
سرانه در آمد مردم ایران چقدر است؟
سرانه در آمد مردم آلمان چقدر است؟ (3355534) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۶:۰۷:۴۶
آقا چرا نشستین خوب زیادش کنید (3355571) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۶:۰۹:۳۴
چرا وقتی دلار 1000 تومن بود نمیگفتین 60 یا 70 دلاره؟ بعد فرض کنیم عوارض بالا رفت مشکلات با این عوارض حل میشه؟ اگه حل نشد کدومتون جوابگو باید باشبد؟ این عوارض برا چیه؟ چرا ما باید اصلا عوارض پرداخت کنیم؟ (3355579) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۶:۳۴:۲۰
ضمن احترام به الف كه اضهار نظر ها را بخش ميكند من فكر مى كنم دولت براى جبران بودجه بلداست جكونه جيب مردم را خالى كنند غافل از اينكه اثرات ان مردم را لكد مال مى كند شما اقاى توكلى كه اقتصاددان هستيد ملاحطه مى فرماييد در مدت كوتاه دلار به مرز سه هزار و هفتصد رسيده و به روايتى دولت محترم دارد انرا به مرز جهار هزار تومان مى رسلند و همكان مى دانند امروزه ميوه فروش هم نرخ ميوه را با دلار محاسبه مى كنند و مردم كم درامد زير فشار زندكى لكد مال مى شوند و صدها افزايش دادن عوارض و غيره جه دردى از مردم با درامد بايين و متوسط وا دوا مى كند اميدوارم امثال اقاى تو كلى و دلسوزان واقعى بنشينند و اقتصاد مقاومتى را به سرانجام برسانند شايد مرحمى بر اقتصاد افسار كسخته باشد افاى توكلى شما واقفيد عده اى كه رفاه مطلق دارند حال به جه علتى بماند و برايشان مليون تو جيبى است اما بقيه زير فشار اقتصاد لكد مال مى شوند در هر صورت خداوند به مسولين بصيرت عنايت كند و عاقبت قضيه ختم به خير شود و مملكت از ركود خارج شود جون تمام مشكلات كليدى مملت از ركود است و تمام اقتصاديون معتقدند ركود فقر را زياد مى كند و اميد را از دلها مىربايد كر جه ممكن است نظر بنده را جاب نكنيد حدافل متوجه مى شويداين نظر خيلى از مردم است و بايد علاج واقعه را قبل از وقوع بايدكرد (3355649) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۷:۲۵:۳۶
من حاضرم اعتبار پاسپورت استرالیا را داشته باشم و بیشتر از استرالیا هنم عوارض بدهم. (3355770) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۷:۳۳:۴۱
اصلا پرداخت عوارض خروج در بعضی از این کشورها جه برای دارندگان پاسپورت آن کشورها وچه غیر وجود ندارد. (3355793) (alef-13)
 
ali babab
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۷:۳۷:۲۶
سلام
این موضوع عوارض خروج بدجوری من یکی را اذیت کرده
شما که میخواید پول بگیرید خوب روی بلیط اضافه کنید و اینقدر تو فرودگاه صف بانک درست نکنید
راستی یادم رفت اینجا ایرانه و ما ایرانی و صف (3355801) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۱ ۰۲:۳۲:۵۳
دانشمندان بسیج دانشجویی !! باید بدانید که برای توسعه گردشگری داخلی هر کشوری باید کیفیت خدمات داخلی خود را بالا ببرد و آن هم با ورود سرمایه گذاران داخلی و خارجی وبرندهای هتل خارجی که حاضرند با شراکت در سود در توسعه زیر ساخت ها و افزایش اشتغال سهیم شوند . مسئله مهم دیگر جذب گردشگران خارجی است . هر چیزی قاعده ای دارد گردشگر میخواهد راحت باشد و لذت ببرد نه اینکه فقط برود با چهار تا ستون و دیوار عکس بیندازد . در غیر این صورت همین تعداد گردشگران پیر به ایران خواهند آمد و زیاد تر نخواهند شد . مثلا همین کشور دوست روسیه که سالانه میلیون ها توریست به نقاط مختلف دنیا از جمله تا همین اواخر به آنتالیا اعزام میکرده فقط چندتایی نصیب ایران میشده که دلیل آن روشن است . چون زنان آنها نمیخواهند به زور حجاب بپوشند و یا اینکه میخواهند به یک منطقه ساحلی بروند و آنجا آزاد باشند. کشورهای اسلامی مانند مصر و تونس هم بعضی از مناطق توریستی ویژه خود را با قوانین آزاد در اختیار جهانگردان میگذارند. نکته دوم هم در علل خروج ایرانی هایی که ترجیح می دهند بجای مسافرت داخلی به کشور های خارجی بروند همین تجربه کردن این آزادی ها برای مدت کوتاه است . و این نکته را شما بهتر ازهمه میدانید ... (3360513) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۸:۰۶:۴۱
اضافه کنید به مبلغ عوارض، زحمت و زمانی را که مسافر باید برای رفتن به بانک و پرداخت آن صرف کند و بعد هم باید با ترس و لرز مواظب رسید باشد که گم نشود. (3355840) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۱۸:۳۹:۱۰
کلا جیب ملت اتوبان آقایان شده. به هر بهانه ریز و درشتی ازش برداشت میکنن، بدون اینکه برای پر کردن آن هم فکری بکنن. مخارج و هزینه ها مون باید مطابق استانداردهای جهانی و فوب خلیج فارس باشه، اونوقت به درآمد و حقوق که میرسن، باید مطابق فوب آقا باشه! (3355867) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۸ ۲۱:۳۹:۴۰
با سلام، چه انتظاري ميشه داشت وقتي تمام دستكاه ها رو بحال خودشون رها كردن كه براي خودشون ب هر طريقي منبع درامدي تهيه كنند بعلاوه تمام امارهاي داده شده نادرست بوده كشوري مثل كوبا كه حقوق ي دكتر ان كهتر از ٥٠. دلار در ماه است اصولا براي شهروندان خودشان جنين عوارضي وجود ندارد اصولا اين كونه عوارض براي افراد توريست هستند كه از اون كشور بازديد مي كنند، من تو كانادا زندكي ميكنم و اكثر كشورها رو رفتم ب غير از جند كشور مثل تايلند، كوبا، اندولزي ،هيج كشور اروپاي جنين عرارضي ندارند اونا هم كه دارن براي توريستها هست ن براي مردم خودشون يا شهروندي كه دومليت هست و براي سر زدن ب خانواده خود وارد سرزمين مادريش ميشه، ايرانيهاي دومليت تا همين ٢سال پيش اين ٧٥٠٠٠ تومان رو هم نميدادن كه نبايد بدن ولي بدون توجه و اطلاع براي خودشان تصويب كرد (3356163) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۳:۵۳:۴۸
به عضو محترم نمی دونم کارگروه چی چی بسیج دانشجویی :‌
برادر جان آلمان احتمالا زمان هیتلر بوده که عوارض خروج می گرفته . نه الان نه ۱۰ سال پیش نا ۳۰ سال پیش ، همچین چیزی در آلمان دیده نشده که تو می گی . اتریش و ترکیه رو هم که رفته ام و چنین چیزی ندیدم اونجا . کشورهای دیگه ای رو هم که گفتی حتما مثل این سه تا دیگه .
مجبوری راجع به چیزی که نمی دونی حرف بزنی ؟ (3356454) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۳:۵۵:۴۰
دروغ، دروغ، دروغ،دروغ،دروغ.
بنده در آمريكا زندگي ميكنم وبه خيلي از كشورهاي اروپايي و آمريكايي رفت و آمد دارم و تا بحال يك دلار هم عوارض خروج از كشور غير از ايران نپرداخته ام.
اگه منظور ماليات بليط هواپيما و عوارض فرودگاهي است كه قبلا تو قيمت بليط منظور شده و هيچ جاي دنيا پولي از شما موقع خروج از كشور دريافت نميكنند.
دروغ تو روز روشن واقعا خجالت داره. (3356455) (alef-13)
 
سید فرید زمان نژاد
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۵:۰۸:۳۰
اگر مطمئن باشم خرج زیر ساخت میشود حاضرم برای هر سفر آنتالیا تا یک و حتی دو و حد اکثر سه میلیون تومان هم بدهم. مشروط بر اینکه مثلا خرج اتمام اتوبان تهران شمال بشود و قول بدهند آنرا در مثلا یک برهه بیست و پنج ساله به سرعت بسازند و تمام کنند. البته دو طرفه و با خط کشی کامل و تابلو های شبرنگ نشان دهنده کیلومتر شمار و ورودی شهر های بین راه و سایر وسایل رفاهی وافی به مقصود. (3356466) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۵:۴۷:۵۷
نزدیک ده سال اروپا زندگی میکنم و کلی هم مسافرت رفتم. هیچ جا مبلغی تحت عنوان عوارض خروج از من اخذ نشده. اگه منظورشون عوارض فرودگاهی هست که اونو موقع خرید بلیط به شرکت هواپیمایی میدیم و اون شرکت مبلغ رو احتمالا به فرودگاهها میده. عوارض فرودگاهی هم چیزیه که رو تمام بلیطا از جمله پروازای ایران پرداخت شده و عوارض خروج چیزی اضافه بر اونه. این چه کار تحقیقاتی یی بوده که مبناش رو یه فرض دروغ و اشتباه س؟

همه اینها به کنار. این پول (یا اصلا همون عوارض فرودگاهی) کجا هزینه میشه که توی فرودگاه بین المللی کشور یه دستشویی با حداقل استاندارد نیست؟ (3356468) (alef-13)
 
انصاف
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۷:۴۸:۳۷
دوست عزیز ؟ کشور ما کم درآمد ندارد ، چرا همه به جیب مصرف کننده چسبیده اند ؟ این ملت شریف لایق اینهمه بگیر بگیر ، بیشترازشون بگیر نیست ، هزار راه دیگه هست ، چرا صنعت جذب توریست وگردشگرمون رو تقویت نکنیم ودرآمدحاصله رو .... همش بچسبید به جیب مصرف کننده وبدوشیدوبدوشید و... (3356551) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۸:۵۴:۵۳
عوارض خروج را هم مثل بنزین به نرخ فوب خلیج فارس حساب مردم بکنید.هر چند درآمد آنها را هم با درآمد ما مقایسه کنید. همانطور که آب و برق و گاز هم به نرخ کشورهای دیگر حساب می کنید.آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب (3356693) (alef-13)
 
بی طرف
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۸:۵۶:۰۶
لطفا این مسئله را با توجه به قدرت خرید و توان اقتصادی ملت آن کشور مقایسه فرمائید . خسته شدم از این همه سوء مدیریت ها و قضاوتهای غیر کارشناسانه (3356697) (alef-13)
 
ناصر
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۹:۴۶:۲۳
حقوق را جهاني كنيد بعد عوارض (3356783) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۱۱:۱۸:۰۷
جدول سرانه درامدهر کشور رو هم کنار جدول بالا درج کنید. (3357006) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۰۸:۰۴:۱۴
خدمت رسانی در فرودگاها را هم مثل المان و دیگر کشورها در همان سطح بالا ببریم بعد مطالبه کنیم. هنوز در فرودگاه بین المللی تهران یک سرویس بهداشتی قابل استفاده درست وجود ندارد. همین عوارض 75000 تومانی هم خیلی زیاد است. (3358710) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۹-۱۲ ۱۲:۰۹:۳۰
خدمات و ارزشی که برای مردمشون قائلند هم بسیار بالاتر از اینجاست یکطرفه بحث نکنید. (3362562) (alef-11)
 
سادات
۱۳۹۴-۰۹-۱۴ ۰۱:۰۹:۲۵
سلام شما چرا ایران را از نظر درآمد دولت با کشور های دیگر مقایسه می کنید آیا تا حالا درآمد یک کارمند وی یک کارگر را با ایران مقایسه کردید آنجا یک کارمند 8000 هزار دلار در ماه دارد مقایسه با این درحدود 30 میلیون تومان در آمد پس مالیات درست می دهد برای خدمات پرداخت می کنند ولی ایران یک میلیون درآمد دارد حدود 5 میلیون هزینه می کنند بقیه از کجا می آورد خدا می داند.پس نتیجه می گیریم ما را با کشورهای دیگر مقایسه نکنید هزینه ها ی خود هدفمند کنید (3365125) (alef-13)
 
کارشناس گردشگری
۱۳۹۴-۰۹-۱۶ ۱۴:۲۴:۴۴
بنده به عنوان کارشاس دلسوز این حوزه با کلیت این مقاله موافقم.
به همه عزیزانی که تا کنون نظر دادند و نزدیک 99 درصد هم مخالف مقاله بودند عرض کنم بنده با خواندن همه کامنت ها به چند نکته استخراج شده بسنده می کنم.:
1- مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی در هر دانشگاهی ( چه در شریف و چه در علم و صنعت و یا هر دانشگاه صنعتی دیگر در تهران. که این مراکز در تهران بیشتر است.) گروهی از بچه های مهندسی دلسوز نسبت به مسائل کشور بوده و هستند. بنده با وجود شناخت نسبی از این هموطنان عزیزم عرض کنم که این افراد در یکی از گرایشات مهندسی تحصیل کرده و در غالب موارد دانشی نسبت به حوزه ای که در آن اضهار نظر می کنند ندارند و از این نظر می شود گفت این دوستان تمام فضای حاکم بر موضوع را نمی شناسند. و راهکارهای آنها بدون در نظر گرفتن تمام فضای حام است.
2- به تمامی هم وطنان عزیزم از همه دنیا که کامنت گذاشتند عرض کنم که سالانه حدود 7.5 ( هفت و نیم) میلیارد دلار عرض از کشور برای مسافرت های ایرانیان خارج می شود که بیشتر این عرض مربوط به سفر های تفریحی است. میانگین هزینه هر فرد جهت سفر تفریحی 4 میلیون و بیشتر است. پس با توجه به اینکه ما سالانه فقط حدود 1.5 (یک و نیم) میلیارد دلار عرض از طریق گردشگران عاید کشور می شود باید این تراز منفی را به صروتی کاهش دهیم.(هم بهصورت تبلیغ برای افزایش ورودی به کشور و هم ساماندهی خروجی ها)
3. دوستانی که مکررا بحث درآمد سرانه را پیش می کشند عرض کنم که غالب کسانی که از کشور برای مسافرت های تفریحی تاکید می کنم تفریحی ، از کشور خارج می شوند درآمد سرانه شان هم ردیف با کشورهای اروپایی است.( بیشتر و یا مساوی). پس همان طور این دوستان گفته اند باید از سفرهای تفریحی اخذ شود نه سایر انواع دیگر سفر.
4- در بیشتر کشور های دنیا تحت عنواینی مانندTravel Tax یا airport tax و یا departure tax و یا هر عنوان دیگر از مسافران دریافت می شود پس فقط مربوط به این نیست.
5- دوستان در بسیاری از کامنت ها قیاس مع الفارق کرده اند. با پیش کشیدن موضوعات دیگر مانند درآمد نفت و گاز یا حقوق ماهیانه یا بوجه مراکز فرهنگی و... حرفاین دوستان را رد کرده اند . در حالی که نظر این بچه ها ناظر بر بخش گردشگری و از طریق ایجاد یک سازوکار است.
البته سخن زیاد است وبنده هم درد دل ها دارد شروع به جوشش یم کند و به اینجا بسنده می کنم اگر خواهستید در مورد گردشگری دیالگ داشته باشیم در خدمت خواهم بود. (3371739) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۹-۰۴ ۰۶:۲۳:۵۰
دوستان دقت بفرمایید در بلیطی که خریداری میکنید عوارض و خدمات فرودگاه درج شده بعد آقایان یه مبلغی هم بابت خروج از کشور که انقدر خنده دار هست که ینفر نیست جواب بده برای این خدمات ما این نیلغ و میگیریم .سال1364 چون در جنگ بودیم گفتند برای کمک به بودجه 2000 تومان بدین خوب بعد حالا 20 ساله تو ردیف بودجه میارن والاه از نظر شرعی هم حروم هست .خدا خیرتون بده با این میدیریت تون. (4029894) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.