نظر منتشر شده
۲۲۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 199781
با تاکید بر قابل مدیریت بودن اختلافات ایران و آمریکا؛
رییس‌جمهور طرح «جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» را در سازمان ملل پیشنهاد داد+ فیلم
بخش داخلی الف، 3 مهر 92
حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در سخنان مهمی در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ضمن تبیین دقیق شرایط و اوضاع کنونی منطقه و نظام بین الملل، پیشنهادات و راهکارهایی از سوی کشورمان در راستای برون رفت از اوضاع پیش روی جامعه جهانی ارائه کرد. متن کامل سخنان حسن روحانی به شرح زیر است:
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۱۷
بسم الله الرحمن الرحیم

«الحمد لله رب العالمین و الصلوه و السلام علی سیدنا و نبینا محمد و اله الطاهرین و صحبه المنتجبین»
آقای رئیس، آقای دبیرکل، عالیجنابان، خانم ها و آقایان

در آغاز مایلم تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت انتخاب شایسته جنابعالی به ریاست مجمع عمومی ابراز نمایم و از تلاش های جناب آقای بان کی مون نیز تقدیر نمایم.

آقای رییس
جهان ما جهانی پر از بیم و امید است: بیم جنگ و مناسبات خصوم تآمیز منطقهای و جهانی، بیم رویارویی هویتهای مرگبار مذهبی، قومی و ملی، بیم نهادینه شدن خشونت و افراطیگری، بیم فقر و تبعیض خُرد کننده، بیم تباهی و نابودی منابع حیاتی، بیم بیتوجهی به کرامت و حقوق انسان و بیم غفلت از اخلاق.

در برابر همه این بیمها، امیدهای جدیدی نیز وجود دارد: امید اقبال مردم و نخبگان در سراسر جهان به "آری برای صلح و نه برای جنگ"، و امید به ترجیح گفت و گو بر ستیز، و اعتدال بر افراط.

یک نمونه زنده، گزینش هوشیارانه امید و تدبیر، و اعتدال توسط مردم بزرگ ایران در انتخابات اخیر است؛که با تبلور مردم سالاری دینی و انتقال آرام قدرت اجرائی نشان داد که ایران لنگرگاه ثبات در دریای ناآرامی های منطقه ای است. اعتقاد راسخ حکومت و مردم ما به صلح پایدار، ثبات، آرامش، حل مسالمت آمیز مناقشات و تکیه بر آراء عمومی به عنوان پشتوانه قدرت، مقبولیت و مشروعیت، نقشی والا در فراهم کردن چنین محیط امنی داشته است.

آقای رئیس،خانم ها و آقایان

دوران حساس انتقالی کنونی در روابط بین الملل مشحون از خطرات، و البته توأم با فرصت های کم نظیری است. هرگونه محاسبه نادرست از وضعیت خود و دیگران، آسیب های تاریخی را در بر دارد تا جایی که خطای یک بازیگر، اثرات منفی بر همگان خواهد داشت. آسیب پذیری، پدیده ای جهانی و فراگیر شده است.

در این گذر حساس در تاریخ مناسبات جهانی، عصر بازی های با حاصل جمع صفر پایان یافته است؛ولی هنوز معدودی از بازیگران روش ها و ابزارهای کهنه شده، و عمیقاً ناکارآمد را بکار می گیرند تا برتری و سلطه پیشین خود را حفظ کنند. نظامی گری و استفاده از ابزارهای نظامی و خشن برای انقیاد دیگران، نمونه ناکارآمدی از تداوم کنش های کهنه در شرایط نوین است.

اقدامات زورمدارانه اقتصادی و نظامی برای حفظ و تداوم سلطه و برتری گذشته، با مجموعه ای از قالب های مفهومی همراه شده که همگی ضد صلح، ضد امنیت، ضد کرامت انسانی و ضد آرمان های بشری می باشند. از جمله این قالب های مفهومی، یکسان سازی جوامع و تعمیم ارزش های غربی بعنوان ارزش های جهانی است. قالب دیگر، حفظ فرهنگ جنگ سرد و تقسیم دو اردوگاهی جهان به "مای برتر" و "دیگران دون تر" می باشد. قالب دیگر مفهومی، ایجاد ترس و تهدید، از برآمدن بازیگران نوظهور در جامعه جهانی است.

در چنین فضائی، خشونت های دولتی و غیردولتی، مذهبی و فرقه ای و حتی نژادی افزایش یافته و هیچ تضمینی وجود ندارد که دوران آرامش بین قدرت های بزرگ نیز در دام گفتمان ها، رفتارها و کردارهای خشن گرفتار نیاید. تاثیر فاجعه بار روایت های افراطی و خشن را نباید دست کم گرفت.

در این میان، خشونتِ راهبردی که در تلاش برای حذف بازیگران منطقه ای از فضای عمل طبیعی آنها، سیاست های موسوم به مهار، تغییر نظام های سیاسی از بیرون مرزها، و تلاشی که برای بر هم زدن حدود و ثغور سیاسی متبلور می شود، بسیار خطرناک و تنش آفرین است.

در گفتمان متعارف سیاسی بین المللی، یک مرکز متمدّن با حاشیههای غیرمتمدن به تصویر در آمده است. در این تصویر نسبتِ کانون قدرت جهانی و حاشیهها، نسبتی آمرانه قلمداد شده است. گفتمان مرکزگرایی شمال و حاشیهگرایی جنوب سبب استقرار نوعی نظم تکگویی و مونولوگ در سطح روابط بینالمللی شده است. ایجاد مرزهای نادرست هویتی و بیگانه ستیزیهای خشن رایج نتیجة قهرمانی این گفتمان است.گفتمان های تبلیغاتی و بی اساس دین ستیزانه، اسلام هراسانه، شیعه هراسانه و ایران هراسانه به واقع تهدیدی جدی علیه ثبات جهانی و امنیت انسانی است.

این گفتمان تبلیغاتی، با طرح و القای تهدیدات فرضی و خیالی شکل خطرناکی به خود گرفته است. یکی از این تهدیدات خیالی، خطر موهوم ایران است. به بهانه این تهدید موهوم، چه اقدامات ناهنجار و چه جنایت ها در سه دهه گذشته صورت نگرفته است؟ تسلیح صدام حسین به سلاح های شیمیایی و حمایت طالبان تنها نمونه ای از این جنایت هاست. صریحاً و با قاطعیت تمام و با استناد به مدارک و شواهد متقن اعلام می دارم که آنهائی که دم از تهدید ایران می زنند، یا خود تهدید علیه صلح و امنیت بین المللی اند یا به تهدید دامن می زنند. ایران نه فقط تهدید نیست، بلکه در آرمان و عمل، پیوسته منادی صلحِ عادلانه و امنیت همه جانبه بوده است.

آقای رئیس ؛خانم ها؛آقایان

درکمتر نقطه ای از جهان، خشونت مانند غرب آسیا و شمال آفریقا خانمان سوز بوده است. مداخله نظامی در افغانستان، جنگ تحمیلی صدام حسین علیه ایران، اشغال کویت، مداخله نظامی علیه عراق و رفتار خشن سرکوبگرانه علیه مردم فلسطین، ترور شخصیت های سیاسی و مردم عادی در ایران و بمب گذاری در کشورهای منطقه نظیر عراق ، افغانستان و لبنان نمونه هایی از خشونت در سه دهه گذشته در این منطقه اند.

آنچه بر مردم مظلوم فلسطین می رود، چیزی جز یک خشونت ساختاری نیست. سرزمین فلسطین در اشغال است. حقوق اولیه فلسطینیان به طور فاجعه باری نقض می شود و آنها از بازگشت به خانه، محل تولد و دسترسی به سرزمین مادری محرومند. جنایاتی که بر مردم بی گناه فلسطین می رود، خشونت نهادینه ای را به نمایش می گذارد که برای توصیف آن، آپارتاید مفهوم و واژه کم وزنی بنظر می آید.

فاجعه انسانی در سوریه نمونه دردناکی از گسترش فاجعه آمیز خشونت و افراط در منطقه ماست. از ابتدای بحران و از زمانی که برخی از بازیگران منطقه ای و بین المللی با سرازیر کردن منابع تسلیحاتی و اطلاعاتی و تقویت گروه های افراطی، سعی در نظامی کردن این بحران داشتند، ما تأکید کردیم که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد. نمی توان اهداف استراتژیک و توسعه طلبانه و بهم ریختن توازن و تعادل های منطقه ای را با پنهان شدن پشت کلمات بشردوستانه، تحقق بخشید. هدف مشترک جامعه بین المللی باید خاتمه سریع به کشتار مردم بی گناه باشد. ما ضمن محکوم کردن هرگونه استفاده از سلاح های شیمیایی، از پذیرش کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی توسط سوریه استقبال می کنیم و بر این باوریم که دستیابی گروه های افراطی و تروریست به این سلاح ها بزرگترین خطر فراروی منطقه است که باید مدنظر قرار گیرد. همزمان استفاده غیر قانونی و غیرکارآمد از تهدید یا استفاده از زور، تنها به گسترش خشونت و بحران در منطقه دامن خواهد زد.

تروریزم و کشتن انسان های بی گناه، اوج افراط و خشونت است. تروریزم، بلائی خشن، فراگیر و فرامرزی است. اما خشونت ها و افراط هائی که تحت عنوان مبارزه با تروریزم و از جمله استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین علیه مردم بی گناه صورت می گیرد نیز محکوم است. در اینجا باید از ترور دانشمندان هسته ای ایران توسط جنایتکاران نیز سخن بگویم. آنها به چه جرمی ترور شدند؟ سوالی که از ملل متحد و شورای امنیت باید پرسید این است که آیا ترورکنندگان محکوم شدند؟

تحریم های غیر عادلانه،به عنوان جلوه دیگری از خشونت، ذاتاً ضد صلح و ضد بشری هستند که برخلاف تبلیغات تحریم گران، دولت ها و نخبگان سیاسی را هدف قرار نمی دهند، بلکه بیش از همه، مردمان عادی را قربانی دعواهای سیاسی خود می کنند. میلیون ها عراقی را فراموش نکنیم که در اثر تحریم هائی که با زَروَرق های حقوقی در نهادهای بین المللی پیچیده شده بودند، آسیب دیدند؛ جان باختند؛ و هنوز عده قابل توجهی از آنها در سرتاسر زندگی باید زجر بکشند.این تحریم ها خشونت آمیزند. هوشمند و غیر هوشمند ویک جانبه و چند جانبه ندارند. این تحریم ها ناقض حقوق مسلم بشری، از جمله حق صلح، حق توسعه، حق دسترسی به بهداشت، حق آموزش و فراتر از همه حق حیات می باشند. نتیجه تحریم ها، علیرغم هرگونه لفاظی و بازی با واژه ها، همان آتش افروزی و جنگ طلبی و نابودی انسان هاست. این آتش فقط دامن قربانیان تحریم را نمی گیرد، بلکه به اقتصاد وزندگی مردمِ جوامع تحریم کننده نیز، لطمه وارد می کند.

آقای رئیس، خانم ها و آقایان

خشونت و افراط امروز نه تنها ابعاد مادّی، بلکه ابعاد معنوی زندگی انسان و جامعة امروز را در بر گرفته است. خشونت و افراط جایی برای مدارا و تفاهم که لازمة زندگی انسان و جامعة مدرن است نمیگذارد. نابردباری مسئلة امروز جهان ماست؛ باید بردباری را در پرتو اندیشههای دینی، رویکردهای فرهنگی و رهیافتهای سیاسی تقویت کرد. جامعه انسانی را باید از مرحلة بردباری منفی به مرحلة تعاون مشترک ارتقا داد. دیگران را نباید فقط تحمّل کرد بلکه باید با دیگران کار کرد.

مردم جهان از جنگ، خشونت و افراط خسته اند و این فرصتی بی نظیر است. آنها امید به تغییر وضعیت کنونی دارند. جمهوری اسلامی ایران باور دارد که با ترکیب هوشمندانه ای از امید و اعتدال می توان همه چالش ها را مدیریت کرد. جنگ افروزان می خواهند امیدها را بخشکانند. در حالی که امید به تغییر مثبت، مفهومی فطری، دینی، فراگیر و جهانی است.

زیربنای امید، باور به اراده عمومی مردم جهان برای مبارزه با خشونت و افراط، تغییر پذیری، مخالفت با ساختارهای تحمیلی، بها دادن به گزینش و عمل مسئولانه انسانی است. امید، بی تردید یکی از بزرگترین نعمت های خداوند مهربان به همه انسان هاست. اعتدال نیز به معنای حرکت خردمندانه، هوشمندانه، زمان مند و مکان مند در تلفیق آرمان های والا، گزینش راهبردهای اثرگذار و در نظر گرفتن واقعیت هاست.

مردم ایران در انتخابات اخیر درحرکتی هوشمندانه به گفتمان امید و تدبیر و اعتدال رای دادند.ترکیب امید و تدبیر و اعتدال در سیاست خارجی به آن معناست که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای نسبت به امنیت منطقه و جهان، مسئولانه برخورد می کند و آمادگی همکاری چند جانبه و همه جانبه با سایر بازیگران مسئول در این عرصه ها را دارد. ما از صلح مبتنی بر دموکراسی و صندوق رأی در همه جای جهان از جمله در سوریه و بحرین و دیگر کشورهای منطقه دفاع میکنیم و معتقدیم راههای خشونتآمیز برای بحرانهای جهانی وجود ندارد و تنها به کمک خرد انسانی و با تعامل و اعتدال میتوان بر واقعیتهای تلخ جامعه بشری غلبه کرد. لذا تضمین صلح و دموکراسی، و تأمین منافع مشروع همه کشورها در جهان، و از جمله در منطقه خاورمیانه، با نظامیگری محقق نمیشود.

ایران بدنبال راه حل مسایل و نه تولید مشکلات است. هیچ پرونده و موضوعی نیست که با امید و اعتدال، با احترام متقابل و با نفی خشونت و افراط قابل حل نباشد. اجازه دهید به پرونده هسته ای ایران اشاره کنم. پذیرش حق طبیعی، قانونی و مسلم ایران، بفرموده رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، ساده ترین راه حل این موضوع است. این یک شعار سیاسی نیست. بلکه بر اساس شناخت عمیق وضعیت فن آوری در ایران، شرایط بین المللی و پایان بازی ها با حاصل جمع صفر و ضرورت یافتن اهداف و منافع مشترک برای رسیدن به تفاهم و امنیت مشترک است. به عبارت دیگر، ایران و دیگر کنشگران باید دو هدف مشترک را به عنوان دو قسمت غیرقابل تفکیکِ راه حل سیاسی پرونده هسته ای ایران دنبال نمایند.

۱- برنامه هسته ای ایران و همه کشورهای دیگر می باید تنها در جهت اهداف صلح آمیز باشد. من اینجا به صراحت اعلام می کنم که این هدف،صرف نظر از مواضع دیگر بازیگران، هدف جمهوری اسلامی ایران بوده و خواهد بود. سلاح هسته ای و کشتار جمعی هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی ایران نداشته و با باورهای بنیادین مذهبی و اخلاقی ما در تعارض است. منافع ملی ما ایجاب می کند که هر گونه نگرانی منطقی پیرامون برنامه هسته ای ایران را مرتفع نماییم.

۲- هدف دوم یعنی پذیرش اعمال حق غنی سازی و سایر حقوق هسته ای در خاک ایران تنها راه تامین هدف اول است. دانش هسته ای در ایران بومی شده و فن آوری هسته ای از جمله غنی سازی به مرحله تولید انبوه رسیده است. لذا تصور اینکه با مانع شدن ازبرنامه هسته ای ایران از طریق اعمال فشارهای غیرقانونی می توان صلح آمیز بودن چنین برنامه ای را تضمین کرد موهوم و به غایت غیر واقع بینانه است.

لذا جمهوری اسلامی ایران ضمن پافشاری بر اعمال حقوق خود و ضرورت احترام و همکاری بین المللی در اعمال این حقوق، آماده گفتگوهای بدون تأخیر برای اعتمادسازی متقابل ورفع دوسویه ابهامات از طریق شفافیت کامل می باشد.

ایران به دنبال تعامل سازنده بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک با دیگر کشورهاست و در این چارچوب در پی افزایش تنش با ایالات متحده آمریکا نیز نیست. من سخنان امروز پرزیدنت اوباما را با دقت دنبال کردم ؛ در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه های فشار جنگ طلب، می توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید. در این چارچوب موضع برابر، احترام متقابل و اصول مسلم شناخته شده بین المللی باید مبنا باشد؛البته در این زمینه انتظار ما از واشنگتن شنیدن صدای واحد است.

آقای رئیس، خانم ها و آقایان

در این سالها، یک صدای مسلط پیاپی شنیده شده است که "گزینه جنگ روی میز است" ، اما امروز بگذارید در برابر این سخن ناکارآمد وغیرقانونی بگویم "صلح در دسترس است." پس به نام جمهوری اسلامی ایران در گام نخست پیشنهاد میکنم طرح "جهان علیه خشونت و افراطیگری" در دستور کار سازمان ملل متحد قرار گیرد و همه دولتها و سازمانهای بینالمللی و نهاد مدنی تلاشهای جدیدی را برای سوق دادن جهان به این سو سامان دهند. باید به جای گزینة ناکارآمد "ائتلاف برای جنگ" در مناطق مختلف جهان به "ائتلاف برای صلح پایدار" در سراسر جهان اندیشید. امروز جمهوری اسلامی ایران شما و همه جامعة جهانی را به برداشتن گامی فراپیش میخواند؛ دعوتِ "جهان علیه خشونت و افراطیگری"؛ ما باید بپذیریم و بتوانیم در اینجا افقی را بگشاییم که درآن به جای جنگ، صلح،به جای خشونت، مدارا، به جای خونریزیف پیشرفت،به جای تبعیض، عدالت،به جای فقر، برخورداری و به جای استبداد، آزادی درسراسرجهان بهتردیده شود.به گفته فردوسی، شاعر بلند آوازه ایران؛

بکوشید نیکی به کارآورید چو دیدید سرما، بهار آورید

علیرغم همه مشکلات، من عمیقاً به آینده امیدوارم. با همبستگی جهانی علیه خشونت و افراط، تردیدی ندارم که آینده روشن است. اعتدال، آینده جهان را درخشان خواهد کرد. امید من، علاوه بر تجارب شخصی و ملی، از این باور مشترک همه ادیان آسمانی نشأت می گیرد که جهان را سرانجامی نیکوست و روشن که : «و لقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون».

آقای رییس متشکرم

فیلم
 
زهرا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۱:۴۹
به وجود اینچنین رئیس جمهوری افتخار میکنیم. (1667422) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۶:۵۸
به جرات میتونم بگم که الان بهترین موضع رو در 8 سال اخیر داریم
بهتر از این که خود اوباما داره خواهش میکنه
حلا وقت اینه که دولت از فرصت استفاده کنه و با دنیا دوباره رابطه برقرار کنه (1667514) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۱۷:۲۷
اگر ملت‌های مظلوم و تحت ستم جهان که بعد از خدا امیدشان به انقلاب اسلامی مردم ایران است خدای ناکرده کوتاه آمدن مسئولان در برابر آمریکای جنایتکار را احساس کنند چه خواهند گفت و چه حالی پیدا خواهند کرد. در این صورت چه کسی می‌تواند دل شکسته آنان را به دست بیاورد فراموش نکنیم از اول انقلاب تاکنون هرچه جلوتر آمده ایم فشار و دشمنی آمریکا با ملت ایران بیشتر شده است. بنابراین ساده‌‌اندیش نباشیم. (1668052) (alef-10)
 
Ali Sadr
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۰۱:۴۲
پس ملت مظلوم ایران چی ؟
باید در تحریم بمونه ؟
اولویت با مردم ایران است اول باید مشکلات ایرانیان حل شود (1668213) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۰۹:۵۱
شما آنقدر که به فکر ملت های مظلوم جهانی کمی هم به فکر ملت مظلوم خودت باش که گرانی زندگی خیلیشان را فلج کرده ! (1668242) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۱۲:۰۹
دوست عزیز!
هر ملتی بعد از خدا باید امیدش به خودش و رهبرانش باشد.جمهوری اسلام ایران باید اول خودش سر پا و مقتدر باشد تا از سایر ملل ضعیف و بقول شما تحت فشار دفلع کند. (1668699) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۰۷:۰۸
با سلام
دوست عزيز ارتباط داشتن كوتاه آمدن نيست .
در دنياي سياست با سياسي صحبت و رفتار كرد تا تمامي حقوقمان را از ديگر كشورها دريافت كنيم .
دوست عزيز آيا صلح امام حسن هم كوتاه آمدن بود ؟ (1669406) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۵۵:۴۰
ملت های مظلوم و تحت ستم جهان بگردند یه کشور دیگه پیدا کنند برای ایران دیگه بسه. (1669571) (alef-13)
 
دوستار مملکت
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۷:۱۶:۲۷
هرچه می خواهند بگویند
فردا که تحریم ها بیشتر شد و اوضاع اقتصادی مملکت بدتر آیا آن ملت های مظلوم به کمک مردم ایران خواهند آمد. آیا مردم ایران از ملتهای دیگر مظلوم تر نیستند تا حالا پدری را دیدی که به خاطر نان شب سفره خانه اش کلیه بفروشد، آیا تا حالا سری به مناطق محروم مملکت که چشمشان به همین 40 هزارتومن یارانه هست زده اید. در ضمن مطمئن باشین اگر با سیاست و درایت مردان سیاسی کشور تحریم ها لغو شود و با فروش نفت و اقلام صادراتی دیگر بدون واسطه و با قیمت واقعی توان کشور در کمک کردن به همان ملت های مظلوم بیشتر می شود. پس حالا وقت بازبینی نظرات و تلنگری به خود است. (1669764) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۱۷:۵۳
به گفته رهبر عزیزمان نقشه راه انقلاب همان خطوطی است که امام بزرگوارمان ترسیم کردند و همه مسئولین باید در راه آن امام همام حرکت کنند که سعادت دین و آخرتمان در آن است. (1668054) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۲۰:۲۵
سخنان دیروز اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل که بر حق هسته‌ای ایران اذعان کرده و مزورانه می‌گوید به دنبال تغییر حکومت در ایران نیستیم و یا مصاحبه جک استراو وزیر خارجه سابق انگلیس که به صراحت می‌گوید:محور شرارت خواندن ایران هم احمقانه و هم اشتباه بود،ناشی از اقتدار ایران است وگرنه دشمن مأموریت و رسالتی جز دشمنی ندارد اینطور نیست؟ پاسخ مثبت است و اگر در این صحنه روشن و بدون ابهام، جماعتی ذوق‌زده شده‌اند و منفعلانه با تیترها و نوشته‌های خاص برای حریف سوت و کف می‌زنند حساب‌شان از مسئولان و مردم جداست و طرفه آنکه حریف هم این را فهمیده است. (1668061) (alef-10)
 
ايراني
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۵۱:۰۰
خوشبختانه با دنيا ارتباط داريم و با حضور جناب آقاي روحاني اين ارتباط ها گسترده تر خواهد شد . يادمان باشد آمريكا تمام دنيا نيست (1669557) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۳۲:۵۸
دلتون خوشه ها، مثل اینکه اواضاع اقتصادی آشفته در کشور رو یادتون رفته. دلار داشت پایین میومد ولی با یک حرف رئیس بانک مرکزی در حال افزایش است. اینها همش سیاسته برای گمراه کردن مردم از خیلی چیزا (1669973) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۷:۱۷
مشکل از آمریکاست...نه فقط دولت آمریکا بلکه مشکل اصلی فرهنگ و فکر آمریکایی است... (1667515) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۸:۰۹
امیدوارم اتفاقاتی که واسه شوروی افتاد برای آمریکا هم بیفته (1667517) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۱:۴۶
صندلی ها خالی بود! (1667522) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۰۰:۰۷
درست فرمودي!!!!
صندلي اسراييل خالي بود
ديگه كدوم كشور؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1668207) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۸:۲۴
این یعنی عقلانیت
احسنت بر روحانی (1667534) (alef-10)
 
گلاه کج
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۳۳:۵۹
به دلیل اختلافات استراتژیک با آمریکا مٍثل اسراییل و...در حال حاضر رابطه عادی با امریکا بعید به نظر میرسه ولی دشمنی این دو کشور به ضرر مردم ایرانه.نکات مثبت این سخنرانی تاکید به خطر افراطی گری مذهبی،گرایش مردم ایران به صلح طلبی با توجه به انتخابات اخیر،نا موثر بودن مداخلات نظامی در کشور ها،دعوت کشور ها به اجماع جهانی صلح،عدم تحمیل عقاید خود به دیگر کشور ها،اثرات مخرب تحریم ها یر مردم ایران و نه صرفا" دولت وامید به حل مساله هسته ای ایران بود.خدا رو شکر که دیگه صندلی های سازمان ملل مثا زمان احمدی نژاد خالی نبود!! (1667575) (alef-10)
 
اصولگرای جوان
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۰۶:۲۰
سخنرانی فاخری بود...
انشاالله در تمام طول مدت اقامت در امریکا خدا به ایشون کمک کنه از پس دفاع از آرمانها بر بیاد و در نهایت باعث سرافرازی اسلام و ایران باشن...
با ارزوی سلامتی برای دکتر روحانی و همراهانشون... (1667604) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۳۹:۲۴
دكتر روحاني لحن تلخي داشتند در برابر اوباما كه ملايمتر لحن داشتند و به نظرم فرصت سوزي كردند كاش وقتي فقط به حفظ شعاعر اسلامي و سرو مشروب در اون ضيافت جهاني فكر مي كردند بيماران روي تختها كه اين چنين چشم انتظار دارو بودند بيشتر فكر مي كردند اين تندي ها ي يك طرفه فقط امريكا رو مقصر دونستند همينه كه هست ميشه در هيچ جاي دنيا كسي نرفته سفارت كسي رو اشغال كنه كه ايران كرده حتي بعد از 30 سال دوباره سفارت انگليس رو هم اشغال كردند كه چي
حالا ما خود را عليه السلام ببينيم غير واقع بينانه نيست ؟ البته چون ايشون متن رو از قبل آماده كرده بودند جايي براي تعديل اون نداشتند و اين يعني نقطه ضعف اوباما كلي پيشنهاد كرد اعلام توجه به فتواي رهبر عزيزمون نقطه عطفي بود به شكست سياسي اونها
بارها مام دكتر روحاني رو به زبان آوردن به رفع تلخي و ايجاد احترام كمك مي كرده به مردم امريكا اشاره كردن و به سابقه صلحجو و با فرهنگ كشورمون و نگاهي تعاملي ما نه تقابلي آونها هيچ اشاره اي نشد
لذا زماني فاخر مي بود كه از ديد جامعه جهاني روشنگرانه تر بود
البته اين مواضع رو هم مرهون وجود ايشون و دكتر ظريف هستيم
خدا هر دو بزرگوار رو حفظ كنه (1667878) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۰۵:۴۹
من تعجب میکنم از این حرفا! ببینید دوست عزیز،خودمن هم بسیار علاقمند به رابطه مجدد ایران وآمریکا هستم.اتفاقا بنده هم بخشهای اولیه سخنان رئیس جمهور رو چندان نپسندیدم ولی انصافا بخشهای پایانی عالی بود..شاید خنده دار باشه ولی معیار من جهت ارزیابی دولتمردان واکنش اسرائیل و نتانیاهوست!!وقتی امروز فهمیدم که نتانیاهو،سخنان دکترو ریاکارانه دونسته،مطمئن شدم که اثر مثبتی روافکارعمومی و جامعه جهانی داشته!پس...امیدوارشدم...مطمئن باشید که دکترروحانی درکنار افرادی چون دکترظریف،به امید خدا از پس مشکلات برمیان..برخلاف رئیس جمهورسابق،خودشون میدونن دارن چیکار میکنن...ناامیدی بدترین آفت روح و روانه!شما هم امیدوار باشید! (1668439) (alef-10)
 
سادات
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۳۳:۱۵
به نظر من سخنرانی ایشون دست کمی با سخنرانبهای قبلی نداشت!! انتظار داشتیم سخنان روحانی در عالم واقعیت باشه نه در حد شعار و یک انشای خوب! سوالی که دارم این است اقای رئیس جمهور وقتی در جامعه شما گروههای سیاسی چشم دیدن همدیگر رو ندارند وقتی رجال سیاسی ما تهمتهای ناروا بار یکدیگر میکنند وقتی به هم انگ فتنه را میدهند شما چطور برای خارجیها نسخه صلح رو میپیچونید من هموطن به شما میگم برو اول از کشور خودت شروع کن چه برسه به اون خارجی شما فکر میکنید غربیها اینقدر ساده لوحند که با این حرفها خام بشند تا کی میخوایم همه رو گوسفند فرض کنیم؟! (1668110) (alef-10)
 
جوان
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۰۸:۱۰
همش ترس داشتم وا بده و با نرمش زیاد صحبت بشه اما خوشبختانه از موضع ضعف صحبتی مطرح نشد. خوشحالم از انتخابم. موفق باشی روحانی (1668444) (alef-10)
 
mohamad
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۳۶:۱۳
خدارا شکر؛
بعد از 8 سال باز هم رییس جمهوری داریم که از سخنانش در مجمع سازمان ملل احساس افتخار می کنیم و دغدغه جنگ را از مفهوم سخنانش نداریم.
پختگی و متانت و در عین حال صلابت در این سخنرانی مشهود بود.
به امید فردایی بهتر برای ایران و جهان (1667698) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۴۴:۳۱
ما به سخنان احمدی نزاد نیز همانند سخنان روحانی افتخار میکنیم.

هر چند بهتر این بود که آقای روحانی مسائل داخلی انتخابات ایران را در سازمان ملل مطرح نمی کرد. به هر حال هر چند سال یک بار دولتی می آید و نمی شود گفت که مردم گفتمان مرا قبول دارند و دیگر گفتمانها را خیر. (1667906) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۲۴:۴۴
واقعا چی می شه به امثال شما گفت ؟ چند تا 8 سال باید اون حرفا تکرار می شد تا شما بفهمید عقلانیت یعنی چی و مواضع هیجانی و احساسی که پدر ملت رو درآورد یعنی چی (1669464) (alef-13)
 
افسانه
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۶:۴۶:۵۶
اگر مردم گفتمان های دیگر را قبول داشتند به همان ها رای می دادند (1669707) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۵۳:۱۲
اگر همین سخنرانی رو احمدی نژاد میکرد،
شما بهش ایراد میگرفتین ، و میگفتین آبروی ایرانی ها رو برد،

چرا که من هر چقد فکر میکنم، میبینم خیلی شبیه به صحبتهای احمدی نژاد بود.

اگر قبول نداری برو یکی دو تا از سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل رو پیدا کن و ببین.

اگر احمدی نژاد در مقابل لحن آرام اوباما ، اینطوری تند صحبت میکردف بهش میگفتین بی ادب.

در حالیکه نه احمدی نژاد هیچ موقع در سازمان ملل بی ادبی کرد و نه روحانی ،
بلکه این نوع گفتگو ناشی از اینست که مبادا آنها فکر کنند ایرانی ها ترسو هستند. (1668616) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۳۹:۳۸
من نمی دانم شما چه اصراری دارید سخنان ناامید کننده روحانی که مایه شادی صدا و سیما و خوانندگان سایت هایی چون مشرق شده را به نحوی انعکاس دهید که انگار قدمی رو به جلو بوده؟ اگر جلیلی هم ریس جمهور شده بود در شرایط کنونی همین صحبت های دیشب روحانی را از او میشنیدیم، آیا فردی که درخواست ریس جمهور آمریکا را برای ملاقات رد می کند و امید میلیونها ایرانی را به بهبود روابط را مایوس می کند هنرمندی بزرگی در حل مشکلات خاجی از خود به خرج داده؟ (1669322) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۲۱:۲۷:۵۹
والله تا اینجا که دنبال کردم ناامید شدم (1670305) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۴:۱۹
آقای روحانی از صحبت‌های آقای اوباما متوجه شده بود که آمریکا حالا که دست بالا را دارد و تحریمها تازه به ثمر نشسته اند اصلا عجله‌ای برای حل مسائل با ایران ندارد و به همین خاطر از همان گفتمان ۸ سال گذشته استفاده کرد و این یعنی‌ ادامه گذشت زمان به ضرر ایران. (1667425) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۴:۳۴
سخنان روحاني سراسر درست است اما تنها كسي كه خوشحال خواهد بود نتانياهوست كه درهنگام سخنراني خود خواهد گفت :‌ ديديد مي گفتم هيچ چيز عوض نشده (1667426) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۳:۲۸
ببخشید ولی کجای سخنرانی شباهت به مواضع قبلی داشت؟
شما انتظار نداشته باش که روحانی یک شبه 180 درجه تغییر در سیاست ایران به وجود بیار
ولی اندکی صبر سحر نزدیک است (1667510) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۶:۴۲
دقیقا! شباهت های زیادی بین حرفهای روحانی و احمدی نژاد بود! (1667512) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۳۹:۵۳
بخصوص در مورد هولوکاست!!!! (1667881) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۳:۴۸:۳۶
فقط لحنش تفاوت داشت (1669144) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۹:۳۱
نکنه انتظار داشتی کشور رو تقدیم امریکا کنیم تا نتانیاهو ناراحت بشه ازین که حرفش درست از آب در نیومد و همه چیز عوض شد!
معیار رضایت خداست نه عدم رضایت نتانیاهو (1667518) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۸:۵۲
اتفاقا نتانیاهو جنگ طلب الآن خیلی هم ناراحت است چون دیگر بهانه ای برای جنگ با ایران ندارد و همین مطلب او را زجر میدهد . (1667566) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۵۶:۴۹
مخالفم..روحانی خوب صحبت کرد گرچه که نگفت ما هولوکاست را اعتقاد داریم و اسرائیل را برسمیت خواهیم شناخت!!...ولی در عوضش عکس سلف خودش گفت ما دنبال صلح و آزادی و اعتدال در منطقه و "سرتاسر" دنیا هستیم. (1667595) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۳:۳۲:۳۶
خوش انصاف آخه احمدی نژاد کی گفته بود مابه دنبال جنگیم یا صلح نمیخواهیم اون می گفت ما زیر با زور زورگوها نمیریم اون می گفت درستی جریان هولوکاست به این دلیل و به این دلیل زیر سؤاله می گفت اگه شما اروپائیا هولوکاستو به بار اوردید خوب از سرزمینای خودتون به یهودیا بدید تا جبران شه نمیدونم چرا اینقدر جو می دید (1669074) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۱۲:۴۲
به نظر من هم سخنرانی آقای روحانی خیلی محافظه کارانه بود ، با اوباما هم که دیداری صورت نگرفت ، واقعا انتظارها خیلی بالاتر از این بود ، هر چند نمیشه ناامید بود ولی در مجموع جهش دیپلماتیک خاصی هم رخ نداد ، حرکت های لاک پشتی ما را به هیچ جا نمیرسونه باید تصمیمات قاطع گرفت . (1667780) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۲۳:۰۱
فکر کنم اقای روحانی کلید عوضی با خود برده بود (1668074) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۳:۲۰:۱۴
صبر کنید؛ تغییر لحن تاثیر عمیقی بر تغییر مواضع هیچ کدام از دو کشور ندارد. آنچه مواضع عملی را تعیین می‎کند شرایط میدانی دو کشور است که برخلاف آنچه کسانی فکر می‎کنند الان بیشتر به نفع ایران است تا آمریکا!

برای همین اساسا نباید برای میوه چیدن عجله کرد؛ آنچه مهم است پایا بودن و ماندگاری نتایج است. مواضع ایران نیز با درک این موضوع است؛ و می‎توان انتظار گشایش آرام و تدریجی شرایط را داشت. (1669019) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۳:۲۷:۲۳
عنی انتظار داشتند تغییری در مواضع اصولی وآرمانی ایران پدید اومده باشه با تغییر رئیس جمهور ؟مگه توی آمریکا یا اسرائیل یا انگلیس اینجوریه؟ (1669051) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۴:۴۴
صحبت‌های آقای دکتر روحانی همان سخنرانی‌‌های ارمانگراینه ۸ سال گذشته در مورد دنیای ایده ال بود با ادبیات پیچیده تر ولی همچنن تهی از واقع گرائی برای استفاده از این موقعیت جهانی‌ برای منافع ملی‌، افسوس! (1667427) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۱۶:۰۷
انگار بعضیا فقط عقده یرابطه با آمریکا دارن (1668261) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۳:۴۹:۱۲
حرفت درسته ولي افسوس نداره بايد بگيم خوشبختانه (1669147) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۵:۱۱
وقتی‌ اوباما می‌گوید که "مسائل بین ایران و آمریکا یک شبه به وجود نیامده که یک شبه از بین برود" یعنی‌ اینکه، در ۸ سال گذشته ما بارها تقاضای دوستی و مذاکره دادیم ولی ایران جواب داد که بروید هر کار می‌خواهید بکنید تا قطعنامه دونتون... ولی حالا که ایران خیلی‌ سریع میخواهد مسائل را حل کند، ما عجله‌ای نداریم، دلیل اینکه آقای ظریف و هیات ایرانی‌ هم در مراسم نهار شرکت نکرد نیز ادراک همین مساله بوده، فقط باید تاسف خورد به این همه ساده اندیشی‌ در دستگاه دیپلماسی و سیاسی کشور. (1667429) (alef-10)
 
محمد فتیان
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۵:۱۲
همه منتظر بودند که ایران نرمش قهرمانانه اش را بخرج دهد.... ولی حملات دکتر روحانی به آمریکا - بطور غیر مستقیم - آغاز شد و لیستی از اقدامات غلط آمریکا و کشورهای غربی و سازمان ملل برای افکار عمومی مشتاق جهان خوانده شد...برای من جالب بود (1667430) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۶:۱۴
ما ایرانیها واقعاً پدیده هستیم، سالها از هیچ گونه دشمنی، تحقیر، آرزوی مرگ و نیستی‌ برای طرف مقابل کم نذاشتیم و هر گونه تقاضای مذاکره و حل مسائل فیمابین را حمل بّر ضعف طرف مقابل کردیم و تقاضای آنها را راد کردیم ولی حالا که همه در داخل متوجه شدیم که کمی‌ زیاده روی کردیم به سرعت می‌خواهیم از راه رفته بّر گردیم و از طرف مقابل انتظار داریم حالا که ما اینجوری می‌خواهیم،آنها هم با ما همنوا شوند و اینجوری بخواهند. (1667432) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۲۱:۰۱:۴۱
یعنی می خواهی بگی آمریکا کاری نکرده ?!!!!!!!!! (1670246) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۸:۲۵
دکتر دوست داریم (1667435) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۴۹:۳۵
خدا رو شکر دکتر طوری صحبت کرد که تلویحا جواب اوباما رو بحث بهبود روابط داد (1667437) (alef-9)
 
ارمیا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۱۶:۱۳
برادر من اگر بهبود روابطی هم در کار باشه - که با توجه به تجربه کشورهای مختلف امیدوارم نباشه- امثال شما یقینا باعث نمیشید مذاکره کنندگان دست برتری داشته باشند.چرا که با "اشتیاق نشان دادن حتی عده معدودی ازمردم در ایران" به رایطه با امریکا قدرت چانه زنی از دیپلماتها گرفته میشود...
امیدوارم به جاای هجمه گرفتن فقط کمی فکر کنید...
اگر مذاکره درست باشد - که به قول رهبر انقلاب اصلا خوشبین نیستن - حتما مذاکره انجام خواهد شد اما دلیلی نداره مردم رییس جمهور رو تحت فشار قرار بدن... (1667612) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۴۵:۴۳
شرایط الان مصر به خاطر اینه که مرسی شجاعت کافی نداشت و فکر میکرد بدون امریکا نمیتونه پیش بره...
اینو هر کودکی هم میفهمه که رابطه با امریکا مطمئنا به نفع ایران نخواهد بود . دلیل پیگیری اونا هم همینه...
اونا اگر بخوان به ایران ضربه بزنن باید در ایران بیشتر نفوذ داشته باشن
این مسئله خیلی ساده ایه
اگر مصری ها هم مثل دانشجویان باغیرت ایرانی همون اول دشمنانشون رو بیرون کرده بودن و حکومت هم مثل کاری که امام کرد از اونها حمایت مرکرد امریکایی ها دیگه فرصت فتنه سازی پیدا نمیکردن
دوستان ناخواسته کمک به دشمن نکنن!
اینقدر بحث مذاکره رو داغ نگه ندارید
مگه شما نمیگید به دکتر روحانی اعتماد دارید؟ پس صبر داشته باشید و بزارید ایشون کارشو بکنه
الف جان بعضی از نظرات به بحث کمک میکنه خواهشا بزارید
ممنون (1667620) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۱۸:۵۵
نظر شما کاملا درسته.حکومت باید پاکی خودساخته و خودگفته خودشو حفظ کنه.به نظر من رابطه با امریکا باید در خفا باشه تا معنویتشون(مقبولیتی که البته نیست) حفظ بشه (1667798) (alef-10)
 
ناصر
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۲۴:۱۸
موافق نظر شما هستم (1668507) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۱:۰۹
ما مردم فهیم ایران خواستار بهبود روابط با کشور های منطقه و جهان هستیم
دوران اعلامیه خوندن گذشته و زمان برداشت گام های برابر برای رسیدن به فردای بهتر رسیده (1667439) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۰۷:۱۰
گام كه خودش برداشته نميشه. با بيانيه و موضع گيري برداشته ميشه استاد! (1667552) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۵۵:۰۱
این گوی و این میدون (1667593) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۲:۵۶
خدا رو شکر دکتر مواضع خودش رو در باره مذاکره با امریکا به صورت واضح بیان کرد
دکتر خدایی خیلی دوست داریم (1667441) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۵:۳۵
دلالان به زودی شاهد دلار زیر 2 هزار تومن خواهند بود (1667443) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۹:۴۸
تا آخر هفته دیدن نمودار قیمت ارز و در مقابل شاخص بورس دیدن داره (1667519) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۹:۵۰
مگر بانک مرکزی مرده است !! مگر نشنیدی رئیس بانک مرکزی گفت کف دلار 2900 تومان است . (1667536) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۵۵:۳۷
قیمت دلار رو بانک مرکزی کنترل میکنه ولی تعیینش در بازار و به دست مردمه
یه زمانی بهمنی بانک مرکزی میگفت دلار بالای 1500 نمیره ولی طی یک هفته شد 2500 (1667963) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۰۷:۴۷
شما دلار زیر 2500 رو اصلا برای همیشه فراموش کن. (1668681) (alef-10)
 
فروغ
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۷:۰۸
از این بهتر نمی شد . (1667446) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۷:۵۰
دقت کردید که نسبت به سال قبل صندلی ها پر تر بودند؟
درود به ایرانی جهانی به دور از افراط و تفریط (1667447) (alef-9)
 
راحیل
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۱۹:۱۸
معیار سنجش خوبی نیست دوست عزیز ،
مهم دفاع از منافع کشوره ، نه صندلی های پر و خالی ،
رابطه با امریکا هیچ مشکلی را از ما حل نمی کند ،
حکایت می شود حکایت مصر (1668058) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۸:۳۵
عالی " متشکرم رییس جمهور کشورم
اینست ایرانی " (1667448) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۰:۵۹:۴۶
دکتر محمود کجایی که حرف از مدیریت جهانی بزنی ؟! (1667451) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۵۱:۱۳
داره به مدیریت کهکشان راه شیری فکر میکنه!!!! (1667939) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۰:۰۰
عالی عالی دوباره رییس جمهوری در سطح جهانی (1667452) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۱:۰۱
اینطور که داره پیش میره فکر کنم در انتخابات دور بعد دکتر 90 درصد رای بیاره! (1667453) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۵:۱۰
و 8 سال بعد باز بافحش ولگد بدرقه میشی (1667529) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۲:۴۲
احسنت. صحبت های مقتدرانه ای بود که برحق همیشگی ایران و حقانیت ایران تاکید کرد. (1667456) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۰۰:۰۸
اگر همین صحبتها رو احمدی نژاد میکرد میگفتین
چه آدم بی ادبی!!!!!!!! (1668647) (alef-10)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۳:۱۰
سخنرانی منطقی و محکمی بود، بدون توهین و هیاهو صدای مظلومان بود.
آفرین به رییس جمهور عزیز، کسانی که به ما طرفداران روحانی میگفتند نماد سازش، حالا خجالت بکشند، فکر می کنند مقاومت یعنی کله خری!! (1667458) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۲۶:۲۹
بله حرفها خوب بود اما فقط به حرف نیست
باید ببینیم در عمل چی در میاد. امیدوارم که در عمل هم همینطور ایستادگی باشه (1668088) (alef-10)
 
امين يارب
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۴:۴۳
بسيار عال صحبت كردند و مقتدرانه (1667461) (alef-9)
 
محمد حسین
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۵:۰۰
زنده باد روحانی....
از رای روز 24 خرداد کاملا راضی ام و از داشتن رییس جمهوری با این سطح تفکر ، شجاع و مودب خداوند را هزاران بار شکر می گوییم.....
تک تک سخنان آقای رییس جمهور برگرفته از قلب و جان همه ی ما بود..... (1667462) (alef-9)
 
علی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۵:۵۰
چقدر قلمبه سلمبه حرف میزد!
همش کلمات دهن پر کن بود و حرفا در لفافه!
مثل اوباما ساده و روان و روشن حرف میزد بهتر بود.
صد مرتبه به احمدی نژاد! (1667466) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۵۷:۰۹
باید متن سخنرانی به انگلیسی را مطالعه کنید.سخرانی ایشان کامل سرراست و با ادبیات معمول این سطح از دیپلماسی هماهنگ بود. (1667973) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۰۴:۰۴
پس اوباما بیسوادتر بود و از دیپلماسی سر در نمی آورد. (1668662) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۵:۵۵
خوشحالم که مسئولان بلاخره پیام 18 میلیون رای رو درک کردن و سر لوحه کارشون قرار دادند
اگر مردم روش 8 سال قبل رو ترجیح میدادن که به جای 4 میلیون رای 18 میلیون رای میدادند (1667467) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۶:۲۲
بابا این نطق که فقط دفاع از خود بود!
چرا شعارهای انقلاب و ایران رو در حد شعارهای انتخاباتی خودشون پایین آوردن!
اعتدال و امید شعارهای اصلی انقلابه؟! (1667468) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۴:۵۳
برادر شما فکر میکنی این سخنرانی دفاع از خود بود؟
دکتر بهترین سخنرانی رو در مورد مواضع جدید ایران انجام داد
خیلی ببخشیدا ولی ما برای هدفی به جز دستیابی به اعتدال و داشتن امید به آینده انقلاب کردیم (1667527) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۴۹:۰۸
شعار.. شعار .. شعار .. شعار و فقط شعار..
فقط همینو بلدید٬ از شعارهای احمدی‌نژاد و دیگران چه چیزی عاید ما شد؟ (1667587) (alef-10)
 
بهروز
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۷:۰۸
بدبخت شدیم بازم گرانی بازم تورم میاد (1667470) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۵:۱۳
از کجای سخنرانی برداشتتون تورم و گرونی بود؟ (1667543) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۷:۵۳
طرح جهان علیه خشونت و افراطی گری,
آقای رئیس جمهور, لطفآ در ابتدا از داخل ایران شروع کنید! (1667474) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۵۵:۵۳
گل گفتی (1667966) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۸:۲۹
بسیار خوب بود...
مقامات آمریکا و بسیاری از کشورها در هنگام سخنرانی نشستن و به صحبتهای رئیس جمهور گوش دادند.
در آخر هم منشی و اعضای سازمان ملل از جایگاه پایین اومدن و از روحانی تشکر کردند.
امیدوارم که این آغازی باشد برای حل بسیاری از مشکلات ما با جامعه جهانی و مشکلات منطقه (1667477) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۸:۵۱
حالاست که روس ها دست به کار بشند و برای خراب کردن موضع مردم و دولت در ایران و جهان دست به تحریک بزنند
افراطی ها بفهمند که روس ها طی این 30 سال با کشورمون چه کردند (1667478) (alef-9)
 
کردستانی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۰:۳۵
از اینکه به روحانی رای دادم و چنین فردی رییس جمهور کشور بزرگ ایران است به خود می‌بالم (1667479) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۵۶:۲۴
پرستیژداره حداقل (1667969) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۱:۳۱
اگر از منظر علم روابط بین الملل نگاه کنیم،
سخنرانی بسیار خوبی بود که می تواند در مناسبات کارگشا باشد.
بر خلاف سخنرانی های احمدی نژاد که تنها هدفش تهیج طرفدارنش در داخل ایران و برخی از کشورهای منطقه بود (1667480) (alef-9)
 
مریلا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۲۲:۰۲
کاملا درست است.
احمدی نژاد اصلا در مورد موضوعات روز صحبت نمی کرد و فقط دست بر روی موضعات هیجانی و ملتهب می گذاشت و بدون داشتن راهکار و درک درست از عواقبش آنها را مطرح می کرد. (1667614) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۰۶:۳۷
گلمبه و سلمبه بود و بعضی از جملاتش رو خودش هم نفهمید ،
چه برسد به اوباما. (1668673) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۲:۲۱
چقدر با تکلف صحبت کرد!
خوب سخنرانی نکرد فرصت سوزی بود. (1667481) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۳:۱۵
یکی از ویژگی های سخنرانی آقای روحانی کوتا بودن آن بود.
برخلاف سخنرانی های احمدی نژاد که همیشه بسیار طولانی و گاهی خسته کننده بود. (1667484) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۴:۵۲
زیاد فرقی با احمدی نژاد نداشت (1667486) (alef-9)
 
سیدمهدی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۵:۰۷
سخنرانی اوباما نسبت به روحانی مثبت تر بود (1667487) (alef-9)
 
مجید
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۵:۱۲
عالی بود دکتر
همین که اسم هیچ کشوری رو نیاوردید ولی در عین حال همه جنایتکاران را محکوم کردید
این که گفتید فناوری هسته ای ایران به تولید انبوه رسیده و تعلیق آن گذشته است
همین که همه جهان را به سمت و سوی صلح ودوری از تبعیض و جنگ فراخواندید
ممنون (1667488) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۱۱:۱۶
توی بحث هولوکاست هم احمدی نژاد اسم هیچ کشوری رو نبرده است.

فقط دو سوال پرسیده شده است.

1. آیا در اروپا هولوکاست توسط هیتلر انجام شده است؟
2. اگر هولوکاست شده ، چه ربطی به مسلمانان و فلسطینیان دارد؟

اسم هیچ کشوری برده نشده ، درست مثل روحانی.

و روحانی هم درست مثل احمدی نژاد. (1668694) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۵:۴۷
واقعیتش اوایل سخنرانی،خیلی به دلم ننشست ولی خداوکیلی اواخرش عالی بود.اصلا خود بیست بود.درکل خوب بود...فقط اینکه آقای ظریف تو سخنرانی اوباما حضور داشتن ولی جان کری تو سخنرانی آقای روحانی نبود،خیلی بهم برخورد! کلا بهم ریختم! (1667489) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۳:۴۶
بایدن که بود مقامش از کری بالاتره که (1667558) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۲۰:۱۴
بایدن دقیقا کجا نشسته بود؟!!!!!!! (1668275) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۱۱:۴۷
چی میگی شما دوباره ویدیو را نگاه کن. حتی خانم سامانتا پاور سفیر آمریکا در سازمان ملل هم نبود و فقط معاونش بود. (1668696) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۸:۳۳
از اول معلوم بود خبری نیست و ایران دنبال رابطه با امریکا نیست اوباما صاف حرفاش رو زد ولی ما بازم در لفافه حرف زدن و بازم حرفای قبلی را تکرار کردندما هم قدر این اوباما که نسبت به بوش و امثالهم خیلی دموکرات تر و عاقلانه حرف میزند را از دست میدهیم و دلخوش روسیه و چین هستیم که 10 برابر امیرکا به ما ضرر زده اند (1667492) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۵۳:۰۱
عزیز من، به حرف زدن که نیست.

آمریکا اگه راست میگه اول تحریم ها رو برعلیه ایران برداره، بدهی های ایران و دارایی های بلوکه شده ایران رو بده، دست از حمایت از تروریست ها و منافقین برداره و دهها مورد دیگه تا ثابت بشه که این حرف ها الکلی نیست و بهش پایبندند (1667591) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۴۲:۵۳
عزیز من حالا که ما همون حرفم نزدیم ما عمل کردیم؟؟؟؟؟؟این قضیه مثل دو طرف هست که در دعوا فقط حرف خودشان را میزنند و هیچ کدام کوتاه نمی ایند و این وسط ما به روابط امریکا نیاز داریم نه انها به ما الان که اوباما خیلی صریح حرف زد ما هم باید صریح حرف میزدیم میگفتیم ما 20 درصد دنبالش نیستیم فردو رو تعطیل میکنیم و .....نه که دوباره همان حرفهای قبل را تکرار کنیم عزیز من اول دو طرف حرف هم را وقتی فهمیدند بعد مراحل بعد ما وقتی جواب درستی ندهیم بقیه گزینه ها هم رخ نمیدهد بعدم قرار نیست ما امریکا رو عوض کنیم مگر انها به ما میگویند چرا از فلانی حمایت میکنی یا نمیکنی و ....ما می خواهیم با امریکا رابطه داشته باشیم چکار داریم امریکا در سیاست خارجی چکار میکند اگر میخواهید امریکا را عوض کنید تا 1000 سال دیگه هم رابطه نخواهید داشت (1667896) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۲۳:۳۷:۰۴
دوست عزیز! بگذار اموال ملت ایران بقول شما بلوکه شده در دست آمریکا باشد .حداقل خیالمان بابت آن مقدار اموال نقد و غیر نقد راحت است.اگر به ما برگردانند امکان دارد مثل بقیه ثروتمان دود شود و به هوا برود.همان بهتر که قرض بابای معتاد دست همسایه سالم اما زورگو باشد (1670534) (alef-13)
 
saeed
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۸:۳۹
خدارو شکر به چند دلیل.
1)سالن خالی نبود
2)به کشوری توهین نشد
3)لحن دکتر دیپلمات و مودبانه بود
4)در کل خوب بود
امیدوارم مشکلان ظرف همین چند روز مرتفع شه (1667493) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۳۶:۰۸
درسته ولی ظرف چند روز؟؟؟ (1667579) (alef-10)
 
saeed
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۶:۳۵:۳۵
بابا آروم، چه خبرته ظرف چند روز؟ (1667665) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۹:۳۷
زیاد دلخووش نباشید با این صحبتها تا 30 سال دیگه هم همینطور هست (1667775) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۲۸:۴۱
مگه شما و طرفدارای جلیلی همچین آرزویی بکنین . مشکلات به کوری چشم دشمنان روحانی به زودی مرتفع خواهد شد ان شاء الله (1669476) (alef-13)
 
میرحسین از مشهد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۹:۰۷
در مجموع به نظرم بد نبود
همین که مث خاتمی که گفت گفتگوی تمدن ها اینم گفت جهان علیه خشونت قابل توجهه
امیدواریم که اثرش رو زودتر ببینیم
ولی بازم کلی گویی زیاد داشت که البته طبیعیه.محتاطانه بوده
انشالله تو روز های اینده چیزهای بهتری ببینیم (1667494) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۹:۲۸
به قول خارجی هاso-so یا همون 50-50
سعی کرد نه سیخ رو بسوزونه نه کبابو
پالسهایی هم داد
هر چند ابشون زیاد به متن نگاه میکردن و البته متن هم بسیار ٍثقیل بود. موندم انگلیسی این متن رو میشد فهمید یا نه!!
به هر حال همینکه حرفاش دلار رو گرون نمیکنه خوبه!! .خدایا کار و آرزوی ما به کجا رسیده!! توقعاتمون چی شده!! خدا خودش بهمون رحم کنه (1667495) (alef-9)
 
milad
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۱۹:۵۸
خوب بود امیدوار کننده بود ولی من به شخصه انتظارم بیشتر بود-----ولی انصافا وقتی با اون مرد قبلیه که رئیس جمهور ایران بود مقایسه میکنم میبینم زمین تا آسمون فرق دارن اینا (1667496) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۳۴:۵۵
مرد قبلی رو عالی اومدی ، به هرروی دوستان به گمان من سخنرانی خوبی بود و انتظار بیشتری از آن زیاده خواهی است . به امید اقتصادی آرام (1667576) (alef-10)
 
سيد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۴۸:۱۱
باسمه تعالي، بسيار عالي بود ، اميدواريم اوباما برسر حرفاش باشه. (1667715) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۱۵:۰۲
حرفاش مثل مرد قبلی بود.

جوگیر شدن هم حدی داره؟ (1668709) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۰:۰۴
دوستان افراطی بدونند که الان موقع تند کردن آتیش انتقاداتشونه زیرا که تا 2 سال دیگه اثری ازشون تو کشور نمیمونه خاکسترشون رو باد میبره (1667497) (alef-10)
 
آرمان
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۱:۴۸
درود بر دکتر روحانی اعتدالگرا و میانه رو...واقعا سخنرانیشون خیلی خوب بود.

کاش دوباره شما هم میگفتید آن کسی که هولوکاست را انکار میکرد دیگر رفته است و جمهوری اسلامی ایران منکر این فاجعه نیست! و ایکاش زمان سخنرانی حسین باراک جز دکتر ظریف عزیز شما هم حضور داشتید..ولی خوب ایشان اندازه کافی در حد اعتدالگرایان(نه اصلاح طلبان چپ) بر روی صلح و آزادی و اعتدال و حقوق بشر در خاص و عام تاکید خوبی داشتند.
روحانی مچکریم. (1667498) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۱۸:۲۱
هیچ کسی از جمله احمدی نژاد هولوکاست رو منکر نشده،

فقط دو تا سوال پرسیده

1. آیا در اروپا و در جریان جنگ جانی دوم یهودی سوزی (هولوکاست) صورت گرفته ؟
2. اگر هولوکاست صورت گرفته ، چه ربطی به مسلمانان و فلسطینیان دارد؟

کجای این دو سوال بوی انکار هولوکاست رو میده؟

کمی مطالعه هم بد نیست. (1668719) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۱:۵۲
طبق معمول مبهم و دارای کلی گویی بود . باید ببینیم آخرش چی میشه. (1667499) (alef-10)
 
علی انصاری
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۴:۰۶
امروز روحانی می بایست در ضیافت ناهار سازمان ملل شرکت می کرد. به نظر من این یک قدم به عقب بود.هرچند افراطی های داخل را شاد کرد. ولی ما نباید روی گشاده که از آموزه های دینی ما هم هست و بسیار مناسب و انسانی است را قربانی برداشت های افراط گرایان کنیم. به امید دنیایی بدون از خشونت. (1667502) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۳۳:۳۰
اگر شرکت می کرد همین فردا با فوتوشاپ دوستان گرام!! عکس هایی رو درست می کردن که ایشون داره مشروب می خوره و تو بزم مشروب خوری بوده!!!
از یاد نبریم که در مملکت ما عده ای هستند که منافع خود و حزبشون رو به منافع مملکت ترجیح می دن. و اگر در اخبار نگاه کنید کم سعی در خراب کردن وجهه دولت ندارند. نمونه بارز اقای حداد عادل که کم مونده از تعویض راننده خصوصی وزرا هم انتقاد کنه و تهدید کنه دولتیان رو.
در این شرایط هیئت ایرانی بهترین کار رو کرد. آرامش را رعایت کرد و ملاقات مقامات رو در حد وزیر امور خارجه در حاشیه نشست 5+1 ترتیب داد که با سخنرانی اقایان اوباما و روحانی انتظار جو ارامی میره (1669975) (alef-13)
 
معصومه
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۷:۱۶
آقای روحانی به خاطر مواضع اصولی و انقلابیتان سپاس گزارم (1667504) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۷:۴۲
سخن رانی خیلی منطقی و آرام بود. اما نکاتی که بهش اشاره شد به نظرم یک سری جملات و حرفای کلیشه ای بود! (1667505) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۲۹:۲۰
بن مايه سخنان در همان قالب سخنراني هاي هشت ساله رئيس جمهور سابق است و مبتني بر انتقاد از روابط و نظم حاكم بر جهان و به شكل صريح و بدون ذكر نام انتقاد از اقدامات امريكا و توصيه به عدالت و اموزه هاي مذهبي و انساني و حكومت صالحان بر عالم به همراه توصيف شرايط و وضعيت فعلي در منطقه كه ماحصل اقدامات غرب و امريكا مي باشد و مطالبه نگاه و جايگاه برابر در تمامي سطوح براي كشورمان، تنها تفاوت مفهومي با متن هاي احمدي نژاد در همان اعتدال يا معتدل بودن ان و تعميم ديدگاهها به عنوان مطالبات انساني همه كشورها است! (1667506) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۶:۴۸
بخش های نخستین سخنرانی که کلی نگری به مسائل جهانی بود یاد اور سبک سخنرانی های احمدی نژادی بود.انجا که رفت روی ان حرف تکراری که همه گزینه های روی میز است سخن ملموس تر و واقع گرایانه شد. (1667513) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۳۷:۱۶
شاید نویسنده این بخش های مشابه یک شخص بوده باشد. (1669506) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۳۸:۰۶
من که هم لذت بردم هم افتخار کردم

درود بر چنین رییس جمهوری (1667516) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۲:۲۵
معلوم شد امیدی به روحانی نیس!! (1667525) (alef-10)
 
اعتدال...
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۵:۵۳
چیزی که باید شنیده میشد, شنیده شد, حالا ببینیم اوباما با این ادبیات چه میکند...
متن عالی بود نتونستم اجرای آقای روحانی رو ببینم, معنای دیگه ای رو برای "اعتدال" نمیتونم متصور باشم, امیدوارم این کلمه در زبان آنها جایی داشته باشد... امیدوارم... (1667531) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۴۸:۳۱
یه رییس جمهور با کلاس و با پرستیژ بعد از محمود دلنشینه (1667535) (alef-10)
 
فرهنگی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۰:۴۳
اولش کمی ثقیل وپراکنده صحبت کردند امادرادامه بسیارخوب مسائل راشرح وبسط دادنددرموردتحریم هاحق مطلب رااداکردندامیداست که تندروهای دوطرف قضیه هرگزموفق نباشند. (1667537) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۲:۱۵
باید متفاوت تر صحبت میکرد. بعضی فرصتها را از دست دادند ایشون. تا تنور داغ بود باید نان را میچسباند و افراطیون دو طرف را در مقابل کار انجام شده قرار میداد. (1667538) (alef-10)
 
محمد رضا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۳:۱۰
بد نبود . ولی انتظار کمی بیشتر بود . به هر حال رویکردها از طرف ایران و امریکا تا حدودی تغیر کرده که این در صحبتهای هر دو رییس جمهور مشهود بود . همین که ادبیات گفتمان دیپلوماتیک هر دو کشور ملایم و خالی از تهدید بود می توان نتیجه گرفت که مسایل و مشکلات رو به اعتدال است . امیدواریم در داخل کشور عینک بد بینی کنار گذاشته شود و اونهایی که تریبونهای پر مخاطب در اختیار دارند کمی صبور باشند . اینشاالله . (1667540) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۴:۳۵
به قول یکی از دوستان سخنرانی ثقیلی بود. بهتر بود سرراست و ساده صحبت میکرد چون در جهان انگلیسی زبان ثقیل صحبت کردن پسندیده نیست. (1667542) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۸:۰۹
به فرض اگر خود را بجاي مخاطبان اين سخنان قرار دهيم :: بن مايه ان فرق چنداني با متن هاي خوانده شده در سنوات قبل توسط رييس جمهور سابق نيست فقط كمي با اعتدال تر و مودبانه و البته انتقاد صريح بدون ذكر نام امريكا و...به همراه درخواست حقوق برابر و همان درخواست مديريت جهان از زاويه اي ديگر و ارشادات مذهبي و وعده حكومت صالحان..در نتيجه براي مخطبان اصلي( امريكا و اسرائيل و غرب..)اگر بر همان مواضع وديدگاههاي قبلي خود لايتغير ايستاده باشند صرف اين سخنان تفاوتي با قبل نخواهد داشت.   (1667545) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۸:۴۱
به جای چسباندن نان خمیر افتاد ته تنور و سوخت! (1667546) (alef-10)
 
صیاد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۱:۵۸:۵۳
ای ول بابا سربلندمان کردی خدا سربلندت کنه . خیلی متشکرم دکتر جان (1667547) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۰:۳۷
اصلا انتظارات را برآورده نکرد این سخنرانی. فکر میکنم خیال نتانیاهم را هم حسابی راحت کرد. فرصتی بود که درست استفاده نشد. (1667554) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۰:۵۴
خدارو شکر می کنم که نه مثل احمدی نژاد بی ادبانه و تند خو و نه مثل خاتمی منفعلانه و مخاطب زده نبود...

اقتدار و صلابت عاقلانه ی روحانی واقعا برام جذاب بود...

خدا حفظش کنه (1667555) (alef-10)
 
ف
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۲:۴۷
الان ميتوانيم در همه جا با افتخار بگوييم من ايراني ام و مورد تمسخر قرار نگيريم. (1667557) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۴:۰۶
حتی اصولگرایان هم داشتند درباره نحوه ملاقات با آقای اوباما گمانه زنی میکردند و نه درباره اصل آن. با این وجود آقای روحانی در ضیافت شام دبیرکل غایب بود، از ملاقات با اوباما خودداری کرد و در سخنرانی خود زیاد کلی گویی داشت. خیلیها مایوس شدند و خیلیها که باید مایوس میشدند امیدوار شدند. (1667559) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۱۷:۲۹
13 سال لجاجت در برابر سخنان رئيس جمهور اسبق ايران بالاخره جاي خود را به ندبير و اميد داد .
اما كاش يك نفر جواب اين عقب ماندگي هاي ناشي از يك دهه تاخير در گفتگوي مستقيم و عقلاني و صلح طلبانه را بدهد .

پ ن :‌روي سخن من تماما" با لجوجان داخلي است ، آنها كه "گفتگوي تمدنها" را ذلت در برابر غرب مي دانستند (1667564) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۲۶:۲۵
اصلا از تاريخ و فرهنگ ملت ايران در راستاي صلح و همدلي حرفي نزد.دلم براي كورش سوخت كه 2500 سال پيش به پشتوانه فرهنگ و تمدن بزرگ ايرانيان حرفهايي گفت كه تا ابد بر سر در سازمان ملل نقش مي بندد اما دولمردان امروزي ما در فلسطين و بحرين و ...! فقط اميدوارم پايانش خير باشد.. (1667570) (alef-10)
 
از هلند
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۲۶:۳۵
مواضعش در مورد مسایل :

- ایران هراسی
-اسلام هراسی
- مظلومیت مردم فلسطین و بحرین
- جنایات رژیم جعلی اسراییل
- حق ایران در مساله هسته ای
- صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران
- رد شدید تحریم ها
- جواب ندادن زور
- محکوم کردن ترور دانشمندان هسته ای ایران
- کمک تسلیحاتی مدعیان غربی به صدام و طالبان
- و...

بسیار عالی و پخته و پر مغز بود که با درایت سیاسی و به زبان سیاسی بیان شد. (1667571) (alef-10)
 
بنده خدا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۳۵:۴۳
سلام
حرفهایی بسیار متین و منطقی بود و عینا همان مواضع محکم جمهوری اسلامی ايران بود که قبلا هم توسط رئیس جمهور قبلی اعلام شده بود.
دوستانی هم که خیلی احساس تفاوت میکنند بهتره یک سری به سخنرانی های قبلی بزنند. مفاهیم و محتوا فرقی نداره این احساس دوستان است که فرق کرده!
کار دشمن دشمنی است و البته درکار خودش وجدان کاری داره اما آیا ما دوستان کارمان دوستي هست؟
اگر کسی گمان کند که حکومت فعلی آمریکا (دقت کنید حکومت نه دولت آمریکا) با جمهوری اسلامی ذره ای هم عقیده و مهربون بشه سخت در اشتباه است و البته متاسفانه تاوان این اشتباه را باید به تلخی پس داد.
توصیه می کنم با استحکام در مقابل دشمن بایستید گول چند کلمه ظاهرا نرم‌افزار را نخورید.
دشمن در هر شرایطی با تاکتیک جدیدی وارد میشه و فقط ضربه می زنه. گول نخورید. ساده لوحي کافیه! (1667577) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۴۷:۳۲
هرچی آقای شریعتمداری بگه!!!! (1667586) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۲:۵۴:۱۱
بدبخت مترجم‏هایی که این متن رو ترجمه کردند
خدا میدونه تو ترجمشون چی تحویل دادند (1667592) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۴۷:۳۰
نگران نباش دوست من. به خاطر اینکه مترجمان دست در گفته های اصلی نبرن(همان کاری که ایران در گفته های مقامات روسی کرد) متن انگلیسی از مقامات هر کشور گرفته می شه.
در واقع این متن اول انگلیسی طراحی شده و در کنارش فارسی اون هم نگارش شده! (1670009) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۰۸:۰۱
اوباما چند قدم اومد جلو ما یه گام لرزان برداشتیم تازه توی ضیافت نهار هم روحانی شرکت نکرد به نظرم خیلی سخنرانی جالبی نبود
اقای روحانی امکان اینکه همه گروه ها رو بشه راضی نگه داشت نیست بالاخره تصمیمت رو بگیر نمیخای رابطه برقرار کنی راحت بگو (1667606) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۳۲:۱۳
خياي در لفافه و پر تكلف وپيچيده (1667615) (alef-10)
 
hossein
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۴۱:۵۸
ایران باز هم حرف حق زد و باز غرب سنگ می اندازد من کانادا هستم امریکا اصلا مرض دارد با مذهب دشمنی دارند (1667618) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۴۳:۱۸
فرصت سوزی کردید ظاهرا امریکاییها حاضر شدن غیر رسمی گفتگو کنن ایران گفته پیچیده است و شانه خالی کرده. (1667619) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۳:۴۸:۴۴
آقا من نمیدانم چرا همه سیاستمدارهای ما طلب کارند و فکر میکنند اونجا دارن اعلامیه حقوق بشر میخوانند. در مقایسه به تن صدا و مطالب اوباما اصلا قابل مقایسه نبود . اوباما خیلی مسلط بود و در آرامش و با ملایمت مطلق حرف زد نه ناراحت بود خیلی ریلکس بود کاش سیاستمدارهای ما هم یاد بگیرند . (1667623) (alef-10)
 
هومن
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۶:۰۸:۳۸
من به شخصه انتظار سخنان بهتر و كاملتري داشتم.خيلي كلي گويي و همون مواضع قبلي عينا تكرار شده بود.اميدم كم كم داره به ياس تبديل ميشه.من نرمش قهرمانانه نديدم اما تنها تفاوتش رعاييت ادب و متانت خاص ايراني بود كه تو دوره احمدي نژاد كلا فراموش شده بود. (1667648) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۶:۱۱:۰۹
از رییس جمهور ایران که فردی ولایتمدار و مردمی و با تدبیر ایرانی است جز این انتظار نمیرفت ، خسته نباشی پرزیدنت (1667649) (alef-10)
 
ف
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۶:۱۳:۴۰
به نظرمن خیلی خوب بود باید طوری حرف زده میشد که طرف مقابل هم فکر نکند ایران خیلی تحت فشار است وهر شرایطی راقبول میکند.به قول معروف از هول حلیم بیفتیم تو دیگ ......نرمش قهرمانانه. (1667651) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۶:۲۳:۳۸
فکر کنم دلار دوباره بره بالا با توجه به حرفای سیف یه دویست تومنی هم گرونتر از قبل بشه (1667660) (alef-10)
 
saeed
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۶:۳۳:۲۰
بسیار عالی، سخنان زیبایی بود، البته دوستان فراموش نکنند که فعلا فقط سخن است (1667664) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۰۸:۰۰
موندم چرا اینجور متن ها رو چرا اینقد پیچیده می نویسن؟ وقتی ترجمه بشه به انگلیسی که دیگه اصلا قابل فهم نیست!!نه خوب سخنرانی نکرد متن خوبی نبود (1667675) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۲۴:۴۱
چند دقیقه اول صحبت های آقای روحانی بیشتر خطابه روی منبر بود ولی بعد از آن مقدمه نسبتا طلانی عیر ضروری عالی بود (1667684) (alef-10)
 
محمد از قم
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۲۹:۱۰
نیکو امّا غیر عملی! (1667692) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۳۳:۳۶
رفع و مبارزه با خشونت و افراطی گری در دنیا درست است و کسی هم در حرف با آن مخالفتی ندارد. ولیکن در ایران چطور؟ حداقل در هشت سال گذشته ما قهرمان خشونت و افراطی گری بودیم و هنوز هم گرههایی دنبال آن در داخل هستند. (1667695) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۴۲:۰۸
من نمیخوام بگم سخنان روحانی بد بود ولی متعچبم که چرا آقای روحانی و اکثر مسئولین ایرانی هیچ فرقی بین سخنرانی در یک مسجد و سخنرانی در یک نهاد بین اللمی با مستمعین خارجی قایل نیستند و در سخرانی هاشون در مجامع بین الملی بجای اینکه کلمه به کلمه متن سخنرانی را حساب شده ، کاربردی ، شفاف و در ربط با موضع انتخاب کنند شروع میکنند به خطبه و حدیث و کلیات درهم برهم فلسفی (1667704) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۷:۵۸
اون مملکتی که ملتش از دولتش فهمیده تر باشد حتما دیکتاتوری است. این را همه ما فهمیدم من نمی دانم چرا رئیس جمهور با ده تا مشاور معاون یکی بهش نگفت آقا یک چیز بنویس ملت دنیا بفهمند ما فارسی اش را هم سخت فهم میکردیم آخر چرا. (1667772) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۲۰:۱۸
من متن سخنرانی را که در بالاست خواندم، نمی دانم چرا می گید مبهم، درهم برهم یا فلسفی بود، یا انگار فلسفه و ایده ئولوژی تاثیری در اتفاقات جهانی ندارد! البته ممکن است بتوان حرفهای عملی تر زد ولی اندکی پرداختن به فلسفه و جهانبینی نیز لازم است،‌ خود اوباما هم در شروع در مورد سازمان ملل و امید صلح جهانی حرفهای فلسفی زد! دیگه از این طرف بومم نیافتیم

بعدشم این حرفها از دو طرف حرفهای رسانه ای است مهم اینه که در عمل چه حرفها و اقداماتی صورت گیرد (1668487) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۵۲:۰۵
بازم بیانیه خواندن به روشی دیگر ما با این حرفها هیچ وقت با امریکا به نتیجه نمیرسیم بیخود نیست اوباما هم گفت این یک شبه حل نمی شود چون ما نمیخواهیم به امریکا نزدیک شویم وقتی هم نخواهیم انها هر کاریم کنند ما نمی توانیم به انها برسیم این خیلی طبیعی هست انها نیازی به با ما بودن ندارد چون جهانی زیر دست انهاست این ماییم که با مذاکره و روابط با امریکا نیازمندیم ن تعجبم در این هست چرا با عراقی که این همه جوانان ما رو شهید کرد و اون همه جنایت کرد بر علیه ما گاز شیمیایی زد الان باهاش این همه مراودات داریم و ...چرا نمیخواهیم یکبار برای همیشه به این دشمنی با امریکا پایان دهیم مطمن باشین با این فرصت سوزی ها تا 30 سال دیگه هم همینطور بوده که هست
اوباما گفت ما دنبال تغییر رژیم نیستیم و خیلی صریح حرف زد و هیچ تهدیدی نکرد برعکس گفت وزیر خارجش هم دستور داده که موضوع هسته ای مذاکره کند ما باید از این حرفها استفاده میکردیم و رئیس جمهور در این رابطه صریح حرف میزدند نه چیزهای دیگر دوباره بیانیه خواندن (1667721) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۷:۵۶:۵۶
بعد بدتر هر که آيد بهتر است عاقبت اين بهتر و آن بدتر است (1667735) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۰:۱۰
چه کسانی از گفتمان ایران با دنیا عصبانی و نگرانند و ایران را همیشه در بحران و تنش می خواهند
آنانی که یکشبه میلیارد شده اند . آنانی که از دلال بازیها میلیاردها برده و خورده اند . آنانی که در امارات و سایر نقاط دنیا دفاتری دارند و کالاهای مورد نیاز را وارد میکنند و از این وضعیت حسابی میخورند
ملت باید هوشیار باشند آنانکه از امریکا لولو ساخته اند تا به غارت ملت خود بپردازند (1667744) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۰:۳۸
آخه فلسطین چه ربطی به منافع ملی ما دازه؟!!!! (1667745) (alef-10)
 
امیرعلی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۲۳:۳۳:۰۸
به همون دلیل که اسرائیل جزء منافع ملی آمریکا حساب میشه. در ضمن یکم مطالعه داشته باشید ربطش رو میفهمید! هر کشوری در منطقه خودش باید دارای اهرمهای فشار و قدرت باشه فلسطین، لبنان، سوریه اهرمهای ایران هستند همانطور که ترکیه، عربستان و ... هم اهرمهای مخصوص به خودشون رو دارند!

روحانی متشکریم!!! (1670530) (alef-13)
 
فضل
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۲:۴۸
صلح در دسترس است . روحانی متشکریم (1667751) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۴:۲۸
درمجموع فرصت سوزی بود بهترمیشد استفاده کرد حرف جدیدی نزدومواضع گذشته را تکرارکرد (1667758) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۰۷:۳۹
جمله بندي پيچيده و سنگيني براي شنونده فارسي زبان داشت و موضوعات به شكل پراكنده گفته شد! حال چطور اين متن به زبانهاي ديگر دنيا ترجمه شده كه مفهوم باشد و بتوانند پيام ايران را درك كنند معلوم نيست..هر چند ترجمه ان به زبانهاي ديگر حتمأ همانند يك گزارش انتقادي و توصيه اي خبري در يك مقاله و روزنامه خواهد بود. (1667769) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۵۰:۱۰
موضوعات پراکنده نبود. اتفاقا نظم خوبی داشت.
در مورد ترجمه هم که متن انگلیسی رو خود دولت ها به سازمان ملل تحویل می دن و از روی همون متن خوانده می شه تا اینکه اشتباه مترجم باعث سو تفاهم نشه!
پس نگران ترجمه نباشید. باقی کشورها هم که گفتار انگلیسی رو داشتن و از اون تبدیل رو انجام دادن.
در مورد درک پیام هم که اگر یک سر به گفته های مقامات خارجی بزنید همه درک کرده اند و گفته اند که انتظار همچین گفتگویی رو نداشتن و اوضاع رو مثبت ارزیابی کردن (1670011) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۲۱:۵۳
در اميختن حقايق حاكم بر روابط بين الملل و حتي روابط اجتماعي با مباحث فلسفي و عرفاني و مذهبي بيشتر براي دانشگاه ها و فرهنگ سازي در بلندمدت خوب است و نتيجه ملموسي در پي نخواهد داشت،در اين سطح بايد به دنبال تعامل يا راه كار براي بررسي و تغيير مصداق ها و مسائل در حوزه هاي درگيري و اختلاف بود.  (1667807) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۲۳:۳۰
انتظارم از روحانی بیشتر از این بود. چون توان سخنوریش بالاست . ولی راحت صحبت نمیکرد . احساس کردم متن چند بار تصحیح شده چون انسجام نداشت. ولی خوشبختانه اثر تقریبا مثبتی در افکار عمومی جهان داشت. (1667812) (alef-10)
 
ساران
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۲۵:۴۵
من فکر میکنم سخنرانی آقای روحانی همان سخنرانی آقای احمدی نژاد بود با ویراستاری توسط یک ویراستار حرفه ای. ایشان می توانستند از اختیارات تفویض شده استفاده بهتری نموده و بیشتر بر جزئیات و خواسته های ملی به صورت بسیار روشنتر صحبت کنند. (1667819) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۲۶:۰۷
خدا را شکر می گوییم که بعد از سالها با گفتمان صلح و اعتدال با دنیا سخن گفتیم و از این گفتمان احساس غرور کردیم، نه خجالت!
و خدا همه ما را به راه راست هدایت کند تا به وعده الهی که فرمود: «و لقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون» نزدیک تر گردیم. ان شاء الله. (1667822) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۳۴:۴۰
متاسفانه بر خلاف سخنرانی اباما لحن دکتر روحانی خیلی آشتی جویانه نبود. به نظرم ژست های ضد امپریالیستی هیچ کمکی به بهبود اوضاع نمی کند. از دست دادن این فرصت ها ضرر هنگفتی به منافع ملی خواهد زد. اما باید اذعان کنم که از طرفی روخانی مجبور هست که حرف هاش را با بلندگوهای داخلی برای پرهیز از خرابکاریهای افراطیون تنظیم کند. (1667859) (alef-10)
 
کارمند
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۳۶:۴۱
متاسفانه سخنرانی آقای روحانی انتظارات را برآورده نکرد... انتظارات فراتر از این بود.... (1667869) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۴۵:۰۱
جالبه!! کل دنیا جز اسرائیل که از سر زور داره چرت و پرت می گه می گن کل این گفتار دارای سیگنالهای مثبت بود و ما در این حد انتظار نداشتیم!!
اونوقت انتظار مردم ما چی بود؟
ایشون باید میومد میگفت ما غلط کردیم هر چی میخواین چشم تحریم نکنین؟ یا اینکه از همون کرسی می گفت جون مادرتون با ما دوست شین؟
ایشون با صورت واضح پالسهایی رو فرستادن. یک سر به صحبت سران کشورها بزنید بعد از این سخنرانی.
درسته که در 8 سال گذشته کشور به قهقرا رفته و نابود شده اما اینکه ایشون از موضع عجز صحبت کنن در واقع ذلتی می شه برای ما مردم ایران.
ایشون با صحبت هاشون علاوه بر اینکه از عزت ایران و ایرانی گفتند، به تمامی کشورها هم پالس صلح و دوستی فرستادن! چیزی که امروز نتانیاهو رو دیوانه کرده بود!
لطفا بنویسید که چه انتظاری داشتید از سخنان ایشون؟ چه چیزی رو زیاد گفتن؟ چی رو کم گفتن؟
با تشکر (1670002) (alef-13)
 
مجتبی از اصفهان
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۴۲:۰۷
متن متین وسخنان حکیمانه ای بود که جز این انتظار نمی رفت (1667892) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۸:۴۹:۳۹
دو صد گفته چو نیم کردار نیست.
مردم خواهان رفع مشکل رابطه هستند و روحانی می گوبد دنبال افزایش تنش نیستیم
!!!!! (1667929) (alef-10)
 
حکیم
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۱۶:۰۶
هر چه قدر سخنرانی اوباما شفاف و روشن و با مواضع محکم بود روحانی پیجیده و غیر شفاف سخنرانی کرد.

به نظرم از نظر محتوا تکرار سخنرانی های قبلی روسا در سازمان ملل بودو فقط ادبیات و لحن آن فرق داشت نکته جدیدی نداشت.

فکر کنم روحانی آچمز شده است و انگونه که می گویند نیست و ایشان اختیار و اجازه صحبت شفاف و تماس با مقامات آمریکایی را نداشت لذا سنخرانی بی خاصیت شد.

افسوس که این فرصت هم رفت.
گذشت زمان فقط به ضرر ایران است چون در زندان تحریم ها است.
در آینده قدرت چانه زنی ما کمتر خواهد شد و اگر قرار باشد به مذاکره برویم در موضع ضعیف تری قرار خواهیم داشت. (1668048) (alef-10)
 
امین ع.
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۰۶:۰۰
جناب حکیم

به نظر من ایشان خیلی شفاف و با وقار صحبت کردند به طوری که هر نوجوان و یا جوان ایرانی زیر دیپلم هم حرفهایشان را فهمیده است.

چه زیبا از حق ملت ایران دفاع کردند حتی از حق ملت فلسطین هم دفاع کردند که به گمانم برای اسراییل ناخوشایند بوده است.

اسراییل بدنبال یک فرصت برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران است که الان دیگر بهانه حمله با این صحبت روحانی از میان رفته است چراکه روحانی گفت ایران صلح طلب بوده و خواهد بود.

الان در هفته دفاع مقدس بسر می بریم آیا ایران در 8 سال جنگ با صدام یزید جز به دفاع از منافع و کیان کشور به چیز دیگری فکر می کرده است.آیا کل دنیا از غرب و شرق پشتیببان صدام نبوده اند آیا ایران قربانی بمب شیمیایی نشده است.
آیا آمریکا در آن زمان لال بوده که هیچ اعتراضی به بکار گبری بمب شیمیایی علیه ملت ایران نکرده است.


روحانی همان رزمنده سابق پیرو خط امام و رهبری است (1669401) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۲۲:۵۲
تکراری و بدردنخور (1668072) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۲۹:۰۸
به نظر من ما از رابطه تفسیر درستی نداریم،‌ هر کشوری چه آمریکا و چه ایران در هر زمان و شرایطی به دنبال منافع خود است، در برخی شرایط منافع دو کشور هم راستاست و نباید پیشاپیش امکان هر نوع منفعت دو جانبه را سد کرد.
ما آنقدر به رابطه بار ایده ائولوژیک دادیم و آنرا تابو کردیم که براحتی نمی توانیم این تابو را بشکنیم، امیدوارم این تابو به زودی شکسته شود تا ما با کلیه توان و امکاناتمان وارد بازی های سیاسی جهانی شویم (1668099) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۳۰:۵۹
حرفا و اینا به کنار
تیپ روحانی و وقارش برای من دوست داشتنی بود (1668103) (alef-10)
 
KAMRANI
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۰۹:۳۸:۱۵
به نظر من اولا نبايد اينقدر پيچيده سخنراني کرد بايد ساده وبا صراحت صحبت
کردو با استفاده از جملاتي که بر مبناي حقوق ملت ايران است جلو رفت
ديگه با يد شعار دادن رو کنار گذاشت و واقع بينانه و در قالب ادب و متانت از
حقوق کشورمان دفاع کنيم به اميد اينده بهتر...... (1668125) (alef-10)
 
آشنا
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۲۴:۵۰
بیشتر روسا شرکت کننده در مجمع به کلی کویی می پردازند اما کدهای هم می دهند آقای روحانی هم این کار راکرد.شاید پیچیدگی متن هدف بوده تا آنها دنبال کد های ایران برای آینده باشند به نظرم هم امریکا و هم ایران باید در داخل به یک صدای واحد برسند تانتیجه کار آمد باشد. (1668289) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۲۶:۳۷
تقریبا همان حرفهای احمدی نزاد بود که بسیار مودبانه تر و بدون نام بردن از امریکا و اسرائیل بعنوان دشمن بیان شد.انتظارات مردم بیش از این بود.فرصت تغییر کوتاه است نمیتوان لاک پشتی پیش رفت (1668298) (alef-10)
 
رامبد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۰:۳۱:۵۰
عالی بود
روحانی مچکریم (1668322) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۳۶:۴۷
به نام خدا
در این سخنرانی شخصیت رئیس جمهور به طور کامل منعکس بود. ایشان در سی سال گذشته همواره همینطور بوده اند. خردمند، امیدوار، سازنده، و البته مودب و محافظه کار. به نظر می رسد بهترین نقطه را در پیوستار وادادگی و صلابت انتخاب کرده بودند. متن بسیار زیرکانه نوشته شده بود. کسانی که رئیس جمهور را تجدید نظر طلب می پسندند نا امید شدند . و کسانی که رئیس جمهور را استوار بر اصول و در عین حال با حکمت و سنجیده گو می پسندند امیدوارند و انتظار معجزه ندارند. برای ایشان آرزوی موفقیت دارم. (1668552) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۱:۵۱:۵۷
متاسفانه آن حسابی که ملت باز کرده بود خیلی زود بسته شد همان حرفهای تکراری و بی نتیجه .تا اهمیت سایر ملت ها برای مسئولین محترم کشورمان بیش از خود مردم ایران است چیزی تغییر نخواهد کرد.اگر آقای روحانی یک ملاقات چند ثانیه ای با اوباما داشت تاثیرش در جهان بسیار بیشتر از حرفهای تکراری و بی نتیجه گذشته بود.متاسفانه مسئولین ما در فرصت سوزی استادند و بدلایل نا موجه ضرر و زیان های زیادی به ملت تحمیل میکنند.من که از دولت امید و تدبیر ناامید شدم.باز هم تند روی در پوششی دیگر. (1668605) (alef-10)
 
هومن
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۲:۰۹:۴۰
همون حرفهای احمدی نژاد بود منتها همچین فلسفیش کرده بود که ما که فارسی زبون هستیم خیلیشو نفهمیدیم چه برسه به خارجی ها . من به روحانی رای دادم و دیشب اولین امتیاز منفی رو بهش دادم . (1668687) (alef-10)
 
کویر 395
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۳:۳۰:۰۹
آفرین بر روحانی واقعا لقب ستاره اجلاس برازنده ایشونه (1669059) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۰۴:۱۱
جاي خاتمي خالي بود.
روحاني خوب است. ولي روحاني خاتمي نمي شه. (1669208) (alef-13)
 
امین ع.
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۰۶:۱۱
باید به چنیین رییس جمهوری افتخار کنیم

دنیا باید بداند فرهنگ متمدن ایران اسلامی هیچگاه جنگ طلب و سلطه جو نبوده و در جنگ 8 ساله نیز جز به فکر دفاع از ناموس و وجب به وجب خاک زر خیز ایران سر بلند نبوده است.

رمز پیشرفت ایران سربلند . حفظ وحدت تمامی جناح های سیاسی در چارچوب قانون اساسی است.

امروز ایران چه از نظر نظامی چه از لحاظ علمی و مغز های متفکر و چه از لحاظ سیاسی بسیار مقتدرانه عمل می کند. و جز به فکر منافع ملی و حفظ ارمانها و پاسداری از خون پاک شهدای انقلاب اسلامی نمی اندیشد.

آمریکا هم بداند دیگر دوره سلطه پذیری و تهاجم نظامی به پایان رسیده است و تنها را ه حل مشکلات خاور میانه احترام به حقوق ملت ها در چارچوب قوانین بین المللی است.

انشا ءا... با ظهور منجی بشریت عدالت به معنی واقعی در دنیا پیاده شود و مستضعفین جهان طعم شیرین آزادی و پیشرفت را بچشند. (1669218) (alef-13)
 
>>>
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۰۷:۳۶
خواسته و منافع مردم مهمتراست یا اقلیت تمامیت خواه ! بیچاره ملت (1669224) (alef-13)
 
خسروسلجوقی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۱۶:۲۰
خدا را شکر امسال هم دشمن با حضور پر شکوه مردم در صحنه موفق نشد اثبات کند که ایرانی پشتیبان انقلاب خودش نیست ولی بیایید تا راهپیمایی سال آینده کمی به شعارها و رفتارهایمان تغییر ایجاد کنیم سی و چهار سال از شعار مرگ استفاده کردیم هر چند مرگ حاصل نشد و نخواهد شد ولی به تعداد دشمنانمان کم اضافه نکردیم
آیا با شعار درود بر مردم صلح طلب آمریکا و زنده باد صلح، عدالت و آزادی نمی توان کمی تفرقه در این جماعت ایجاد کرد
این شعار مرگ بنظرم با روح اسلام عزیز سازگار نیست و اسلام دین زندگی و صلح است.
همین رفتار و فرهنگ مرگ کم کم از دشمن خارجی به دوستان داخلی و دلسوزان انقلاب گسترش یافته است وقتی به مردی همچون یار یاور امام راحل و رهبر معظم از اینگونه عبارات استفاده می کنیم و کسی در این کشور بعد از گذشت سی و چهار سال مورد تعرض قرار می گیرد موجب آزردگی دوستداران انقلاب می شود هیچکس خالی از اشتباه نیست و بدلیل هر کوچکترین اشتباه بتوان براحتی کلمه مرگ را حواله کرد آیا ما نعوذ بالله جای خدا نشسته ایم که زندگی عطا می کنیم که حالا مرگ را هدیه می کنیم
حضرت آیت الله نوری همدانی و سایر حضرات بانی شوید و قبل از اینکه به سی و پنجمین سالگرد برسیم بتوانیم شعارهای عدالت و پیشرفت را بدهیم
یا علی
زنده باد صلح، عدالت و آزادی
زنده باد مردم آمریکای دوستدار عدالت
زنده باد مسئولین نقدپذیر
زنده باد مردم عدالت دوست
زنده باد (1128 (1669248) (alef-13)
 
حبیب
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۱۶:۵۶
لحن منفی سخنان رئیس جمهورمحترم،باشعارهای صلح طلبی واعتدال اومنافات داشت.ایشان برخلاف انتظارمردم ایران،همانند8سال گذشته ،تندروان داخلی رانمایندگی نمود.وملت مسلمان راازرهنمودهای ارزنده مقام معظم رهبری مبنی برنرمش قهرمانانه محروم کردوهماننداسلاف خویش فرصت سوزی نمود. (1669249) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۴۳:۴۲
صحبتهاي اوباما جذاب تر بود (1669339) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۵:۲۸:۴۹
رطب خورده كي منع رطب كند؟ (1669477) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۶:۰۰:۳۹
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ما، انچه البته به جايي نرسد فرياد است.. (1669581) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۶:۳۳:۱۰
چقد خوشحال بودیم و امیدوار به آینده بهتر چون فك میكردیم رئیس جمهور داره میره نیویورك تا با اوباما دیدار كنه.افسوس.الان همه افسرده شدیم.من یكی كه میخوام خودكشی كنم. (1669679) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۰۹:۰۰
تا دو بعداز نصف شب بیدار نشستم ....فقط شعار. ...چقدر سخت. ....نمی دانم چرا فکر می کنند فیلسوفانه تر حرف بزنند متمدن ترند......اوباما بسیار ساده روان بدون روخوانی.....حرفهایش را زد. ....ولی جناب دکتر. ....با اینهمه اختیارات. ....دوباره تکرار. .....،دلار گران شد. ....و من صبح خسته و نا امید سر کار رفتم. .....به همکارم گفتم سی سال شعار......فقط شعار. ... (1669912) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۸:۴۰:۰۸
نظرات خیلی جالب بود.
دوستان انتظار نداشته باشید که اقای روحانی به این زودی درخواست دیدار ریاست جمهوری امریکا رو بدن. زیرا:
1- جو داخلی برای این ملاقات اماده نیست. یک نگاه به انتقادات بعضی سیاسیون نظیر اقای حداد و اقای نقدی بندازید.
2- الان تازه اول کاره. اگر ایشون همین اول بگه ما آماده همه چیز حل کشورهای غرب باج خواهی خواهند کرد. پس ایشون هرچند که اماده دادن یکسری باج هم باشند نباید با شوق اینکار رو کنن که منتهی به باج خواهی بیشتر بشه. مثل دولت قبل که اقایون ذوق زده پیشنهاد تحویل اورانیوم غنی شده 20% رو کردن و غرب گفت خوب علاوه بر این 5% رو هم بده!!! در حالیکه اگر می گذاشتن این پیشنهاد از سوی غرب مطرح بشه شاید در همین جا به توافق می رسیدن.

به هر حال موضع اقای روحانی موضع روشنی بود. شکر خدا بعد از 8 سال با مقامات ارشد کشورهای درست درمون دنیا دیدار داشتند مقامات ما و این مایه خوشحالی است. نه اینکه با کشورهایی دیدار کنن که بزرگترین دستاوردشون کمک های بلاعوض میلیون دلاری باشه که راه بدن رییس جمهورمون رو تو سفر بعد!!
به امید خدا منتظر خبرهای خوش از مذاکرات اقای ظریف با وزرای خارجه 5+1 و همچنین در حاشیه اون با اقای کری هستیم. (1669990) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۹:۲۴:۵۹
متا سفانه سخنرانی اقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد .فاقد صلابت لازم برای تاثیر گذاری بر افکار عمومی جهان وهمچنین انتظارات مردم ایران بود . اولا من فکر میکنم در دوازده ساعت منتهی به سخنرانی اقای روحانی اتفاقاتی افتادکه هم متن سخنرانی ایشان تغییر کرد وهم برنامه های از بیش تعیین شده را در هم ریخت والبته بعدها ابعاد ان معلوم خواهد شد که در این فاصله چه اتفاقاتی افتاده است بعنوان مثال قرار بود ایشان در ضیافت نهار آقای بان کی مون دبیر کل سازمان ملل که اقای اوباما هم در ان بودند شرکت کنند اما بعد وبصورت غیر مترقبه بهانه سرو مشروبات الکلی در این ضیافت حضور اقای روحانی را منتفی کرد . همه واز جمله اقای روحانی از قبل از نحوه این مهمانی مطلع بودند وجزییات این ضیافت در قالب بروتکل به اطلاع همه سران کشورها رسیده بود وچیزی نبود که اقای روحانی از ان بی اطلاع بوده باشد وبا اطلاع از ان امادگی حضور ایشان در ان ضیافت رسانه ای شده بود ولذا عدم شرکت در این ضیافت ببهانه مذکور برای کسی موجه نمی تواند باشد مسیله بعدی محتوای سخنرانی بود که هر ادم ناشی هم می فهمید مطالب بخش اول این سخنرانی که بیشتر به بیانیه های مرسوم سیاسی شبیه تر بود تا متن سخنرانی یک رییس جمهور تحول خواه .انچنان با عجله وسرسری نوشته شده بود که اقای روحانی نمی توانست زمان تاکید برمطلب خاص ویا عبور سریع از مطالب معمول را نگهداری کند ولذا جایی که نباید توقف کند توقف میکرد وجایی که نباید سریع عبور کند را در نظر نداشت واینها از کسی مانند روحانی که خطیب توانا وسخنور مبرز ی است بعید می نمود . بخش اول سخنرانی ایشان بیشتر شبیه بیانیه های حزبی واز سنخ موعظه وخطابه بود وچون دقت لازم در تبویب مطالب نشده بود یخش دوم سخنرانی ایشان که مد نظر ومورد انتظار بود انچنان با عجله نگاشته شده بود که نتوانست تاثیر گذاری لازم را داشته باشد .وهمه اینها از نظر من بخاطر فعل وانفعالاتی بود که در ان چند ساعت در عرصه سیاست داخلی وخارجی اتفاق افتاد . وما سالها بعد از چند وچون ان با خبر خواهیم شد . لیکن بعنوان یک فرضیه نقش روسیه وچین در این مسیله را نمی توانم نادیده بگیرم وهمچنان معتقدم که چین وروسیه هر کاری از دستشان بر بیاید خواهند کرد تا مانع نزدیکی ایران وامریکا وحل مسایل ومشکلات فی مابین انها بشوند منافع این دو کشور در تیرگی روابط ایران با امریکا وغرب است (1670070) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۹:۳۶:۲۳
مشخص بود روحاني يك كم استرس داشت و بعضي پاراگرف ها شمرده خوانده مي شد و بعضي كمي شتابزده، حال يا به جهت تايم و زمان كه بايد متن را كامل ميخواند يا هواي سالن و اطراف جايگاه براي ايشان كمي گرم بود و تمام وقت پيشاني ايشان عرق كرده بود و به وضوح مشخص بود كه با دستمال پاك ميكرد.   (1670098) (alef-13)
 
مهین
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۹:۴۵:۴۴
سخنرانی رئیس جمهور محترم کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد:
امروز جمهوری اسلامی ایران شما و همه جامعه جهانی را به برداشتن گامی فراپیش میخواند؛ دعوتِ "جهان علیه خشونت و افراطیگری"؛ ما باید بپذیریم و بتوانیم در اینجا افقی را بگشاییم که درآن به جای جنگ، صلح،به جای خشونت، مدارا، به جای خونریزیف پیشرفت،به جای تبعیض، عدالت،به جای فقر، برخورداری و به جای استبداد، آزادی درسراسرجهان بهتردیده شود.
به گفته فردوسی، شاعر بلند آوازه ایران؛
بکوشید نیکی به کار آورید چو دیدید سرما، بهار آورید.

از جناب آقای رئیس جمهور محترم،به جای تبعیض، عدالت،به جای فقر، برخورداری را خواستاریم???!!!!!!!!!

ایران، در سال ۱۳۸۷ به کنوانسیون جهانی حقوق افراد داراي معلولیت هم پیوستیم، اندکی امیدواري و خوشحالی... اما دریغ! دریغ که هشت سال از آن روزها و آن پاسخ گذشت.
سازمان ملل متحد در طی ساليان متمادی، قوانين چشمگيری در زمينه حقوق معلولين به تصويب رسانده است که کنوانسيون حقوق معلولين، آخرين و موثرترين آنهاست.
توصیه ما به رئیس جمهور اینست که»دولت باید بر اساس "کنوانسيون حقوق معلولين" کمیته ای برای بازنگری قانون جامع حمایت از حقوق معلولان تشکیل دهد«
این لایحه حمایت از حقوق معلولان، هشت سال است که در پیچ و خم دولتی مانده است؟
اجرای این قانون بسیاری از مشکلات معلولان را حل می کند.
عادلانه تر از اين چيست كه مستمري آنها را تامين كنيم تا زندگي و نيازهاي معیشتی آنها برآورده شود.
سعادت دین و آخرتمان در این لایحه است. (1670115) (alef-13)
 
لیلاسی
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۹:۵۳:۳۹
مرسی در مقابل امریکا نرمش نشان داد مصر فلاکت زده شد خاتمی مقابل امریکا نرمش نشان داد ایران شد محور شرارت حالا که روحانی در مقابل امریکااین همه نرمش نشان می ده البته از نرمش هم گذشته به التماس رسیده چه بر سر ما می ایدخدا به خیر کنه (1670128) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۲۳:۵۵:۴۴
اقای روحانی من از دادن رای به شما پشیمانم شما هم برای حال وروز این مردم کاری نمی توانید بکنید.ازناتوانی درتعیین قیمت خودرو افزایش قیمت اب برق گاز عدم کاهش قیمت ارز ناتوانی در تعیین استاندا ران فرصت سوزی در سازمان ملل وترس از...... (1670557) (alef-13)
 
فرصت سوزی.
۱۳۹۲-۰۷-۰۴ ۰۰:۰۹:۵۵
یکی بیاد به مردم بگه منافع ملی ایران چیه؟

مگر منافع مردم ایران نباید منافع ملی باشه؟ پس چرا هیچ کس به فکر مردم نیست. تا این تحریم ها را لغو کنه.

با اینجور فرصت سوزی ها نه انرژی هسته ای گیرتون میاد نه وضع مردم بهتر میشه.
فرار از مذاکره نشانه ضعف هست.

والا از هر نظر نگاه کنید نباید ایران و امریکا اینقدر دشمن هم باشن. همین اعراب را نگاه کنید. داشتن از ترس می مردن که نکند رابطه ما با امریکا خوب بشه. همین اسرائیل هم همینطور. و کاسبان فتنه و تندروهای داخل هم جز همین ها. که از این راه نون می خورن. (1670575) (alef-13)
 
مردی بانی
۱۳۹۲-۰۷-۰۴ ۰۸:۵۹:۴۱
بپا دلها رو نشکنی
خیلی خطرناکه حسن (1670893) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۰۴ ۰۹:۰۵:۱۹
جهان عليه خشونت و تروريسم%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
نظريه اي كه به تحقيق شعار سال همه دنيا خواهد شد
روحاني متشكريم (1670900) (alef-13)
 
mojtaba
۱۳۹۲-۰۷-۰۴ ۱۱:۳۴:۴۷
آقای روحانی نظر خودشون رو در مورد هولوکاست روشن نکردند.
( صحبت های ایشون بیشتر بازی با کلمات بود. ) (1671275) (alef-13)
 
saber
۱۳۹۲-۰۷-۰۴ ۱۴:۰۹:۰۲
فرصت سوزی . این تنها چیزی است که ازاین سخنرانی نصیب ملت ماشد . بیانیه خوانی و کلی گویی های تکراری . متاسفانه دکتر روحانی متوجه نشد چه فرصت طلایی وتکرار نشدنی را از دست داد .افکار عمومی جهان منتظر بودند تا ماحصل انتخابات مردم ایران را مشاهده کنند .که اب سردی بر همه انتظارات باشیده شد . حیف. فرصتی بود ولی حیف که از دست برفتو امید هایی که برای تغییر در مواضع لجوجانه ایجاد شده بود به یاس مبدل شد (1671763) (alef-13)