توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 113866
جملات دانشجویی که باعث لبخند رهبر انقلاب شد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۸:۴۰
جمعي از اعضاي تشكل‌هاي فرهنگي -سياسي دانشجويي به همراه جمعي از دانشجويان نخبه علمي كشور شب گذشته افطار را ميهمان رهبر فرزانه انقلاب بودند.

به گزارش فارس، مراسم ضيافت افطار اعضاي تشكل‌هاي سياسي دانشجويي و دانشجويان نخبه با رهبر معظم انقلاب كه روز چهارشنبه 9 رمضان، 19 مرداد برگزار شد، حاشيه‌هايي را به همراه داشت كه بخشي از آْن در ذيل مي‌آيد:

* مراسم قرار است ساعت 17 به طور رسمي آغاز شود؛‌ اما دانشجويان از ساعت 15:30 در خيابان فلسطين و پشت‌ درب‌ها حضور دارند تا وارد حسينه امام خميني(ره) شوند. همچون هميشه تعدادي از دانشجويان هم بدون كارت ورود در خيابان فلسطين حضور دارند به اميد آنكه فرجي شود و كارتي هم در اختيار آنان قرار بگيرد تا در اين مراسم خاطره‌انگيز حاضر باشند. بازار فداكاري‌ برخي‌ها همچون هر ساله براي دادن كارتشان به ديگران هم داغ است.

* به جرأت مي‌توان گفت آقا از معدود مسئول رده بالاي نظام است كه همواره گوشي شنوا براي شنيدن انتقادات، پيشنهادات و نقطه‌نظرات همه اقشار و بخصوص دانشجويان دارد. دانشجويان در سال‌هاي ابتدايي تكيه احمدي‌نژاد بر صندلي رياست‌جمهوري ديدارهاي منظمي در ماه رمضان هر سال با وي داشتند، اما اين مهم در سال‌هاي بعدي به تعطيلي كشيده شد. البته برخي مسئولان ديگر هم گويا وقت چنداني براي شنيدن انتقادات ندارند.
اين همان نكته‌اي بود كه توسط يكي از نمايندگان اتحاديه‌هاي دانشجويي و در همان ابتداي سخنانش گوشزد شد؛ آنجا كه گفت: "اما جاي تأسف است كه اين سلوك و منش حضرتعالي(ديدارهاي هر ساله با دانشجويان) كه روشن‌تر از هر پيامي است، توسط بسياري از مسئولان و متوليان امر ديده، شنيده و فهم نمي‌شود و حاضر نيستند در سال تنها چند ساعت را به شنيدن نقطه ‌نظرات دانشجويان اختصاص دهند و لابد مشغله و گرفتاري‏هاي رؤساي محترم قوا و دستگاه‏هاي ديگر چون صدا وسيما، وزارتخانه‏ها، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، سازمان تبليغات اسلامي و غيره از رهبري نظام بيشتر است!!! "(خنده حضار و لبخند رهبر انقلاب)

* دانشجويان پس از ورود به حسينيه امام خميني(ره) به رسم همه‌ساله و در فاصله ورودشان به حسينيه تا زمان آغاز رسمي مراسم و تشريف‌فرمائي آقا به سردادن شعار مي‌پردازند: "ما اهل كوفه نيستيم، علي تنها بماند "؛ "حسين حسين شعار ماست، شهات افتخار ماست "، "اي پسر فاطمه منتظر تو هستيم "
حاضرين در حسينيه شعري كه از قبل آماده كرده‌اند را نيز به صورت جمعي تمرين مي‌كنند تا با ورود رهبر انقلاب به حسينيه بخوانند.

* عقربه‌هاي ساعت رأس ساعت 17 را نمايش مي‌دهند؛ آنگونه كه پيش از اين برخي حاضرين در حسينيه اعلام مي‌كردند، مراسم قرار است ساعت 17:30 آغاز شود، اما نيم‌خيز شدن، همهمه و به ناگاه شعارهاي رساي دانشجويان حكايت از ورود آقا به حسينيه دارد و اين يعني آغاز مراسم از ساعت 17؛ 3 ساعت و نيم پيش از وقت افطار.
دانشجويان با ورود آقا با صدايي رسا شعارهاي "صلي علي محمد، بوي خميني آمد "، "اي رهبر آزاده، آماده‌ايم آماده "، "ابالفضل علمدار، خامنه‌اي نگهدار " و ... سر مي‌دهند.
پس از شعارها، دانشجويان شعري خودماني كه پيش از اين تمرين مي‌كردند را همنوايي مي‌كنند: "يا ابن الزهرا، سلام اي مولا جان/ مهمونتيم تو اين ماه قرآن/ توفقيمون شد بازم ديدارت/ بسه برامون كه باشيم يارت/ مارم دعا كن دم افطارت... "
و در اين ميان دانشجوياني هم بودند كه هم مي‌خواندند و هم اشك مي‌ريختند...

* پس از شعر دانشجويان، امير مصدق دانشجوي پزشكي و نفر اول مسابقات قرآن دانشجويان علوم پزشكي كشور پشت تريبون قرار گرفت و به قرائت قرآن پرداخت: " ان الذين امنوا وعملوا الصالحات كانت لهم جنات الفردوس... "

* مجتبي ابراهيمي امسال مجري اين برنامه است. دبيركل اسبق اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان. اتحاديه‌اي كه امسال برخلاف سال قبل علاوه بر اينكه نماينده‌اي براي سخنراني دارد؛ مجري هم از آن اوست تا پس از برخي مشكلات داخلي كه به اين اتحاديه بزرگ دانشجويي روي آورده بود، امسال منسجم‌تر از گذشته به اين ديدار به ياد ماندني قدم بگذارند.
سال گذشته رهبر انقلاب در ديدار ماه رمضان دانشجويان با ايشان، اشاره‌اي كوتاه به مشكلات اين اتحاديه دانشجويي هم كرده و توصيه‌هايي نيز فرموده‌ بودند و بحمدالله اين اتحاديه‌ دانشجويي، امسال فارغ از اكثر آن مشكلات است و به فعاليت خود ادامه مي‌دهد. اتحاديه‌اي كه خيلي‌ از بدخواهان برايش دندان تيز كرده بودند...

* "آقاي خامنه‌اي دست ما را به دامن خورشيد خواهد رساند. آقاي خامنه‌اي براي دلهاي خونين ما كه افق گرفته‌ عاشوراست- چراغ نيمه شعبان را خواهد افروخت. آقاي خامنه‌اي خانه‌هاي گلي ما را در كوچه بني هاشم ثبت نام خواهد كرد. آقاي خامنه‌اي سيادت جنگل را بر زخم نمك آلود كوير خواهد پاشيد و يتيمان خميني را به سفره نور و نوازش دعوت خواهد كرد. آقاي خامنه‌اي پلي از خميني تا مهدي است. پلي كه از فرات تشنه‌كامان زمين رد مي‌شود. پلي كه كاروان كربلا را به قلب ما، به خانه‌ي سوزان نفس ما مي‌آورد. "
اينها نخستين جملاتي است كه مجتبي ابراهيمي، مجري برنامه، بر زبان مي‌آورد. جملات بسيار زيبا و دلنشيني كه دانشجويان را بر آن مي‌دارد كه هر كدام از كناريشان بپرسند صاحب اين سخنان كيست؟ و البته ابراهيمي فوراً اين كنجكاوي دانشجويان را پاسخ مي‌دهد: "اين چند خط از احمد عزيزي است؛ شاعر «دلسوخته ولايت» كه 3 سال و نيم است در كماست. "
آري اين متن نوشته‌اي زيبا بود از احمد عزيزي؛ وقتي هنوز روي تخت بيمارستان نبود و بر دستانش، دستبند سبز نبسته بودند آنهم در حالت كما...

* مجتبي ابراهيمي از آقا مي‌پرسد كه "دوستان دانشجو سخناني را آماده كرده‌اند؛ اگر حضرتعالي اجازه مي‌فرمائيد ابتدا دانشجويان سخنانشان را به عرض برسانند، در غير اينصورت آماده هستيم كه فرمايشات حضرتعالي را به گوش جان بشنويم. " آقا جواب مي‌دهند: "نخير؛ بنده منتظرم بشنوم. " و اينگونه است كه ابراهيمي از محمدرضا كاشفي عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ مي‌خواهد كه پشت تريبون قرار بگيرد و سخنان خود را آغاز كند.

* كاشفي سخنان خود را با گراميداشت ياد و خاطره دانشمندان و نخبگان شهيد كشورمان كه در سال‌‌هاي اخير توسط دشمنان ترور شده‌اند، آغاز مي‌كند. كاشفي از "شهيدان عليمحمدي، شهرياري و رضايي‌نژاد " نام مي‌برد. البته آقا در اثناي سخنانشان اشاره‌اي به اين شهيدان نيز كرده و نكته جالبي نيز در اين خصوص مي‌فرمايند. آقا به تشكل‌هاي دانشجويي گلايه مي‌كنند كه آنطور كه بايد و شايد درباره اين شهيدان كار انجام نشد.

* كاشفي كه به عنوان اولين دانشجو پشت تريبون قرار گرفته، اولين تذكر مجري را هم نصيب خود مي‌كند تا از همين ابتدا دعواي هميشگي مجري و سخنران بر سر وقت آغاز شود! مجتبي (مجري مراسم) راهكار جالبي براي تذكر اتمام وقت انتخاب كرده. اگر تكه كاغذ حاوي يادداشت اتمام وقت كارساز نمي‌شد، ابراهيمي كه دقيقاً كنار تريبون روي زمين نشسته، با خودكار روي پاي سخنران مي‌زند!
بعضي از سخنرانان پس از پايان مراسم از درد پاي خود مي‌ناليدند؛ احتمالاً اثر خودكارها تا چند روز روي پاي سخنرانان وجود دارد تا اگر خواستند به دوستانشان پز سخن گفتن در محضر آقا را بدهند، براي نشانه صحت اين موضوع، پايشان را گواه بگيرند!
البته مجتبي كه خود از اعضاي ادوار اتحاديه‌هاي دانشجويي است، با اكثر اين دانشجويان دوستي صميمانه دارد و از همين روست كه مي‌تواند از اين ابزارها نيز براي كنترل وقت بهره ببرد.

* آقا نكات مهم سخنان كاشفي را همچون بقيه سخنرانان يادداشت‌برداري مي‌كند تا در انتها درباره مهمترين آنها توضيحاتي ارائه كند. آقا به دقت به صدر تا ذيل سخنان گوش مي‌دهد.

* كاشفي پس از پايان سخنانش، به خدمت آقا مي‌رود تا متن كامل سخنانش را در اختيار ايشان قرار دهد. احتمالاً خيلي از سخنران‌هاي بعد از او دعا مي‌كنند كه كاشفي حواسش به چفيه آقا نباشد و آن را از آن‌ِ خود نكند. اما اين دانشجوي كارشناسي ارشد دانشگاه شهيد بهشتي باهوش‌تر از اين حرف‌هاست. كاشفي چفيه را از آقا استمداد مي‌كند و آقا نيز آن را در همين ابتداي برنامه به وي هديه مي‌دهد. سخنرانان بعدي به خاطر از دست دادن چفيه آه سردي مي‌كشند.
البته كاشفي فداكارتر از اين حرف‌هاست. وقتي پس از پايان مراسم با وي تماس مي‌گيريم، مي‌گويد كه قصد دارد چفيه را چند تكه كرده و به رسم يادبود به دوستان هديه كند. به ما هم قول يك تكه‌اش را مي‌دهد...

* كامران دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري و معاونانش به همراه برخي از معاونان مرد مرضيه وحيددستجردي وزير بهداشت در رديف دوم نشسته‌اند و به سخنان دانشجويان گوش مي‌دهند. خانم وزير به همراه نسرين سلطان‌خواه معاون علمي رئيس‌جمهور در رديف اول قسمت بانوان نشسته‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمين محمد محمديان رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و برخي از همكارانش نيز در رديف اول قسمت آقايان نشسته‌اند.
حسين محمدي از مسئولان دفتر مقام معظم رهبري نيز از جمله افرادي است كه از ابتدا تا انتهاي مراسم دوزانو در رديف اول نشسته و به دقت هرچه‌ تمام به سخنان دانشجويان و رهبر انقلاب گوش مي‌دهد.
مخبر دزفولي رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز كنار حاج آقا محمديان نشسته است.

* صادق كريمي دارنده مدال برنز المپياد شيمي دومين دانشجويي است كه پشت تريبون قرار مي‌گيرد. از طرح‌هاي مختلفش براي مقابله با تحريم‌هاي اقتصادي سخن مي‌گويد و تأكيد مي‌كند كه تحريم‌ها بهترين فرصت براي پايه‌ريزي اقتصاد مقاومتي است. كريمي سخنانش را با اين بيت شعر به پايان مي‌برد: "ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم؛ موجيم كه آسودگي ما عدم ماست "

* ايوب توكليان، دبيركل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان سومين دانشجويي است كه در جايگاه سخن قرار مي‌گيرد. نماينده اتحاديه‌اي كه سال گذشته به دليل مشكلات داخلي نتوانست نماينده‌اي به عنوان سخنران در اين مراسم داشته باشد، سخنان خود را اينچنين آغاز مي‌كند: "بحمدالله اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با وحدت و انسجام بيش از پيش محضر حضرتعالي شرفياب شده‌اند كه ان‌شاالله موجب يأس دشمنان و بدخواهان نيز شده باشد. سربازان جان بر كف ولايت در اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با شعار سلم لمن سالمكم و حرب لمن حاربكم بار ديگر با رهبر عزيزتر از جان خود تجديد بيعت مي‌نمايند و خاضعانه به خاطر تمام قصور و خطاهاي خود طلب عفو و حلاليت دارند. "

* توكليان انتقادات خود را از كم‌توجهي به امر به معروف و نهي از منكر در جامعه آغاز مي‌كند، از كوتاهي متوليان فرهنگي كشور گله مي‌كند، از مظلوميت اصل هشتم قانون اساسي سخن مي‌گويد و به اينجا مي‌رسد كه "گويا بود و نبود شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين زمينه تأثيري ندارد! "
سخني كه گوش‌هاي مخبردزفولي رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي را تيزتر مي‌كند. مخبر اولين مسئول حاضر در مراسم است كه طعم انتقادات دانشجويان را مي‌چشد؛ سرش پايين است اما به دقت گوش مي‌دهد.

* توكليان در ادامه سخنانش به معضلات بيكاري و افزايش سن ازدواج، كم‌كاري‌هاي دولت گذشته، نبود نقشه راه منسجم در صداوسيما و ... اشاره مي‌كند و با اين جمله سخنان خود را ادامه مي‌دهد كه "به لطف خدا چند سالي است وزير علوم سكولار نداريم. "
حال نوبت كامران دانشجوست كه گوش‌هاي خود را براي شنيدن تيزتر كند. كامران دانشجو در كنار خواجه‌سروي معاون فرهنگي و حسين نادري‌منش معاون آموزشي خود نشسته و از اين شبه تعريف توكليان لبخندي نيز بر لب دارد.
البته توكليان تأكيد مي‌كند كه اين مشخصه وزير علوم، انتظارات را از وي بالا برده است.

* توكليان در ادامه تأكيد مي‌كند كه دانشجويان لبخند رضايت آقا را با دنياي عوض نمي‌كنند. فرياد اولين تكبير دانشجويان در اين ديدار به نشانه تأئيد بلند مي‌شود.

* توكليان سخنانش را با اشاره‌اي به وضعيت 12 دانشجوي دانشگاه بوشهر كه اخيراً به دليل برخي انتقادات و اعتراضاتشان به رياست اين دانشگاه با 1 ترم تعليق از تحصيل روبرو شده‌اند، به پايان مي‌رساند و از رهبر انقلاب مي‌خواهد كه اين موضوع را در صورت صلاحديد پيگيري كنند.

* آقا در حين سخنانشان در بخش پاياني مراسم به اين نكته توكليان اشاره كرده و با نام بردن از دانشگاه بوشهر از كليه مسئولان و دانشجويان مي‌خواهند كه با يكديگر همكاري كنند. سخنان آقا نشان مي‌داد كه ايشان پيش از اظهار اين موضوع توسط توكليان، از ماجرا خبر داشته‌اند.
آقا در اين مراسم، به چند نكته در ارتباط با تشكل‌هاي دانشجويي و وضعيت دانشگاه‌ها اشاره كردند كه نشان از مسلط بودن ايشان به وضعيت دانشگاه‌هاي كشور داشت. نقد دقيق و ظريفي كه رهبر معظم انقلاب در بخشي از سخنانشان به تشكل‌هاي دانشجويي كردند(همان موضوع كوتاهي در ارتباط با كار فرهنگي لازم در خصوص شهادت شهيدان عليمحمدي، شهرياري و رضايي‌نژاد) ، نشان از دقت‌نظر عجيب ايشان در رابطه با فضاي دانشجويي كشور داشت.

* 1 ساعت از مراسم گذشته اما همچنان برخي دانشجويان در حال ورود به حسينيه هستند.
ورود اين دانشجويان براي چند ثانيه، همهمه‌اي را در حسينيه ايجاد مي‌كند. همهمه‌اي كه به سرعت فرومي‌نشيند و دانشجويان خود را براي شنيدن سخنان سخنران بعدي آماده مي‌كنند.

* سميه چيتي عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت، اولين بانوئي است كه پشت تريبون قرار مي‌گيرد.
چيتي سخنان خود را اينگونه آغاز مي‌كند: "يك حرف صوفيانه بگويم، اجازت هست؟ " و سپس رو به آقا مي‌كند و منتظر اجازه ايشان مي‌ماند. آقا لبخند مي‌زند و دانشجويان از اين نحوه جالب آغاز سخن نماينده دفتر تحكيم وحدت خنده‌شان مي‌گيرد.
بالاخره چيتي متني كه آماده كرده را مي‌خواند: "تابلوي هر نظام و هر حركت انقلابي دانشگاه است... "
چيتي سخنان خود را با ترجيع‌بند "شما مي‌گوئيد... آنها(مسئولان) مي‌خوانند... " تنظيم كرده است. مقصود نماينده دفتر تحكيم وحدت برداشت‌هاي نادرست و يا كج‌سليقگي مسئولان اجرايي كشور در عمل به برخي منويات حضرت آقا است كه موجبات برخي گلايه‌هاي اين اتحاديه دانشجويي را فراهم كرده است.

* اما نفر بعدي محمد زعيم‌زاده نماينده اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل است كه پشت تريبون قرار مي‌گيرد. متني كه اين اتحاديه دانشجويي آماده كرده، انتقادي‌تر و صريح‌تر به نظر مي‌رسد. متني كه آقا در حين سخنرانيشان با اشاره به آن و با خنده فرمودند كه "الان كه شما دانشجوئيد و مي‌آييد اينجا پشت تريبون و به از بالا تا پائين انتقاد مي‌كنيد، زماني كه مدير شويد شايد دانشجويي پيدا شود كه بيايد همينجا پشت تريبون و به از بالا تا پائين شما انتقاد كند. "(خنده حضار)
البته آقا تأكيد كردند كه اين لحن انتقادي دانشجويان را قلباً تحسين مي‌كنند.
هرچند رهبر معظم انقلاب تأكيد مي‌كنند كه ممكن است برخي نظرات دانشجويان با نظر ايشان يكسان نباشد.

* زعيم‌زاده سخنان خود را با اشاره به منش بسيار خوب رهبر معظم انقلاب در شنيدن نقطه‌نظرات دانشجويان و اقشار مختلف آغاز كرد و در طعنه‌اي تيز به مسئولان ديگر گفت كه "احتمالاً مسئولان ديگر اجرايي كشور مشغله و گرفتاريشان از رهبري نظام بيشتر است! " دانشجويان و مسئولان حاضر در مراسم مي‌خندند و لبخندي نيز بر لبان مقام معظم رهبري نقش مي‌بندد.
اشاره‌اي به تحليل‌هاي "من‌درآوردي! " درباره حوادث منطقه مي‌كند و با اشاره به نحوه عزل متكي وزير سابق امور خارجه، جمله‌اي مي‌گويد كه صداي قهقهه در حسينيه امام(ره) طنين‌انداز مي‌شود.
زعيم‌زاده با اشاره به تحليل برخي مسئولان كشور كه آمريكا را گرداننده و هدايتگر بيداري اسلامي رخ داده در منطقه مي‌خوانند، مي‌گويد: "اين تحليل‏ها از همان توبره‌اي بيرون آمده‌ كه ايده‏ شومِ دوستي با ملتِ جعلي اسرائيل سربرآورده بود و تأسف‌بار‌تر آنجاست كه دستگاه ديپلماسي و وزارت خارجه عموماً رفتاري منفعلانه در مقابلِ تحولاتِ منطقه داشته‏اند. اين رفتار يا نشأت گرفته ازعملِ بر مبناي تحليلِ متوهمانه‌ فوق است و يا حاصلِ ضعفِ عمومي وزارتِ خارجهنده حضار پس از شنيدن واژه جالب "سنگاليزاسيون " چند ثانيه‌اي سخنان زعيم‌زاده را قطع مي‌كند، اما اين پايان انتقادات تند و تيز و دانشجويي، نماينده اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل نيست.

* زعيم‌زاده كه از همان اواسط سخنراني‌اش به دليل اتمام وقتي كه برايش در نظر گرفته بودند، با ضربات معروف خودكار مجتبي ابراهيمي(مجري) به پايش روبروست، در اين شرايط سخنان خود را با صدايي رسا و غرّا ادامه مي‌دهد.

* زعيم‌زاده سخنان خود را ادامه مي‌دهد تا به آنجا برسد كه متنش را با ترجيع‌بند "مجلسي نمي‌خواهيم كه ... " تنظيم كرده است.
زعيم‌زاده در هنگام قرائت اين بخش از متنش، چندين بار با تكبير حاضرين همراه مي‌شود، تا جايي كه مجبور مي‌شود براي استفاده بيشتر از وقتش از حاضرين خواهش كند كه تكبيرهايشان را به پايان سخنانش موكول كنند.

* زعيم‌زاده در اين بخش از سخنانش تأكيد مي‌كند: "مجلسي نمي‏خواهيم كه برخلاف عدالت و پيشرفت طرحِ دانشجوي پولي را تصويب كند، مجلسي نمي‌خواهيم كه يك ساعته وقفِ دانشگاهِ آزاد را با بيش از 250 هزار ميليارد تومان سرمايه‌ عمومي به تصويب برساند، اما طرح نظارت بر خود را شش سال در راهروها معطل نگه دارد. ما مجلسي نمي‌خواهيم كه نمايندگانش با دو - دو گفتن به رئيس‌جمهور قانوني كشور توهين كنند، ما مجلسي نمي‏خواهيم كه بر خلاف قانون و عقل و شرع و ولايت، نظر رهبري را به رأي بگذارد گرچه نبايد به‌هيچ وجه چشم را بر زحمات و اقدامات مثبت مجلس بست ليكن مسير امور بايد به سمتي پيش رود كه كمترين اشتباهات در مجلس آينده اتفاق بيفتد. "

* نوك پيكان نماينده اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل به سمت برخي شخصيت‌هاي اصولگرا و برخي آرايش‌هاي انتخاباتي هم نشانه رفت. آنجا كه زعيم‌زاده با اشاره تلويحي به كميته 7+8 اصولگرايان و با به كار بردن عبارت "چند + چند " براي اين كميته، گفت: "امروز ما نگرانيم كه در ساختارهاي حزبي و تشكيلاتي كه بعضاً سابقه‌ تاريخي مطلوبي نيز نزد ملت ندارند، عناويني چون "چند به علاوه چند " مساوي قرباني كردن آرمان‏ها و ارزش‌ها در مسلخ محافظه‏كاري‏هاي سياسي شود كه مي‌دانيم "محافظه‌كاري قتل‌گاه انقلاب است. "

* زعيم‌زاده در ادامه بخشي از انتقاداتش را نيز متوجه لاريجاني و قاليباف كرد؛ به دليل آنچه اصرار آنها بر داشتن نماينده در كميته 7+8 يا همان "چند + چند " مي‌ناميد.

* زعيم‌زاده در ادامه سخنانش به صداوسيما و دولت و بخصوص جريان انحرافي نفوذ كرده در دولت نيز انتقادات تند و تيزي مطرح كرد و تا اشاره به مافياي فوتبال و انتقاد شديد به برنامه 90 هم پيش رفت و در پايان از شرط‌گذاري فتنه‌گران براي حضور در انتخابات مجلس نهم به عنوان يك "لطيفه سياسي " تعبير كرد.

* اين نماينده اتحاديه‌ انجمن‌هاي اسلامي مستقل همچنين به خدمت مقدس سربازي نيز اشاره كرد و برنامه‌مند و هدفمند نبودن آن در برخي امور را موجب بي‌عدالتي بين دختران و پسران دانست! اين سخنان زعيم‌زاده با خنده دانشجويان دختر حاضر در حسينيه امام خميني(ره) روبرو شد. بالاخره دختران توانسته بودند در يك موضوع به پسران ظلم كنند!

* زعيم زاده پس از پايان سخنانش به محضر آقا رفت و متن كامل سخنانش را تقديم ايشان كرد. آقا نيز چند جمله‌اي با ايشان سخن گفت. وقتي پس از پايان مراسم نظر آقا را درباره متن انتقادي وي جويا شديم گفت كه آقا فرمودند: "نقدنامه خوبي بود. "

* زعيم‌زاده همچنين از ضربات شديدي كه به خاطر اتمام وقتش توسط مجتبي ابراهيمي به پايش نواخته مي‌شد، به مزاح انتقاد و گلايه مي‌كرد!

* پس از زعيم‌زاده، حسني زاغري دارنده مدال طلاي المپياد ادبي كشور هم پشت تريبون قرار گرفت و فراهم شدن چنين فضاي صميمي بين دانشجويان و رهبري تقدير كرد و گفت كه حقاً از ويژگي‌هاي حاكم اسلامي همين است كه در مقابلش بدون لكنت سخن گفته شود.

* مجتبي ابراهيمي مجري برنامه هم هر از گاهي كه بين سخنرانان فرصتي به دست مي‌آورد، جملات زيبايي از شخصيت‌هاي بزرگ كشور قرائت مي‌كرد. اين بار ابراهيمي پشت تريبون قرار گرفت و بخشي از دلنوشته بسيار زيباي شهيد شوشتري را براي دانشجويان خواند. متن‌هاي زيباي انتخاب شده توسط ابراهيمي با استقبال دانشجويان روبرو مي‌شد.

* محمد جعفري‌نژاد نماينده جنبش عدالت‌خواه دانشجويي، نفر بعدي بود كه پشت تريبون قرار گرفت. جعفري‌نژاد در همان ابتدا از يك دغدغه بزرگ سخن گفت و تأكيد كرد كه "ترس ما اين است كه عدالت‌خواهي به يك حربه سياسي تبديل شود. "

* پاسخگو نبودن بسياري از مسئولان به دانشجويان، مسئله‌اي بود كه اكثر حاضرين در اين مراسم را به ستوه آورده بود. تا آنجا كه جعفري‌نژاد در سخنان خود خواستار تدوين سازوكاري براي موظف‌كردن مسئولان به پاسخگويي شد.

* نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه با اشاره به خطبه‌اي از امام علي(ع) درباره ضرورت افشاي نام برخي متخلفان، به سخنان رهبر انقلاب مبني بر ضرورت نداشتن افشاي نام متهمان و حتي برخي مجرمان نيز اشاره كرد و از رهبر انقلاب خواست كه نظرشان درباره اعلام نام مفسدين را براي دانشجويان اعلام كنند. كه رهبر انقلاب نيز در حين سخنانشان اشاره‌اي به اين سخنان جعفري‌نژاد داشتند و فرمودند: "اين سخن مولاي متقيان به هيچ وجه درباره موارد اثبات نشده و اتهامات افراد نيست و برمبناي منطق اسلام، قطعاً نمي‌توان به صرف اتهام، اصطلاحاً دست به افشاگري زد. حتي در مواردي كه جرم اثبات شده است بجز مواردي كه نفسِ افشاگري، داراي مصلحت و فايده است، اسلام اجازه افشاگري نمي دهد چرا كه با اين كار خانواده و وابستگان مجرم، بدون هيچ تقصيري، دچار آسيب مي شوند. "

* بازگير نماينده اتحاديه‌هاي دانشجويي دانشگاه‌ آزاد نيز از جمله افرادي بود كه پشت تريبون قرار گرفت. وي در بخشي از صحبت‌هاي خود با لحني پر از اعتماد به نفس گفت كه "حالا كه نسل اولي‌ها مسئوليت‌ها را به جوانان نمي‌دهند، گويا جوانان بايد خودشان دست به كار شوند و مسئوليت‌ها را از چنگ آنها درآورند. "
اين سخنان با خنده حضار و رهبر معظم انقلاب همراه شد. آقا در اثناي سخنانشان به اين صحبت‌هاي بازگير هم اشاره‌اي كردند و با لبخندي بر لب گفتند كه اين جمله درست است اما اين كار بايد با اثبات توانمندي جوانان انجام شود.

* سيد عباس رجايي نماينده اردوهاي جهادي، دانشجوي ديگري بود كه پشت تريبون رفت. وي در بخشي از سخنان خود گفت كه "صحبت كردن من در اين جمع نشانه آن است كه هنوز كساني هستند كه بعد از 4 دهه انقلابي فكر مي‌كنند و عمل مي‌كنند و اين نشانه پويايي انقلاب است. "
آقا در سخنانشان به استفاده از كلمه "هنوز " در سخنان رجايي اشاره كرده و گفتند كه كاش به جاي كلمه "هنوز " از "همچنان " استفاده مي‌شد. چون وقتي مي‌گوييد "هنوز " يعني انتظار داشتيد اينگونه نباشد؟ در حالي كه همواره بايد تفكر انقلابي وجود داشته باشد.
اين دقت نظر آقا در گوش دادن به كلمه كلمه‌ي سخنان دانشجويان براي همه حضار بسيار عجيب بود.

* آخرين نفري كه پشت تريبون قرار مي‌گيرد، اسحاق عامري فرزند شهيد عامري و مقام دوم مسابقات جهاني اختراعات و صاحب اختراع سرنگ هوشمند تزريق ديابت در جهان است.
عامري سخنانش را با لحني حماسي آغاز مي‌كند و به انجام مي‌رساند. وي تأكيد مي‌كند كه "ايستاده‌ايم بگوئيم آمريكا و دوستانش و يارانش هيچ غلطي نمي‌توانند بكنند. " (تكبير كوبنده دانشجويان)

* اين فرزند شهيد نكته‌اي تلخ را نيز گوشزد و از طعنه‌‌هايي كه به برخي فرزندان شهدا با انگ داشتن سهميه توسط آنها در كنكور، گفته مي‌شود، گلايه مي‌كند.
عامري به خاطره‌اي جالب و خنده‌دار نيز اشاره مي‌كند: "وقتي از ژنو سوئيس با مدال طلا در يكي از مسابقات علمي برگشتم، برخي به من مي‌گفتند آنجا هم سهميه داشتي!!! " (خنده حضار و لبخند آقا)

* مجتبي ابراهيمي(همان مجري معروف) كه رهبر انقلاب را "آقا جان " خطاب مي‌كرد، پشت تريبون آمد و گفت كه وقت دانشجويان براي سخن گفتن تمام شده است، هرچند چند نفر ديگر هم در صف هستند.
در اين هنگام دانشجويان حاضر در سالن با صلوات‌هاي متعدد، تأكيد مي‌كردند كه خواستار شنيدن سخنان رهبر انقلاب هستند.
حضرت آقا مي‌گويد: " وقت متعلق به شماست، اگر مي‌خواهيد بگوئيد، من مي‌شنوم و اگر مي‌خواهيد بشنويد، من مي‌گويم. انتخاب كنيد "
صلوات‌هاي بلند دانشجويان گوياي علاقه و انتظار آنها براي شنيدن سخنان آقاست.
ابراهيمي هم مي‌گويد "پس آماده‌اند بشنوند. " و از پشت تريبون كنار مي‌رود و خود نيز در رديف اول مي‌نشيند تا همراه ديگر دانشجويان به سخنان رهبر فرزانه انقلاب گوش دهد.

* آقا سخنان خود را اينگونه آغاز مي‌كنند: "خداي متعال را از اعماق جان سپاسگزارم كه يك بار ديگر اين توفيق را پيدا كرديم كه در ماه رمضان و در جمع شما جوانان خوش‌روحيه، پرانگيزه و پرنشاط ساعاتي بنشينم و از شما بشنوم. "

* آقا مطابق هر ساله از لحن انتقادي و آرمان‌خواهانه دانشجويان در اين ديدارها تمجيد كردند. تمجيدي كه روحيه‌ و انگيزه‌اي مضاعف به دانشجويان مي‌بخشد تا عليرغم همه‌ جفاهاي برخي مسئولان در حق دانشجويان، اين رهبر فرزانه انقلاب باشند كه همچون هميشه مشوق و پشتيبان آنها هستند و براي آنها به واقع "پدري " مي‌كنند.

* آقا فرمودند: "آنچه گفتيد درست همان چيزي است كه انتظار داريم، از شما جوان‌ها بشنويم. ممكن است در برخي اظهارات نظر حقير و نظر گوينده يكسان نباشد، اما اين روحيه انديشيدن و با انگيزه بيان كردن، همان است كه آرزويش را داريم. "

* حضرت آقا در بخش اول سخنانشان به مهمترين نكاتي كه دانشجويان گفتند، اشاره كردند و پاسخ‌هايي هم گفتند.

* آقا تأكيد كردند كه اولاً دانشجويان خيلي خوب صحبت كردند، بخصوص سخنان برخي از آنها كاملاً سنجيده و پاكيزه از لحاظ استدلال و منطق بود.

* ايشان در پاسخ به درخواست يك دانشجو براي تبيين ديدگاهشان راجع به انتخابات مجلس نهم گفتند كه وقتش حالا نيست و در آينده حرف‌هايي دارند كه خواهند گفت.

* حضرت آقا با اشاره به گزارش يكي از دانشجويان درباره اقداماتي كه درباره تحقيق درخصوص اقتصاد مقاومتي كرده‌اند، اين كار را بسيار جالب دانسته و از آن تمجيد كرده و گفتند: "اينگونه كارها همان چيزهايي است كه كشور به آن احتياج دارد. "

* رهبر انقلاب به راه‌اندازي مركز مطالعات اقتصادي بسيج دانشجويي دانشگاه شريف نيز اشاره و از اين كار تقدير كردند. ايشان اين كارها را "بسيار مهم " دانستند.

* ايشان درباره انتقادات يكي از دانشجويان راجع به عملكرد سياست خارجي كشور در قبال حوادث منطقه فرمودند: "في‌الجمله عرض كنم كه اينجور نيست. دستگاه‌هاي ذي‌ربط تحرك بسيار خوبي داشتند و دارند. يك ميدان عظيم زورآزمايي است حوادث منطقه. دستگاه‌هاي مرتبط با مسئله حسابي وسط ميدان‌اند و كار مي‌كنند. منتهي برخي كارها قابل تبليغاتي شدن نيست. كار روز به روز ابعاد بهتري خواهد گرفت. لذا تصور نشود بي‌عملي بوده است بلكه كارهاي خوبي دارد انجام مي‌شود. "

* آقا همچنين از صحبت‌هاي يكي از دانشجويان درباره علوم انساني بسيار تمجيد كرده و تأكيد كردند كه مطالب اين دانشجو بسيار سنجيده و دقيق بود.

* در ادامه اين مراسم آقا به برخي ديگر از نكات مطرح شده توسط دانشجويان پاسخ گفتند و در ادامه نيز به بيان سخنان مهمي در رابطه با ثبات رويكردهاي نظام در مسير اهداف و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي پرداختند.

* سرانجام پس از 3 ساعت و نيم و با فرارسيدن زمان افطار، دانشجويان به اقامه نماز به امامت ولي امر مسلمين جهان پرداختند و در نهايت روزه خود را با ايشان افطار كردند.

* حضور 3 ساعت و نيمه عالي‌ترين مقام نظام در جمع دانشجويان و گوش دادن دقيق به سخنان نمايندگان دانشجويان از جمله مسائلي است كه به جرأت مي‌توان گفت در هيچ‌كجاي جهان يافت نمي‌شود.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.