توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286667
توافق خوب، تسلیم شدن کامل ایران است!
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۴۱
رؤسای جمهور جمهوریخواه، در طول تاریخ آمریکا، از مشتاق ترین افراد به مذاکره با دشمن بوده اند. حتی بسته پیشنهادی بوش هم منهدم کردن کامل فعالیت غنی سازی و بازفراوری ایران را نخواسته بود، اما منتقدان آمریکایی امروز چنین خواسته ای دارند.

به گزارش جام نیوز، بعد از قرائت بیانیه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از سوی مذاکره کنندگان ایران و ۱+۵ تحلیلگران و ناظران سیاسی، روزهای سختی را برای دولت آمریکا در خصوص رویارویی با مخالفان توافق پیس بینی می کردند و اکنون دولت اوباما سخت مشغول است تا توافق صورت گرفته با ایران را به مخالفان خود بقبولاند.

روزنامه "نیویورک تایمز" (NYTimes) در سرمقاله ای که از سوی هیئت تحریریه این روزنامه منتشر شده نوشت: «مبالغه ها و برداشت های ناقص بعضی جمهوریخواهان که از آن برای زیرپا گذاشتن توافق مهم و لازم اوباما استفاده می کنند، از زشت هم آن طرف تر است.»

این روزنامه با عنوان "نفاق و دورویی جمهوریخواهان درباره ایران" می نویسد: «مایک هاکبی نامزد انتخابات، اوباما را به بردن اسرائیلی ها به سمت ورودی "کوره هلوکاست" متهم می کند و تام کاتن سناتور کنگره، جان کری را به پیلاطوس [حاکم رومی که مطابق باور مسیحیان حضرت عیسی(ع) را به صلیب کشید] تشبیه می کند. چیزی که می بایست یک بحث عالمانه باشد تبدیل به جنگ وحشیانه ای نه تنها از طرف جمهوریخواهان که از سوی نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل شده است.»

هیئت تحریریه نیویورک تایمز با اننقاد از این وضعیت می افزاید: «جلوه نامناسب جانبداری نمایندگان علیه فرمانده کل قوای خودشان به نفع یک رهبر خارجی، باعث بزرگ تر شدن شکاف خطرناک فعلی میان این دو متحد قدیمی شده است.»

سردبیران روزنامه آمریکایی سپس اضافه می کنند: «اما حتی باکنار گذاشتن ملاحظات سیاسی، شگفت انگیزترین نکته این عوام فریبی، اگر نگوییم نفاق کامل، شدت تناقض آن با واقعیت های تاریخی است. مذاکره با دشمن با هدف رسیدن به جهانی با ثبات تر، مدت هاست به عنوان یک ضرورت پذیرفته شده و از مشتاق ترین دنبال کنندگان این قضیه رؤسای جمهور جمهوریخواه بوده اند.

نیکسون زمانی که چین یک تهدید کمونیستی محسوب می شد، دست به عادی سازی روابط با این کشور زد. ریگان توافق موشکی تاریخ ساز با روسیه را در زمانی امضا کرد که این کشور درسراسر جهان آشوب به پا کرده و یهودیان را سرکوب می کرد. توافق او دسته کاملی از موشک ها را کاملاً حذف کرد.»

این روزنامه با ادعای این که "ریگان حتی بعد از انقلاب اسلامی نیز با ایران مذاکره کرد و به او در جنگ این کشور با عراق سلاح فروخت" همچنین نوشت: «ریگان حتی برغم مخالفت کنگره، شورشیان کنترا را در نیکاراگوئه مسلح کرد.»

نیویورک تایمز افزود: «چیزی که منتقدان توافق پنهان می کنند آن است که اصل معامله ای که اوباما پذیرفت همان معامله منافع در ازای محدودیت های هسته ای بود که جورج دبلیو بوش و باقی قدرت ها در سال ۲۰۰۶ از آن حمایت کرده بودند.

بوش قطعاً با سلاح هسته ای ایران مخالف بود، اما بسته پیشنهادی او منهدم کردن کامل فعالیت های غنی سازی و بازفراوری ایران را نخواسته بود، اما منتقدان، امروز چنین خواسته ای دارند. بوش حتی اطمینان داده بود ایران سوخت لازم برای برنامه غیرنظامی انرژی خود را خواهد داشت و به اقتصاد جهان متصل خواهد شد.»

این روزنامه می نویسد: «مذاکره با دشمنان جزو ضروری حکومت‌داری است و می تواند جایگزین تعیین کننده ای برای جنگ باشد. حتی زمانی که آمریکا در اوج قدرت بود، سران آن به خوبی می دانستند که هرگونه توافق موفقی دربردارنده اندازه ای از سازش با طرف مقابل و نه تسلیم شدن محض اوست. اما این دقیقاً همان چیزی است که جمهوریخواهان امروز از ایران می خواهند.»

این نشریه در پایان اضافه می کند: «مخالفان آن چنان خواهان تسلیم ایران هستند که به امید یک توافق تخیلی "بهتر"، برای رد توافق حاصل دسترنج اوباما در حال برنامه ریزی هستند.

آمریکا زمانی قدرتمندتر است که تصمیمات امنیت ملی مهم، حمایت هر دوحزب را با خود داشته باشد، اما هیچ یک از این مطالب، اهمیتی برای مخالفان ندارد و بسیاری از آن ها از ابتدا نیز هرگز تصمیم به رأی دادن نداشتند و در جلسات استماع هفته گذشته کنگره به وضوح تصریح کردند که واقعیت ها، نظر آن ها درباره توافق را عوض نخواهد کرد.»
 
کلمات کلیدی : نیویورک تایمز، توافق
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.