نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 257768
نگاهی به سیاسی نوشته های روزنامه ها
فرافکنی های اصلاح طلبانه
بخش داخلی الف، 6 بهمن 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۳
هجمه علیه هجمه
"آرمان امروز" در دو تیتر متناقض صفحه یک خود، درحالی که از هجمه به ظریف سخن گفته، در سمت دیگر صفحه علیه احمدی نژاد و در راستای همان سیاست معروف دولت یازدهم در قبال دولت قبل، به احمدی نژاد هجمه برده است. آرمان با تیتر« توجیه به جای عذرخواهی» نوشته است: « در کمال حیرت، دفتر محمود احمدی‌نژاد با انتشار اطلاعیه‌ای خطاب به مردم ایران ضمن تبیین اتهامات معاون اول دولت‌ دهم این اتهامات را مربوط به دولت متبوع خود ندانست. در این اطلاعیه به طور مستقیم پروژه توجیه دنبال و تلاش شده دولت قبل از دولت احمدی‌نژاد مقصر نشان داده شود»

اگرچه کلیت این بحث که «محمود احمدی‌نژاد آبان سال۹۰ در ديدار با برخی اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود در سال‌های ۸۴ و ۸۸ در مورد اتهامات محمدرضا رحیمی گفت: "دو سال است که معاون اول دولت متهم به فساد اقتصادی شده است ولی نمی‌توانند این اتهام را ثابت کنند. من بارها گفته‌ام که اگر ثابت شود که رحیمی حتی یک ریال هم اختلاس کرده به تلویزیون آمده و ضمن عذرخواهی اعلام می‌کنم که شایستگی این سمت را ندارم"» صحیح است اما این انتقاد از روزنامه ای که هر صحبتی درباره وزیرامورخارجه و مذاکرات هسته ای را با عنوان «تندرو» یاد می کند و در خبر امروز هم با نقل خاطره ای جریان مذاکرات سعید جلیلی، می نویسد که وی حتی مدت زمان بیشتری را با یکی از طرفین مذاکره قدم زده است، چندان دلسوزانه به نظر نمی رسد.

فرافکنی های اصلاح طلبانه
روزنامه "جوان" موضوع محکومیت محمدرضا رحیمی را از جانب دیگری بررسی کرده و نوشته است: «جريان تجديدنظرطلب هيچ گاه از عملكرد دستگاه قضا در اين باره{مبارزه بافساد} دفاع نكرده بلكه تنها آن را فرصتي براي تخريب جناح رقيب دانسته، به اين معنا كه رحيمي را يك فرد اصولگرا معرفي كرده تا در نهايت اين پيام را به افكار عمومي القا كند كه « عملكرد اصولگرايان با فسادپيوند خورده، بنابراين جريان مقابل صلاحيت حاكميت بر مردم را نداشته و اين اصلاح‌طلبان هستند كه مي‌توانند كشور را به دور از فساد و رانت اداره كنند... البته اين را هم نبايد ناديده گرفت كه هدف ديگر جريان تجديدنظرطلب از بزرگنمايي پرونده رحيمي و انداختن توپ در زمين اصولگرايان فرافكني از پرونده‌هاي متهمان بزرگي نظير مهدي هاشمي و حتي جاسبي رئيس اسبق دانشگاه آزاد هم است.»

تذکر مجلس به دوتابعیتی ها
"وطن امروز" درمطلبی راجع به حضور دوتابعیتی ها در پست های کلیدی و اعتراض مجلس دراین باره نوشته است: « پس از ماجرای فرار محمود خاوری به کانادا، موضوع مدیران دوتابعیتی به‌عنوان یکی از دغدغه‌های امنیتی بیشتر مورد توجه قرار گرفت... روز گذشته در همین راستا تعدادی از نمایندگان به دلیل آنکه یکی از مسؤولان ارشد دفتر رئیس‌جمهور دارای تابعیت دوگانه است به حسن روحانی اعتراض کردند. این نمایندگان در این تذکر خواستار جلوگیری از ادامه فعالیت این مدیر دارای تابعیت دوگانه شدند»

درمتن نامه ۱۳تن از نمایندگان خطاب به روحانی آمده است: «همانطور که مستحضرید طبق قانون به‌کارگیری افراد دوتابعیتی در مناصب دولتی جایز نمی‌باشد، لیکن متاسفانه شاهد هستیم یکی از مسؤولان ارشد دفتر جنابعالی دارای تابعیت مضاعف از کشور آمریکا می‌باشد... قطعا واقف هستید افرادی که مناصب حکومتی دارند نباید زیر پرچم کشورهای بیگانه قسم وفاداری یاد کنند. دولت یازدهم نیز بهتر است برای دچار نشدن به حاشیه‌های افراد دوتابعیتی نسبت خود را با مسؤولان و مدیران دارای تابعیت مضاعف روشن کرده و برای حل تبعات منفی حاصل از فعالیت آنها یا برکناری‌شان چاره‌ای بیندیشد»

"وطن امروز" نوشته است: «همزمان با تذکر نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور درباره دوتابعیتی بودن یکی از مدیران ارشد دفتر وی، مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری نیز تصریح کرد حضور مدیران دوتابعیتی در پست‌های کلیدی غیرقانونی است... وی گفت: کسی ابراز نمی‌کند که من تابعیت جای دیگری را دارم البته بحث کارت اقامت همه‌اش مربوط به تابعیت نیست و در کشورهای مختلف کارت‌های اقامت آثار حقوقی مختلف دارد و همه را یکسان نمی‌توان اجرا کرد»

تظاهرات خونین در مصر
مصر دوباره درگیر اعتراض شده و روزنامه ها امروز درباره این تحولات خبرهای مختلفی کارکرده اند. روزنامه "شرق" تصویر روی جلد خود را به صحنه ای از این تظاهرات که لحظاتی پیش از کشته شدن یکی از فعالان مدنی چپگرای مصر نشان می دهد، اختصاص داده و نوشته است: «روز شنبه و درحالی که گروه‌های چپگرای مصری یک‌روز پیش از سالگرد انقلاب برای برگزاری راهپیمایی مسالمت‌آمیزی به خیابان آمده بودند، با گاز اشک‌آور و گلوله‌های‌ ساچمه‌ای پلیس مصر روبه‌رو شدند...به گفته یکی از اعضای این حزب؛ این راهپیمایی نمادین برای بزرگداشت انقلاب سال۲۰۱۱ مصر بود که با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد... پیشتر برخی گروه‌های اسلامگرا از هواداران خود دعوت کرده‌ بودند که روز یکشنبه (دیروز) در مراسم بزرگداشت "انقلاب ژانویه" شرکت کنند؛ انقلابی که به حکومت ۳۰ساله حسنی‌مبارک پایان داد و برای مدت کوتاهی اجازه داد اسلامگرایان قدرت را در مصر به دست گیرند. با این حال، نارضایتی عمومی از اداره حکومت توسط گروه اخوان‌المسلمین به ژنرال عبدالفتاح سیسی، فرمانده کل ارتش مصر، کمک کرد تا دولت محمد مرسی را ساقط کند»
 
علیرضا
۱۳۹۳-۱۱-۰۶ ۱۲:۲۴:۳۵
ببخشید جاسبی خودش تو تلویزیون گفت من اصول گرا هستم. (2633966) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۱-۰۶ ۱۲:۳۷:۳۸
اره فرافكني ! فرافكني اقاي احمدي نژاد با بيانيه ديروزش رو رو هم بايد فرافكني اصولگرايانه و ناميد.منتشر كن نترس (2634013) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۱۱-۰۶ ۱۳:۵۸:۳۹
مردم درچند انتخابات گذشته بجز انتخابات دوره خاتمی که از بگیر ببند و سیاست خسن پلیسی خسته و همه کسانی که عمری را رای نداده بودند امدند تا خاتمی فضای باز ایجاد کند و خیلی هم ازش حمایت کردند حالا که ان سیاسبها کاربرد ندارد فقط دنبال گروهی هستند که سود بیشتری به انها بدهد وقتی احمدی نژاد قویترین انتخابات تاریخ را برد به خاطر ایجاد سطح رفاه و گرایس قشر معتدل ولی همین احمدی نژاد قیمتها یه برابر کرد مردم به اصول گرایان رای ندادند الان هم اصول گرا و اصلاح طلب هر کدام بین 30 تا 15 درصد مردم را حامی ثابت دارند بقیه در انتخابات تصمیمی آنی می گیرند و خیلی سیاسی برخورد نمی کنند (2634210) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۱۱-۰۶ ۱۵:۰۵:۲۷
زنده باد احمدی نژاد
به عشق هرچی مرده احمدی برمیگرده (2634394) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.