نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269260
ارائه طرحی جدید در سنای آمریکا درباره ایران
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۵۰
یکی از سناتورهای آمریکایی طرحی را به این نهاد قانون‌گذار ارائه داده که در صورت تصویب آن، از نظر کنگره، ایران ملزم خواهد شد که شهروندان آمریکایی بازداشت شده در خاک خود و شهروندان آمریکایی مفقود شده در حوالی مرزهای این کشور را فوراً آزاد کند.

به گزارش فارس، «دن کیدلی» نماینده مردم میشیگان در سنا امروز طرحی را به این نهاد ارائه داده که در صورت تصویب، جمهوری اسلامی ایران از نظر آمریکایی‌ها موظف خواهد بود همه شهروندان آمریکایی بازداشت شده در این کشور را فوراً آزاد کند.

بر اساس خبر آسوشیتدپرس، در طرح سناتور کیدلی البته بیشتر بر آزادی «امیر حکمتی» تفنگدار دریایی سابق آمریکا که به جرم جاسوسی از ایران در بازداشت است، تأکید شده است؛ خانواده حکمتی در منطقه فلینت زندگی می‌کنند، منطقه‌ای درون حوزه اتنخابیه سناتور کیدلی.

این سناتور جمهوری‌خواه پس از ارائه طرح خود به مقامات مسئول در کنگره گفته که «نمی‌توان به موضوع پذیرفته شدن ایران در جامعه جهانی، با جدیت فکر کرد.»

در طرح مزبور همچنین از ایران خواسته شده که در خصوص آمریکایی‌های مفقود شده در حوالی مرزهای خود هم به دولت آمریکا اطلاعات بدهد. در دنیا ۱۹۵ کشور وجود دارد ولی ۱+۵ یعنی ۶ کشور به استفاده واژه جامعه جهانی برای توصیف خود اصرار دارند.
 
دیپلمات شوخ طبع
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۳:۰۷:۰۰
در دنیا ۱۹۵ کشور وجود دارد ولی ۱+۵ یعنی ۶ کشور به استفاده واژه جامعه جهانی برای توصیف خود اصرار دارند.
ولی همین 5+1 کشور یا7-1 کشور یا 2ضرب در 3کشور...هرطور میلتان کشید،دارند با ابزارهای تکنولوژیک و تبلیغات مدرن،صدو نود و خورده ای کشور جهان را سر می دوانند.
علاج کار شناخت عوامل موفقیت این کشورهای قلدر و مهندسی معکوس ابزار قدرت آنهاست نه چیز دیگر. (2860267) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۳:۳۳:۴۹
معلومه نمایندگان کنگره آمریکا زیاد سواد و تحصیلات درست و حسابی ندارند که بدنبال طرح چنین لوایحی هستند زیرا اصل صلاحیت سرزمینی و اصل صلاحیت شخصی دو اصل شناخته شده در حقوق جزا در بین سیستم های حقوقی تمام کشور های جهان هست زیرا هرکسی در چهارچوب مرزهای یک کشور مرتکب جرمی شد باید طبق قوانین جزایی همان کشور به محاکمه و مجازات گردد مگر اینکه بموجب قانون خاص تکلیف دیگر در مورد مرتکب جرم معین شده باشد مثل قرارداد های دو جانبه استرداد مجرمین یا جرایم افراد دیپلمات در کشور میزبان محل ماموریت یا قرارداد های خاص پیرامون نیروهای نظامی بیگانه در یک سرزمین دیگر ثانیا قوانین مصوب توسط مجلس قانونگذاری هر کشور فقط در قلمرو سرزمینی آن کشور قابلیت اجرایی دارد مگر در خصوص احوال شخصیه اتباع آن کشور لذا بنظر می رسد منشاء طرح چنین لوایحی ناشی از بیسوادی و عدم تسلط بر قوانین بین المللی و حتی قوانین جزایی و اساسی خود آمریکا باشد درست همانند نامه نگاری 47 نمایده کنگره با رهبر معظم انقلاب که بیان نموده بودند هرنوع توافق با آمریکا فقط تا پایان دولت آقای اوباما معتبر هست ! حال آنکه جمهوری اسلامی ایران اصولا با آمریکا طرف مذاکره نبود بلکه با سازمان ملل متحد بعلاوه 6 کشور در حال توافق بود و توافق احتمالی بعنوان یک سند بین المللی پس از امضا قابلیت اجرایی دارد و نیازی به نظر کنگره یا دولت بعدی آمریکا نبود (2860302) (alef-11)