نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 430062
40 سال زمان براى اتمام پروژه هاى عمرانى كشور
علی دارابی/11 دیماه 95
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۰
جلسه مجمع نمایندگان استان اصفهان ، چندی قبل با حضور رئیس سازمان صداوسیما و برخی از مسئولان رسانه ملی برگزار شد.

در این جلسه آقای محسن کوه کن نماینده لنجان که از نمایندگان با سابقه و کاردان در خانه ملت است گفت: حجم پروژه های عمرانی در دولت ها از هاشمی تا خاتمی و از احمدی_نژاد تا روحانی آنقدر زیاد است که بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات و بودجه برای اتمام آن ها نیاز است که با بودجه فعلی ۴۰ سال طول می کشد تا به بهره برداری برسد و این به شرطی است که از هم اکنون تا سالیان آینده هیچ پروژه ی عمرانی در کشور اجرا نشود.



واقعاً چرا به جای نهضت خدمت_رسانی و محرومیت زدایی کشور را تبدیل به نهضت «کلنگ زنی و افتتاح های نافرجام» کرده ایم؟! عوام گرایی و پویولیسم حاکم بر دولت های گذشته و حال و این شرایطی که برای کشور به وجود آورده ایم را چه کسی پاسخگو است؟! نقش سازمان مدیریت و برنامه ریزی در اجرای طرح آمایش سرزمین و تخصیص اعتبارات براساس روندهای ارزیابی و نظارت پروژه ها کجا تعریف می شود؟ نهادهای نظارتی چون مجلس ، سازمان بازرسی چه مسئولیتی در قابل این وضعیت دارند؟

دولت ها با گرایش های سیاسی مختلف می آیند و می روند؛ ادبار و اقبال افکار_عمومی به آن ها از طریق صندوق های رای معلوم می شود! اما هزینه و خسارت غیرقابل احصاء کاهش اعتماد_عمومی را که به طور مستمر دارد سایش ایجاد می کند، نظام جمهوری_اسلامی باید پرداخت کند؟ باید برای توقف این وضعیت و عبور از آن کاری کرد. چه کسی مسئول است؟ مجلس شورای اسلامی؟ دولت؟ افکار عمومی؟ رسانه ها یا مردم؟

همین امروز باید فکری کرد؛ فردا دیر است. راستی فراموش نکنیم بودجه عمرانی سال ۹۵، ۵۷ هزار میلیارد تومان بوده است که کمتر از نیمی، با گذشت ۹ ماه از سال تخصیص داده شده است؟!
 
کلمات کلیدی : پروژه هاى عمرانى ناتمام+کلنگ زنی
 
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۲۳:۰۲
کلنگ زدن چه آسان، آجر چیدن چه مشکل! (4093194) (alef-2)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۲۷:۰۴
این پروژه ها را بایست تقسیم بندی کرد مثلا:
1- تولیدی
2- خدمات رفاهی
3- خدمات درمانی و بهداشتی
4- خدمات امنتی و مراقیتی مثل اورژانس و اتش نشانی
5- راه سازی/اسکله/
6- فرودگاه
....
به نظرم برخی پروژه های بایست اگر در بخش غیر دولتی خواهان دارد واگذار و به فروش رساند از راه مزایده.
برخی هم اگر مشتری نداشت و اهمیت چندانی نداشت مثل موارد 2 و 6 حذف کرد.
اولویت باید به موارد 1 و 3و 4و 5 داد. (4093204) (alef-2)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.