نظر منتشر شده
۱۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 76352
پاسخهاي معاون اجتماعي ناجا به 55سوال بينندگان الف دباره طرح ارتقاي امنيت اجتماعي
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۰۸
 پيرو بحث هاي اخير در جامعه درباره طرح امنيت اجتماعي، سرتیپ کارگر، معاون اجتماعی نیروی انتظامی بطع ششم تا سيزدهم تيرماه 1389 به 55 سوال رسيده از سوي خوانندگان الف پاسخ دادند. مشروح سوالات رسيده از بينندگان الف و پاسخهاي سردار كارگر به شرح زي 
معرفي مهمان ويژه الف:

بهمن کارگر
متولد گرمسار 1340
دكتري تخصصي (PhD)، دانشگاه شهید بهشتی، رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری
•    عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه علوم انتظامی (1382 تا کنون)
•    تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان مدرس و عضو نیمه وقت هیات علمی (1383 تاکنون)
•    مولف برتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به لحاظ تالیف کتاب «امنیت شهری» (سال 1385)
•    مولف برتر پاسداران اهل قلم از سوی وزیر ارشاد اسلامی به لحاظ تالیف کتاب «امنیت شهری» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (1386)
•    کسب رتبه دوم رساله (دکتری) با عنوان «فضا، جامعه و امنیت اجتماعی در حاشیه جنوبی کلان شهر تهران» در هفتمین جشنواره علمی نظم و امنیت (سال 1387)
•    رییس گروه علمی اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با حکم فرمانده ناجا (شهریور سال 1388 تا کنون)

•    آثار منتشر شده:
•    رساله (دکتری) با عنوان «فضا، جامعه و امنیت اجتماعی در حاشیه جنوبی کلان شهر تهران (مورد: شهرستان اسلامشهر)» 1388 ، دانشگاه شهید بهشتی
•    مقاله «ارزیابی کارایی خدمات انتظامی و امنیتی در نظام مدیریت شهری» در همایش توسعه محله‌ای شهرداری تهران که از میان 1493 مقاله بعنوان مقاله ممتاز ارزیابی و ارایه گردید. (1383)
•    تالیف کتاب امنیت شهری 1383 و تجدید چاپ 1385 ، انتشارات سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح
•    مقاله امنیت شهری 1384 ، مجله سپهر شماره 56
•    مقاله محله‌گرایی و امنیت 1385 ، مجله سپهر شماره 57
•    تالیف کتاب توسعه شهرنشینی و صنعت گردشگری در ایران 1386، انتشارات سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح
•    مقاله حاشیه نشینی و امنیت 1386 ، مجلس سپر شماره 64
•    مقاله امنیت انتظامی شهری 1387 ، دائره‌المعارف مدیریت شهری و روستایی
•    مقاله حاشیه نشینی و امنیت شهری 1388 ، انجمن جغرافیای ایران

•    سوابق كاري:
•    رییس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (1380 تا 1386)
•    عضو شورای عالی ایرانیان خارج از کشور جمهوری اسلامی ایران (1385 تا 1386)
•    معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (1388 تاکنون)
 
 
توجه: مهلت اين سوال و جواب از 10تير1389 به پايان رسيده است. لطفا سوال جديد ارسال نفرماييد. علاقمندان به ادامه بحث با دكتر كارگر مي توانند با دفتر ايشان در تماس باشند.
 
 
 
 
حسيني
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۱۷:۴۵
آيا منطقي است كه سربازان يا حتي افسران ناجا كه مجرد يا متاهل باشندمردم را بخاطر حجابشان ورانداز كنند و زير نظربگيرند؟ (330711)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۴:۳۳
در اجراي مأموريت مرتبط با حوزه عفاف و حجاب ، از مأمورين زن آموزش ديده ، متأهل و متعهد استفاده مي شود. در اینگونه ماموریتها هيچگاه از وجود سربازان استفاده نمی گردد. (330855)
 
محمدرضايي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۱۸:۴۹
وقتي ديگر عواملي كه به بي حجابي و بدحجابي منتهي شده پابرجاست، آيا برخورد با شاخه هاي اين درخت فاسد صحيح است؟ بهتر نيست كار را از ريشه شروع كنيد؟ (330712)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۵:۴۷
نيروي انتظامي موظف به اجراي قانون است و نمي تواند بدليل آنكه شرايط اجتماعي و فرهنگي ، احتمالاً محقق نشده است . مأموريتهاي خود را در همه حوزه ها متوقف كند. البته اين واقعيت را مي پذيرد كه نتيجه بهتر هر چه اقدامات فرهنگي و اجتماعي گسترش يابد و جامعه به سمت بهره گيري از نظام هاي خود كنترلي پيش رود با نتايج و آثار مثبت مواجه خواهيم شد.
براي حصول نتيجه بهتر ، مي بايد پيش از آنكه به ناجا فشار وارد شود كه چرا اينگونه اقدام مي كند ، به سازمان هاي فرهنگي و اجتماعي تکلیف گردد تا آنان وظايف خود را بدرستي انجام دهند. (330857)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۱۹:۱۸
از پرسنل ناجا چه كساني اجازه تذكر دادن و برخورد با بدحجابان را دارند؟ (330713)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۶:۲۰
مأموريني كه در حوزه عفاف و حجاب فعاليت مي كنند . تعداد خاصي هستند كه آموزش ديده اند. توجيه شده اند و بطور مرتب تحت نظارت و كنترل قراردارند. بنابراين نبايد تصور شود كه اين مأموريت ، تابع سليقه فردي است ، بلكه يك مأموريت كاملاً تعريف شده و منطبق بر دستورالعمل هاي تنظيمي و ابلاغي است. (330858)
 
دانا
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۱۹:۵۵
عكس برگ جريمه بدحجابها آيا صحت دارد؟ اگر ندارد چرا تكذيب و اطلاع رساني نكرديد؟ فكر مي كنيدچه كسي آنرا جعل كرده باشد؟ با توجه به اينكه آرم نيروي انتظامي را هم استفاده كرده در جعل آن برگ جريمه، ناجا نمي خواهد براي يافتن جاعل، اقدامي بكند؟ (330714)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۶:۵۱
اين موضوع كاملاً ساختگي بوده و به نظر مي رسد نوعي شيطنت رسانه اي مي باشد كه با هدف تخريب چهره نظام و عملكرد نيروي انتظامي صورت گرفته كه نسبت به تكذيب آن اقدام شده است. (330860)
 
احدي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۰:۲۶
اصولا معيار و تعريف بدحجابي چيست؟ يعني رويري تا كجا عقب برود از نظر ناجا جرم و مستوجب تذكر يا برخورد است؟ آيا وظيفه تشخيص اين موضوع بع هعهده ماموران مرد ناجا است؟ آيا در هنگام تشخيص خودشان دچار گناه نمي شوند؟ (330715)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۷:۲۵
معيار و تعريف بدحجابي بر اساس استنباط از ماده 638 قانون مجازات اسلامي صورت مي پذيرد. و بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي (راه كارهاي فرهنگ عفاف و حجاب ابلاغي در سال 84 )، نيروي انتظامي موظف به تعيين مصاديق بدحجابي شده است. كه طي دستورالعمل هايي همه ساله از سوي
نيروي انتظامي ، ضوابط و چارچوب ها به مأمورين ابلاغ مي گردد تا براساس آن عمل نمايند. ضمناً در سال 89 بطور كلي تمامي كساني كه به زنان بدحجاب (مانکن ها ) يا بي حجاب تذكر داده و يا آنان را به واحدهاي مشاوره هدايت مي كنند از كاركنان زن بوده اند. (330861)
 
احدي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۰:۵۱
اگر ماموران ناجا به زني به همراه مردش تذكر دادند و مرد غرتي شد و كار به دعوا كشيد تكليف چيست؟ (330716)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۷:۵۹
به مأمورين ابلاغ گرديده با رعايت اخلاق اسلامي و سعه صدر عمل نمايند و در كمال آرامش و خونسردي نسبت به اجراي مأموريت محوله اقدام نمايند. وظیفه پلیس ، با اقتدار و عطوفت و مهربانی عمل کردن است. (330862)
 
خس و خاشاک
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۰۳:۳۹:۱۷
یعنی میفرمائید نیروی انتظامی از شوهر به همسر نزدیکتر است؟ (331380)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۰۵:۴۶
نیروی انتظامی وظیفه حفاظت از امنیت افراد آحاد جامعه و خانواده‌ها را دارد. (332649)
 
فرامرزي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۱:۱۹
مراحل برخورد با بدحجاب ها چيست؟ آيا كار به زور و استفاده از سلاح سرد هم ميرسد؟ (330717)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۱۹:۰۸
ابتدا در مواردي كه مي توان صرفاً با يك تذكر ساده ، مصالحه و سهل انگاري افراد را مرتفع نمود ، اقدام مي شود . در مواردي كه افراد به صورت چهره ها و يا تيپ هاي «مانكن» و يا بي حجاب ظاهر مي شوند ، به پايگاهها هدايت شده و مورد مشاوره هاي روانشناسي قرار مي گيرند تا در مورد علل و عوامل رفتارهاي نابهنجار آنان بررسي شود . اين افراد نيز عمدتاً با حضور خانواده ها پس از مشاوره و اطلاع رساني لازم رها مي شوند . (330863)
 
فاطمه
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۱:۴۴
اگر روزي مجموعه اي از زنان مثلا در يك نقطه اي مثل پارك يا ميدان تجمع و با هماهنگي قبلي كشف حجاب كنند، برخورد ناجا چه خواهد بود؟ (330718)
 
بيگي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۳:۱۴:۱۲
لباس شخصي ها ... (330802)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۳۲:۱۱
نيروي انتظامي لباس شخص ندارد. مأمورين ناجا در تمامي مأموريت‌ها با لباس و علائم و نشان‌هاي انتظامي حاضر مي‌شوند. ضمناً در مأموريت‌هاي خاص كه با لباس غير نظامي حاضر هستند نيز بايد با حكم مأموريت معتبر باشند. (331264)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۲۰:۰۴
اگر چنين برنامه هدف بندي صورت پذيرد قطعاً برابر قانون عمل شده و اين افراد به سرعت جمع آوري خواهند شد. (330864)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۲:۱۰
مسئولان دائم از باندهاي ترويج فساد حرف مي زنند. آيا مدارك و مستنداتي هم از نحوه عمل و نوع كارهاي اين باندها داريد؟ چرا منتشر نمي كنيد تا مردم خطر را احساس كنند؟ (330719)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۲۰:۴۷
معمولاً در مفاسد اخلاقي به لحاظ حفظ امنيت اخلاقي و پيشگيري از ريختن قبح اينگونه اعمال و نيز حفظ كرامات انساني ، اصل بر اختفاء مي باشد و به مصلحت نيست در اينگونه موارد جريانات ضداخلاقي بازخواني شود. البته ناجا با تهيه فيلم هاي مستند ، مصاحبه با مسئولين و فرماندهان و پخش از تلويزيون و برپايي نمايشگاهها و يا حضور در دانشگاهها بطور مرتب در اين مورد فعاليت مي نمايد. (330865)
 
اصغري
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۲:۳۷
اگر با ماموري برخورد كنيم كه به روش زننده اي به زنان بدحجاب تذكر مي دند، چه بايد بكنيم؟ آيا ماموران ناجا موظف هستند در صورت درخواست شهروندان، كارت خود را نشان دهند؟ (330720)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۲۱:۱۳
در مواردي كه مردم شكايتي از مأمورين دارند بهتر است از طريق روش هايي كه براي امر نظارت همگاني پيش بيني شده عمل كنند و مراتب را طي تماس با شماره 197 (بازرسي و نظارت) اعلام نمايند .
اين سيستم نيز با توجه به روشهايي كه در امر نظارت پيش بيني شده است نسبت به پيگيري موضوع اقدام و حتي در مواردي كه نياز باشد طرفين را احضار و موضوع را به صورت حضوري نيز رسيدگي مي نمايد. (330866)
 
گودرزي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۳:۰۰
آيا مامورا ناجا اجازه يا ماموريت دارند به زوج ها در خيابان گير دهند و ازشان درباره نسبتشان سوال بپرسند؟ يا مدرك ازدواج مطالبه كنند؟ (330721)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۲:۴۸
در حال حاضر به هيچ وجه به مأمورين ابلاغ نگرديده كه بدون هيچ مقدمه اي و يا مشاهده صحنه هايي كه حاكي از جرم مشهود نباشد و صرفاً به دليل حركت يك زن و مرد در كنار يكديگر، از آنان در مورد نسبت شان سؤال شود . اين شايعاتي كه اخيراً در ارتباط با گشت نسبت نيز مطرح شده ساخته و پرداخته ذهن برخي افراد مغرض مي باشد و اصالت ندارد. (330994)
 
رنجبر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۳:۴۰
آيا ناجا محلي براي پاسخگويي به شكايت شهروندان از ماموران بداخلاق يا توهين كننده دارد؟ چه تضميني هست كه آنها به شكايت شهروندان رسيدگي كنند؟ (330723)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۳:۲۸
مركز نظارت همگاني ناجا از طريق اعلام شماره تلفن 197 آماده دريافت و پيگيري شكايات مردمي است. (330995)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۴:۰۱
برخورد فيزيكي ناجا مرحله چندم از طرح عقاف و حجاب است؟ اگر مراحل اوليه اجرا نشده باشد يا بد و ناقص و غيرموثر اجرا شده باشد،آيا اجراي مرحله تذكر و برخورد صلاح است؟ (330724)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۴:۰۶
در برخورد با موضوع بدحجابي اصلاً نقطه ثقل مأموريت بر برخورد فيزيكي متمركز نشده است . هدف از اين مأموريت پيشگيري از رفتارهاي نابهنجار و قانون شكنانه مي باشد و در اجراي اين مأموريت نيازي به برخورد فيزيكي نيست . در اين مرحله مأمورين عمدتاً به انجام مشاوره هاي اجتماعي و روانشناسي به افراد اقدام مي كنند . لازم به ذكر است برابر مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجراي طرح عفاف و حجاب وظيفه همه دستگاهها است و به موازات هم بايد وظايف خود را انجام دهند و تقدم و تأخر نسبت به يكديگر ندارند. (330996)
 
حسني
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۴:۴۲
گشت نسبت را اولين بار چه كسي بكار برد و رواج داد؟ اگر خود ناجا نبوده اين فكر از ذهن چه كسي خارج شده است؟ (330725)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۵:۰۲
اين واژه ابتدا از طريق اينترنت منتشر شد و بنظر مي رسد ساخته و پرداخته ذهن معيوب برخي افراد مغرض و كج انديش است كه هيچ هدفي جز تشويش اذهان ندارند و به هيچ وجه به خير و صلاح جامعه نمي انديشند. از آنجا كه مأموريت مربوط به حوزه عفاف و حجاب از گونه مأموريت هايي است كه جامعه نسبت به آن حساس است لذا اين قبيل شايعات و اكاذيب به شدت وسعت بسيار زيادي رواج پيدا مي كند بگونه اي كه برخي افراد آن را باور مي كنند. (330997)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۵:۳۳
فيلم مشهوري از دستگيري يك زن با صورت خون آلود توسط ناجا در اينترنت وجود دارد. لطفا درباره آن ماجرا توضيح دهيد؟ كي كجا و چرا اتفاق افتاده است؟ (330726)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۵:۳۳
اینگونه فیلمها معمولا ساختگی است که چند نمونه آن توسط صدا و سیمای جمهوری اسلامی آیران افشاء گردید و جعلی بودن آن برای مردم عزیز به نمایش گذاشته شد. (330998)
 
مرجان جمشيدي
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۶:۰۳
لطفا يك آمار و اطلاعاتي از عملكرد طرح هاي حجاب و عفاف و اثربخشي اجراي آنها در سال گذشته بدهيد (330727)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۶:۱۵
طي سه سال گذشته كه نيروي انتظامي بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي موظف به اجراي قانون جديد در حوزه عفاف و حجاب گرديده است ، كوشش گرديده به گونه اي عمل شود تا شهروندان به اين باور برسند كه نوعي ضابطه و معيار در جامعه وجود دارد و بر نحوه حضور افراد قانون شكن نظارت دارد.
بنابراين از اجراي اين مأموريت ، انتظام بخشي به رفتارهاي اجتماعي شهروندان در حوزه عمل است تا نظام اخلاقي جامعه از گزند رفتارهاي مخرب محفوظ بماند . با توجه به سرعت كم اقدامات فرهنگي و بالعكس شدت عمل اقدامات ضد فرهنگي در خارج از مرزهاي كشور كه از طريق امواج ماهواره اي ، اينترنت و... عينيت مي يابد ، چنانچه ناجا در همين حد اقدام نمي كرد احتمالاً جامعه در شرايط حاضر وضعيت ديگري داشت. (330999)
 
حسام
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۶:۳۶
چرا ناجا سخنگو ندارد تا به شبهه ها و سوالات مكرر و متعدد عمومي درباره برنامه ها و عملكردش پاسخ دهد؟ (330728)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۰:۳۶:۵۱
هر يك از پليس هاي تخصصي نيروي انتظامي در حوزه مأموريت خود نقش سخنگويي داشته و در فواصل زماني مختلف به سوالات پاسخ لازم را مي دهند. علاوه بر اين ، فرماندهي و مسئولین عالی رتبه ناجا نيز بطور مستمر پيرامون موضوعات گوناگون در مصاحبه با رسانه ها اطلاع رساني مي نمايند. (331000)
 
سعید
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۲۶:۵۱
با سلام.
سوال من کوتا است. آیا طرح های امنیت اجتماعی را مصداق رعایت کرامت انسانی می دانید ؟ چرا ؟ (330729)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۱۷:۵۰
طرح امنيت اجتماعي به علت ذات و ماهيت خود دقيقاً در راستاي احترام به مردم و توجه به کرامت انساني با سالم‌سازي محيط‌هاي اجتماعي و ايجاد فضاي امن و آرام به مورد اجرا گذاشته مي‌شود و طبيعتاً هر چه جامعه در آرامش باشد مردم احساس امنيت بيشتري خواهند داشت که اين امر با فطرت انساني تطبيق دارد. (331248)
 
کیارش محالی
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۰۹:۴۲:۱۷
باسلام لطفا به سوالات ذیل پاسخ فرمائید
1- در گفتار فرماندهان نیروی انتظامی در مورد برخورد با بی حجابی تناقض وجود دارد در اوائل مطرح شدن بحث در حدود دوماه پیش فرمانده نیرو در مجلس گفتند این نیرو موظف به برخورد با بی حجابی و بد حجابی نیست از طرفی سردار رادان گفتند بزودی اقدامات نیروی انتظامی در این زمینه آغاز خواهد شد از طرفی سردار ساجدی نیا قول شروع طرح تا قبل از تابستان را دادند از طرفی گاهی گفته می شود ما منتظر ابلاغ طرح عفاف و حجاب به نیروی انتظامی هستیم از طرف دیگر گفته می شود این طرح در حال اجراست در حالیکه عملا اثری از این طرح دیده نمی شود از سوی دیگر همان طرح برخورد با مزاحمین نوامیس بعد ازموضعگیری رئیس جمهور ظاهرا تعطیل شده است بالاخره قصه چیست و تصمیم نیروی انتظامی چیست ؟
2- جایگاه نیروی انتظامی در این طرح بعنوان ضابط قوه قضائیه چیست ؟ آیا با توجه به تاکید رئیس دستگاه قضائی به ضرورت برخورد نیروی انتظامی با بی حجابی وبد حجابی و حمایت این قوه و صراحت قانون مجازات اسلامی و دیگر قوانین آیا صرف مخالفت رئیس جمهور میتواند باعث تعطیلی کل طرح شود؟
3-بالاخره برنامه نیروی انتظامی برای طرح فوق چیست ؟ آیا در شرایط فعلی میتوان امیدی به اقدامات نیروی انتظامی داشت یا همچنان باید شاهد گسترش لجام گسیخته بدحجابی و بی حجابی باشیم؟ (330731)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۱:۴۶:۴۵
1- سخنان فرماندهان نيروي انتظامي همسو و مکمل يکديگرند و طرح عفاف و حجاب از سال 86 و پس از ابلاغ توسط نيروي انتظامي به مورد اجرا گذاشته شد و آثار و تبعات بسيار مثبتي هم داشته است. در حال حاضر هم نيروي انتظامي بنابر وظيفه ذاتي خود با جرايم مشهود و سازمان يافته برخورد قانوني مي‌نمايد.
2- همانطوري‌که در سئوال تأکيد شده است نيروي انتظامي به عنوان ضابط قوه قضاييه، موظف به اجراي وظايف قانوني است و رياست محترم جمهوري هم بر اجراي صحيح وظايف تأکيد داشته است و قطعاً وقفه‌اي در انجام وظيفه از سوي نيروي انتظامي پيش نخواهد آمد.
3- براساس راه‌کارهاي اجرايي عفاف و حجاب مصوبه شوراي عالي انقلاب اسلامي، تعداد 26 دستگاه در طرح عفاف و حجاب مسئوليت دارند که هر يک مي‌بايست وظايف خود را انجام دهند. نيروي انتظامي هم در کنار ساير دستگاه‌ها مسئوليت و وظيفه خود را پيگيري مي‌نمايد و همچون گذشته طرح‌هاي سالم‌سازي محيط‌هاي اجتماعي را با هدف ايمن‌سازي جامعه به مورد اجرا مي‌گذارد. (331250)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۱:۱۳:۲۴
وقتي نوع پوشش و استانداري براي آن تعريف نشده چطور امكان دارد نحوه پوشش جرم محسوب شود؟اصولا بايد ابتدا نحوه پوشش قانونگذاري و تعريف شود تا همگان مطلع شوند سپس در صورت خلاف آن اقدامات اجرايي صورت گيرد. (330758)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۰:۱۰
در مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي 1384 براي نوع پوشش و شرايط آن ملاک تعيين شده و وظيفه دستگاه‌هاي مسوول اين امر نيز در آن تعريف گرديده است. البته اطلاع‌رساني آن به آحاد جامعه از موضوعاتي است که تا حدودي مغفول مانده است. (331251)
 
hajiagha
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۱:۵۹:۰۴
دکتر گرامی ای کاش در تورنتو بودید و می دیدید لشگر مردم عصبانی که مغازه ها را غارت کردند و ماشین پلیس را آتش زدند. سیم خار دار و پلیس تا دندان مسلح و یک میلیارد دلار خرج حفاظت این چند رهبر دمکرات ؟اگر آزادی داریم چرا ارتش را آورده اند در خیابان ها ؟
این ها دروغ گویان قهاری هستند که فقط اگر از دماغ کسی در ایران خونی آمد جنجال می کنند . از اینکه در نبودن من شما پاسدار خون شهدا و در سلامت جامعه کوشا هستید من سپاسگذارم. (330771)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۰:۴۵
نيروي انتظامي همچون گذشته در کنار مردم عزيز با جان و دل به خدمت مي‌پردازد و تمام تلاش و توان خود را در پاسداري از خون شهيدان و حفظ انقلاب اسلامي به کار مي‌بندد. بايد بدانيم ذات دشمن دشمني است و دشمنان دائماً مترصد جوسازي برعليه انقلاب اسلامي و ارکان‌هاي نظام هستند. (331252)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۲:۰۰:۲۸
آیا معیار حجاب و بی حجابی به صورت آیین نامه ای وجود دارد یا ماموران نیروی انتظامی شخصا این معیار را با توجه به سطح فرهنگی خود و محیطی که در آن پرورش یافته اند می سنجند ؟
اگر آیین نامه ای موجود است چرا منتظر نشده ؟ (330772)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۱:۲۸
معيار و حدود حجاب در شرع مقدس اسلامي تعيين گرديده و در ماده 638 ق.م.اسلامي هم به آن اشاره شده است. مأمورين نيروي انتظامي هم براساس دستورالعمل‌هاي صادره و حدود تعيين شده در شرع مقدس اسلام با افرادي که رعايت حجاب شرعي را نمي‌نمايند و با پوشش‌هاي نامناسب و مانکني در سطح جامعه حاضر مي‌شوند، برخورد قانوني مي‌نمايد. (331253)
 
مینا از ارومیه
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۲:۵۵:۲۲
چگونه می توان به صلاحیت فرد تذکر دهنده از نظر اخلاقی و علمی پی برد تا تذکر نامبرده توجیه شود
مثلا از نظر اخلاقی ایا فرد تذکر دهنده خود پایند اخلاقیاتی از قبیل دروغ نگفتن و رعایت عدالت در تذکر، داشتن تقوی ،و سایر اخلاقیات باطنی که تذکر دهنده را ارجح نمایدو هم چنین ایا فرد از نظر علمی و روانشناسی و احترام به کرامت انسانی تا چه حدی اموزش دیده است (330793)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۲:۰۶
مأموريتي که در اين رابطه به‎کارگيري مي‌شوند از بين افراد گزينش شده با شرايط ذکر شده در سوال انتخاب مي‌شوند و براي آنان دوره‌هاي آموزشي برگزار مي‌شود تا ضريب اشتباه آنان به حداقل ممکن برسد. علاوه بر اين کارشناسان مجرب مشاوره و روان‌شناسي هم در اين طرح مورد استفاده قرار مي‌گيرند. (331254)
 
م ح ص
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۳:۱۸:۵۱
اول- به نظر شما آسیب اجتماعی مواد مخدر در جامعه بیشتر است یا به حجابی؟ به نظر شما چرا معتاد بیمار است و بد حجاب مجرم؟ چرا با وچود این همه معتاد در پارک ها و معابر و سطح جامعه که روز به روز هم بر تعداد آن ها افزوده می شود، این مساله به حاشیه رانده شده؟ چرا در مورد اعتیاد به کار فرهنگی روی آورده ایم و طبق گفته های آقای احمدی مقدم چند سال است که قانونش در مجمع است ولی بحث حساس حجاب به این سرعت به مقابله می رسد؟ به نظر شما اگر قرار باشد پلیس بین اعتیاد و بد حجابی به یکی اولویت بدهد باید به کدام بدهد؟
دوم- در چند سال اخیر مردم به شدت معترض سیستم مدیریت کشور شده اند و آن را به فساد سیاسی و اقتصادی متهم می کنند. این قضیه در فتنه پس از انتخابات بیشتر عیان شد و به بسیاری از نکات مبهم برای مردم آشکار شد. وابستگی عوامل فتنه به قسمت های آلوده این سیستم کاملا آشکار و واضح بود. در این شرایط آیا به نظر شما طرح بحث حجاب در جامعه عمل متقابل سیستم در مقابل مردم نیست؟ یعنی سیستم به مردم می گوید که شما هم فاسدید، اگر سیستم دچار فساد اقتصادی است مردم هم دچار فساد اجتماعی هستند. (330804)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۳:۳۲
نيروي انتظامي با افکارسنجي از جامعه و اخذ ديدگاه‌هاي مردم، به طور مستمر پديده‌هاي اجتماعي را رصد مي‌کند و بر اساس يافته‌هاي علمي و پژوهشي در جهت برخورد با ناهنجاري‌ها و معضلات اجتماعي برنامه‌ريزي نموده و طرح‌هاي مورد نياز را به مورد اجرا مي‌‌گذارد.
شيوع مصرف مواد مخدر و موضوع بدحجابي هر دو آسيب اجتماعي هستند و هر کدام نقش و تأثير خود را در جامعه برجاي مي‌گذارند. طبيعتاً برنامه‌ريزي فرهنگي براي هر دو موضوع الزامي است و همه دستگاه‌هاي مسوول مي‌بايست به آن توجه کافي داشته باشند. (331255)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۳:۵۳:۵۷
حفظ حجاب یک رفتار است در حالیکه حیا و عفاف یک فضیلت اخلاقی و حاصل تربیت است. ما این دو مقوله را با یکدیگر اشتباه گرفته ایم و حجاب را در حد یک تکه پارچه تنزل داده ایم. حیا نیاز به تربیت اخلاقی و فرهنگی دارد و از جنس باور و اعتقاد است. خیلی از کسانی را که ما وادار میکنیم حجاب داشته باشند هیچ باوری به آن ندارند و در نتیجه طوری این حجاب اجباری را رعایت میکنند که به حیا و عفت خدشه وارد میکند! عین همین عملکرد را در مقولۀ دین داریم که دین شناسی را بجای دین باوری ترویج کردیم و کسانی در آزمون معارف دینی نمرۀ بالا میگیرند که هیچ اعتقادی به آنچه آموخته اند و حفظ کرده اند ندارند! آیا هنوز هم لازم است که بر حفظ حجاب توسط کسی که اعتقادی به آن ندارد اصرار کنیم؟ اینجاست که بد حجابی بوجود می آید که دامنۀ آن هم فقط محدود به خلاقیت انسانهاست! آیا بهتر نیست اجازه دهیم حجاب را کسانی انتخاب و رعایت کنند که به آن باور و اعتقاد دارند؟ چرا کسانی را وادار به رفتار بر خلاف باورشان کنیم آنهم از روی ترس از اعمال قانون انتظامی؟ در اینصورت چگونه انتظار داریم که بدحجابی نباشد؟ (330819)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۴:۱۳
حجاب از ضروريات دين‌ مقدس اسلام است و زنان و مردان به رعايت آن در قرآن مجيد توصيه و مکلف شده‌اند. حجاب نماد و نماي بيروني حيا و عفاف است و از يکديگر جدا نيستند و نمي‌توان بين آنها تفکيک قايل شد. حيا و عفاف است که فرد را ترغيب به حفظ شخصيت والاي انساني مي‌کند تا با پوشش مناسب خود را در حصار امنيت و مصونيت قرار دهد. (331257)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۲۳:۴۰:۱۱
پس به نظر شما اگر کسی حجاب نداشت، عفت هم ندارد! (331343)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۰۳:۴۲
آنچه که بر آن تاکید شد رابطه عفاف و حجاب بود. دو واژه‌ی حجاب و عفت در اصل معنای منع و امتناع کند. حجاب میوه عفاف و عفاف ریشه حجاب است درون پاک، بیرون و ظاهری پاک می پروراند و هرگز قلب پاک محل بارورشدن میوه ناپاک بی‌حجابی نخواهد شد. (332647)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۴:۲۴:۲۶
براي غير مسلمانان چطور؟ سیره پيامبر یا معصومین برای اجبار حجاب بر غير مسلمانان (يا حتي مسلمانان) چه بوده؟
چرا سي سال اجبار حجاب، هنوز نتیجه نداده است؟
اصولا چرا از روشهاي طالباني براي اجراي احكام ديني به نيكي ياد نمي شود و حتي موجب وهن مذهب محسوب مي گردد؟ (331543)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۶:۱۰
اجبار نیز از کنار اقدامات دیگری چون فرهنگ‌سازی، اقناع، تسهیل و ... یکی از راهکارها می‌باشد و طبق قانون و صرفاً در مورد کسانی اعمال می‌شود که از قواعد و قوانین مسلم جامعه عدول می‌نمایند و میزان اثرگذاری آن نیز نسبی است و ارزیابی ما این است که اجبار تاثیر فرد را داشته است. (332658)
 
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۷:۵۶:۳۵
یعنی چادری بی عفت نداریم؟یه کم فکر کنید (331366)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۰۴:۴۷
برخی افراد ممکن است حجاب ظاهری داشته باشند ولی عفاف و طهارت باطنی را در خویش ایجاد نکرده باشند این حجاب، تنها پوسته و ظاهری است از سوی دیگر افرادی هم ادعای عفاف کرده و با تعبیری مثل من قلب پاک دارم، خدا با قلب‌ها کار دارد و تعابیری از این دست خود را سرگرم می کنند. (332648)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۴:۲۰:۳۹
آقا اين قضيه برگ جريمه ديگه چيه ؟مثل اينكه يه عده معموريت دارن مارو تو دنيا مضحكه كنند!!جان مادرتون بگيد كه اين داستانا واقعيت نداره.من كه دارم شاخ در ميارم. (330834)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۵:۲۰
موضوع برگ جريمه يک شيطنت رسانه‌اي بود که توسط عده‌اي افراد جاهل و مغرض طراحي و در سايت‌هاي اينترنتي قرار داده شد و به هيچ وجه وجود خارجي ندارد و کذب محض است. (331258)
 
سلام
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۲۴:۰۴
چرا نیروی انتظامی در برابر اراذل و اوباش و بی حجابهای سکوت کرده است ؟ چرا در برابر کسانی که در خودروهای خود فحاشی های مبتذل را به خرد مردم می دهند سکوت کرده اید؟
چار در برابر اوباش کوتاه می ایید و به عبارتی می ترسید (330868)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۶:۰۱
نيروي انتظامي با اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي، طي ساليان گذشته با اراذل و اوباش، افراد مخّل نظم و امنيت اجتماعي و مزاحمين نواميس با کمال قدرت و شدت برخورد کرده است و در حال حاضر هم اين امر ادامه دارد و به طور مستمر به عنوان يک وظيفه دنبال مي‌شود. (331259)
 
Cave_Man
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۳۳:۴۱
نظر شما در مورد این دیدگاه و جمله که بی هیچ دلیل و همراه خانواده از یکی از مامورین شما در عید نوروز شنیدیم چیست ؟
راننده اتومبیل : میشه بپرسم چیکار کرده ام ؟
مامور ناجا : کروات زده ای و عینک آفتابی فکر کردی چه خبره ، همچین ژست گرفته ای ؟!

( تاریخ 5 یا شش فرودین 1388 ، مکان خیابان ولیعصر نرسیده به میدان تجریش ، زمان 12 ظهر ، به 197 هم شکایت شده ولی جوابی گرفته نشده )

آیا در برخورد با بدحجابی هم دیدگاه و معیارهای مامورین همین هاست؟ (330873)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۶:۳۷
مأمورين نيروي انتظامي هيچ دستوري براي برخورد با افرادي که با وضعيت ظاهري ذکر شده در سوال ندارند و اگر احتمالاً اين اقدام از سوي احدي از مأمورين سرزده باشد، از طريق مرکز نظارت همگاني ناجا و شماره تلفن 197 قابل پيگيري است. ضمن اينکه ملاک مأمورين در برخورد با بدحجابي، منطبق بر موازين شرعي و قانوني است. (331260)
 
سامان
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۴۷:۰۰
سلام
آیا بهتر نیست پلیس شیوه ها و امکانات خود را بروزتر کند،مطمئنا این تغییرات تاثیر روانی محسوسی خواهند داشت،همچون استفاده از امکانات پیشرفته تر،یونیفرمهای مرتبتر و شیکتر و ویژه برای هر طرح و خودروهای متناسبتر با یک طرح اجتماعی و نه بزهکاری به معنای عام ان و ...
متشکرم (330881)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۷:۱۷
مطلب بسيار درستي است و نيروي انتظامي در اين جهت اهتمام جدي دارد، به طوري که در ساليان اخير در جهت تقويت خود و استفاده از تجهيزات و فن‌آوري‌هاي مزين گام‌هاي اساسي برداشته است. البته تا رسيدن به جايگاه والاتر، تلاش‌هاي جدي‌تر و گام‌هاي پرشتاب‌تري بايد صورت گيرد. (331261)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۴۹:۵۴
آیا برخورد با باغهای اطراف کرج که مراسمهای عروسی مختلط را برپا میکنند هم در راستای اجرای این طرح است؟
لازم به ذکر است که معمولا انواع نوشیدنی! هم آنجا سرو می شود...
(جمعه این هفته دعوت بودیم و شرکت نکردیم؛ کلی کدورت به پا شد. اصلا چرا باید یک همچین مراسمهایی با این وسعت 300 و 400 نفری در جامعه اسلامی برگزار شود...) (330885)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۷:۵۷
يکي از ابعاد طرح ارتقاء امنيت اجتماعي، برخورد جدي با مجرمين فساد و برپا کنندگان مراکز لهو و لعب است و برخورد با باغ‌هاي موصوف هم در همين راستا در دستور کار قرار دارد و با صاحبان آنها به شدت برخورد ‌شده و خواهد شد. (331262)
 
مهربان
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۵:۵۱:۴۰
به نظر شما رفتاري كه طي سالها با توجه به شرايط مختلف در افراد ايجاد شده و نتيجه آن ظاهري نامتعارف در جامعه ايجاد كرده با تذكر خياباني قابل اصلاح است؟ به نظر شما اين برخورد بازدارنده خواهد بود؟؟ (330888)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۸:۲۹
فرهنگ‌سازي و نهادينه شدن يک رفتار واقعاً در سنين کودکي و نوجواني بايد جستجو کرد و رفتار ناهنجار را به هنجار تبديل نمود، ليکن نبايد اين نکته را فراموش کنيم رعايت قانون و مقررات اجتماعي وظيفه همگاني است و بايد به آنها احترام گذاشت و مطمئن باشيد كه اگر همين حداقل تذكرات در سطح آشكار جامعه صورت نمي‌گرفت، وضع خيلي بدتر بود. (331263)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۶:۱۷:۱۴
ايا اين درست است كه دختر مردم را ولو با بدترين حجاب پايش را به كلانتري و مفاسد باز كنيم؟عواقب رواني اين كار بدتر از اصل قضيه نيست؟
ايا صحيح است فرد بد حجاب يا بي حجاب را به ديد مجرم نگاه كنيم؟ (330899)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۳۴:۵۸
نیروی انتظامی در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی، به حفظ حرمت و کرامت انسانی آحاد جامعه توجه جدی داشته است و اکثریت افرادی که در قالب این طرح مورد سوال قرار گرفته‌اند با تذکر و راهنمایی در محل، رها شده‌اند و تعداد اندکی به پایگاه‌های تعیین شده به غیر از کلانتری منتقل و در آن مکان نیز در اختیار کارشناسان مشاوره قرار می‌گیرند و پس از مشاوره و راهنمایی تحویل خانواده‌های خود می شوند. بنابراین اینگونه افراد به عنوان مجرم تلقی نشده و صرفاً در قالب پروسه توجیه، راهنمایی و مشاوره با آنان برخورد می شود. البته در قانون رعایت نکردن حجاب، جرم است .(ماده 683 قانون مجازات اسلامی) (331638)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۶:۱۹:۵۴
چرا بايد افرادي كه با عقايد ما موافق نيستند و به حجاب اعتقادي ندارند در حالي كه اين عقيدشان ضرري براي ما ايجاد نمي كند را با برخورد انتظامي مواجه كنيم؟ (330903)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۳۵:۳۶
حجاب مساله شخصی نیست و رعایت آن در انظار عمومی به موجب شرع مقدس اسلام و قانون الزامی است. (331639)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۷:۱۱:۰۳
آیا عینکم را به هر دلیلی بالای سرم بگزارم بدحجاب می شوم و باید

جریمه نقدی بپردازم؟

گشت نسبت چقدر صحت دارد؟ (330932)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۳۶:۲۵
هیچگونه مصداقی برای بدحجاب دانستن افرادی که عینک را بالای سر می گذارند و مجوز قانونی برای برخورد با آن وجود ندارد. گشت نسبت نیز صحت ندارد. (331640)
 
پدرام
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۱۷:۳۰:۰۹
آيا براي مصاديق مختلف بد حجابي جريمه نقدي تعيين گرديده است ؟
اگر آري چه كسي مسئوليت دريافت را برعهده دارد ؟
درصورت عدم پرداخت چه راهكاري پيشبيني گرديده است ؟ (330939)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۳۷:۰۰
در ماده 638 قانون مجازات اسلامی برای عدم رعایت حجاب شرعی در انظار و معابر عمومی مجازات تعیین شده است، که میزان و نحوه آن از اختیارات مقام قضایی است. (331641)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۱:۴۹:۱۰
سلام

طبق قوانین ماشین حریم شخصی محسوب می شود وقتی من با دختر خانمی که قصد ازدواج داریم و پدر و مادر هایمان می دانند در خیابان بدون اینکه صدای ضبط بلند باشد یا حرکات بر خلاف شرع یا عرف انجام دهیم چطور حتی نیروی انتظامی هم نه بلکه نیروی راهنمایی و رانندگی می تواند به حریم شخصی من تجاوز کند و با اینکه ما میگوییم پدر و مادرهایمان می دانند آبروی ما را در محله و شهر خودمان ببرد؟ واقعاً با کدوم پشتوانه؟ (331022)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۳۹:۰۶
معیار و حدود حجاب در شرع مقدس اسلام تعیین گردیده است و در ماده 638 ق.م.اسلامی هم به آن اشاره شده است. مامورین آموزش دیده نیروی انتظامی هم در چهارچوب قوانین و مقررات انجام وظیفه می نمایند. تذکر این هموطن عزیز بجا و منطقی است و ضرورت دارد رسانه های گروهی به ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران معیار و ملاک های حجاب را در برنامه های مختلف به سمع و نظر مردم عزیز برسانند تا میزان توجه عمومی به امر حجاب افزایش یابد. قابل ذکر است در حال حاضر تمامی ماموریتی که در قالب طرح ارتقا امنیت اجتماعی به کارگیری شده اند از کارکنان زن می باشند. اگر چنین برخوردی با جنابعالی صورت گرفته، با ذکر مشخصات و محل گزارش فرمایید تا پیگیری شود. (331642)
 
مسعود
۱۳۸۹-۰۴-۰۶ ۲۲:۱۷:۲۲
با سلام میخواستم بدونم پلیس بی دلیل میتونه از کسی مطالبه کارت شناسایی بکنه چون چند روز پیش با دوستم داخل اتومبیلش کنار خیابان پارک کرده بودیم ومنتظر دوست دیگری که برای خرید رفته بود مغازه بودیم که یک ماشین پلیس از کنار ما رد شد بعد دیدیم دنده عقب گرفت و اومد مدارک شناسایی ومدارک ماشین رو مطالبه کرد و ما هم مدارک رو ارایه دادیم و پس از اینکه دوستم گفت که از اقوام فلانی که از همکاران خودتان هست هستم ایشان مدارک را بدون بررسی برگرداند ولی به ما خیلی بر خورد که ایشان بی دلیل درخواست مدارک نموده بود ایا این عمل همکار شما قانونی ست یعنی پلیس میتواند بی دلیل همچین درخواستی نماید به قول بعضیها بی دلیل گیر بدهد؟ (331024)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۳۹:۴۹
مامورین نیروی انتظامی با توجه به وظیفه محوله و در راستای پیشگیری، موظف هستند در صورتی که با موارد مشکوک مواجه شدند حتماً با آنها برخورد نماید. با عنایت به اینکه ماموریت‌های محوله به نیروی انتظامی متنوع و متعدد هستند، صرف اینکه موضوعی را پیگیری و از افراد سوال می کنند آن را نباید به موضوع حجاب ربط داد. قطعاً تصدیق می فرمایید مامورین نیروی انتظامی به عنوان حافظان جان و مال و قانون، وظیفه دارند به نحو شایسته به انجام وظایف خود بپردازند و حتما در این راستا همکاری مردم عزیز با آنان در افزایش امنیت موثر و مفید خواهد بود. (331643)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۰۰:۱۸:۱۸
سلام
آیا بهتر نیست که با مغازه های که لباس های جلف زننده را در اختیار مردم قرار می دهند برخورد کنید ؟البته برخورد گزینشی و نمادین منظورم نیست ؟ (331044)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۴۰:۴۴
حتما همین طور است و برخورد با فروشندگان البسه نامناسب و غیر متعارف که به هوعی بد پوششی را ترویج می کنند در دستور کار نیروی انتظامی است و پلیس نظارت بر اماکن عمومی در این رابطه ماموریت دارد ضمن پیگیری موضوع از طریق اتحادیه‌های مربوطه و تولید کنندگان اینگونه البسه، با خاطیان هم برخورد قانونی بنماید. (331645)
 
مصطفی
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۰۸:۱۴:۴۲
چنانکه می دانیم وزارت کشورطبق تفویض مقام معظم رهبری مسئولیت نیروی انتظامی رابه عهده دارد.به نظرشماچراآقای رییس جمهورمی گویندمااختیاری دراین زمینه نداریم؟همچنین نظرنیروی انتظامی درمورداین اعتقادآقای رییس جمهورکه می گویندمشکل مردم ماچندتاموی دختران ولباس پسران نیست چیست؟ (331074)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۴۱:۲۹
در وزارت کشور ستاد صیانت از حقوق شهروندی به ریاست وزی کشور تشکیل شده و با جدیت و دلسوزی مبحث حجاب و عفاف را پیگیری می نمایند. رییس محترم جمهور هم مخالف اجرا طرح عفاف و حجاب نیست و دستورالعملی هم برای توقف آن صادر نکرده‌اند. زیرا طرح مذکور طرحی کامل است که تجربیات گذشته نیز در آن لحاظ شده است و توسط یگان‌های محدود و آموزش دیده اجرا می‌شود. (331646)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۰۹:۴۹:۵۲
با سلام بعضی مواقع بی حجابی نوعی مقا بله با نظام مقدس به نظر می رسد ایا بهتر نیست نیروی انتظامی این افراد را مورد با زجویی قرار دهد نکته دیگر وجود شرکت های خصو صی با محیط کاملا بی حجاب وحتی تشویق به بی حجابی است اگر هم اعتراض کنی میگو یند اینجا خصوصی است .اخیرا این شرکت ها در سطح کلان شهرها فعال هستند لطفا این موضوع را بر رسی نما یی .با تشکر. (331099)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۴۲:۲۴
نیروی انتظامی به عنوان ضابط قوه قضاییه، وظیفه دارد با مواردی که باعث جریحه دار شدن عفت عمومی است و به عنوان مقابله و تضاد با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلقی می گردند، در هر شرایط و مکانی برخورد قانونی نماید. در مورد شرکت های خصوصی نیز اقداماتی صورت گرفته و برنامه هایی برای آنده در دست اجرا می باشد. (331647)
 
پیمان
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۱:۰۷:۲۱
آیا شما انتقادی نسبت به نحوه اجرای طرح عفاف و حجاب دارید؟ (331125)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۴۳:۰۵
به هر حال اجرای هر طرح و برنامه دارای اشکالاتی می باشد و عملکرد نیروی انتظامی در اجرای طرح عفاف و حجاب هم از این قاعده مستثنی نیست. البته تلاش نیروی انتظامی بر این است که در هر اقدامی که در سطح جامعه انجام می گیرد، حرمت و کرامت انسانی رعایت شود. (331648)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۱:۴۴:۵۷
در جایی فرمودید هرساله معیار بدحجابی را مشخص و به مامورانتان آموزش می دهید چرا این معیار ها را به اطلاع عموم هم نمی رسانید تا مردم خود رعایت کنند و نیازی به ایجاد زحمت برای ماموران شما نباشد؟ (331136)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۴۴:۲۱
ملاک و معیار حجاب در شرع مقدس اسلام و قانون تعیین شده است و هموطنان عزیز با توجه به این ملاکها می بایست با حجاب شرعی در جامعه حضور یابند. البته همانطوریکه در سوالات قبلی گفته شد تذکر این هموطن صحیح و بجاست و اطلاع رسانی معیارهای حجاب از طریق رسانه های گروهی ضروری است. (331649)
 
کیارش محالی
۱۳۸۹-۰۴-۰۷ ۱۵:۳۱:۲۲
با سلام : چند سوال در مورد طرح حجاب وعفاف مطرح است
1- از این طرح صحبت های زیادی می شود ولی عملا در شهر کار محسوسی دیده نمی شود آیا این طرح هنوز شروع نشده و در آستانه اجراست ویا اینکه قرار بوده شروع شود اما بدلایلی از جمله مصاحبه رئیس جمهور متوقف شده یا اینکه بیشتر تبلیغاتی است بالاخره اگر کاری شده باشد مثل سه سال پیش که گشتهای ارشاد وارد میدان شدند باید نمودی داشته باشد؟
2-اگر این طرح شروع شده و یا قرار است شروع شود چه تغییری با طرح قبلی یعنی همان گشتهای ارشاد کرده است؟
3-چه ضمانتی وجود دارد که اگر این طرح اجرا شود مثل مرحله قبلی که سال قبل بر اثر فشارهائی متوقف شد الان نیز چنین نشود
آیا نیروی انتظامی بعنوان ضابط قضائی و با توجه به تاکید ریاست و مسئولان ارشد قوه قضائیه در حمایت از این طرح نمی تواند این طرح را دائمی و فارغ از فشارهای سیاسی انجام دهد؟
4- طرح برخورد با مزاحمین نوامیس که شروع شده بود ظاهرا متوقف شد چرا؟

با تشکر (331216)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۹:۴۵:۱۰
طرح ارتقا امنیت اجتماعی با هدف برخورد با مزاحمین نوامیس، اراذل و اوباش و افراد بدحجاب مانکنی اجرا می شود و در حال حاضر هم با استفاده از تجربیات گذشته و توسط نیروهای آموزش دیده در سطح شهر تهران در حال اجرا است. (331650)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۰۹:۰۰:۵۵
همانگونه كه نيروي انتظامي درزماني كه شخصي در خيابان به سوي مردم تير اندازي كند فرد خاطي رادستگير مكنند در مقابل افراد بد حجاب كه شخصيت افراد را هدف قرار مي دهند چه آگاهانه و چه نا آگاهانه بايستي برخورد نمايد و مااز نيروهاي كه صادقانه براي ايراني آباد اسلامي تلاش مكنند صادقانه تشكر وقدرداني مينمائيم (331414)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۰۸:۱۱
نیروی انتظامی وظیفه خدمتگزاری به مردم فهیم و عزیز را برای خود افتخار می داند و دست یاری همکاری به سوی همه هموطنان دراز نموده و حمایت و پشتیبانی آنان را سرمایه‌ای عظیم برای خدمتگزاری می‌داند. (332650)
 
امیر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۰۹:۵۷:۳۲
باعرض سلام
پیرو صحبت شما که اولویت کار نیروی انتظامی بر اساس نظرسنجی در هر شهر مشخص می شود اگه روزی مردم شهری مثل تهران در یک رای گیری یا نظرسنجی خواستار تعطیلی گشت های ارشاد و طرح عفاف شدند آیا نیروی انتظامی نظر مردم را می پذیرد؟ (331437)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۰:۰۰
نظرسنجی برای شناخت معضلات اجتماعی و تعیین ضرورتهای مورد نیاز جامعه در حوزه مسایل اجتماعی است تا بر اساس آن در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و سالم‌سازی محیط‌های اجتماعی برنامه‌ریزی شود. به نظر می رسد تصویر این هموطن عزیز از امر نظرسنجی، صحیح نیست زیرا برخورد با ناهنجاری‌ها و معضلات اجتماعی را نمی توان به رای گذاشت و می‌بایست برابر قانون با آنها برخورد کرد. (332651)
 
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۱:۱۵:۳۶
جناب سرتیپ، اگر برخورد های نیروی انتظامی در سال 86 کار ساز بود، پس چرا بر خلاف اظهارات وقت فرمانده هان نیروی انتظامی به اصلاح مورد نظر پوشش منجر نشد و باید همچنان به برخوردهای انتظامی ادامه داد؟ فکر نمی کنید شاید یک جای کار ایراد اساسی دارد؟ (331459)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۲:۰۳
نیروی انتظامی برابر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از 26 دستگاهی است که در امر عفاف و حجاب مسوولیت دارد و بر اساس این طرح 90 درصد فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این طرح ایجابی و از جنس فرهنگی است و فقط 10درصد این فعالیت ها جنبه انتظامی و قضایی دارد که نیروی انتظامی در بخش مربوط به وظایف خود مستند به نظرسنجی‌ها از موفقیت نسبی برخوردار بوده است. (332653)
 
مرادی
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۲:۲۱:۴۴
سلام تیمسار، من سوال و جوابها رو خوندم ولی راستش تمام این جوابها را میتونستم حدس بزنم. چرا اینقدر آیین نامه ای و رسمی و بسیار عام پاسخ فرموده اید؟ آیا واقعا منظور پرسشگران همین جواب شما بوده؟ مطمئنا\" نبوده. انتظار شخص بنده از جنابعالی و پاسخهایتان بسیار بیشتر و مصداق دارتر از اینها بود. راستش احساس کردم که شماهم با محافظه کاری تمام بحث کرده اید. همه میدانیم که حقیقت خیلی دورتر از اینها بوده و انتظار از شما بعنوان یک پلیس ارشد با تحصیلات بالا، بسیار فراتر و ملموس تر از این بود. جواب روتین را میشد از یک افسر جزئ هم گرفت. شما بهتر بود با موشکافی مسائل و تحلیل ریشه ای موضوعات خود را به جوانان نزدیکتر میکردید. من ضمن احترام به همه نیروهای مخلص و ضامن تامین امنیت مادی و معنوی و خصوصا روانی جامعه خود، عرض میکنم که از سخنان فرماندهان نیرو، نمایندگان مجلس ، رییس جمهور و رییس قضا، برداشت دیگری از قضایای اخیر داشته و انتظار داشتم شما وارد موضوعات شده و واقعیت را بنفع نیروی زحمتکش انتظامی که آماج نقدهای بعضا وارد هم هست، بیان میکردید. دعایتان میکنم.خدانگهدار شما. (331488)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۲:۴۹
از لطف این شهروند سپاسگذاری می نمایم. در ارایه پاسخ‌ها سعی بر این است به اقدامات و فعالیت‌هایی که نیروی انتظامی در حوزه حجاب و عفاف انجام داده است اشاره شود اگر ابهاماتی در این راستا در ذهن هموطنان وجود دارد تا حدودی مرتفع گردد. تصدیق می‌فرمایید موضوع حجاب امری فرهنگی است و نیازمند توجه جدی از سوی مسوولین و دستگاه‌های فرهنگی کشور به این حوزه است و ضروری است با همکاری، همفکری و همدلی همه دستگاه‌های مسوول فرهنگی، اجتماعی، قضایی و انتظامی در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گامهای مثبت و جدی برداشته شود. (332654)
 
سید محسن میر
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۳:۲۸:۵۷
با سلام و تشکر، برخورد علمی با مسائل اجتماعی مردم در کلان شهرها موجب رضایت مردم و ایجاد آرامش در شهر می گردد. وجود فردی متخصص در حوزه برنامه ریزی و امنیت شهری نشان از رویکرد علمی نیروی انتظامی به مشکلات مردم در حوزه اجتماعی دارد. با آرزوی موفقیت برای دکتر کارگر و همکاران ایشان (331522)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۳:۳۶
بنده هم از همه مردم عزیز و فهیم به ویژه این شهروند محترم تشکر می‌نمایم. (332655)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۴-۰۸ ۱۴:۳۱:۵۷
همانطور که می دانیم نماز رکن دین است و اولین سوال قیامت، در حالیکه حجاب چنین مرتبه ای ندارد. با این حساب چرا پلیس واجباتي مانند نماز را اجبار نمی کند؟ مثلا چرا گروه هاي تخصصي پليس روشی برای کنترل اینکه کسانی واجباتی مثل نماز را ادا می کنند یا خیر ابداع نمی کنند؟
بعد مامورین آموزش دیده با نظارت و مشاوره روانشاسان برتر مي توانند به كساني كه واجبات را رعايت نمي كنند تذكر داده و در موارد شديد آنها را به مراكز تربيتي بفرستند تا مورد ارزيابي رواني قرار گيرند. (331546)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۵:۲۱
تفاوت نماز با حجاب این است که نماز امری فردی و حجاب موضوعی اجتماعی است. تبعات نخواندن نماز تنها متوجه فرد است، اما تبعات بدحجابی در جامعه گریبانگیر کلیه افراد جامعه و تزلزل خانواده‌هاست که پرونده‌های موجود در محاکم قضایی موید این مطلب است. (332657)
 
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۷:۵۸:۴۶
آقاي كارگر آيا واقعا تنها دغدغه نيروي انتظامي ما فعلا حجاب و عفاف خانمها هست اين نيروهاي انتظامي شما با ... چقدر عفاف دارند

بهتر نيست نيروي انتظامي اول از نيروهاي خود كه با .... در بين جوانها در پاركها و خيابانها آبروي كلمه نظم را به باد دادند شروع كند

(331447)
 
بهمن کارگر
۱۳۸۹-۰۴-۱۲ ۰۸:۱۱:۱۸
نیروی انتظامی مجری قانون است و اجرای کلیه طرح‌های انتظامی و پیشگیرانه که به مورد اجرا می گذارد مبنای قانونی دارد. طرح عفاف و حجاب هم مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و 26 دستگاه از جمله نیروی انتظامی مکلف به اجرای آن شده اند.
نیروی انتظامی قطعا و یقینا با آن‌دسته از کارکنانی که با اعمال ناشایست مثل رشوه گرفتن، باعث خدشته‌دار شدن سازمانی می شوند و زحمات سایر کارکنان شایسته و خدمتگزار را زیر سوال می برند با قاطعیت و شدت برخورد می نماید و این امر در سرلوحه کار نیروی انتظامی قرار دارد.
استفاده از کارکنان زن امری واقعی است و در سال جاری هم به آن عمل گردید اگر این هموطن عزیز شواهدی بر خلاف این مطلب دارند می توانند از طریق مرکز نظارت همگانی ناجا و شماره تلفن 197 پیگیری نمایند.
موضوع گشت نسبت همانطوری که قبلا توضیح داده شد، وجود خارجی ندارد و صحیح نیست. (332652)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.