نظر منتشر شده
۱۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 292723
مرغ داری، صنعت فراموش شده در ایران
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۱
عضو هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغ گوشتی با بیان اینکه هیچکس به فکر صنعت مرغداری نیست، گفت: این صنعت به حال خود رها شده و رو به ورشکستگی است.

محمدحسین زمانی‌راد در گفت‌​وگو با خبرنگار ایسنا در منطقه خوزستان، اظهارکرد: مرغداران به دلیل پایین بودن قیمت مرغ با کمبود نقدینگی مواجه‌ هستند و بسیاری از آن‌ها به دلیل این مشکل در حال خروج از چرخه تولید هستند.

وی افزود: مرغداران با هزاران مشکل، نهاده​‌های خود را با قیمت آزاد تهیه می‌​کنند اما زمان فروش مرغ که می‌رسد باید التماس کنند تا مقداری از تولید خود را به فروش برسانند.

عضو هیات مدیره اتحادیه مرغ گوشتی بیان کرد: در شرایط فعلی مرغداران به حال خود رها شده‌​اند و دولت حتی اعتباری برای کمک به این صنعت در نظر نگرفته است.

زمانی​‌راد تصریح کرد: مرغی که در خوزستان تولید می‌​شود، با مرغ سایر استان‌​ها متفاوت است، زیرا هزینه ​های بیشتری دارد و مشکلاتی همچون بالا بودن دمای هوا و گرد و خاک از دیگر مشکلات مرغداران است؛ مرغداران در حال حاضر مرغ خود را با هزار تومان زیر قیمت تمام شده عرضه می​‌کنند و این کار، ضرر به معنای واقعی است.

وی اظهارکرد: از دولت تقاضا داریم مقداری به این بخش توجه کند چون چیزی دست مرغداران نیست و وقتی نقدینگی نداشته باشند، رو به ورشکستگی می ​روند که عواقب این اتفاق تا چند ماه آینده در قیمت مرغ دیده خواهد شد.
 
یوسف اویسی
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۱:۰۳:۵۹
عدم بکاری گیری علم وتخصص در ایران فقط مربوط به صنعت خودرو نیست تقریبا تمام صتلیع در دست افرادی هستند که علم ودانش روز را در زمینه کار خود ندارند و چون در کار خود مدت 30 سال طبق روش 60 سال پیش کار کرده اند فکر می کنند در ان رشته کاری نهایت دانش وتجربه هستند . طبق مثل ان کس که نداند که نداند در جهل مرکب ابد و دهر بماند . مخصوصا اکثر مرغداران تقریبا بی سواد هستند . خوب این صنعت باید زیان بدهد .
مرغداری را می توان بدون سوله وهزینه برق وبدون انتی بیوتیک و واکسن یعنی بدون پای استافیلوکوکی و انفلانزای مرغی وبا رشد سریع اداره کرد (3162117) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۳:۵۰:۰۳
اگر حمایتهای چند هزار میلیارد دلاری که در سی سال گذشته از صنعت عقیم خودروسازی شده بود در دامداری و مرغداری هزینه میشد الان تولیدات پروتیینی ایران از برزیل و نیوزلند بیشتر بود , دولت لطف کند بجای وام بلا عوض ۵۰۰ ,میلیارد تومنی برای لگن سازان , ۵۰ میلیارد تومن (یک دهم همان مبلغ) وام با کارمزد ۲%(آنهم نه مثل وام بلاعوض و بی بازگشت خودروسازان) به مرغداران اختصاص دهد تا بعد یکسال ببیند که ایران رتبه نخست تولید مرغ خاورمیانه خواهد شد یا نه , صنعت مرغداری امنیت غذایی ایران را تشکیل میدهد که اتفاقا در این صنعت مزیت صادراتی داریم و بازار منطقه هم بشدت نیازمند مرغ
تازه ایران است دولت و مجلس باید از صنعت مرغداری حمایت بسیار بیشتری بکنند. (3162294) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۴:۱۶:۴۴
با نظر شما موافقم 99درصد مرغ داران منطقه ما بی سواد یا کم سواد هستن (3162333) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۵:۳۳:۳۷
حق با شماست (3162427) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۲۰:۱۰:۱۰
نه برادر من اینطور که میگید نیست.

حنی اگر یک فرد کاملا متخصص و با امکانات روز هم بخواهد وارد این صنعت شود در همان ابتدا با ضرر بالا ورشکست میشود.

که دلایل آن هم در متن به خوبی آمده است
فقط کافی است برای تحقیق در بازار، هزینه های تولید مرغ را برآورد کنید و قیمت هر کیلو مرغی که برای شما در میاد را از قیمتی که مرغ را از شما خریداری میکنند کم کنید.
در هرکیلو شما حداقل 1000 تومان ضرر میکنید!

هزینه ها عبارتند از:
هزینه آب، برق، قیمت خرید هر قطعه جوجه، هزینه دانه (که با توجه با سن جوجه این قیمت متفاوت میشود)، هزینه واکسن، حقوق حداقل یکنفر کارگر به مدت 2 ماه و دعا کنید که مرغ ها دچار هیچگونه ببیماری نشوند که هزینه ها چندین برابر بیشتر خواهد شد و باز هم دعا کنید که به هر دلیلی کوچکترین تلفاتی هم نداشته باشید وگرنه ....

تازه من هزینه های مربوط به آماده سازی سالن و حمل و نقل را هم فاکتور گرفتم و فرض را بر این گذاشتم که شخصی خیر سالنی آماده و تمیز شده و با کلیه تجهیزات لازم (انواع دون خوری، آب خوری، روشنایی و ...) را به صورت رایگان در اخیار شما قرار داده است.

حالا با این محاسبات بسیار خوش بینانه شما میتوانید هر کیلو مرغ را دقیقا با سود و ضرر برابر و یا شاید با کمی خوش شانسی با اندکی سود بفروشید.

پیشنهاد من افزایش حمایت دولت برای پایین آوردن هزینه های تولید است مثل دادن یارانه به خواراک طیور که بیشترین هزینه تولید را در تولید دارد. (3162691) (alef-13)
 
سعید تمر
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۰۸:۳۰:۲۲
برارد شما قیمت تمام شده مرغ در ترکیه و یا روسیه را با ایران مقایسه کن! جواب خودت را گرفتی
یعنی چی حمایت
حمایت چی؟
قیمت را بالاتر ببریم که چی بشه!
مرغدارها کم مرغ مرده به خورد ما می دن؟
برید تکنولوزی تولیدتان را بهتر کنید، فاجعه اید! لازم نیست مرغ تولید کنید و با ضرر بفروشید! نفروشید
یک سال مرغ وارد کنیم بخدا نمی میریم!
عوضش یاد می گیرید هر چیزی تکنولوژی داره!

اینقدر هم اشتغال زایی نگویید، اشتغالزایی واقعی این است که از متخصصینش دعوت بکار کنید
ایینکه من یک سوله دارم و پول دارم کافی نیست مرغدار بشم!
اوکی؟ (3163182) (alef-11)
 
امیری
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۱۲:۱۴:۱۸
جهت اطلاع شما و سایر دوستان عزیز، عرض میکنم که در همه جای دنیا هم برای تولید جوجه و مرغ این سرفصل هزینه ها هست.ولی توجه داشته باشید که در امریکا و تایلند همه ایتم ها مثل اب و برق وگاز و دان و... گرانتر از ایران است ،در حالیکه مرغ عرضه شده در فروشگاهها ارزانتر از تهران میباشد و با کیفیت بهتر.
یا مرغداران و فروشندگان در انجاها حاشیه سود کمتری انتظار دارند و یا بهره وری و راندمان بالاتر از ایران است.
شایسته است مطالعه جدی برای یافتن علت مشکلات و گلوگاهها صورت گیرد.این کار باید توسط وزارتخانه ها و یا با هدایت انها باشد؛ولی متاسفانه انها هم در این عرصه جدی و تلاشگر نیستند.
ولی به هرحال کم سوادی و ضعف مفرط اتحادیه های تولیدی هم بارز است. (3163727) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۲۰:۳۱:۰۹
هر وقتی آقای حجتی شدن وزیر وضع مرغداران به همین شکل بوده . (3162708) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۰۰:۴۰:۳۲
....از فحوی کلام شما پیداست که چندان با مرغ‌داری اشنا نیستید. در مورد میانگین تحصیلات مرغداران می‌توانید از نزدیک‌ترین اداره جهاد کشاورزی محل سکونت‌تان بپرسید. وانگهی، مقایسه صنعت مرغداری در ایران با سایر کشورها قیاس مع‌الفارقی است. در کدام کشور تولید کننده مرغ و طیور، بهره وام دریافتی بیش از ۲۲% است؟؟ در کدام کشور تولید کننده قیمت مرغ نه از روی قیمت تمام شده بلکه توسط نهاد دولتی تعیین می‌شود؟ اگر با زحمات و بدبختی‌های شبانه‌روزی مرغداران و مرغداری اشنا نیستید، لطفا یا سکوت کنید یا لااقل دانش و اصلاعات‌تان را افزایش دهید. مشکلات مرغداران( اجداد و مادر و گوشتی و تخم‌گذار) مشکلات تخصصی‌ای هستند که به روش‌های ژورنالیستی و اظهار نظرهای سست و بی‌اساس، درمان نخواهند شد. اگر راه‌حل عملی دارید از شما دعوت می‌شود که قدم رنجه فرموده و با عزیزان تعاونی شهرستان یا اتحادیه کشوری تماس بگیرید. مطمئن باشید مرغداران قدردان دانش و پیشنهاد شما خواهند بود. (3162982) (alef-11)
 
نمکدون
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۱۵:۱۹:۱۳
وقتی هدف سودجویی بهر نحوی بدون تلاش لازمه در میان باشد، سود کم زیاندهی تلقی خواهد شد! (3164366) (alef-11)
 
reza
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۰۱:۵۰
یه سیاست صددرصد غلط دولت اینه که برای جلوگیری از افزایش مقطعی قیمت میاد صادرات رو ممنوع میکنه و صادر کننده ای که با کلی زحمت و هزینه تو بازار خارجی نفوذ کرده تمام رشته هاش پنبه میشه و بازارش بدست دیگران میوفته و بعدا که شرایط عوض میشه دیگه بازاری برای صادرات نیست! (3162180) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۲:۰۴:۰۷
هان دوباره میخواهید مرغ را گرون کنید بعد بیایید ازدولت انتقاد کنید ؟
وقتی50ساله ساختمون و زیرساخت مرغ داری ها تغییر نکرده هنوز سنتی جالب از این که در کنار مرغداری این همه خونه و ملک خریدن چه انتظاری میشه داشت (3162185) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۴:۴۰:۲۷
با خود رو بايد محصولات كشاورزي و مرغ را تحريم كرد كه باكود شيميايي و سموم شيميايي و اب دادن بي رويه وهورمون وووووبيحد توليد ميكنند بعد انتظار سود كردن هم دارند ملت نبايد بخرند تا سلامتيشان اينقدر در خطر نباشد با كشاورزي غير منطقي و بدون درواقع بدون وجدان ما داريم ميميريم هيچ نظارتي نيست كه اينان اينقدر سم و كود شيميايي بي رويه استفاده نكنند جان انسانها هم كه هيچ اهميتي ندارد منفعت شخصي را بچسب (3162354) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۸:۲۲:۴۳
توصیه می شود وقتی در خصوص موضوعی سواد نداری لطفا اظهار نظر نکنید. برای مرغ تولیدی در ایران از هیچ هورمونی استفاده نمی شود و بهترین خوراک را مصرف می کند ولی به دلیل کمبود منابع مالی ناگزیرند سود عمده تولید یعنی 3 درصد در ماه به دلالان که عمده ترین تامین کننده منابع مالی واحدهای تولیدی هستند پرداخت کنند و در این شرایط قطعا متضرر می شوند. حالا مقایسه کنید حمایت تمام دولتهای سی سال گذشته از صنعت خودرو را با نبود هیچ حمایتی از صنعت مرغداری در کشور. (3162568) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۱۱:۴۹:۰۱
در تمام متن های فوق کسی به هورمون اشاره ای نکرده است . سواد ودانش به مدرک و تجربه غلط نیست . این فرد با توهم فلط گذشته خود ار هورمون نقل قول می کند (3163677) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۹:۳۳:۱۰
عزیزم شما فقط پیزی شنیدی و اون رو دائم تکرار میکنید

شما میدونید چرا جوجه در عرض روز تبدیل به یک مرغ میشه؟ نگو هورمون که بیشتر بر ندانستنت تکیه کردی

به دلیل اصلاح ژنتیکی و تغذیه با مواد پر پروتئین و مغزی (مثل ترکیب سویا،ماهی و ...) رشد جوجه بیشتر میشه و در این بین هیچ هورمونی هم وجود ندارد.

پس اینقدر این جمله را که مرغها به خاطر هورمون رشد میکنند تکرار نکنید که عدم مطالعه در ایرادن بیشتر آشکار میشود (3162655) (alef-13)
 
جهانی
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۲۱:۴۸:۰۷
مر غداری درایران مشکل دارد. این مشکل دوبخش است .بخش اول مربوط به دولت که باید برای مرغ تولیدی قیمت تضمینی مشخص شود وقتی قیمت ازکف پاینتر می اید دولت به وسیله تعاونی مرغداران مستقیم ازمر غدار خرید کند نه ازکشتار گاه .قراردا د ی که امور دام با کشتارگاه می بندد به نفع مرغدار نیست این رانتی است به نفع کشتارگاه است.بخش دوم مشکل مربوط به خود مرغداراست.اولا دراستانی که برای پرورش مرغ هواییش مناسب نبست نباید مرعداری احداث کرد. مرغدارهای محترم باید فاصله پرورش رارعایت کنند به جای شش پرو رش درسال چهار بارپرورش دهند. با این کار تولید مازاد نداریم .بیماری طیور کنترل میشود .تقاضای برای جوجه یکروزه ودان متعادل میشود وقیمت تثبیت میشود. (3162793) (alef-11)
 
ثريا دالغين
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۰۷:۵۳:۱۳
درد پرايد و مرغ ما را كشت برادر! (3163120) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۱۶:۰۵:۳۹
عزيز جان هورمون استفاده ميشود منتها چون مبناي قانوني ندارد بدون اجازه و غير استاندارد استفاده ميشود يكي از مرغدران ميگفت كاشاجازه ميدادند و ما هورمون استاندارد وارد ميكرديم توهم نزدم واقعيت است كه گفتم از خود مرغدارشنيدم (3164530) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.