نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 330522
وضع زندگی و دستمزد کارگران باید بهتر شود
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۱۱
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مصرف کنندگان داخلی را کارگران و حداقل بگیران تشکیل می‌دهند، گفت: با اجرای برجام و برداشته شدن تحریم‌ها، وضع رفاه و معیشت و دستمزد کارگران باید بهتر شود.

فتح الله بیات در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دستمزد کارگران هر سال طبق بند ۱و۲ ماده ۴۱ قانون کار که به نرخ تورم و سبد معیشت خانوار اشاره کرده تعیین می‌شود و طبعا نمی توان تنها به یک تبصره استناد کرد بلکه هر دو تبصره باید لحاظ شوند.

وی ادامه داد: ممکن است کارفرمایان بگویند که چون نرخ تورم ۱۲ درصد است دستمزد کارگران هم برای سال آینده در همین حدود افزایش یابد در حالی که باید در نظر داشته باشند که تبصره دو ماده ۴۱ قانون کار هم وجود دارد و اصل معیشت کارگران و خانوارهای کارگری بر اساس همین تبصره است.

بیات تصریح کرد: سال قبل رقم دستمزد از نرخ تورم بیشتر تعیین شد ولی واقعیت این است که به لحاظ معیشتی از دستمزد واقعی فاصله داریم و به همین دلیل قدرت خرید کارگران پایین است لذا تا وقتی قدرت خرید در کارگران تقویت نشود وضع معیشت کارگران بهبود نمی‌یابد.

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور با اشاره به تاکید نمایندگان کارگران در شورای عالی کار برای پررنگتر شدن‌ آیتم سبد معیشت، ابراز امیدواری کرد: شورای عالی کار با دید منصفانه‌ای نسبت به تعیین مزد ۱۳ میلیون کارگر ایرانی اقدام کند.

وی درعین حال با توجه به اجرای برجام و برداشته شدن تحریم‌ها، خاطرنشان کرد: دیگر بهانه‌ای برای فشارهای خارجی، تحریم‌ها و رکود تولید و صادرات وجود ندارد این موانع تا حدودی از میان برداشته شده و کارفرمایان اکنون باید به افزایش رفاه و معیشت کارگران بیش از پیش توجه نشان بدهند.

به گفته بیات، دولت باید مدیریت واردات خارجی را در شرایط پساتحریم بر عهده بگیرد تا اشتغال موجود حفظ شود و از بین نرود و درعین حال به سمت صادرات و تولیدات کیفی رفته و از واردات غیر ضرور جلوگیری کند.

این مقام مسوول کارگری با بیان اینکه کارگران و حداقل بگیران ۵۲ درصد مصرف کنندگان داخلی را تشکیل می‌دهند، گفت: کارگران هم در تولید داخلی و هم در مصرف آن نقش دارند و به عنوان نیروی کار مولد که بیشترین تاثیرگذاری بر اقتصاد کشور را دارند شناخته می شوند لذا باید روی این نیروها سرمایه‌گذاری کنیم و ترمیم دستمزدها و بهبود وضع زندگی آنها را مد نظر قرار بدهیم.
 
کلمات کلیدی : کارگر
 
تقی
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۰۹:۰۹:۰۵
کارمندان بانک با احترام به زحماتشان ولی چه شباهتی به کارگران دارند که همچون کارگران عیدی بالای 2 میلیون تومان میگیرند ویا مثال سادهتر مدیر مدرسه با 400 دانش اموز 600 هزار تومان عیدی میگیرد ولی ریس شعبه درجه 5 با 4 کارمند ومشتری متوسط عیدی 2میلیون پانصد هزار تومان میگیردو بازنشته همان بانک 600 هزار تومان (3532759) (alef-11)
 
امیر
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۰۹:۲۴:۳۳
با سلام خواهش داریم ما کارگران اصلا نمی خواهیم حقوقمان افزایش پیدا بکنه باید با چه مرجعی صحبت کنیم (3532783) (alef-11)
 
احمد
۱۳۹۴-۱۱-۲۰ ۱۲:۱۸:۰۳
13 میلیون نفر کارگر (اگر هر خانواده را 3 نفر فرض کنیم) یعنی 40 میلیون نفر. نصف مردم ایران......ریاست محترم جمهور ، وزیر محترم کار ، کارفرمای گرامی و مقام های مربوطه ، والله با 750 تومن نمیشه زندگی کرد. قسم جلاله خوردم باور کنید. والله هفته اول ماه تموم میشه. نصف مردم ایران قدرت خرید ندارن چطور میشه اقتصاد رونق داشته باشه؟ نصف مردم ایران به نون شبشون محتاجند چطور میتونن سر عقاید خودشون بمونن؟ کلام حضرت علی است که از هر دری فقر بیاد از در دیگر ایمان میرود. (3533139) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.