نظر منتشر شده
۵۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 200922
وزير اقتصاد:
تصور رفع مشكلات با رفع تحريم ها غلط است
بخش اقتصادی الف، 13 مهر 92
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۵۷
علي طيب نيا گفت: تصور رفع مشكلات با برداشته شدن تحريم ها غلط است.

به گزارش الف، وزیر اقتصاد در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل بانک ملی به موضوع تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: تصور غلطی است که با برداشته شدن تحریم‌ها مشکلاتمان حل می‌شود؛ یک خیال باطل است مادامی که نتوانیم در داخل مشکلات را حل کنیم از مذاکرات سیاسی نباید انتظار داشته باشیم.

وی ادامه داد: حتی اگر تحریم‌ها برداشته شود و مذاکرات نیز انجام شود آسیب‌های درآمدی ناشی از سرازیر شدن درآمد نفتی به کشور مشکل‌ساز خواهد بود به همین دلیل باید به منابع داخلی متوسل شد.

طیب‌نیا صراحتا اعلام کرد: اگر امید ببندیم تحریم‌ها در آینده نزدیک برداشته می‌شود خیالی باطل است زیرا رفع تحریم‌ها امری بلندمدت است. اگر مذاکرات گشایش شود و درآمدهای نفتی به سمت کشور سرازیر شود بازهم با آسیب‌هایی مواجه هستیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش ديگري از سخنان خود همچنين گفت: بر اساس آخرین آمارها حجم نقدینگی به حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده و نرخ تورم حدود ۴۰ درصد است ولی تورم نقطه به نقطه با کاهش اندکی مواجه شده ولی روند تورم میانگین همچنان صعودی است.

وی افزود: با وجود نقدینگی بالا در اقتصاد بنگاه‌های تولیدی با کمبود نقدینگی مواجه هستند و طبق آخرین برآوردها ۶۸ درصد بنگاه‌ها مشکل اصلی خود را کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش عنوان می‌کنند؛ بنابراین از یک طرف نقدینگی بالا در اقتصاد وجود دارد و از طرف دیگر تولید با کمبود نقدینگی مواجه است.

طیب‌نیا با اشاره به نسبت تسهیلات پرداختی به سپرده‌ها، گفت: هم‌اکنون این نسبت ۹۶ درصد است که با احتساب ذخیره قانونی ۱۳ درصد و ذخیره احتیاطی ۳ درصدی در بانک‌ها حداکثر تسهیلات پرداختی باید ۸۴ درصد باشد و پرداخت ۹۶ درصد نشان‌دهنده این است که بانک بیش از این توان پرداخت تسهیلات ندارد. وی با بیان اینکه نرخ پس‌انداز در اقتصاد ایران مناسب است، گفت: مشکل اصلی اینجا است که همه پس‌اندازها به شبکه بانکی منتقل نمی‌شود، زیرا نرخ پائین سود موجب کاهش انگیزه سپرده‌گذاران شده است.

طیب‌نیا گفت: در ۴۰ سال گذشته همواره نرخ واقعی سود منفی بوده است، زیرا تورم در طول این مدت به طور متوسط بیش از نرخ سود بوده است. وی ادامه داد: اگر کسی ۴۰ سال پیش در بانک سپرده‌گذاری کرده باشد و اکنون بخواهد از سپرده خود استفاده کند، در واقع نه تنها سودی به دست نمی‌آورد بلکه زیان هم کرده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اغلب سپرده‌ها خرد و متعلق به قشر متوسط و فقیر جامعه است، گفت: در طول این مدت انگیزه برای سپرده‌گذاری در شبکه بانکی کاهش یافته است که علت اصلی آن بیشتر بودن تورم در مقایسه با نرخ سود بانکی است، البته این پدیده موجب ایجاد تقاضای زیاد برای دریافت تسهیلات شده است.

وی با بیان اینکه نرخ سود بانکی پائین نیست، گفت: در کمتر کشوری نرخ سود ۲۰ درصد پرداخت می‌شود، اما وقتی تورم بالاست در عمل نرخ سود منفی است. وی با اشاره به رشد شدید نقدینگی اظهار داشت: اثر نقدینگی تنها تورم نیست بلکه در کوتاه مدت و بلند مدت موجب ایجاد رکود در اقتصاد می‌شود، زیرا قیمت کالاهای وارداتی به تدریج ارزانتر از کالاهای تولید داخل شده و جایگزین کالاهای داخلی می‌شود؛ این پدیده رکود را در اقتصاد ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: بنابراین توسل به منابع بانک مرکزی اثری جز تشدید رکود ندارد.
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۱۱:۴۷
تیم اقتصادی دولت با تعویق تصمیم گیریها به امید حل روابط با غرب، در واقع مشغول فشرده کردن فنرها در تمام عرصه‌ها از نرخ ارز، تا بیکاری، تا کاهش تولید، تا کاهش واردات و،،،، می‌باشد که خدا خود رحم کند زمانیکه این فنرها شروع به در رفتن داند. (1697419) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۲۸:۱۳
اگر مردم به دولت اعتماد می کردند و 20 میلیارد دلار ذخایر خانگی شان (سوای سکه و طلا) را از خانه خارج کرده و در بازار به فروش می رساندند و دولت هم به ترتیبی این دلارها را از بازار جمع آوری می کرد، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می شد.

اما دولت نشان داد که نه توان این کار را دارد و نه تمایل به اینکار. صحبت های نا بخردانه رییس بانک مرکزی دولت یازدهم که ظاهرا" همان سیاست های سلفش را دنبال می کند، مردم را بشدت به سیاست های اقتصادی دولت بی اعتماد کرد.

دولت یازدهم در این 2 ماه که از شکل گرفتنش می گذرد، نشان داد که تیم اقتصادیش آنچنان که مردم انتظار داشتند کارآمد نیست. مهمترین دلیلی که مردم در انتخابات رای به این دولت دادند، شعار تدبیر و امید بود. تا به حال که ما نه تدبیری در حوزه اقتصاد دیده ایم و نه نوید آینده آنچنان روشنی.

والسلام (1697684) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۳:۴۵:۲۹
شما انگار واقعا باورت شده كه مردم دلارها رو جمع كردند ؟ خريد دلار در حجم زياد كار بنيادها و بنگاه هاي شبه دولتي است كه نقدينگي زيادي در اختيار دارند و براي سودآوري اينكارو كردند , مردم كه پس اندازي ندارند , هر چي در ميارن خرج ميشه تازه يه چيزي هم بدهكار ميشن , مگه تو جامعه زندگي نميكني ؟ (1698736) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۶:۵۷:۲۵
بصورت مقتعی بله ولی بصورت میانمدت خیر. نیاز کشور در درامد زائی بیشتر از اینهاست وانهم درامد مطمئن و نفت وگاز که بسته به بازارهای غریبه ست. این یک فاجعه است که درامد زائی کشور در گرو نفت است. کشور باید بطرف تولید واقعی و پایدار برود و دولت هم باید درامدهایش از مالیات و فروش اوراق قرضه باشد. نفت برای پشتبانه و سرمایه گزاری در زیرساختهای علمی آموزشی فرهنگی استفاده شود که اهداف میانمدت تا دراز مدت را در جهت علمی و تکنو لوژی شدن کشور پیش برود. خارج از این روش وضع همین است که بود. (1698916) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۹:۲۹:۱۷
اقتصاد ایران با از بین رفتن تحریم ها و برگشت دلار به قیمت واقعی زیر 1000تومان بسرعت. سامان خواهد گرفت البته اگر جلوی ورود کالاهای مشابه خارجی ساخت داخل گرفته شود و جلوی کالاهای قاچاق گرفته شود آقایان بعد از تحریم ها می خواهند همچنان دلار را بالای1000 تومان نگه دارند و تورم مصنوعی ایجاد کنند و همچنان می خواهند با این قیمت مصنوعی بالا نگه داشته شده طرح ریاضت کشی را اجرا کنند و دوباره قیمتها را گرانتر کنند معلوم هست که با این کارهای ضد اقتصادی و ضد مردمی اآنها اقتصاد ایران به این زودی ها سامان نمی یابد تنها چاره اقتصاد ایران برگشت دلار به قیمت واقعی زیر 1000 تومان و جلوگیری از ورود کالاهای مشابه خارجی ساخت داخل جلوگیری از قاچاق کالا هست نیروی انتظامی با بودجه عظیمی که می گیرد آیا توان جلوگیری از قاچاق کالا را ندارد! آیا سربازان باید در بودجه عظیمی را هر سال بر کشور تحمیل کنند و در پادگانها باشند!؟ (1699098) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۸ ۱۳:۰۴:۳۶
اقایون فکر کردن با چایی خوردن مشکلات مملکت حل میشه، حالا مونده (1708585) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۲۵:۲۲
اقتصاد اگر سرطان هم داشت مداوا میشد . این چه دردیست به جانش افتاده که علاج ندارد؟ (1697462) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۱:۲۱:۱۶
تو دو ماه انتظار داری این فاجعه درست بشه ؟ چقدر عوامانه واقعا متاسفم (1698485) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۶:۵۵:۲۴
مسئله جهت گیری است که با این مواضع تا صد سال هم مشکلات حل نمیشود (1698911) (alef-10)
 
حميد
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۷:۱۷:۱۶
اي كاش آقاي روحاني و تيم اقتصادي اش قول 100 روزه نمي دادند ...
حسن روحانی در زمان انتخابات در برنامه با دوربین شبکه یک سیما با اشاره به برنامه دولت تدبیرو امید برای حل مشکلات کشور گفت: راه حل‌های کوتاه مدتی یک ماه و ۱۰۰ روزه برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی در دولت تدبیرو امید پیش بینی شده است که با این برنامه ما می توانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول اقتصادی باشیم. (1698930) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۱:۱۵:۱۷
فساد و سوء مدیریت و رانت خواری (1698819) (alef-10)
 
حميد
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۷:۱۱:۳۹
حل مشكل اقتصادي يك راه حل دارد ... تكيه بر توان داخلي ... يادمان باشد كشوري بوديم كه روزانه 23 ميليون ليتر بنزين وارد ميكرديم اما حالا توان اين را داريم كه صادر كننده باشيم ... مشكل اين دولت اينست كه كليد حل مشكلات را در رابطه با غرب ديده و غربيها از اين موضوع كمال استفاده را خواهند برد. وقتي وزير نفت ما از بازگشت شركتهاي خارجي به پارس جنوبي اينقدر ذوق زده ميشود انتظار رفع مشكلات اقتصادي بي معناست ... (1698926) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۲۸:۱۵
وی افزود: با وجود نقدینگی بالا در اقتصاد بنگاه‌های تولیدی با کمبود نقدینگی مواجه هستند و طبق آخرین برآوردها ۶۸ درصد بنگاه‌ها مشکل اصلی خود را کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش عنوان می‌کنند؛ بنابراین از یک طرف نقدینگی بالا در اقتصاد وجود دارد و از طرف دیگر تولید با کمبود نقدینگی مواجه است.

جالبه !!

پس وظیفه بورس ایران در تامین مالی بنگاه های اقتصادی چیست؟
یعنی بورس ایران ساخته شده تا فقط دلمان خوش باشد شاخص هر روز فضانوردی می کند؟

شما که می دانید تولید با کمبوذ نقدینگی مواجه است آیا مجبورتان کردند رئیس بورس کشور را با 8 سال حضور در دولت احمدی نژاد مجددا ابقا کنید؟!!! (1697475) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۳۶:۱۹
آسمون و ریسمون رو به هم بافتی تا به رئیس بورس گیر بدی چون هم حزبی تون نیست! (1697713) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۸:۱۳:۰۸
اگر رئیس سازمان بورس را عوض کنید مطمئنا حال و هوای بهتری به بازار سرمایه خواهید داد. می دانید که ایشان از دست نشاندگان محمود هستند (1698086) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۳۷:۵۵
رفع تحريمها شرط لازم است ولي کافي نيست. (1697507) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۴۴:۱۹
از صحبت آقای بهمنی در تیرماه!

"محمود بهمنی در مورد نرخ رشد نقدینگی در ماه های اخیر گفت: مانده نقدینگی در پایان اردیبهشت ماه سال جاری با ۱.۴ درصد افزایش نسبت به پایان اسفند ماه سال گذشته بالغ بر ۴۶۷۰ هزار میلیارد ریال بوده است."

از دو حال خارج نیست، یا آقای بهمنی این آمار را نادرست گفته، و یا دولت جدید نیز مانند دولت قبلی تنها راه را جاپ پول و افزایش نقدینگی دانسته که ناگهان فقط در ۴ ماه حدود ۸ درصد نقدینگی را افزایش داده، به هر حال خدا به داد این مردم مظلوم برسه. (1697535) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۴۶:۳۵
ایشان تجربه اقتصادی بالایی دارند و تجربه سیاسی پایینی ! تمام صحبت های ایشان از نظر اقتصای درست است اما اقتصاد این کشور به شدت سیاست زده است و این چیزی نیست که بشودیکساله یا چهار ساله درستش کرد همین امر باعث می شود ( البته متاسفانه ) رفع تحریم ها اقتصاد ایران را از سکته نجات دهد گرچه بیماری اصلی پابرجاست اما مجبور است ظاهری شیک و مجلسی به خود بگیرد ! (1697539) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۲۲:۵۱
متاسفانه هم تیم اقتصادی احمدی نژاد هم تیم روحانی عزیزمان سعی دارند چرخ را از اول اختراع کنند. چرا از تجربه کشورهایی نظیر منطقه قفقاز، شمال افریقا و ارپای شرقی استفاده نمی کنید؟!
هیچ می دانید کشور گرجستان با فقر کامل منابع و اوضاع سیاسی نامطلوب، با مدیریت خوب اقتصادی فقط 1/5 درصد تورم دارد؟!

باور کنید از دل کتابهای دانشگاهی هیچی در نمیاید. باید به مدیریت منابع، مدیریت ضد فساد، استفاده از مدیران مستعد و تجربیات دیگران توجه کرد.

حالا هی بنشینید و از بحران بگویید. 8 سال شنیدیم، بسه بخدا. (1697668) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۵۰:۳۲
سلام رسانه ملی مدتهاست که از بحران اقتصادی در کشورهای اروپایی و آمریکا صحبت میکنه در صورتی وضعیت که کشور ما از بحران هم عبور کرده ،رسانه ملی به جای صحبت در مورد بحران اقتصادی کشورهای بیگانه بهتره که کمی هم به بحران اقتصادی داخلی توجه کرده و به مردم آگاهی بیشتری برای مقابله با این بحرانها نشان بدهد (1697554) (alef-13)
 
مریم
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۴:۵۰:۵۸
خیال باطل هست!!!!!!!!!!!!!!1
این جمله مارابه یادبهمنی می اندازه ازفردادلارمیره رومرز3500...خدابه دادمون برسه (1697558) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۰۴:۵۱
الان بازار کار در ایران خیلی بهتر از قبل شده.چون به دلیل بالا رفتن قیمت دلار کلی کار در داخل ایجاد شده.متاسفانه درآمد نفت در ایران به جای اینکه به فعالیتهای زیر بنایی صنعتی و کشاورزی و زیست محیطی تخصیص داده بشه صرف وارد کردن کالا از چین و مسافرتهای خارجی و بدبخت کردن کارگر ایرانی و تورم و...میشه.هر چند ما ایرانی ها حق اینکه یک کشور طبیعی داشته باشیم و با کشورهای دیگر دنیا ارتباط داشته باشیم و آزادیهای اجتماعی داشته باشیم را داریم و به هیچ عنوان منافاتی با اسلام هم ندارد.چرا که مردم لبنان هم مسلمان هستند.سوریه هم ملتی مسلمان داشت و البته بسیار کشور خوبی بود که متاسفانه در راستای طرح صهیونیستها و نقشه های پلید آنها برای خاورمیانه نابود شد.برخی افراد تنگ نظر فکر میکنند اینها در تضاد با اسلام است در حالی که برعکس اسلام دینی مترقی و بر مبنای آزادی و حق انتخاب انسانهاست. حق نگهدار شما. (1697619) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۱۳:۲۶
اگر تصور رفع مشكلات با رفع تحريم ها غلط است پس چرا دولت تمام تلاش خود را برای رفع تحریم ها بکار بسته است و چه نیازی به در دست گذاشتن آمریکا در دست ایران برای رفع تحریم هاست؟ (1697644) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۸:۲۴:۳۰
دوست عزیز تحریم اولین و بزرگترین گره اقتصاد ماست ولی واضحه که بنگاههای اقتصادی ورشکسته و یا نیمه ورشکسته با از بین رفتن تحریمها یک روزه جان نمی گیرند. جان کلام ایشان هم همین است. چرا این 8 سال که اینقدر گند به این اقتصاد زدند کسی معترض نبود حالا انتظار داریم به سرعت تمام آن خرابکاریها حل شود. (1699010) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۱۷:۰۱
جناب طیب نیا دردها رو خوب میدونه ولی درمان؟؟؟؟؟

بسیاری از اقتصاددانان کشور دردها رو بخوبی شناخته اند و بارها بهشون اشاره کردند ولی من هنوز ندیدم یک نفر راه های عملی برای درمان این دردها هم ارائه کنه!!!!

به نظر میرسه برای درمان دردهای اقتصادی کشور باید به مستشاران خارجی رو بیاریم!!!!!!!!! (1697652) (alef-6)
 
محسن
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۳۳:۵۵
این وزیر اقتصاد و این رئیس کل بانک مرکزی باهم در ناامید کردن مردم و سوق دادن مردم به سمت دلالی و خرید دلار مسابقه گذاشتن - من که 50 هزار دلار داشتم و 2 هفته قبل فروخته بودم امروز دوباره میرم میخرم - فایده نداره اینا نمیزارن چیزی درست بشه (1697706) (alef-6)
 
کمالی
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۴۰:۳۱
اقای توکلی تورا به خدا یه تذکری به این وزیر و رئیس کل بده تا بازار میخواه یک کم خودوشو پیدا کنه و دلارهای خانگی وارد بازار بشه این دو تا یه سیگنال منفی میدن ظاهرا بی تدبیری و ناامید کردن مردم در دستور کار این دونفره (1697724) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۴۹:۰۱
آقاي طيب نيا پس ما چه خاكي تو سرمون كنيم؟؟؟؟؟؟؟.......دلمون رو به چي خوش كنيم؟؟؟؟؟قيمتها كه داره روز به روز بالا ميره.........بازار هم كه همچنان با حرفهاي غيرمسئولانه آقايون داره بالا و پايين ميشه.........دلمون خوش بود كه تو اين دولت هرچي بشه ديگه تصميمات غير كارشناسي و انتحاري نداريم....اونم كه با تصميمي يكشبه آقايون براي تغيير ساعت كاري اداره ها همچنان پابرجاست.....با اين تصميمي كه شبه اول مهر گرفتين ترافيك هرسال مهرماه تهران رو ده برابر كردين حالا بماند كه چه دردسرهايي براي كارمندان ايجاد شده............ (1697754) (alef-10)
 
نادعلی
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۶:۰۰:۱۲
ایشان وزیر اقتصاد کشور است و باید راهکار بدهد و با راهکارهای عملی مشکلات اقتصادی را بتدریج حل نماید و یا اینکه با صراحت اعلام نماید که حل شدنی نیست و اقتصاد ایران را باید به امان خدا رها کرد . متاسفانه وزیر محترم اقتصاد هنوز برای شغل قبلی خود فکر و مطالعه میکند و گویا اینکه همچنان برسر کلاس درس رفته و قرار است اقتصاد و متغیرهاموجود در آن را برای دانشجویان تعریف نماید . آقای وزیر محترم این تعاریف اصطلاحات و اعداد و ارقام و اثرات آنها را همه می دانند حتی افرادی که اقتصاد آکادمیک نخوانده اند . لطفا راهکار عملی را پیدا و اجراءکنید شما وزیر علوم اقتصاد برای تعریف متغیرهای اقتصاد برای مردم نیستند شما وزیر اقتصاد برای عمل اقتصاد در ایران هستید راهکار عملیاتی برای درد های که نام بردید چیست و چه کاری شما و تیم شما باید انجام دهند ؟هم عالم و آدم می دانند که تورم بالاست نقدینگی بالاست شرکتها پول ندارند بیکاری بیداد میکنند و صدها متغیر دیگر معیوب و کمی معیوب ،راهکار برون رفت چیست ؟دیگر شما حق ندارید استاد فن بیان و انتقال باشید شما باید استاد عمل باشید به این نکته توجه کنید که زمان 4 سال خیلی زیاد نیست و کوتاه مدت است . مردم استاد دانشگاه خوب نمی خواهند مردم عملگرا خوب در یک وزارت خانه عملیاتیبه نام وزارت اقتصاد و دارایی میخواهند . (1697793) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۶:۰۵:۵۱
کاملا درست میگویند چون خیلی از کشورها تحریم نیستند و خیلی روابط خوبی با جهان غرب دارند ولی اوضاع اقتصادی شان خوب نیست (1697804) (alef-10)
 
جوادی
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۰:۳۹:۴۷
ولی اون کشور ها دومین ذخایر بزرگ نفت و گاز جهان رو نداشتند حتما !!!!
ولی ما تمام ابزارهایی که برای پیشرفت یک کشور لازمه از جمله . منابع طبیعی و نیروی کار ارزان رو داریم و تنهای چیزی که نداریم یک مدیریت قوی و توانمند که جاش واقعا خالیه (1698411) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۷:۴۵:۴۲
بلاخره راه فراری برای آینده باید ساخت.......... (1698035) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۸:۱۱:۲۰
جدی!
این نظری بود که شما ها جا انداختین (1698082) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۸:۴۸:۵۶
این وزرا که فعلا با این موضعگیری هایشان امید دولت امید و تدبیر را نزد مردم کمرنگ کردند. فقط مونده تدبیرش که معلوم نیست باید بهش امیدوار باشیم یا نه؟؟ (1698148) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۹:۲۶:۳۳
تحریم ها حداقل نیمی از مشکلات اقتصادی را حل می کند
گرانی کالاهای وارداتی مثل دارو و اجناس بهداشتی و.... مورد نیاز مردم است. (1698237) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۱۲:۱۰:۳۶
دليل اصلي سقوط ارزش ريال چاپ هزاران ميليارد اسكناس بدون پشتوانه است . (1699498) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۹:۳۲:۲۳
پس چرا تحریم مستمسک خوبی در جهت ایجاد مشکل برای مردم بود؟؟؟؟؟؟؟ (1698254) (alef-10)
 
سکوت عشق
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۹:۵۶:۰۷
آقای دکتر شما تو این 2 ماه چه کاری جز دست رو دست گذاشتن و سوتی رییس بانک مرکزیتون داشتین؟؟؟

از دکتر روحانی همچین تیم اقتصادی خیلی بعید بود !! (1698311) (alef-6)
 
حیدر
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۰:۳۱:۵۹
جناب سکوت عشق خوبه که بری سراغ عشقت و بیخیال شی.انتظار معجزه داری که رو هوا حرف میزنی چیزی رو که با تلاش فراوان 8 سال ویران کردند رو دو ماهه درست کنند !!!!!
تا الان مصوبات خیلی خوبی انجام شده که با گذشت زمان اثرش رو بهتر میفهمیم.

دریغ از یک نظر کارشناسی در مورد صحبت های صادقانه و صحیح جناب وزیر
جای تاسف داره!!! (1698394) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۹:۵۷:۳۳
تا همه دست به دست ندهیم هیچ معجزه ای رخ نخواهد داد.متاسفانه با این همه تخریب های که شده ومیشود این کار هم خیلی مشکل است.باید فداکاری کرد مخصوصابزرگان. (1698316) (alef-10)
 
فریادکش
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۰:۰۲:۴۷
خوب راست میگه دیگه. مگه قبل از اینکه نفت تحریم بشه وضعمون خیلی خوب بود؟؟ اتفاقا به نظر من باید این تفکر که "اگه تحریم برداشته بشه مشکلات اقتصادی حل می شه" رو بین مردم از بین برد. مردم نباید انتظار معجزه داشتن باشن. پیشرفت اقتصادی در سایه کار و تلاش و زحمت به دست میاد. اینکه انتظار داشته باشیم با فروش نفت وضعیت اقتصادیمون سر و سامون پیدا کنه، انتظار بی جاییه. (1698331) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۰:۱۴:۰۳
آقاي وزير برنامه اي ندارد واگرهم داشته باشد در سيستم اداري فعلي امكان اجرا نخواهد داشت . سه سال است دارند تحت عنوان ارزش افزوده آنچنان ظلمي به كسبه مشمول وارد مي كنند كه روي هرچه ظالم است روسفيد كرده اند . كاسبي بيست ميليون سود ساليانه داشته ، 5 ميليون ماليات داده و الآن از او300 ميليون تومان ارزش افزوده مطالبه كرده اند !!!!! سري به صنف آهن وطلا بزنيد تا متوجه شويد . (1698360) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۰:۱۶:۲۸
تصور رفع مشكلات با رفع تحريم ها غلط است

بی خیال ما اصولا همه تصوراتمون را گذاشته ایم کنار شما غصه نخور (1698364) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۱:۲۲:۵۴
با سلام باید طرح هدفمندی مالیات ها اجرا شود و شرکتهای بزرگ و نهادهایی که کار اقتصادی میکنند و بیشترین فعالیت اقتصادی در کشور هم مربوط به همین گروه است و از پرداخت مالیات معاف هستند , باید مالیات از آنها اخذ شود . موسساتی هستند که مالیات پرداخت نمی کنند و محصولات تولیدیشان را هم از سایر تولید کنندگان گرانتر به مردم عرضه میشود . در مرحله بعدی باید از فرار مالیاتی در کشور جلوگیری و با آن مبارزه شود . با پولشویی مبارزه گردد . (1698487) (alef-6)
 
ص
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۱:۳۴:۰۷
راست ميگه اونقدر بي كفايت هستيم كه خاك داريم آب داريم و حتي نيروي كار فراوان ولي بازم بدبخت و بيچا ره ايم و محتاج فروش نفت تا شما ها هستيد و عدم نظارت بر كار مديرانتان هر روز بدبخت تر هم ميشيم (1698515) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۲۲:۰۰:۲۶
ارزش افزوده راازمردم هم که می گیرنداین دیگه چطوریه روی فیش فروشگاه هاهمه اجناسی راکه می خری مبلغ ارزش افزوده ان درج شده است.ای بابایکی جواب بدهدبه مردم (1698574) (alef-6)
 
امیر حسام
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۱:۲۰:۰۵
جناب روحانی // لطفا از مقامات اقتصادی بخواهید در سکوت و چراغ خاموش به کارهایشان برسند و اجازه دهند مردم با امید و ارزوهای خودشان / وصف العیش نصق العیش / چند صباحی خوش باشند چون ( جز راست نباید گفت اما هر راست نشاید گفت ) . (1698824) (alef-10)
 
سینا
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۱:۳۷:۳۲
از جهتی این صحبت صحیح است. چرا که در یک سیستم کشورداری تنها قوه مجریه نیست که جهت حرکت جامعه و فرهنگ را می سازد بلکه اگر بخواهد امور اصلاح شود قبل از همه باید سیستم نظارتی از جمله قوه قضاییه اصلاح شود و به موازات آن قوانین راهگشا هم تدوین و تصویب شوند. دل بستن به دولت تنها، اعتقاد به معجزه است (1698834) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۰۸:۴۳:۳۹
سلام
من خودم وضع مالی خوبی ندارم.
اما به نظر من اولین راه و بهترین راه حذف کامل یارانه نقدی از تمام دهک های جامعه است.
این طور که فکر کنیم با حذف یارانه فشار بر مردم زیاد می شود.اشتباه هست.
این یارانه نقدی که هر ماه ریخته میشه تو حساب مردم این داره فشار رو بیشتر می کنه.
یک حرکت قوی نیاز هست تا حداکثر 3 ماه آینده تمام یارانه نقدی از همه حذف شود. (1699045) (alef-10)
 
حميد
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۱۲:۳۷:۲۲
دوست عزيز يكدفعه بگو برگرديم به گذشته و از اول صبح زنبيلامون رو بزاريم تو صف خريد كالا ... البته با اين تيم اقتصادي همين هم اتفاق مي افته . اين تيم اقتصادي توان اداره كشور رو نداره ... در دولتي كه افراد كليدي اش داراي بيش از 5 شغل هستند انتظار معجزه نميتوان داشت ... هدفمندي يارانه هاي مورد تائيد اكثريت كارشناسان اقتصادي در داخل و خارج است . تفاوت در نحوه اجرا مي باشد كه بايد روي اين موضوع تمركز كنيم ... يارانه حق تك تك افراد جامعه است . هركسي توان مالي دارد ميتواند انصراف دهد. (1699599) (alef-13)
 
غلام رضا
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۱۱:۱۳:۲۷
واقعاً شما فکر می کنید این تیم اقتصادی دولت کاری برای رونق اقتصاد انجام می دهد؟ (1699294) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۱۲:۳۴:۰۱
من تحصیلدار یه شرکت خصوصی هستم گردش اون حسابی که کارفرمای اینجانب یارانه دریافت میفرمایند راحت ازبدو افتتاح تا الان 100میلیارد ریاله آیا این بابا باید یارانه بگیره اینی که گفتم یکی از چندین حسابه ایشون اگه لیتری 100هزار تومن پول بنزین بده عین خیالش نیست گردش بعضی از حسابارو چک کنید به یه نتایجی برسید (1699590) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۶ ۲۰:۴۵:۲۹
بهتر است بگوییم تصور رفع مشکلات غلط است.قبل از انتخابات صحبت از رفع مشکلات در 100 روز بود.بعد از انتخابات خبری نشد.همچنان تورم و گرانی وجود دارد.انشاالله در اخر دولت وعده تولید ثروت عملی بشه.البته تولید میشه ولی برای چه کسانی معلوم نیست. (1705552) (alef-13)