توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 156878
هزینه سنگین بیمارستان بیمار را ممنوع‌الخروج کرد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۲
 رحیم، نوجوان ۱۵ ساله چهارمحال و بختیاری که در بیمارستان چمران اصفهان تحت عمل جراحی تعویض دریچه قلب قرار گرفته بود، به دلیل عدم توانایی پرداخت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به بیمارستان درب خروج بیمارستان بر روی وی بسته شده است.

به گزارش فارس از اصفهان، رحیم انصاری بارزی از روستای شوارز چهار محال و بختیاری که یکی از روستاهای محروم این استان است، اجازه خارج شدن از بیمارستان را ندارد و در بخش جراحی این بیمارستان بستری است.

رحمت انصاری بارزی برادر بزرگ‌تر وی که هزینه تمام شده بیمارستانی رحیم را ۲.۵ میلیون عنوان کرد، افزود: یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای بستری کردن برادر کوچک‌ترم در بیمارستان نیاز داشتم که با در اختیار داشتن ۸۰۰ هزار تومان و تهیه ۵۰۰ هزار تومان آن از طریق صدقه دادن ۴۰، ۵۰ ، ۲۰ هزار تومانی کارگرانی مثل خودم جمع‌آوری شد در اصفهان موفق به بستری رحیم شدم.

وی با اشاره به اینکه پزشک جراح رحیم با وجودی که نسبت به وضعیت ما باخبر بود حاضر به دریافت نکردن حق زیرمیزی خود نشد، افزود: یکی از خیریه‌های درمانی اصفهان با پرداخت ۵۰۰ هزار تومان حق زیرمیزی جراح، حاضر به درمان رحیم شد.

برادر بزرگ‌تر رحیم با بیان اینکه بیمه روستایی و بیمه دانش‌آموزی رحیم هیچ کمکی به تسریع و کاهش هزینه‌های درمانش نکرد، گفت: زمانی که نزد مددکار بیمارستان چمران باری کمک رفتم تنها از وی شنیدم که بیمه روستایی و دانش‌آموزی یک برگه تزئین شده‌ای است که هیچ کارایی از آن بر نمی‌آید.

وی که مدعی شد برای دریافت کمک به نزد مددکار استانداری اصفهان رفته است، گفت: مددکار استانی در پاسخ به درخواست من بیان داشت؛ یکصد نفر مانند بردار شما هم‌اکنون کنار خیابان هستند، اما کمکی به آنها نکردیم.

رحمت با بیان اینکه برای ترخیص برادرم و کامل شدن پولم به کمیته امداد امام خمینی (ره)، خیریه‌های درمانی و دفتر نمایندگی ریاست جمهوری اصفهان سر زدم اما هیچ یک جواب سلام من را هم ندادند، افزود: هر زمانی که خواستم با رئیس بیمارستان چمران صحبت کنم وی داخل جلسه بود و فرصتی برای شنیدن سخنانم نداشت.

وی گفت: حتی قادر به تهیه داروهای بردارم نیستم و این در حالی است که پزشک رحیم گفته است اگر داروهایش را مصرف نکند احتمال خطر مرگ برای رحیم وجود دارد.

به گزارش فارس، فصل سوم احکام پزشکان و بیماران با عنوان احکام معاینه، تشخیص و درمان که صفحه ۵۴ این کتاب است به صراحت آورده شده که "اگر داروى مؤثر بر درمان بیمارى در دسترس نباشد و یا به منظور گران بودن، بیمار قادر به تهیه آن نباشد در صورتى که جان بیمار در خطر باشد پزشک و دیگران که توان دارند، به صورت واجب کفایى مسئول هستند که داروى مورد نیاز را به هر طریق تهـیه نمایند و جان بیمار را نجـات دهند، یا باید از طـریق بیت‌المال هزینه‌‌هاى لازم تـأمین شود".

بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی "برخورداری از تأمین اجتماعی از نظر بازنشستگی‌، بیکاری‌، پیری‌، از کارافتادگی‌، بی‌سرپرستی‌، در راه‌ماندگی‌، حوادث و سوانح و نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت‌های پزشکی به صورت بیمه و غیره حقی همگانی‌است.

دولت مکلف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم‌، خدمات و حمایت‌های مالی فوق را برای یکا‌یک افراد کشور تأمین کند.

یکی از اعضای خیریه‌های درمانی در پاسخ به این سؤال که چطور با وجودی این همه خیریه‌های درمانی استان اصفهان تأمین یک میلیون و ۳۰۰ برایشان هزینه‌بر است و قادر به آن نیستند، گفت: بسیاری از خیریه‌های تنها به دنبال امتیاز یا نام و نشانی هستند که در قالب خیریه‌های درمانی این امر با سهولت بیشتری انجام می‌گیرد.

به گزارش فارس، پذیرش بیمارستان چمران اصفهان و قسمت جراحی این بیمارستان حضور چنین بیماری را تأیید کرد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.