نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 258091
شناسنامه دار کردن شخصیت ها نیاز امروز کشور
بخش تعاملی الف - سید یحیی صداقت، 8 بهمن 93
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۱۷
چندی است دو جناح اصلی کشور یعنی اصلاح طلبان و اصولگرایان شروع به برگزاری همایش ها و سمینار های منظم و ادامه دار کرده اند و از شخصیت ها و چهره های سرشناس کشور نیز برای حضور در مراسم هایشان دعوت به عمل آورده اند تا بتوانند از حداکثر ظرفیت خود برای انتخابات اتی مجلس شورای اسلامی بهر برداری مطلوب بکنند.

اینکه شخصیت ها تصمیم گرفته اند زیر بیرق احزاب بروند امری مبارک است و باید این شروع دوباره را ارج نهاد و در جهت حمایت و تقویت آنها کوشید. چرا که حضور یک یا چند حزب قوی در مجلس بسیار بهتر از حضور چند صد شخصیت مستقل است. قطعا هماهنگ کردن شخصیت های مستقل با دیدگاه های متفاوت برای اجرای تصمیمات مهم امری دشوار است ولی احزاب به راحتی میتوانند با استفاده از حضور شخصیت های متعدد خود در مجلس نقش بسیار پر رنگ تری در قانون گذاری داشته باشند. و از این رو هر چه به سمت جامعه ی حزبی قدم برداریم به نوعی به روشن شدن فضای غبار الود سیاسی کشور کمک شایانی کرده ایم. و مردم براحتی میتوانند از روی شناسنامه احزاب در ارتباط با شخصیت ها تصمیم بگیرند و این کمک شایانی به مشخص شدن شناسنامه سیاسی شخصیت ها برای تمام مردم میکند.

حضور احزاب در کشور نفی افراد مستقل نیست , بلکه افراد مستقل را ترغیب میکند که با توجه به طبع و دیدگاهای سیاسی خود فعالیت های خود را برای اثربخشی بهتر در حزب و یا جناح همفکرشان دنبال کنند. و این یعنی پاسخ گوئی راحت تر نمایندگان به موکلانشان. بسیار پیش آمده فردی در شهری برای رای جمع کردن سخنانی را بر زبان جاری میکند که به هیچ وجه توانائی انجام آن را به صورت مستقل ندارد. پس قاعدتا وی نخواهند توانست فرد پاسخگوئی در برابر مردم باشد. و در اخر ماجرا هم خروجی مشخصی از زمان حضور وی در مجلس منتشر نمی شود و چه بسا ۴ سال دیگر با همان شعار عمل نکرده ی ۴ سال گذشته وارد مجلس شود و کسی هم متعرض او نشود.

حال در آن روی سکه وقتی فردی در شهری با نام حزب مطبوع خود وارد صحنه می شود و وعده ای را به مردم می دهد این امید را در دل مردم ایجاد میکند که با توجه به تعدد حضور نمایندگان آن حزب در مجلس, امکان عمل به وعده بسیار محتمل تر است چرا که تعدد حضور نمایندگان یک حزب در مجلس از قدرت لابی گری بیشتری نسبت به حضور یک شخصیت مستقل برخودار است و از این رو امکان تحقق وعده ها ممکن تر می شود.

حضور قدرتمند احزاب در انتخابات ها قطعا به سود مردم است چرا که مردم میبینند که مثلا نماینده فلان حزب شعارش در انتخابات گذشته را عملی کرده است یا خیر و این امر دلیل محکم و قاطعی است برای آنها برای دادن و ندادن رای جدید به نماینده آن حزب , و این نظارت و واکنش مردم بر احزاب , بسیار به خود متولیان حزب نیز کمک میکند تا در جلسات و میزگرد های خود نسبت به دادن شعار ها توسط اعضای حزب حساس باشند و قبل از دادن شعار توسط اعضا آن را در جلسات خود به بحث بگذارند و با توجه به قدرت حزب به سمت شعار هائی بروند که تحقق ان محتمل تر باشد. تا در قضاوت افکار عمومی مقبولیت بهتری داشته باشند.

با توجه به موارد ذکر شده نباید از برگزاری جلسات احزاب و جناح ها واهمه داشت و آن را اقدامی در مقابل نظام دانست , بلکه باید نسبت به قانون مندتر کردن قوانین احزاب قدم برداشت و با صدور شناسنامه برای احزاب به نوعی آنان را در برابر مردم و حاکمیت پاسخگو تر کرد تا انها نیز بتوانند در فضای سالم و در چهارچوب قوانین موجود به دور از تهدید های روزانه فعالیت خود را در جهت قضاوت در معرض رای مردم قرار دهند.
 
کلمات کلیدی : سید یحیی صداقت
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۲ ۰۴:۲۹:۰۹
مقاله ی بسیار پخته و جامعی بود که کمتر دیده بودم
اما چه کسی حاضره به زیر بیرق حزب بره؟
ما احتیاج به یک نوع دگردیسی داریم (2762177) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.