نظر منتشر شده
۱۰۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 39209
آخرين اخبار از تحولات انتخاباتي
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۷ ساعت ۰۹:۵۹
با تقویت احتمال انتصاب مجدد عزت‌الله ضرغامی به ریاست سازمان صداوسیما و نیز قطعی‌شدن حضور خاتمی و در نتیجه عدم حضور میرحسین موسوی، از تعداد نامزدهای انتخابات سال آینده بازهم کاسته شد.



به گزارش الف، عزت‌الله ضرغامی اخیراً برخی کارشناسان و مدیران سازمان صداوسیما را موظف به آسیب‌شناسی گذشته و تدوین برنامه پنج‌ساله آتی این سازمان کرده است، بر همین اساس یک نامزد دیگر نیز به نفع جریان اصولگرا از صفحه رقابت‌های انتخاباتی خارج شد.



از طرف دیگر یکی از نزدیکان دکتر علی‌اکبر ولایتی با برشمردن مواضع وی تاکید کرده که ولایتی به هیچ وجه قصد کاندیداتوری ندارد. وی اضافه کرده که برخی می‌خواهند دکتر ولایتی را فتح بابی برای رویارویی با اصولگرایان مطرح کنند اما ایشان کاملاً هوشیار است.



محمدباقر قالیباف، دیگر نامزد احتمالی اصولگرایان در انتخابات آینده ریاست جمهوری اسلامی ایران نیز بر حمایت از نامزد واحد و رای‌آور اصولگرا تاکید کرده است.



در همین زمینه، حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران که در انتخابات گذشته ریاست جمهوری اسلامی ایران در دور اول حامی اصلی محمدباقر قالیباف بود، در گفتگویی اظهار داشته است: آن‌طور که من اطلاع دارم آقای قالیباف قطعاً نمی‌آیند؛ البته هر چه به انتخابات نزدیکتر می‌شویم گمانه‌زنی و شایعه بیشتر می‌شود.



البته اخبار در جبهه اصولگرایان، آن‌چنان که روایت می‌شود چندان خوشایند نیست، همچنانکه یکی از افرادی که در روزهای اخیر در برخی محافل کاندیداتوری خود را مطرح ساخته و چند سایت حمایتی نیز راه‌اندازی کرده، شروطی را برای انصراف اعلام کرده است. وی قرار گرفتن در جایگاه معاون اولی رییس جمهور آتی را شرط اصلی انصراف خود اعلام کرده است.



در جبهه اصلاح طلبان نیز کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی نهایی شده است. بر این اساس، کارگروهی متشکل از مجاهدین انقلاب، مشارکت، کارگزاران و یک نفر از نهضت آزادی تشکیل شده است. این کارگروه وظیفه دارد در خصوص زمان و چگونگی اعلام کاندیداتوری خاتمی تصمیم‌گیری کند.



به دلیل قطعی شدن کاندیداتوری خاتمي، کاندیداتوری میرحسین موسوی نیز منتفی است و هم‌اکنون صرفا این احتمال وجود دارد که موسوی به عنوان معاون اول خاتمی معرفی شود.



بر اساس تحلیل خبرنامه داخلی یکی از احزاب اصولگرا، طرح کاندیداتوری «آخرین نخست وزیر» برای اصلاح وجهه آقای خاتمی در لایه متدین جامعه است. این تحلیل می‌افزاید: در اذهان بدنه متدین جامعه، اطرافیان خاتمی را گروهها و افرادی تشکیل داده‌اند که به ساختار شکنی، افراطی‌گری و ... مشهور بوده و با ارکان نظام مشکل دارند به طوری که جنجال‌های بیهوده سیاسی را دامن می‌زنند... با معرفی میرحسین موسوی به عنوان معاون اول آقای خاتمی، این ذهنیت در بدنه متدین جامعه اصلاح خواهند شد.



برخی اخبار نیز از احتمال انصراف مهدی کروبی در هفته منتهی به آغاز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خبر می‌دهند. این موضوع با مطرح شدن غلامحسین کرباسچی در حزب اعتمادملی و اعلام این نکته از سوی حزب کارگزاران که کرباسچی قطعا از مواضع حزب کارگزاران تبعیت خواهد کرد، قوت بیشتری به خود گرفته است، هر چند این اخبار به صورت جدی از سوی دبیر کل حزب اعتماد ملی تکذیب می‌شود.



بر همین اساس احتمال معرفی نامزد واحد در جبهه اصلاح طلبان قوت بیشتری به خود گرفته است و آن فرد نیز سیدمحمد خاتمی نامزد سازمان مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت ایران اسلامی است.



 
 
بهنام
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۰:۲۵:۰۸
به امید پیروزی اصلاح طلبان و اصلاحات با ریاست محمد خاتمی .

امیدوارم که آمدنشان قطعی باشد... (100186)
 
بيگي
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۱:۰۷:۳۱
۲۸ دي ۱۳۸۷
نقل از سايت الف
\"متهمان اصلى جعل 35هزار شناسنامه تبرئه شدند (خبر ويژه)
حکم قطعی پرونده جعل 35هزار جلد شناسنامه که از سوی یک طیف سیاسی تندرو برای استفاده در جریان انتخابات مجلس هفتم طرح ریزی شده بود صادر شد.\" (100422)
 
حمید
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۸:۰۱:۲۹
دوست عزیز چند نمونه از اصلاحات انجام شده توسط ایشان در عرصه های گوناگون را نام ببرید. تا دیگران هم باشما هم عقیده شوند. (100526)
 
بهروز
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۸:۲۳:۲۱
دوست عزیز دیدن اصلاحات و زحمات خاتمی در ان سالها بصیرت و لیاقت می خواهد.
به امید آنکه خداوند همه ما را لایق حاکمیت اندیشه ، فرهنگ و دموکراسی کند. (100943)
 
انتخابات
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۱:۴۷:۵۲
چه خبر خوشي بالاخره خاتمي امد
ما از خاتمي حمايت ميكنيم
خاتمي خاتمي ما داريم مي اييم (100873)
 
فاطمه زارعي
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۰:۲۹:۲۵
از آقاي خاتمي تقاضا مي كنم وارد صحنه نشوند چه اگر ايشان راي بياورند بازهم شاهد تنش درگيري و بحثهاي بيهوده سياسي خواهيم بود. بگذاريد چند صباحي هم مردم آرامش داشته باشند و از تنشهاي سياسي اطرافيان آقاي خاتمي به دور باشند (100189)
 
امید
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۲:۴۸:۳۳
دوست گرامی مگر در این چهار سال که آقای خاتمی نبودند، تنش و درگیری نداشته ایم؟ (100453)
 
mahan
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۰:۴۴:۴۳
ننگ 8 سال ریاست جمهوری با رنگ میر حسین موسوی پاک نمیشود (100199)
 
فرهاد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۳۶:۰۲
از همه بازدید کنندگان و نظر دهندگان خواهشمندم که حرمتها را حفظ نمایند و اگر قرار بر بی احترامی و تهمت زدن باشد، می توان موجی از این گونه را نثار رقیب نمود که نتیجه ای جز از بین رفتن پرده ها در بر نخواهد داشت. فقط نقاط قوت خودتان را بگویید نه اینکه با بزرگنمایی نقاط ضعف رقیب، خود را بزرگ بپندارید. تنها معصومین (ع) از اشتباه مبرا هستند و دیگر نمی توان برای هیچ کسی در دنیا به القاب و بهانه های مختلف عاری از خطا بودن را پذیرا بود. (100252)
 
سید
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۵۹:۱۶
برای جنابعالی بااین طرزتفکر متاسفم ایا دولت گفتوگوی تمتدنها برای ایران ننگ اورد یا دولت خودسراحمدی نزاد اگر کارشکنیها واخلالگریهای افرادی مثل شما (رنگ ) نبود خاتمی ایران را گلستان می کرد وامیدوارم ایندفعه عاقل شوید ودست از تخریب افراد صالح وکشوربردارید چون خاتمی با30میلیون رای رئیس جمهور اینده است اینشالله - خدایا دشمنان کینه توز خاتمی و ایران را به راه راست هدایت فرما (100265)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۳:۵۳:۰۷
دوست عزیز بینی و بین ال... این گفتگوی تمدنها چه اعتباری برای ایران آورد جز اینکه ایران در محور شرارت قرار گرفت و سرنگونی نظام از سوی آمریکا و بوش به عنوان سیاست آمریکا اعلام شد به دور از حب و بغضهای این چنینی بهتر نیست به اطرافیان خاتمی نگاه کنید چه کسانی هستند و چه کسانی در دوره وی به عنوان قهرمانان ملی مطرح شدند گنجی و علی افشاری باطبی اکبر عطری ابراهیم نبوی شیرین عبادی واقعا اینان چه بهره ای از قهرمان ملی بودن جز همکاری و پناه بردن به دشمنان ایران زمین و نظام دارند ممکن است از نظر برخی اینان قهرمان مبارزه با جمهوری اسلامی باشند ولی کسی که سر عناد با نظام حمهوری اسلامی را داشته باشد نخواهد توانست رئیس جمهوری اسلامی مناسبی باشد خودمان را گول نزنیم که خاتمی خوب است خاتمی کسی است که سنگر معاندین است ولاغیر (100468)
 
شقایق
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۷:۳۹:۰۳
از خدا بترس (100936)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۵:۳۰:۳۵
اولا كه دوران خاتمي ننگين نيست. دوما بگوييد ننگ اين گرانيها با چه پاك مي‌شود.؟
خدا كنه خاتمي بياد. طرح افزايش قيمت دولتي كه ازش حمايت ميكني رو ديدي؟ ما كه نميتونيم اين افزايش قيمت رو تحمل كنيم. اگه شما ميتوني خوش بحالت.

خاتمي بايد در انتخابات شركت كند و ان شاء ا.. پيروز است. ضمنا آقاي خاتمي در بين متدينين هم بسيار محبوب هستند.
اين جملات الف هم بسيار توهين آميز است. يعني ما كه طرفدار خاتمي هستيم متدين نيستيم؟ ( ديگه خيلي خودمو كنترل كردم سانسورش نكنيد.) (100318)
 
مصدر
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۵۵:۲۴
دوست خوبم سلام
خداکنه اشتباه نکرده‏باشی. اما دوست خوبم. 8سال ننگ؟ و رهبر سکوت کند؟ و نهادهای قانونی نظارتی کشور هم؟ راستی چرا؟ آیا همه باید مثل من و یا شما فکر کنند؟ و سیدحسین موسوی این افتخار را دارند که آن‏زمانی که هوچی‏ها و هیاهوسازها به نزد امام راحل، چقلی کردند و مقدس‏مآبی، با عتاب آنحضرت روبرو شدند. آیا این سید بزرگوار بچه‏است که بخواهد برای یک گروه به اصطلاح شما، ننگ، جامه شود؟ این توهین‏ها و ادبیات شما نشان می‏دهد که سالهای سال باید به درس خودسازی، کسب دانش و فضیلت نزد مکتب امام حسین(ع) بپردازید. شاید سالها گوشه دوری. و کمی بازنگری. این ادبیات در شان یک مدافع ارزشها نیست. بلکه ادبیات شما، در رده‏ی برخی دوستان خیابانی قرار گرفته‏است. امیدوارم که از این پس، اگر به اندیشه خود اعتقاد دارید، برای حفظ و ارتقای پایگاه دوستانتان، یا اظهار نظر نفرمایید، یا از سر صدق؛ با صمیمیت و دلسوزی، نقد را به مقیاس‏های مخاطب‎پذیر جهت دهید.
ببخشید. به من بفرمایید که \"8سال ننگ\" یعنی چه؟ آیا دولت نهم فاقد اشتباه بود؟ آیا واقعا در ماجرای کردان، موضع مقام محترم ریاست جمهوری درست است؟ آیا دارابودن چند شغل برای استاد محترم دکتر الهام قانونی است؟ البته ایشان در مقام ریاست قوه قضاییه هم هستند. آیا تاویل و تفسیر قانون با قانونگذار است یا آقای الهام؟ و در صورت ابهام با شورای محترم نگهبان؟ پس چرا ریاست محترم جمهور و جناب الهام از ورود به بحث هم اکراه داشتند؟ چه عذرخواهی از جانب دکتر کردان، رییس جمهور یا سخنگوی دولت شد؟ قوه‏ی قضاییه و مدعی‏العموم چه کرد؟
دوست خوبم که حتما طرفدرا عدل و حق هم هستی، پس سعی کن که در اولین فرصت از ریاست محترم جمهوری اسلامی، به حکم اصل... قانون اساسی، شکایت کنی. یا از آقای الهام یا از آقای کردان، یا از آقای مدعی‏العموم.
پس ببین. من هم انتقاد دارم. اما مستند. شاید استدلال من به درد شما نخورد. شاید با آن موافق نباشی. ضمن بیان انتقاد، باید مودب باشیم. حرمت نگهداریم و قانون و حیطه‏ی اجرای درست آن را هم بشناسیم.پ (100363)
 
سكوت
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۰:۲۱:۱۱
سنگ بد گوهر اگر كاسه زرين بشكست قيمت سنگ نسافزايد و زر كم نشود
آقاي خاتمي اين سيد خوشنام و صالح نيازي به ترميم چهره ندارند . (100573)
 
دوست
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۱:۰۳:۰۴
کاملا برای دوستان روشن است که چرا اینطوری میگین . تا کی شعار و خود برتر بینی ؟ (100602)
 
جعفر
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۰:۴۹:۰۴
بنده از سايت محترم تقاضا دارم ، در صورتي از نامزدي كسي به صورت قطعي اطلاع نداريد ، لطفا آن را مطرح نكنيد. (100204)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۵۴:۱۱
كاچي به از هيچي است (100262)
 
مسعود
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۴:۰۶:۴۴
سكوت نشان كمال عقل است (100273)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۰:۵۳:۱۴
به حامیان آقای خاتمی \"منافقین اقلاب\" را هم اضافه کنید. (100205)
 
ناشناش
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۲۹:۴۰
در پاسخ بی شرمانه این دوست محترم لازم است به استحضار برسانم نیایید برای کرسی صندلی از هر چیزی حتی شرف و ابروی خود یگذرید و با بکاربردن اینگونه کلمات وجهه دوستداران آقای خاتمی لا اقل ایشان سید که هستند احتمالا\" این دوست از آشنایانشان در استخدام این دولت با حقوق مناسب در آمده اند وگرنه اینگوه حرف نمی زندند مگر آقای خاتمی پست سر دولت قبلی خود انتقاد نابجا کرد ولی متاسفانه در این دولت اولین گام هر کاسه را بر سر دولت قبلی کوفتند مگر این دولت با گشایش دفاتری یا سازمان هایی تحت عنوان \" مشاوران جوان\" و\"پیگیری نامه های مردمی\" و\"پیگیری سفرهای دولت \" جز استخدام افراد فامیل (وجدانا\" فامیلها و دوستان ارشد منسوب به ریاست جمهور را نام ببیرید\" کار کرده است.
ما نامه شکایت فلان ارگان در خصوص تخلف در اخراج فلان کارمند را به ستاد به اصطلاح \" پیگیری نامه های مردمی \" می بریم عینا\" کارشناسان متبهر و ماهر آن سازمان یا نهاد رونوشت تحت عنوان همان ارگان زده و موضوع را خواستار می شوند این که نشد پیگیری بلکه دشمنی بد تر با ارگان و حل موضوع \" اینجانب در این خصوص مدرک داشته و در صورت نیاز به ایمیل من ارسال تا اعلام نمایم \" با تشکر از دکتر توکلی استاد محترم با این سایت خود (100348)
 
احسان
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۱:۱۲:۴۷
به نظر من احتمال رای آوری میر حسین موسوی از خاتمی بیشتر است. چون در صورت ورود خاتمی به عرصه انتخابات، اصولگرایان یک دست شده و همگی در مقابل ایشان متحد می شوند و از احمدی نژاد حمایت می کنند. ولی در صورت آمدن میر حسین موسوی حتی گروههایی از اصولگرایان نیز از ایشان حمایت می کنند. پس بهتر است که موسوی کاندیدا شود و خاتمی معاون اولش شود. (100211)
 
حسام الدين
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۱:۳۴:۱۶
چهره جناب آقاي خاتمي نزد متدينين واقعي كاملاً موجه و مقبول است، من نميدانم اين حزب بي نام و نشان! اصولگرا چگونه دچار چنين توهمي شده است؟!

ضمناً كابوس حضور سيد بزرگوار خاتمي، بدجوري خواب را از چشمان اصولگرايان ربوده است كه بدليل كم خوابي اينچنين تحليل‌ مي‌كنند! (100213)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۸:۲۷:۲۵
آقاي محترم . همه ميدانيم آقاي خاتمي دست دادن با زنان را مجاز ميداند و خود نيز اين كار را انجام داده است. آيا اين عمل در شان روحاني اسلام شناس و آيت الله زاده (فرزند آيت الله خاتمي) ميباشد؟ و نمونه هاي ديگر آن... شما كه متدين هستيد اين اعمال را در شرع اسلام مجاز ميدانيد؟ بياييد همديگر را فريب ندهيم. (100535)
 
بابک خوش
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۱:۳۵:۲۹
حضور مهندس موسوي بهر صورتي انشاء ... دولت کار، کار بلدي را شکل خواهد داد مهندس بيشتر به نظر مي رسد يک شخصيت فراجناحي باشد ضمن حفظ شخصيت مستقل خود به يک اندازه با عزيزان اهل منطق اصولگرا و اصلاح طلب مي تواند تعامل و تفاهم داشته باشد. در زمان دولت جناب خاتمي در ميز گردي ( يکي از تلويزيونهاي فارسي زبان مخالف ) نکته جالبي توسط يکي از شرکت کنندگان طرح شد ايشان با بغض مي گفتند ما ابراز نگراني مي کنيم ايران با اتمي شدن قدرت بگيرد غافل از اين هستيم که بمب اتم ايران در واقع همين خاتمي است بطوريکه قبل از ايشان يک فراخوان خارج از کشور مي داديم هزاران نفر جمع مي شدند دولت خاتمي کار ي با مخالفان کرد که از فرود آمدن بمب اتم روي سرشان بدتر بود بطوريکه اگر حالا فراخوان مي دهيم به تعداد انگشتان يک دست هم سمپات جمع نمي شود. بهر حال دولت خاتمي در مبارزه با تخريبگران چهره جهاني ايران کار ي کرد کارستان و جايگاه ايران را به عنوان يک سرزمين دين باور، معتقد به کرامت انساني و صلح دوست و ظلم ستيز به جهانيان تفهيم نمود.
اعتقاد دارم بزرگان چون کروبي هيچ وقت تشنه قدرت نبوده اند به آنچه به نفع مردم است عمل خواهند نمود نه تنها مانعي براي شگل گيري دولت کار فراهم نخواهند آورد بلکه با تواضع اسلامي اگر احساس تکليف کنند در دولت کار مشارکت هم خواهند داشت مثلاً اگر بفرض جناب کروبي ريئس جمهور نميشود چرا نبايد از توان و مقبوليت اجتماعي ايشان در هدايت وزارت ارشاد استفاده نشود. همانطور از بزرگواراني چون ناطق نوري در وزارت کشور، دکتر توکلي در بخش اقتصاد، کرباسچي در معاونت اجرائي ...
به اميد آن روز (100214)
 
حسین
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۱:۳۵:۵۳
از آمدن آقای خاتمی قطعا ناراحت نیستم. اما این بار خوشحالی ام به ترس بدل شده است. در بیابان دراز و بی آب و سوزان سر کشیدن آخرین قطره آب داخل قمقمه - بی محابا - کاری است دهشتناک. (100216)
 
فهیمه
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۲:۰۴:۳۷
حضور آقایان موسوی و خاتمی در کنار یکدیگر خبر مسرت بخشی برای دلسوزان واقعی ایران است که ایران را آزاد و آباد می خواهند.
آنچه می تواند نقطه قوتی برای این ماجرا باشد حضور همدلانه بدنه معتدل جناح اصولگرا در کنار افرادیست که می دانیم مورد تأیید رهبر فقید انقلاب بوده اند. فراموش نکنیم وجود دولتی مقتدر با بدنه قوی کارشناسی منافع به مراتب بیشتری برای ایران و انقلاب دارد تا دولتی ضعیف و جناحی با بدنه ای ضعیف و پشتوانه مردمی ضعیف. (100219)
 
سعيد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۲:۱۸:۴۶
ما از آمدن آقاي خاتمي استقبال ميكنيم چراكه حضور ايشان باعث وحدت بيسابقه در اردوگاه اصولگرايان روي دكتر احمدي نژاد خواهد شد ، چنانكه آقاي مطهري نيز كه چندي پيش عبور را ضروري دانسته بود اعلام كرده كه در صورت حضور خاتمي از احمدي نژاد حمايت خواهد كرد.
دليل دوم حمايت ما از حضور خاتمي اين است كه عدم موفقيت ايشان در انتخابات كه بسيار نيز محتمل است به منزله تير خلاص به پيكر نيمه جان اصلاحات است.
ان شاالله كه در اين انتخابات هر آنچه خير و صلاح ايران و اسلام و انقلاب است رخ نمايد. (100221)
 
سياوش
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۲:۳۹:۰۳
سلام....
امروز اقاي فدايي ميگه : \"البته اخبار در جبهه اصولگرایان، آن‌چنان که روایت می‌شود چندان خوشایند نیست، \"
ديروز دكتر فروزنده مصاحبه كرده و گفته كه هيچ مشكلي بين اصولگرايان وجود ندارد و همه چيز بر وفق مراد است و همه با هم متحديم و هيچ اختلافي نيست...
از طرفي تو بيانيه اخير جمعيت ايثارگران يه چيز ديگه اي ميگين...
يكي به ما بگه اونجا چه خبره؟ اينطور كه بوش مياد پنج ، شش حزب جديد هم از دل تحولخواهان تو همين چند روز اينده بيرون خواهد امد....

خدا آخر عاقبتتان را به خير كند..... من پيشنهاد ميدم فقط يك نفر به عنوان سخنگو اظهار نظر كنه و بقيه دوستان هم اگر ميخواهند مصاحبه كنند ، مي بايست منطبق بر صحبتهاي سخنگو و بيانيه حزبتان باشد.
در ضمن يك پيشنهاد ديگه هم دارم . اين كه به جاي برگزاري جلسات مكرر و مصاحبه هاي ضد و نقيض ، دنبال برنامه ريزي استراتژيك براي تضعيف ، تخريب، مخالفت ، بيانيه ، خريد كفن براي كفن پوشان راهپيمايي كننده ، هماهنگي با ضرغامي براي بررسي مجدد و آناليز چگونگي ساخت برنامه‌هايي مانند كنفرانس برلين ، جمع اوري ادله كافي براي عدم صلاحيت وزاري پيشنهادي احتمالي و.... براي دوره بعدي رياست جمهوري باشيد.....
همچنين از اطلاع رساني كامل و بدون نقص شما از جلسات اصلاح طلبان و كانديداهايشان به نوبه خودم تشكر ميكنم و بزرگترين و مهم ترين معضل اين دوستان را طي اين مدت حل كرديد.

موفق و پيروز باشيد.... سياوش (100227)
 
شهروند
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۲:۴۴:۵۱
یکی از بزرگان گفته است: تاریخ دو بار تکرار می شود ، بار اول تراژدی است و بار دوم کمدی! آیا دلمان برای میز و صندلی ریاست تنگ شده است یا انگیزه خدمت به مردم مارا لحظه ای آسوده نمی گذارد؟ خدمت به مردم بدون تکیه زدن بر کرسی ریاست هم ممکن است. در طول هشت سال تصدی دولت آیا کار ناتمامی باقی مانده که باید انجام شود؟ اگر باقی مانده چرا مانده و اگر نیست چه نیاز به سه باره آمدن؟ مردم را آسوده بگذارید و بگذارید افکار و طرح های نو هم مجال ورود یابند. میدان کشور داری و دولت داری عرصه آزمون و خطا نیست. چالش امروز ایران اقتصاد و سیاست خارجی است که آن زمان هم حرفی برای گفتن نداشتید. (100229)
 
mehdy
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۲:۵۴:۲۳
agar aghaye khatami biyad hazeram yekbare dige baraye ishoon ta joon daram tabligh konam (100192)
 
احمد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۲:۵۴:۳۵
اگر آقای خاتمی و میر حسین واقعا به جمع بندی رسیده باشند ان شاءالله در انتخابات آتی با رای قدرتمندی موفق خواهند شد. --- (100215)
 
فرزاد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۰۰:۰۱
ای ول بابا شما هم که مانند دیگر هم قطارهاتون مرض خاتمی هراسی گرفته اید. بابا این سید این همه هم که شما فکر می کنید ترسناک نیست. فقط کمی میزان رایش بین مردم بالاست. میگید نه به نظر سنجی بازتاب آنلاین نگاه کنید. (100234)
 
مهدي تقوي
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۳۰:۳۲
قريب 5 ماه مانده به انتخابات رياست جمهوري، هنوز بحث حضور سيد محمد خاتمي رييس جمهور سابق در اين عرصه رقابت، مسئله اصلي گروه‌هاي دوم خردادی است. در حالي كه مسير تصميم گيري اصولگرايان پس از اعلام نظر چند چهره شاخص اين جريان تا حدي شفاف شده است اما در جبهه رقيب اين جريان هنوز ابهام و ترديد مربوط به آمدن و نيامدن خاتمي گريبان اين جناح را رها نكرده است. البته در يك سوي جبهه اصلاحات، مهدي كروبي دبير كل حزب اعتماد ملي با اعلام حضور در اين ميدان توانسته طيفي از گروه‌ها و شخصيت‌هاي اصلاح طلب را همراه خويش سازد.

با این حال، خاتمي هفته گذشته با اتخاذ موضع جديد خبر از آن داد كه از ميان ميرحسين موسوي و او، يكي در صحنه انتخابات حاضر خواهد شد و با اين موضع گيري اكنون باید حول نتايج حضور او تأمل كرد.

سؤالات جدي پيرامون حضور رئيس جمهور سابق ايران در انتخابات تاكنون حول اين محور بوده كه او پس از 2 دوره 4 ساله كه زمان كافي براي يك رئيس جمهور جهت اصلاح امور است، در بازگشت دوباره چه برنامه‌اي دارد و چگونه مي خواهد مردم را به آمدن دوباره خود متوجه سازد كه به دليل تحقق نيافتن مطالباتشان در دوره 8 ساله اصلاح طلبان، در 3 انتخابات پياپي به طيف رقيب او روي آوردند؟

اين سؤال‌ها درباره حضور دوباره خاتمي قبل از آنكه بر زبان و قلم حريفان او جاري شود، از سوي چهره‌هاي اصلاح طلب و ليدرهاي اين گروه مطرح گرديد تا حدي كه در بيانيه برخي از احزاب سرشناس اصلاحات اعلام شد كه خاتمي 8 سال فرصت داشت تا پروژه اصلاحات و دموكراسی‌ را پيش ببرد و مطالبات طلايي دوم خرداد را برآورده سازد ولی نتوانست. اما به دور از صف بندي موافقان و مخالفان خاتمي در اردوي اصلاح طلبان، اصولگرايان بايد حضور خاتمي را در كارزار انتخابات آينده به فال نيك بگيرند. به چندين دليل مي توان ثابت كرد كه چنانچه دوم خردادي‌ها بر محور خاتمي در رقابت خرداد 88 حاضر شوند، چشم اندازي اميد بخش تر در انتظار جبهه اصولگرايان است:

1- در نگاه نخست، مطلوبترين انتخابات براي اصولگرايان اين است كه در آن جدالي فكري و رقابتي گفتماني ميان آنان و رقيبشان به جريان افتد. اگر بر اين باوریم كه مردم پس از ناكامي گفتمان اصلاح طلبی، ‌انديشه اصولگرايي را برگزيدند و همه بزرگان نظام نيز چشم انداز جامعه را با همين گفتمان عدالت و اصولگرايي تحليل مي كنند، بايد از مواجهه اين 2 انديشه در انتخابات آينده استقبال شود. اين نوع از رقابت در خرداد آينده فقط در شرايطي رقم خواهد خورد كه 2 نماد اين 2 انديشه در ميدان رقابت حاضر شوند؛ محمود احمدي نژاد و محمد خاتمي. در اردوگاه اصلاح طلبان هيچ كس مانند خاتمی، لیدر و سمبل اصلاح‌طلبی نيست، همچنانكه در جبهه اصولگرايان كسي مانند احمدي نژاد نماد تفكر و گفتمان اصولگرايي نيست. از طرف ديگر، خاتمي آخرين ذخيره اصلاح طلبان در صحنه سياسي ايران به حساب مي آيد.

2- رأي مردم در انتخابات آينده زماني به يك تحول جديد همانند سوم تير 84 منجر خواهد شد كه يك قياس جدي و عميق ميان 2 دوره اصلاح طلبان و اصولگرايان شكل بگيرد. هر چند دولت اصولگرايان هنوز در ميانه راه است و به اندازه نيمي از دوره اصلاح طلبان رشته امور را در دست داشته است اما باز هم رويارويي رؤساي دولت‌هاي اصولگرا و اصلاح طلبان در يك ميدان رقابت موجب خواهد شد كه عالي ترين وشفاف ترين شكل قضاوت عمومي در باره گذشته و حال ايران انجام گيرد.

فقط با حضور خاتمي است كه نخبگان و صاحبنظران خواهند توانست به واكاوي وقایع و حقایق دوران اصلاح طلبان بپردازند و قیاسی محکم و علمی میان آن دولت با دولت عدالتخواه انجام شود. ملاحظات بسيار از جمله نجابت دولت اصولگرا تاكنون مانع از آن شده تا دوران اصلاحات بررسی شود. هنوز هيچ كدام از ديپلمات‌ها و تصميم گيران سياست خارجي دولت نهم در مقام قضاوت درباره گذشته سیاست خارجی برنيامده‌اند و بسياري از اتفاقات رمزگونه آن دوران بازخواني نشده است از جمله اين كه چگونه در دولت مدعی گفت و گوی تمدن ها، دولت بوش ایرانی ها را در فهرست تروریست قرارداد چرا برنامه هسته ای به عنوان شاهرگ اقتدار ملي كشور به تعليق در آمد.

ترديد نبايد داشت كه دولت نهم فقط با با داشتن رقیبی چون خاتمی می تواند دستاوردها و توانایی های خود را به رخ بکشد. در 4 سال اخير، مسائل بسياري درباره ساختار اداري و سياسي و مديريتي كشور آشكار شده كه انتخابات آينده بهترين فرصت بيان و بازگويي آنها است و با آمدن نمادهاي دولت‌هاي قبل از احمدي نژاد به عرصه انتخابات، مردم با توجه به شيوه هاي حکمراني 2 جريان، قضاوت بهتر و انتخابي آگاهانه تری خواهند داشت.

تاكنون همه نگاه‌ها در جبهه اصولگرايان به اين سمت بود كه حضور خاتمي موجب اجماع می شود اما چنان كه ذكر شد نتايج عملي اين حضور، بيش از بحث اجماع است. در نگاه هر شهروند ايراني كه اين مدت شاهد جدال 2 جريان اصلاح طلب و اصولگرا بوده است، انتخابات آينده نماد مناظره احمدی نژاد- خاتمی برای روشن شدن حقایق برای نسل جوانی است که مي خواهد راه و مسير آينده را از دريچه انتخابات خرداد آينده برگزيند. (100247)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۲:۰۵:۳۷
من با این قسمت (اگر بر اين باوریم كه مردم پس از ناكامي گفتمان اصلاح طلبی، ‌انديشه اصولگرايي را برگزيدند و همه بزرگان نظام نيز چشم انداز جامعه را با همين گفتمان عدالت و اصولگرايي تحليل مي كنند، بايد از مواجهه اين 2 انديشه در انتخابات آينده استقبال شود.) مخالفم. چون فکر میکنم در سال 84 مردم سر صندوقها نیومدن وگرنه بازم نتایج تکرار میشد. رای آقای احمدی نژاد فقط 7میلیونه. فقط مال خودش. بقیه یا تیم کاندیداهای دیگه بودن که برای ایشون کار میکردن، یا کسانی که فریب تخریب آقای هاشمی رو خوردن، یا نتیجه کسانی که به نفع هیچکس در مرحله دوم رای ندادن.
از سایت الف خواهش میکنم از سال 76 تا کنون، نتایج آرای ریاست جمهوری را ارائه کنن. مرسی (100446)
 
جعفر
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۳۳:۰۴
براي من رقابت دونفر مانند احمدي نژاد وخاتمي حكم اينده ايران رادارد0
ميتوان شهريور ماه1388اينده كوتاه مدت راپيش بيني كرد0
به امبد ايران نامي0 (100248)
 
بیژن
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۳۵:۱۵
ما بیشتر از ورود شخصیت محبوب و صادق خاتمی از ورود افکار و اندیشه خاتمی استقبال می کنیم. چون اعتقاد داریم همگان بندگان و مخلوق خداوندند. (100250)
 
مهدی
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۳:۵۶:۲۹
خاتمی این طور که می آید اگر بخواهد به همین روش کار کند فاتحه کشور را باید خواند ایشان طرفدارانی دارد که خودش را قبول ندارند چون فکر می کنند با آمد خاتمی دوباره وارد قدرت خواهند شد از او حمایت می کنند . و وقتی وارد قدرت شدند دو باره برای توسعه قدرت خود از خاتمی عبور خواهند کرد زیرا آنها معتقد به افکار خاتمی و امثال او نیستند خاتمی باید اول یک فکری به حال طرافداران خود بکند بعد به فکر کارهای رقبای خود باشد (100263)
 
حسين
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۴:۰۳:۳۲
از حاميان پر و پا قرص خاتمي خصوصا در دوره اول بوده ام. ولي اين اطرافيان فرصت طلب ،بسيار خون به دل ايشان كردند و ساير دوستداران نظام... اكنون هم براي كسب منافع خودشان آقاي خاتمي را پيش مي اندازند. اميدوارم سيد بزرگوار دوست و دشمن خود را بشناسند و ملعبه دست اين افراد نشوند. والعاقبه للمتقين (100269)
 
حسام
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۴:۱۸:۱۲
با سلام؛ بنده در این مقام صرفاً به دنبال ارائه راهکاری برای خروج از آنارشیسم سیاسی در کشور هستم و گرچه خود تعلقات سیاسی به یک جریان دارم، اما همینک دنبال آن نیستم. پس نظرم را کاملا یک راهکار عملی بدانید:
1- هر جریانی که میخواهد در آینده دولت را در دست بگیرد باید مجلس نیز در اختیارش باشد. دولت و مجلس همسو بهتر میتوانند در پیش برد برنامه ها عمل نمایند.
2- این یک توهم بزرگ است که دولت و مجلس هم سو را موجب دیکتاتوری معرفی میکنند!
3- دیکتاتوری عملاً هیچ ارتباطی با وحدت دولت و مجلس ندارد، بلکه ساختار کلی یک نظام تعیین میکند که یک حاکمیت دیکتاتور است یا نیست.
4- وحدت مجلس و دولت نباید صرفاً در کلیات اتفاق افتد، بل کاملا جزیی و دقیق باید باشند به گونه ای که هر تصمیمی که دولت در مقام اجرا به دنبال آن باشد، مجلس میبایست کاملا راه قانونی را هموار سازد. به واقع مجلسی که در جهت اهداف دولت باشد موجب کارآمدی بیشتر دولت خواهد بود.
5- در طول سه دهه تجربه مقننه و مجریه امروزه همه بدین وحدت و همسویی کامل مجلس و دولت واقف شده اند و به واقع مخالفین این جریان صرفا، کسانی هستند که در یک مرحله از صحنه قدرت خارج میشوند و شروع به مخالفت با این وحدت میکنند. و چنانچه قدرت بار دیگر دست ایشان بیفتد از موافقان وحدت دولت و مجلس میشوند.
6- پیشنهاد بنده به دولتی فعلی این است که یکی از چهرهای اصلی خود در کابینه را (مانند الهام) را برای ریاست مجلس آتی آماده سازد و با در اختیار گرفتن مجلس وحدت رویه ای را در کشور به وجود آورد که جامعه از این آنارشیسم سیاسی موجود در رنج و عذاب است.
7- آنارشیسم سیاسی در کشور ما قصه پر غصه ای دارد که با تحمیق و بلاهت نظریه پردازان دمکراسی در کشور به وجود آمده است... (100283)
 
نهضت هماهنگ كارمندي ايران
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۴:۲۶:۱۰
سلام بر سادات علوي خاتمي و موسوي
باور داريم كه بعد از تشكيل دولت سادات (خاتمي و موسوي ) قانون خدمات كشوري يا نظام هماهنگ پرداخت حقوق كاركنان بصورت جامع وكامل اجرا ميشود. (100289)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۰:۳۱:۲۵
به همين خيال بمانيد. البته ممكن است بنده در صورت ورود جناب آقاي موسوي به صحنه، به ايشان رأي دهم ولي خودم هم ميدانم كه اين خيال شما خيال باطلي است و من هم به اميد اين خيال شما به مير حسين رأي نميدهم بلكه به جهات ديگر است. ضمناً انسان فرهيخته متدين كاربلد و... ي مثل آقاي موسوي را با برخي امتحان پس داده هاي بي جرأت و فاقد قدرت تصميم گيري با هم يكجا جمع نكنيد. خواهشاً (100584)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۴:۳۱:۳۳
چه میشد اگر خاتمی ، قالیباف و میر حسین موسوی رو میشد با هم در یک جا جمع کرد !

خاتمی رییس جمهور و مجدد ایجاد شخصیت برای ایرانی! میر حسین موسوی مرد روز های سخت ! قالیباف عمل گرا ترین فردی که از اول انقلاب در این کشور دیده شده ! (100290)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۰۷:۴۷:۲۴
برادر عزیز
من اصلاح طلب نیستم. شاید در گذشته به جناح مصطلح اصولگرا گرایش بیشتری داشتم.
ولی کارهایی که در زمان دولت فعلی اتفاق افتاد و اثرات بسیار محسوس انرا در جامعه می بینیم جایی برای امید نگذاشته است. شما ببینید فقط یک مورد ان قضیه مدرک جعلی و ان حمایت عذاب اور و بدون توجیه این دولت از ان قضیه بود. تهدید ها و دروغ ها و بستن سایت ها و ... در مورد علی کردان چیزی نیست که از اذهان پاک شود. من فکر میکنم ترکیب تیمی که شما فرمودید بهتریتن گزینه در میان نیروهای شناخته شده این کشور است. حضور قالیباف و میرحسین میتواند نفوذ برخی از اصلاح طلبان ناصادق و نان بنرخ روز خور را کم کند و اجازه دهد اقای خاتمی افکار و نیاتش را بصورت اصولی اجرایی کند. به اقای خاتمی خیلی انگ خورد .البته ایشان هم اشتباهاتی کرده اند که قطعا بیش از اشتباهات احمدینژاد نیست. ولی بسیار کم دیدم کسی به ایشان اتهام سوء نیت و غرض و مرض بزند.
البته اقای احمدینژاد هم قطعا سوء نیت ندارد ولی بنظر من ساختار شخصیتی ایشان برای این پست مناسب نیست . اینرا در بدو انتخابات هم بوضوح میدیدم برای همین در انتخابات به وی رای ندادم. به هر صورت امدن تیم خاتمی قالیباف موسوی میتواند یک اجماع فراجناحی ایجاد نماید . حتی اگر با اقای خاتمی هم برخی جناحهای اصولگرا مشگل دارند تیم میرحسین قالیباف قطعا برنده انتخابات اتی خواهد بود . توجه داشته باشیم که
هرچه نظر اصولگرایان سیاسی و اصلاح طلبان باشد نهایتا مردم رای خواهند داد و مردم تا انجایی که من بصورت اماری در میان اقشار جامعه صحبت داشته ام نسبت به عملکرد دولت های اصولگرا و اصلاح طلبی که در راس قدرت بوده اند موضع دارند . این قضیه یافته های من است. شاید اقشار دیگری باشند در اکثریت که من با انها معاشرت ندارم و تحلیل من خطا باشد ولی با اکثریت انهایی که ارتباط دارم قضیه انگونه ای است که عرض شد (100826)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۹:۰۳:۳۰
دوستان توجه کنند موسوی و خاتمی اصلاح طلب هستند و قالیباف اصولگرا حالا چرا ایشان این تیم را تشکیل داده اند جای تعجب است ! شکی نیست که دولت قالیباف با احمدی نژاد هیچ فرقی ندارد پس : کمی بیش اندیشه به ز گمراهی ! (100948)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۹:۰۷:۳۱
باز هم تبلیغ حرفه ای برای آقای قالیباف اصولگرا ؟ (100950)
 
بهروز
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۵:۰۸:۰۷
به امید پیروزی اصلاحات و پیشرفت ایرانیان سربلند بارئیس جمهوری سید همیشه خندان و معاونت قوی میر حسین با تجربه (100306)
 
رضا
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۵:۱۰:۴۶
اشتباه بزرگ. ورود به میدان انتخابات ریاست جمهوری آقای خاتمی هوشیار تر از این باید باشد فکر کنم که رقبا قصد دارند ایشان را برای همیشه از صحنه سیاست دور کنند .امیدوارم که وارد نشوید (100307)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۵:۲۶:۴۵
ببخشید آقای خاتمی همونه که با خانوما دست میده اگه همونه کدوم قشر مذهبی میخواهد بهش رای بده (100315)
 
زكي زاده
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۳:۱۱:۱۸
لطفا نظر من رو همه بخوانيد . چون خيلي مهمه. يكي از دوستان نظر داده بود و در نظرش خاتمي را عامل فساد در ايران خوانده بود و گفته بود كه از وقتي خاتمي اومد مانتو دختر خانومها كوتاه و تنگ شد. در پاسخ به اين دوستمون بايد بگويم كه در احاديث اومده كه \" فقر مادر فساد است\" هيچ كس نميتونه منكر بشه و بگه فقر و تورم و فساد و فحشا هيچ ربطي به هم ندارند. حالا شما دوست عزيز كه اين نظر رو داديد به من پاسخ دهيد .فقر و تورم در دولت خاتمي بيشتر شد يا در زمان احمدي نژاد ؟ آيا اينكه يك زن بخاطر سير كردن خودش و بچه هاش اقدام به تن فروشي ميكنه اين فساده يا اينكه چند تا دختر خانوم به اقتضاي جووني مانتوي كوتاه و يا تنگ بپوشند ؟ مثل اينكه يادتون رفته كه خود آقاي احمدي نژاد قبل از انتخابات ميگفت كه : آيا مشكل كشور ما اينه كه چندتا دختر خانوم چندتا شاخه موشون پيدا است ؟ مشكل كشور ما اينه ؟ اين يك تو هين به جوونهاست. اينها جملات خود آقاي احمدي نژاده. حالا لطفا بريد امار وزارت كشور و نيروي انتظامي رو در چند سال اخير بخونيد و ببينيد كه تعداد زنان خياباني در زمان آقاي خاتمي بيشتر شده يا آقاي احمدي نژاد ؟ حالا شما بگيد كه خاتمي عامل فساد در ايرانه يا فقر و تورم؟ بحر حال خاتمي افتخار شهر پر افتخار يزده (100461)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۶:۱۱:۳۸
من از دوستی که اظهار نظر بالا (100315) را نوشته خواهش میکنم سوالات زیر را بخواند و در پاسخهای آن تامل کند:
1. دست دادن با خانمها بدتر است، یا تهمت دروغ زدن به یک مسلمان توسط ایرنا (ارگان دولت) در مورد مدرک لیسانس آقای خاتمی (وب لینک زیر: http://www.ayandenews.com/fa/pages/?cid=1683
2. دست دادن با خانمها بدتر است یا لجاجت آقای احمدی نژاد در حمایت از وزیری که دروغگویی اش ثابت شده بود (آقای کردان)
3. دست دادن با خانمها بدتر است یا تخلفات میلیاردی دولت نهم در اجرای تبصره 13 طبق گزارش دیوان محاسبات؟ (وب لینک زیر: http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=72913
4. دست دادن با خانمها بدتر است یا اجرای برنامه چهارم توسعه با موفقیت کمتر از 50 درصد توسط دولت نهم (وب لینک زیر:
http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=72795
5. دست دادن با خانمها بدتر است یا واردات 8 میلیون تن گندم در سالجاری (در حالیکه سه سال قبل در تولید گندم خودکفا بودیم) و واردات بی رویه برنج و شکر و ضربه به محصولات داخلی
6. دست دادن با خانمها بدتر است یا اقدامات فراقانونی متعدد آقای احمدی نژاد بدون اجازه گرفتن از مجلس (در حالیکه باید رئیس جمهور حافظ قانون اساسی باشد)

.....و دهها سوال دیگر در زمینه های اقتصادی و سیاست خارجی که فرصت کافی برای مطرح شدن آنها نیست
هدفم از این اظهار نظر، روشنگری بوده است و به هیچکس توهینی نشده است. امیدوارم سایت الف این را منتشر کند. (100513)
 
حسین
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۷:۴۵:۴۷
اقای محترم. کارهای اشتباه احمدی نژاد را به پای دست دادن با زنان نذارید. آنها اشتباه است ما حمایت نمی کنیم ولی دست دادن حجت الاسلام و المسلمین خاتمی (آیت الله زاده) و مجاز دانستن آن از سوی ایشان را که بایستی الگوی اسلامی برای سایرین باشند با اشتباهات دیگران موجه نکنید. (100938)
 
ملااحمدی
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۵:۲۷:۳۹
بعید است از سید بزرگواری چون خاتمی که حاضر باشد دوباره چهارسال مردم را به ستوه آورد که کی تاریخ انقضای دولت فرامیرسد. (100317)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۲:۱۰:۴۱
اگه همین نظرات رو بخونی میبینی الان کمتر از چهارساله و همون ادعای شما موجود (100447)
 
حسین از یزد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۵:۵۹:۳۱
آقای خاتمی دوستت داریم ولی با این حامیان( نهضت آزادی ،مجاهدین و سایر فرصت طلبها) اگر دغدغه اسلام ونظام اسلامی و آخرت خود داری نیا و آخرت خود را فدای دنیای عده ای دنیا پرست نکن. (100331)
 
امير
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۰۴:۳۹
درود بر حسين رهبر آزادگان جهان

آنچه كه مسلم است و بر من پوشيده نيست دو قشر عمده در جامعه است.
قشر اول كساني هستند كه گروهي را به عنوان پيشرو پذيرفته و بگويند ماست سياه است قبول دارند و فكر نميكنند. حال اگر گروه پذيرفته شده صالح و كاردان باشد خوب وگرنه هيهات.
گروه دوم كساني هستند كه خود فكر مي كنند ودانسته سر گروه را انتخاب ميكنند و اينكه مسير گروه درست باشد يا نه يك فكر جمعي است كه بنا به آيات و روايات اسلامي اين كار پسنديده تر و خطايش كمتر است.
برايم مسلم است كه جناح راست جزو گروه اول و جناح اصلاح طلب از دسته دوم هستند كه خوشبختانه هر روز به تعداد كساني كه از قدرت تفكر اهدايي خداوند استفاده مي كنند افزوده مي شود.
حال اينكه جمهوري اسلامي به كدام سو مي رود كه در آن يك سيد خوش نام، موقر، منطقي و كاردان را كه وجهه مملكت را در هشت سال رياست خود از خاك به افلاك رساند اينگونه برخورد مي شود نميدانم.
البته كار از قبل بسيار سخت تر است چون كار قبلي از سوي كارداني ديگر تحويل شده بود در حاليكه اكنون بايد كار را از رقيب كه ظرف سه ماه اول رياستش مملكت را از افلاك به ته چاه فرستاد تحويل گرفت و اينكه آيا سيد بتواند در چهار سال آتي ما را به سطح زمين آورد خود جاي بحث است چرا كه چاه را عمقي است به بلنداي افلاك.
بهاران آمد و فصلي دگر شد
جهان نو شد زمستان در بدر شد
بيائيم چون طبيعت نو بگرديم
كه شايد فصل ما فصل دگر شد
از اين رخوت ببايد وا رهيدن
جوانان بايدي عزم دگر شد
رسیدن کوی مقصود و رهیدن
طلب خواهد نشستن کی سفر شد

درود بر سيد خندان و با آرزوي صبر و توان به تمامي رهروان ايشان و عقل و دانش بر مخالفان (100334)
 
حماد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۰۸:۵۵
چقدر خوبه اقای خاتمی بیاد دواتفاق بزرگ میافتد 1/حماسه حضور مردم باسی وپنج میلیون رای 2/احمدی نژاد 20 میلیون -خاتمی 15 میلیون (100336)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۸:۴۹:۰۶
شما رای ها رو هم از الان شمردین که. (100400)
 
sudn
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۲۲:۱۵
تغيير رييس سازمان صداو سيما اجتناب نا پذير است (100343)
 
مصدر
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۴۱:۴۱
سلام و وقت بخیر.
دوستان گرامی بویژه مخالفان حضور آقای سیدمحمد خاتمی، حتما چند لحظه‏ای را با من همراه باشند. متشکرم.
یادمان باشد. همه، یک نقطه اشتراک داریم و آن ایرانی بودن ماست.
یادمان باشد. هیچیک از ما درس نفرت از انسان‏ها را یاد نگرفته‏ایم.
یادمان باشد. دین ما، دین تقوی، پرهیزگاری، سخن سنجیده و صواب، دین مردم‏داری، دین مکارم اخلاق و دین ادفع بالتی هی احسن، جادلهم بالتی هی احسن و دین قولوا للناس حسنا است.
یادمان باشد. در دین اسلام \"بد\" هست. \"خوب\" هم هست.
یادمان باشد، میزان و خط کش، هوای دل من، شما و دیگری نیست.
یادمان باشد: ان اکرمکم عندالله اتقیکم.
تقوی، پرهیزگاری، در رفتار کدام رییس جمهور بیشتر است؟ آن فردی که رسما فردی را در پخش زنده شبکه خبر، مفسد می‏خواند، عزل می‏کند، و بعد متوجه می‏شود اشتباه شده، از مدیر کلی یک استان، به مقامی در سازمانی بالاتر منصوب می‏کند؟ یا کسی که می‏گوید: \"زنده‏باد مخالف من\"؟ کسی که به همه‏ی منتخبان مردم، فارغ از شناخت شرایط و مشکلات ساختار مدیریتی و اقتضائات زمانه، ناسزا می‏گوید؟ یا ...؟
دوست خوبم. حتما هاشمی رفسنجانی اشتباهات مدیریتی {شاید بسیار زیاد} دارد. شاید من و شما هم بر ایشان خرده بگیریم. حتما سیدمحمد خاتمی هم. اما دوست خوبم. آیا راه برخورد با خطای دیگران، چاقوکشی سیاسی در خیابان است؟ یا قانون، راهکاری درست و منطقی دارد؟ یا شاید معتقدید که قوانین جمهوری اسلامی با آنهمه تاییدات مقام معظم رهبری و بنیانگذار راحل انقلاب، نقص دارند؟ حتی اگر قانون نقص دارد، راهکاری حقوقی و قانونی باید گشود. ایرادی نیست. خاتمی را محاکمه کنید. اما اجازه ندهید بی‏ادبان به او توهین کنند. این بنای بد و ضد اخلاقی را شما توصیه‏گر نباشید. به حکم نص صریح قرآن، این کار برخی از شماها بی‏دینی است. وای بر هر عیبجوی طعنه‏زن.
دوست خوبم شاید من به خاتمی رای ندهم. شاید رای داده‏باشم و شاید هم نه. اما همه اینها عقیده من است. من نباید به‏خاطر اختلاف اندیشه، شما را بکشم. یا از دید فیزیولوژیکی، یا از دید عقاید، رفتار و مقام اجتماعی و منصب حتی. پس باید یاد بگیرم که در جامعه به حکم قرآن کریم، \"خوب\" هست. \"بد\" هست. و \"درجات\" نیز هست.
یادمان باشد، جامعه ما، دیجیتال نیست. فقط 0 و 1 و دیگر هیچ. بلکه هر انسان، عددی از برازندگی دارد. بین 0 تا 1 و این خلقت خداست. نباید بدان شک برد. بلکه با هدایت، با بالتی هی احسن، و جادلهم را سرلوحه قراردهید. بهانه‏جویی، عیب‏جویی و تهمت را کنار بگذار. حرص، کینه، نفاق و حسد را هم. بیا با من، به قدر اشتراکت، در راه آبادسازی ایران سهیم باش. نه به اندازه‏ی افتراق. چرا که اگر صمیمی‏ترین دو دوست را هم که به نقاط تمایزشان فکر کنیم، به‏ساعتی جداشدنی خواهند بود.
یادمان باشد. هزار دوست کم است و یک دشمن زیاد.
یادمان باشد، می‏توانیم وجدان هم داشته‏باشیم. حتی اگر دوست یا برادر خاتمی اشتباه داشته‏باشد، حتی اگر خودش. اما لایق حرمت واژه \"سید\" را ما نگه‏داریم. مایی که اعتقاد به تقدس خود داریم. یادمان باشد جامه کس را سیه و دلق خود ارزق نکنیم. یادمان باشد، ما دادخواه و دادرس و روزی‏دهنده‏ی او و یارانش نخواهیم بود. او حق اشتباه، یا حتی گمراهی {به فرض برخی دوستان} را دارد. اما تا وقتی مجرم نباشد، در امان است. هم شخصیتش، هم شغلش، هم جایگاهش. این فرموده‏ی پیامبر گرامی اسلام و سیره‏ی بارز نبوی است.
اما خاتمی برتر است. و سرور.
یادت باشد. می‏توانی به خاتمی رای ندهی. آزادی. و زنده‏باشی و سرزنده. برای آبادسازی ایران پرتلاش. اما دوست خوبم. کارهایت را با نفرت، با جدایی‏طلبی، با کینه و حسد یا رقابت ناسالم، دمساز نکن.
دوست خوبم. شاید من رای ندهم. یا شاید به کاندیدای تو رای ندهم. یا شاید یادم رفته‏باشد که نفس بکشم و نتوانم رای بدهم، اما ایران مال من هم هست. یادت باشد. اگر دوستان تو هم در انتخابات پیروز شدند، به ایشان بفرمایید. ایران برای همه، و هر ایرانی دارای عددی از برازندگی‏است. پس افرازی بزرگ از ایرانیان فراهم سازید که چتر ایران برای بسیاری از ما جای داشته‏باشد و خاک را از خویش بدانیم و برای آن، خون خویش، جان خویش و فرزند و ناموس خویش را هدیه کنیم.
دوست خوبم. امیدوارم با تمام شایستگی، دوستانت هم در انتخابات پیروز باشند. اما هدیه‏ی خدا را که همانا عمل ماست، روزی به حضورش باید ببریم. مباد که لکه نفرت بی‏جا، تهمت بی‏جا و آسیبی داشته‏باشد.
دست آخر، سعادت و تندرستی را برای خودم، و شما، به همراه عاقبت‏بخیری آرزو دارم. مهم صداقت است که داشته‏باشیم. و تعصب است که نداشته‏باشیم. باقی حله! (100355)
 
مهدي
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۴۴:۰۴
در صورت كانديداتوري جناب آقاي خاتمي، تمام تلاش خود را براي موفقيت ايشان انجام خواهم داد.
اميدوارم مردم از حافظه كوتاه مدت خود براي رأي دادن استفاده نكنند و مشكلات اقتصادي-اجتماعي جامعه را كه در 4 سال اخير با آنها دست به گريبان بودند فراموش نكرده و در انتخاب خود لحاظ نمايند. (100357)
 
يك ايراني هموطن
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۴۴:۵۶
باتشكر وقدرداني از سايت الف
هموطنان عزيز واي كساني كه در اين بحث شركت كردهايد خواهشمند است براي آينده اين ايران ونسل آتي يك مقدار قبل از اظهار نظر فكر كنيد
بر اساس احساسات كه بيانگر اعتقاد راسخ ما ايراني ها مي باشد نبايد از يك جريان كور كورانه حمايت كرد
اگر اصلاح طلبان به مسائل معيشتي فكر نكردند حداقل بازار خودش تصميم مي گرفت ومشكلات تا به اين حد نرسيده بود
دولت نهم وكمي از اصولگرايان هرچند نيت خوبي داشتند اما از ظرفيتهاي نيروي انساني مجرب استفاده نكردند وتمام تصمصمات سه سال گذشته را در ازمايش وخطا انجام دادند وبه اينجا رسيديم
به اسم اشخاص وجريانها دل نبنديد به برنامه هاي ارائه شده فكر كنيد
جريانها هيچ ضمانت اجرايي ندارند ودر صورت اشتباه افراد جريانها پاي خودرا از معركه بيرون مي كشند
احزاب در كشور ما به بلوغ نرسيده اند وهر از چندگاهي يك دوران را به سر مي رسانند وجوابگو هم نخواهند بود (100359)
 
رضا امین ترابی
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۶:۴۷:۰۸
نمیدونم این افرادی که کارشناس شما هستن تو کدوم چاردیواری زندگی میکنن که هیچ درزی به بیرون نداره وازهمه جا بی خبرن
من به شما قول میدم میر حسین عزیز میاد ورای هم میاره (100361)
 
رضا
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۷:۰۷:۴۵
من فعلا بطور موقت در کانادا زندگی میکنم و از نزدیک انتخابات اخیر امریکا و کانادا را پیگیری کردم نکته قابل توجه در انتخابات انها اینستکه افراد تمام تلاش خود را بخرج میدهند که دیگران او را بعنوان نامزد قبول نمایند. بعبارت دیگر این فرد است که باید اول خود را به حزب خود ثابت کند برنامه هایش را بصورت دقیق و مدون ارائه نماید با دیگر رقبای حزبی خودش رقابت نماید حتی اگر سابقه درخشان و قابل قبولی داشته باشد. در اینراه احزاب هیچ رحم و شفقتی ندارند و اعتقاد دارند که افراد کارامد با اثبات خود به کشورشان خدمت میکنند.
در ایران موضوع برعکس است و انگار که مردم باید التماس کنند که چه کسی سرکار بیاید! واقعا شرم آور است من تا حالا ندیدم هیچکسی در خصوص برنامه های نامزدها سوالی کرده باشد صرف اینکه ایشان احمدی نژاد یا خاتمی یا کروبی یا هر کس دیگری است نشاندهنده توان او در اداره کشور نیست. این روش انفعالی سبب میشود که اداره کشور بدون برنامه باشد و فرد تازه بعد از سرکار امدن بخواهد برنامه ریزی نماید که این خود به معنای اتلاف زمان و بروز مشکلات است.
سوالی که همواره در ذهن می اید چرا در کشورهای جهان سوم اصرار به ماندن یا برگشت افراد قبلی وجود دارد ؟ در حالیکه در کشورهای جهان اول چنین موضوعی وجود ندارد و فرد پس از طی دوره ریاست جمهوری باید دنبال کار خودش برود ممکن است مشورت قرار گیرد ولی او خود را یکبار نشان داده و بنظر کافی است ؟ شاید دلیل عدم برنامه ریزی اصولی در تربیت انسانها و نسلها است که ما را مجبور به استفاده مجدد از افراد بصورت تکراری میکند.
داشت یادم میرفت اجزاب ما هم چندان مردم را نمیشناسند مگر مردم به خاتمی که چهره جدیدی ود رای ندادند؟! مگر مردم به احمدی نژاد که چهره جدید بود رای ندادند ؟! مگر همین مردم نشان ندادند که آقای هاشمی شما همان جایگاه انتصابی خود را داشته باشید ! خب چرا از اوردن چهره های جدید میترسید ؟ (100368)
 
علی
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۷:۳۰:۲۸
با سلام
حضور سید بزرگوار خاتمی باعث عزت وسر بلندی ایران وایرانی می شود وتمام وحشت اصولگرایان از این است که با آمدن سید بزرگوار باز مردم تفاوت فاحش بین دو رئیس جمهور را یا پوست وگوشت خود بهتروبیشتر درک کنند. از آقای خاتمی اصول گراتر (واقعی)سراغ نداریم وعده ای با هو وجنجال می خواهند خود را فقط اصول گرا معرفی کنند وبقیه را ضد دین. به امید پیروزی حق که با سید بزرگوار خاتمی است. یا حق (100377)
 
حسین
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۷:۵۷:۳۷
خدا کند جناب آقای ولایتی و جناب آقای مهندس موسوی بیایند ویکی از این دونفر پیروز انتخابات باشد، چون هر دو از افراطی گری و حذف نیروهای باتجربه حذر خواهند کرد. مردم دیگر تحمل آزمون وخطاهای چند ساله گذشته را ندارند. قطعا تداوم روند فعلی نظام را با چالش مواجه خواهد کرد. باید قبول کنیم که عملکرد به اصطلاح شجاعانه و بدون بکارگیری تدبیر مناسب ، کشور را به فنا خواهد برد. (100389)
 
دانا-خوب
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۸:۴۵:۴۵
اگرمیرحسین بیایدقطعا رای می آورد ولی خاتمی هرگز رای نمی آورد.خاتمی اگر بیایدمملکت تجزیه می شود.درشهریور1320بعدازرفتن رضاشاه به فروغی پیشنهادریاست جمهوری وخلع سلسله پهلوی داده شدولی فروغی قبول نکردوحضورمحمدرضاپهلوی رابه تجزیه کشورترجیح داد.درصورتی که خودش میتوانست باحمایت آمریکا رئیس جمهور شود.میرحسین همچون حوضچه آرامش درمواقع سیلاب است که تمامی سیلها راازتمامی حوضه ها دریافت وسپس آرام کرده ودرپایین دست آب آرام راتحویل مردم میدهد. نگاهی اجمالی به وزرای ایشان درزمان نخست وزیری اگر بیندازیم درمی یابیم که 3سروگردن بالاتر ازوزرای احمدی نژاد ازنظرتقواوعلم ودانش هستند. (100399)
 
احد اسدی
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۱۹:۱۹:۰۰
امدن اقای خاتمی به نظر من به معنی در جا زدن نظام و عدم تحلیل درست از اسلام سیاسی می باشد زیرا انچه اقای خاتمی در هشت سال دوره خود انجام داد
ارزوی مردم و پیشرفت کشور بسوی فضای باز از طریق از بالا به پایین بود .
امدن اقای خاتمی نخواهد توانست ثبات سیاسی و اقتصادی را در کشور تضمین کند بلکه احتمال می دهم یک نوع عقب نشینی سیاسی و اقتصادی و باز کردن مصامحه و یا روش بگویم دادن باج به امرکیا و می تواند مسئولیت وی ایجاد رابطه با امریکا باشد ولی ایجاد رابطه به هر قیمت می تواند منافع ملی کشور و مردم را تضمین کند یا دادن باج و عقب نشینی از اصول گذشته می تواند شکل نظام سیاسی فعلی را تضمین کند؟ (100406)
 
احد اسدی
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۰۳:۲۶:۳۷
منظور من از نوشتن مطالب بالا حمایت از احمدی نژاد نیست.در شش ماه اول از احمدی نژاد انتظاراتی داشتم من شخصا که انجام دهد مانند ریشه کنی فساد اقتصادی و ادعای وی در مورد مافیا و صاحبان کشور و از این قبیل حرف ها که بعد از گذشت شش ماه از ریاست جمهوری وی نظرمن به احمدی نژاد صد درصد عوض شد مهمترین مشکل من با احمدی نژاد عدم درک وی از قدرت سمتی است که وی در ان سمت مشغول کار است.
احمدی نژاد نتوانست موقعیت خود و موقعیت سیاسی و اقتصادی کشور را در زمان خود نسبت به اوضاع جهانی و شرایط کشور درک کند.
وی مدیر نیست او یک فرد معمولی است و فرد معمولی بهتر از وی نمی تواند عمل کند بجز حرف زدن وشعار دادن و --- بخاطر ندانم کاری های وی هفتاد میلیون احتمال داشت ضرر کنند.
اما مطلب نهایی احمدی نژاد یک فرد عادی و معمولی است که فردی عادی و معمولی نباید در سمت مدیر ارشد قوه اجرایی کشور باشد.
از الف خواهشمندم انتشاردهد.
البته بعد از انتخابات اگر کس دیگری به ان سمت انتخاب شد تحلیل اشکار از عملکرد وی خواهم داد ولی فعلا به همین قناعت می کنم زیرا انتشار بعضی مطالب به نظرم درست نیست. (100507)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۰:۴۱:۴۶
خاتمی 100 درصد پیروز است و ترس طرفداران احمدی نژاد هم از این موضوع است. تمام کسانی که در دوره قبل، نظرشان این بود که خاتمی مگر چه کار کرد؟
با دیدن اوضاع مملکت مجددا به او رای می دهند و کاچی را بهتر از هیچی می دانند. (100418)
 
محسن
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۰:۵۲:۵۵
با سلام تحلیلتون در مورد امدن اقای خاتمی و نیامدن میر حسین دقیق نیست (100420)
 
اصولگرا
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۱:۱۰:۵۰
اصولگرايان بايد ورود سيدمحمد خاتمي به رقابت انتخاباتي را جشن بگيرند چون شكست او آخرين ميخ به تابوت اصلاحات است. (100423)
 
سعيد
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۱:۱۴:۰۵
ميرحسين هيچ علاقه اي به قدرت و پست ندارد.
بايد ديد چه احساس خطري او را به صحنه كشانده است ؟
خدايا به داد مملكت مابرس! (100424)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۱:۲۷:۴۷
هر کسی که رای بیاورد رییس جمهور اسلامی ایران است همه وهمه باید ایشان را حمایت و کشور را یاری کنند

عاقل باشیم و خدا ترس .

باور بفرمایید چنین فضای رقابتی به نفع کشور و مردم است. همین فضای رقابتی جلوی بسیاری از مشکلات مسولین را خواهد گرفت (100429)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۱:۳۰:۰۳
چهره ی آقای خاتمی بین متدینین مخصوصا بعد از درومدن فیلم دست دادنشون با خانمها بایدم نگران کننده باشه. (100430)
 
محمد مهدی
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۲:۴۲:۰۷
خاتمی تندرو است واهل ظاهر سازی شما نمی توانید ایران را ارداره کنی د با امدن شخصیت های کارامدی چون احمدی نزاد میر حسصفحه اصلیجستجوپیوندهاآرشیوتماس با ما

143 روز و 12 ساعت و 1 دقیقه مانده به تکرار سوم تیر قالیباف در پوستین دوم خرداد/ جزییات منتشر نشده از مافیای رسانه‌ای شهرداری
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷


محمدباقر قالیباف در پوشش ایجاد سایت‌های دوم خردادی، در حال ضربه زدن به دولت و زمینه‌سازی برای حضور خود است.

خبرنگار پلاک‌نیوز گزارش داد، محمدباقر قالیباف که برخلاف انتظارات گذشته خود، چشم‌انداز روشنی را برای حضور در انتخابات نمی‌بیند، از چندی پیش با راه اندازی سایت‌های به اصطلاح دوم خردادی تلاش کرده است از یک سو بدون این که اتهامی متوجه وی شود دولت را تخریب کند و از سوی دیگر با انتشار خبرهایی در مورد دوم خردادی‌ها، زمینه را برای حضور خود آماده کند.

در همین زمینه، سایت‌های مختلفی ایجاد شده و یا زیر پوشش کمک مالی شهرداری تهران و یا مشاوران رسانه‌ای قالیباف قرار گرفته‌اند تا مخاطبان با سلیقه‌های مختلف و گروه‌های متنوع سیاسی را زیر چتر خود بگیرند.

در همین زمینه، در کنار سایت فردا که به عنوان تریبون رسمی نزدیکان قالیباف به خبرپراکنی مشغول است، دو سایت فرارو و اصلاحات با لجستیک مشاوران قالیباف ایجاد شده و به سایت‌های عصر ایران و سایت جدیدالتاسیس آینده نیز کمک مالی می‌شود. سایت‌های نزدیک به رضایی، توکلی و لاریجانی نیز به دلیل تعاملات گذشته و حال صاحبان آنها با قالیباف، عملا از انتشار اخبار انتقادی علیه شهرداری خودداری می‌کنند و به این ترتیب شهردار تهران به تنهایی بخش عمده‌ای از فضای خبری را به صورت پنهان در اختیار خود دارد.

در این میان عملکرد دو سایت ظاهرا دوم خردادی اصلاحات و فرارو جالب توجه است. این دو سایت که زیر نظر \"مجید ح\" و \"محمدحسین خ\" از مشاوران رسانه‌ای شهردار فعالیت می‌کنند تلاش دارند با برجسته کردن اسامی همکاران دوم خردادی خود و با فعالیت زیر دو تابلوی \"دوم خردادی معتدل\" و \"دوم خردادی اپوزیسیونی\"، با انتشار اخبار متعدد تخریبی، از یکسو بدون آسیب‌دیدن، دولت را زیر آتش تخریب خود بگیرند و از سوی دیگر زمینه را به نفع قالیباف برای حضور در انتخابات آماده کنند.

پلاک در آینده نزدیک ابعاد جدیدتری از فعالیت دیگر سایت‌های تخریبی را منتشر خواهد کرد. از جمله این سایت‌ها، سایت کارگزارانی تریبون (که به دلیل عدم ظرفیت انسانی کارگزاران با کمک عناصر دوم خردادی فعالیت می‌کند) و دوقلوهای \"آفتاب و مهتاب\" روحانی هستند (تشکل نزدیک به روحانی ابتدا تصمیم گرفت با راه اندازی سایت مهتاب، آفتاب را به عنوان تریبون نبتا رسمی اداره کند و عملیات تخریبی را عمدتا از طریق مهتاب دنبال کند، این سایت با نام واقعی مهتاب نیوز mahtabnews.com راه‌اندازی شد اما بعدا با هدف گمراه کردن مخاطب در مورد اهداف اداره‌کنندگان سایت، به شهاب تغییر نام داد) که اخیرا فعالیت تخریبی خود را گسترش داده‌اند.












موضوع:
متن









ین هم جواب نمی دهد (100450)
 
۱۳۸۷-۱۰-۳۰ ۲۲:۵۲:۱۶
واقعا اگه كسي به خاتمي راي بده يعني دوست داره هر روز دعوا و سر و صدا و هوچي گري توي مملكت باشه. البته خود خاتمي آدم نجيبيه ولي خب نجابت بيش از اندازه هم كار دست ملت ميده! يعني هركدوم از دور و بري هاش هر كار ميخوان انجام ميدن و اون هم هيچ كاري نميكنه. اينه كه مملكت شير توشير ميشه! امان از شاه سلطان حسين ها! جلوي خارجياي زورگو وايسادنشون پيش كش! از پس رفيقاي خودشونم بر نميان! (100456)
 
سرابي
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۱:۲۱:۰۸
نميدانم تندروي در كجاي رفتار خاتمي در 8سال رياست جمهوري جا دارد آيا تندروي حمله به وزيران خاتمي و ترور سعيد حجاريان و ماجراي حمله به كوي دانشگاه و هزاران مثال از اين قبيل نبوده است؟ آيا تندروي مصادره كشور و نظام و خون شهدا فقط در حيطه گروهي خاص نيست ؟ تندروي را بايد در اظهارات و اعمال مخالفين خاتمي بالعين مشاهده كرد (100481)
 
علی
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۱:۵۹:۵۹
باید از گذر خلاصی از دست یارانه ها عبور کرد . خاتمی هم بیاد همین کار را میکنه . یادتون رفته میخواست بنزین را 400 تومان اعلام کنه ؟ اونم سال 1385
درود بر احمدی نژاد که پاک آمد و با جون و دل کار کرد و انشاءالله بقیه راه را هم ادامه خواهد داد. (100484)
 
فرهاد
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۲:۳۵:۴۹
اگر ميرحسين موسوي كه كارنامه درخشاني دراداره كشور درسالهاي بحراني جنگ در كارنامه خود داردبه صحنه انتخابات واردشوداحتمال موفقيتش بيشتر است ولي يك مشكل وجود داردوان اختلاف سليقه ايشان با رهبري است؟ (100490)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۵:۰۰:۲۳
در متن این خبر آمده است:
\"در اذهان بدنه متدین جامعه، اطرافیان خاتمی را گروهها و افرادی تشکیل داده‌اند که به ساختار شکنی، افراطی‌گری و ... مشهور بوده و با ارکان نظام مشکل دارند\". اما واقعیت اینست که آقای خاتمی در سلسله مباحث \"تبیین نظری اصلاحات\" واضحا گفتند که اصلاحات مد نظر ایشان در چارچوب قانون اساسی بوده و ولایت فقیه از ارکان جمهوری اسلامی است.
پس از دوم خرداد 76 هرکس از وضع موجود آنزمان ناراضی بود تحت نام کلی اصلاح طلب طبقه بندی شد. در حالیکه آقای خاتمی در دوران ریاست جمهوری اش نشان داد، مسیر ایشان از مسیر تندروهایی که خواستار حذف ولایت فقیه بودند جداست.
بنظرم وقتی افراد تندرویی مانند اکبر گنجی بر علیه ولایت فقیه حرف میزنند یا سخنانی بر خلاف اعتقادات شیعیان مطرح میکنند، رسانه های خبری قوی اصولگرا (مانند خبرگزاری فارس و روزنامه کیهان) بسیار خوشحال میشوند، زیرا خوراک تبلیغاتی خوبی پیدا کرده و میتوانند سخنان اکبر گنجی را مانند پتکی بر سر اصلاح طلبان واقعی مانند آقای خاتمی بکوبند و مقدمات حذف اصلاح طلبان را فراهم کنند. در حالیکه اصلاح طلبان واقعی جزئی از بدنه انقلاب و جمهوری اسلامی هستند، و نباید ایشان را باتندروهای ساختار شکن در یک گروه طبقه بندی کرد. و حذف قسمتی از بدنه جمهوری اسلامی، ظلم به یاران انقلاب است. (100504)
 
هوشنگ
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۶:۰۹:۳۴
مخالفان خاتمي ميخواهند همان فضاي تخريب قبل از دوم خرداد را دوباره راه بيندازند. انها باورشان نميشود كه اين تخريب ها مردم را براي راي دادن به خاتمي مصمم تر ميكند (100511)
 
دوست
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۶:۱۱:۰۳
اساسا مشكل مردم حزب و جناح نيست و اكثريت مطلق مردم كشور با جناح كاري ندارند و به فكر سير شدن شكم بچه هستند حال اگر اقاي احمدي نژاد سهام عدالت را قبل از انتخابات پرداخت نمايد و حقوق كارمند افزايش يابد ومردم از اجاره نشيني خلاص شوندو خانه ارزان شود اقاي احمدي نژاد با اختلاف زياد برنده خواهد بود ولي اگر چنين نشود اقاي خاتمي بفرمايد من چقدر به قشرمحروم خدمت خواهم كرد راي بالاتري خواهد اورد .شما را بخدا دست از جناح برداريد مردم عادي كه راي دهنده اصلي هستند با حزب و جناح كاري ندارند وبا سير شدن شكم بچه اشان كار دارند (100512)
 
ali
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۷:۴۶:۵۹
با سلام
با تبريك اعلام آمادگي اقاي خاتمي .فقط از ايشان تقاضا دارم از گروههايي مثل نهضت آزادي كه سابقه خوبي نزد مردم و امام(ره) ندارند دوري نماييد. (100522)
 
بی طرف
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۸:۱۴:۳۵
همه اینها چه اصولگرا و چه اصلاح طلب در اصل قدرت گرا و قدرت طلب هستند
من امیدوارم میهنی آباد آزاد و مستقل و سرافراز با حضور و مشارکت حداکثری مردم در قدرت داشته باشیم
نه مانند مدلهای غربی عده ای خاص به قدرت برسند و عوام الناس بازیچه دست آنها باشند (100529)
 
سلام
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۰۹:۴۰:۰۴
سلام واقعا دوستان فکر می کنند اگر خاتمی بیاید مشکلات حل میشود اگر ایشان توانمند بود 8 سال برای نشان دادن توانمندیهایش فرصت زیادی بود احمدی نژاد هم اشکالاتی دارد ولی ما باید به صورت مقایسه ای این 2 دولت را در محک قرار دهیم نه به صورت فله ای و احساسی یا با جنگ روانی.
خدا ناظر بر گفتار و کردار ماست (100555)
 
احمد
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۱:۰۸:۰۳
عجب، خاتمی مایه ننگ است! عجب دورو بریهای خاتمی ماییه ننگ هستند! عجب گفتگوی تمدنها هیچ اثری نداشت! اگر درو بریهای آقای خاتمی گنجی و امثالهم هستند درو بریهای آقای احمدی نژاد که امثال کردان، رحیم مشایی، محصولی فاطمه رجبی هستند. در خصوص گفتگوی تمدنها باید گفت که بعضی از ماها سرمون رو مثل کبک توی برف کردیم جامعه جهانی رو به هیچ چیز حساب نمیاریم گفتگوی تمدنها حداقل اعتبار برای ایرانی و ایرانی بون به بار آورد ولی نظریه هولوکاست چی؟ کودومش تنش ایجاد کرد کدوم اعتبار؟ نکنه منظورتون از اعتبار هو کردن دانشجویان کلمبیا بود؟ شاه سلطان حسن؟ به به چه عبارتی! کی بود که دریای خزر رو مفت به روسها تقدیم کرد؟ کی بود که زیر عبارت خلیج عربی با وقاحت تمام با سران عرب عکس یادگاری گرفت؟ کی هست که بابابت بی کفایتی گاز رو از ترکمنستان داره به قیمت کذایی میخره؟ و .... در خصوص دعوا و سر و صدا بله خاتمی بیاد دوباره همون آش هست همون کاسه میوفتن و شروع میکنن به تخریب و ایجاد تشنج در جامعه ولی جامعه ای که بخاد از این چیزا بترسه لیاقتش همون پدیده های قرن هست، عزیز دل برادر اصلاح و تغییر زمان بر هست و نیاز به تحمل و تعمل داره، ما ایرانی ها باید این دم دمی مزاج بودنمون رو بزاریم کنار تصمیم جدی بگیریم که بدور از هیجان زدگی عاقلانه تصمیم بگیریم و پای تصمیمون تا آخر خط وایسیم نه اینکه زود قهر کنیم و جا بزنیم.. وگرنه دوباره همین وضعه... (100605)
 
محمد
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۱:۵۰:۲۱
با سلام
آقاي خاتمي شخصا فرد متدين وشريفي ميباشند ليكن اطرافيان ايشان عناصر مشكوكي با سوابق بعضا مخدوش ميباشند بنظز بنده يكي از محاسن دولت ايشان آشكار شدن لايه هاي نفاق بود كه طي سالهاي پس از دهه 60 در اركان نظام جهت متلاشي كردن نظام اسلامي از درون رخنه كرده بودند . (100621)
 
کوزه گر
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۲:۰۱:۱۱
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هر آنچه هست گیرند.

از سایت الف که به خوبی و نیکی در خصوص جعلی بودن آقای کردان روشنگری کرد می خواهیم که اگر هدف از آن کار سیاسی نبوده است و صرفا منافع ملت مد نظر بوده در خصوص لیسانس آقای خاتمی نیز تحقیق نمایند. (100629)
 
بيگي
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۰۰:۳۲:۰۹
اتفاقا من امروز كارنامه ليسانس ايشان را در سايت دعوت ديدم ريز نمراتشون هم بود و مثل من يكي دوتا نمده \"د\" نيز داشتند.! بقيه نمراتشون بد نبود. مراجعه كنيد .بزرگتر ها ياد نمرات خودشون مي افتند. (100810)
 
يكي از كابينه هفتاد ميليوني
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۲:۳۶:۲۰
با درود

خيلي متاسفم براي مردمي كه اصولگرايانشان كساني هستند كه براي از دست ندادن حتي ذره اي قدرت حاضرند با فردي نا لايق كه كشور را به ورطه نابودي كشانده مصالحه كرده واز روي ترس از دست دادن كرسي مقام مجددا از كانديداتوري او حمايت مي كنند .قابل توجه اقا يان توكلي مطهري و....... اگر ديندار نيستيد ازاده باشيد. هر چند از حرفهايم خوشتان نمي ايد و پاسخي براي ان نداريد ولي در خلوتتان به وجدانتان پاسخ دهيد !

به اميد ان روز كه حسيني واقعي شويم نه با زنجير و سينه و عزاداري (100601)
 
سعید
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۳:۰۸:۳۶
http://www.yaarinews.com/default.aspx/n/3070/ابطحی-و-رضا-خاتمی-قطعی-شدن-کاندیداتوری-خاتمی-کذب-است-یک-منبع-آگاه-در-فارس-باز-هم-منتظر-انتشار-چنین-اخباری-باشید (100661)
 
عباس
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۳:۱۶:۲۱
با أرزوی پیروزی اصلاح طلبان و رخت بر بستن تحجر و واپسگرایی از جامعه، حاکم شدن ارزشهای راستین اسلام و تفکرات ناب خمینی عزیز، زدوده شدن بد اخلاقیهای سیاسی از صحنه سیاست ایران عزیز و دگرگون شدن سیاست پرخاشگرانه و ستیزجویانه خارجی و بهبودی وضعیت اقتصادی مردم و هزاران آرزو بر دل مانده دیگر ... (100663)
 
حسین
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۳:۳۲:۰۱
به نظرم انقدر که دولت اقای خاتمی به مردابی تبدیل شده بود دولت احمدی نژاد مثل سیلاب عمل کرد و این هر دو بد بود .. یعنی مردم خسته از بی تحرکی مرداب به سیلاب رای دادند که البته معتقدم سیلاب رو میشه با بند در مسیرش از سرعتش کاست اما مرداب رو نمیشه به حرکت واداشت ..


اون چیزی که برای من از همه مهم تره اینه که اونقدر که رفتن این دولت به مملکت خسارت میزنه موندش نمیزنه ..

من از الان به شما قول میدم که رای آوردن خاتمی اولین تکان رو به قیمت مسکن خواهد داد و دوباره شاهد افزایش یکباره قیمت ها خواهیم بود.

باید به اقای احمدی نژاد البته فرصت داد تا طرحهای نیمه تمام دولت رو تموم کنند ..باید فرصت داده بشه که دولت آقای احمدی نژاد هم طرحهای خودش رو در مدت 8 سال به اتمام برسونه ..
بیاید سیاه و سفید نبینیم ..
این دولتها هم خدمات خوبی داشته .. البته که خدماتی که ذکر می کنم نافی تورم نیست .. بله .. اما به نظر من اگر شما کار کار کنید و 25 درصد تورم در کشور داشته باشید ( البته با همه تحریمهای سنگین امریکا و اروپاییها) خیلی بهتر از اینه که کار نکنید و 15 درصد نه 12 درصد تورم در کشور داشته باشید..

همین دولت بود که تونست طرح عظیم سهمیه بندی بنزین رو اجرا کنه و برای اولین بار کارت الکترونیکی رو در سطح کل کشور به اجرا بگذاره ..

همین دولت برای اولین بار قیمت خارج از سهمیه رو به آهستگی افزایش داد . معضل بحث برانگیز 8 ساله خاتمی رو تا حد امکاناتش جرات کرد حل کنه .

همین دولت تونست خودروهای فرسوده رو با سرعتی خیلی بالاتر از قبلی ها از تو
مملکت جمع کنه ..

همین دولت بود که وقتی همه مسئولین نظام از جمله بعضیها در اخبار 22:30 زمان حمله امریکا به ایران رو تعیین می کردن توانست کشور رو حفظ کنه و یک قدم هم از مواضع ایران عقب نشینی نکنه ..

همین دولت بود که برای حماس و حزب الله و عراق کم نگذاشت همینهایی که قدرت نرم ایران رو در منطقه مقابل امریکا به شدت بالا برد و تونست موجب حفظ ایران از حمله احتمالی امریکا بشه . چرا که افزایش هزینه حمله از ترس حزب الله و نفوذ ایران در عراق خودش مانع حمله بود..

همین دولت ( شخص رئیس جمهور) محبوبیت ایران رو در قلوب مسلمونهای واقعی افزایش داد..

همین دولت تعرض نظامیان انگلیسی به خاک ایران رو با قدرت پاسخ داد ..

همین دولت آرزوی کاهش سود بانکی رو تا حدودی برای مسلمونها تحقق بخشید.

همین دولت میلیاردها تومان وام خودرو به هزاران خانواده داد که بسیاری صاحب خودرو شدند .. تو کدوم دولتی امکان گرفتن همین وامهای کوچیک برای مردم عادی فراهم بود ..اونهم به هزاران نفر.

تو دولت قبلی کلا 10 هزار مسکن هم برای مردم نساختن اما همین دولته که هم ضربه از عدم ساخت مسکن در دولت قبل خورد و عدم وجود عرضه در برابر تقاضا قیمتها رو افزایش داد و همین دولت که الان داره طرح مسکن مهر رو برای بیش از 3 میلیون نفر اجرایی می کنه ..

همین دولت با وامها خود اشتغالی رقم افراد صاحب شغل رو افزایش داد ضمن اینکه بیشتر این افراد در کارهای تولیدی خدماتی و کشاورزی مشغول به کار شدند.

همین دولت با سفرهای استانی بسیاری از شهرهای کشور رو اباد کرد .. بالاخره نمیشه گفت هیچ کاری نشد حتما در هر استانی کارهای عمرانی و ابادانی انجام شده .. تلویزیون که دیگه پل رو خودش نمیسازه! بله شاید توقع اجرای قویتر و سریعتر مصوبات به حق باشه.

همین دولت طرح بیمه خدمات درمانی رو اجرا کرده .. من خودم با پرداخت 80 تومان یک ساله بیمه درمانی شدم و الان هم که مبلغش 33 تومان شده است ..

همین دولت طرح بیمه محصولات کشاورزی رو اجرایی کرد

همین دولت طرح بیمه روستائیان رو اجرایی کرد ..

همین دولت سهام عدالت داد هرچند برای من و شمای قشر متوسط مهم نباشه

همین دولت حقوق بازنشسته ها رو همه رو به 450 تومان رسوند ..

همین دولت با قدرت داره با اعتیاد مبارزه می کنه و معتادان رو با همه گونه همراهی برای ترک در مراکز ترک اعتیاد کمک می کنه ..

همین دولت بود که شاهد پیشرفتهای وسیع علمی کشور در بهداشت و واکسن و هوافضا بودیم البته کسی منکر آغاز روند این مراحل در دولتهای قبلی نیست



همین دولت بسیاری از شرکتهای دولتی رو خصوصی کرد .. هیچکس منکر اشکالات خصوصی سازی نیست اما در دولت قبلی اختصاصی سازی برای خودی ها بود اما الان با نهایت شفافیت این کار در بورس انجام میشه ..
اونهم با حجم چند ده برابر دولت قبلی و شاید هم صدها برابر!؟

همین دولت بود که علیرغم همه فشارهاو تحریمهای خارجی برای کشور و داخلی و اهانتها به دولت و شخص رئیس جمهور که سابقه نداشت تونست همین مختصر کارهایی که توی ذهن من بود و نیاز به گشتن هم نبود انجام بده اما حالا چه چیزهایی به ذهن من نرسید و با پژوهشها بعدن ثابت میشه خدا عالم است ..

اما منکر عدم وجود اشکال در هیچکدوم از موارد بالا نیستم .. کما اینکه شما با انتخاب یک درست ممکنه یک منفعت رو از دست بدید .. این دیگه بسته به سلیقه هر شخصیه ..
یکی ممکنه مسلمونی باشه که بگه چرا حزب الله وقتی خودیم فقیر داریم ..
یکی هم ممکنه بکه دیدش وسیعتر باشه و بگه اگه حزب الله نبود و نفوذ ایران در عراق نبود تا حالا امریکا به خدمت ما رسیده بود ..

این بسته به سطح سواد و اطلاعات هر فردی از اوضاع جهانه

والسلام
*** فقط کمی انصاف (100672)
 
رجا
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۳:۵۳:۴۴
اگر تا 5، 6 سال پیش، بر اثر جریان حاکم بر دولت مجالی برای طرح فاکتورهایی چون عدالت طلبی، ساده زیستی،مردم گرایی، حفظ اقتدار در سیاست خارجی و در یک کلام احیای گفتمان انقلاب و امام(ره) وجود نداشت، اکنون با احیای این ارزش ها از سوی دولت نهم و فراگیر شدن این فضای گفتمانی، دیگر آنها که دم از مدل های توسعه غربی می زدند دست ها را بالا برده و به دنبال گزینه ای می گردند که توان رقابت در این فضای گفتمانی را داشته باشد.

زمانی که سید محمد خاتمی می کوشد با طرح نام میرحسین موسوی به عنوان جایگزین خود در انتخابات، یارانش را با وی همراه کند، یعنی اصلاحات در چارچوب توسعه سیاسی و اقتصادی لیبرالی را شکست خورده و نبض گرایش های عمومی در سالهای گذشته نشان داده آنها گفتمان انقلاب آری می گویند و عدول از آن را رد می کنند.

آنچه فضای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 را رقم می زند، دیگر شعارهای منسوخ دولت موسوم به اصلاحات نیست و قطعاً گفتمانی که در تقابل با آرمان ها و ارزش های انقلاب باشد، از پیش محکوم به شکست است. اینک نه تنها فضای سیاسی حاکم بر کشور تحت تأثیر گفتمانی است که احمدی نژاد در سال های اخیر احیاگر آن بوده، بلکه تجربه انتخابات های گذشته و قریب به 6 دوره، \"نه\" مردم به جریانی که مسیری غیر از این گفتمان را برگزیده، نشان می دهد که هر جریانی در انتخابات دهم ریاست جمهوری در مقابل گفتمان دولت نهم که اکنون فراگفتمان مردم را شکل می دهد، توان رقابت ندارد و تنها روزنه ای که امکان رخنه در فضای رقابت را برای جریان های مخالف دولت فراهم می کند، زدن نقابی از جنس این گفتمان بر چهره است.

میرحسین موسوی را می خواهند تا روپوشی برای جریان دوم خرداد باشد و بر عملکرد و اندیشه های خود که مبتنی بر مدل توسعه غربی است بگذارند چرا که تجربه سالهای اخیر نشان داده مدل توسعه ایرانی- اسلامی مدلی موفق در کشور بوده است. اکنون دیگر چهره ها و نام ها مطرح نیستند، بلکه هر فرد، نمادی است از یک تفکر و مدل پیشرفت؛ خاتمی با کارنامه 8 سال ریاست جمهوری، نمادی از گرایش به مدل توسعه برونزای غربی است و با توجه به اینکه هنوز این کارنامه در تاریخ بایگانی نشده، در خاطر افکار عمومی زنده است. بنابراین، برای رهایی از این کارنامه به دنبال فردی می گردند که یادآور پایبندی به مدل ایرانی- اسلامی باشد؛ لذا میرحسین را میدان دار می کنند تا با احمدی نژاد که کارنامه ای زنده از عمل به مدلی توسعه اسلامی- ایرانی دارد، به رقابت برآید.

اما آیا به راستی میرحسین می تواند نقابی برای دوم خردادی ها باشد؟ مروری بر افکار و اندیشه های مهندس موسوی و جریانی که اکنون در پی کاندیداتوری وی و پنهان شدن زیر این نقاب است، نشان می دهد آنچنان تضادی در رویکردهای سیاسی، اقتصادی و سیاست خارجی میان آنها وجود دارد که ترجیح می دهند نقاب را بر پشت سر بگذارند و در صورتی که با این نقاب وارونه توانستند بر مرکب قدرت سوار شوند، روی برگردانده و خود را نمایان کنند. حمایت از کاندیداتوری میرحسین البته برای جریان دوم خرداد که خود می داند در خوشبینانه ترین حالت، نسبت حداقلی با یکدیگر دارند و صرفاً در سایه سکوت میرحسین است که می توانند نسبتی را القا کنند، راهی برای بازگشت به قدرت است، اگرنه در موارد معدودی که نخست وزیر سابق لب به سخن گشوده، اتفاقاً این دوگانگی سر باز کرده است؛ مانند آنچه در در سخنرانی سال ۱۳۷۶ میرحسین موسوی در دانشگاه تهران با موضوع \"توطئه، توهم یا واقعیت\" اتفاق افتاد که با واکنش شدید دوم خردادی ها مواجه شد.

همچنین هر زمان که نام میرحسین به عنوان کاندیدا مطرح می شود، تردیدهای جدی در میان اصلاح طلبان درباره وی مطرح می شود، از جمله اینکه در انتخابات ریاست جمهوری سال 84، آن زمان که تعارف های آنان برای دعوت از میرحسین در جریان بود، به طور جدی این دغدغه را مطرح می کردند که \"ميرحسين به لحاظ فكرى نسبت چندانى با گفتمان نوين روشنفكرى ندارد و از اين منظر، حتى به پاى خاتمى هم نمى رسد. دغدغه هاى ميرحسين هنوز هم دغدغه هاى دهه 60 است. اقتصاد دولتى، ضديت با امپرياليسم به ويژه امريكا و نگاه ايدئولوژيك به روابط بين المللى و سياست خارجى، هنوز ذهن ميرحسين را رها نكرده اند.\"

این نگرانی ها زمانی شدت می یابد که سخنان 10 سال قبل میرحسین را درباره عبدالکریم سروش؛ نماد روشنفکری در جریان دوم خرداد مرور کنیم. وی خرداد ماه سال 77 طی سخنانی افشا کرده بود که سروش با مأموریت به ایران آمده است. میرحسین گفته بود که سروش را از سال 43 می شناسد و سال 48، هنگامی که جمعی از مخالفان رژیم طاغوت در منزل وی (میرحسین) جمع شده بودند تا صحبت هایی درباره نوع برخورد مطرح شد، سروش که تا آن زمان در این جلسات حاضر می شد، بلافاصله پس از طرح موضوع مبارزه، ترجیح داد، گذرش دیگر به این جلسه نیفتد. سروش آن زمان عضو رسمی انجمن حجتیه بود.

میرحسین همچنین گفته بود: در همان زمان مبارزات قبل از انقلاب، دانشجویان در انگلیس می خواستند برای کمک به مجروحان مبارزات انقلابی مردم ایران علیه رژیم خون جمع کنند و به ایران انتقال دهند که این اقدام با مخالفت دولت انگلیس روبرو شد. دانشجویان در واکنش به این مخالفت، قصد برگزاری تجمع در اعتراض به دولت انگلیس را داشتند که سروش مخالفت کرد.

میرحسین همچنین با همین دغدغه هایی که جریان دوم خردادی از آن به \"دغدغه های دهه 60\" یاد می کند، با نگاهی انتقادی به سیاست خارجی دولت خاتمی می نگریست و رویکردهای آن را نوعی ساده لوحی می دانست. وی معتقد بود نوع روابط ایران و امریکا آنچنانکه امام می فرمود، فضای گرگ و میش است. او همچنین رویکردی انتقادی نسبت به دولت سازندگی داشته و معتقد بود ضربه ای که هاشمی به انقلاب زد، این بود که ادبیات انقلاب را تغییر داد.

شاید همانگونه که چهره میرحسین ممکن است در ذهن نسل سومی های انقلاب چهره ای ناآشنا و شاید برای نسل های قبل کمتر به یادمانده باشد، او نیز باید حافظه خود را پاک کند و با فراموشی اختیاری، ردایی باشد برای آنها که وی را دارای تفکرات منسوخ شده دهه 60 می دانند، یا اینکه لب بگشاید و با چرخشی کامل، مواضعی همچون آنها برگزیند و خود را نماینده گفتمان لیبرالی آنها معرفی کند یا اینکه بازی این جریان را به خود آنها بازگرداند و در فضای گفتمانی که احمدی نژاد ایجاد کرده است و زمینه طرح دغدغه های میرحسین در آن فراهم شده است، وی نیز بیش از نفع سیاسی، نفع گفتمانی ببرد. (100675)
 
مهدی
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۴:۲۸:۳۲
کامنت های اخیر میتونه نظر سنجی خوبی در مورد محبوبیت کاندیداهای احتمالی باشه ...به امید حضور و انخاب آقای خاتمی اما نمیدونم چرا با اتفاقاتی که در رابطه با برنامه نود افتاد دلم کمی تا قسمتی شور میزنه (100689)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۵:۱۴:۱۳
رئیس جمهور هرچه باشد باید این جنبه شخصیتی که با طیف های مختلف جامعه قادر به کارکردن باشد را باید دارا باشد خصوصا در این شرایط که ما حزب نداریم
جنبه ای که آقای احمدی نزاد ندارد
آقای احمدی نزاد با افراد زیر نیمتوانست کارکند
داود دانش جعفری وزیر اقتصاد
پور محمدی وزیر کشور
مظاهری ریس بانک مرکزی
......

با افراد زیر میتوانست کارکند
اسکندری وزیر کشاورزی
دکتر کردان وزیر کشور
علی آبادی و مدیران ورزش کشور (کسیکه برنامه 90 را تحمل نمیکند)
.......
چه مشخصه ای در گروه اول نیست و در گروه دوم هست که آقای احمدی نزاد با گروه اول نیمتواند کارکند ولی با گروه دوم میتواند .

جدا میخواهم بدانم از طرفداران آقای احمدی نزاد میخواهم علت را بگویند . (100708)
 
پرویز
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۵:۲۳:۲۰
انشاءالله آقای احمدی نژاد تشریف بیارن و رئیس جمهور بشن تا بجای بحثهای بیهوده سیاسی دوره آقای خاتمی تورم های مرد افکن خانه خراب کن را شاهد باشیم ! (100712)
 
داریوش
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۵:۳۶:۵۸
این چه سایت مزخرفیه. وقتی اعلام موافق یا مخالف می کنی طرف دیگرش هم خود بخود چندتا عدد بیشتر میشه. یعنی وقتی مخالف رو می زنی موافق چندتا بیشتر می شه و همین طور برعکس. اول بیاین سایتتون رو درست کنید بعدا تحلیل سیاسی کنید. (100719)
 
شهروند
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۰:۲۰:۱۴
اول ادب و نزاکت یادتون نره و بعد قدری دقتتون رو بیشتر کنید چون وقتی شما مشغول خوندن،نوشتن کامنت یا رأی دادن هستید دهها نفر دیگه هم همزمان همون کار رو می کنن پس اگه دیدید یه هو تعداد موافق ها یا مخالف ها زیاد شد به این دلیله که در اون لحظه خیلی ها به اون کامنت نظر دادن! (100854)
 
سید حسن
۱۳۸۷-۱۱-۰۱ ۱۶:۲۵:۵۶
امید وارم که حضور مجدد اقای خاتمی بتواند باث سربلندی مملکت شود (100743)
 
صادق
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۰۸:۳۲:۵۸
تبریک میگم واسه سایت مزخرفتون که هر کامنتی که دلش میخواد رو نشون میده . حیف وقت تایپی که واستون صرف شه! دیگه هیچوت نظر نمی زارم واسه شماها (100831)
 
Hossein
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۰۹:۲۴:۲۹
midoonestam ke nazarate mara montasher nakhahid kard, choonke shoma ham dar dar in system darid kar mikonid, faghat nazarhaye ghabele tahamole ghabele chap shodan hastand (100842)
 
احد شیرزاد
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۱:۵۹:۱۷
مردم ایران کاملا آگاه هستند و فریب شعارهای عوام فریبانه را نمی خورند و به افرادی که به فرموده ی رهبر عزیزمان در مقابل غرب احساس شرمندگی می کنند و روحیه شاه سلطان حسینی دارند رای نخواهند داد.
در ضمن کاملا روشن است که آقای احمدی نژاد رای بالایی را کسب خواهند کرد و آقایان به اصطلاح دلسوز الکی خود را زحمت نیندازند. (100876)
 
۱۳۸۷-۱۱-۰۲ ۱۴:۳۵:۲۴
درودبراحمدی نژاد (100910)
 
صنوبري
۱۳۸۷-۱۱-۰۳ ۱۸:۴۶:۵۵
خصوصي
حاجي نظر مارو منتشر كنيا (101057)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.