نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 222694
برای حفظ نظام، مفسدین اقتصادی را معرفی کنید
بخش تعاملی الف - محمد شهبازی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۵
تلویزیون را روشن کرده بودم داشت درباره ی محکومیت اخیر و سه ساله ی یک شخصیت بزرگ فوتبالی صحبت می کرد که به خاطر پنهان کردن بخشی از دارایی هایش برای فرار از مالیات به بیش از سه سال زندان محکوم شده بود...

- اومدم سراغ سایت الف دیدم تیتر زده «استعفای وزیر فرهنگ انگلیس در پی رسوایی مالی» اونم برای ۵۸۰۰ پوند...

- کامنت های مردم را زیر خبر که خوندم همه گله کرده بودند. به برخی از پیام های مردمی در ذیل آن خبر توجه بفرمایید:

* در نظر بگیرید با اتفاقی شبیه این در ایران چگونه برخورد می شود؟ (۲۰۷۰۹۰۹) (alef-۱۰)

* قابل توجه اونائيكه دو دستى به ميز رياست چسبيده اند و دم از مسلمانى هم مي زنند (۲۰۷۰۹۵۴) (alef-۱۰)

* یک وزیر انگلستان به علت اشتباه ناچیز اعلام عذرخواهی و استعفا می دهد اما در ایران مسئولین بلند مرتبه با پررویی سعی در توجیه کار کثیف خود می کنند. چرا؟ (۲۰۷۱۴۸۳) (alef-۱۰)

*تخلفات بسیار زیادی از سوی مسئولین دولتی در نظام انجام شد اما استعفایی درکارنبود. به این میگن شرافت!؟ (۲۰۷۱۴۹۹) (alef-۱۰)

یادمه که سال ها قبل، روزی داشتم استیضاح مرحوم کُردان را بطور مستقیم از طریق رادیو در مجلس گوش می کردم. جناب آقای نوباوه - یکی از نمایندگان مجلس که قبلا خبرنگار بوده - در دفاع از استیضاح کنندگان خاطره ای از امام نقل کرد و با این کار آخرین تیر خلاص را به «کُردان» وارد کرد.

اون خاطره این بود که در اوایل انقلاب یکی از مسئولین کمیته ی آن زمان، از موقعیتش سوء استفاده کرده بود و جنایاتی علیه مردم و نوامیس انجام داده بود. به امام عرض می کنند که برای حفظ نظام بهتر است که موضوع را رسانه ای نکنیم. اما گویا امام در جواب - نقل به مضمون - پاسخ داده اند که: اتفاقا برای حفظ نظام باید این مساله را بطور علنی مطرح کنید تا مردم بدانند که «حفظ نظام از هر چیز و هر کسی مهم تر است»... جناب نوباوه پای تریبون مجلس فریاد می زد و گله می کرد که چرا عده ای شعار«حفظ نظام» را کاملا برعکس فرمایش امام تفسیر کرده اند و هرگاه می خواهیم تخلفات منسوبین به نظام و انقلاب را برملا کنیم، فریاد بر می دارند که «نظام در خطر می افتد و برای حفظ نظام چیزی نگوییم»

همین ...

خواستم فرمایش گرانمایه ی جناب نوباوه در آن زمان را که با دو گوش خود شنیده بودم بار دیگر تکرار کنم تا عده ای خیال نکنند که برخورد غالب مسولین با مفاسد اقتصادی و سیاسی، منطبق با خواست رهبر فقید انقلاب بوده است...

بین «بقاء چند روزه ی نظام به هر قیمت» و «بقاء نظامی معتبر و آبرومند» خیلی فرق است ...
بین «بقاء نظام» و «بقاء افرادی که خودمان را با نظام یکی می دانند» خیلی فرق است ...
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۲:۳۴:۱۲
قربون دهنت (2078708) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۸:۳۴:۴۲
آقای نویسنده محترم
متاسفانه آنقدر عددهای میلیاردی در فساد شبانه روز در رسانه ها تکرار شده که دیگر فساد اداری مالی در ادارات و سازمانهای اقتصادی جلب توجه نمی کنند.
حال آنکه طبق آنچه که به نقل از حضرت امام گفته اید، همین فساد ریز هم مثل موریانه پایه های اعتماد مردم را می جوند.
متاسفانه توجهی نمی شود. وگرنه باید در سال جهاد اقتصادی حتی قبل از طرح هدفمندی، بسیج ضد فساد در ادارات و سازمانه و شرکتهای اقتصادی اعلام می شد. (2079516) (alef-11)
 
نویسنده...
۱۳۹۳-۰۱-۲۵ ۱۹:۰۵:۲۹
یادداشت دیگری از همین نویسنده با نام «شرم از رخ علی کن و کمتر گناه کن» چند ماه پیش منتشر شد. از الف خواهش می کنم لینک آن یادداشت را به این یادداشت ضمیمه کند تا نویسنده تشویق شود و با این نام یادداشتهای بعدی اش را نیز بنویسد. (2079571) (alef-11)