توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 457793
بازی ایرانی در نوروز ایرانی
«صفر تا صد» تعطیلات نوروز را با «دنده آخر» پشت سر بگذارید
بخش دانش و فناوری الف،10 فروردین 96
در میان بازی‌های موبایلی طراحی شده در سبک رانندگی «صفر تا صد؛ دنده آخر» پیشنهادی وسوسه‌کننده برای تجربه یک هیجان تمام عیار است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۱
به گزارش مهر، در بسته پیشنهاد نوروزی بازی‌های ایرانی خبرگزاری مهر، سهم بازی‌های سبک رانندگی بیش از سایر سبک‌ها است و این دلیلی ندارد جز اینکه بنابر بسیاری از آمارها و نظرسنجی‌ها این سبک همچنان محبوب‌ترین سبک در میان گیمرهای ایرانی است.
 
البته در بازار این روزهای بازی‌های رایانه‌ای نمونه‌های خارجی حضور پررنگ‌تری دارند و عدم اطلاع‌رسانی و نیز نبود امکان برابر برای عرض اندام در بازار، ‌ تجربه‌های داخلی را دچار مهجوریتی ناخواسته کرده است. این اما به معنای دستان خالی بازی‌سازان ایرانی نیست.

پس از دو بازی «دنده دو» و «تاکسی دو» حالا یک پیشنهاد ویژه دیگر برای تجربه رانندگی در قالب یک بازی موبایلی برای شما داریم؛ «صفر تا صد؛ دنده آخر» یک نمونه باکلاس و باکیفیت در میان بازی‌های ایرانی سبک رانندگی است که حاصل تلاش گروه تولید بازی‌های موفق دیگری مانند «خروس جنگی» و «فوتکاردیا» است.
استدیو مدریک که پیش‌تر با تجربه «خروس جنگی» علاوه‌بر رکوردشکنی در بازار داخلی حضوری موفق در بازارهای جهانی را هم تجربه کرد، با بازی «صفر تا صد؛ دنده آخر» در ششمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران حضور داشت.



از نکات جالب این بازی این است که برخلاف نمونه‌های مشابه که بدون هیچ خط داستانی تنها به فضاسازی اکتفا کرده و گیمر تنها هدایت یک ماشین در فضاهای خیابانی و بیابانی را تجربه می‌کند، در این بازی طراحان ماجراها و اتفاقاتی را به صورت فرعی در خط پیشرفت بازی تعبیه کرده‌اند و بازیکن در حین بازی علاوه‌بر هیجان هدایت اتوموبیل می‌تواند مواجهه با شخصیت‌های فرعی که هر کدام داستان و ماجرایی مستقل دارند را هم تجربه کند.

این بازی که برای نخستین بار در سال ۹۴ در بازار رسمی بازی‌های رایانه‌ای عرضه شد، به گفته طراحان، اولین بازی از یک سری محصول با عنوان «صفر تا صد» محسوب می‌شود.

مخاطب در ابتدای ورود به فضای بازی «صفر تا صد؛ دنده آخر» با یک داستان مواجه می‌شود و بر مبنای ماجرای تعریف شده می‌تواند یکی از شش کاراکتر اصلی ماجرا را برای بازی انتخاب کند. البته مانند بازی‌های مشابه در این مورد وضعیت حضور در جریان بازی تغییری نمی‌کند و تنها هویت اسمی کاراکتری که بازیکن هدایت آن را برعهده می‌گیرد تغییر خواهد کرد.



از دیگر نکات جذاب در بازی «صفر تا صد؛ دنده آخر» دو بخش «لیگ» و «دارودسته‌ها» است که این امکان را به گیمرها می‌دهد تا به صورت جمعی و چند نفره توانمندی خود در هدایت ماشین‌ها را به رقابت بگذرند. این بازی یک سیستم رکوردزنی هیجان‌انگیز هم دارد و به مخاطب این امکان را می‌دهد تا بنابر شهری که در آن زندگی می‌کند با دیگر بازیکن‌های حرفه‌ای وارد رقابت شده و جایگاه خود را در لیست برترین پلیرهای شهرش ارتقا بدهد.

داستان «صفر تا صد؛ دنده آخر» نه فقط در یک شهر که در شهرهای مختلف ایران از جمله تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و سنندج جریان دارد. این مسئله نسبت به مکان فرد مسابقه دهنده متغییر است اما از نظر عملکرد بازی، ‌ تفاوت شهرها تفاوتی را ایجاد نمی‌کند.

اگر طی دو سالی که از عرضه این بازی جذاب می‌گذرد آن را تجربه نکرده‌اید از تعطیلات نوروز ۹۶ استفاده کنید و با نصب بازی «صفر تا صد؛ دنده آخر» بر روی تلفن همراه خود، فضایی متفاوت از یک بازی ایرانی را تجربه کنید.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+بازی ایرانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.