نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 354256
مثلث شومی که جوانان ایرانی را گرفتار کرده
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۴۲
معاون بهداشت وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: آمار دقیقی از میزان مصرف الکل در کشور نداریم اما حدود دو سوم الکل مصرفی، ساخت داخل و حاوی بدترین مواد مضر است.

به گزارش ایرنا، علی‌اکبر سیاری در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در وزارت بهداشت ، الکل، مواد مخدر و تغذیه نامناسب را از عوامل بروز بیماری‌های غیرواگیر برشمرد.

وی ادامه داد: به‌عنوان مثال مصرف مواد مخدر و روانگردان در آرایشگاه‌های زنانه، ‌باشگاه‌های بدنسازی و تبلیغات ماهواره‌ای مثلثی هستند که با تبلیغ زیباشدن و آموزش چهره به چهره، جوانان زیادی را گرفتار کرده اند.

وی هر چند اظهار کرد که مصرف مواد مخدر در کشور ما بالا و یکی از تهدیدهای جدی سلامت است؛ در عین حال گفت که مصرف الکل در کشور بالا نیست.

*۳۶۵ میلیارد تومان برای اجرای سند ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر

سیاری اضافه کرد: باتوجه به روند افزایش بیماری‌های غیرواگیر شامل بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی و تصادفات در کشور ۳۶۵ میلیارد تومان برای اجرای سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شده است و دانشگاه‌ها حق ندارند این اعتبار را در جای دیگری هزینه کنند.

معاون وزیر بهداشت همچنین با اشاره به مصرف دخانیات به‌عنوان یکی از عوامل افزایش بیماری‌های غیرواگیر خاطرنشان کرد: سازمان بهداشت جهانی ۶ استراتژی برای کاهش مصرف دخانیات به کشورها اعلام کرده که همه آنها در ایران اجرا شده است و آخرین آنها افزایش مالیات سیگار بود که امسال در مجلس تصویب شد.

سیاری اضافه کرد: مطابق قانون، مصرف سیگار در اماکن عمومی ممنوع است و امسال این ممنوعیت با جدیت بیشتری اعمال می‌شود و تابلوی ممنوعیت مصرف سیگار در همه اماکن عمومی باید نصب شود.

سیاری یاد آور شد: در ایران حداقل پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تن، سیگار می‌کشند و سالانه ۶۳ میلیارد نخ در کشور مصرف می‌شود و ۶۳ هزار مرگ در کشور هم به علت مصرف سیگار است.

سیاری مصرف بالای نمک در کشور را هم یکی از عوامل گسترش بیماری‌های غیرواگیر دانست و افزود: ایرانیان به طور متوسط روزانه ۱۲ گرم نمک مصرف می‌کنند که این میزان باید به حداقل پنج گرم در روز کاهش یابد؛ این در حالی است که هر ایرانی فقط با مصرف نان بیش از پنج گرم نمک در روز مصرف می‌کند.
 
تبریزی
United States
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۸:۰۴:۴۸
قابل توجه کسایی که الکل می خورن: تو خود غرب که الکل می خورن یه ته استکان می خورن اونایی که با شیشه الکل رو سر می کشن الکلی و بیمار هستن. اون الکلی که اونا می خورد از میوه های طبیعی و با بالاترین کیفیت ممکن تهیه شده نه اینکه الکل "صنعتی" بخورن. تحقیقات علمی ثابت کرده که هر میزان از الکل برای سلامتی مضره حتی همون ته استکانی که غربی ها می خورن. چیزی که اونجا هست و شاید شما ندونید اینه که وقتی اونا میگن خوردن فلان میزان الکل اشکالی نداره منظورشون این نیست که به بدن آسیبی نمی رسونه منظورشون فقط اینه که فرد رو از حالت عادی خارج و مست نمی کنه. حالا به خوردن الکل ادامه بدین تا هم عمرتون کوتاه تر بشه هم تو یکی از همین روزا با سرعت 200 خودتون رو بکوبین به پایه های پل عابر پیاده شاید هم این وسط زدین یه خانواده رو کشتین. (3711750) (alef-11)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۸:۲۲:۳۹
این مسئولین ما خیلی باحالن این سه موردی که گفته مثلث شوم احتمالا آقازاده های خودشون درگیرشن...
به قول مهران مدیری که میگه عده ای سه شنبه ها میروند شمال وشلوارک میپوشندو ...ودرنهایت جوجه میخورند..( بانوشابه)و...
والا ما که نه پول داریم ماهواره بخریم، نه پول ثبت نام باشگاه بدنسازی داریم و نه اینکه بریم شمال و ...
مشکل اول و آخر جوان ها بیکاری خوشگلم.

راستی کسی اگه پارتی داره ممنون میشم کمکم کنه، فوق لیسانس شیمی و 31 سالم هست و الان سه ساله میخوام ازدواج کنم ولی چون کار ندارم نمیتونم. (3711767) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۸:۵۹:۱۲
وقتی جوان تحصیلکرده بیکاره ومی بینه دردستگاههای دولتی تعداد کثیری از بازنشستگان فرتوت ونورچشمی بجای اونها سرکارند وحقوقهای هنگفت می گیرند ،دچارتوهم شخصیت میشه وبا هنجارشکنی بقول خودش می خواد انتقام ازاین وضع واوضاع بگیره. (3711807) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۱۵:۰۹:۳۱
مثلث مشکلات جوانان :
سربازی ، نبود شغل ، پاسپورت بی اعتبار. (3712549) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۱۹:۴۱:۴۳
سه مثلث شوم و بد بختی اور جوانان بیکاری بیکاری بیکاری منشا و اساس روی اوردن جوانان به مواد مخدر و الکل و..........................
خدایا بداد برس (3712985) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.