نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 343555
اصولگرایان شکست ناپذیر
بخش تعاملی الف - میثم محمودیان؛ 21 فروردین 95
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۲۴


انتخابات مجلس شورای اسلامی در بیشتر حوزه ها بجز حوزه های انتخابیه دراستان های کوچک که رقابت های بومی و محلی شدت بیشتری دارد با شکست اصولگرایان رقم خورد اما کک هیچ کس نگزید و مسئولیت آن را هیچ کس برعهده نگرفت.

و حتی حاضر نشدند پاسخگوی این شکست به افکار عمومی باشند!
متاسفانه این رقابت علی رغم حضور چهره های سرشناس اصولگرا و غیاب اصلاح طلبان مطرح کشور رخ داد. اتفاقی که عمق شکست رابیشتر نمودار می کند.

لذا ذکر چند نکته را در این برهه حساس زمانی با توجه به اتفاقات صورت گرفته در انتخابات مجلس شورای اسلامی خالی از لطف نمی دانم زیرامی گویند: گذشته چراغ راه آینده است.

اولا-بایدگفت دوران بسیاری از تفکرات و بعضا چهره های سیاسی به اتمام رسیده است و دیگر نمی توان جریان اصولگرائی را فدای آنها کرد و با پافشاری بر روی این گزینه ها مردم را در انتخابشان مردد نمود.

اتفاقی که در انتخابات اخیر رخ دادنشان داد ذائقه مردم با ذائقه بعضی از اصولگرایان تفاوت فاحش دارد و باید به این تفاوت ها احترام گذاشته شود.

ثانیا - شکست های متوالی در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس نشان داد در اردوگاه رقیب انعطاف بیشتری نسبت به اردوگاه اصولگرایان وجود دارد. انصراف عارف اصلاح طلب به نفع روحانی اعتدالگرا و همین طور حضور بسیاری از چهره های ناشناس سیاسی در لیست اصلاح طلبان در انتخابات مجلس اخیر درجای جای کشور که بعضا هم با موفقیت آن ها همراه بود حاوی این نکته است که رقیب سنتی اصولگرایان میدان را برای فعالیت همه نیروهای همفکر و حتی غیر همفکرخودش بازگذاشته است و دراصل به فکر پیروزی جریان خویش می باشد نه چهره های سرشناسش!

ثالثا -اصولگرایان باید بپذیرندکه دیر یا زود این جریان باید پوست اندازی کند و علارغم حفظ اصول خود' میدان را در اختیار کسانی قرار دهد که برنامه ها و حرف تازه ای برای گفتن دارند. اصولگرائی کشور باید به بازتعریف خودش بی اندیشد.

در غیر اینصورت وبا ادامه همین روش همیشگی و پافشاری برحضور چهره های همیشه ماندگارش! نباید به آینده این جریان در مناسبات سیاسی کشورخوش بین بود.
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ ۰۶:۵۷
 
۱۳۹۵/۱۰/۰۷ ۱۲:۳۱
 
۱۳۹۵/۰۴/۱۹ ۰۹:۰۳
 
۱۳۹۴/۱۰/۲۰ ۰۷:۵۳
 
۱۳۹۴/۱۰/۱۳ ۰۷:۵۵
 
۱۳۹۲/۱۱/۰۶ ۰۸:۰۱
 
۱۳۹۲/۱۰/۲۴ ۰۹:۵۴
 
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ ۰۷:۲۲
 
 
کلمات کلیدی : میثم محمودیان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۰۹:۲۴:۰۷
ببخشید قم مشهد اصفهان خراسان جنوبی و ... این ها رقابت های بومی بود؟اصلاح طلبان با تمام نیرو امدند تمام افراد سرشناسشان حتی بازیگران از لیست حمایت کردند تمام شبکه های ماهواره ای از BBC تا شبکه های وهابی ازشان حمایت کردند. شما یک سری به دکه روزنامه فروشی ها بزن 90 درصد طرفدار اصلاحاتا. شبکه های اجتماعی کاملا به صورت برنامه ریزی شده از اصلاحطلبان حمایت می شد. دولت صریحا گفت مایل است که کدام لیست رای بیاورد. این انتخابات از تمام انتخابات های این چند سال اصلاحطلبان بیشتر سرمایه گذاری کردند. تمام توان اصولگرایان چهار تا بنر رو در و دیوار بود.

با تمام این اوصاف اصولگرایان 50 درصد مجلس را دارند. خواهشا با این تحلیل درمانی ها به خودتان ارامش کاذب ندهید. (3636738) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۰:۱۶:۵۶
بنده با سخنان جنابعالی کاملا مخالفم
بیشترین هزینه تبلیغاتی مربوط به اصول گرایان بود
اصلاح طلبان چون پایگاه مردمی بیشتری دارند از طریق شبکه های اجتماعی با هزینه تقریبا صفر بر اصول گرایان با هزینه های میلیاردی غلبه کردند (3636829) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۰:۳۳:۵۲
برادر چرا اخه توجیه میکنی..نویسنده محترم حرف درستی زده هر چند با ایشان از جهتی موافقت هستم ولی به نظرم مشکل اصول گرایان نیروها جوان و یا با تجربه نیست باید طرز فکرشان رو نو کنن و مهمترین چیز هم احترام به آزادیها اجتماعی مردم هست (3636870) (alef-13)
 
سید علیرضا
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۱:۰۴:۲۰
سعی کنیم خرد و عاقبت اندیشی را جایگزین تعصبهای دیرینه خود کنیم (3636926) (alef-11)
 
بیگی29
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۰۹:۳۸:۰۳
مردم با فرد یا گروهی عقد اخوت نبسته اند.این جا بجایی قدرت نیز چندین بار صورت گرفته.هر گروه که عمل قابل قبول جامعه داشته باشد می آید و چون خلاف خواسته ملت رفتار کند میرود.حال خود دانند و ملت وقتی بر خر مراد سوارند. (3636758) (alef-13)
 
سیدمحمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۰۹:۴۴:۲۴
احسنت.مقاله بسیار جالبی بود.دست آقای محمودیان درد نکند که بدون دوپهلو صحبت کردن اصل مطلب را گفته است. (3636775) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۰۹:۴۵:۴۸
اصولگرايان با همه چهره هاي مشهور خود وارد انتخابات شدند و اتفاقا"‌در يك پوست اندازي بزرگ ، همه كساني را كه در نزد مردم مقبوليت داشتند را از ليست خود كنار گذاشتند ،
اتفاقآ"‌ اعتقاد به پوست اندازي كه خودشان آن را خالص سازي مي نامند آنها را به اين روز انداخته است ، (3636780) (alef-13)
 
نکته سنج
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۰:۲۹:۰۸
شما اشتباه اصلی یعنی عملکرد جناح مورد بحث را تعامداً فراموش کرده اید باید در صدر بند ها توصیه به اصلاح عملکرد مینمودی. (3636857) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۳:۰۴:۴۰
حمایت بی چون و چرای اصولگرایان از احمدی نزاد در دو دوره دولت نهم و دهم بیشترین اسیب را به این جریان وارد کردق (3637149) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۳:۰۷:۲۶
معیشت
امنیت
پیشرفت
از سال 84تا92 هشت سال فرصت بود چرا هیچ یک از شعارهای شما محقق نشد (3637155) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۳:۳۴:۳۲
ضمن تشكر معتقدم مهمترين اقدام اصولگرايان بايد تنظيم مواضع خود بر أساس منافع ملي و نه منافع جناحي باشد. (3637204) (alef-11)
 
فرح
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۱ ۱۵:۲۶:۳۵
هموطن عزیز اولا رای اوردن با برحق بودن متفاوت است ثانیا اصولگرایان پنجاه درصد ارا را از ان خود کردند درحالی که همیشه در ایران چهار سال اول هر دولتی مجلس همسو تشکیل میشه ونتایج این دوره از انتخابات بایدشماهارو نگران کنه برید یه فکری بکنید بجای نصیحت کردن اصولگرایان. تازه از افاضات شما فهمیدیم مشهد دومین کلانشهر کشور دهات است وبیرجند روستا واصفهان هم لاجرم ده کوره .فقط تهران ادمه .اونم این بار که هم طیف های شما رای اوردند وگرنه یا تفلب بود یا تقصیر توزیع سیب زمینی . حا لا اصولگرایان باید جدی فکر کنند وشماها باید جدی نگران باشین.شهرستانی ها تا به شماها رای بدن فهیمند وگرنه بلوغ سیاسی ندارند (3637462) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۳ ۰۲:۴۰:۰۷
فرح خانوم خواهر من . لطفا دلتو خوش نکن . شما را کار ندارم اما بنده به عنوان یک اصولگرای واقعی سعی نمیکنم خودم را گول بزنم . آرائی که ما داریم اکثرا مربوط به شهرستانهای کوچک است که هموطنان ما در آنجا به صورت طایفه ای رأی میدهند . (3640150) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.