نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253456
آقای ربیعی خروجی این همایش ها چیست؟
سوالی که وزیر تعاون باید به آن پاسخ دهد این است برگزاری سه همایش در یک ماه از طرف اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در یک ماه آن هم با هزینه های گزاف چه توجیه و نتیجه ای دارد ؟ در این شرایط اقتصادی ، هزینه اینگونه همایش ها از کجا تامین می شود؟
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۰
برگزاري همايش هاي متعدد‎ ‎با موضوعات مختلف و از سوي دستگاه هاي گوناگون، اين روزها به خاطر حجم برگزاري آنها‎ ‎به موضوعي عادي تبديل شده است‏‎.اما وقتي‎ ‎برگزاري اين همايش ها را که بيلبوردهاي تبليغاتي آن در گوشه و کنار شهر مشاهده مي‎ ‎شود، مورد بررسي قرار دهيم، بيش از هر چيز بودجه هاي اين نوع همايش ها، ذهن ما را‎ ‎مشغول خود مي کند، که با توجه به اين اعتباراتي که به آنها اختصاص يافته آيا از‎ ‎تاثير مثبتي هم برخوردار است يا نه ؟

به گزارش اقتصاد ایران آنلاین، تامل در همايش هاي مختلف بيشتر مي تواند پاسخي براي اين سوال باشد، ولي امر مسلم اين است که امروزه‎ ‎رشد حيرت آور گرايش به برگزاري انواع همايشها، سمينارها و کنفرانسهايي که اغلب بدون‎ ‎هرگونه توجيه علمي و صرفا با توجيه گري حرفه اي برخي مديران و صرف هزينه هاي هنگفت‎ ‎و پيش بيني نشده برگزار مي شود مي تواند نشانه آسيبي عمومي در فضاي مديريتي کشور‎ ‎باشد‎.

بدون شک برای تحقق مدیریت جهادی مورد نظر مقام معظم رهبری باید با صرفه جویی کرده و در مسیر پرهیز از برگزاری جلسات و سمینارهای پرهزینه و فاقد نتیجه در ادارات گام برداشت.

مقام معظم رهبری هفته گذشته در مرقومه ای برای همایش مبارزه با فساد ، در مورد خروجی اینگونه همایش ها گفته بود : " این سمینار و امثال آن بناست چه معجزه‌ای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمی‌گیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظه‌ای بگیرند و اجرا کنند. موفق باشید.

سوال از خروجی انواع و اقسام همایش های برگزار شده و دلیل برگزاری همایش متعدد مطالبه تک تک ایرانیان است که مسئولان باید پاسخ دهند .

هفته گذشته همایش " اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری " توسط اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در هتل پارس آبادان برگزار شد ، اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در یک ماه گذشته دو همایش از این دست برگزار کرده است ، " همایش توسعه ، تجارت و تعاون " در ۱۵ آذر و همایش " هم اندیشی اعضای شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی " در ۸ آذر امسال برگزار شده بود . سه همایش در کمتر از یک ماه آن هم در یک اداره .

همایش هفته گذشته قرار بود با حضور آقای ربیعی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برگزار شود، اما به دلایل نامعلوم و با وجود نصب چندین بنرخوش آمدگویی در سطح شهر اهواز و ابادان به وزیر ، وی در این همایش حاضر نشد . همایشی که با ریخت و پاش های فراوانی در یک هتل مجلل پارس آبادان برگزار شد . در این همایش ها که با حضور برخی معاونین وزیر و نمایندگان مجلس برگزار شده ، اکثر صندلی های آخر این همایش ها خالی از جمعیت بوده و در تمام این همایش ها نیز غالبا یکی دو نفر بعنوان متکلم وحده به ایراد سخنرانی های تکراری می پردازند.

برگزارکنندگان این همایش های بی حاصل نمی دانند که سالهاست که در جهان عمر سخنرانی های طولانی مدت و یک طرفه به سر آمده و فن آوریهایی مثل شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک و وایبرواسکایب و....با ظهور خود در دهکده جهانی مک لوهان دیگر قاعده چیزی بعنوان مخاطب صرف یا متکلم وحده را بهم زده اند ؟ به همین خاطر افراد جامعه امروز حاضرند ساعتها وقت خود را پای این شبکه های اجتماعی صرف کنند اما حتی برای چند دقیقه وقت خود را در این همایش ها و سمینارها صرف ننمایند.

اما از نکات جالب همایش روز گذشته شعرخوانی و صحبت های نامربوط به موضوع همایش یکی از سخنرانان بود. این مدیر سخنران ابتدا در قامت یک شاعر حاضر شد که شعرهایی در مدح معاونین وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی سرود، سپس برای سلامتی افراد درخواست کف زدن بلند کرد و پیشنهادی داد که در این گونه همایش و در ایام غیر عزاداری از موزیک و خواننده استفاده کنند!!

حال سوالی که در این میان وزیر تعاون باید به آن پاسخ دهد این است برگزاری سه همایش در یک ماه از طرف اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در یک ماه آن هم با هزینه های گزاف چه توجیه و نتیجه ای دارد ؟ در این شرایط اقتصادی ، هزینه اینگونه همایش ها از کجا تامین می شود؟ و آیا برگزاری این گونه همایش ها خروجی هم دارد؟!
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۱۵:۲۱:۱۳
میشه تصمیم جدی برای جلوگیری از هر گونه همایش گرفته بشه 1
چرا صاحبنظران نظرات خود را در یک جلسه فنی یا در اینترنت و یا صدا و سیما در قالب برنامه هایی با هزینه هایی به مراتب کمتر بیان نمی کنند. ما در این دوره هرروز شاهد همایش هستیم و این در حالیست که از قدرت خرید مان به طور مرتب کاسته می شه! (2559925) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۱۶:۴۷:۵۳
بدون شک برای تحقق مدیریت جهادی مورد نظر مقام معظم رهبری باید با صرفه جویی کرده و در مسیر پرهیز از برگزاری جلسات و سمینارهای پرهزینه و فاقد نتیجه در ادارات گام برداشت.

نتیجه همایش ها برای کارمندان = صرف نهار رایگان + پذیرایی میان وعده شامل شیرینی ابمیوه و چای قهوه و... + توزیع کیف و کاتالوگ های رایگان + حق ماموریت + اضافه کاری + هزینه هتلینگ + هزینه بلیط رفت برگشت هواپیما .

نتیجه همایش ها برای مردم = افزایش کسری و هزینه های دولت که با افزایش قیمت ارز مرجع و از جیب مبارک مردم تامین می گردد.

علت برگزاری همایش های دو زاری با هزینه بیت المال = نبود قوانین بازدارنده که جلوی دستگاههای دولتی را در هزینه کرد از بیت المال بگیرد . (2560082) (alef-1)
 
سهراب
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۱۶:۱۴:۳۳
خروجی انرا میشه در جیب بعضی ها ببینی که برگذاری هر همایش عده ای چنان به نان نوایی میرسند که به عمرشان ندیده اند (2560010) (alef-1)
 
شهرام
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۱۶:۳۸:۱۰
برگزاری این گونه مجالس اگر برای مردم ثمری ( بخوانید اب ) ندارد برای مجریانش خیلی فواید ( بخوانید خیلی نان ) دارد و اصلا برای همین است که در سالهای اخیر هر روز بیشتر و مفصل تر و مجلل تر از دیروز شده است (2560053) (alef-1)
 
آریابان
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۱۷:۵۰:۲۱
گویا روی سخن ميرزا آقاخان نوري با اینگونه سمی-نهار !!! ها هم سنخیت داره : اگه برای بقیه آب نداره برای بعضیا !!!! نون داره. ؛ (2560185) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۲۲:۰۷:۱۷
لابد بودجه ریاست جمهوری برای همین همایشها زیاد شده است (2560623) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.