توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 45275
اعتراض دانشجویی به برنامه بورسیه‌ی بنیاد اراسموس
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۴۴
نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی به برنامه بورس تحصیلی بنیاد اراسموس برای دانشگاه‌های ایرانی اعتراض کرد.

نشریه قاصدک متعلق به بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، در جدیدترین شماره خود آورده است:


اخیراً خبردار شدیم «بنیاد اِراسموس» هلند، به دانشجویان 6 دانشگاه ایرانی بورس تحصیلی اعطا می‌کند مثلاً با همکاری دانشگاه لِیدِن، برای کارشناسی ارشد رشته ایران شناسی، بورس یک ساله مهیا می کند.

«بنیاد اراسموس» در سال 1958م توسط «پرنس برنهارد»، همسر «ملکه جولیانا»ی هلند، در آمستردام تأسیس شد. پرنس برنهارد همچنین، بنیان‌گذار مجمعى 130 نفره از فراماسونرها و روتارين‌هاى برجسته، اعضاء خاندان سلطنتى هلند و انگلیس و سران سياسى کشورهاى اروپايى و آمريکا هستند که پس از وقوع جنگ سرد ميان دو قطب اتمى غرب و شرق، کوشيدند تا «آينده جهان» را کنترل کنند.  پرنس برنهارد، در مقام يک روتارين برجسته، از بنيانگذاران کلوب بيلدربرگ و بيش از دو دهه (1976- 1954) رهبر آن بود و از سال 1958م نيز جايزه گران‌قيمت «اراسموس» را پايه گذاشت.

اين رشته از عمليات مخفى که «فرانسيس ساندرز» آن را به «ناتوى فرهنگي» و «پيتر کولمن» به «توطئه ليبرال» تعبير کرده‌اند، در دو سطح تعقيب شد؛ اول: کمک مالى و اهداء جوايز به کارگزاران تئورى ماسونى علم. دوم: خلق قهرمانان سياسى براى تحقق انقلاب‌هاى مخملى با هدف سقوط حکومت‌هاى سرکش عليه نظام سرمايه‌سالاری غرب.

يکى از معيارهاى دريافت «جايزه اراسموس» جد و جهد براي تقويت دانش و علوم اجتماعى غرب و گسترش سنت‌هاى فرهنگى اروپا است.

گذشته از این‌ها، حکومت سلطنتی هلند، از ابتدای انقلاب تا کنون، یکی از فعال‌ترین، پیگیرترین و خطرناک‌ترین دشمنان انقلاب اسلامی بوده است. پارلمان هلند، تنها پارلمان اروپایی است که رسماً بودجه سالانه برای براندازی جمهوری اسلامی تصویب می‌کند. شبکه دیپلماسی هلند در کنار دیپلمات‌های امریکا، نقش هماهنگ‌کننده اقدامات جمعی علیه کشورمان را ایفا می‌کند. در دوره بوش، دختر دیک چنی، پروژه براندازی جمهموری اسلامی را از دفتری در هلند رهبری می‌کرد و ...

اکنون، ما از مسئولین وزارت علوم میپرسیم که چرا به چنین مؤسسه‌ای اجازه فعالیت در فضای دانشگاهی کشورمان را داده‌اند؟! از رئیس و مدیران فعلی دانشگاه شهید بهشتی (که با انتقاد از عدم پایبندی مسئولین قبلی دانشگاه به آرمان‌های انقلاب، روی کار آمدند) جداً می‌خواهیم که درباره  پذیرفتن این بورس، توضیح دهند.  
           
 
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.