نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 457054
جزئیات برگزاری نشست لابی آیپک در آمریکا؛ از لفاظی علیه ایران تا حمایت از سیاست های اسرائیل، تاکید بر انتقال سفارت واشنگتن از تل‌آویو به قدس اشغالی و تجمع مخالفان رژیم صهیونیستی
بخش بین الملل الف، 7 فرودین 96
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۴۰
نشست ساليانه کميته امور عمومی آمریکا و اسرائيل (آيپک) در سال جاری ميلادی پس از سال ها فراز و نشيب و ناآرامی بر سر مواضع اين نهاد صهيونيستی ضد ايران و سرنوشت روند به اصطلاح صلح خاورميانه در فضايی که نشان از برطرف شدن نگرانی های صهيونيست های پشتيبان رژيم صهيونيستی داشت کار خود را در واشنگتن آغاز کرد.

کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل مشهور به آیپک، یکی از بزرگ‌ترین و قدرتمندترین گروه‌های لابی‌گری در آمریکاست. این گروه لابی با بیش از صد هزار عضو، هر ساله میلیون‌ها دلار خرج سرمایه‌گذاری در نفوذ بر سیاست‌های دولتی و قانونگذاری آمریکا می‌کند.

هم‌زمان با برگزاری نشست آیپک در واشنگتن، تجمع مخالفان رژیم صهیونیستی و معترضان به سیاست‌های این رژیم با هجوم برخی از اعضای گروه موسوم به «اتحادیه دفاع یهودی» به خشونت کشیده شد.

معاون ترامپ: دولت جدید آمریکا اقدامات ایران را تحمل نخواهد کرد
در این نشست  مایک پنس، معاون دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانش در کمیته روابط عمومی آمریکا-اسرائیل (آیپک) بار دیگر درباره تصمیم این کشور برای انتقال سفارت واشنگتن از تل‌آویو به قدس اشغالی صحبت کرد و گفت که دونالد ترامپ با جدیت این مساله را بررسی می‌کند.

معاون ترامپ با اشاره به مذاکرات اخیر میان واشنگتن و تل‌آویو روی موضوع شهرک‌سازی‌ها، تاکید کرد هرگونه توافق صلحی که دولت آمریکا اجرا کند، رژیم صهیونیستی را در خطر قرار نمی‌دهد زیرا رئیس جمهور آمریکا هرگز امنیت اسرائیل را متزلزل نمی‌کند.
 
وی تصریح کرد این تعهد آمریکا شامل سیاست محکم در مقابله با نظام ایران می‌شود: آمریکا در برابر دولت پیشتاز در حمایت از تروریسم قویاً می‌ایستد. این دولت، ایران را زیر نظر گرفته است. آمریکا اقدامات ایران در بی‌ثبات کردن منطقه و به‌خطر انداختن امنیت اسرائیل را دیگر تحمل نخواهد کرد.

پنس - که اولین حضور یک مقام دولت جدید آمریکا در نشست آیپک را تجربه می‌کرد - مدعی شد: آمریکا تحت ریاست جمهوری ترامپ اجازه نخواهد داد ایران سلاح هسته‌ای تولید کند و همچنین دیگر اجازه نخواهد داد از سازمان ملل بعنوان محفلی برای حمله به اسرائیل استفاده شود.

تونی بلر: اگر رژیم ملایمی در تهران سر کار بود، مشکلات خاورمیانه حل می‌شد
نخست‌وزیر سابق انگلیس نیز در جمع حامیان صهیونیست‌ها گفت که باید اقدامات منطقه‌ای ایران برای مردم غرب توضیح داده شود تا افکار عمومی غربی‌ها برای مقابله با ایران آماده شود. بلر در نشست آیپک، کلید حل مشکلات خاورمیانه و البته تأمین امنیت اسرائیل را در ایران دید و بخش ایرانی سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: باید سرسختانه در برابر ایران بایستیم.

بلر ادامه داد: اگر رژیمی ملایم در تهران حاکم بود، همه مشکلات خاورمیانه به راحتی حل می‌شد.

نخست‌وزیر انگلیس در ادامه از گزینه‌های مختلف برای مقابله با ایران گفت و تصریح کرد: دو گزینه داریم؛ یکی این است که اگر ایران از قدرت خود در سوریه، عراق، یمن و (کشورهای حوزه جنوبی ) خلیج (فارس) سوء استفاده می‌کند و مثلا گروه‌های فلسطینی را به بیرون آمدن از (روند) صلح وامی‌دارد، آنها را به سختی به عقب برانیم.
تونی بلر در توضیح گزینه دوم گفت: گزینه دیگری هم اما هست و آن عبارت است از علنی کردن اقدامات ایران.
بلر در انتها گفت: « ... مثلاً ایران به صورت مستمر برای بی ثبات شدن بحرین تلاش می‌کند. اگر این مطلب را علنی کنیم، آنگاه می‌توانیم افکار عمومی غرب را به سمت اتخاذ موضعی خوب و قوی در برابر ایران سوق دهیم.»
رئیس لابی آیپک: ایران و حامیانش، چالش اصلی اسرائیل هستند

لیلییان پینکاس، رئیس لابی رژیم صهیونیستی در آمریکا موسوم به اپیک گفت: اسرائیل با چالش های عمده ای از جمله ایران و گروه های مورد حمایت این کشور روبروست.

وی افزود: ما جمع شده ایم زیرا می دانیم مساله خیلی اهمیت دارد؛ آمریکا و اسرائیل با چالش هایی اساسی روبرو هستند که باید در کنار هم با آنها روبرو شوند. ایران گستاخ شده است، داعش به مرزهای اسرائیل رسیده است، حزب الله و حماس برای جنگ آماده می شوند و هرج و مرج در خاورمیانه نشانی از فروکش شدن ندارند. با این حال، حتی با وجود رویارویی با این چالش ها، باید به آمریکا و اسرائیل کمک کنیم فرصت های جدید را پیش ببرند.

وی گفت: امنیت اسرائیل و روابط آمریکا و اسرائیل خیلی مهم تر آن است که به خطر بیفتد. مقابله با چالش های پیش رو مسئولیت ما و میراث ما خواهد بود.
 
کلمات کلیدی : آمریکا، اسرائیل، آیپک، مایک پنس
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۷ ۱۵:۲۲:۳۸
شورای امنیت سازمان ملل باید پاسخگوی پایمال شدن حقوق بین الملل باشد
---
گفته های اجلاس لابی صهیونیستی آیپک در آمریکا کلیشه ایست و بجز یک مشت تهدیدهای همیشگی مخالف حقوق بین الملل و در تضاد با تعهدات بین المللی حفاظت از صلح و امنیت و نظم سالم جهانی چیز دیگری ندارند .
سازمان ملل و شورای امنیت آن و سایر سازمانهای بین المللی ذی ربط که تعهد و پایبندی به حقوق انسانی بین الملل را امضا کرده اند در مقابل این قانون ستیزیها که صلح و امنیت و نظم سالم جهانی را به خطر می اندانزند و در کشوری ترویج می شوند که عضو دایم شورای امنیت سازمان ملل است به موضع گیری قانون مند و قاطع موظف اند و باید در مقابل این قانون ستیزیهای خطرناک که اشغال تجاوزکارانه و نژاد پرستی و تروریست پروری را آشکار تشویق می نمایند بگونه ای مسئولانه پاسخگو باشند.
باید سازمانهای بین المللی برای حفظ و حراست جدی از صلح و امنیت و نظم سالم جهانی ساز و کارهای اجرایی و بازدارنده ای داشته باشند که قدرتها و کشورهای تجاوز کار و قانون ستیز و جنگ افروز را به پاسخگویی وا دارند و در صورت اصرار بر تجاوز و قانون ستیزی و جنگ افروزی قاطعانه عضویت این قدرتها و کشورها را در سازمانهای بین المللی بی اعتبار و ساقط اعلام نمایند. (4219913) (alef-13)
 
علی عادل
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۰۷ ۱۶:۲۸:۴۵
روزی که ترامپ پیروز انتخابات شد اغلبِ تحلیلها از سید عطالله مهاجرانی تا حسین شریعتمداری این بود که پیروزیِ ترامپ برای ایران به مراتب بهتر از کلینتون است ، چرا که او با صهیونیستها لابی ِ جدی ای نکرده و کاسب است و با ایران وارد مذاکره و تعامل خواهد شد !!! آیا کلینتون هیچگاه جرات وعده انتقال تل آویو به اورشلیم را داشت ؟!! آیا اینهمه ایران را به برخورد نظامی تهدید می کرد؟!! هنوز هم دوستان اصولگرای دوستار ترامپ دست از تکرار ِ تحلیلهای ِ عجیب ِ خود بر نمی دارند .... (4219986) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۷ ۱۷:۱۷:۰۴
وجالبه که صدا سیما همیشه قبل از تحلیل عملکرد ترامپ ابتدا چند بد وبیراه به اوباما می گوید تا مبادا مردم فکر کنند اوباما بهتر از ترامپ بود! (4220022) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۱-۰۷ ۱۹:۳۴:۰۲
و متاسفانه مرد بين المللي ديپلماسي ايران در تهران ساكن است ،
اتفاقآ" موقعي كه امريكا رويكرد تهاجمي پيدا كرده تحركات ديپلماتيك و اشتياق ما براي مذاكره با امريكا بايد بيشتر شود ،
زيرا جلوي اين فضا سازي هاي يكطرفه را مي گيرد ،
همان كشورهايي كه در زمان مذاكرات برجامي ساكت بودند ، با سكون به وجود آمده ، تركيه ، رژيم صهيونيستي و عربستان به طور همزمان فعال شده اند ،
و امكان پاسخ متقابل هم از وزارت امور خارجه گرفته شده است ،

اينكه ظريف از جديد وزير امور خارجه امريكا براي گفتگو دعوت كند ، مصداق واقعي عزت است ،
اگر مدعي هستيم كه حرف ما حق است نبايد از گفتنش ترسي داشته باشيم (4220138) (alef-13)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۸ ۱۱:۱۳:۲۹
هر چه شرایط اینده جهان و بخصوص مقاو مت اسلا می در خاور میانه تغییر می کند صهیونیستها وحا میانی که در امریکا برای استتفاده از پول وقدرت اقتصادی انها جهت رسیدن به پستهای کلیدی تلاش می کنند روز بروز بیشتر می شود وانها خود خوب میدانند دیگر نمی توان بوسیله قدرت امریکا که در ان چند صدایی بسیاری دیده میشود این جنا یت کاران رانجات داد از این صهیونیستها ذلیل تر سران مرتجع منطقه هستند که کا ملا مسؤ لیت خود را در مقابل فلسطین وجهان اسلام کنار گذاشته وفقط به حفظ حکوت خود هستند (4220803) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۹ ۰۸:۰۹:۳۲
لابي صهيونيستي هرچه عليه ايران بيشتر بگويد حقانيت ايران در كمك به مقاومت در منطقه بيشتر مشخص ميشود انها از عربستان وهابي داعش پرور وكودكش در يمن حمايت مي كنند واز ايران كه فقط عليه اسراييل وسياستهاي پليد انها مقابله مي كند حامي تروريست معرفي مي كننداصلا چه ارزشي دارد اين حرفهاي تكراري انها (4221725) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.