نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 237058
نشانه‌های ظهور در کلام پیامبر اعظم(ص)
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۰۰
هرگاه علم از میان برداشته شود و جهل و نادانی ظاهر شود؛ خواندن قرآن زیاد، ولی عمل به قرآن کم شود، و قتل و کشتار فراوان،... فقهاء و هدایت کنندگان واقعی کم شوند؛ علمای فاسق و خیانتکار زیاد شوند،...جور و فساد زیاد شود.

ابن عباس می‌گوید از پیامبر خدا حضرت محمد صلی الله علیه و آله در حدیثی نقل شده است که خداوند به او در شب معراج وحی کرد که به حضرت علی علیه السلام سفارش کند و نسبت به امامان بعد از او که از فرزندانش هستند آگاهی داد تا آنجا که فرمود: آخرین مرد از آنها، کسی است که عیسی بن مریم علیهماالسلام پشت سرش نماز می‌خواند. زمین را پر از عدل و داد می‌کند؛ چنان که از ستم فراگیر شده است...

عرض کردم: خدای من و مولای من! آن (قیام مهدی) کی خواهد بود؟ خداوند به من وحی کرد، هرگاه علم از میان برداشته شود و جهل و نادانی ظاهر شود؛ خواندن قرآن زیاد، ولی عمل به قرآن کم شود، و قتل و کشتار فراوان،... فقهاء و هدایت کنندگان واقعی کم شوند؛ علمای فاسق و خیانتکار زیاد شوند،...جور و فساد زیاد شود، و منکر آشکار گردد، و امت تو امر به منکر و نهی از معروف کنند،...

متن حدیث:

عَنْ اِبْنِ عَباس عَنْ رَسُولِ اللّه‏ِ صلی‏ الله‏ علیه‏ و‏ آله: فِی حَدیثٍ اَنَّ اللّه‏َ اَوْحی اِلَیهِ لَیْلَةً اَسْری بِهِ اَنْ یُوصِیَ اِلی عَلِیِّ وَاَخْبَرَهُ بِالْأَئِمّةِ مِنْ وُلْدِهِ اِلی اَنْ قالَ وَآخِرُ رَجُلٍ مِنْهُمْ یُصَلّی عِیسَی ابْنُ مَرْیَمَ خَلْفَهُ یَمْلأُ الاَْرْضَ عَدْلاً کَما مُلِئَتْ جَورا وَظُلْما... فَقُلْتُ اِلهی وَسَیِّدی مَتی یَکُوُنُ ذاکَ؟ فَاَوْحَی اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ اِلَیَّ: یَکُوُنُ ذالِکَ اِذا رُفِعَ الْعِلْمُ وَظَهَرَ الْجَهْلُ وَکَثُرَ القِراءَةُ وَقَلَّ الْعَمَلُ وَکَثُرَ الْقَتْلُ وَقَلَّ الْفُقَهاء وَالْهادُونَ وَکَثُرَ فُقَهاءُ الضَّلالةِ وَالْخَوْنَةِ... وَکَثُرَ الْجَورُ وَالْفَسادُ وَظَهَرَ الْمُنْکَرُ وَاَمَرَ اُمّتُکَ بِهِ وَنَهی عَنِ الْمَعْروُفِ...؛
 
رضا
۱۳۹۳-۰۵-۱۸ ۰۸:۳۶:۲۵
سلام ودرود بر محمد مصطفي خاتم نبيين (ص) و همه پيامبران وامامان عزيز (ع) و اهل بيت مكرمشان . پروردگارا ظهور منجي عالم بشريت را نمزديك بگردان و ما را از سربازان گمنام آن حضرت قرار بده. آمين يا رب العالمين. (2295005) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۸ ۱۰:۵۴:۳۲
ای کاش پیش یا پس از نسبت دادن گفته ای به حضرت ختمی مرتبت پیامبر اسلام(ص) و یا هر کدام از ائمه (ع) از خاندان مطهر آن حضرت بویژه در یک رسانه ی عمومی ، بجای ذکر کتاب ناقل ، چکیده ای از ارزیابی علمی درایتی و روایتی آن گفته را برای اطمینان دین شناسان از ارزش واقعی نسبت روایت به معصوم ذکر می نمودید تا در این زمینه به گناه کبیره ی دادن نسبت دروغ به معصوم و یا ترویج دروغ علیه معصوم خود را گرفتار نمی کردید زیرا در آخرت چنین گناهان کبیره ای به ندرت قابل جبران می باشند یا به تبع آثار سوء سنگینی که از خود بجای می گذارند هرگز قابل جبران نیستند.
باید دانست که حدیث شناسان و رجال شناسان نسبت به پذیرش ارزیابیهایی که در تزکیه یا تخطیه ی کتابهای ناقل روایت و حدیث انجام گرفته است تردیدهای منطقی موجهی دارند که مرحوم آیت الله عظمی خویی در مقدمه دائرة المعارف رجالی خود « معجم رجال الحدیث» بصورت مشروح در زمینه ی این تردید سخن گفته است. (2295205) (alef-13)
 
مهدی غفاری قهرودی
۱۳۹۳-۰۵-۱۸ ۱۳:۲۱:۲۸
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است ...السلام علیک یا صاحب الزمان اللهم عجل لولیک الفرج انشاالله... (2295527) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۵-۱۸ ۲۲:۱۲:۲۴
یا مهدی ، چاکرتم. (2296601) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۸ ۲۲:۳۶:۳۸
تبليغات ربا خوارى بانكها امر به منكر نيست ؟ (2296639) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.