نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 249154
لابه لای صفحات سیاسی روزنامه ها
احمدی آشتیانی رای می آورد، نمی آورد!
نامه احمد توکلی به روحانی درباره وزارت علوم تنها به تیتر یک سیاسی روزنامه های جوان و رسالت تبدیل شده است و باید دید که واکنش دولت به نامه ای که با قبول تفاوت های اصولگرایی و اصلاح طلبی در مجلس و دولت سعی در ارائه راه حلی منطقی برای وضعیت وزارت علوم داشته است چیست.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۲
اخبار سیاسی روزنامه ها در بیست و پنجم آبان ماه۹۳ زیاد از حال و هوای روز گذشته فاصله نگرفته است. رای اعتماد به آخرین وزیر پیشنهادی علوم و مذاکرات هسته ای.

روزنامه های اعتماد، ایران و شرق تیتر یک سیاسی خود را به موضوع گیری های متفاوت راجع به احمدی آشتیانی اختصاص داده بودند.
روز گدشته استعفای میلی منفرد معاون آموزشی وسمنانیان رئیس مرکز هیئت امنای وزارت علوم در خبرها شنیده شد. درنامه ای که میلی منفرد به نجفی سرپرست وزارت علوم نوشته است علت استعفای خود را هموار نمودن مسیر انتخاب وزیرعلوم جدید توسط مجلس معرفی کرده است. البته کسانی که از وزرای پیشنهادی یکسان روحانی به مجلس دفاع می کنند ازاین استفعا خوششان نیامد اما خود دکتر میلی منفرد هم در نامه اش توضیح نداده است که استعفای وی دقیقا چگونه مسیر انتخاب احمدی اشتیانی را هموار می کند؟ آیا نباید اینگونه فکرکنیم که این استعفا القای نمایش مظلومیت دولت و سختگیری بی مورد مجلس نیست؟

روزنامه اعتماد مطلب خود درباره وزارت علوم را با این خبرشروع کرده است و با ذکر سوابق مثبت دانش آشتیانی و صحبت های حمایتی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس دانشگاه علم و صنعت تیتر زده است: «رای اعتماد چهره ها به دانش».
علی مطهری نیز در مصاحبه با اعتماد گفته است: «اگر آقاي دانش آشتياني در جايي نظري داشته است نبايد آن را فتنه گري» بناميم. بسياري از اين موارد در جهت اصلاح امور بوده است. ممكن است كسي نسبت به موضوعي انتقادي داشته و اين انتقاد خود را با نگارش نامه يا به هر شكل ديگري ابراز كرده باشد. چنين چيزي يك نقطه مثبت براي آن فرد است كه نسبت به ناهنجاري ها بي تفاوت نبوده است. نبايد اين كار را به معني مخالفت با نظام جلوه بدهيم. نبايد اين گونه باشد كه بي تحركي و بدون موضع بودن را مثبت بدانيم و انتقاد و اظهارنظر را بهانه يي براي ردصلاحيت يك فرد مدير و نخبه براي وزارت قرار دهيم»
اعتماد پرونده امروز خود درباره وزارت علوم را باهمین گزارش و مصاحبه نمی بندد و مصاحبه ای با احمدی آشتیانی راهم به آن ضمیمه می کند. اشتیانی درباره امضای خود پای نامه تحصن مجلس ششم به اعتماد گفته است: «اينها كذب محض است. آن نامه را برخي معاونان وزرا امضا كرده بودند و اصلامن در آن موقع معاون نبودم و به شدت تكذيب مي كنم. من در آن زمان نه نامه يي نوشتم و نه در تحصني شركت كردم. به شدت اين موضوع را تكذيب مي كنم»

روزنامه آفتاب یزد نیز خبر استعفای میلی منفرد و سمنانیان را دستمایه قرار داده است و با ذکر استعفای جعفر توفیقی مشاور فرجی دانا می گوید که ابتدا این استعفاها، تضعیف دولت روحانی قلمداد شده است اما« کم کم داشت روشن می شد که کناره گیری های یاران اصلاح طلب نجفی و فرجی دانا نه بالابردن دست ها به علامت تسلیم، که نشانی از خلع سلاح تندورها برای پنهان سازی منافع انها در فشار بر وزارت علوم، این سیاسی ترین وزارتخانه پس از وزارت کشور است. مردم هم دریافتند که این هموار کردن راه ها برای شیخ عملگرا مهمتر است از عکس یادگاری گرفتن با نام هایی که شاید بودنشان، آتش توپخانه را همچنان به سمت قطار تدبیر و امید، روانه نگه می داشت»
آنچه از این متن روزنامه آفتاب میتوان برداشت کرد در حقیقت پاسخی به حامیان دولت روحانی ست که استعفای میلی منفرد و سمنانیان را به قول خود این روزنامه بالابردن دست تسلیم در برابر مجلس قلمداد کرده و ابراز نارضایتی کرده بودند، اگرچه خود فرجی دانا نیز در نامه استعفای خود تلویحا به این موضوع اشاره کرده است اما بازهم مشخص نیست که طبق ادعای آفتاب یزد چگونه با این استعفا مسیر انتخاب احمدی اشتیانی «هموار» می شود و آیا این قبول این نکته نیست که عامل ناهمواری درانتخاب وزیرعلوم، مستعفیان و پیشنهاد دهندگان آنها بوده اند؟

روزنامه آرمان در تیتر دوم سیاسی خود در مصاحبه هایی با مجید نصیرپور، مصطفی معین و حجت الاسلام مجید انصاری، نقل قول ها راجع به احمدی آشتیانی و ویژگی های مثبت وی برای تصدی وزارت علوم را جمع آوری کرده است. در بخشی ازاین گزارش از قول مصطفی معین آمده است: «مقام معظم رهبری نسبت به مسائل علمی حساس هستند و می‌دانید که وقت زیادی حتی بیشتر از مقامات اجرایی برای دانشجویان مستعد، استادان و پژوهشگران صرف می‌کنند. اگر مصلحت ببینند توجه دهند که این نوع برخوردها بلکه تعدیل شود و وقت دولت را با مساله‌ای که به زیان کشور تمام خواهد شد، درگیر نکنند. حیف است که دستاوردهای علمی یک کشور به همین سادگی از بین برود»
درکنار این خبر آرمان همچنین مصاحبه ای با صادق زیباکلام انجام داده است که وی در آن با تکرار مکرر واژه تندورها از رای نیاوردن احمدی آشتیانی سخن گفته است.
این روزها واژه تندور دستاویز خوبی برای طرفداران دولت یازدهم شده است و تندور خطاب کردن نمایندگانی که هربار به وزیری پیشنهادی با ویژگی ها و سوابق یکسان رای اعتماد نداده اند به بهترین وسیله برای پاسخ ندادن به چرایی معرفی افراد فوق از سوی رئیس جمهور تبدیل شده است.
روزنامه شرق نیز با تیتر« حاشیه سازی علیه دانش» مدعی فعالیت های اشکار و نهان برای سنگ اندازی در راه تعیین وزیرعلوم شده است.

اما نامه احمد توکلی به روحانی درباره وزارت علوم تنها به تیتر یک سیاسی روزنامه های جوان و رسالت تبدیل شده است و باید دید که واکنش دولت به نامه ای که با قبول تفاوت های اصولگرایی و اصلاح طلبی در مجلس و دولت سعی در ارائه راه حلی منطقی برای وضعیت وزارت علوم داشته است چیست.

درباره خبر روز بعدی، یعنی مذاکرات هسته ای، روزنامه آرمان در صفحه دیپلماسی خود گزارشی از روند مذاکرات در یک سال گذشته ارائه داده است و گفته است: « پس از امضاي توافقنامه موقت ژنو با بازگشت تيم مذاكره كننده به ايران، جمعي از طرفداران توافق انجام گرفته، با حضور در فرودگاه و استقبال از محمدجواد ظريف، حمايت خود از رويكرد جديد دولت در تنش زدايي از رابطه با جهان و البته پايان دادن به يك بحران غيرضروري را به تصوير كشيدند. با اين همه يك روز پس از اجرايي شدن اين توافق هم برخي رسانه هاي مخالف دولت اقدام به انتقادهاي بي شمار از متن توافق كرده و تيم هسته يي را به امتيازدهي به طرف مقابل متهم كردند.... تصويري كه دولت يازدهم در يك سال گذشته از جمهوري اسلامي ايران ارايه كرده است تصوير دولتي است كه نه در شيپور نابود كردن ديگري مي دمد و نه با شعارهاي رنگارنگ استراتژي ايجاد تنش و تقابل را دنبال مي كند»

روزنامه آرمان هم در مطلبی مشابه با مطلب دیروز روزنامه جوان از توافق، تمدید و یا تخریب مذاکرات سخن گفته است و کیهان در مطلبی از قول ایسنا مصاحبه با سیروس ناصری، مذاکره کننده ارشد هسته ای سابق را به عنوان خبر سیاسی اول خود کار کرده است.

اما سه خبر « حکم انفصال مرتضوی از قضاوت» «گفتگو با سید هادی خامنه ای درباره انتخابات آتی مجلس» و« دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مراجع تقلید» به ترتیب تیر دوی سیاسی روزنامه های شرق، آفتاب یزد و جوان هستند.
براساس تائید دیوان عالی کشور،سعید مرتضوی، دادستان سابق عمومی و انقلاب تهران، به صورت دائم از احراز شغل قضاء انفصال پیدا کرده است وهمچنین به مدت پنج سال از احراز مشاغل دولتی نیز محروم است. آرمان و اعتماد نیز این خبر را در نیم تای اول خود اعلام کرده اند.

دربخشی از مصاحبه سیدهادی خامنه ای با آفتاب یزد آمده است: « قرار بر اين است كه جايگزينی از قبل پیش بینی شده باشد تا در صورت رد صلاحیت جایگزین شود و اگر این مورد هم رد شود جایگزین بعدی مطرح شود واین موضوع تا چند مرحله ادامه خواهد داشت»
در مطلب روزنامه جوان هم گزارشی از دیدار سردارنقدی با حضرات آیات علوی گرگانی، مکارم شیرازی، سبحانی و نوری همدانی در استانه فرا رسیدن هفته بسیج کارشده است.
 
احسان
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۱۵:۴۵:۵۴
روحانی حق ندارد به این نامه عمل کند (2491863) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۰۸:۲۳:۰۴
حق دارد (2493100) (alef-17)
 
محسن از مشهد
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۱۸:۲۸:۰۱
درود بر احمدتوکلی وتوکلی های همسنگرشان که همیشه درعرصه های سرنوشت ساز این انقلاب از اهدف والای بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی امام راحل {ره} غافل نشده و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری این چراغ هدایت را با تدبیر کمک نمودند از خط ولایت و رهبری که همانا حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی که حاصل سالها مبارزه - تلاش و ایثارگری بوده و بخون شهیدان آبیاری گردیده است ایمن بماند انشاالله . والسلام (2492159) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۱۸:۳۱:۵۷
دولت با این لجبازی چه چیزی را می خواهد اثبات کنند (2492161) (alef-17)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۵:۲۱:۳۷
دولت با لجبازی یا مجلس واین همه لجبازی؟؟.... (2493903) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۰:۰۲:۲۰
روحانی شخص دوم این کشور ونماینده مردم ایران است حق دارد هرکاری که به ضرر نظام واسلام نباشد انجام دهد .ومابادل جان این رئیس جمهور محبوب را دوست داریم . به کوری چشم دشمنان (2493219) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۲:۵۲:۱۸
آخه دلواپسان دلواپسند! (2494845) (alef-13)
 
Ali
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۸:۴۷:۱۲
ازعملكرد جناب اقاي رييس جمهور حمايت ميكنيم (2495237) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.