نظر منتشر شده
۱۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 355750
اعتراض در اهواز به کلنگ زنی طرح بهشت آباد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۱۵
در آخرین سفر رئیس جمهور به کرمان طرح انتقال آب بهشت آباد از سرشاخه های کارون علیرغم مخالفت های کارشناسان و نداشتن مجوز محیط زیستی آغاز به کار کرد، این اقدام باعث شد اهوازی ها دیروز از ساعت ۱۹ تا ۲۱ کنار جاده ساحلی کیانپارس با در دست داشتن شعارها و بنرهایی اعتراض خود را به این اقدام نشان دهند.

یک فعال محیط زیستی با تاکید بر لزوم آگاهی مردم نسبت به تصمیم هایی که در رابطه با استان گرفته می شود به خبرنگار فرارو می گوید: ما به اینجا آمدیم تا همه را متوجه کنیم انتقال آب چه خطرات و پیامدهای ناگواری برای محیط زیست استان دارد.

نرگس سبزپوری با اشاره به دختر کوچکی که کنارش ایستاده توضیح می دهد: من همیشه دخترم را با خودم در این گونه برنامه ها می آورم تا از حالا احساس مسئولیت اجتماعی را در او تقویت کنم.

وی حضور همه شهروندان در این گونه برنامه را ضروی می داند و بیان می کند: اگر بی تفاوت باشیم انتقال آب به راحتی انجام می شود و بعدها که همه از آن متضرر می شوند آن وقت است که دنبال دلیل می گردند اما آن موقع دیگر دیر شده است.

سبزپوری می افزاید: یکی از اتفاقاتی که باعث می شود مردم به انتقال آب حساس تر شوند پدیده ریزگردها است زیرا با انتقال آب حقابه تالاب های استان کاهش پیدا می کند و مردم درگیر ریزگردها می شوند و چاره را تنها در آن می بینند که دست به مهاجرت اجباری بزنند.

یک ردیف طولانی از مردان و زنان با سن و سال های مختلف ایستاده اند، شعارهایی به زبان فارسی، عربی و انگلیسی در دست گرفته اند که محتوای آن مخالفت با طرح های انتقال آب است.

تونل بهشت آباد تیر خلاص بر پیکر بی جان کارون، آقای روحانی رئیس جمهور محترم؛ با انتقال آب خوزستان را جهنم نکنید، یداً بید من اجل انقاذ کارون، (بابا آب داد) لا! ابی لم یعطی الماء اخذوا الما من ابی ظلما ابی لم یسکت... از جمله این شعارها است.

یک فعال محیط زیستی حاضر در محل درباره این تجمع می گوید: هیچ سازمان یا نهاد خاصی در شکل گیری این برنامه نقش نداشته است بلکه کاملا خودجوش و مردمی شکل گرفته است، هر شهروند خوزستانی باید این احساس مسئولیت را داشته باشد که در برابر بحران انتقال آب اقدامی انجام دهد.

احمد سلامات درباره اقدامات بعدی توضیح می دهد: تصمیم داریم نامه ای خطاب به یکی از مقامات بنویسیم تا همه در جریان مسائل روز محیط زیستی استان قرار بگیرند، خوزستان درگیر مجموعه ای از بحران های محیط زیستی است که متاسفانه توجه کافی به آن نمی شود و این به شدت ما را نگران می کند.

مدیرعامل انجمن محیط زیست و منابع طبیعی خوزستان با حضور در این تجمع می گوید: آقای روحانی و خانم ابتكار گفته بودند كه برجام و رفع تحريمها برای حل مشکلات محیط زیست ایران ضروری است و کشور نیازمند فناوری و سرمایه برای رفع مشکلات اقتصادی و محیط زیستی است اما در شرايط پسا برجام و درحالي كه منتظر خبرهاي خوشي براي بهبود محيط زيست بودیم با گرفتن پروژه‌های عظیم و مخربی همچون سد بختياري و پروژه مهلك و خانمانسوز انتقال آب بهشت آباد شاهد ادامه روند تخريبی محیط زیست هستیم که ممکن است امنيت ملي ما را در شرايط بحراني و ملتهب منطقه دچار خدشه نمايد.

خالد ربیعی بر لزوم چاره اندیشی توسط عقلاي نظام برای محیط زیست می افزاید: باید تدبيري براي جلوگيري از روند تخريب محيط زيست توسط دولت روحاني و وزارت نيرو اتخاذ شود. از دولت انتظار داریم تا دیر نشده و خوزستان بیش از ین آسیب ندیده است طرح انتقال آب بهشت آباد را متوقف کند همانطور که پیش از این یکبار که این طرح آغاز شده بود توسط وزیر نیرو به دلیل نداشتن مجوز متوقف شد.
 
کلمات کلیدی : محیط زیست
 
United States
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۶:۴۶:۱۰
اب از مرکز کشور بره خوزستان و توی فولاد خوزستان ولی نره اب اشامیدنی برای مردم کرمان؟
بجای اب شیرین بردن از مرکز کشور ابشیرینکن دریایی برای صنایعتان استفاده کنین
همه کشور از این اب ملی سهم دارن
شما بر اساس امار و مستندات خیلی خیلی بیشتر از حقتان اب بردین ولی با هیاهو نمیزارین واقعیت مشخص بشه (3720578) (alef-11)
 
بابک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۹:۴۰:۲۴
دوست عزیز شما بگونه ایی صحبت میکنید انگار درباره مردم یک کشور دیگر است . اگر اعتراض صورت گرفته مبنای صحیح علمی نداشته باشد باید مردم خوزستان را توجیه کرد .البته این را هم بگویم غالبا برداشت آب از یک رودخانه اثرات بلند مدت زیست محیطی دارد که مثال زنده آن نیر دریاچه ارومیه میباشد . به هر روی لحن صحبت شما بوی تفرقه و جدایی میدهد . لطفا در اظهار نظر کمی دقت بفرمایید . ایران برای همه ایرانیان است هموطن. (3720852) (alef-11)
 
امید
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۲۰:۳۱:۰۸
سلام
منزل بنده اهواز و در منطقه باهنر است . بطور میانگین هر سه روز یکبار به مدت 5 ساعت قطعی آب داریم . از جهارشنبه تا جمعه بطور متوسط 24 ساعت قطعی آب داشتیم .مراجعه کردم سازمان آب هیچ جوابی ندارن بدن - میگن مشکل افت فشار است . قراره کارهایی انجام بدیم . متوجه میشی چی میگم مرکز استان زرخیز ایران در یک محله نزدیک به مرکز شهر آب فشار نداره - آب آشامیدنی نداریم . هیچ مسولی هم پاسخگو نیست - هیچ خبری هم درج نمیشه در رسانه ها بخصوص این رسانه ناملی . بیخود شلوغش نکنید . بیا ببینید - تازه این مرکز استانه -وای به حال شهرهای دیگه و روستاهامون و مزارع . در روستا آب آشامیدنی با تانکر میبرن...بفهم
خواستی مطمین شی ایمیل .... (3720905) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۴:۰۸:۳۵
کارون پر ابه
دبی برداشتی اب از منبع مشترک در مرکز کشور برای کارون و خوزستان از همه جای دیگه بیشتره
بالادست اهواز در بقیه خوزستان بی رویه کشاورزی و برنجکاری میکنن
مشکل ابتون درون استانیه
عمدا درست نمیکنن که پیرهن عثمان کنن و امتیاز گیری کنن
مشکلات شما درونیه و عمدا درست نمیکنن (3722207) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۲۱:۵۸:۵۰
نظرت تجدید و مردود نباشه .ولی قبول هم نیست (3721115) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۷:۳۴:۱۲
چرا اعتراض می کنند بابا اینها همه اش تقصیر دولت قبل است...

می گی نه از خانم ابتکار بپرس... (3720664) (alef-11)
 
نوید
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۷:۵۳:۱۳
اولا که فولاد خوزستان توی جیب کوچیکه فولاد مبارکه اصفهان هم جا نمیشه و اینو همه میدونن.
ثانیا تمام مشکل کمبود آب این مملکت کشاورزیه سنتیه.
من خیلی کشورهارو دیدم و اوضاع اب اونها از ما خیلی بهتر بوده ولی با چشمای خودم دیدم که چقدر مدرن و با بازدهی بالا کشاورزی میکنن.
همین الان هنوز توی اصفهان که انقد دادشون هواس دارن هندونه میکارن.هر چند خیلی زیاد نیست اما این خودش نشونه مدیریت ضعیفه.
اخر اینکه شما فقط از یه بعد داری به قضیه نگاه میکنی اما با انجام این طرح هزاران مورد توی خوزستان تغییر میکنه.
منطقی نیست که یه مورد رو ظاهرا برطرف کنیم اما در دراز مدت همه چی توی این استان مظلوم بهم بریزه.هر چند که همین الان هم اوضاع خوب نیست و همه میدونن. (3720699) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۹:۰۳:۴۰
عدد و رقم بده
دیگه هیاهو و جوسازی فایده نداره (3720799) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۲۰:۳۴:۵۵
یه چیزی هم به شما بدهکار شدیم ظاهرا
بابا شما یه جای دنیا رو نشون بدید که چنین طرحی اجرا شده باشه خودم میام با سطل از کارون براتون آب میارم... چرا نمیفهمید؟ چرا فقط نوک دماغتونو میبینید؟ چرا فقط به منافع (کوتاه مدت) خودتون فکر میکنید؟ چرا نمیفهمید که با این کار کارون هم مثل زاینده رود خشک میشه اونوقت کل اقلیم زیست محیطی کشور تغییر میکنه؟ کدوم کارشناسی و با چه ادله ی علمی ای این طرح رو تأیید کرده؟ تا کی میخواید با سیاسی کاری کارها رو پیش ببرید؟ یک بار یه طرحی رو بخاطر اثراتش در 10 و 20 سال آینده اجرا کنید یا از اجراش جلوگیری کنید که دلمون خوش باشه کار علمی میکنید... کل کار مملکت شده لج و لجبازی و قدرتنمایی... اینجا هم که مردم به جون هم افتادن... (3720913) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۴ ۱۳:۱۴:۰۵
فعلا که شما دارید با برداشت بی رویه اب در صنعت و برنجکاری و کشاورری منابع ابی را تاراج میکنید
اگر توسعه بی رویه ندهید اب به حد کافی هست (3722058) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۱۹:۰۵:۳۸
چطور اونوقت رتبه دوم برنجکاری استان گرم حوزستان باز مشکلی نداره؟ (3720803) (alef-3)
 
رضا
United States
۱۳۹۵-۰۳-۰۳ ۲۰:۱۶:۲۸
خیلی وقت برنج کاری ممنوع وآب نمیدن برای کشاورزی چه برسه به برنج کاری (3720890) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.