نظر منتشر شده
۳۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 347416
تقدیم چند هدیه به شورای محترم نگهبان
محمدحسن حائری شیرازی، ۳ اردیبهشت ۹۵
تاریخ انتشار : جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۸
بسم الله
به قول حکیم سعدی شیرازی دو چیز طیره عقل است دم فرو بستن به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشی حکومت ها میتوانند با استقبال از انتقاد صاحب نظران، صاحبان سخن را به نطق می اورند یا با خط ونشان کشیدن برای انان که زبان به نقد می گشایند آنان را به خاموشی به وقت گفتن بکشانند.

در انتخاباتی که گذشت زحمات زیادی را مجریان و ناظران به دوش کشیدند که جای تشکر از همه دست اندر کاران است. در عین حال نقاط ابهامی وجود داشت که بعضی را متذکر میشوم به امید ان الذکری تنفع المؤمنین.

۱) شورای نگهبان چنانچه از نامش پیداست حراست از قانون اساسی را بر عهده دارد. قانون وقتی حاکم و مؤثر است که بدان عمل شود و نگهبانان آن هم به گونه ای عمل کنند که موجب بی اعتمادی مردم به آنان نشود تا آسیب ان عمل متوجه ارکان اصلی نظام نشود. اعتماد مردم یگانه پشتوانه نظام اسلامیست لذا قضاوت مردم نسبت به عملکرد شورای نگهبان بایست هم برای خود شوری وهم مسوولین عالی نظام و هم برای مجلس مهم باشد چرا که این امر با اعتماد به قانون نسبت مستقیم دارد و ستون مردم سالاری دینی حاکمیت قانون و احترام به آن است.

نمیتوان فقط به نیت مخلصانه افراد اکتفا کرد؛ بلکه باید کارکرد و بازتاب های آن را نیز سنجید. لذا ضروریست پس از انتخابات با نظرسنجی های معتبر میزان اعتماد مردم به شورای نگهبان سنجیده شود اینکه برای نشان دادن اعتماد مردم به اصل مشارکت استناد شود، کافی نیست، چرا که مردم ممکن است به رغم نارضایتی از عملکردها به واسطه مصالح اصل نظام مشارکت نمایند.

۲) ضعف یا قوت قوه مقننه تاثیر بسزایی در تضعیف یا تقویت نظام دارد. قوه مقننه غیر از ریل گذاری برای قوای دیگر، نظارت بر آنها را نیز بر عهده دارد. به بیان امام راحل مجلس در راس امور است. اینکه به واسطه دیدگاه احتیاط امیز شورای نگهبان در بحث احراز صلاحیت، نخبگان مجرب یک جناح سیاسی حذف و افراد فاقد سابقه و تجربه این جناح به سختی احراز صلاحیت شوند، نتیجه اش تشکیل مجلسی با بهره وری اندک است. تاوان این ضعف قوه مقننه را مردم و نظام میدهند. جا دارد در مسیر حل این مشکل ضوابط و قوانینی مدون گردد تا احراز صلاحیت که امری عقلانی برای سپردن امانت است، به چنین نتایجی نینجامد.

۳) در انتخابات اخیر پدیده های جدید و شگفت آور هم اتفاق افتاد که خواهی نخواهی نتیجه آن افزایش بدبینی مردم است. اینکه عده ای سوال میکنند چرا مساجد مثل اول انقلاب مملو از جوانان نیست یا مشاهده برخی بی بندباری ها که کاملا پیداست از سر لجاجت است بخشی از ریشه این پدیده در علاقه وخوش بینی مردم به انقلاب اسلامی ویا بددلی ایشان نسبت به نظام است.

یکی از این اتفاقات این بود که صلاحیت علمی و سیاسی تعداد قابل توجهی از نامزدهای خبرگان در ۶ بهمن تأیید شد. خبرش نیز به خود افراد اعلام گردید. تا جایی که همین افراد به سیما دعوت شدند و برنامه تبلیغاتی ضبط کردند. ولی با کمال تعجب در۲۱ بهمن، یک روز مانده به تبلیغات، همه آن ها به دلیل عدم احراز صلاحیت از ورود به عرصه رقابت بازماندند! چون هیچکدام از این نامزدها در فهرست مشترک جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز نبودند اعلام عدم احرازشان شائبه کمک به رای اوری آن فهرست، ایجاد مینمود. متاسفانه هیچ دلیلی برای این عدم احراز مسبوق به احراز، به رغم درخواست ایشان به خودشان اعلان نگردید تا لااقل از بروز این شائبه ها کاسته شود. امام علی ع میفرمایند من وضع نفسه موضع التهمه فلا یلومن من اساء به الظن "کسی که عملی انجام دهد که موجب سوظن میشود هرگز نباید دیگرانی را که عمل او را نکوهش می کنند وبا سوظن به عملش می نگرند، ملامت کند

مورد دیگر ابطال اراء یارد صلاحیت خانمی از منتخبان اصفهان بود که قریب دویست هزار رای اورده است اولا دلیل اعلان نمیشود حال انکه خود منتخب، استانداری اصفهان و وزارت کشور همه از علت این امر اظهار بی اطلاعی می کنند. اگر امر مسلم و قطعی نافی صلاحیت بر شورای نگهبان آشکار شده باشد، باید مستدلا برای مردم توضیح داده شود چرا که خود فرد منتخب بارها خواهان اعلان این امر شده است. حفظ آبرو فرد منتخب نیز نباید مانع این کار شود؛ زیرا ابروی نظام قطعا از ابروی فرد مهمتر است. اما اگر امور ظنی موجب این امر شده است باید در نظر داشت در این گونه موارد که شخص منتخب شده است، احتیاط در حفظ ابروی نظام، احتیاط در حفظ اعتماد مردم، و احتیاط در به لجاجت نکشاندن مردم است نه بی اثر ساختن ارا پس از اعتماد مردم. به قول ما طلبه ها در اینجا احتياط در ترک احتیاط است. چون این احتیاط قطعا مفسده دارد و نمیتوان برای احتراز از مفسده محتمل مفسده فعلی و قطعی بیشتر را ترجیح داد.
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۰۸:۳۱
با توجه به سؤالات از سوی دلسوزان و احتمال برخی سوء استفاده کنندگان و نادانان مغرضین و منافقین داخلی ، از اعضای بزرگوار و محترم شورای نگهبان انتظار میرود ؛ همانند همیشه جوابی متقن و البته اینبار مکتوب و رسانه ای ارائه نمایند . (3660991) (alef-13)
 
Austria
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۱:۰۲:۲۰
خوبه ببینی که با لطایف الحیل و ناز و نوازش و نازک تر از گل یک انتقادی شده خود شما هم احتمال می دی جوابی در کار نباشه. حالا اونایی که سوء استفاده گر و نادان و مغرض خوندی که هر روز و هر ساعت با بدترین الفاظ دروغ ترین اتهامات به عنوان نقد بهشون سرازیره انصافا پاسخگو بودنشون قابل تقدیر نیست به جای تهمت هر روزه؟ (3662167) (alef-13)
 
س
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۳:۰۸:۱۱
بخاطر ندارم که تاکنون شورای نگهبان در مقابل مردم پاسخگو بوده باشد و همواره با توهین و تحقیر منتقدین قدرت خود را به رخ کشیده است (3662473) (alef-13)
 
اطهري
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۱۶:۲۹
با نويسنده موافقم در حوادث٨٨ همه ي بزرگان گفتند از مجاري قانوني اعتراض كنيد عده اي گوش كردند وگوش كردنشان اين بود كه دست از اعتراض برداشتند وتسليم شرايط شدند وعده اي هم قبول نكردند وآن ماجراها پيش آمد ولي سوال ها پاك نشد روزي ممكن است دهان هايي كه به خاطر پرسش تو دهني خوردند دوباره سوالاتشان را تكرار كنند اين بار هم درباره ي ماجراي اصفهان سوالات بي پاسخ مانده است مساله رد صلاحيت آيت الله حسن خميني بي پاسخ مانده است آقايان به هوش باشيد طوكار سوالات بي جواب به درازا كشيده است كاش دير نشود به آينده ي اين نظام فكر كنيد كه شهداي جوان آن انتظار مراقبت بيشتر دارند (3661008) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۲:۳۴:۳۵
آيت الله حسن خميني؟

ظاهرا شما سوالتان را خودتان پیشاپیش جواب داده‌اید. (3661437) (alef-13)
 
احمد
United States
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۲۸:۲۵
به نظر می رسه شورای نگهبانی که قراره حافظ نظام جمهوری اسلامی باشه، با لجبازی و سلیقه شخصی و منفعت طلبی جناحی در حال آسیب رساندن به نظامه. نظام جمهوری اسلامی همونطوری که امام خمینی هم بارها به اون اشاره کردند مال مردمه و مردم هستند که باید برای کشورشون تصمیم بگیرند. این کارهای شورای نگهبان بسیاری رو به نظام بدبین کرده و به تبع آن برای بسیاری حرف های دشمنان نظام پذیرفتنی تر شده متاسفانه و این خسارت بزرگیست.
اگر حکومتی با مردم صادق باشه و اون ها رو در جریان تمام امور قرار بده، قطعا مردم هم حکومت رو یاری میکنن. اگر مثل امروز جامعه ما مخفی کاری باشه و مردم از حکومت بیرون نگه داشته شوند اونوقت مردم (کاملا به حق) دچار سوء ظن میشن و آرام آرام نظام پشتوانه اصلی خودش رو که همین مردم هستند از دست میده. (3661026) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۴۴:۵۷
(چرا مساجد مثل اول انقلاب مملو از جوانان نیست)

ظاهراً نویسنده محترم چندان اطلاعی از وضع مساجد ندارند یا در مناطق مرفه نشین ساکن هستند که اوقات جوانانشان با دور دور کردن با ماشینهای گرانقیمت سپری می شود و ایشان همه مساجد را با مسجد مخل سکونتشان مقایسه می فرمایند. بهترین مصداق برای ایشان این است که همین الان به مساجد مراجعه بفرمایند و ملاحظه کنند که چه درصدی از خیل عظیم معتکفین از جوانان و نوجوانان هستند.
در خصوص الباقی مطالب این متن نیز باید گفت که وقتی یک نویسنده تنها به یک اطلاعات سطحی از جامعه اکتفا می کند از مطالب و تحلیلهای او چندان انتظاری نمی توان داشت. (3661047) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۳:۳۵:۱۲
مرد حسابی آقای حائری خودش پیش نماز مساجده حتما خودش داره می بینه که از این وضعیت گله میکنه. (3661526) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۲۱:۰۱:۱۸
بنده هم اهل مسجد هستم و تعداد جوانان در مسجذ غالب است.البته ممکن است نظر نویسنده در خصوص مسجد خودش صادق باشد. و این هم به رابطه ایشان با جوانان مربوط می شود لذا یشنهاد به ایشان این است رابطه خود را جوانان بهتر کند تا جوانان به مسجد ایشان هم جذب شوند. (3663420) (alef-13)
 
محسن د
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۰:۱۵:۰۶
تحلیل سطحی از جانب شماست.خیلی ها در طول سال(به جز مناسبتهای خیلی خاص )به مسجد نمیروند.ایام اعتکاف یکی از آن مناسبت هاست که مساجد شلوغ است،شما همین زمان را شاهد گرفتی!!!!!!بد نبود در ادامه نظرتان میفرمودید:جوانان به مسجد میروند و شبانه روز آنجا میمانند و بیرون هم نمیآیند!!!!! منظور نویسنده جاذبه و دافعه در اثر رفتار مسئولان تصمیمساز است (3661599) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۰:۱۵:۵۴
بله شما درست می گویبد ولی نویسنده منظورش در طول سال است
اگر شبهای قدر هم به مساجد مراجعه کنید مملو از جمعیت است (3661601) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۴۶:۱۳
اگر برخي نام اقا زاده را يدك ميكشند شما هم از طرف پدر خانمتان و هم از طرف پدر بزرگوارتان اقازاده محسوب ميشويد و مطمينا اگر اين دو رانت را نداشتيد فردا به جرم ارتداد شما را جلو مجلس اعدام ميكردند...لااقل شما كه اين رانت ها را داريد حرف دل بسياري از مردم را بزنيد تا در درون انها عقده نشود...موفق باشيد.. (3661050) (alef-13)
 
رسول
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۵۹:۲۰
آفرین بر این تفکر (3661071) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۶:۵۹:۳۱
ممانعت از ورود فرد فاقد صلاحیت حق الناس است و از هر مصلحتی بالاتر است جناب حائری شیرازی.مردم ما اجازه نخواهند داد افرادی که از نظر فکری و سیاسی مورد تایید جریان فتنه بوده اند وارد مجلس شوند (3661072) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۰:۱۵:۲۰
اونوقت تو نماینده کدام مردم هستی؟ مطمئنا تو از اون 200 هزار نفری که به خانم خالقی رای دادن نیستی یا اون 200 هزار نفر را جز. مردم حساب نمی کنی؟ (3661600) (alef-13)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۶:۳۹:۰۴
تعریف مردم از نگاه شما چیست شما خودتان و همفکرانتان را مردم
میدانید (3661736) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۱:۰۲:۳۱
اگر از مردم اجازه میخواهید روشش در انتخابات است و نه رد صلاحیت توسط شورای نگهبان. پس لطفا از مردم مایه نگذارید. نمونه اش خانم خالقی که مردم صلاحیتش را تایید کردند و شورای نگهبان آن را رد کرد! (3662168) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۷:۰۱:۰۰
گوش شنوا کو؟؟/ (3661075) (alef-13)
 
از سار کاشان
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۷:۰۱:۱۴
احسنت جزاکم الله خیرا (3661076) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۹:۱۸:۵۸
این بدعت است که شورای نگهبان بصورت سلیقه ای میخواهد اعمال کند و خیلی هم خطرناک است.

فرض کنید بعد انتخابات ریاست جمهوری و برنده شدن کاندیدایی که مورد علاقه آقایان نباشد، یگ هو بشنویم که رد صلاحیت شده. فکرش را کرده اید که چه بر سر این مملکت خواهد آمد.

هر قانونی سرو ته اختیارات مجری را محدود میکند تا سلیقه در کار نباشد. چطور میشود آقایان امتداد بی نهایتی را برای اختیارات خود میخواهند؟ (3661236) (alef-13)
 
ناصر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۹:۳۸:۲۵
احسنت! خدای جزای خیرتان دهد (3661247) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۱۹:۴۸:۱۳
يعني از نظر شوراي نگهبان صحبت هاي سخيف و شنيع نادر قاضي پور نياز به إظهار نظر نداشته ولي منتخب مردم أصفهان به دلايل نا معلوم بايد رد صلاحيت مي شده !!!
آيا شوراي نگهبان با صحبت هاي نادر قاضي پور موافق است كه سكوت كرده ؟!؟
يا از نظر شوراي نگهبان زنان اين مرز و بوم بايد براي حضور در اجتماع هزينه بپردازند و توسط تاييد شدگان همين شورا تحقير شوند !
آيا آقاي نادر پور با صلاحيت و اصلح هستند و تمام رد صلاحيت شدگان نا صالح !!
حتما ما هم بايد باور كنيم كه ...... (3661256) (alef-13)
 
بیژن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۰:۵۱:۰۲
احسنت بر نویسنده. روندی که شورای نگهبان در پیش رو می گیرد تعیین کننده مشارکت سیاسی مردم نیز می باشد به قسمی که اگر مردم احساس کنند که انتخابگر نیستند بلکه مشخص کننده انتخاب شده ها هستند دیگر پای صندوق رأی نخواهند آمد و این موجب سوء استفاده دشمن می شود. (3661307) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۰:۵۶:۱۵
به خدا دلچرکین شدم از این شورا
حیف من و رای من که توسط شورای نگهبان نادیده گرفته شد (3661312) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۱:۰۳:۵۶
جناب حائری علت عملکرد این چنینی شورای نگهبان به قول معروف اظهر من الشمس است . این رویه از سر ناآگاهی پیش گرفته نشده که به پند و اندرز اصلاح شود . (3661319) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۱:۴۰:۴۹
درود بر شما

کسی نیست سوال بپرسد و شورای نگهبان هم ظاهرا به هیچکس پاسخگو نیست (3661365) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۲:۰۰:۱۴
اتفاقی که در اصفهان افتاد همه چیز بود، الا رعایت حق الناس! مردم این مسائل رو قطعاً فراموش نمی کنن. (3661391) (alef-13)
 
ولایتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۲:۳۸:۳۲
اولابایدمستدل وعالمانه نقدکرد؛مثلاطبق کدام ماده قانونی شورای نگهبان موظف به پاسخ هردرخواستی است.ثانیابنابرکدام تحقیق ونظرسنجی این باعث بی اعتمادی به شورای نگهبان شده ثالثاشورای نگهبان درقانون اساسی مابدون پاسخگویی ونظارت به مقام مافوق تعریف نشده که فکرکنیم سلامت آن درگروپاسخگویی دررسانه هاست (3661443) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۳:۰۹:۱۳
این استدلال شمادقیقا به این معنی است که این شورای محترم هر اقدامی که دلش خواست میتواند انجام دهد و به هیچکس هم مربوط نیست (3662474) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۳:۰۵:۳۱
دقیقا، رد صلاحیت یک منتخب مردم، بعد از اینکه مردم به ایشان رای داده‎اند؛ ایرادهای متعددی دارد. اگر هم کسی قابل ملامت باشد خود شورای نگهبان است که چرا کارش را از اول درست انجام نداده است. اینکه کسی را تایید صلاحیت کنند به این امید که ایشان رای نمی‎آورد، بعد اگر رای آورد رد صلاحیت کنند آدمی را به یاد معترضان به انتخابات ریاست جمهوری 88 می‎اندازد؛ که وقتی انتخابات تمام شده بود یادشان آمده بود که قبل از انتخابات سیب زمینی پخش کرده‎اند یا ....
جنس فکر یک چیز است؛ جوابش هم یک چیز است: وقتی مردم رای دادند همه وظیفه دارند از آرای ایشان حفاظت کنند. به همین سادگی. شورای نگهبان هم می‎تواند - اگر مدرکی دال بر عدم صلاحیت کسی دارد - به نمایندگان متدین مجلس بدهد و آنها پی‎گیری کنند؛ نه اینکه انتخابات را رد کند. این وسط یک بانوی ایرانی که می توانست یکی از نیروهای انقلاب باشد؛ بخاطر توهین‎ها و ... که در حقش روا می‎شود به معترض یا ... بدل می‎شود؛ واقعا کسی نباید در این مورد پاسخگو باشد؟ (3661473) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۳ ۲۳:۴۰:۰۵
با سلام متاسفانه طرز فکری که شورای نگهبان دارد آسیب های جدی به اعتماد مردم زده است و با کمال تاسف کسی هم پاسخ نمی دهد (3661534) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۰:۳۹:۴۷
کسی با اصل وجود و ماهیت شورای نگهبان مخالف نیست اما این که یک شورا با افراد محدود هیچ مرجعی برای بازنگری و شکایت نداشته باشند هم قابل پذیرش نیست. همانطور که در رویه قضایی می بینیم، قاضی که همه شرایطش باید احراز شده باشد حکمی می دهد، مرحله تجدید نظر وجود دارد، اگر آنجا هم حکم تایید شد باز جا برای دادستان کل کشور یا رئیس قوه قضاییه یا نمایندگان ایشان باز است که اعاده دادرسی را طلب کنند اما در شورای نگهبان این روند وجود ندارد. شاید بعضی بگویند خود آنها مانند قضاتی عالم هستند، اشکالی ندارد ولی آیا کسانی که اطلاعات به آنها می دهند هم همه عادلند؟ آیا ممکن نیست گاهی مصلحت سنجی هایی که ممکن هست از نظر خود آنها درست باشد، باعث خدشه در تصمیمشان شود؟ آیا بهتر نبود که امکان شکایت از عملکرد شورای نگهبان به دادگاهی (حالا با هر اسم، دادگاه قانون اساسی یا هر چیز دیگر) وجود داشت که دست کم شورا از خود دفاع کند و اگر واقعا هم جایی حق تضییع شده بپذیرد.
ما سیستم غربی را قبول نداریم ولی در همان سیستم غربی دادستان کل می تواند رئیس جمهور را خلع کند یعنی هیچ کس به تنهایی قدرتش بی انتها نیست. (3661624) (alef-13)
 
مریم
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۱:۱۳:۵۳
چه عجب! سایت الف بار دیگر به نقد مصلحانه مجال طرح داده است! (3661651) (alef-13)
 
رفیق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۱:۵۴:۳۷
معلومه الف رو نمیبینی وگرنه از این نقدها بسیار در ان منتشر شده (3662309) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۲:۳۵:۲۶
پس از مدتها از مطلب سایت الف خوشم اومد. دستمریزاد (3662384) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۲۱:۵۵:۵۵
کاش بررسی صلاحیت قبل از انتخاب مردم. صورت می گرفت و کاش بعد از انتخاب مردم رد صلاحیت صورت نمی گرفت و کاش این مدارک در اختیار مجلس قرار می گرفت تا اعتبارنامه ایشان مورد تایید قرار نمی گرفت و امیدوارم قانون اصلاح شود که بررسی صلاحیت فقط تا قبل از رای گیری مجاز باشد وگر نه بعد از مشخص شدن منتخبین رد صلاحیت بوی تبانی می دهد (3663499) (alef-13)
 
lمهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۵ ۱۳:۲۱:۵۶
افرین بر شما جناب حائری

جانا تو سحن از زبان ما میگوئی من خودم باین خانم محترم رای دادم وشدیدا معترض هستم شورای نگهبان فرصتی برای تایید صلاحیتها دارد وبعداز ان ورای دادن مردم نباید رای مردم را باطل کرد این اهانت به فهم ودرک تمام مردمی است که باین خانم رای دادند (3664664) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.