نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 353707
واکنش روزنامه اعتماد به اقدام فائزه هاشمی/ بهاییت دین نیست فرقه است
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۴
روزنامه اعتماد در مقاله ای به قلم علی شکوهی با عنوان" باز هم تحميل هزينه از سر بي‌تدبيري! " به اقدام فائزه هاشمی و دیدار با یک بهایی محکوم به زندان واکنش نشان داد. در این مقاله آمده است:

در روزهاي اخير ملاقات يك چهره سياسي منسوب به يكي از شخصيت‌هاي بزرگ انقلاب با جمعي از بهاييان، در محافل سياسي و رسانه‌اي جنجال‌آفرين شد. فائزه هاشمي، فرزند آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني به دنبال آزاد شدن برخي زنان بهايي از زندان، به ملاقات آنان رفت و به دنبال آن، عكسي هم از آن جلسه در فضاي مجازي و سايت‌ها انتشار يافت. طبيعي است كه بسياري از اقشار جامعه از اين اقدام ناراضي شوند و به او بتازند و به دنبال آن، به شخص رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام هم حمله كنند. قبل از هر چيز، صحبت از اين نيست كه بايد حقوق اوليه بهاييان را ادا و مسائلي مانند حق حيات و زندگي و كار و عبادت و... را براي آنان رعايت كرد بلكه صحبت بر سر اين است كه بهاييت اساسا از نظر ما نه يك دين است و نه يك مذهب و نه حتي يك جريان اجتماعي ملي بلكه به گمان ما اين تشكيلات فرقه‌اي از اساس با توطئه خارجي تاسيس شد و طي ده‌ها سال گذشته خود را با حمايت دولت‌هايي مشخص، به صورت يك دين در دنيا عرضه كرد و با بهره‌برداري از فرصت‌هاي سياسي و فرهنگي و اجتماعي برخي جوامع، توانست جاي پايي در آن كشورها پيدا كند و اكنون بخش تشكيلاتي آن براي جمهوري اسلامي به مثابه يك فرقه و سازمان ضدامنيتي تلقي مي‌شود كه مقر آن در اسراييل است و بايد از ارتباط تشكيلاتي بهاييان با دشمن اصلي اسلام و مسلمين، نگران بود.
به قول يكي از دوستانم (عبدالله شهبازي) «هيچ دولت داراي حق حاكميت نمي‌پذيرد كه بخشي از شهروندانش از سازماني كه مركزيت آن در بيرون از مرزهايش مستقر است، تبعيت اكيد كنند. بخشي از بهاييان به دستور بيت‌العدل مستقر در «حيفا»ي اسراييل، بهره‌مندي خود از حقوق شهروندي ايران را منوط كرده‌اند به پذيرش بهاييت به عنوان «دين» و اين دوره از حيات خود را «انكشاف» نام نهاده‌اند. اين رفتار كاملا سياسي و تبليغاتي است و مغاير است با رويه بيت‌العدل در دوران پهلوي كه با وجود حضور بهاييان در سطوح عالي حكومت ايران، بر كتمان دين تاكيد مي‌كرد.»
در اين وضعيت كه كليت نظام هرگونه ارتباط تشكيلاتي ميان فرقه بهاييت در ايران با سازمان اصلي آن در اسراييل را جرم تلقي مي‌كند و برخي از اين عناصر تشكيلاتي را به دليل ارتباط با دشمن، مجرم مي‌شناسد، يك چهره سياسي شناخته شده به اين دليل كه مدتي را با چند بهايي در زندان بوده، به ملاقات آنان مي‌رود و اساسا لحاظ نمي‌كند كه پيشينه خودش چيست، به كدام جريان سياسي تعلق دارد، فرزند چه كسي است، نتيجه اين اقدامش چقدر به زيان رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تمام مي‌شود و مخالفانش چگونه از اين ماجرا عليه نيروهاي اصلاح‌طلب و پدر بزرگوارش بهره خواهند برد. اين بي‌تدبيري را چگونه مي‌توان توجيه كرد؟ طبيعي است كه اين تصميم فائزه هاشمي كاملا اقدام شخصي و فردي اوست و بدون مشورت با ديگران صورت گرفته است. اما مگر مي‌شود پيامدهاي منفي چنين اقدامي را در نظر نگرفت و صرفا بر اساس ظاهر دين و مباني اخلاق اقدام كرد؟ مظلوميت آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني چقدر مضاعف مي‌شود وقتي شاهديم كه در هجوم بي‌رحمانه هزاران تير تهمت و دروغ، از پشت سر و پهلو هم بي‌تدبيري برخي فرزندان و دوستانش چون شمشيري بر او وارد مي‌شود و او بايد اين همه را تحمل و تدبير كند؟
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۱۱:۵۸:۲۶
آقايان اعتماد، ما خيلي وقت هست كه از اين خانواده (هاشمي رفسنجاني ) قطع اميد كره ايم اين شما ئيد كه هروقت كه لازم داشته باشيد آنها رامهم جلوه مي دهيد وكشور را نيازمند آنها ووامدار آنها مي دانيد (3707896) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۱۲:۳۵:۵۳
منطقی و درست نوشتید . (3707976) (alef-13)
 
Switzerland
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۱۳:۵۵:۲۹
فایزه خیلی آدم مهمی نیست رفتارها ش را جدی نگیرید. (3708184) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۲۱:۲۵:۵۱
آقا فرزندان برخی از این آقایان به جرم منافق و تروریست بودن در جمهوری اسلامی اعدام شدند اما هنوز هم از همه طلبکارند پس اقدام دختر جناب هاشمی نباید بهانه حمله به ایشان قرار گیرد (3709125) (alef-13)
 
ملایی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۱۴:۱۳:۰۸
لطفا اعتماد ادرس غلط ندهد فائزه گفته ما خانوادگی اینطور هستیم این دسپخت اکبر اقا ست خود کرده را تدبیر نیست (3708219) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۱۴:۳۹:۳۴
جالبه که با اصل کار مشکل چندانی ندارند و نگران تبعات آن هستند. از کلمه بی تدبیری بسیار نتایج حاصل می شود. (3708273) (alef-13)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۷ ۱۸:۲۸:۴۵
شاید پیش از خواندن این مطلب بسیاری چون بنده اقدام ایشان را تایید میکرده و تنها از منظر الزامات اخلاقی به این ملا قات نگاه میکردیم ولیکن مطلب ارزشمند فوق متقاعد کننده است که ایشان لااقل به عنوان فردی که در عرصه سیاسی فعال بوده و فرزند شخصیتی سیاسی و روحانی میباشد باید دقت بیشتری را لحاظ میکرده ولا اقل از انتشار تصاویر ملاقات ممانعت میکردند .
قیل و قال و داد و فریاد و سیاسی کاری مانع روشنگری و شفافیت بوده و گرفتاری است که همانند بیماری بر روح روان جامعه چنگ میزند .
ایت الله هاشمی در انتخابات گذشته بیشترین ارای خبرگان را از مردم کسب کرده و محبوب قلوب بخشی یزرگ از جامعه میباشد و بابت این مورد علاقه قرار داشتن همواره با خشم و غضب سیاسیون جناح رقیب مواجه و مورد حجمه قرار گرفته است .
زیبنده و شایسته بود خانم هاشمی نه به عنوان یک فرد بلکه به عنوان شخصیتی سیاسی و اجتماعی قبل از اینگونه اقدامات لا اقل با دیگران و یا پدر مشورتی میکرده و بار منفی این ملاقات بر پدر بزرگوارشان را لحاظ میکرده و بانهانه دست دیگران نمیداد
به هر روی انچه در این مورد دارای اهمیت است مقاله زیبای روزنامه اعتماد است که به دور سیاسی کاری و دادو فریاد و ایراد اتهام ناروا نوشتاری روشنگرانه و اگاهی بخش میباشد و به زیبایی و سادگی هم حق مخالفت نظام سیاسی جمهوری اسلامی را با ترویج بهاییت توجیه کرده و هم دغدغه بزرگان را در این موارد پذیرفتنی
شاید در مورد بهاییت جامعه نیاز به اگاهی بخشی بیشتری دارد و جنس این روشنگری صد البته باید به دور از شعار زدگی صرف باشد
توجه به اینکه بهایت دین و ایین نیست بلکه فرقه ای با اهداف سیاسی مخالف حقوق حاکمیت جمهوری اسلامی و مورد حمایت رزیم صهیونیستی به عنوان فرقه و تشکیلات میباشد موضوع بسیار مهم است که به همان اندازه بین جوانان و نوجوانان مقفول مانده
اقدام سرکار خانم هاشمی شاید توجیه اخلاقی داشته و تحت عنوان ملاقات با یک هم بند و یا زندانی و جهت رفع مشکلات شخصی و خانوادگی فرد مورد نظر قابل قبول باشد ولیکن با در نظر گرفتن شخصیت و جایگاه سرکار خانم هاشمی اقدامی به دور از عقلانیت سیاسی و اجتماعی میباشد که کفه منفی ان سنگین تر میباشد .
قابل توجه روزنامه نگاران و خبرنگاران و فعالان رسانه و سیاسیون (3708856) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.