توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 502909
آشنایی با تیلر و تراکتور
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۲
امروزه جهت توسعه و ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی، ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی مورد توجه خاصی قرار گرفته است. شرکت پارس آرای کوهستان با هدف پیشرفت و توسعه ی صنعت کشاورزی تلاش نموده است با عرضه ماشین آلاتی از معتبرترین برندهای سرتاسر جهان، سطح کیفی و کمی محصولات کشورمان را بهبود بخشد و گامی موثر در این صنعت و صنایع وابسته به آن بردارد. در بخش زیر به بررسی تراکتور و تیلر جهت آشنایی شما عزیزان با این مقوله پرداخته می شود.

تراکتور مخصوص شالیزار چیست؟
تراکتور مخصوص شالیزار دارای ویژگی های مهمی است که آن را از تراکتور های دیگر متمایز می کند ولی در مجموع از نظر ساختار و کاربری مشابه سایر تراکتور هاست و شاید از نگاه یک فرد ناوارد فرقی بین آن ها مشاهده نگردد. تراکتور ماشینی است چهار چرخ با قابلیت اتصال ادوات و تجهیزات متنوع به آن جهت کاشت، داشت و برداشت در اراضی کشاورزی و باغات مورد استفاده قرار می گیرد .



چند مورد از ویژگی های اصلی تراکتور ویژه شالیزار :
سبک بودن ، دو دیفرانسیل بودن و ضد آب بودن اجزاء و مجموعه های انتقال قدرت مکانیکی و همچنین اتصال سه نقطه از نوع گروه I است. زیرا کاشت برنج و تهیه بستر به قدرت اسب بخار خیلی زیاد احتیاج ندارد و می توان تراکتور های سبک وزن را جهت جلو گیری از کوبش و تخریب لایه های زیرین بستر بکار گرفت. مناسب جهت کشش به دلیل انباشت آب همزمان با تهیه بستر و جلو گیری از لغزش فرمان و بکسواد کردن چرخ ها بهترین گزینه چهار چرخ محک بودن تراکتور است. همین موضوع کارکرد داخل مخلوط آب و گل باعث الزام ضد آب بودن تراکتور می شود.

نوع اتصال سه نقطه نیز جهت یکسان سازی ادوات و دنباله بند ها از گروه I  انتخاب شده است. گروه یک کوچکترین و سبک ترین نوع اتصالات دنباله بندی است که جهت کاربری های شالیزار و باغی استفاده می گردد. سایر ویژگی ها نظیر هیدرولیک فرمان، سنکرونیزه بودن گیربکس، دارا بودن روپس یا حفاظ واژگونی، سیستم کنترل کشش، خروج هیدرولیک، لاستیک مخصوص آج بلند و مصرف انرژی مناسب از الزاماتی است که جهت ایمنی کاربر و افزایش کارایی و بهره وری آن لازم است.

شرح تیلر تیهو
این دستگاه برای انجام امور کشش ادوات و تولید و انتقال توان ساخته شده است. از ویژگی های این ماشین سازه ساده و یک تکه بودن، مطمئن، عمرکاری زیاد، راه اندازی آسان، خروجی بالا، وزن کم و تطبیق پذیری را می توان نام برد.  به منظور کاهش خستگی کاربر یک صندلی قابل نصب بر روی ادوادت دنباله بند درنظر گرفته شده است. تیلر دستگاهی برای کاربری در مزارع شالیزاری، مزارع خشک کوچک، باغ ها، مزارع سبزی تپه ایی با شیب کم قابل بهره برداری است. از این ماشین می توان در شخم زنی، روتیواتور زنی، شالیزار، درو و برداشت، حمل و نقل و غیره در صورت اتصال ادوات مناسب استفاده نمود. علاوه براین می توان به عنوان منبع کوچک توان در ماشین های ثابت زراعی در امور آبیاری و زه کشی، سمپاشی، خرمن کوبی پنبه پاک کنی، آسیاب آرد، علوفه خردکنی و غیره به صورت گسترده ایی استفاده نمود.



شمای کلی و اجزای اصلی تیلر



1.موتور                          8.پوسته کلاج                  14.دستگیره فرمانگیری
2.دینام                           9.قاب دسته ها                15.رابط اتصال تریلی
3.تسمه                          10.اهرمک کنترل گاز       16.گلگیر
4.چراغ جلو(نورافکن)         11.اهرم کلاج ترمز          17.جعبه دنده انتقال نهایی
5.نشیمن گاه دسته دنده     12.اهرم دسته دنده           18.چرخ محرک
6.جعبه دنده انتقال                        13.شستی چراغ جلو         19.شاسی
7.کلاج             
هرگز با سرعت زیاد اقدام به دور زدن ننمایید زیرا این امر ممکن است باعث واژگونی دستگاه شود.

هنگام اتصال روتیواتور به تیلر به هیچ وجه از سرعت بالای حرکت(بیش از 6 کیلومتر در ساعت) استفاده ننمایید.

نکته: به یاد داشته باشید که در هنگام بالا و پایین رفتن از شیب های تند هنگام چرخیدن از دسته فرمان و به صورت محکم استفاده نمایید از دسته ترمزها به سبب معکوس کار کردن و خطرات پیامد آن استفاده ننمایید.

سابقه تولید تراکتور شالیزار
بعد از جنگ دوم جهانی، بسیاری از کشورهای تولیدکننده برنج جهت افزایش تولید به استفاده از تراکتور های چرخ زنجیری جهت کار در مزارع برنج روی آوردند، هم در آسیا و هم در اروپا. در دهه 70 میلادی با ارائه تراکتور دو دیفرانسیل سایز کوچک و سبک کاربرد آن در آماده سازی بستر برنج افزایش یافت .

تراکتور سبک دو دیفرانسیل مخصوص مزارع برنج اولین بار توسط شرکت اشتاد ایران در اواخر دهه 50 شمسی معرفی و عرضه شد.این تراکتور از شرکت میتسوبیشی ژاپن در دو نوع 13 و 20 قوه اسب بخار ارائه گردیده بود.



کارخانجات معتبر تراکتور سازی جهانی
هم اکنون در دنیا شرکت های ژاپنی KUBOTA و MITSUBISHI, SHIBAURA, ISEKI ,YANMAR از پیشرفته ترین سازندگان تراکتور شالیزاری هستند که در میان آنها شرکت کوبوتا با داشتن تعداد 14 کارخانه تولید در آمریکا، آسیا،اروپا و اقیانوسیه و همچنین فروش 1.5 میلیون تراکتور از 1972 سال ورود به آمریکا فقط در کشورهای آمریکا و کانادا، در جهان پیشرو است. در رده بعدی کشور کره با شرکت هایDAEDONG, LS TRACTOR , YTO, KUKJE  قرار دارد. در کشور چین شرکت های بسیار زیادی فعالیت می کنند که عمده ترین آنهاFOTON LOVOL, SHANDONG CHANGLIN, DONG FENG , CHERY هستند و از تکنولوژی چین استفاده می کنند. با توجه به قیمت ها و شرایط کشورمان بهترین گزینه که از تمام سازندگان فوق به نظر رسید مدلL3408 وL3801  از شرکت کوبوتا است که در کشور های ویتنام ، تایلند و چین تولید می گردد و قیمت آن در حدود نصف قیمت ساخت ژاپن آن است. رقبای این محصول تراکتور های از رنج قدرت 25 تا 45 اسب بخار را شامل می شود.



برای کسب اطلاعات دقیق تر و خرید تراکتور با کیفیت با شماره های دفتر مرکزی شرکت کوهستان تماس حاصل نمایید .

شرکت پارس آرای کوهستان با برند تجاری کوهستان یکی از تامین کننده های برتر در زمینه ی ماشین آلات کشاورزی و ادوات آن در ایران می باشد که با بهره گیری از کارشناسان پرتوان و با اراده توانسته است گامی موثر در پیشرفت صنعت کشاورزی در جهت بهبود رفاه حال کشاورزان که منجر به تولید محصولاتی با کیفیت تر شده است بردارد. این شرکت با دارابودن شبکه گسترده پس از فروش، پرسنل متخصص در این زمینه، استاندارد های کارخانه ای مرتبط و برخورداری از نمایندگی های معتبرترین برند ها در سرتاسر جهان توانسته است رشد و شکوفایی صنعت کشاورزی را رقم زند.
کلمات کلیدی : خرید تراکتور+تراکتور کوهستان+کارخانه تراکتور سازی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.