نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 177307
واکنش مثبت صالحی به انتخاب وزیرخارجه جدید آمریکا
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۱۱
وزیر امور خارجه ایران ابراز امیدواری کرد که «جان کری» با ویژگی‌های فردی خود بتواند حداقل موجب اصلاح بخشی از رویکردها و سیاست‌های ضد ایرانی دولت آمریکا شود.
 
علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه از زمان معرفی «جان کری» به عنوان وزیر امور خارجه از سوی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، رویکرد مسالمت‌آمیز وی نسبت به مسائل و از جمله تمایلش برای حل و فصل اختلافات با جمهوری اسلامی ایران مورد توجه رسانه‌ها و تحلیلگران قرار گرفته و با توجه به تأیید این انتصاب از سوی سنا ارزیابی کلی شما در این زمینه چیست؟ اظهار داشت: آقای جان کری چهره شناخته شده‌ای در سیاست خارجی آمریکاست که گفته می‌شود با تحولات منطقه خاورمیانه نیز آشنایی دارد، اگرچه عملکرد سیاستمداران از رویکرد کلان دولت‌ها و گرایشات سایر عناصر مؤثر در تدوین سیاست ملی کشورها تأثیر می‌پذیرد، اما شخصیت فردی مقامات که در واقع ریشه در ذات و طینت آنها دارد، نیز یک واقعیت است.
 
رئیس دستگاه دیپلماسی افزود:‌ امیدوارم ایشان با ویژگی‌های فردی خود بتواند حداقل موجب اصلاح بخشی از رویکردها و سیاست‌های ضد ایرانی دولت آمریکا شود و با اصلاح رویکردهای ظالمانه، نادرست و پرهزینه دولت آمریکا به کاهش هزینه‌های انسانی و مالی سیاست خارجی آمریکا برای ملت‌های منطقه و ملت آمریکا کمک کند.
 
وزیر امور خارجه کشورمان در عین حال یادآور شد: البته باید منتظر بود تا پس از مشخص شدن سایر انتصابات در دولت جدید در عمل ارزیابی کرد که آیا رئیس جمهور آمریکا در دوران مسئولیت خود تمایل یا توان تحقق وعده انتخاباتی تغییر در رویکردهای نادرست سیاست خارجی آمریکا و از جمله رویکردهای خصمانه نسبت به ملت ایران را دارد یا خیر.
 
صالحی با بیان اینکه تجربه 3 دهه گذشته به ما آموخته است که عملکرد آمریکا را باید براساس رفتار عینی آنها ارزیابی کرد، عنوان کرد:به هر حال برای ایشان در این مسئولیت خطیر آرزوی درک حقیقت و واقعیت و در نهایت موفقیت را در این جهت دارم.
 
عبدالحسین
۱۳۹۱-۱۱-۱۳ ۱۸:۵۰:۵۰
به عرض جناب صالحی میرسانم که در یک کشور درست و حسابی " ویژگیهای فردی منات نیست و عقل جمعی نظر آخر است "
این بابا (هگل )هنوز نیامده شمشیرش را گذاشت رو میز (1113069) (alef-10)
 
علي اقبالي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۱-۱۴ ۰۶:۵۴:۲۷
بايد واقع بين بود و در مناسبات بين المللي حرمت اشخاص پاس داشته شود و با ادب و اكرام و احترام صحبت شود . با دشنام و بي احترامي به اشخاص حقوقي آنهم حقوق بين الملل عزت و اعتبار ايران و ايراني خدشه دار ميشود . چه دليلي دارد در عرف بين الملل ما ازاشخاص بابي احترامي و بي ادبي يادكنيم و بگذاريد دنيا از ايراني ادب و احترام ياد بگيرد. البته هميشه بايد بدنبال منافع ملي باشيم و هر گونه اختلافات بايد براي منافع ملي باشد ولي در الفاظ از عبارات بسيار مناسب استفاده كنيم . لحن صحبت آقاي وزير را مناسب ميدانم (1113754) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۱-۱۴ ۱۰:۴۴:۵۳
سیاستهایی که در آمریکا اعمال میشه بعضا با نظرات شخصی مسئولین این کشور کاملا در تضاد است.اگر نظرات آنها را قبل و بعد از مسئولیت مقایسه کنید متوجه میشید.یعنی سیستم حاکم بر آمریکا از شخصیت های موجه برای پیشبرد سیاستهای خود استفاده میکنن. اگر هم باعث دردسر شد،سرنوشت کندی را پیدا میکند. (1114067) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.