نظر منتشر شده
۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 255706
معاون شهردار تهران:اگر علاءالدین به توافق عمل کند،امکان بهره‌برداری ازطبقه هفتم وجود دارد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۶
معاون شهرسازی شهرداری تهران شروط خود را برای فعالیت مجدد طبقه هفت پاساژعلاءالدین اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، مهندس نادری ظهر امروز در نشست خبری پیرامون موضوع تخریب طبقه هفتم علاءالدین گفت: اگر مالک شرایطی را فراهم کند که منجر به صدور پایان کار این ساختمان شود، فعالیت مجدد طبقه هفت علاءالدین بلامانع است.

وی افزود: اگر ذینفع به تعهدات خود در زمینه تامین پارکینگ و اخذ تاییدیه سازمان آتش‌نشانی در مورد ایمنی این ساختمان اقدام کند، ممکن است این طبقات مجددا فعال شوند.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه مالک نمی‌تواند نسبت به فراهم آوردن این تعهدات اقدام کند، گفت: این ساختمان پایان کار ندارد و اگر شرایطی فراهم شود که منجر به صدور پایان کار شود، فعالیت در طبقه هفت بلامانع است.

نادری با بیان اینکه ساختمان علاءالدین از دو قطعه شمالی و جنوبی واقع در خیابان حافظ و جمهوری که در سال ۷۵ ، پیش‌پروانه‌ای برای ساخت سه طبقه منفی پارکینگ و منفی ۱ و همکف تجاری و شش طبقه دیگر تجاری کسب می‌کند.

وی با بیان اینکه از سال ۷۵ تا ۸۵ تغییراتی در قالب تقاضای تغییر نقشه صورت می‌گیرد، گفت: از سال ۸۵ چندین مرحله مالک توافقاتی با شهرداری تهران انجام می‌دهد که هیچ کدام این توافقات منجر به صدور پروانه جدید نمی‌شود و ذینفع به هیچ‌کدام از توافقات خود عمل نمی‌کند.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه تامین پارکینگ و اخذ تاییدیه ایمنی سازمان آتش‌نشانی توافقاتی بوده است که مالک تاکنون نتوانسته نسبت به اخذ آن اقدام کند، گفت: تا این لحظه هیچ‌کدام از توافقات منجر به صدور پروانه نشده است و مالک این ساختمان نیز نسبت به دریافت پایانه کار اقدامی نکرده است.

نادری در پاسخ به این سوال که چرا شهرداری از سال ۸۵ تاکنون نسبت به تخریب این ساختمان که از لحاظ ایمنی مشکل دارد، اقدام نکرده، گفت: شهرداری تهران نمی‌تواند بدون رای وارد ساختمانی شود و نیازمند احکام قضایی است به همین دلیل در مورد طبقه هفتم شهرداری شکایت خود را به کمیسیون ماده ۱۰۰ فرستاد و از آنجایی که اطلاع دارید، در کمیسیون ماده ۱۰۰ اداراتی وجود دارد و نهایتا رای کمیسیون ماده ۱۰۰ باید به امضای ۳ تن برسد و این در حالی است که در کمیسیون ماده ۱۰۰ رای بدوی به تخریب داده شد که مالک به رای اعتراض کرد و مجددا درخواست تجدیدنظر در آرا را داشت که نهایتا باز هم کمیسیون ۱۰۰ رای قطعی به تخریب صادر کرده و ذینفع پرونده را برای ابطال رای قطعی کمیسیون ماده ۱۰۰ به دیوان عدالت اداری برد، اما نهایتا دیوان عدالت اداری نیز با تاییدیه رای کمیسیون ماده ۱۰۰، شکایت مالک را رد کرد.

وی با بیان اینکه در عرض ۸ سال مالک مدام قول می‌داده است که ضمن تامین پارکینگ، نسبت به اخذ ایمنی‌های لازم نیز اقدام خواهد کرد، گفت: نهایتا مالک نتوانست به تعهدات خود عمل کند و شهرداری تهران نیز برای حفظ جان کسبه و مردم نیز برآن شد تا نسبت به تخریب این طبقه اقدام کند.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه مالک تا این لحظه نتوانسته تاییدیه‌های لازم از سازمان آتش‌نشانی را اخذ کند، در پاسخ به انتقادات خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا ۸ سال اغماض کرده‌اید، گفت: تمامی این توافقات منتج به صدور پایان کار نشده است و این در حالی است که فرایند رسیدگی به پروانه طولانی بوده است.

مهندس نادری با بیان اینکه ذینفع این کار از سال ۷۵ تا ۸۵ چندین بار درخواست تغییر نقشه داشته است، افزود: از سال ۸۵ تا سال پیش نیز توافقات مختلفی فی‌مابین شهرداری و مالک انجام شد، اما مالک به توافقات خود عمل نکرد که یکی از این توافقات تامین پارکینگ بوده است.

وی در پاسخ به ابهامات مطرح شده در مورد تناقض در نظر سازمان نظام مهندسی در مورد استحکام این پاساژ گفت: سازمان نظام مهندسی در ابتدا نامه داده است که طبقه هفتم استحکام لازم را ندارد، اما مجددا در نامه‌ای این استحکام را قبول کرده است و من نباید پاسخگوی جواب مغایر سازمانی دیگر باشم.

معاون شهرسازی شهرداری تهران در مورد تخلفات شهردار منطقه و یکی از معاونان گفت: مرجع رسیدگی به تخلفات کارکنان، بازرسی و حراست است و باید از آنها سوال کنید.

مهندس نادری همچنین بار دیگر با تکرار این جمله که توافقات شهرداری با مالک پاساژ منجر به صدور پروانه و پایان کار نشده است، در پاسخ به این سوال که یک ساختمان چند سال می‌تواند بدون پروانه فعالیت کند، به ایسنا گفت: مالک این ساختمان در مدت‌های متعدد به شهرداری مراجعه و با قبول توافقات جدید مهلت می‌گرفته است و در هر مرحله شهرداری نگران بوده اما ذینفع می‌آمده است و شهرداری را مجاب می‌کرده که می‌تواند به تعهدات خود عمل کند.

وی اظهارکرد: مالک این پاساژ متعهد شده بود که در قبال تجاری کردن طبقه منفی ۲ و ۳ می‌تواند پارکینگی در خیابان نوفل لوشاتو ایجاد کند اما با وجود اینکه مالک پلاک ثبتی را مشخص کرده بود، به این توافق خود عمل نکرد.

معاون شهرسازی شهرداری تهران در مورد سرانجام وضعیت کسبه این طبقه گفت: مستاجران و کسبه این پاساژ در تاریخ دوازدهم تیرماه امسال شکواییه‌ای به شورای شهر و شهرداری داده‌اند که براساس آن نارضایتی خود را از ناایمن بودن این ساختمان اعلام کرده‌اند و تا آنجا که اطلاع‌داریم ۹۰ درصد کسبه به صورت استیجاری در این پاساژ فعالیت می‌کنند.

مهندس نادری در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است مجددا فعالیت تجاری در طبقه هفتم انجام شود، اظهارکرد: اگر ذینفع به تعهدات خود در زمینه تامین پارکینگ و اخذ ایمنی اقدام کند، ممکن است مجددا بتوانند در این طبقه به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه اگر ذینفع ساختمان بتواند بسترهای لازم را فراهم کند، ممکن است بهره‌برداری از این طبقه بلامانع باشد، گفت: شهرداری رای تخریب طبقه هفتم را گرفته است و این در حالی است که آن شب تعدادی از کسبه درخواست کردند تا به آنها فرصتی داده شود که لوازم خود را از مغازه تخلیه کنند و برهمین اساس تعدادی از مغازه‌ها پلمپ شد.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه توافق بر سر رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ که آیا اجرا بشود یا نه، تخلف است، گفت: اگر مالک شرایطی را فراهم کند که منجر به اخذ پایان کار شود، فعالیت در این طبقه بلامانع است اما بعید می‌دانم که بتواند این کار را انجام دهد.

مهندس نادری در پاسخ به این سوال که چرا بقیه مغازه‌ها را تخریب نکرده و تنها چند مغازه را که روبه‌روی پاساژی دیگر در خیابان حافظ بود را تخریب کردید، گفت: تعداد زیادی از کسبه طبقه هفتم درخواست کردند که به آنها فرصتی داده شود تا نسبت به تخلیه مغازه خود اقدام کنند و برهمین اساس برخی از مغازه‌ها پلمپ شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است در این مدت شهرداری با مالک پاساژ به توافقاتی برسد، گفت: هیچ توافق جدیدی تا زمانی که پایان کار اخذ نشود، انجام نمی‌گیرد، چراکه در حادثه خیابان جمهوری که منجر به فوت تعدادی از همشهریانمان شد، نوک پیکان انتقاد به شهرداری بود و مطمئن باشید با توجه به وضعیت کنونی در این پاساژ اگر اتفاقی رخ دهد، ده‌ها هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.

معاون شهرسازی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که چرا برای علاءالدین پیش پروانه ساخت صادر شده است، ادامه داد: در حال حاضر هر ساختمانی که در تهران می‌خواهد ساخته شود، باید پروانه داشته باشد، اما برای برخی از پروژه‌های بزرگ که روال فعالیت آنها زمان‌بر است، این پیش پروانه صادر می‌شود؛ اما سعی کرده‌ایم صدور پیش‌پروانه را به صفر نزدیک کنیم.

مهندس نادری در مورد وضعیت تراکم‌فروشی نیز در واکنشی عجیب با بیان اینکه ادبیات تراکم‌فروشی ناشیانه و اشتباه است، گفت: طرح جامع از سوی دولت تصویب و تنها شهرداری مجری آن است و براساس این طرح برای هر ساختمانی تراکمی مجاز تعریف شده که بالا و پایین شهر ندارد.

وی با بیان اینکه ساخت ساختمان‌های بیش از ۱۲ طبقه نیازمند رای کمیسیون ماده ۵ که شهردار تنها یک حق رای دارد، است، افزود: محض اطلاع باید بگویم که کمیسیون ماده ۵ نیز برای شهرداری نیست و تنها شهردار یک حق رای دارد.

ادبیات تراکم فروشی اصلاح شود،لطفا!

معاون شهرسازی شهرداری تهران با انتقاد به ادبیات به کار رفته در مورد فروش تراکم در شهرداری گفت: ۳۰ هزار پروانه صادر شده است و ممکن است در این میان نیم درصد تخلف داشته باشند، اما باید این ادبیات که شهرداری تراکم فروخته است، قطع شود، چرا که طراح طرح تفصیلی دولت بوده است و شهرداری نقشی نداشته است.

نادری در مورد سخنان حناچی معاون وزیر مسکن در مورد غیرقانونی بودن ساخت و ساز در منطقه ۲۲ گفت: منطقه ۲۲ یک طرح تفصیلی دارد و خود این شخص آن را امضاء کرده است و سه تراکم کم، متوسط و زیاد برای این منطقه در نظر گرفته‌اند و اگر معتقدند که بلایی سر منطقه ۲۲ آمده است، خودشان این بلا را آورده‌اند، چراکه در افق جمعیتی این منطقه ۳۵۰ هزار نفر ترسیم شده بود، اما حالا شاهد ۵۰۰ هزار نفر هستیم.

وی با اشاره به بیان برخی انتقادات از سیاست‌ها و برنامه‌های شهرداری، ادامه داد: آقای حناچی به تراکم‌فروشی انتقاد دارد باید بگویم که خود این شخص این مساله را امضاء کرده است.

معاون شهرسازی شهرداری تهران در مورد کاهش صدور پروانه ساخت و تاثیر آن بر درآمدهای شهرداری گفت: شهرداری تهران به دنبال درآمدهای پایدار است و به دنبال تامین درآمد از طریق صدور پروانه نبوده‌ایم چراکه رقم ناچیزی برای ما است.

به گفته نادری حدود ۵۰ الی ۶۰ درصد صدور پروانه ساخت کاهش یافته است.

ممنوعیت نمای شیشه در انتظار تصویب

وی در پاسخ به انتقاداتی مبنی بر ناهمگونی سیما و منظر شهری با معماری ایرانی - اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه با مسئولان شهری در مورد سیما و منظر شهری توصیه‌هایی را داشتند که از آن زمان کارگروهی تشکیل و به صورت پایلوت بررسی نما در منطقه ۱۴ و ۱۲ آغاز شد.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه در شهر تهران ساختمان‌هایی با نمای خوب می‌بینیم، اظهار کرد: کارگروه‌های مختلفی در سطح محلات ایجاد شده است که همزمان با تایید نقشه، نقشه نما نیز تایید خواهد شد، اما اگر لایحه نمایی که برای تصویب به شورای شهر برده‌ایم مصوب شود، در بخش سلبی می‌توانیم اقداماتی را انجام دهیم.

نادری در پاسخ به این سوال که آیا نمای شیشه‌ای ممنوع شده است، گفت: تا این لحظه نتوانسته‌ایم نمای شیشه‌ای را ممنوع کنیم اما اگر قسمت سلبی لایحه نمای شورای شهر تصویب شود، می‌توانیم نمای شیشه را ممنوع کنیم.

وی در مورد بودجه سال آینده شهرداری نیز گفت: براساس منویات مقام معظم رهبری سال آینده تا آنجا که اطلاع دارم، بودجه در حد افزایش حقوق و دستمزد اضافه خواهد شد و بیشتر نیست و تنها شاهد افزایش ۱۴ و ۱۵ درصدی حقوق خواهیم بود.
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۰ ۲۲:۴۹:۵۴
وضعیت شهردار منطقه و معاونش در رابطه با این پرونده چه خواهد شد؟ (2598761) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۰ ۲۳:۰۵:۴۷
این همه داد و فریاد که شاخ علاالدین را شکستیم همه اش کشک بود پول کجاست.... (2598798) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۰ ۲۳:۲۴:۴۴
منظور از توافق در ادبیات شهرداری پووووووووووووووله
پوووووووووووووووول (2598839) (alef-10)
 
مصطفي
۱۳۹۳-۱۰-۲۰ ۲۳:۲۷:۰۸
باسلام واحترام
واقعا شهردار محترم تهران نسبت به تخلفاتي كه در منطقه ١١ و معاونت شهرسازي خصوصا صدور جواز بافت فرسوده در حال انجام است دستور پيگيري صادر نمايند.با تشكر (2598842) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۷:۱۶:۵۰
"وی افزود: اگر ذینفع به تعهدات خود در زمینه تامین پارکینگ و اخذ تاییدیه سازمان آتش‌نشانی در مورد ایمنی این ساختمان اقدام کند، ممکن است این طبقات مجددا فعال شوند."
جدا موندم از ان استدلال، اگر پارکینگ احداث و اخذ تائیدیه آتش نشانی انجام شودممکن است طبقه 7 مجدد فعال شود؟
پارکینگ به طبقه هفت چیکارداره؟!!!!!!!!
بقیه طبقات آیا تائیدیه آتش نشانی دارند؟ اگر ندارند چرا تاقبل ساخت طبقه هفتم دراین خصوص اقدامی نشده؟ (2599077) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۷:۵۶:۲۲
شهردار باجگیر حتی یک ذره هم از مردمخجالت هم نمی کشی



اگر امکان داشته که با تامین شروطی طبقه هفتم دائر باشد .این چه نمایش مسخره ای در باب تمکین به پرداخت باج به شهردار بوده اسنت که راه انداختید

دادستان یعنی مدعی العموم کجا تشریف دارید که شهردار می تواند اینگونه با خیره سری باج ستاند و در سطح کشور تشویش و نمایش را بیاندازد

رسانه های خود فروخته یکبارهم که شده با تیتر شایسته نشان دهید که با باج و باج گیر رابطه ندارید و نگذارید بیش از این رسانه و ارباب رسانه مورد استهزاقرار گیرند

شهردار همه چیز دان اگر کمی شایستگی در شما هست . اگر کمی تعهد اسلامی برایتان باقی است . این مضحکه دیگر جائی برای توجیه و تداوم ندارد . لطفا از سمتی که با تکیه بر ان هزاران فاجعه فنی و شهر سازی بر پیکره تهران وارد ساخته اید کنار روید (2599144) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۸:۰۳:۱۹
عجب دعوا سر پول بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2599151) (alef-3)
 
فرهاد
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۸:۰۶:۱۵
من موندم این افراد چه طور جواب خدا رو میدن از مالک گرفته تا شهردارهایی که الکی مجوز افزایش طبقات دادند (2599157) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۸:۱۰:۰۵
این چه دیوان عدالتی است که حکم به تخریب و اضمحلال سرمایه مردم می دهد در حالیکه راهکار عدم تخریب موجود بوده است .

وقتی سمتها بدون تناسب و فارغ از شرط احراز به شهردار و دیگر مقامات در مجریه و قضائیه و حتی با اغماض شورای نگهبان
در قوه مقننه
با ذکر اصلح بودن به مردم ارائه و افراد فاقد ویژگی متصدی ان می شوند نتیجه غیر از این بدست نخواهد امد

همه یکدست به تخریب و تحقق اهداف شخصی و تامین منافه بزعم خویش اقدام می کنند

افرین به این دیوان عدالت معتبر!!!!و حکم شاهکارش. که شهردار محترم پشیزی بر ان فاتحه نمی خواند . فقط چوبی بود موثر در سرکیسه کردن مردم بینوای کاسبکار خرده پا و بس

در کتاب گینس بنویسید دنیا از این نحوه های کار استفاده کند (2599163) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۹:۰۳:۱۸
پس باز هم همه دعوا بر روی لحاف ملا بود و نگرانی از امنیت پاساژ و خریداران کشک بوده است . (2599269) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۹:۰۵:۵۳
بابا درد شهرداري فقط پول وبس امنيت مردم واستاندارد اينا تواين شهر بهونه پول در اوردنه
بچاره اون كسي كة كار و زندگيشون بازي چي اينها مشه (2599274) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۹:۰۵:۵۷
چی شد؟ ایمنی و خطر و ...و اینا حل شد؟ چطوره یک گروه مذاکره کننده ی 5+ علاالدین تشکیل بشه (2599275) (alef-3)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۹:۲۱:۵۲
آیا با عمل به توافق ساختمان استحکام می دابد؟ (2599311) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۰۹:۳۰:۱۶
ایشان ظاهرا تصوری از جمعیت ندارند و گفته که اگر حادثه ای اتفاق بیفتد ده ها هزار نفر ..... (2599321) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۰:۱۴:۴۹
آقا علا چرا پول پایان کار رو ندادی .اگه داده بودی شهرداری مثل موارد دیگه چشمش رو میبست روی امنیت جانی مردم.
واقعا برای امثال خودم متاسفم که فکر میکنیم میخواند قانون رو اجرا کنن نگو دعوا سر چند میلیارد پایانکار هستش نه قانون گرایی و حفظ جان مردم (2599413) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۰:۲۴:۲۸
پول مي خواستيد مي گفتيد چرا تخريب مي كنيد؟؟؟ (2599434) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۰:۳۳:۱۶
خدا نکنه که روزی در این پاساژ اتفاقی بیافتد..1100 مغازه در آنجا وجود دارد و به فرض اینکه در این پاساژ هیچ مشتری نباشد و فقط در هر مغازه 3 نفز حضور داشته باشد و بخواهند از آنجا فرار کنند در صورت اتفاقی..همین تعداد مغازه میشود 3300 نفر..اگر در آنجا رفته باشید می بینید پله برقی آن برای رد شدن 2 نفر هم هم ج.ابگو نیست.راه پله های باریک آن هم همانطور...چطور می خواهید امنیت پاساژ را تضمین کنید..آیا پول امنیت می آورد..چرا این کشور به سمت بی خدایی و کفر پیش رفته. (2599464) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۱:۰۸:۰۱
یعنی چی ?
یعنی میشود همه ی قوانین رادور زد ؟! فقط بایک توافق !
اونوقت بعضیا کاندید ریاست جمهوری هم شده بودن .
خدابه مارحم کردا. (2599570) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۶:۳۵:۰۳
من یادمه اونوقت که بعضیا رییس پلیس بودن مردم هی شکایت داشتن که چرا پلیس معتادا وزنهای خیابونی و غیره رونمیگیره واینهاتوروزروشن همه جاهستن. بعضیا هم میفرمودن اگردولت به پلیس پول بدهد همین فردا همشونو جمع میکنیم. مثل اینکه شهردارهم شدن همون رفتارشون هنوزتوشون هست . (2600953) (alef-10)
 
مهدی رنجوری
۱۳۹۳-۱۰-۲۱ ۱۸:۰۲:۵۴
باز هم جناب علاالدین پول می دهد تا طبقه بیستم می سازند. (2601280) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.