نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 205909
دیدگاه ترکیه نسبت به ایران تغییر کرده است
تاریخ انتشار : جمعه ۱ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۲
ˈاحمد داوداوغلوˈ وزیر امور خارجه ترکیه گفت : گفتار جدید دولت ایران، دیدگاه های ترکیه نسبت به این کشور را تغییر داده است.
داوداوغلو: دیدگاه ترکیه نسبت به ایران تغییر کرده است
به گزارش روز جمعه ایرنا ، وی در سخنانی در نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ملی ترکیه برای بررسی بودجه سال ۲۰۱۴ این مطلب را عنوان کرد.

داوداوغلو با تاکید بر اینکه ترکیه سیاست خارجی کشورها را مورد ارزیابی جدیدی قرار داده است ، گفت: در ماه های اخیر به ویژه در رابطه با ایران و عراق یک ارزیابی جدید انجام گرفته است.

وی افزود : در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب دکتر ˈ حسن روحانی ˈ به عنوان رییس جمهوری ،دولت جدید ایران بر سر کار آمد و این دولت با موضع گیری های صورت گرفته نشان داد که درصدد توسعه روابط خود با جامعه بین الملل است .

وزیر امور خارجه ترکیه تصریح کرد که طبیعی است که مواضع جدید ایران موجب شده است که ترکیه نیز دیدگاه جدیدی نسبت به این کشور داشته باشد.

وی در باره رابطه ترکیه با عراق گفت: در ارتباط با عراق نیز تنش در روابط دو کشور کاهش پیدا کرده است.

در پی سفر ˈ هوشیار زیباری ˈ وزیر امور خارجه عراق به ترکیه و گفت وگو با مقامات این کشور ، داوداوغلو نیز هفته گذشته به عراق سفر کرد تا از تنش در روابط آنکارا و بغداد کاسته شود.

وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه هفته آینده به تهران سفر خواهد کرد.
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۳:۰۸:۵۱
اين نيست كه داود كور اغلو اعلام كرده بلكه خيط شدن مكررشان در عضويت اتحاديه اروپا كمي اورا به جنبش آورده ولي اين همان كور باطني هست كه هست و خوب شدني نيست (1788183) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۹:۵۹:۴۳
چرا فکر میکنید که کشوری اگر مجبور نباشد با ایران رابطه نخواهد داشت .
ترکیه اگر از اروپا رویگردان شود
کشورهای عربی اگر از کشورهای غربی نا امید شوند.
آمریکا اگر منزوی گردد و ......
ناگزیر به ایجاد ارتباط با ایران هستند و گرنه ممکن نبود به طرف ایران بیایند.

چرا فکر میکنیم دیپلماسی در روابط کشورها بی تاثیر است ؟
آیا این فکر ما را درجبران اشتباهات احتمالی گذشته به اشتباه نمی اندازد؟
کشورهای بزرگی مثل ایران باید سیاستهای بزرگی را نیز داشته باشند تا از دوستانش کم نگردد و بر دشمنانش نیز نیفزاید. (1788951) (alef-13)
 
عیسی
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۳:۲۸:۱۱
ترکیه همسایه قدرتمندی است که حدود چهارصد سال است که با آنها مشکل حادی نداشتیم. به امید روزی که همه همسایگان با شنیدن نام ایران به یاد بزرگی،ثبات در گفتار و کردار (راستگویی)، و آرامش بیفتند. (1788231) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۴:۴۶:۴۰
چون باد از جهت دیگری می آید ما هم تغییر موضع می دهیم (1788369) (alef-13)
 
ریز بین
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۰:۵۱
آقای داود اوغلو لطف بفرمایید اعتراف کنید چون سیاستهای منطقه ای ترکیه شکست خورد ودر انزوای کامل قرار گرفته اید به سمت ایران وکشورهای منطقه روی آوردی نه بخاطر ارزیابی از سیاست های دولت روحانی بود که موجب شد نظرتان نسبت به ایران تغییر کند .باز هم جای شکرش باقی به موقع به اشتباهات خودتان پی برده اید . (1788385) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۵:۳۶:۳۶
دیدگاه ما نسبت به ترکیه چطور؟ هنوز دارند از موضع بالا حرف میزنند البته هم ترکیه هم سایر همسایگان در ترس بهبود روابط ایران با آمریکا هستند. وبجز عربستان بقیه به فکر چاره هستند. (1788462) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۱۶:۰۰:۵۸
ترکیه به کمتر از تجزیه ایران راضی نیست مواظب این آدمها باشین (1788500) (alef-13)
 
علی اکبر
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۲۰:۱۷:۲۸
از دستگاه دیپلماسی کشورمان انتظار دارم که باتوجه به صلاح مملکت و اسلام عزیزمون پاسخ در خورد شایسته به دولت ترکیه بدهند. به این امید که دیپلماسی جدید آقای روحانی پیام واقعی انقلابمون را به گوش سرتاسر عالم برساند. به امید توفیق روز افزون ایران عزیزمون. (1788976) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۰۱ ۲۰:۵۶:۴۰
سياست اشتباه دولت احمدي نژاد وجهه جهاني ايران را خراب كرده بود بطئري كه حتي همسايه اي مانند تركيه كه در قرون اخير مشكل حادي با انها نداشتيم نسبت به ايران بد بين شده بود . (1789063) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.