توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 450402
جزییات دیدار بروجردی با حافظ منافع مصر در تهران
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۱۷
رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: روند پیروزی های اخیر بر گروهک های تروریستی در منطقه نصرت الهی است که با پایداری و همکاری محور مقاومت در منطقه حاصل شد و حامیان مالی و تسلیحاتی تروریست‌ها در منطقه را ناکام و شرمسار گرداند.

به گزارش خانه ملت، یاسر عثمان رئیس دفتر حفاظت منافع مصر در تهران پیش از ظهر امروز چهارشنبه 111 اسفندماه با علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت وگو کرد.

بروجردی در ابتدای این دیدار گفت: ایران و مصر به عنوان دو کشور تاریخی و مهم با همکاری‌های یکدیگر می‌توانند نقش موثری در حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه ای ایفا کنند.

وی در ادامه افزود: گسترش ارتباطات پارلمانی بین دو کشور نقش مهمی در توسعه مناسبات فیمابین در عرصه‌های مختلف و مورد علاقه دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خطبه وداع سرکرده گروهک تروریستی داعش گفت: روند پیروزی های اخیر بر گروهک های تروریستی در منطقه نصرت الهی است که با پایداری و همکاری محور مقاومت در منطقه حاصل شد و حامیان مالی و تسلیحاتی تروریست‌ها در منطقه را ناکام و شرمسار گرداند.

بروجردی در پایان این دیدار گفت: ایران و مصر می توانند در زمینه های اقتصادی به ویژه توسعه صنعت گردشگری با یکدیگر همکاری کنند.

یاسر عثمان رئیس دفتر حفاظت منافع مصر در تهران نیز در همین دیدار با اشاره به علاقمندی کشور برای گسترش روابط با ایران گفت: توسعه مناسبات با ایران به عنوان کشوری تأثیرگذار و کلیدی در خاورمیانه مورد توجه مسئولان مصری قرار دارد.

وی در ادامه افزود: اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی ایران و مصر و اهمیت جایگاه دو کشور در منطقه زمینه مناسبی برای گسترش مناسبات فی مابین فراهم کرده است که می بایست از آنها بهره برد.

یاسر عثمان در ادامه افزود: دو کشور در بسیاری از مسائل منطقه از جمله لزوم مبارزه با تروریسم و استفاده از راه حل سیاسی به جای رویارویی نظامی در بحران های منطقه با یکدیگر هم نظر هستند.

رئیس دفتر حفاظت منافع مصر در تهران در پایان این دیدار نسبت به توسعه ارتباطات و همکاری های دو کشور ابراز امیدواری کرد.
 
کلمات کلیدی : بروجردی+حافظ منافع مصر
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.