نظر منتشر شده
۱۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 350007
زیرمیز بگیری پزشكان ادامه دارد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۴
قائم مقام انتظامی سازمان نظام پزشكی ایران با بیان اینكه ۲۲ حكم برای پزشكان زیرمیزی بگیر صادر شده است، گفت: در حال حاضر میزان زیرمیزی در برخی از استان های كشور به صفر رسیده است، اما همچنان زیرمیزی در حوزه درمان وجود دارد.

محسن خلیلی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اگرچه در خیلی از استان ها زیر میزی به صفر رسیده و در برخی از استان ها بسیار كم شده، اما مواردی از وجود زیرمیزی در سال ۹۴ داشته ایم.
وی تصریح كرد: سامانه ۱۶۹۰ به عنوان یك مرجع برای اعلام شكایات مردم در بخش درمان است و بسیاری از مردم شكایات خود مبنی بر زیرمیزی گرفتن پزشكان را به این سامانه اطلاع می دهند.
وی اظهار داشت: حدود ۵۰۰ مورد تماس در سال گذشته با این سامانه برقرار شده كه ۹۰ درصد این تماس ها برای اعلام از نارضایتی و رسیدگی به مشكلات درمانی مردم بوده است و حدود ۴۰ مورد شكایت برای زیرمیزی بوده است.
خلیلی خاطرنشان كرد: شكایات مردم به ویژه در موضوع زیرمیزی در ستاد ۱۶۹۰ و دادسرای مربوط به سازمان نظام پزشكی مورد رسیدگی قرار گرفت كه در نهایت ۲۷ مورد از شكایات مربوط به زیرمیزی گرفتن پزشكان تایید شد.
قائم مقام انتظامی سازمان نظام پزشكی ادامه داد: همچنین در نهایت ۲۲ مورد از شكایات مربوط به زیرمیزی منجر به صدور حكم شده و به همین خاطر پزشكان زیرمیزی بگیر از سه ماه تا یكسال محروم از كار می شوند.
خلیلی اضافه كرد: به منظور جلوگیری از فعالیت پزشكان محروم از كار طبابت، به مراكز درمانی سطح كشور محرومیت این افراد از كار اعلام شده است.
وی گفت: اغلب مردم از وجود سامانه ۱۶۹۰ و اعلام شكایات خود اطلاع دارند و ۹۰ درصد تماس ها مربوط به مشكلات درمانی آنان است و خواستار رسیدگی به مشكلات خودشان هستند.
همچنین ایرج خسرونیا رئیس هیات بدوی رسیدگی به شكایات پزشكی هفته گذشته در یك نشست خبری از كاهش میزان شكایت های مربوط به موضوع زیرمیزی گرفتن پزشكان خبر داد و گفت: مجموع شكایات مربوط به حوزه پزشكی از آبان ماه سال ۱۳۹۳ تا پایان اسفندماه سال گذشته بیش از ۱۰ هزار مورد بود كه از این میزان ۱۰ درصد به زیرمیزی پزشكان مرتبط می شد كه این میزان نیز پس از رسیدگی كارشناسان وزارت بهداشت به كمتر از چهار درصد رسید.
خسرونیا افزود: به طور كلی شكایات مربوط به زیرمیزی پزشكان به یك تا ۲ درصد كل شكایات حوزه پزشكی كاهش یافته است اما در مقابل شكایت از بیمارستان ها به خاطر هزینه های درمانی و بستری افزایش داشته اشت.
وی تاكید كرد كه هیچ پزشكی حق گرفتن مبلغی از بیمار را در خارج از بیمارستان ندارد و همه پزشكان حتی پزشكان بسیار معروف و برجسته در مقابل قانون یكسان هستند، ادامه داد: مواردی از محكومیت پزشكان به نام داشته ایم كه طی آن به سه تا ۶ ماه محكوم شده اند.
 
کلمات کلیدی : زیرمیزی پزشکان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۲:۱۲
4 برابر کردن تعرفه پزشکان به بهانه زیر میزی گرفتن بدترین کاری بود که دولت انجام داد از اول بنده مخالف این کاار بودم حالا هم بیمار باید هزینه 4 برابری را پرداخت نماید هم زیر میزی را
واقعا متاسفم (3679908) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۱۸:۲۱
چهار برابر را از کجا دراوردی برادر من که پزشکم نمی بینم (3680325) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۱۲:۰۲
متاسفانه این طرح فقط بهانه ای بود برای ازدیاد بی رویه حقوق پزشکان بدون حل مسئله اصلی یعنی زیر میزی گرفتن (3680027) (alef-11)
 
مهدیار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۳۹:۲۳
۲۲ حكم ؟؟ چقدر زیاد ؟!!!


کسی را می شناسم که با دریافت حداقل دستمزد وزارت کار، 1 میلیون تومان زیر میزی به پزشک همسرش برای عمل سزارین داده (در زایمان قبلی دچار مشکل بوده و این بار خواسته پزشک خوبی داشته باشد)
تازه خانم دکتر مزبور از ایشان اقرار کتبی گرفته که هیچ پرداختی خارج از مطب نداشته است!!

اطلاع دارم که ایشان با کلی قرض و بدهی این مبلغ را جور کرده. جالب است بدانید همین خانم دکتر نه چندان محترم، برای صدور نامه معرفی به بیمارستان هم از این دوست ما مطالبه 250 هزار تومان کرده. آنوقت کل شکایات زیر میزی کشور در یک سال کمتر از 50 مورد بوده.

مردم نگران جانشان هستند و از حقوق خود بی اطلاع. و البته ظاهرا مسیرهای شکایت را هم ناکارا و بی فایده می دانند (3680080) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۴۲:۰۴
افراد دلسوز به کرات در این سایت گفته اند که
اولا اطلاعات یک پزشک عمومی اکنون به اطلاعات عمومی تبدیل شده و استخدام آنها اساسا مشکلی از مردم را حل نمی کند که بخواهیم به آنها حقوق چند میلیونی هم بدهیم
ثانیا هدف از استخدام پزشکان عمومی نمی تواند فایده اجتماعی پزشک عمومی باشد که ندارد هدف صرفا شاید بتواند ایجاد شغل باشد که نهایتا باید مانند قبل این وزیر ، حقوق یک پزشک عمومی معادل یک فوق لیسانس معمولی یعنی حدود 1 میلیون باشد
ثالثا درآمد بالای پزشکان متخصص و قیمت بالای خدمات پزشکی نسبت به درآمد مردم در ایران، منجر به این شده که فشار زیادی به مردم وارد شود اما علت این امر فقط کمبود نسبی پزشک است تعداد پزشک به ازای هر 10000 نفر جمعیت در کشورهای اروپایی 40 تا 50 نفر است و در کوبا به عنوان یک کشور نمونه در زمینه بهداشت در جهان 60 نفر است اما در ایران 10 نفر است نتیجه این می شود که به دلیل قحطی پزشک متخصص، قیمت خدمات تصاعدی بالا رود
رابعا تا زمانی که مشکلات سه گانه فوق و مشخصا مشکل سوم حل نشود، فشار برای زیرمیزی نگرفتن اشتباه است اگر پزشکی توانایی خاصی دارد به نوعی حق دارد پول توان خاص اش را بگیرد و خود مردم هم کمابیش با رضایت می دهند بعلاوه وقتی گذاشتیم آن فرد زیرمیزی بگیرد همه متوجه می شویم که در این شاخه معین، کمبود تربیت نیرو وجود دارد و با رفع آن کمبود، مشکل ریشه ای حل می شود
خامسا وقتی نگذاریم آن فرد زیرمیزی بگیرد بهانه ای می شود که افراد زرنگی پیدا شوند و بگویند برای جلوگیری از زیر میزی، تعرفه ها را باید 4 برابر کرد و در نتیجه اگر قبلا چندین میلیارد، زیر میزی گرفته می شد الان صدها برابر آن از پول مردم در قالب تعرفه های جدید می پردازیم تا جلوی مبلغ ناچیز زیرمیزی قبلی گرفته شود!!
زیر میزی خیلی بهتر است از پرداخت حقوق میلیونی بی فایده به پزشک عمومی (3680092) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۱۱:۵۶
سلام ایا به این سامانه زنگ زدید اقایان محترم چه کسی صلاحیت قضاوت را دارد ایا کسی که خود زیر میزی می گیرد یکی نیست بررسی کند متاسفم هم برای خودم هم برای کسانی که زیر میزی می گیرند (3680309) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۴۹:۵۱
بقول یکی از مسئولین که خبرش را الف چند وز پیش گذاشت، پزشکان زیر میزی نمیگیرند این مریض ها هستند که بزور بهشون زیر میزی میدهند ! (3680388) (alef-11)
 
Denmark
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۵۵:۴۷
اینکه به یهانه جلوگیری از زیر میزی یارانه ملت بدبخت را دادند به سیستم درمانی اشتباه بزرگی بود

دستمزد هر صنفی باید متناسب با زحمت و دانش فرد و البته توان مالی جامعه باشد


اگر پزشک کم داریم میشود از کشورهای دیگر وارد کرد (3680400) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۱:۰۰:۰۳
کاملا موافقم. (3680839) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۹:۱۹:۱۰
فساد حوزه سلامت پایانی ندارد انها که با افزایش تعرفه ها سلامت یک ملت را به خطر انداختند و حوزه سلامت را تجارتخانه کردند فردای قیامت محاکمه ای سخت دارند کجای عالم برای دو دقیقه ویزیت حقوق یک روز کارگر و کار مند پرداخت شود در کجای کره خاکی اختلاف در امد متخصص با سایر طبقات اجتماعی به اندازه این کشور ... هست کدام متخصص در ماه کمتر از پنجاه میلیون تومان در امد دارد کدام متخصص رادیو لوژی در ماه کمتر از یکصد میلیون تومان خالص در امد دارد بنده به همین خانواده وابسته و به چشم می بینم و همه چیز را تمسخر کرده اند چون با در امد کلانی که دارندبه هیچ چیز ارزشی قائل نیستند جز پول ..... شعار عدالت را دیدیم و اختلاف طبقاتی وحشتناکی درو کردیم مردم می بینند بزرگان هم که بیمه تکمیلی رایگان دارند با سکوت خود مجوز افزایش تعرفه و فشار بر مردم را داده اند به نظام پزشکی و وزارت بهداشت و دولت و رسانه ها هم با سکوت از موضوع گذشته اند چون انقدر این صنف پزشکان قدرت اقتصادی و رسانه ای دارند که کسی جلو دارشان در این کشور نمی تواند بشود وزیر هم ماموریتی برای افزایش تعرفه و در امد صنف خود داشت که رو به پایان ماموریت است و دوره اش تمام و ....خدمتش خواهد بود و نوبت وزیر بعدی برای دولت و ملت خواهد رسید (3680655) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۱:۳۷:۰۶
از ۱۰ هزار شکایت ده درصد مربوط به زیر میزی بوده. این یعنی هزار مورد شکایت زیرمیزی گرفتن. حالا مواردی که اصلا شکایت نشده و فرد یا از سامانه مطلع نبوده یا تصور میکرده فایده ای نداره و.... بماند. از همین هزار مورد ۲۲ مورد موجب محکومیت پزشک خاطی شده. یعنی حدود ۲ درصد شکایت ها. حالا یا باید حدود ۹۸ درصد شاکیان دروغگو بوده اند!!!!! یا باید تبریک گفت به این نظام پزشکی بابت این بیطرفی بی نظیر. انگار خودشیفتگی در جامعه پزشکی غوغا می کنه (3680939) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۳:۴۴:۰۰
پزشك كم نداريم ،توزيع پزشك اشتباه است ، سيستم درماني مملكت غلط است و ملغمه اي از سيستم دولتي و خصوصي است، بالاخره بايد تصميم گرفت كدام سيستم به نفع مردم است و ان را عليرغم مخالفتها و نارضايتيها ي عده اي اجرا كرد نمي شود هيات علمي دانشگاه باشي و در بيمارستان خصوصي عمل كني يا در بيمارستان دولتي كار كني و عصر در مطب خصوصي مريض ببيني.يا زنگي زنگ يا رومي روم.از ان طرف هم مردم اگر سيستم ارزان مي خواهند بايد به مقررات ارجاع عمل كنند و به تشخيص خودشان يا فاميل ،روزانه پيش چند نفر متخصص و فوق تخصص نروند و بدون مورد درخواست دارو يا ازمايش نكنند. (3681242) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.