کد مطلب: 376677
چگونه گوشت و مرغ یخ زده را رفع انجماد کنیم؟
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۱
هنگام آب کردن یخ گوشت و مرغ در دمای اتاق، احتمال رشد باکتری را در آنها افزایش میدهیم.
به گزارش همشهری، یکى از رایجترین اشتباهات بسياري از افراد در آشپزى، روش نادرست آب کردن یخ، گوشت و مرغ میباشد. با بیرون گذاشتن مرغ یا گوشت یخ زده در دماى اتاق براى ساعتهاى متوالى، احتمال رشد باکترى را افزایش میدهیم.
نقطه خطر براى رشد باکترى در گوشت و مرغ بین دماى ۵ تا ۶٠ درجه سانتیگراد میباشد، در نتیجه، آب کردن یخ گوشت و مرغ، در دماى ٢٠ تا ٢٢ درجه اتاق براى چند ساعت، کارى خطرناک میباشد.
بهترین روش براى آب کردن یخ مرغ و گوشت فریزرى، قرار دادن آنها در یک کیسه فریزر در بسته و نگه داشتن آنها در آب خنک براى مدتى میباشد. لازم به ذکر است که آب را هر نیم ساعت یک بار در صورت نیاز عوض کنید،
این کار باعث جلوگیرى از رشد باکترى در آب با دماى اتاق میشود.
کلمات کلیدی : گوشت
جلیلی
۱۳۹۵-۰۵-۰۷ ۱۶:۴۰:۱۸
بهترین روش استفاده از برنامه یخ زدایی مایکروفر هستش و بعد از آن گذاشتن گوشت یا مرغ در یخچال. (3851695) (alef-3)